Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΙΤΕ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ: ΤΙΓΚΑΡΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΕ 131 ΔΕΜΑΤΑ ΧΑΣΙΣΙ !

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά 200 κιλά χασίς προσπάθησε να μεταφέρει με το αυτοκίνητό του ένας 40χρονος Αλβανός που συνελήφθη την Τετάρτη στην Κόνιτσα.

Τον Αλβανό εντόπισαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με συναδέλφους του από το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης & Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών και του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών.

Ο 40χρονος είχε κρύψει στο πίσω κάθισμα και το πορτ μπαγκάζ 131 δέματα συνολικού βάρους 200,35 κιλών χασίς...!!!

Πλέον οι αστυνομικοί αναζητούν τον 34χρονο αλλοδαπό ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει τα δύο κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε ο Αλβανός διακινητής για την παράνομη δραστηριότητά του.


Είναι επικίνδυνοι - Ετοιμάζουν κι άλλες μουσουλμανικές πόλεις μέσα στην Αθήνα (vid)

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Α.ΤΡΙΤΣΗ ΣΤΟ ΗΛΙΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ / ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Τελικά φαίνεται ότι η κυβέρνηση δεν συναισθάνεται τον κίνδυνο στον οποίο βάζει την χώρα και αποφάσισε να επιτρέψει την δημιουργία μουσουλμανικής "πόλης" εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος πρωτευούσης και συγκεκριμένα στο πάρκο "Αντώνη Τρίτση" στο Ίλιον!

Όσα προανήγγειλε την Κυριακή ο υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας ότι, δηλαδή, θα μοιραστούν πρόσφυγες και λαθρομετανάστες σε όλη την επικράτεια αν δεν υπάρξει ευρωπαϊκή λύση, γίνονται άμεσα πράξη και με 25.000 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες εγκλωβισμένους σε διάφορα σημεία όλης της χώρας (με πολύ αισιόδοξες εκτιμήσεις καθώς κανείς δεν είναι σίγουρος για το πόσοι πραγματικά έχουν εγκλωβιστεί στην χώρα) η κυβέρνηση είναι διαθέσιμη να επιτάξει όσους ανοιχτούς χώρους υπάρχουν όπου και αν είναι αυτοί αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Όπως επιβεβαίωσε σε ιστοσελίδα, ο δήμαρχος Νίκος Ζενέτος μόλις το πρωί της Δευτέρας  ο Στρατός έχει αναλάβει από το πρωί και στήνει σκηνές για την φιλοξενία 800 προσφύγων και λαθρομεταναστών στο πάρκο.

«Είναι στο νότιο μέρος του πάρκου, στον περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του δήμου. Μας ενημέρωσαν χθες το βράδυ, συγκαλέσαμε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και θέσαμε τις προϋποθέσεις» είπε  ο κ. Ζενέτος.Σύμφωνα με τον κ. Ζενέτο ο στρατός θα πρέπει να διαμορφώσει και τον περιβάλλοντα χώρα στο πάρκο Τρίτση προκειμένου εκεί να στηθεί ο νέος καταυλισμός προσφύγων μέσα στην Αττική. Άλλη μια μουσουλμανική "πόλη" δηλαδή μέσα στην "καρδιά" της περιφέρειας πρωτευούσης.

Ο Στρατός ανέλαβε να στήσει σκηνές από την Κυριακή και στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την δημιουργία χώρου φιλοξενίας στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού της τάξης των 3,000 ατόμων που θα προστεθούν στους 1000 - 1500 που στεγάζονται στο κτίριο του χόκεϋ ήδη, από τον περασμένο Σεπτέμβριο όπως αναφέρει το vimaonline.gr

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής υπό το βάρος των λαθρομεταναστευτικών ροών έσπασε τη συμφωνία που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό με τους τρεις δημάρχους των όμορων με το Ελληνικό Δήμων, Ελληνικού - Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας για τη χρήση μόνο του κτιρίου του Χόκεϋ και ανοίγει και άλλα κτίρια προκειμένου να στεγαστούν λαθρομετανάστες και πρόσφυγες.Απο την Παρασκευή (26/2) γερανοί ξεφορτώνουν εξοπλισμό ώστε το κτίριο "Σένγκεν" (το κτίριο των αναχωρήσεων του παλαιού αεροδρομίου στην παραλιακή) να μπορεί να φιλοξενήσει 3.000 και πλέον μετανάστες.

