Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνελήφθη Αλβανός δραπέτης για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Αλβανός , που φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου συνελήφθη από τις αρχές. 

Ο ηλικίας 32 ετών Αλβανός, φέρεται να ήταν δραπέτης φυλακών και συνελήφθη ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα. 

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι, ο ένας από τους δύο, που μπήκαν στο γραφείο του Μ.Ζαφειρόπουλου, στην οδό Ασκληπιού και, πιθανότατα, αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε τον 52χρονο δικηγόρο. 

Οι αστυνομικοί εδώ και τρεις μέρες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη δύο ακόμη Αλβανών, όμως, παρά τις έρευνες, δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν, με το πιθανότερο σενάριο να έχουν διαφύγει πίσω στην χώρα τους. 

Την ίδια ώρα προσπαθούν να «δέσουν» τους ηθικούς αυτουργούς και θεωρούν δεδομένο ότι αυτοί βρίσκονται έγκλειστοι στις φυλακές του Κορυδαλλού. 

Για το λόγο αυτό, χτες, πραγματοποίησαν πέντε προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθέντες, βρίσκονται τρεις φερόμενοι ως μεσάζοντες, μεταξύ φυσικών και ηθικών αυτουργών, και οι δύο εξ αυτών φέρονται να είναι άνθρωποι της αλβανικής μαφίας, οι οποίοι έδωσαν την εντολή στους δράστες να εκβιάσουν και να τρομοκρατήσουν το δικηγόρο, όχι όμως να τον σκοτώσουν. Όμως, ένα λάθος, είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Ζαφειρόπουλου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πίσω από την υπόθεση κρύβεται ένα σκάνδαλο που χειροζόταν το νομικό γραφείο του άτυχου ποινικολόγου.