Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Διάλυση: Άγριος ξυλοδαρμός ιερέα από αλλοδαπούς έξω από Εκκλησία στα Πατήσια!

Αυξάνεται ραγδαία η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα. Μετά από το περιστατικό απόπειρας ληστείας Ελληνίδας έξω από τη ΓΑΔΑ τώρα άλλοι αλλοδαποί, τρεις σύμφωνα με πληροφορίες, ξυλοκόπησαν άγρια ιερέα  έξω από την εκκλησία Άγιος Νικόλας στα Πατήσια.

Ο ιερέας, σύμφωνα με τον Ant1, έκανε παρατήρηση στους «νεαρούς»  που επέβαιναν σε αυτοκίνητο το στάθμευσαν απέναντι από το προαύλιο του Ιερού Ναού σε κτίριο που ανήκε στην εκκλησία και καθώς ο ιερέας δεν μπορούσε να εισέλθει στο κτίριο. 

Τότε, οι αλλοδαποί αφού ήρθαν σε λεκτική αντιπαράθεση με τον ιερέα, στη συνέχεια τον ξυλοκόπησαν, όπως ακριβώς δηλαδή έχουν μάθει να κάνουν στη χώρα τους… ‘
Απλώς εδώ τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα αφού κάνουν ότι θέλουν.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ένα άτομο προσήχθη.
Τελικά η Αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα απο τη χώρα Συρία για τον ξυλοδαρμό του Ιερέα ή τουλάχιστον απο εκεί ισχυρίζονται ότι είναι.

Μάλιστα η επίθεση των αλλοδαπών έρχεται σε μια περίοδο  θεαματικής αύξησης  των επιθέσεων θρησκευτικού χαρακτήρα με το πρώτο θύμα των επιθέσεων στην πατρίδα μας την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Σύμφωνα με έκθεση της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων «το 2017 καταγράφηκε σημαντική αύξηση των περιστατικών εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας σε σχέση με το 2016, τόσο από άποψη απόλυτου αριθμού (αύξηση κατά 159% των περιστατικών) όσο και πληττόμενων θρησκευτικών κοινοτήτων (το 2016 σημειώθηκαν περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας τεσσάρων θρησκευτικών κοινοτήτων, ενώ το 2017 εις βάρος οκτώ θρησκευτικών κοινοτήτων)».

Ειδικότερα, το 2016 καταγράφηκαν συνολικά 215 περιστατικά βίας σε χώρους θρησκευτικής σημασίας. Από αυτά, 209 αφορούσαν τον χριστιανισμό, 208 την Ορθόδοξη Εκκλησία και ένα τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία, πέντε καταγεγραμμένα περιστατικά θρησκευτικής βίας αφορούσαν τον ιουδαϊσμό, ένα τον μουσουλμανισμό, ενώ δεν αναφέρθηκαν περιστατικά σε βάρος χώρων άλλων θρησκευμάτων.