Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Μακελειό σε ψιλικατζίδικο -Αλλοδαποί σκότωσαν με δρεπάνι τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη!

 ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

Όλα έγιναν αργά το απόγευμα της Τετάρτης (18-01-2012), σε ψιλικατζίδικο που βρίσκεται στην οδό Ήρωνος.

Μέσα στο κατάστημα βρισκόταν ο 19χρονος Νιγηριανός ιδιοκτήτης και κάποιοι ακόμα ομοεθνείς του. Ξαφνικά, μπήκαν μέσα, ένας Σενεγαλέζος και δύο Νιγηριανοί, που είχαν προηγούμενα με τον ιδιοκτήτη και κινήθηκαν εναντίον του.

Κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, ο 19χρονος δέχθηκε φονικό χτύπημα με δρεπάνι και έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα. Η αιματηρή συμπλοκή συνεχίστηκε, ο ιδιοκτήτης έμεινε αβοήθητος και έτσι όταν έφτασε ασθενοφόρο, τον βρήκε νεκρό. Όπως διαπιστώθηκε, το θύμα δέχθηκε το μοιραίο χτύπημα στον θώρακα!

Κάτοικοι της περιοχής, έλεγαν πως για λίγα λεπτά το ψιλικατζίδικο είχε μετατραπεί σε πεδίο μάχης. Εκτός από τον 19χρονο, τραυματίστηκαν ένας 26χρονος και ένας 41χρονος Νιγηριανός, που πλέον νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο ''Άγιος Παύλος''. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι τραυματίες έχουν διαφύγει τον κίνδυνο και οι αστυνομικοί περιμένουν τις καταθέσεις τους, για να μάθουν τα ακριβή αίτια της αιματηρής συμπλοκής.

Από την αιματηρή συμπλοκή, προκλήθηκαν ζημιές τόσο στις εγκαταστάσεις του ψιλικατζίδικου, όσο και στο εμπόρευμα. Στον τόπο του φονικού, βρέθηκε και το δρεπάνι, με το οποίο σκότωσαν τον 19χρονο Νιγηριανό.

Δείτε το βίντεο...