Την ευθύνη για την λειτουργία της εγκατάστασης έχουν αναλάβει υπάλληλοι του υπουργείου με την συνδρομή της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του vimaonline.gr μέσα στα άμεσα σχέδια της κυβέρνησης είναι να ανοίξει και άλλα κτίρια στο χώρο του πρ. αεροδρομίου ώστε να καλυφθούν οι διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες στέγασης των λαθρομεταναστών - προσφύγων. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η κυβέρνηση θέλει να ανοίξει και το κτίριο που βρίσκεται στο ανατολικό αεροδρόμιο από την πλευρά της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Ένα τέτοιοι ενδεχόμενο όμως, είναι σίγουρο πως θα βρει τη σθεναρή αντίδραση του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.Κάτω από αυτά τα δεδομένα και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα τις τελευταίες ημέρες, ερωτηματικά προκύπτουν για το εάν η κυβέρνηση  θα τηρήσει την υπογραφή της και θα αδειάσει το Ελληνικό στις 31 Μαρτίου ώστε να προχωρήσουν οι διαδικασίες της επένδυσης στο πρ. Αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Οι τοπικές κοινωνίες των όμορων δήμων είναι ιδιαίτερα ανήσυχες, καθώς, αντί της επένδυσης, της ποθούμενης ανάπτυξης και των νέων θέσεων εργασίας, που θα δώσουν ανάσα στη χειμαζόμενη ελληνική οικονομία, βλέπουν να δημιουργούνται καταυλισμοί μεταναστών και προσφύγων.

Η κυρίαρχη πλέον, άποψη των πολιτών είναι ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα πρέπει επιτέλους εκτός από τους λαθρομετανάστες και τους πρόσφυγες να ασχοληθεί και με τους κατοίκους αυτής της χώρας.

Οι μουσουλμανικές πόλεις "ξεφυτρώνουν" πλέον σαν τα "μανιτάρια", το ζήτημα είναι να μην γίνουν "πυρηνικά".




Αλβανός, «δεξί χέρι» του αρχηγού μαφίας ναρκωτικών στα χέρια της ΕΛΑΣ

Το «δεξί χέρι» του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και εξαρθρώθηκε πριν από μια εβδομάδα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας ανεβάζοντας σε ένδεκα τον αριθμό των συλλήψεων.  

Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, όλα σε βαθμό κακουργήματος. 

Ο  αλλοδαπός εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας.  

Η σπείρα είχε εξαρθρωθεί την προηγούμενη Κυριακή, όταν συνελήφθησαν δέκα μέλη της μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της. Στο πλαίσιο της έρευνας, είχαν κατασχεθεί 538,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 5,2 γραμμάρια κοκαΐνης, σπόροι κάνναβης, μια ζυγαριά, πλήθος κινητών και καρτών SIM, ένας φορητός υπολογιστής, ένα ζευγάρι κιάλια, 3.500 ευρώ, τρία βιβλιάρια καταθέσεων, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ένα φορτηγό.   

Η πολυμελής συμμορία, που αποτελούνταν από 13 άτομα και άλλα 12 είχαν περιφερειακούς ρόλους, προμηθευόταν ποσότητες ναρκωτικών από την Αλβανία και την Αθήνα και τις διακινούσε στη βόρεια Ελλάδα.

Υπολογίζεται ότι, από τον Απρίλιο του 2014, είχε διακινήσει περισσότερα 4,5 κιλά ακατέργαστης και ένα κιλό κατεργασμένης κάνναβης  και 100 γραμμάρια κοκαΐνης, αποκομίζοντας κέρδη που ξεπερνούν τα 45.000 ευρώ!

ΕΙΔΗΣΗ ΣΟΚ! ΑΠΟ 77 ΧΩΡΕΣ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ! ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

lathrometanastes

Σοκ! Από 77 χώρες έρχονται οι λαθρομετανάστες που δεν έχουν καμία σχέση με τον πόλεμο της Συρίας!

Πολλοί λαθρομετανάστες πιστεύουν ότι χρησιμοποιώντας ένα πλαστό έγγραφο, ή εάν δεν έχουν καθόλου χαρτιά, θα τους δοθεί η δυνατότητα να λάβουν άσυλο από κάποια χώρα στη δυτική Ευρώπη.

Σύμφωνα με ανώτερα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, αυτό συμβαίνει καθώς είναι πιο εύκολο να ζητήσει κάποιος άσυλο όταν είναι πρόσφυγας από τον πόλεμο και όχι οικονομικός μετανάστης.

Μέσα στο 2015 μπήκαν στην Ελλάδα 804.465 μετανάστες
Σύμφωνα με στοιχεία του Λιμενικού Σώματος , οι μετανάστες που έχουν περάσει στην Ελλάδα ή έχουν μετακινηθεί κάποιοι από αυτούς σε χώρες της Ευρώπης από τις αρχές του 2015 έως τις 21 Δεκεμβρίου, ανέρχονταν σε 804.465, εκ των οποίων οι μισοί, 457.149, ήταν πρόσφυγες από τη Συρία. Συνολικά, 77 εθνικότητες απαρτίζουν το σύνολο των υπόλοιπων οικονομικών μεταναστών.

