Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Λέσβος: Κραυγή απόγνωσης των κατοίκων της Μόριας: “Οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν στα σπίτια μας” - BINTEO

Κλίμα τρομοκρατίας επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στη Μόρια, αφού όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοί της, οι λαθρομετανάστες που βγαίνουν από το Κέντρο Κράτησης της περιοχής τους, μπουκάρουν μέσα στα σπίτια τους όλο το εικοσιτετράωρο, με σκοπό να τους κλέψουν.

Όπως λένε στην κάμερα του Lesvosnews.gr, το κράτος, η τοπική αυτοδιοίκηση και όλοι οι αρμόδιοι φορείς, τους έχουν αφήσει στο έλεος των λαθρομεταναστών. Τα κρούσματα κλοπών είναι καθημερινά, ενώ τις περισσότερες φορές, οι αλλοδαποί εισβάλουν στα σπίτια τους με μαχαίρια, κατσαβίδια και άλλου είδους επικίνδυνα εργαλεία.

Ο κίνδυνος ακόμα και για τις ίδιες τους τις ζωές είναι πλέον ορατός, αφού όπως μας καταγγέλλει μία κάτοικος της Μόριας, ένας λαθρομετανάστης έφτασε τα ξημερώματα μέχρι την πόρτα της κρεβατοκάμαρας όπου κοιμόταν και έφυγε τρέχοντας μόλις αυτή έβαλε τις φωνές.

Χθες το μεσημέρι, ένας άλλος λαθρομετανάστης εισέβαλε μέρα - μεσημέρι μέσα σε ένα άλλο σπίτι μίας υπερήλικης γυναίκας, κρατώντας μάλιστα ένα μαχαίρι, ευτυχώς όμως τον αντελήφθησαν οι γείτονες της, οι οποίοι τον συνέλαβαν, τον ξυλοφόρτωσαν και στη συνέχεια τον παρέδωσαν στην αστυνομία.

Μετά από όλα αυτά, οι κάτοικοι της Μόριας συγκάλεσαν λαϊκή συνέλευση, προκειμένου να συζητήσουν το θέμα και να παρθούν δραστικές αποφάσεις. Το κλίμα ήταν εκρηκτικό, αφού οι κάτοικοι της Μόριας ήταν πυρ και μανία με το Δήμαρχο Λέσβου, ο οποίος δεν πάτησε το πόδι του, για να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους, όπως είχε κάνει και σε μία ακόμα λαϊκή συνέλευση του χωριού τους, που ήταν ενάντια στην κατασκευή του hot spot της περιοχής τους.






Πανικός με Αλβανούς που άρπαζαν αποσκευές τουριστών στη Σαντορίνη!

Πίσω από τις τουλάχιστον δέκα κλοπές που είχαν γίνει τον τελευταίο μήνα από σταθμευμένα αυτοκίνητα παραθεριστών, κρυβόταν ένας 34χρονος αλβανός ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας.    

Άμεσος συνεργός του ήταν ένας 38χρονος ομοεθνής του, ο οποίος συνελήφθη. Αυτός έκρυβε στο σπίτι του τη λεία των κλοπών και την έστελνε μέσω εταιρειών ταχυμεταφοράς σε έναν συνεργό του στην Αθήνα, τα στοιχεία του οποίου ερευνώνται.  

Οι αποστολές αποδείχθηκαν από τα παραστατικά που βρέθηκαν στο σπίτι του 38χρονου, μαζί με πλήθος ταξιδιωτικούς σάκους, βαλίτσες, τσαντάκια, φορητές ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα που είχαν δηλωθεί ως κλεμμένα.

Ο αλλοδαπός, που χρησιμοποιούσε πλαστό δελτίο διαμονής, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου κατηγορούμενος –όπως και οι δυο συνεργοί του- για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ η έρευνα για άλλες παρόμοιες κλοπές στο νησί συνεχίζεται.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Λαθρομετανάστες απείλησαν αστυνομικό με σπασμένο μπουκάλι στη Λέσβο!

Χθες το βράδυ, συνελήφθησαν στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου, δύο υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 25 και 31 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απείθεια, απειλή και αντίσταση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ο 25χρονος και ο 31χρονος, αρνήθηκαν να συμμορφωθούν στις υποδείξεις των αστυνομικών, ενώ τους απείλησαν και προσπάθησαν να τραυματίσουν έναν από αυτούς, με κομμάτια από σπασμένα μπουκάλια!

Ακολούθως, οι δύο προαναφερόμενοι αλλοδαποί προέβαλαν αντίσταση γνα αποφύγουν τη σύλληψη. Προανάκριση γίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.
LesvosPost

ΑΥΤΑ είναι τα 17 «μπουμπούκια» που είχαν ρημάξει με ένοπλες ληστείες όλη την Αττική! Οι 16 Αλβανικής καταγωγής… (ΦΩΤΟ)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος δεκαέξι (16) αλλοδαπών και ενός (1) ημεδαπού, μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ένοπλες ληστείες και διακεκριμένες κλοπές σε οικίες στην Αττική και στην περιφέρεια και εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. (σχετικό το από 18-5-2016 Δελτίο Τύπου μας).

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της θανατηφόρας ληστείας, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της αντίστασης καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων (οπλοφορία και οπλοκατοχή) και περί ναρκωτικών.

Αυτή είναι η σπείρα των εξτρεμιστών Αλβανών που βασάνιζε και λήστευε ηλικιωμένους

Αδίστακτη συμμορία με 15 Αλβανούς και έναν Έλληνα - Χτυπούσαν, βασάνιζαν και λήστευαν ηλικιωμένους - Μια 84χρονη άφησε την τελευταια της πνοή μετά από άγριο ξυλοδαρμό.

Στη δημοσιότητα έδωσε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των σκληρών ποινικών αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι φέρονται να υιοθετούν  εξτρεμιστική ιδεολογία υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας».

Πρόκειται για μία συμμορία 15 ατόμων, οι οποίοι κατηγορούνται για αιματηρές ληστείες σε σπίτια, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνεται και μία επίθεση κατά 84χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή από τα χτυπήματά τους.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν τα προφίλ ορισμένων εκ των δραστών στο Facebook, όπου διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από  αυτούς αναρτούσαν εθνικιστικά σύμβολα υπέρ της «Μεγάλης Αλβανίας», όπως και φωτογραφίες από όπλα.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» oι ερευνώμενες αναρτήσεις στο Facebook, προέρχονται από μέλη συμμορίας την οποία αποτελούσαν 15 υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 22 ως 51 ετών και ένας 41χρονος ημεδαπός, και δρούσε σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Παγκράτι, Ιλίσια, Νέος Κόσμος, Άγιος Παντελεήμονας) καθώς και στην Καλαμάτα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα της Ασφάλειας Αττικής προχώρησαν σε πέντε ληστείες και 28 διαρρήξεις και κλοπές. Οι κακοποιοί αφού εισέβαλαν στα σπίτια των ηλικιωμένων μεταμεσονύκτιες ώρες, τους απειλούσαν με όπλα ή αιχμηρά αντικείμενα προκειμένου να τους υποδείξουν το σημείο απόκρυψης των χρημάτων. Σε μία περίπτωση μία ηλικιωμένη απεβίωσε από τον άγριο ξυλοδαρμό της ενώ οι δράστες ανέφεραν για εκείνη σε υποκλαπείσες συνομιλίες «την έχω κάνει μέσα στα αίματα και δεν μου λέει τίποτα». Δεκατέσσερις από τους 16 κατηγορουμένους, προφυλακίσθηκαν.
Για τις συγκεκριμένες καταχωρήσεις των συλληφθέντων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης υπάρχει αναφορά στο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ όπου, ύστερα από την σχετική αναζήτηση των αστυνομικών, σημειώνεται «τα μέλη της οργάνωσης επεδείκνυαν ιδιαίτερα παραβατική συμπεριφορά, απαξιώνοντας τις ανθρώπινες ζωές και τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν αναρτήσεις και φωτογραφίες που δημοσιεύουν σε προσωπικές ιστοσελίδες τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, facebook, με αναφορές που τονίζουν το αίσθημα εθνικιστικού αλυτρωτισμού της Αλβανίας, χώρα από την οποία προέρχονται στο σύνολό τους τα μέλη, καθώς και φωτογραφίες που απεικονίζουν πολεμικά όπλα, μεγάλα χρηματικά ποσά και ναρκωτικά».

Εξαιτίας των λαθρομεταναστών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχασε μέσα σε δύο μήνες τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάς


Εξαιτίας των λαθρομεταναστών η ΤΡΑΙΝΟΣΕ έχασε μέσα σε δύο μήνες τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάςΤα καλά νέα για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ήταν ότι το 2015 έκλεισε με κέρδη 2,75 εκατομμυρίων ευρώ. Τα άσχημα νέα είναι ότι οι περίπου 70 ημέρες αποκλεισμού από τους “πρόσφυγες”, με την αμέριστη συμπαράσταση των “αλληλέγγυων”, στοίχισαν ζημίες της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό το οποίο βλέπουμε, δηλαδή, είναι ότι τα κέρδη μιας ολόκληρης χρονιάς η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σχεδόν τα έχασε σε ένα διάστημα λίγο παραπάνω από δύο μήνες, εξαιτίας του κλεισίματος της Ειδομένης. Εξού και η χρησιμοποίηση των λέξεων “ήταν” για τα καλά νέα και “είναι” για τα κακά, τα οποία ως “φρέσκα” είναι που μετράνε κερδίζοντας όχι μόνο τις εντυπώσεις αλλά και την ουσία.

Τον λογαριασμό, φυσικά, δεν θα τον πληρώσουν ούτε οι “πρόσφυγες”, ούτε οι ενθαρρυμένοι από σκοτεινά κέντρα αποφάσεων “αλληλέγγυοι”, αλλά ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος θα κληθεί για πολλοστή φορά να συνδράμει αυτός οικονομικά για να καλυφθεί η οικονομική ζημιά του αποκλεισμού.

Τόσο η κυβέρνηση όσο και οι λοιποί συμμετέχοντες στο “συνταγματικό τόξο” όχι μόνο κράτησαν παθητική στάση απέναντι στις δολιοφθορές που υπέστη η σιδηροδρομική γραμμή, αλλά περιέβαλαν και με ένα είδος φωτοστεφάνου τόσο τους “πρόσφυγες” που κατέλαβαν την περιοχή όσο και τους “αλληλέγγυους” που τους συνέδραμαν στην παράνομη και ζημιογόνο για το Δημόσιο αυτή πράξη.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Σύλληψη Σύριου για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθη, ένας 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», όταν επιχείρησε, να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για τη Γερμανία.
 
Σε έλεγχο που έγινε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 23χρονος επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Σουηδίας, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό το Ντίσελντορφ Γερμανίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς με την σε βάρος του, σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Κως: Δύο συλλήψεις αλβανών για διακίνηση ναρκωτικών

Για κατοχή και μεταφορά ηρωίνης και χασίς, με σκοπό τη διακίνηση, συνελήφθησαν σήμερα στην Κω ένας 20χρονος και μία 17χρονη από την Αλβανία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας.

