Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

"Kατορθώματα" Αλβανών



ΚΡΗΤΗ: Κατασχέθηκε ποσότητα κοκαΐνης και ηρωίνης

Aπό άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου εντοπίσθηκε εξερχόμενος από «καβάτζα» που διατηρούσε στην εθνική οδό, ένας 27χρονος Αλβανός. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, στο ύψος της περιοχής της Αχλάδας είδαν τον 27χρονο Αλβανό να βγαίνει από ένα ανάχωμα, να επιβιβάζεται σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κατευθύνεται προς το Ηράκλειο. Οι αστυνομικοί πήραν «κυνήγι» το δικυκλιστή, με σκοπό να τον ακινητοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή, για να τον ελέγξουν. Στον κόμβο του Γιόφυρου Ηρακλείου ο 27χρονος μπήκε αντίθετα σ ένα παράδρομο της εθνικής οδού και οι αστυνομικοί που τον καταδίωκαν επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν.
Ο ίδιος αντελήφθη την παρουσία τους, άφησε στο οδόστρωμα τη μηχανή, διέσχισε και τα δύο ρεύματα της εθνικής οδού πεζή και εξαφανίστηκε. Στο μεταξύ, εγκαταλείποντας τη μοτοσικλέτα, πέταξε στο έδαφος μια σακούλα που περιείχε 222 γραμμάρια κοκαΐνης και μια ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας. Εξάλλου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην "καβάτζα" στο ύψος της Αχλάδας, 922 γραμμάρια ηρωίνης. Όπως προκύπτει από την προανάκριση ο δράστης διακινούσε ναρκωτικές ουσίες, κατά μήκος της εθνικής οδού. "Εγκέφαλος" της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται ένας 32χρονος Ηρακλειώτης.(πηγή)

Κύκλωμα αλλοδαπών μαστροπών πωλούσε και εξέδιδε 17χρονη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μιας ανήλικης από τη Ρουμανία, η οποία έζησε τον εφιάλτη στα χέρια μιας σπείρας, που την εξέδιδε. Η 17χρονη κατάφερε να ξεφύγει και περιέγραψε τα όσα πέρασε στην Αστυνομία, η οποία κατάφερε να συλλάβει τους πέντε από τους μαστροπούς που την εκμεταλλευόταν, ενώ αναζητείται άλλος ένας. Η 17χρονη είχε συλληφθεί στις 30 Ιουνίου για παράνομη είσοδο στη χώρα και βρήκε στέγη σε Κέντρο Παιδικής Μέριμνας στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Εκεί όμως γνώρισε έναν ομοεθνή της, ο οποίος την έπεισε να τον ακολουθήσει στην Αθήνα, δίνοντας της την υπόσχεση, ότι θα την βοηθούσε να γυρίσει στη Ρουμανία. Όμως στην Αθήνα την πούλησε σε άλλο Ρουμάνο και αυτός με τη σειρά του την μεταπούλησε για 1.000 ευρώ σε 41χρονο Αλβανό, ο οποίος την εξέδιδε σε οίκο ανοχής. Μάλιστα, μετά την «δουλειά» ο Αλβανός την κλείδωνε σε διαμέρισμα της Αθήνας, όπου μαζί με τους δύο Ρουμάνους την βίαζαν από κοινού και κατ επανάληψη. (
πηγή)

ΚΡΗΤΗ Την βίασε μέσα στις δημοτικές τουαλέτες

Τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ενός 27χρονου, κατήγγειλε μια γυναίκα από τη Φιλανδία στην αστυνομία στα Χανιά.
Σύμφωνα με την καταγγελία της 47χρονης γυναίκας, ο εν λόγω άνδρας ο οποίος είναι από την Αλβανία, τη χτύπησε και με τη βία την οδήγησε σε σημείο , όπου ήδη βρισκόταν και τη βίασε.Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αλλά και την κατάθεση της 47χρονης, ο Αλβανός πιθανότατα την ακολούθησε ως τις τουαλέτες και όταν αυτή μπήκε μέσα εκείνος βρήκε την ευκαιρία, εκμεταλλευόμενος και το γεγονός πως οι δημοτικές τουαλέτες δεν είναι τόσο πολυσύχναστες, και τη βίασε.
Αφού την εγκατέλειψε ο Αλβανός, η γυναίκα έκανε αρκετή ώρα να συνέλθει από το σοκ που όπως ήταν φυσικό είχε υποστεί. Κάποια στιγμή όμως βρήκε τη δύναμη και μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, όπου κατήγγειλε η ίδια τα όσα έζησε στα χέρια του 27χρονου.Όπως έγινε γνωστό, η 47χρονη είχε έρθει για διακοπές στη χώρα μας, παραθερίζοντας στην Κρήτη. Όμως η διασκέδαση και η χαρά για τη συγκεκριμένη γυναίκα μετατράπηκαν σε εφιάλτη, αφού κατά την επιστροφή της από νυχτερινή έξοδο βιάσθηκε από τον Αλβανό.


Κατηγορίες
Ο 27χρονος Αλβανός συνελήφθη και την ερχόμενη Τρίτη θα οδηγηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί. Όμως από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του, αρνείται κάθε κατηγορία παρά το γεγονός ότι η Φιλανδή, τον αναγνώρισε αμέσως, έχοντας μάλιστα δώσει πιο πριν την περιγραφή του στην αστυνομία.Όπως υποστηρίζει ο Αλβανός, όλα όσα έγιναν ανάμεσα σε αυτόν και τη 47χρονη έγιναν με τη θέλησή της, θέση την οποία διαψεύδει, όχι μόνο η ίδια η βιασθείσα αλλά και η ιατροδικαστική εξέταση, η οποία κάνει λόγο για εμφανή ίχνη βιασμού και επιθετικής συμπεριφοράς, σε διάφορα σημεία του σώματός της, όπως στο λαιμό και τα χέρια.(πηγή)