 Πάνω από 340.000 αυτοί που δεν είναι πρόσφυγες
Από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου έχουν καταγραφεί από τα διάφορα κέντρα των τοπικών λιμενικών Αρχών στα νησιά 347.316 άτομα που δεν αποτελούν πρόσφυγες από τη Συρία, αλλά είναι οικονομικοί μετανάστες από αραβικές και αφρικανικές χώρες. Για τους οικονομικούς μετανάστες, ορισμένες από τις περιπτώσεις κρίνονται απελάσιμες και ορισμένες μη απελάσιμες.


Ο χάρτης του μεταναστευτικού  - Από ποιες χώρες έρχονται στην Ελλάδα
Συγκεκριμένα, σε 48 τοπικές λιμενικές Αρχές έχουν καταγραφεί από τις αρχές του έτους έως τις 21 Δεκεμβρίου:

194.827 άτομα από το Αφγανιστάν,
4.332 από τη Σομαλία,
277 από τη Γκάνα,
7.229 από το Μαρόκο,
184 από τη Γκάμπια,
371 από το Σουδάν,
676 από τη Νιγηρία,
351 από τη Δημοκρατία του Αγίου Δομίνικου,
817 από το Καμερούν,
2 από την Κούβα,
47 από τις Κομόρες,
848 από την Ερυθραία,
208 από την Ακτή Ελεφαντοστού,
5 από τη Μπενίν,
1.306 από την Αλγερία,
21.780 από το Πακιστάν,
350 από το Μαλί,
69 από την Αιθιοπία,
331 από την Υεμένη,
36 από τη Γουινέα,
53 από τη Σιέρα Λεόνε,
179 από την Ουγκάντα,
1.177 από το Κονγκό,
5.495 από την Παλαιστίνη,
77.475 από το Ιράκ,
27 από τη Δημοκρατία της Κεντρικής Αφρικής,
2 από την Ονδούρα,
1 από το Νταρφούρ,
49 από το Τόγκο,
16 από τη Ρουάντα,
21.133 από το Ιράν,
108 από τη Μπουργκίνα Φάσο,
5 από τη Γκαμπόν,
454 από τη Σενεγάλη,
144 από την Ινδία,
173 από τη Μιανμάρ,
12 από τη Λιβερία,
162 από τη Σρι Λάνκα,
37 από τη Μαυριτανία,
9 από τη Δημοκρατία του Νίγηρα,
205 από τη Λιβύη,
228 από το Νεπάλ,
28 από την Αϊτή,
115 από την Τυνησία,
467 από την Αίγυπτο,
3.375 από το Μπαγκλαντές,
2 από τη Δημοκρατία του Τσαντ,
15 από τη Νότια Αφρική,
2 από την Κένυα,
2 από την Κολομβία,
1 από τη Τζαμάικα,
9 από την Αρμενία,
9 από το Μπουρούντι,
1.829 από τον Λίβανο,
15 από το Ουζμπεκιστάν,
33 από τη Βιρμανία,
50 από το Κουβέιτ,
1 από την Αλβανία,
2 από τη Γαλλία,
6 από την Αγκόλα,
41 από την Ιορδανία,
39 από την Τουρκία,
3 από την Ουκρανία,
6 από τη Ζάμπια,
7 από το Τατζικιστάν,
15 από τη Σαουδική Αραβία,
4 από τις Φιλιππίνες,
3 από το Καζακστάν,
2 από τη Ρωσία,
3 από τη Γεωργία,
4 από τη Μολδαβία,
6 από το Θιβέτ,
26 από την Κίνα,
3 από το Τουρκμενιστάν
3 από τη Δυτική Σαχάρα.

Αναφορικά με τους διακινητές των λαθρομεταναστών, η πλειοψηφία είναι υπήκοοι Τουρκίας, ενώ 12 άτομα από αυτά που συνελήφθησαν μέσα στο 2015 ήταν και από την Ελλάδα.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Τζιχάντ στα Τρίκαλα: Λαθρομετανάστες φώναζαν “Αλλάχ Άκμπαρ” στο Κλειστό Γυμναστήριο


Τζιχάντ στα Τρίκαλα: Λαθρομετανάστες φώναζαν “Αλλάχ Άκμπαρ” στο Κλειστό ΓυμναστήριοΗ είδηση είναι από τοπική ιστοσελίδα των Τρικάλων και είναι ενδεικτική της επιχειρούμενης ισλαμοποίησης της χώρας με την εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών.