Ειδικότερα, το πρωί, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι κατά την άφιξή τους στο νησί με πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά και άμεσα τέθηκαν υπό επιτήρηση.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δύο δράστες μετέφεραν σε ταξιδιωτική αποσκευή τους ποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, με τελικό προορισμό το νησί της Καλύμνου.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης βάρους ενός κιλού και 326 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους ενός κιλού και 77 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας, κινητά τηλέφωνα και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Θεσπρωτία: Μαφία ναρκωτικών της Αλβανίας ζήτησε το κεφάλι του 26χρονου αλβανού

ImageHandler (7)Νέα συγκλονιστικά στοιχεία από την αστυνομία για το έγκλημα στη Θεσπρωτία. Οι αστυνομικοί έχουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των τριών φερόμενων φυσικών αυτουργών του εγκλήματος και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται

Την άκρη του νήματος για την εξιχνίαση της φρικτής δολοφονίας του 25χρονου Αλβανού, ο οποίος είχε βρεθεί αποκεφαλισμένος έξω από το ποιμνιοστάσιο όπου εργαζόταν στην περιοχή Γλυκή της Θεσπρωτίας, φαίνεται πως έχουν βρει οι άνδρες της Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν ήδη δικογραφία σε βάρος ενός 28χρονου συμπατριώτη του θύματος, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι τρεις άλλοι ομοεθνείς του τον υποχρέωσαν να τους οδηγήσει στην καλύβα όπου βρισκόταν ο 25χρονος και ότι ο ίδιος ήταν παρών στην δολοφονία την οποία περιέγραψε με λεπτομέρειες.

Βάσει της απολογίας του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί έχουν τα πλήρη στοιχεία ταυτότητας των τριών φερόμενων φυσικών αυτουργών του εγκλήματος και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από αυτούς εντοπίστηκε σε χωριό των Ιωαννίνων και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου ανακρίνεται.

Ως κίνητρο της δολοφονίας, φέρονται τα αντίποινα επειδή το θύμα λέγεται ότι κράτησε για τον εαυτό του ναρκωτικά τα οποία επρόκειτο να διακινηθούν και χρήματα που προέρχονταν από την πώληση ουσιών, σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Ο 28χρονος έχει επιβεβαιώσει ότι το κεφάλι του νεαρού βοσκού μεταφέρθηκε στην Αλβανία, απ’ όπου είχε δοθεί η εντολή για τη δολοφονία του

Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές” .. ΒΙΝΤΕΟ


Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε νεαρή Ελληνίδα στην Σάμο - Αποσιώπηση του συμβάντος με “άνωθεν εντολές”! ΒΙΝΤΕΟΜέχρι τώρα, τα «προσφυγάκια» ήταν συγκρατημένα με τις Ελληνίδες και πολύ επιθετικά με τις γυναίκες και τα παιδιά από τις χώρες τους. Τώρα φαίνεται πως αλλάζουν ρότα, κι αρχίζουν να επιτίθενται και στις Ελληνίδες!

Έτσι, την επίθεση που δέχθηκε η νεαρή κόρη του από 7-8 λαθρομετανάστες, στην Περιφερειακή οδό της Σάμου, κατήγγειλε ο πατέρας της σε ραδιοφωνική εκπομπή στον 2000 Fm – 99,8. Σύμφωνα με την καταγγελία του, οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν με το μηχανάκι που οδηγούσε, αλλά ευτυχώς δεν τα κατάφεραν.

Και γιατί η καταγγελία έγινε στον ραδιοφωνικό σταθμό κι όχι στην Αστυνομία; Διότι, όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας, η κόρη του πήγε στην αστυνομία να αναφέρει το συμβάν και την έδιωξαν (!!!), λέγοντάς της ότι… δεν μπορούν να κάνουν κάτι, γιατί δεν υπήρξε βιασμός και αρνήθηκαν να το καταγράψουν ακόμη και ως απόπειρα.

Προφανώς όχι από δική τους πρωτοβουλία, αλλά κατόπιν «άνωθεν εντολών» που έχουν δεχθεί από τους κυβερνώντες να ΚΡΥΒΟΥΝ την εγκληματικότητα των προστατευομένων τους!



Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Βόρεια Ελλάδα: "εξάρθρωση'' ρώσικης μαφίας

Η «ρωσική μαφία», που είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική απειλώντας, εκβιάζοντας, πουλώντας προστασία και ναρκωτικά και πυρπολώντας αυτοκίνητα, φαίνεται πως εκτελούσε δουλειές και για λογαριασμό πρώην στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Η εξάρθρωση του κυκλώματος από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης έφερε στο φως πολλές λεπτομέρειες από τη δράση του κυκλώματος αλλά και τον ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας που υπήρχε με πρώην στέλεχος του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Πρόκειται για τον 46χρονο υπάλληλο, Σ.Μ. πρώην υπεύθυνο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις σχέσεις με τους συνδέσμους των οπαδών, ο οποίος, σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται να βρίσκεται πίσω από τουλάχιστον τρεις εμπρηστικές επιθέσεις σε Αθήνα, Ξάνθη και Θεσσαλονίκη. Ο ένας από τους εμπρησμούς είχε στόχο το αυτοκίνητο μάνατζερ ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ που διαπραγματευόταν εκείνη την εποχή το συμβόλαιό τους με την ομάδα και ο δεύτερος το αυτοκίνητο συγγενικού προσώπου του προπονητή της Ξάνθης.

Οπως σημειώνουν οι αρμόδιες Αρχές που έχουν στα χέρια τους την ογκωδέστατη δικογραφία, ερευνάται κατά πόσο συγκεκριμένες επιθέσεις σχετίζονταν άμεσα με τα συμφέροντα της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Να σημειωθεί ότι επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης ήταν 38χρονος Αρμένιος ισοβίτης, ο οποίος κινούσε τα νήματα μέσα από τη φυλακή.  Πριν από λίγες ημέρες η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι εξάρθρωσε ένα ακόμα πολυμελές παρακλάδι του μεγάλου κυκλώματος εμπρηστικών επιθέσεων, εκβιάσεων καταστηματαρχών, προμήθειας πολεμικών τυφεκίων και διακίνησης ναρκωτικών, για το οποίο προέκυψε η εμπλοκή επιπλέον 36 ατόμων σχετιζόμενων με την οργάνωση, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 15 εξ αυτών.

Η δράση του κυκλώματος -που θεωρείται και αυτό με τη σειρά του παρακλάδι της «ρωσικής μαφίας»- είχε αποκαλυφθεί για πρώτη φορά πριν από επτά μήνες, αλλά τώρα οι αστυνομικοί κατάφεραν να «δέσουν» και άλλες εγκληματικές ενέργειες των μελών της. Ανάμεσα σε αυτά τα μέλη είναι ο 46χρονος αθλητικός παράγοντας του ΠΑΟΚ, ο οποίος φέρεται να γνωρίζεται με τον ισοβίτη από το χώρο της νύχτας, καθώς διατηρούσε κατάστημα Ιντερνετ. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, τα μέλη της οργάνωσης προέβησαν κατ’ εντολήν του 38χρονου ομογενούς σε διάφορες εμπρηστικές επιθέσεις. Μία από αυτές έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της 30ής-08-2015, σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην περιοχή της Ξάνθης, για λογαριασμό του Σ.Μ., εις βάρος ΙΧΕ αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του προπονητή της ομάδας της Ξάνθης.

Η άλλη έγινε ξημερώματα της 14ης-10-2015, στην Αθήνα, εναντίον αυτοκινήτου που ανήκε στη σύζυγο του μάνατζερ αθλητών, ενώ την ίδια ημέρα ταυτοποιημένο μέλος της οργάνωσης εξέφρασε τηλεφωνικές απειλές κατά της ζωής του. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως ηθικός αυτουργός ο προαναφερόμενος παράγοντας του ΠΑΟΚ. 

Εις βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, εμπρησμού, εκβίασης κατ’ επάγγελμα, καθώς και κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
πηγη pronews.gr

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Κραυγή απόγνωσης από τους Δημάρχους Αλίμου και Παιονίας: Δεν αντέχουμε άλλο την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών!


Κραυγή απόγνωσης από τους Δημάρχους Αλίμου και Παιονίας: Δεν αντέχουμε άλλο την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών!Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στα γκέτο των "hot spots" ανά την Ελλάδα. Έτσι, λοιπόν, σοκ προκαλούν οι καταγγελίες του δημάρχου Αλίμου, ο οποίος αποκαλύπτει ότι στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες, εκδίδονται ανήλικα παιδιά.

Ο Ανδρέας Κονδύλης κατήγγειλε πως ο δήμος έχει την πληροφορία ότι τις νύχτες στον χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού ορισμένοι φιλοξενούμενοι, εκδίδουν ανήλικα παιδιά. «Έχουμε πάρα πολλές πληροφορίες και καταγγελίες ότι σε ένα συγκεκριμένο σημείο, εκεί στο χώρο του πρώην αεροδρομίου, πάνω από την Ποσειδώνος σε έναν παράδρομο, εκεί που τερματίζουν τα λεωφορεία έχουμε ανήλικη πορνεία από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αλίμου.

Στην συνέχεια υπογραμμίζει πως το φαινόμενο της παιδικής πορνείας είναι πιο έντονο τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου. «Υπάρχει ένα σημείο που εκδίδονται ανήλικοι. Να μην πω από πού τα γνωρίζω, αλλά αυτά που γίνονται εκεί πραγματοποιούνται ώρες που δεν υπάρχουν λεωφορεία, δηλαδή βραδινές ώρες και κυρίως Παρασκευές με Σάββατα, αλλά και τις καθημερινές. Μου τα έχουν επιβεβαιώσει και μέσα από την αστυνομία, αλλά τα πρόσωπα δεν μπορώ να τα κατονομάσω δημόσια. Για να το πω δημόσια έχω μια εικόνα, ότι υπάρχει αυτό και δεν είναι ένα φαινόμενο που δεν το γνωρίζω αλλά που έχει βάση».

Τέλος, τόνισε πως η αστυνομία, παρότι γνωρίζει, έχει ελλιπή φρούρηση. Διερωτήθηκε μάλιστα πώς γίνεται δέκα αστυνομικοί να προστατεύουν καταυλισμό 6.000 ανθρώπων.

Πραγματικά σοκαριστικές οι καταγγελίες του Δημάρχου Αλίμου, οι οποίες προστίθενται στα όσα κατά καιρούς έχουν επίσης καταγγελθεί σ΄άλλα σημεία της Ελλάδας. Εννοείται ότι οι καταγγελίες του πρέπει να ερευνηθούν σε βάθος και εφόσον επαληθευτούν να τσακιστεί το απόστημα αυτό.

Την ίδια στιγμή, σε κραυγή απόγνωσης προέβη και ο Δήμαρχος Παιονίας, ο οποίος απηυδησμένος από την πλήρη εγκατάλειψη της περιοχής από την κυβέρνηση και το χάος που επικρατεί με τους λαθρομετανάστες, έστειλε επιστολή, στην οποία λέει τα εξής: «Για πολλοστή φορά επανερχόμαστε στο θέμα της αντιμετώπισης του μείζονος ζητήματος της παρουσίας χιλιάδων προσφύγων - μεταναστών στα όρια του Δήμου μας αλλά και του Νομού γενικότερα. Δυστυχώς σε κάθε νέα μας ανακοίνωση, η κατάσταση είναι χειρότερη από ότι η προηγούμενη.

