Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Εξάρθρωση πυρήνα ισλαμιστών στο Παγκράτι - Αναμεσά τους και ο "εγκέφαλος" του Βελγίου

Στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ύποπτος που φέρεται να είναι ο επικεφαλής των τζιχαντιστών του Βελγίου.

Αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης ευρεία σύσκεψη κορυφής προκειμένου να αποφασιστούν οι ενέργειες του ελληνικού κράτους.

Η ΕΛΑΣ έχει προσαγάγει και άλλους τρεις Μαροκινούς, η ταυτότητα των οποίων μένει να ταυτοποιηθεί από τις βελγικές αρχές και τη Europol. Ο εντοπισμός των υπόπτων έγινε στο Παγκράτι.

Τις τελευταίες ημέρες στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ φτάνουν πληροφορίες από τη Europol σχετικά με τις κινήσεις τζιχαντιστών, πολλοί εκ των οποίων χρησιμοποιούν ως πέρασμα την Ελλάδα προκειμένου να περάσουν από τη Μέση Ανατολή στη Δυτική και Βόρεια Ευρώπη.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" καθώς αποτέλεσε των αποδέκτη εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που με σχεδιασμό έστελνε αφειδώς η Τουρκία μέσω του Έβρου με σκοπό την κατάρρευση τυο κοινωνικού ιστού της χώρας.

Δυστυχώς η "αντιρατσιστική" πολιτική που επέβαλε η ΕΕ σε "άψογη" συνεργασία με την ελληνική αριστερά  με "φίμωμα" λογικών φωνών μέσω ποινικοποίησης του λόγου και του φόβου αλλά και η επιβληθείσες συνθήκες του Δουβλίνου μετέτρεψαν την χώρα σε μια "ωρολογιακή" βόμβα. Και τα χειρότερα έπονται...