450 μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες που φιλοξενούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Μπάρας Τρικάλων φώναζαν "Αλλάχ Άκμπαρ" έξω από το προαύλιο, ενώ απέναντι βρίσκεται ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου!

Δεν θα μας προξενήσει καμία εντύπωση αν πολύ σύντομα, ο εξαγριωμένος από τον εγκλωβισμό στην χώρα μας, όχλος των λαθρομεταναστών αρχίσει να προβαίνει σε εγκληματικές πράξεις κατά περιουσιών και ανθρώπων.

Η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση απειλεί άμεσα τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας μας και αυτό βιώνουμε τώρα!

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία της 59χρονης συζύγου του αστυνομικού στον Πειραιά – Συνελήφθη 34χρονος Γεωργιανός…την έπνιξε για να μην ειδοποιήσει τους γείτονες…

Εξιχνιάσθηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 59χρονης ημεδαπής, που διαπράχθηκε στις 7-2-2016 στον Πειραιά. Σύμφωνα με την Ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος της οφείλεται σε πνιγμό από απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Πρώτες πρωινές ώρες της 7-2-2016, ο σύζυγος του θύματος ειδοποίησε την Αστυνομία ότι τρεις άγνωστου δράστες, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη χρήση βίας ακινητοποίησαν αρχικά τη σύζυγό του και στη συνέχεια τον ίδιο, την στιγμή της εισόδου τους στο διαμέρισμά τους και στη συνέχεια αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα. Μετά την αποχώρηση των δραστών από το διαμέρισμα διαπίστωσε ότι η σύζυγός του ήταν αναίσθητη και πεσμένη στο πάτωμα διπλανού δωματίου.

Πρώτες πρωινές ώρες της 25-2-2016, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) εντόπισαν στον Πειραιά, 34χρονο Γεωργιανό να προσπαθεί να παραβιάσει την πόρτα σταθμευμένου αυτοκινήτου. 

Τον προσήγαγαν στο Τ.Α. Πειραιά όπου κατά την εξέτασή του ομολόγησε την διάπραξη της ληστείας, μαζί με δύο συνεργούς του, στο διαμέρισμα του Πειραιά την 7-2-2016.

Ο 34χρονος στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου εξεταζόμενος ενδελεχώς, ομολόγησε την πράξη του και την περιέγραψε με λεπτομέρειες, ισχυριζόμενος ότι τη στιγμή που αυτός και οι δύο υπήκοοι Γεωργίας συνεργοί του, ερευνούσαν τους χώρους του διαμερίσματος, το θύμα επέστρεψε και μόλις εισήλθε προσπάθησε να την ακινητοποιήσει με τη χρήση βίας, ωστόσο όταν αυτή άρχισε να φωνάζει της έκλεισε τους αεροφόρους οδούς μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον κ.Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Πειραιά.
Οι έρευνες για των εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δύο δραστών συνεχίζονται.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ! ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ!!!

refugees-germany-630x400
Αυτή τη στιγμή και με γρήγορους ρυθμούς εποικίζεται η Ελλάδα με μουσουλμάνους.

Οι Έλληνες, έχοντας να αντιμετωπίσουν το παράλογο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που τους εξαφανίζει το εισόδημα και ξεσηκωμένοι κατά του πολιτικού συστήματος και της κυβέρνησης είχαν το νου τους αλλού, αλλά τώρα πλέον αρχίζουν να κοιτάνε προς τις ορδές των μουσουλμανικών πληθυσμών που εισρέουν σαν
τσουνάμι στη χώρα και κατακλύζουν πόλεις και χωριά.

Στην κυβέρνηση, κάποιοι, όντες ιδεολογικά προσκείμενοι στην
εισροή αλλοδαπών στη χώρα, αφού τους καλούσαν να έρθουν προεκλογικά, δεν φαίνονται να χαλιούνται και τόσο.

Στη Νέα Δημοκρατία, αγρόν αγοράζουν και κοιτάνε σφυρίζοντας αδιάφορα, νομίζεις και το πρόβλημα υπάρχει σε κάποια γειτονική χώρα.

Οι Ευρωπαίοι απλά δεν νοιάζονται.
Ποτέ δεν μας χώνευαν.

Οι Τούρκοι βλέπουν το παλιό τους σχέδιο να γίνεται πραγματικότητα και η υπογεννητικότητα στην Ελλάδα να γίνεται επιτέλους η καταστροφή της με την κατάλληλη κυβέρνηση στο τιμόνι να «καλοδέχεται τους μουσουλμάνους».

