Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Συμπλοκές απόψε στο Ζεφύρι μεταξύ πακιστανών και ΡΟΜΑ

Άγριες συμπλοκές μεταξύ Ρομά και Πακιστανών σημειώθηκαν σήμερα, μετά τις 6 το απόγευμα, έξω από τον καταυλισμό στη διασταύρωση των οδών Παναγιάς Γρηγορούσης και Σουλίου στο Ζεφύρι.

 

Ομάδες και από τις δυο πλευρές συμμετείχαν σε ένα άγριο επεισόδιο με «μάχες» σώμα με σώμα, με τους συμμετέχοντας να χρησιμοποιούν πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα στις συμπλοκές τους για αρκετή ώρα στοΖεφύρι.

Στο σημείο κατέφθασαν αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ωστόσο οι συμπλεκόμενοι επέλεξαν να βάλουν σε δεύτερη μοίρα την μεταξύ τους αντιπαράθεση και άρχισαν να πετούν πέτρες προς την πλευρά των αστυνομικών.

Πριν από λίγη ώρα τα επεισόδια έληξαν αλλά παραμένουν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί από την αστυνομία προσαγωγές ή συλλήψεις,

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες ατόμων έχουν μετατρέψει την περιοχή σε πεδίο πολέμου, καθώς και οι δύο προσπαθούν να αποκομίζουν οφέλη από τα σκουπίδια και τον χαλκό, τον οποίο μετά τον πωλούν για χρήματα.

Έτσι πολλές φορές οι κάτοικοι τρομοκρατούνται από τέτοιες οδομαχίες, καθώς υπάρχει μεταξύ τους ένας ακήρυχτος πόλεμος για τα σκουπίδια.