Αυτό το θλιβερό γεγονός έχει πολλές αιτίες. Λυπάμαι που το επισημαίνω αλλά η πρώτιστη είναι η κυβερνητική αβελτηρία και αφερεγγυότητα. Μέχρι στιγμής, δηλαδή, από κυβερνητικής πλευράς έχουμε εισπράξει τις καλύτερες των προθέσεων. Έχουμε γίνει αποδέκτες των πλέον ρητών υποσχέσεων, των εξαιρετικά ταχύτατων σχεδίων θεραπείας του ασύλληπτου σε διαστάσεις πλέον προβλήματος. Μέχρις εκεί όμως. Και μέχρις εδώ, διακηρύττουμε σήμερα εμείς, αφού η κατάσταση έχει υπερβεί κάθε όριο.

Η υπομονή όλων μας έχει προ πολλού εξαντληθεί και η αγανάκτηση έχει καταλάβει ορμητικά τη θέση της τεράστιας διάθεσής μας για αλληλεγγύη, αρωγή και ανθρώπινη διαχείριση της πρωτοφανούς ανθρωπιστικής κρίσης.

Κύριοι, εξ αρχής έχουμε επιδείξει ως κοινωνία και ως συντεταγμένοι θεσμοί, πνεύμα υπομονής, επιμονής και συνεργασίας. Σε βαθμό ώστε να κατηγορηθούμε για αδράνεια, αμέλεια και πνεύμα ασθενούς αντιστάσεως και προθέσεως για την υπεράσπιση όχι των συμφερόντων, αλλά αυτών των ιδίων των δικαιωμάτων της τοπικής μας κοινωνίας. Διαπιστώνουμε δυστυχώς, ότι η υπεύθυνη στάση μας και η ευγένειά μας έχει εκληφθεί περίπου ως αδυναμία. Και αισθανόμαστε πλέον ισχυρό το γεγονός της αδικίας και της εκμετάλλευσης.

Εξ αρχής έχουμε ζητήσει ισοκατανομή των προσφυγικών - μεταναστευτικών πληθυσμών σε όλη την επικράτεια. Αντ΄αυτού διαπιστώνουμε δύο πραγματικότητες. Πρώτον ότι οι όμοροι νομοί απολαμβάνουν ιδιαίτερης, ευνοϊκής μεταχείρισης με μηδενικούς έως ελάχιστους προσφυγικούς πληθυσμούς. Και δεύτερον, οργισμένοι και αγανακτισμένοι διαπιστώνουμε ότι ο νομός Κιλκίς εξακολουθεί να θεωρείται ως η προσφορότερη και ευκολότερη λύση για την ίδρυση και λειτουργία των νέων Κέντρων Φιλοξενίας.

Κύριοι, ελπίζοντας ότι η παρούσα επιστολή μας θα είναι η τελευταία πριν την ταχεία και δραστική επίλυση του αφόρητου, πλέον, προβλήματος, σας καταθέτουμε την έσχατη αγανάκτηση και απογοήτευσή μας. Εξυπακούεται ότι παράλληλα σας καταθέτουμε τη βεβαιότητα ότι η κατάσταση από ώρα σε ώρα καθίσταται μη αναστρέψιμη με άμεσες και οδυνηρές συνέπειες για την περιοχή μας και για όλη τη χώρα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε αρωγή και ειλικρινή συνεργασία και ελπίζουμε».

Η όλη εικόνα, όμως, που περιγράφουν οι δύο Δήμαρχοι απέχει πολύ από την συστηματική εικόνα που παρουσιάζουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και τα οποία κρύβουν τέτοιες σημαντικές ειδήσεις, ακριβώς για να μείνουν στον Ελληνικό Λαό τα ψευδή στερεότυπα της προπαγάνδας ότι όλοι οι λαθρομετανάστες που έρχονται εδώ υπό το προσωπείο του πρόσφυγα έχουν μόνο προβλήματα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δημιουργούν τα προβλήματα οι ίδιοι με την εγκληματική συμπεριφορά ορισμένων εξ αυτών. Και η θλιβερή κατάσταση διαιωνίζεται χωρίς να υπάρχει φως στο τούνελ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΜΕ ΦΑΛΤΣΕΤΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΡΟΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΑΣ!!!

Στη σύλληψη ενός 23χρονου "πρόσφυγα" από τη Συρία για απείθεια, απειλή και οπλοφορία - οπλοκατοχή, προχώρησαν χθες το απόγευμα λιμενικοί στην Ακτή Βασιλειάδη, μεταξύ της πύλης Ε1 και Ε2, στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο 23χρονος αρνήθηκε τον έλεγχο των λιμενικών και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος τους, κρατώντας πτυσσόμενη λεπίδα ξυρίσματος με μήκος δέκα εκατοστών, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Οι μετανάστες και πρόσφυγες που διαμένουν στο λιμάνι του Πειραιά ανέρχονται σε 1407, ενώ από τις αρχές της εβδομάδας έως σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί καμία οργανωμένη μετακίνηση προς τα κέντρα φιλοξενίας.

Στον ανακριτή σήμερα οι Αλγερινοί που κατηγορούνται ότι βίασαν Σομαλή στη Σάμο

Στον Ανακριτή Σάμου θα παρουσιαστούν για να απολογηθούν σήμερα οι δύο λαθρομετανάστες από την Αλγερία οι οποίοι συνελήφθησαν την Δευτέρα με την κατηγορία του βιασμού.
 
Χθες παρουσιάστηκε στον ανακριτή η 32χρονη Σομαλή και κατέθεσε για το περιστατικό. Οι δύο κατηγορούμενοι υπήκοοι Αλγερίας 19 και 22 χρονών αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα αφού όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο με την απειλή βίας εξανάγκασαν την 32χρονη σε συνουσία και στην τέλεση ασελγών πράξεων.
 
Οι δύο συλληφθέντες στην συνέχεια θα οδηγηθούν ενώπιον και της εισαγγελέως Σάμου. Να σημειώσουμε, ότι σύμφωνα με την ΕΡΑ Αιγαίου, ότι στο κέντρο κράτησης στην Σάμο κρατούνται περίπου 940 μετανάστες και πρόσφυγες διαφορετικών εθνικοτήτων και οι οποίοι πολλές φορές διαπληκτίζονται μεταξύ τους. Οι καυγάδες των ομάδων συνεχίζονται και εκτός κέντρου όταν βγαίνουν στην πόλη για λίγες ώρες. Να υπενθυμίσουμε ότι όσοι έχουν καταθέσει αίτηση για άσυλο και έχει παρέλθει ο χρόνος της κράτησής τους έχουν το δικαίωμα να μπαινοβγαίνουν στο κέντρο χωρίς όμως να έχουν και το δικαίωμα να φύγουν προς την ηπειρωτική Ελλάδα. Η πολυήμερη παραμονή τους έχει ως αποτέλεσμα να ξοδεύουν και τα λιγοστά τους χρήματα και να εκδηλώνουν συχνά πυκνά παραβατική συμπεριφορά.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

Εξάρθρωσαν επικίνδυνη αλβανική σπείρα διαρρηκτών! Έκανε βίαιες ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων

Συνελήφθησαν δεκαέξι μέλη σπείρας, εκ των οποίων οι δεκαπέντε είναι Αλβανοί, ηλικίας από 22 έως 51 ετών και ο ένας Ελληνας 41 ετών, που έκαναν ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
Συνελήφθησαν δεκαέξι μέλη σπείρας, εκ των οποίων οι δεκαπέντε είναι Αλβανοί, ηλικίας από 22 έως 51 ετών και ο ένας Ελληνας 41 ετών, που έκαναν ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πηγή: www.lifo.gr
Συνελήφθησαν δεκαέξι μέλη σπείρας, εκ των οποίων οι δεκαπέντε είναι Αλβανοί, ηλικίας από 22 έως 51 ετών και ο ένας Ελληνας 41 ετών, που έκαναν ληστείες και κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής και της περιφέρειας. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Πηγή: www.lifo.gr

Οι επικίνδυνοι ληστές δεν δίσταζαν να βασανίζουν τα θύματά τους, προκειμένου να τους αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα. Πριν από λίγους μήνες είχαν εισβάλει σε σπίτι 84χρονης, την οποία είχαν ξυλοκοπήσει άγρια για να της αποσπάσουν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό και μερικά δαχτυλίδια. Η άτυχη γυναίκα κατέληξε δύο μήνες αργότερα στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και ερευνάται αν ο θάνατός της προήλθε από τα άγρια χτυπήματα που είχε δεχθεί.

Χθες το πρωί, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση σε Παγκράτι, Ιλίσια, Ν. Κόσμο, Αγ. Παντελεήμονα καθώς και στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν δεκάξι μέλη της σπείρας, ηλικίας από 22 έως 51 ετών.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες παρακολουθούσαν τα σπίτια των ηλικιωμένων πριν εισέλθουν σ’ αυτά. Στόχος τους ήταν να βρίσκονται οι ένοικοι μέσα στα σπίτια, ούτως ώστε να τους βασανίσουν για να τους αποκαλύψουν πού έχουν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Τους απειλούσαν με όπλα ή μαχαίρια, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ασκούσαν βία, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη σκληρότητα, γρονθοκοπώντας τους στο κεφάλι και στο σώμα προκειμένου να δώσουν πληροφορίες. Επίσης, «μπούκαραν» σε απομονωμένες εξοχικές κατοικίες που δεν διέθεταν συναγερμό ή πόρτες ασφαλείας και αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, ακόμα και ολόκληρες ηλεκτρικές συσκευές. Τα κλοπιμαία τα διέθεταν σε κλεπταποδόχο, γνωστό με το παρατσούκλι ο «Κωτσόβολος του Βύρωνα».

Πυροβόλησαν αστυνομικούς

Μάλιστα, οι αδίστακτοι δράστες είχαν ανοίξει πυρ και κατά αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ όταν τους είχαν κάνει σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, πριν από δύο μήνες στο Περιστέρι. Από τη συμπλοκή δεν είχε υπάρξει τραυματισμός και οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να διαφύγουν.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκαν τουλάχιστον 5 περιπτώσεις ληστειών, καθώς και 28 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που είχε διαπράξει η σπείρα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της ληστείας και της διακεκριμένης κλοπής καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων. Στην κατοχή τους, καθώς και σε έρευνες σε οικίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, πλήθος κοσμημάτων και ηλεκτρικών συσκευών, δύο πυροβόλα όπλα, ένα αεροβόλο, πέντε μαχαίρια, ένα σπαθί, το χρηματικό ποσό των 2.846 ευρώ, διαρρηκτικά εργαλεία, έξι αυτοκίνητα και δύο μοτοσικλέτες.

Νέα επεισόδια στην Ειδομένη: Λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με πέτρες σε Αστυνομικούς - Έσπρωξαν μέχρι και βαγόνι!