Είχαν πει οι Τούρκοι πριν είκοσι χρόνια, ότι δεν θα κουνήσουν ούτε το δαχτυλάκι τους για να κατακτήσουν την Ελλάδα. Κανείς δεν ξέρει πόσοι είναι Τούρκοι από αυτούς που μπαίνουν, όχι για να φύγουν, αλλά για να μείνουν.

Το λιγότερο που θα συμβεί είναι να χάσουμε τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και το χειρότερο δεν μπορεί καν να το φανταστεί κανείς, με τους μουσουλμάνους τους οποίους δεν μπορούμε ούτε να θρέψουμε, ούτε να περιθάλψουμε, όταν αρχίσουν να ξεσηκώνονται ταυτόχρονα παντού, με ένα απλό SMS, στα πανάκριβα i phone τα οποία παραδόξως όλοι σχεδόν έχουν και τους αριθμούς των οποίων σίγουρα έχει η CIA και η Τουρκία.

Αλήθεια αναρωτήθηκε κανείς πως λειτουργούν ακόμη αυτά τα τηλέφωνα που είχαν λογαριασμούς στην Συρία και το Ιράκ;;;;

Έκαναν οι παράνομοι μετανάτες αίτηση περιαγωγής για λειτουργία στο εξωτερικό;;;
Ποιός και που πληρώνει το λογαριασμό τους;;;;

Μήπως τους προμηθεύουν οι Τούρκοι με κάρτες για να μπορούν να τους ξεσηκώσουν όταν η στιγμή είναι κατάλληλη;;;;

Πιαστήκαμε σαν λαός στον ύπνο, θεωρώντας αυτονόητη την ύπαρξη της χώρας μας και έχοντας λάθος ανθρώπους στο τιμόνι.

Έρχεται η ώρα ο «σοφός» λαός να κάνει ταμείο και να βρεθεί αντιμέτωπος με τα αποτελέσματα των αποφάσεών του.

Στο κάτω κάτω, η λαϊκή «σοφία» λέει: όπως έστρωσες. έτσι θα κοιμηθείς.
mikroskopio.gr

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

ΒΟΜΒΑ! ΟΙ “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ” ΗΤΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ! ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΥΣ “ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ “ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ” ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΑΝ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!

epeisodia31

Εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από Αλβανούς και Έλληνες επαγγελματίες «μπαχαλάκηδες» εξάρθρωσε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας. 

Τα μέλη της ομάδας κατηγορούνται για πλήθος αδικημάτων, κατά τη διάρκεια πορειών – διαδηλώσεων και αθλητικών αγώνων, επιθέσεις σε βάρος αστυνομικών, ενώ παράλληλα έκαναν ληστείες και διακινούσαν ναρκωτικά.

Πολλά ερωτήματα εγείρει η ανακοίνωση της αστυνομίας για τις συλλήψεις πέντε ατόμων εκ των οποίων οι τρεις είναι Έλληνες ηλικίας 22, 22 και 29 ετών και οι δύο Αλβανοί ηλικίας 24 και 31 ετών.
Μάλιστα σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχουν ταυτοποιηθεί επιπλέον 19 άτομα, εκ των οποίων πολλά από αυτά είναι υπήκοοι Αλβανίας.

Σε βάρος τους, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της ληστείας, της έκρηξης, του εμπρησμού, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού καθώς και για παράβαση των νόμων περί εξωσχολικού αθλητισμού, περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης μεταξύ άλλων εμπλέκονται σε επιθέσεις τηλεοπτικού βαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη, σε επιθέσεις πολιτικών οργανώσεων έξω από το Πολυτεχνείο, στα επεισόδια που έγιναν πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τη διακοπή του, σε επιθέσεις εναντίων αστυνομικών, σε επεισόδια μετά τη λήξη πανελλαδικής απεργίας, σε επιθέσεις εις βάρος αστυνομικών στα Εξάρχεια, σε συμπλοκές στο Περιστέρι, αλλά και σε ληστείες σε βάρος υπαλλήλου πρακτορείου ΟΠΑΠ στο Ίλιον, διανομέα φαγητού στο Χαϊδάρι και οδηγού ταξί στο Περιστέρι, αντίστοιχα.

