Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένα προεκλογικό πυροτέχνημα από τον Χρυσοχοίδη που στόχο έχει να διχάσει τους Έλληνες, χαρακτηρίζει η ΝΟΔΕ Εύβοιας τις εξαγγελίες για τα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών.

Μετά από 2,5 χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ με παλινωδίες στη μεταναστευτική πολιτική και εκμετάλλευση των μεταναστών επανέρχεται σήμερα με την απόλυτη πρόταση πολιτικού διχασμού.

Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ με τον τρόπο αυτό, να αφυπνίσει και να συλλέξει αριστερίζοντες ψηφοφόρους στις τάξεις του ενώ παράλληλα να δώσει την ευκαιρία της δημοσιότητας σε ακροδεξιούς και εθνικιστικούς πολιτικούς σχηματισμούς ή κόμματα να «ουρλιάζουν» από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Οι πολίτες και οι τοπικές κοινωνίες καταδικάζουν και απορρίπτουν σαν απαράδεκτη την πρόταση αυτή που η εφαρμογή της θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη υποβάθμιση των περιοχών που θα εφαρμοστεί.

Τους μόνους που θα εξυπηρετήσει η πρόταση αυτή είναι όσους θα επωφεληθούν οικονομικά από τη κατασκευή και διαχείριση των κέντρων.

Εξυπηρετούνται και όλοι αυτοί που παράνομα νομιμοποιούν λαθρομετανάστες έναντι υψηλών αμοιβών υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας και των πολιτών.  

Για τους λόγους αυτούς πολλοί είναι αυτοί που προωθούν την λύση αυτή σε βάρος της μόνιμης λύσης που προτείνει η ΝΔ. «Την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που εισήλθαν και βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα».

 eviaportal.gr