Δύο αστυνομικοί τραυματίσθηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων
Περίπου 300 άτομα έσπρωξαν εγκαταλελειμμένο βαγόνι προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι αντέδρασαν με χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης.


Το απόλυτο χάος επικρατεί στον καταυλισμό της Ειδομένης. Για ακόμη μια φορά εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς σκηνές με τους λαθρομετανάστες να εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις κατά των Αστυνομικών Δυνάμεων.


Μεγάλη ένταση επικράτησε την Τετάρτη το απόγευμα στον καταυλισμό της Ειδομένης, όταν μία ομάδα λαθρομεταναστών συγκρούστηκε με δυνάμεις της ελληνικής αστυνομίας. Λίγο μετά τις 20:00, περίπου 300 άτομα επιχείρησαν να μετακινήσουν ένα εγκαταλελειμμένο βαγόνι προς τους αστυνομικούς. Οι τελευταίοι αντέδρασαν με χρήση χημικών, διαλύοντας προσωρινά την ομάδα των επιτιθέμενων.


Η ένταση φάνηκε να κατευνάζεται. Στη συνέχεια όμως, τα 300 αυτά άτομα επανήλθαν και συνέχισαν να σπρώχνουν το βαγόνι προς τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να γίνει εκ νέου χρήση χημικών, ενώ οι λαθρομετανάστες πετούσαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς την αστυνομία.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε και περιορισμένη χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης από αστυνομικούς.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δύο αστυνομικοί τραυματίσθηκαν ελαφρά στη διάρκεια των επεισοδίων στην Ειδομένη και διακομίστηκαν στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ από τον άτυπο καταυλισμό στα σύνορα Ελλάδας - σκοπίων αποχώρησε προσωρινά η ομάδα των "Γιατρών Χωρίς Σύνορα".


Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Ειδομένη: Πορνεία και ναρκωτικά απο εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών

Εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα στην Ειδομένη προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τους λαθρομετανάστες/πρόσφυγες με σκοπό να βγάλουν χρήματα.

Η διακίνηση ανθρώπων, λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών ήταν γνωστές καταστάσεις. Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» όμως, στη λίστα έρχεται να προστεθεί και η πορνεία.
 
Στην πώληση ναρκωτικών το πάνω χέρι έχουν ομάδες Μαροκινών και Τυνήσιων, στο παρεμπόριο Σύροι και στη διακίνηση μεταναστών και προσφύγων Αφγανοί και Πακιστανοί. 

Όσον αφορά στην πορνεία, πρωταγωνιστές είναι Μαροκινοί και Ιρακινοί, οι οποίοι εκμεταλλεύονται γυναίκες που ζουν μόνες τους είτε επειδή έχασαν το σύζυγό τους είτε επειδή πρόλαβε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει σε κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης.

Οι εγκληματικές ομάδες έχουν δημιουργήσει στην Ειδομένη δύο αυτοσχέδιους οίκους ανοχής. Ο ένας είναι ένας εγκαταλελειμμένο βαγόνι και ο άλλος ένα δωμάτιο κτιρίου που τελεί υπό κατάληψη.

Οι δράστες ζητούν από τον κάθε πελάτη μόλις 5 με 10 ευρώ, ενώ στις εξαθλιωμένες γυναίκες που έχουν εξαντλήσει τις οικονομίες τους, δεν δίνουν παρά μόνο πολύ χαμηλά ποσά.

Η Ασφάλεια Πάτρας «τσίμπησε» δύο επικίνδυνους ΡΟΜΑ που χρησιμοποιούσαν ψεύτικα ονόματα και είχαν διαπράξει πολλές κλοπές!

Πίστευε ότι θα την έβγαζε «καθαρή» δηλώνοντας ψεύτικα στοιχεία, ένα ζευγάρι τσιγγάνων που προσήχθησαν στην Ασφάλεια Πατρών. Σύντομα, όμως, αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές τους ταυτότητες και εξιχνιάστηκαν δυο ληστείες που είχαν διαπράξει σε διάστημα 15 ημερών στην περιοχή των Βραχνέικων!
 
Η προσαγωγή του 26χρονου άνδρα και της 19χρονης φίλης του έγινε μετά την καταγγελία ενός 45χρονου για ένα ζευγάρι τσιγγάνων που τον λήστεψαν τη στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του. Όπως είπε το θύμα, η γυναίκα τον πλησίασε από την θέση του οδηγού απασχολώντας τον, ενώ ο άνδρας εμφανίστηκε από την πλευρά του συνοδηγού. Και οι δυο τον ξυλοκόπησαν και άρπαξαν 45 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, πριν εξαφανιστούν τρέχοντας.

Ο 45χρονος αναγνώρισε τους δράστες στα πρόσωπα των προσαχθέντων και στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι είχαν διαπράξει τουλάχιστον άλλη μια ληστεία στις 29 Απριλίου. Τότε, μαζί με δυο ακόμα συνεργούς τους οι οποίοι δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, επιτέθηκαν σε έναν χωματόδρομο στα Βραχνέικα σε έναν οδηγό μοτοσυκλέτας, τον πέταξαν από τη μηχανή και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν!

Στη συνέχεια, άρπαξαν το τσαντάκι του που περιείχε 150 ευρώ και άλλα πέντε ευρώ από το μπουφάν του και εξαφανίστηκαν τρέχοντας!

Το ζευγάρι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με την κατηγορίας της ληστείας κατά συναυτουργία, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων συνεργών τους συνεχίζονται.

Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑΣ ΕΚΑΨΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ!!! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΟΥ 'ΡΘΕ...

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα χαράματα σε κοντέινερ μέσα στο hot spot της Μόριας, σε χώρο όπου κρατούνται Αλγερινοί καταδικασμένοι για κλοπές.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές ζημίες, ενώ καταστράφηκε ολοσχερώς το κοντέινερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά μπήκε από Αλγερινό ο οποίος έχει καταδικασθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου για κλοπές τσαντών και κρατείται. 
 
Όπως έγινε γνωστό διεκδικεί να μην επαναπροωθηθεί στην Τουρκία...!

Σάμος. Η κατάσταση πάει να βγει εκτος ορίων λόγω της παραβατικότητας των λαθρομεταναστών


Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες στη Σάμο με τους μετανάστες, αφού η κατάσταση έχει ξεφύγει κατά πολύ και κανείς δεν κάνει τίποτε σύμφωνα με το ρεπορτάζ-κραυγή απόγνωσης της τοπικής εφημερίδας Σαμιακή Γνώμη.
 
Το αποτέλεσμα είναι να υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια μεταξύ των πολιτών και ειδικά τώρα που μπαίνουμε σε τουριστική περίοδο! Δυστυχώς αυτή τη στιγμή υπάρχει η απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης της Σάμου, με λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι, αφού χρησιμοποιούν την ελευθερία τους λόγω της αίτησης ασύλου που έχουν καταθέσει.

Λόγω της μεγάλης παραμονής τους στο νησί οι περισσότεροι είναι χωρίς χρήματα και έτσι προχωρούν σε παραβατικές συμπεριφορές δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στο νησί!

Προχθές το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες μας, υπήρξε ομαδικός βιασμός μια Σομαλής γυναίκας στον Δημοτικό Κήπο της πόλης!

Η κοπέλα κατάφερε και ζήτησε βοήθεια από έναν ιδιοκτήτη περιπτέρου όπου και κάλεσε την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν δύο Αλγερινοί μέσα στο Κέντρο Μεταναστών!
Λίγες ημέρες νωρίτερα υπήρξε καταγγελία πολιτών, πως μέρα μεσημέρι δύο μετανάστες παρενόχλησαν σεξουαλικά δύο 13χρονα κορίτσια ,όπου επιχείρησαν να τα απομονώσουν σε σοκάκι της πόλης!


Πρίν από μερικές ημέρες, ομάδες λαθρομεταναστών μετά από “ραντεβού θανάτου” που έδωσαν, συνεπλάκησαν μέσα στο Κέντρο Μεταναστών και μετά από ανελέητο ξύλο πολλά άτομα από αυτά κατέληξαν στο νοσοκομείο της πόλης, σοβαρά τραυματισμένα!

Δεκάδες επίσης “ραντεβού θανάτου” δίνονται και σε δρόμους της Σάμου όπου ομάδες διαφορετικών εθνικοτήτων, καθημερινά ξυλοφορτώνονται μεταξύ τους!

Πολλοί από αυτούς κινούνται προκλητικά και ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες επιδιώκοντας φασαρίες.

Οι πλατείες στην κυριολεξία είναι γεμάτες από λαθρομετανάστες που επιζητούν δωρεάν πρόσβαση ( με “ανοιχτά” Wi Fi) στο ίντερνετ.

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν διαρρήξεις και σε κάποιες από αυτές, οι δράστες συνελήφθησαν.

– Την περασμένη εβδομάδα διέρρηξαν φωτογραφείο της πόλης, όπου αφαίρεσαν από μέσα, 1000€ περίπου μετρητά, φωτογραφικές μηχανές και φακούς μεγάλης χρηματικής αξίας.

Συνελήφθησαν λίγες ημέρες αργότερα στην προσπαθειά τους να “σπρώξουν” τα κλοπιμαία!

– Την περασμένη Κυριακή, μέρα μεσημέρι, διέρρηξαν γνωστό κλάμπ της πόλης και βγήκαν από αυτό, έχοντας μαζί τους ένα σακ βουαγιάζ γεμάτο ποτά.

Τους αντελήφθησαν διερχόμενοι πολίτες και τους συνέλαβαν!

– Πρίν από μερικές ημέρες επίσης διέρρηξαν 3 αυτοκίνητα και σε ένα από αυτά αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 120€.

Λίγες ημέρες μετά συνελήφθησαν.

– Πριν από 2 ημέρες δύο (2) νεαροί Σύροι, που μάλιστα φιλοξενούνται σε ενοικιαζόμενο σπίτι Μ.Κ.Ο. μπήκαν σε Μίνι Μάρκετ και άρχισαν να γεμίζουν ένα σακ βουαγιάζ με κλοπιμαία.

Κυνηγήθηκαν από τον ιδιοκτήτη και διέφυγαν!

– Πριν από λίγες ημέρες επίσης διέρρηξαν εστιατόρειο και αφαίρεσαν από μέσα έναν φορητό υπολογιστή!

Συνελήφθησαν κι αυτοί μετά από μερικές ημέρες.


– Σε ξαφνικό έλεγχο που έγινε πριν λίγες ημέρες μέσα στο Κέντρο Μεταναστών από αστυνομικούς, βρέθηκαν δεκάδες φονικά όπλα!

Πολλά από αυτά ήταν αυτοσχέδια και κανείς δεν γνωρίζει αν θα τα χρησιμοποιούσαν σε ενδεχόμενη εξέγερση!

– Προχθές το απόγευμα υπήρξε ομαδική πορεία 200 περίπου ατόμων από το Κέντρο Μεταναστών προς την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, όπου επιχείρησαν να κάνουν κατάληψη!

 
Όμως μετά από διαπραγματεύσεις που έγιναν με τους αστυνομικούς, αναχώρησαν ομαδικά πίσω στο Κέντρο.
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει και πρέπει να μπει ένα ΤΕΛΟΣ, αφού η υπομονή των πολιτών είναι κυριολεκτικά στα όρια της.