Θα μας απαντήσει η ΕΛ.ΑΣ ποιος είναι ο ρόλος των έμμισθων κουκουλοφόρων Αλβανών, που καταγγελίες τους θέλουν να χρηματίζονται από το παρακράτος της Κουμουνδούρου για να σπάνε βαν, να ληστεύουν, να καίνε αστυνομικούς και να υπονομεύουν διαδηλώσεις Ελλήνων πολιτών; Πως συνδυάζονται ο χουλιγκανισμός και οι ληστείες με την «αναρχική δράση»;

Αυτοί είναι οι «γνωστοί άγνωστοι» λοιπόν των Εξαρχείων;

Ποιοι κρύβονται πίσω από τους Αλβανούς κατσαπλιάδες που καταστρέφουν και καταληστεύουν τις περιουσίες των Ελλήνων;
πηγη makeleio.gr

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ; - Ανακοινώθηκε η κατασκευή από τον Ελληνικό Στρατό δύο μουσουλμανικών πόλεων των 10.000 ατόμων έκαστη στην Μακεδονία!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΒΟΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ.  ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΦΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

του Γιάννη Πετρίδη  

Πλημμυρίζει η Βόρειος Ελλάδα από μουσουλμάνους πρόσφυγες και λαθρομετανάστες: Δύο ολόκληρες πόλεις 10.000 ατόμων εκάστη θα φτιάξει ο Ελληνικός Στρατός στις περιοχές Γιαννιτσών και Κιλκίς για να μείνουν όσο χρειαστεί (πόσο;) οιπρόσφυγες κι οι λάθρο που έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα, επιβεβαώνοντας για άλλη μια φορά σχετικές πληφορίες του pronews.gr για την κατασκευή επιπλέον "Κέντρων Φιλοξενίας"!

Την ανακοίνωση έκανε πριν λίγο ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Π.Καμμένος. Ο Ελληνικός Στρατός θα κατασκευάσει τις νέες μουσουλμανικές πόλεις και τα ερωτήματα που ανακύπτουν πλέον είναι τεράστια και άπτονται της παραμονής της χώρας στον έλεγχο του γηγενούς ελληνικού πληθυσμού ή θα περιέλθει πλέον σταδιακά ο έλεγχος σε Αραβες ή Αφγανούς μουσουλμάνους;.

Το ότι κατασκευάζονται δύο πόλεις, ακριβώς επάνω στα σύνορα με την Βουλγαρία, λίγα χιλιόμετρα από την συμπαγή βουλγαρική τουρκική μειονότητα και φυσικά την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με τους εξτρεμιστές να παραμονεύουν, δεν ανησυχεί κανέναν στην κυβέρνηση; Και ποια είναι η θέση των κομμάτων της αντιπολίτευσης; Δέχονται καταστάσεις επιεικώς επικίνδυνες για την ασφάλεια της χώρας;

Mετά από λίγο η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, ενέκρινε την κατ' εξαίρεση διάθεση από το Αποθηκευτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης 2.058 σκηνών των 6 ατόμων και 500 σκηνών των 4 ατόμων, «προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως προσωρινά καταλύματα φιλοξενίας των μεταναστών και προσφύγων».
Τις σκηνές θα παραλάβουν οι Ειδικές Δυνάμεις, ενώ οι τις υπόλοιπες μέχρι τα 20.000 θα τις διαθέσει απ'ευθείας ο Στρατός. Αναζητούνται και κοντέϊνερ σε ολόκληρη την χώρα.
Όπως εξήγησε, o υπουργός Εθνικής Αμυνας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη έργα σε τέσσερις περιοχές του νομού Κιλκίς, όπου θα γίνουν οι συνοικίες της πόλης  και συγκεκριμένα στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στη Νέα Καβάλα, στον παλιό αεροδιάδρομο κοντά στο χωριό Χέρσο, στο παλιό στρατόπεδο Παπαδάκη στο Δροσάτο και στο παλιό στρατόπεδο Κοκκινώρη, κοντά στο χωριό Κεντρικό.
Το παλιό στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά θα γίνει και αυτό ο νέος τόπος των ταλαιπωρημένων προσφύγων και των λαθρομεταναστών που δεν μπορούν πλέον να πάνε στην Γερμανία.
πηγη pronews.gr

Γκρεμίζεται ο τουρισμός της Ελλάδας για χάρη των λαθρομεταναστών


Γκρεμίζεται ο τουρισμός της Ελλάδας για χάρη των λαθρομεταναστών"SOS" εκπέμπει για ακόμη μια φορά το πολύπαθο νησί της Λέσβου και αυτήν την φορά δια στόματος της Συντονιστικής Επιτροπής Επαγγελματιών - Δημοτών Μολύβου - Πέτρας και ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσαν τονίζουν την επαπειλούμενη καταστροφή μιας από τις "βαριές βιομηχανίες" του νησιού, του τουρισμού, ο οποίος πλήττεται από τα χιλιάδες κύματα λαθρομεταναστών που καταφθάνουν καθημερινά στο νησί.

