Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Νεκρή βρέθηκε η 11χρονη που εξαφανίστηκε χθες. ΣΟΚ!Το κακοποίησε το κοριτσάκι ο αλβανός δράστης πριν το σκοτώσει.

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση της 11χρονης που εξαφανίστηκε χθες. Στις 5:05, η ανήλικη υπήκοος Βουλγαρίας βρέθηκε νεκρή σε αγροτική περιοχή στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.




Απίστευτα πράγματα βγαίνουν στο φως για τη δολοφονία του 11χρονου κοριτσιού που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρό μέσα σε πηγάδι!

Ο δράστης, που είναι περίπου 40 ετών αλβανικής καταγωγής, φαίνεται ότι κακοποίησε σεξουαλικά το κορίτσι πριν το σκοτώσει τελικά.


Το άτυχο κορίτσι εξαφανίστηκε χθες... τα ξημερώματα στο χωριό Ελαιοχώρι Αρκαδίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το είχε αρπάξει ο 40χρονος άνδρας. Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμάκι της στο Νεοχώρι Αρκαδίας μέσα σε πηγάδι!

Ήξεραν τον δολοφόνο όλοι στο Νεοχώρι. Ζούσε εκεί τα τελευταία 14χρόνια, είναι πατέρας ενός 7χρονου παιδιού.

Το κοριτσάκι δολοφονήθηκε από τον 40χρονο άνδρα για ερωτικούς λόγους. Βρέθηκαν σημάδια κακοποίησης στο άψυχο κορμάκι του. Συνελλήφθη και ανακρίνεται ο Αλβανός δράστης στην αστυνομική διεύθυνσης Τρίπολης.

Απογοητευμένος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού Κώστας Γιαννόπουλος: " Έχουμε αποτύχει κάθε φορά που βρίσκεται νεκρό ένα παιδιάκι που έχει εξαφανιστεί".

Αναμένονται ανακοινώσεις της Αστυνομίας για τις λεπτομέρειες της φρικτής ανθρωποκτονίας.

ανανέωση : Ώρα 13:47 Ομολόγησε ο Αλβανός τον βιασμό και τη δολοφονία της 11χρονης!
- Πήγε μαζί με τους κατοίκους του χωριού να την ψάξει.
- Την βίασε, την σκότωσε και την πέταξε γυμνή στο πηγάδι.