Οι αρμόδιοι θα πρέπει να λάβουν ριζικές αποφάσεις ΤΩΡΑ, μιάς και η κατάσταση δείχνει πως ξεφεύγει στο νησί, με τους πολίτες αυτή την φορά να εξεγείρονται και θα είναι μη αναστρέψιμη!

Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

165.247 οι «πρόσφυγες» που μας προτίμησαν από τις αρχές του 2016 δια ξηράς και θαλάσσης


165.247 οι «πρόσφυγες» που μας προτίμησαν από τις αρχές του 2016 δια ξηράς και θαλάσσηςΠαρ’ ότι διάφοροι… κύκλοι της συγκυβέρνησης προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, η αλήθεια είναι ότι έχει σημειωθεί πολύ μεγάλη αύξηση των απρόσκλητων που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα το πρώτο 4μηνο του 2016 σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρυσι.

Έτσι, προ ημερών, ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ) ανακοίνωσε ότι από τις αρχές του 2016 έχουν εισέλθει στην χώρα δια θαλάσσης 155.399 «προσφυγάκια».

Τώρα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, το πρώτο 4μηνο του 2016 συνελήφθησαν 165.247 απρόσκλητοι έναντι 36.172 πέρυσι το ίδιο χρονικό διάστημα.

Πιο αναλυτικά φέτος 1.956 συνελήφθησαν στην ελληνο-αλβανική μεθόριο, 310 στην ελληνο-σκοπιανή μεθόριο, 311 στην ελληνο-βουλγαρική μεθόριο, 1.449 στα χερσαία ελληνο-τουρκικά σύνορα, 155.171 στα θαλάσσια ελληνο-τουρκικά σύνορα, 424 στη Κρήτη και 5.626 στην υπόλοιπη χώρα.

Εις ότι αφορά την προέλευσή τους, 77.391 δήλωσαν ότι είναι από Συρία, 39.745 από το Αφγανιστάν, 25.142 από το Ιράκ, 4.931 από Ιράν, 7.222 από Πακιστάν, 1.560 από Παλαιστίνη, 3.665 από Αλβανία, 866 από Μαρόκο και 4.007 από άλλες χώρες.

Κυριακή 15 Μαΐου 2016

ΑΛΓΕΡΙΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΔΥΟ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μια νέα «ρατσιστική» επίθεση –με τους… συνήθεις θύτες και θύματα- συνέβη στα Χανιά. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη από αστυνομικούς των Χανίων ένας 31χρονος Αλγερινός, ο οποίος μαχαίρωσε δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 28 και 38 ετών, λόγω οικονομικών διαφορών μεταξύ τους.
Ο μαχαιροβγάλτης την κοπάνησε από το σημείο του μαχαιρώματος μετά την πράξη του, αλλά αναζητήθηκε και εντοπίστηκε αργότερα. 

Οι παθόντες ομοεθνείς του μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, σε άσχημη κατάσταση.

Παρακρατικοί στρατολογούν λαθρομετανάστες: Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. από την συνεχή παρουσία «προσφύγων» σε επεισόδια


Παρακρατικοί στρατολογούν λαθρομετανάστες: Ανησυχία στην ΕΛ.ΑΣ. από την συνεχή παρουσία «προσφύγων» σε επεισόδιαΟι συλλήψεις λαθρομεταναστών στα πρόσφατα επεισόδια, όπου οι παρακρατικοί της αριστεράς διέλυσαν την συγκέντρωση των Ελλήνων που διαμαρτύρονταν εναντίον των μνημονιακών μέτρων, προκάλεσε συναγερμό στην Ελληνική Αστυνομία.

Όπως σημειώνουν αξιωματικοί της Ασφάλειας και άλλων υπηρεσιών, πλέον επιβεβαιώνονται οι υποψίες για προσηλυτισμό λαθρομεταναστών στα «κέντρα αλληλεγγύης», τις καταλήψεις “Hot Spot” και σε άλλους παρόμοιους χώρους.

Η παρουσία παρακρατικών στα επεισόδια που δημιουργούν οι λαθρομετανάστες, αλλά και η αντίστροφη παρουσία λαθρομεταναστών στα επεισόδια των παρακρατικών δημιουργεί ένα εκρηκτικό κλίμα και αποτελεί ουσιαστικά το προοίμιο της προσπάθειας ξένων πρεσβειών να μπορούν να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα σε περίπτωση που αυτό καταστεί αναγκαίο, γι’ αυτούς, γεωπολιτικά και πολιτικά. Καθόλου τυχαίο που οι ΗΠΑ διόρισαν πρέσβη τους στην Ελλάδα κάποιον που ως τώρα ήταν πρέσβης τους στην... Ουκρανία.

Όπως σημειώνουν τα σχετικά ρεπορτάζ ήδη υπάρχει χαρτογράφηση των περίπου δέκα καταλήψεων όπου έχουν βρει καταφύγιο νεαροί και ανήλικοι λαθρομετανάστες ηλικίας 15-30 ετών και γαλουχούνται με τα «ιδανικά» των παρακρατικών για να βγουν στη συνέχεια στα πεδία μαχών του Πολυτεχνείου και του Συντάγματος.

Η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι και οι αναλυτές της Κρατικής Ασφάλειας εκφράζουν έντονη ανησυχία για το τι μπορεί να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες με όλες αυτές τις ζυμώσεις που γίνονται στα στέκια των αντεξουσιαστών.

Αξιωματικός με άριστη γνώση του θέματος τόνισε ότι πρόκειται για άγνωστο αριθμό μεταναστών χωρίς στοιχεία και χαρτιά, με σκληρά βιώματα, που κανένας δεν ξέρει τι μπορούν να κάνουν και μέχρι πού είναι διατεθειμένοι να φτάσουν».

Εμείς απλώς να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα είχε θιγεί και αναλυθεί από την εθνική εφημερίδα «Εμπρός» και από την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή» ήδη από τον Απρίλιο του 2015 και οι ιθύνοντες επέλεξαν να αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις αντί να προβούν σε μέτρα προκειμένου η χώρα να αποφύγει τον συγκεκριμένο κίνδυνο.   

Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Κρήτη : Σύλληψη Βρετανών για κατοχή κοκαίνης

Βρετανοί ήρθαν διακοπές και έφεραν μαζί και την... κοκαΐνη τους  - Κεντρική ΕικόναΤρεις νεαροί Βρετανοί –ένας 28χρονος και δύο 26χρονοι, οι οποίοι βρίσκονται στην Κρήτη από το περασμένο Σαββατοκύριακο κάνοντας τις διακοπές τους– συνελήφθησαν σε περιοχή του δήμου Χερσονήσου Ηρακλείου, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν πάνω από 100 γραμμάρια κοκαΐνης.

Ειδικότερα κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων που προέκυψαν από την αστυνομική έρευνα της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο διέμεναν οι τρεις τουρίστες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 111,9 γραμμάρια κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των 1.100 ευρώ και των 425 λιρών Ηνωμένου Βασιλείου, ως προερχόμενα από αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών κ.ά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ρουμάνες παγίδευσαν ΑΤΜ στο Παγκράτι και έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες

psalidiΔύο Ρουμάνες, οι οποίες συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ., άνοιγαν με ψαλίδι τη σχισμή από την οποία βγαίνουν τα μετρητά στα ΑΤΜ και στη συνέχεια τοποθετούσαν στο εσωτερικό της θυρίδας έλασμα, στις άκρες του οποίου υπήρχαν άγκιστρα που εγκλώβιζαν τα χαρτονομίσματα πριν την έξοδό τους.


Οι πελάτες-θύματα έπαιρναν την κάρτα τους χωρίς όμως να παραλάβουν τα χρήματα. Κάποιοι έκαναν ερώτηση υπολοίπου στην οποία δεν είχε καταγραφεί η ανάληψη.

Όταν οι Ρουμάνες έπαιρναν τον μηχανισμό με τα εγκλωβισμένα χρήματα χρησιμοποιώντας τσιμπίδα, τα μετρητά περνούσαν από τον ηλεκτρονικό μηχανισμό του ΑΤΜ, που είχε κρατήσει στην μνήμη του την συναλλαγή και πίστωνε το ποσό της ανάληψης.

Μερικά από τα θύματα διαπίστωσαν την απώλεια των χρημάτων άμεσα όταν πήγαν σε άλλο ΑΤΜ για να κάνουν ανάληψη και διαπίστωσαν ότι είχε καταγραφεί και η προηγούμενη συναλλαγή από την οποία δεν είχαν βγει τα χρήματα.

Πολλά από τα θύματα διαμαρτυρήθηκαν στις τράπεζες. Διευθυντής Ασφαλείας Τράπεζας εντόπισε από τις κάμερες των υποκαταστημάτων τις δύο γυναίκες και τον τρόπο δράσης τους. Αποτύπωσε τις εικόνες τους και τις έδωσε σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Το βράδυ της Πέμπτης οι δύο γυναίκες παγίδευσαν ΑΤΜ τράπεζας στο Παγκράτι και πήγαν σε απέναντι καφετέρια περιμένοντας τον πολίτη-θύμα που θα έκανε ανάληψη. Από το κύκλωμα των καμερών εντοπίστηκαν κατά την παγίδευση του ΑΤΜ, ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και συνέλαβαν τις δύο γυναίκες.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διαπίστωσαν ότι οι δύο γυναίκες από τον περασμένο Μάρτιο είχαν προβεί σε 104 παγιδεύσεις ΑΤΜ, τεσσάρων τραπεζών αποκομίζοντας συνολικά 12.400 ευρώ. Η ζημιά που προκάλεσαν στα αντίστοιχα μηχανήματα ανέρχεται στο ποσό των 39.100 ευρώ.

Οι συλληφθείσες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τις παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση και άλλων παρόμοιων αξιόποινων πράξεων συνεχίζεται.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Κραυγή αγωνίας από τους κάτοικους της Λέσβου για τους λαθρομετανάστες: Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας!


Κραυγή αγωνίας από τους κάτοικους της Λέσβου για τους λαθρομετανάστες: Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας!Πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας των Ελλήνων, σ΄όλη την Χώρα, για τις απαράδεκτες καταστάσεις που επικρατούν στην περιοχή τους από την παρουσία λαθρομεταναστών στα hot spots.

Σειρά, αυτή την φορά, είχαν οι κάτοικοι της Μόριας στην Λέσβο, καθώς νέες διαμαρτυρίες φθάνουν στην Αστυνομία και στον Δήμο Λέσβου από κατοίκους της Μόριας, του γειτονικού στο hot spot χωριού, οι οποίοι και καταγγέλλουν φθορές και κλοπές στο χωριό τους από διερχόμενους λαθρομετανάστες.