Τεκμηριώνοντας το μέγεθος της καταστροφής κάνουν λόγο για τα εναπομείναντα αεροσκάφη του νησιού, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση, από τα 25 αεροσκάφη την εβδομάδα το 2015, με σύνολο διαθέσιμων θέσεων 4493 ανά εβδομάδα και σύνολο αφίξεων για τη Λέσβο 75.764 επισκεπτών, μέχρι αυτή την στιγμή μένουν στο νησί 10 αεροσκάφη (από τα οποία για το ένα της Σλοβενίας προβλέπεται ακύρωση), με σύνολο διαθέσιμων θέσεων 1546 (μαζί με της Σλοβενίας) ανά εβδομάδα.

Στο κενό φαίνεται ότι έπεσαν και όλες οι επενδύσεις των τελευταίων ετών των τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς όπως τονίζουν: "Τέσσερις τουριστικές αγορές που επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια, αυτές της Σουηδίας, της Φιλανδίας, της Τσεχίας και της Πολωνίας χάνονται τελείως και δεν πετάει κανένα αεροσκάφος από εκεί".

Τέλος, απευθύνουν έκκληση προς όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς πως είναι άμεση ανάγκη να παρθούν πρωτοβουλίες για να διασωθεί ό,τι έχει απομείνει από τον πρωτοφανή λαθροεποικισμό της Λέσβου αλλά και όσων νήσων πλήττονται από την προσφυγική κρίση.

Ακόμη και το δήθεν μεγαλόπνοο σχέδιο κάποιων, ότι ενόψει του λαθρομεταναστευτικού θα ελαφρυνθεί το χρέος της Ελλάδας προς τους δανειστές, δείχνει να αποδομείται, καθώς η λαθρομετανάστευση είναι η σημαντικότερη πληγή αυτήν την στιγμή στον κοινωνικό ιστό της χώρας.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ “Εμπρός”: Απόβαση λαθρομεταναστών στις Οινούσσες συνοδεία τουρκικού πολεμικού πλοίου!


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ “Εμπρός”: Απόβαση λαθρομεταναστών στις Οινούσσες συνοδεία τουρκικού πολεμικού πλοίου!Άρθρο του Π. Παναγόπουλου στην εφημερίδα "Εμπρός"

Εντελώς αφύλακτο το Αιγαίο! Συνοδεία τουρκικών πολεμικών αποβιβάζονται οι λαθρομετανάστες - Δηλώσεις Χρήστου Παππά
Π. Παναγόπουλος: Κύριε Παππά, πείτε μας σας παρακαλώ τι συνέβη ακριβώς στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων και Εθνικής Άμυνας.

Χ.Παππάς: Κύριε Παναγόπουλε, το θέμα έχει καλυφθεί, αλλά συνοπτικά σας αναφέρω ότι ο κ. Καμμένος προσπάθησε να χρησιμοποιήσει την Βουλή και την εν λόγω Επιτροπή με μια «απόρρητη συνεδρίαση» για να την καταστήσει συνένοχο των αντεθνικών συμφωνιών με το ΝΑΤΟ και την Τουρκία που διχοτομούν de facto το Ελληνικό Αιγαίο. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που αντέδρασε στην μεθόδευση Καμμένου.

Ο Καμμένος μαζί με τον πρόεδρο της επιτροπής και σε συνεργασία με βουλευτές-τραμπούκους του ΣΥΡΙΖΑ και των υπολοίπων κομμάτων τίναξαν την επιτροπή στον αέρα. Το διακύβευμα της συμφωνίας θα είναι μια εθνική καταστροφή μεγαλύτερη από αυτή της Κύπρου και της Μ. Ασίας το 1922.

Π.Παναγόπουλος: Θα θέλατε να μου πείτε κάποιες λεπτομέρειες;
Χ.Παππάς: Θα σας αποκαλύψω γεγονότα πραγματι-κά που είμαι εις θέσιν να γνωρίζω ως Τομεάρχης Εξωτερικών Αλυτρώτου και Αποδήμου Ελληνισμού της Χρυσής Αυγής. Ακούστε λοιπόν: Το βράδυ της 7ης Φεβρουαρίου στις 23:40 στην νήσο Πασάς που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος των Οινουσσών, ΒΑ της Χίου, και όπου βρίσκεται το Στρατιωτικό Φυλάκιο «Παναγιά» προσέγγισε μεγάλο τουρκικό πολεμικό σκάφος, το οποίο συνόδευε δύο ακάτους των 100 ατόμων. Η προσέγγισή του στην βραχονησίδα ήταν στα 0,27 ναυτικά μίλια, δηλαδή στα 500 μέτρα.

