Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Σε όλες τις χώρες του κόσμου, είναι νόμος: όποιος αλλοδαπός συλληφθεί και καταδικαστεί για κακούργημα (φόνο, ληστεία, βιασμό, κ.τ.λ.), μετά την έκτιση της ποινής του, του αφαιρείται η άδεια παραμονής και απελαύνεται στην πατρίδα του!

Φυσικά, στην τελευταία κομμουνιστική χώρα της Ευρώπης, την Ελλάδα, δεν ισχύει κάτι τέτοιο! Ακόμα κι όταν ο αλλοδαπός είναι λαθρομετανάστης, δεν απελαύνεται από τη χώρα!

Κι αυτό δεν είναι «κατόρθωμα» των συριζοψεκασμένων, αλλά ίσχυε και επί νουδούλας και επί κλεφτο-ΠΑΣΟΚ.

Τώρα, όμως, όχι μόνο δεν τους απελαύνουν, αλλά τους δίνουν και την ελληνική υπηκοότητα!

Όπως για παράδειγμα, αλλοδαπός με τα αρχικά V.O., ο οποίος έχει στο ποινικό του μητρώο κακουργηματική καταδίκη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία, κι έλαβε χάρη ύστερα από πρόταση του κομισάριου «Δικαιοσύνης» Κοντονέσκου, προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια...!

Και δεν είναι μόνο ο πρώην ληστής V.O. Έχει άλλα κι άλλα «λουλούδια» ο «μπαξές»! Έτσι, την ελληνική υπηκοότητα αποκτά κάποια αλλοδαπή με αρχικά G. T του T, η οποία είχε καταδικαστεί το 2009 σε ποινή φυλάκισης 9 μηνών για τα αδικήματα της χρήσης πλαστών εγγράφων και της απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης, κάποιος αλλοδαπός ονόματι O.Μ., ο οποίος είχε καταδικαστεί για το αδίκημα της κλοπής.

Ιδού η νέα κατηγορία ψηφοφόρων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: οι αλλοδαποί κακούργοι!