«Οι μετανάστες/πρόσφυγες, διέρχονται, περιφέρονται και κατασκηνώνουν στο χωριό μας κατά δεκάδες, εγκλωβίζοντας τους κατοίκους στα σπίτια τους, ενώ παράλληλα στην προσπάθειά τους να καλύψουν κάποιες από τις βιοτικές τους ανάγκες προβαίνουν σε παραβατικές συμπεριφορές, προκαλώντας αγανάκτηση και φόβο», αναφέρει μεταξύ άλλων επιστολή προς τον Δήμο και την Αστυνομική Διεύθυνση που υπογράφει ο πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Νίκος Τρακέλλης. Στην ίδια επιστολή αναφέρουν επίσης ότι «τα λήμματα από τις εγκαταστάσεις του κέντρου της Μόριας καταλήγουν σε εξωτερικό φρεάτιο, τα οποία πέφτουν στον ποταμό και εν συνεχεία καταλήγουν στη θάλασσα, θέτοντας σε κίνδυνο την δημόσια υγεία».

«Δεν λέμε ότι όλοι οι πρόσφυγες δημιουργούν προβλήματα. Σε καμιά περίπτωση. Όμως το γεγονός ότι πλέον παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νησί σε συνδυασμό με το ότι πολλοί δεν έχουν χρήματα για το φαγητό τους, προκαλεί τέτοια φαινόμενα και δημιουργούν προβλήματα στο χωριό μας.

Δέχομαι καταγγελίες από κατοίκους για κλοπές ζώων, λαχανικών από κήπους κ.ά. Κάποιοι ζητάνε νερό ή φαγητό από τον κόσμο και πολλοί τους προσφέρουν. Καταλαβαίνουμε την κατάσταση και συμπαραστεκόμαστε στους ανθρώπους αυτούς, όμως δεν μπορούμε να μην ανησυχούμε για το τι μπορεί να γίνει το καλοκαίρι, όταν αυξηθεί ο αριθμός και οι άνθρωποι αυτοί περιφέρονται στο χωριό αναζητώντας φαγητό», δηλώνει στην εφημερίδα Νέα της Λέσβου.

Τέτοιες ειδήσεις, φυσικά, εάν δεν φιμωθούν τελείως από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, θα παίξουν ελάχιστα στα «ψιλά» της ενημέρωσης.

Η μόνιμη εικόνα που πρέπει να μείνει χαραγμένη στο νου του Ελληνικού Λαού, ειδικά για την Λέσβο, είναι αυτή των τριών γιαγιάδων που θηλάζουν ένα μωρό «πρόσφυγα» με μπιμπερό.

Οτιδήποτε, όμως, χαλάει αυτή την ψευδή αρμονική εικόνα και αναδεικνύει τα αναμφισβήτητα προβλήματα που γεννά η υπερσυσσώρευση λαθρομεταναστών στη Λέσβο και άλλα σημεία της Χώρας θάβεται επιμελώς από τα ευρισκόμενα σε συντεταγμένη υπηρεσία καθεστωτικά ΜΜΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ


Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

H οργάνωση του Αρμένιου Μαφιόζου που ήταν φόβος και τρόμος στη Θεσσαλονίκη

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από παραγγελία του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, οδήγησε στην εξιχνίαση επιπλέον εγκληματικών ενεργειών, από μέλη εγκληματικής οργάνωσης, η οποία εξαρθρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015 και κυριαρχούσε στην Βόρεια Ελλάδα εξαιτίας και των πολύ καλών σχέσεών της με την διαβόητη ρωσική μαφία της «Vor V Zakone» .

AdTech Ad
Πέραν των 19 μελών της εγκληματικής οργάνωσης που συνελήφθησαν την 28η Οκτωβρίου 2015, έπειτα από οργανωμένες επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος 34 συνεργών τους, προέκυψε η εμπλοκή επιπλέον 36 ατόμων, σχετιζόμενων με την οργάνωση, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 15 εξ αυτών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, εμπρησμού, εκβίασης κατ’ επάγγελμα, καθώς και κακουργημάτων που προβλέπονται στη Νομοθεσία περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 
Συγκεκριμένα, τα μέλη της οργάνωσης προέβησαν κατ’ εντολή του 38χρονου «εγκεφάλου» της οργάνωσης από την Αρμενία Γκραντ Αγκαντζιανιάν, έγκλειστου στις Φυλακές Τρικάλων, στις ακόλουθες εμπρηστικές επιθέσεις:

Εμπρησμό αυτοκινήτου ιδιοκτησίας ημεδαπού, ξημερώματα της 10-03-2015, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, για λογαριασμό πρώην συνεργάτη του, εξαιτίας μεταξύ τους οικονομικής διαφοράς.
Πρώτες πρωινές ώρες της 30-08-2015, σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στην περιοχή της Ξάνθης, για λογαριασμό στελέχους ανώνυμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκε εμπρηστική επίθεση σε βάρος Ι.Χ. αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου, σχετιζόμενου με τοπικό σωματείο.
Ξημερώματα της 14-10-2015, πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, εμπρησμός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της συζύγου εκπροσώπου –μάνατζερ αθλητών, ενώ την ίδια ημέρα, ταυτοποιημένο μέλος της οργάνωσης, εξέφρασε τηλεφωνικές απειλές κατά της ζωής του. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως ηθικός αυτουργός το προαναφερόμενο στέλεχος της ανώνυμης εταιρείας, ενώ ένας εκ των δραστών της επίθεσης είχε υπαλληλική σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία.
Εμπρησμός καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στο οποίο διενεργούνταν τυχερά παίγνια, στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ξημερώματα της 02-10-2015. Η επίθεση πραγματοποιήθηκε για ανταγωνιστικούς λόγους.
Επιπλέον, προέκυψε ότι τα μέλη της οργάνωσης παρείχαν «προστασία» σε τουλάχιστον 20 καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, η πλειονότητα των οποίων ήταν καταστήματα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, στα οποία διενεργούνταν παράνομα παίγνια, από τα οποία εισέπρατταν μηνιαίως διάφορα ποσά, που κυμαίνονταν από 250 έως 1.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ορισμένες περιπτώσεις που τα θύματα αρνούνταν να συνεργαστούν, προέβαιναν σε φθορές των καταστημάτων και σωματικές βλάβες σε βάρος των υπαλλήλων τους.

Πέραν των προαναφερομένων, ο διευθύνων την ομάδα, σχεδίαζε και οργάνωνε την εισαγωγή και περαιτέρω διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε Σωφρονιστικό Κατάστημα της χώρας, όπου ήταν έγκλειστος.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση διαπιστώθηκε και η συμμετοχή αστυνομικού που υπηρετούσε στο Μετραγωγών της Θεσσαλονίκης, ο οποίος διευκόλυνε την παράνομη δράση του κυκλώματος, παραδίδοντας ναρκωτικές ουσίες σε κρατούμενους που προορίζονταν για το Κατάστημα Κράτησης του 38χρονου, είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2015 και βρίσκεται σε κατάσταση διαθεσιμότητας. Επιπλέον, ο συγκεκριμένος αστυνομικός εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες σε κρατούμενους στα κρατητήρια της Υπηρεσίας του, έναντι χρηματικών αμοιβών.


Τέλος, από την ενδελεχή έρευνα, διαπιστώθηκε η προμήθεια δύο καλάσνικοφ, τα οποία θα χρησιμοποιούσε η οργάνωση στο πλαίσιο της εγκληματικής της δράσης. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 155.399 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα από τις αρχές του 2016


Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης: 155.399 λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα από τις αρχές του 2016Καλό το παραμύθι με τις «συμφωνίες» Ε.Ε.-Τουρκίας, αλλά η πραγματικότητα αποδεικνύει ότι πρακτικά αυτές οι «συμφωνίες» είναι μόνο στα χαρτιά!

Έτσι, σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) από τις αρχές του 2016 έως και τις 8 Μαΐου στην Ελλάδα έχουν φτάσει -μόνο δια θαλάσσης- 155.399 «προσφυγάκια».

Για το ίδιο διάστημα οι συνολικές αφίξεις εξ’ Ανατολών απρόσκλητων στην Ευρώπη ανέρχονται σε 187.631 μέσω θαλάσσης και σε 4.861 μέσω χερσαίων συνόρων.

Ας μην… ανησυχούν, λοιπόν, οι «αλληλέγγυοι», μήπως χάσουμε την πανευρωπαϊκή… πρωτιά. Η συντριπτική πλειοψηφία των απρόσκλητων… προτιμάει σταθερά την Ελλάδα!
 
 

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Σε ταξί συνελήφθησαν 3 Αλβανοί ληστές της χρηματαποστολής στα Εξάρχεια

Με ταξί επιχείρησαν να διαφύγουν μετά την ληστεία που πραγματοποίησαν σε χρηματαποστολή  των ΕΛΤΑ στην οδό Ζαίμη το πρωί της Τετάρτης, 3 εκ των δραστών οι οποίοι όμως συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για  άνδρες Αλβανικής υπηκοότητας.
 
Μάλιστα στην κατοχή του ενός  βρέθηκε μέρος των κλεμένων χρημάτων, ενώ οι κινήσεις τους και τα ρούχα που φορούσαν βιντεοσκοπήθηκαν απο κάμερες κλειστού κυκλώματος.
 
Αμέσως μετά την ληστεία σε βάρους του υπαλλήλου χρηματαποστολής των ΕΛΤΑ, τον οποίον μάλιστα ξυλοκόπησαν, οι έξι δράστες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες, η μεν πρώτη κατευθύνθηκε προς το κέντρο της Αθήνας, όπου και συνελήφθησαν απο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ μέσα στο ταξί, η δε δεύτερη κατευθύνθηκε προς το λόφο του Στρέφη στα Εξάρχεια καταφέρνοντας να διαφύγουν. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ αμέσως μετά την ενημέρωση που έλαβαν απο το κέντρο για την ληστεία και χάρη στην μεγάλη επιχειρησιακή τους εμπειρία, απλώθηκαν περιμετρικά του κέντρου της Αθήνας προς εντοπισμό των δραστών, κάτι που κατάφεραν. 
 
Οι συλληφθέντες κρατούνται στην γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη και των υπολοίπων δραστών, καθώς επίσης να διαπιστωθεί αν έχουν συμμετάσχει και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Συνελήφθη 66χρονος Δανός που φωτογράφιζε πλοία του Πολεμικού Ναυτικού στη Χίο

Χειροπέδες σε έναν 66χρονο Δανό πέρασαν στελέχη των Ειδικών Αποστολών του λιμενικού στη Χίο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δανός εντοπίστηκε να φωτογραφίζει στελέχη του λιμενικού σώματος στο νησί και άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψη του.  

Σε έρευνα που έγινε στη φωτογραφική μηχανή που κατείχε, βρέθηκε φωτογραφικό υλικό από πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού, της FRONTEX και του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής. 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου.

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

ΔΕΙΤΕ τι γίνεται ΤΩΡΑ σε καταυλισμό ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στην Ειδομένη! Μιλάμε για ΠΟΛΕΜΟ! Σκοτώθηκαν μεταξύ τους με πέτρες και ξύλα! Αυτοί είναι ρε οι «πρόσφυγες»; (ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


lathroΣυμπλοκή προκάλεσε νωρίτερα ένταση στην Ειδομένη. Πακιστανοί και Αφγανοί λαθρομετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες και άλλα αντικείμενα μεταξύ τους και παρενέβη η αστυνομία κάνοντας περιορισμένη χρήση χημικών.

