Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Τον ρόλο της προστάτιδας των λαθρομεταναστών προσπαθεί να παίξει η Τουρκία

Σαν εκπρόσωπος των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών εμφανίζεται ο νέος πρέσβης της Τουρκίας Κερίμ Ουράς

Έφτασε η ώρα για την Τουρκία να θερίσει την, εδώ και χρόνια, πολιτική της με την άνευ ορίων προώθηση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα. 

Με την βοήθεια των ντόπιων «προοδευτικών» φυσικά, που κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να στέκονται συνεπείς στις θέσεις της Άγκυρας. Συνηθισμένοι είναι άλλωστε, αφού κάποτε είχαν την «μαμά» Μόσχα, ενώ σήμερα έχουν τον «πατέρα» Κεμάλ και την Άγκυρα. Χρόνια τώρα η Τουρκία είχε στήσει ένα μεγάλο στρατηγικό και εμπορικό σχέδιο εναντίον της Ελλάδος, που σχετιζόταν άμεσα με την λαθρομετανάστευση.

Η λαθροδιακίνηση ανθρώπων και η εξαγωγή ναρκωτικών ήταν ένα μόνο μέρος του οικονομικού σχεδίου. 

Το στρατηγικό σχέδιο επεκτεινόταν από την χρήση λαθρομεταναστών για «δουλειές» των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών (υποψία που γίνεται μάλλον ξεκάθαρη από το δημοσίευμα, εδώ) μέχρι την χρήση του διαρκώς αυξανόμενου αριθμού μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στο Ελληνικό έδαφος ως «πάτημα» για να αναλάβει η Τουρκία ρόλο «προστάτιδας» και να εκφέρει λόγο στα Ελληνικά πράγματα.

Στο μήνυμα του ο νέος Τούρκος πρέσβης, Κερίμ Ουράς, λειτούργησε καθαρά βάσει του παραπάνω σχεδίου, λέγοντας ακριβώς τα λόγια των ντόπιων «προοδευτικών». 

Συγκεκριμένα είπε: «Πιστεύουμε επίσης ότι οι προσδοκίες των Μουσουλμάνων που φτάνουν τις εκατοντάδες χιλιάδες στην Αθήνα ή τη Θεσσαλονίκη, για την απόκτηση τόπου λατρείας και νεκροταφείου θα πραγματοποιηθούν πολύ σύντομα».

Σε αυτό το προφανές σχέδιο της Τουρκίας έχουμε τα κόμματα του Ελληνικού κυνοβουλίου να ανταγωνίζονται για τα «σκήπτρα» της ανθελληνικότητας, ξεκινώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ των γνωστών απόψεων και καταλήγοντας στον Καρατζαφέρη και τις συναντήσεις του με λαθρομετανάστες, προκειμένου να πείσει ότι δεν είναι «ρατσιστής».

Εμείς από την δική μας πλευρά είμαστε, για μια ακόμη φορά ξεκάθαροι:  

Έξω τώρα όλοι οι λαθρομετανάστες!