Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Βούλγαροι συνελλήφθησαν να κλέβουν καλώδια του ΟΣΕ


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, την 24-11-2010 και ώρα 00:30΄, στη Χ/Θ 30.000 Εθνικής Οδού Σερρών - Προμαχώνα Σερρών, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 22 ετών, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω με μεταλλικά εργαλεία μαζί με άλλους δυο δράστες, να έχει προβεί στην κοπή καλωδίων συνολικού μήκους 500 μέτρων από σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε., με σκοπό να τα αφαιρέσουν.


Ο ανωτέρω στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το αυτοκίνητο για να διαφύγει ακινητοποιήθηκε, ενώ οι έτεροι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους τα κομμένα καλώδια.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο συνεργοί του συλληφθέντα ήταν αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 22 και 29 ετών οι οποίοι συνελλήφθησαν την 24-11-2010 και περί ώρα 13:30 από Αστυνομικούς του Α.Τ.Σιδηροκάστρου.


Επίσης, η συνολική ζημιά του Ο.Σ.Ε. ανέρχεται περίπου στα 3000 €. Κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία που κατείχαν οι συλληφθέντες, δυο δελτία ταυτότητας των δραστών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σημείο

.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.