Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Συνέλαβαν Αλβανό ύποπτο για την επίθεση με βιτριόλι στον ποινικολόγο Π.Σαράκη και στην Κ.Κούνεβα

Ένας 35χρονος Αλβανός  ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για μια… "καλύτερη ζωή", συνελήφθη από την αστυνομία, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα του ανακριτή, αφού θεωρείται βασικός ύποπτος για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον του γνωστού ποινικολόγου Παύλου Σαράκη.

Ο 35χρονος συνελήφθη στη Δραπετσώνα μετά από τυχαίο έλεγχο, ενώ όπως έχει έως τώρα διαπιστωθεί χρησιμοποιούσε τουλάχιστον δεκαπέντε διαφορετικά επίθετα, οκτώ διαφορετικά μικρά ονόματα και διαφορετικά πατρώνυμα και μητρώνυμα.

Η επίθεση στον Παύλο Σαράκη είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2007 και η σχετική δικογραφία βρισκόταν στα χέρια του ανακριτή, ο οποίος με βάση τα στοιχεία και το ανακριτικό υλικό που είχε στη διάθεσή του, εξέδωσε ένταλμα για τη σύλληψη του συγκεκριμένου προσώπου.

Από την επίθεση με βιτριόλι ο κ.Σαράκης είχε υποστεί σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και στο μάτι. Σύμφωνα με πληροφορίες το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται από μαρτυρίες μέσα από τις φυλακές.
Τις επόμενες ώρες θα κληθεί στη ΓΑΔΑ ο Παύλος Σαράκης για τη διαδικασία της αναγνώρισης, ενώ οι αρχές θα ερευνήσουν εάν ο 35χρονος μπορεί να έχει κάποια σχέση και με την επίθεση με βιτριόλι στην νυν ευρωβουλευτή Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Όπως εκτιμούν ο συγκεκριμένος άνδρας είναι πολύ πιθανό να εκτελούσε επιθέσεις με βιτριόλι εκτελώντας σχετικά «συμβόλαια»