 Από τον πετροπόλεμο τραυματίστηκε ένας, τον οποίο οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα παρέπεμψαν στο Πολυιατρείο Πολυκάστρου για ράμματα.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με την αστυνομία, η ένταση έχει αποκλιμακωθεί στον άτυπο καταυλισμό της Ειδομένης. Στο μεταξύ, σήμερα -έως στιγμής- έχουν αναχωρήσει από την Ειδομένη ένα λεωφορείο κι ένα βαν για το κέντρο φιλοξενίας στα Λαγκαδίκια κι ένα ακόμη λεωφορείο για Πιερία.

Αυτοί είναι οι «φιλήσυχοι πρόσφυγες» του ΣΥΡΙΖΑ στην Ειδομένη…



 

Πυροβολισμοί στο νοσοκομείο του Αργους- Αλλοδαπός κρατούμενος προσπάθησε να δραπετεύσει

Αναστάτωση προκλήθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, στο νοσοκομείο του Άργους, όταν ένας αλλοδαπός κρατούμενος που μεταφέρθηκε εκεί για ιατρικές εξετάσεις προσπάθησε να δραπετεύσει.  

Ο αλλοδαπός, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των ανδρών της εξωτερικής φρουράς που τον συνόδευαν από τις φυλακές Ναυπλίου για εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία για ορθοπεδικό πρόβλημα. Στη συνέχεια πήδησε από το παράθυρο ενός θαλάμου και άρχισε να τρέχει προς το λόφο του Προφήτη Ηλία πίσω από το νοσοκομείο.  

Αμέσως η προσπάθεια απόδρασης έγινε αντιληπτή με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις της αστυνομίας και να καταφέρουν να τον συλλάβουν.  

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την καταδίωξη οι αστυνομικοί έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς για εκφοβισμό και ο δράστης παραδόθηκε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πάνω από 1,8 δισ. ευρώ μόνο για το 2015 τα έξοδα των λαθρομεταναστών σύμφωνα το Υπουργείο Εξωτερικών !!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Πάνω από 1,8 δισ. ευρώ μόνο για το 2015 τα έξοδα των λαθρομεταναστών σύμφωνα το Υπ.Εξ!Μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής πήρε στην κατοχή της ένα πολύ σημαντικό έγγραφο, το οποίο αποκαλύπτει τις πραγματικές διαστάσεις του λαθρομεταναστευτικού για την ελληνική οικονομία.

Πρόκειται για άλλη μία επιτυχία του κοινοβουλευτικού έργου της Χρυσής Αυγής, η οποία συνεχίζει τον κοινοβουλευτικό της έλεγχο με πλειάδα ερωτήσεων προκειμένου να διεξαγάγει τεκμηριωμένη αντιπολίτευση και να έρθουν στο φως τα κακώς κείμενα του πολιτικού συστήματος.

Η τεράστια επιβάρυνση για τη χώρα μας αποδεικνύεται από το Ενημερωτικό Σημείωμα της Γ4 Διεύθυνσης της Γ΄ Γενικής Διεύθυνσης του Υπουργείου Εξωτερικών, σύμφωνα με το οποίο: «Η Ελλάδα, ως χώρα στην πρώτη γραμμή υποδοχής στα ευρωπαϊκά εξωτερικά σύνορα λόγω γεωγραφικής θέσης, δέχθηκε μεικτές ροές (προσφυγικές και μεταναστευτικές) άνω των 900.000 ατόμων. Το κόστος υποδοχής και διαχείρισης των ροών ξεπερνά μέχρι στιγμής τα 1,8 δισ. ευρώ (άμεσες και έμμεσες δαπάνες και ζημίες από διαφυγόντα κέρδη). Βασική ελληνική επιδίωξη είναι η ευρωπαϊκή διαχείριση των προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών διά του επιμερισμού των βαρών, στη βάση της αλληλεγγύης και των αρχών του ανθρωπισμού.»

Την ώρα που πετσοκόβουν τον Έλληνα με αυξήσεις φόρων, περικοπές μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών, μοιράζουν αφειδώς χρήματα για την αποτυχημένη μεταναστευτική πολιτική.

Αντί να πράξουν το αυτονόητο. Να φυλάξουν τα σύνορα και να απελάσουν όσους δεν έχουν δικαίωμα παραμονής στη χώρα!
Ακολουθεί ολόκληρο το έγγραφο:




Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Χειροπέδες σε Άγγλο τουρίστα μετά από αιματηρή συμπλοκή σε μπαρ στη Ζάκυνθο

Τραγική κατάληξη είχε το επεισόδιο, που σημειώθηκε πριν από δύο εβδομάδες στον Λαγανά, όταν ένας 32χρονος Ζακυνθινός χτυπήθηκε από Άγγλο αλλοδαπό και δυστυχώς τη Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ υπέκυψε στα τραύματά του.   

Ο νεαρός άντρας, νοσηλευόταν σε μονάδα εντατικής στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, όμως το τραύμα που έφερε στο κεφάλι ήταν βαρύ και τελικά μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας υπέκυψε.   

Μετά το συμβάν, ο Άγγλος συνελήφθη και έδωσε κατάθεση για τον τρόπο που έγινε το επεισόδιο εκείνης της νύχτας. Στη συνέχεια κρατήθηκε στην αστυνομία και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αφού ο τραυματίας ήταν εν ζωή.  

Η αρχική κατηγορία ήταν για βαριά σωματική βλάβη, ωστόσο, μετά τον θάνατο του 32χρονου η υπόθεση θα σταλεί ξανά στην εισαγγελική αρχή καθώς υπάρχει ανθρωποκτονία.

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Ηλεκτροσόκ στην περιουσία του ελληνικού λαού: Eγκληματικές οργανώσεις πακιστανών λεηλατούν μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.


Ηλεκτροσόκ στην περιουσία του ελληνικού λαού: Eγκληματικές οργανώσεις πακιστανών λεηλατούν μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η.Στις περιοχές Κουτσοπόδι, Μοναστηράκι και Νέο Ηραίο Αργολίδας δρούσε ήδη από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη εγκληματική οργάνωση πακιστανών, οι οποίοι είχαν διακριθεί σε κλοπές και φθορές της δημόσιας περιουσίας της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας οι πακιστανοί δράστες είχαν κλέψει συνολικά 12 τόνους χαλκού, προκαλώντας στην Δ.Ε.Η. ζημιά ύψους 170.000 ευρώ! 

Παρά το ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσε η αστυνομία, μόλις δυο πακιστανοί ταυτοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες ύστερα από έρευνα των ανδρών της ασφάλειας Άργους.

Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 28χρονο οι οποίοι ως μέλη της σπείρας είχαν λεηλατήσει τουλάχιστον 27 μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η. από τις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Τις ζημιές αυτές θα κληθεί να πληρώσει από την τσέπη του ο Έλληνας φορολογούμενος τόσο από την δυσβάσταχτη φορολογία όσο και από την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων σε συνδυασμό με τα εξοντωτικά μνημονιακά μέτρα προκαλούν ηλεκτροσόκ στην ήδη καταρρέουσα ελληνική κοινωνία.

Προβλήματα δημιουργούν οι λαθρομετανάστες στον Άγιο Κοσμά. Η γκετοποίηση του Συριζα συνεχίζεται..

Αντίστροφα για τη γιορτή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακού Αγώνες του Ρίο, μετρούν οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην καρδιά του κόσμου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Εκτός όμως από τα οικονομικά προβλήματα, οι Έλληνες πρωταθλητές καλούνται να αντιμετωπίσουν και τους λαθρομετανάστες – πρόσφυγες που βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στην περιοχή του Αγίου Κοσμά και δημιουργούν πρόβλημα στην προετοιμασία τους.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», οι λαθρομετανάστες που ζουν στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού περιφέρονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και εμποδίζουν το έργο των αθλητών.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως έχουν καταγραφεί και πάρα πολλές κλοπές, μέχρι και αθλητικού εξοπλισμού, ενώ βρίσκουν την ευκαιρία να χρησιμοποιούν τις βρύσες των αθλητών για να κάνουν μπάνιο και να πλύνουν τα ρούχα τους.

Από την πλευρά της, η ασφάλεια των εγκαταστάσεων εμπόδιζε τους συγκεκριμένους ανθρώπους να μπαίνουν στο χώρο που προετοιμάζονται οι Έλληνες αθλητές για τους Ολυμπιακού Αγώνες, όμως στη συνέχεια υποχώρησαν υπό τον φόβο των αλληλέγγυων...(!!)

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Αφγανός λαθρομετανάστης επιτέθηκε με μαχαίρι σε λιμενικούς στον Πειραιά

Επίθεση με μαχαίρι δέχτηκαν λιμενικοί στο λιμάνι του Πειραιά από έναν Αφγανό ο οποίος φέρεται να υποκινούσε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες σε επεισόδια στον χώρο.

Το άτομο αυτό εντοπίστηκε από άνδρες του Λιμενικού, επιχειρήθηκε η σύλληψή του, αλλά όταν αντελήφθη τις προθέσεις του ξεκίνησε να τρέχει εντός του λιμανιού.

Οι λιμενικοί τον καταδίωξαν και τον εντόπισαν μέσα σε σκηνή στην πύλη Ε1. Όταν του ζήτησαν να παραδοθεί εκείνος τους επιτέθηκε με μαχαίρι με πρόθεση να τους πλήξει.

Το άτομο ήταν γνωστό στο λιμάνι του Πειραιά με το όνομα Mussa και είχε δημιουργήσει προβλήματα και στο παρελθόν.

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ-Ταξιτζής στον Πειραιά σώζεται απο τις ορδές των λαθρο

Στην Κολομβία της Ευρώπης γίναμε ενα κράτος μπορντέλο που επιβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ με την αλληλεγγύη μόνο για τους
λαθρομετανάστες αφού έχει αφήσει στο έλεος του θεού τους Έλληνες άστεγους να κοιμούνται στα παγάκια,στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας.

 
Στην Ελλάδα της κυρά Τασίας,του Κατρούγκαλου του Καμμένου οι λαθρο αρχίζουν να δείχνουν την κουλτούρα που κουβαλούν απο τις χώρες τους ,σε ενα άτυχο ταξιτζή ο οποίος γλύτωσε ελέω λιμενικών οι οποίοι τον έσωσαν στην κυριολεξία απο λιντσάρισμα.

Ο λόγος;..Δεν υπήρξε κανένας λόγως απλώς για να δείξουν το.... ''ευχαριστώ'' τους σε αυτούς που τους φιλοξενούν...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΝΤΕΟ
 
 
 

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

54.000 ακατέβατοι οι λαθρομετανάστες σε όλη την χώρα - Οι 8.190 εγκλωβισμένοι στα νησιά

Μπορεί οι ροές των λαθρομεταναστών να αυξάνονται και τα σύνορα να παραμένουν κλειστά, η κυβέρνηση όμως συνεχίζει να παρουσιάζει σταθερούς αριθμούς για τους απρόσκλητους σε όλη την χώρα.

