Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Γέμισε αλλοδαπές «πεταλουδίτσες» η παραλιακή

Σε λεωφόρο του αγοραίου έρωτα έχει μετατραπεί τους τελευταίους μήνες η Ποσειδώνος. Από το ύψος του Παλαιού Φαλήρου μέχρι τη Γλυφάδα δεκάδες νεαρές αλλοδαπές κοπέλες, αλλά και μεγαλύτερες γυναίκες εκδίδονται για μία χούφτα ευρώ.

 

Στην πλειοψηφία τους είναι από τη Βουλγαρία, την Αλβανία και το πρώην ανατολικό μπλοκ. Με 50 ευρώ προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες μέσα στο αυτοκίνητο σε κάποια αλάνα, ενώ με 70 ευρώ στο ξενοδοχείο.

 

Τα χέρια της αστυνομίας είναι δεμένα. Το μόνο που μπορούν να κάνουν οι αστυνομικοί, είναι εξακρίβωση στοιχείων ή κάποια μήνυση. «Υπάρχει νομοθετικό κενό και πρέπει να λυθεί, για να μπορεί και η αστυνομία να κάνει τη δουλειά της», λέει ο κ.Κόκκορης.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός, ότι όση ώρα κάναμε το ρεπορτάζ μας στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, είδαμε πολλά περιπολικά και μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ να πραγματοποιούν περιπολίες και να κάνουν παρατηρήσεις στις εκδιδόμενες, οι οποίες αποχωρούσαν για μερικά λεπτά, για να επιστρέψουν στη συνέχεια στο πόστο τους περιμένοντας τον επόμενο πελάτη.