Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Η οικιακή βοηθός απο την Αλβανία, εκτός από το σπίτι 'καθάριζε' και τα χρυσαφικά.

Πρόκειται για Αλβανίδα υπήκοο η οποία είχε ρημάξει τα σπίτια όσων κυριών τη φώναζαν για βοήθεια στην περιοχή της Χαλκίδας.

Η 39χρονη οικιακή βοηθός είχε πάρα πολύ μακρύ χέρι και το μεσημέρι της Πέμπτης (5/10) οι αστυνομικοί της Β’ ΟΠΚΕ, έβαλαν τέλος στην εξακολουθητική παράνομη δράση της.
Τελικά οι υποψίες μιας 63χρονης που παρατήρησε ελλείψεις μετά από κάθε «νοικοκύρεμα» της 39χρονης έφεραν στο φως τη διπλή ιδιότητα της οικιακής βοηθού.

Συγκεκριμένα κατά τη σύλληψη της οι αστυνομικοί βρήκαν επάνω της πέντε σκουλαρίκια, ένα δαχτυλίδι, ένα περιδέραιο λαιμού και ένα προσημειωμένο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, τα οποία είχε νωρίτερα αφαιρέσει από την οικία της 63χρονης.

  Ακόμα περισσότερα όμως ήταν τα ευρήματα στο σπίτι της 39χρονης όπου οι αστυνομικοί αποκάλυψαν ολόκληρη αγορά χρυσού! Κοσμήματα, από δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, βραχιόλια, αλυσίδες μέχρι και περιδέραια λαιμού, μενταγιόν, ρολόγια, χρυσές λίρες Αγγλίας και πολλά άλλα, μαζί με χρηματικό ποσό των 450 ευρώ.

Κάποια από αυτά αναγνωρίσθηκαν από την 63χρονη και τα πήρε πίσω, ενώ για τα υπόλοιπα η αστυνομία αναζητά τα προηγούμενα θύματα της «μακροχέρας» οικιακής βοηθού. Η τελευταία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
πηγη lamiareport.gr