Ακολουθούντα τα στοιχεία του Συντονιστικoύ των συριζοψεκασμένων για τους λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια, τα οποία παραθέτουμε με κάθε επιφύλαξη:
Σε 54.042 ανέρχεται ο αριθμός των “προσφύγων” που βρίσκονται μέχρι στιγμής στην επικράτεια, με τον μεγαλύτερο αριθμό να φιλοξενείται στη βόρεια Ελλάδα (29.283). Στα νησιά καταγράφηκαν 8.190 άτομα, με τον κύριο όγκο να είναι στη Λέσβο (4.124), ενώ μέχρι τις 07:30 σημειώθηκαν 61 νέες αφίξεις.

Στην Αττική διαμένουν 14.308 άτομα (τα περισσότερα στο λιμάνι του Πειραιά 2.151 και στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού 3.432). 2.880 βρίσκονται στη δομή φιλοξενίας στον Σκαραμαγκά. Στην Κεντρική Ελλάδα βρίσκονται 1.923, από τους οποίους οι 42 μεταφέρθηκαν σε νέο κέντρο φιλοξενίας στα Οινόφυτα Βοιωτίας, χωρητικότητας 300 ατόμων. Στην Ανδραβίδα βρίσκονται 338.

Όσον αφορά τη Βόρεια Ελλάδα, στην Ειδομένη βρίσκονται εντός του καταυλισμού 10.172 άνθρωποι, ενώ σε τρεις περιοχές του Κιλκίς (Χέρσο- Πολύκαστρο- Plaza) φιλοξενούνται συνολικά 9.083 άτομα.



Άρχισαν οι πολυπολιτισμικές συγκρούσεις; - Αντιδήμαρχος Ελληνικού: «Το βράδυ βγήκαν όπλα από τους λαθρομετανάστες στο καταυλισμό»

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου 

Άρχισαν να βγαίνουν τα όπλα στους καταυλισμούς των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών όπως κατήγγειλε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Ελληνικού Βασίλης Κρητικός και αναφέρει πυροβόλα όπλα, όχι μαχαίρια!  

Το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη ανάμεσα στους χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες που βρίσκονται στον υπαίθριο καταυλισμό «βγήκαν όπλα. Όχι μαχαίρια, όπλα. Ο κόσμος εδώ έχει κουραστεί, υπάρχουν συνεχώς συμπλοκές».  

Σύμφωνα με τον κ. Κρητικό η κατάσταση στο Ελληνικό «δεν είναι διαχειρίσιμη», όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το συντονιστικό της κυβέρνησης για το προσφυγικό έχουν στοιβαχθεί 3.500 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες, . 

«Κάθε μέρα οι υπηρεσίες καθαριότητας συλλέγουν πάνω από 5 τόνους σκουπιδιών από τον καταυλισμό ενώ δίνουμε 20 τόνους νερό με υδροφόρα για να ενισχύσουμε τα ντους στην παραλία όπου καταφεύγουν οι άνθρωποι αυτοί για να πλυθούν» συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος Ελληνικού μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA. 

«Οι ελλείψεις είναι τεράστιες, ζητούμε τροποποίηση των προϋπολογισμών για να προσλάβουμε έκτακτο προσωπικό, μιλάμε για ωρολογιακή βόμβα εδώ» κατέληξε ο κ. Κρητικός. 

Το ερώτημα όμως είναι άλλο: Πώς βρέθηκε οπλισμός, όχι μαχαίρια, στον μουσολυμανικό οικισμό του Ελληνικού;  Υπάρχουν εξτρεμιστικά στοιχεία ανάμεσα στους πρόσφυγες και τους παράνομους μετανάστες; Μαθηματικά υπάρχουν, πως θα αντιμετωπισθούν;

Τρίτη 3 Μαΐου 2016

«ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ! ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!» ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ordes_lathrometanaston__articleΣοκ από τα στοιχεία της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης : 4.400.000 αλλοδαποί στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή

Γνωρίζοντας τα συστήματα υπνωτισμού της κοινής γνώμης, τις σκοπιμότητες, αλλά και τα «οπτικά φράγματα» που κάποιοι επιβάλλουν στο πολιτικό μας σύστημα, αποφασίσαμε να σας δείξουμε με απλά στοιχεία και κατανοητά την πραγματικότητα, για έναν και μόνον λόγο.

Έχετε το απόλυτο δικαίωμα να ξέρετε…που πάμε και με ποιες προοπτικές.

Στις 30 Απριλίου 2012, ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε αναφέρει στο Βήμα FM με αφορμή την κατασκευή στρατοπέδου παράνομων (τότε) μεταναστών στην Αμυγδαλέζα: «Δεν είναι δυνατό μια χώρα έντεκα εκατομμυρίων με ένα εκατομμύριο νόμιμους μετανάστες – τους οποίους απορρόφησε τα προηγούμενα 15 χρόνια- να φιλοξενεί και ένα εκατομμύριο μετανάστες ….»
Άρα, αρχές του 2012 είχαμε απορροφήσει ήδη 1.000.000 παράτυπους μετανάστες.

Στις 2/1/2014 ο τότε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είχε πει στην αυστριακή εφημερίδα Kurier «ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλος όσο και εκείνος των παράνομων μεταναστών και πως και τα δύο μαζί μπορούν να σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα, που θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή», δλδ 1.350 .000, αφού, σύμφωνα με την (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) ο αριθμός των ανέργων στο κλείσιμο του 2013 ανερχόταν στο 1,35 εκατομμύριο .

lathroΆρα , τέλος του 2013 είχαμε απορροφήσει 1.350.000 περίπου παράτυπους μετανάστες.
Τα εφιαλτικά αυτά στοιχεία προκύπτουν και από την απόρρητη έκθεσή ομάδας εργασίας επιτελών αξιωματικών του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας το 2011, με τίτλο «Έρευνα για το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης στην Ελλάδα», τα οποία παρουσιάστηκαν και στην σχολή μετεκπαίδευσης ανώτερων αξιωματικών της αστυνομίας.

Στο κεφάλαιο για την «Εκτίμηση Μεγέθους του Προβλήματος» στην ανωτέρω έκθεση , προκύπτει ότι «ο αριθμός των μεταναστών το 2014 θα ήταν 2.142.348, εκ των οποίων οι 1.219.089 μη νόμιμοι» ενώ σε άλλο σημείο, με τίτλο «Εκτίμηση Απειλής», αναφέρεται ότι «σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΗΕ, ο πληθυσμός της Ελλάδας το έτος 2015 θα είναι περίπου 14 εκατομμύρια, εκ των οποίων ποσοστό άνω του 20% θα είναι αλλοδαποί».


Με άλλα λόγια , αρχές του 2016 υπάρχουν στην χώρα μας πάνω από 2.800.000 μετανάστες – πρόσφυγες, νόμιμοι ή παράνομοι.

sssΗ μελέτη αυτή αναφέρει επίσης, ότι το 2001 στη χώρα ζούσαν περίπου 762.000 αλλοδαποί, δλδ το 8% του συνολικού πληθυσμού, στους οποίους προσετέθησαν άλλοι 161.259, με βάση του νόμους νομιμοποιήσεων Ν. 3386/05 και 3536/07, σύνολο, 923.259 νόμιμοι, έως το 2007.
Να δούμε και άλλα στοιχεία;

Μέχρι τις 28/1/2013 είχαν ελεγχθεί από την ΕΛ.Α.Σ στο πλαίσιο της «Ξένιος Ζευς», (όσοι ενθυμούνται) 73.966 αλλοδαποί εκ των οποίων τελικώς οι 4.416 συνελήφθησαν γιατί δεν πληρούσαν τις νόμιμες προϋποθέσεις παραμονής στη χώρα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι από τους αλλοδαπούς που ελέγχονταν μέχρι αρχές του 2015, μόλις το 6% βρίσκονται παράνομοι κατά μέσο όρο.

Με απλά μαθηματικά συνεπώς (επιλέγουμε το ευνοϊκότερο ποσοστό), εάν στο τέλος του 2007 το 94% που ήταν οι νόμιμοι αντιστοιχούσε στους 923.000, τότε οι παράνομοι θα ήταν 80.000 περίπου.
…και ότι έως τέλος του 2015 από τους 2.800.000 περίπου, θα έχουν καταγραφεί επίσημα 170.000 ως παράτυποι, ΜΟΝΟ από την κατάσταση που προϋπήρχε της προσφυγικής κρίσης που βιώνουμε σήμερα σαν χώρα.

Πρόσφατα (Μάρτιος 2016), αναρτήθηκε στο «διαύγεια» ΑΔΑ:ΩΗΤΑ6-ΦΩΜ , έγγραφο του Γ.Ε.Ν σύμφωνα με το οποίο προκηρύχθηκε διαγωνισμός για ανάδειξη αναδόχων παροχής σίτισης σε πρόσφυγες, μόνο για τον νομό Αττικής, συνολικού προυπολογισμού 9.979.000,00 ευρώ που αντιστοιχούν σε 1.700.000 ημερήσιες ατομικές μερίδες τροφής.

Εάν καλοπροαίρετα δεχτούμε ότι θα λαμβάνουν 5 γεύματα την ημέρα και ότι μέσα σε αυτούς θα υπήρχαν και 100.000 άστεγοι, άποροι κτλ που θα επωφελούνταν, καταλήγουμε ότι η πρόβλεψη είναι ΜΟΝΟ για τον νομό Αττικής, για 240.000 πρόσφυγες κύριε εισαγγελέα.


Αν κάνουμε μια «σούμα» θα δούμε ευθέως και ξεκάθαρα τα εξής εφιαλτικά δεδομένα με βάση τα ανωτέρω
1-Οι πρόσφυγες – μετανάστες σήμερα συνέπεια της προσφυγικής κρίσης, το 10% των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα σύμφωνα με τα στοιχεία του Συντονιστικού Οργάνου Διαχείρισης της Προσφυγικής Κρίσης (το ποσοστό προκύπτει από την ένδειξη – αναλογία, ότι 5.000 βρίσκονται στον Πειραιά από τους 50.000 επίσημα καταγεγραμμένους), ανέρχονται στην πραγματικότητα (εάν 10% είναι 240.000 σύμφωνα με το έγγραφο του Γ.Ε.Ν) σε 2.400.000 άτομα σε όλοι την επικράτεια … πόσοι από αυτούς έχουν επαναπροωθηθεί, κύριοι; … 300.000;

2-Οι αλλοδαποί (νόμιμοι οι παράνομοι) που βρέθηκαν στην Ελλάδα έως αρχές του 2015 ανέρχονται σύμφωνα με τα ανωτέρω, σε 2.300.000 μεσοσταθμικά

Εν κατακλείδι, η Ελλάδα που με βάση τα απογραφικά στοιχεία του 2011, ο νόμιμος πληθυσμός της ήταν 9.903.268, έχει σήμερα 4.700.000, αλλοδαπούς απορροφημένους, νόμιμους, παράνομους, μετανάστες, πρόσφυγες κτλ.

Είναι άδικο συνεπώς για την χώρα μας, να «αποκρύπτει» το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και να μην το προβάλλει στις πραγματικές του διαστάσεις.

Τα συμπεράσματα δικά σας.
Καλούμε οποιονδήποτε να καταρρίψει τα ανωτέρω στοιχεία.
makeleio.gr