Οι διακόσιοι και πλέον απρόσκλητοι «μετανάστες» αποβιβάστηκαν στην βραχονησίδα και την ίδια στιγμή από το τουρκικό πλοίο καταπλέει ταχύπλοο, με το οποίο αποβιβάζονται τούρκοι στρατιώτες, οι οποίοι συνομιλούν επί ώρα με τους μετανάστες. Οι στρατιώτες μας, το πλήρωμα του στρατιωτικού φυλακίου προσπαθούν να επικοινωνήσουν με το Γενικό Επιτελείο για το τι μέλλει γενέσθαι. Να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι σε ένα σοβαρό κράτος, όπου ο στρατός προασπίζεται την Εθνική Κυριαρχία σύμφωνα με τις εντολές και οδηγίες της εκτελεστικής εξουσίας, θα έπρεπε να εφαρμόσει τους κανόνες εμπλοκής και να προασπίσει το εθνικό έδαφος τόσο από τους εισβολείς όσο και από τους τούρκους στρατιώτες.

Οι υπεύθυνοι του στρατιωτικού φυλακίου προσπαθούν να επικοινωνήσουν απεγνωσμένα με τον Α-ΓΕΣ., ο οποίος να σημειώσω ότι κατά την περίοδο αυτή θα έπρεπε να παρευρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων του επιτελείου διότι ήταν σε εξέλιξη μεγάλη στρατιωτική άσκηση. Αφού δεν ανευρέθη ο Α-ΓΕΣ ενημέρωσαν τον Α- ΓΕΕΘΑ, του οποίου η εντολή ήταν «να αντιμετωπισθεί η απόβαση των τούρκων με δύο ναυτικές φωτοβολίδες και ντουντούκα ότι βρίσκονται σε στρατιωτική περιοχή». Μετά από λίγη ώρα ήρθαν τα δύο λιμενικά σκάφη «Ποσειδών 1» και «Ποσειδών 2» και ένα οργανωτικό της Frontex. Οι τούρκοι απεχώρησαν προς το τουρκικό πολεμικό, το οποίο άρχισε να απομακρύνεται σιγά-σιγά.

Π.Παναγόπουλος: Και ποιά ήταν η συνέχεια;
Υπήρξε κάποια ουσιώδης αντίδραση; Η δραματική συνέχεια για το πώς θέλει και πώς βλέπει τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων ο υπουργός Πάνος Καμμένος, φαίνεται από την έκθεση του συμβάντος όπου παραποιούνται τα στοιχεία κατά πάγια τακτική, τα 0,27 μίλια παραποιούνται και αναφέρονται κατά προσέγγιση 1,5 (2.800 μέτρα περίπου) έως 2 ναυτικά μίλια. Επίσης, στην έκθεση δεν αναφέρεται τίποτα περί της μη ανευρέσεως του Α-ΓΕΣ. Το ανωτέρω περιστατικό, κ. Παναγόπουλε, αποδεικνύει την δυσχερή κατάσταση, την ανεπίτρεπτη κατάσταση που επικρατεί στα θαλάσσια σύνορά μας και όχι μόνο, με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας τόσο του υπουργού Καμμένου όσο και του πρωθυπουργού Τσίπρα, ο οποίος να πούμε στο σημείο αυτό ότι έχει ταχθεί με δηλώσεις του υπέρ των ανοιχτών συνόρων στο Αιγαίο.

Φανταστείτε τι πρόκειται να γίνει τώρα που εμπλέκεται επισήμως το ανθελληνικό ΝΑΤΟ στα ελληνικά νερά και οι τούρκοι… «σύμμαχοί μας». Τέλος, προσθέτω μαζί με την ανωτέρω αποκλειστική αποκάλυψη και την αποκάλυψη της εφημερίδος «Καθημερινή» για το γεγονός της επιβίβασης τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στα Ίμια και της εμπλοκής τους με ελληνικές δυνάμεις τον περασμένο Αύγουστο, όταν δεξιοί και αριστεροί ψήφιζαν το τρίτο μνημόνιο.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Λαθρομεταναστευτική βόμβα: 102.657 απρόσκλητοι εισέβαλαν στην Ελλάδα σε λιγότερο από δύο μήνες!

Γράφει ο Ειδικός Συνεργάτης
Τελικά, οι συριζαίοι (και οι ψεκασμένοι συνοδοιπόροι τους…) είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα! Αλλά, με μεγάλα πράγματα σε ότι έχει σχέση με καταστροφή και διάλυση…
Καταρρίπτουν για πλάκα τα περυσινά φαινομενικά ακατάρριπτα ρεκόρ τους στην λαθρομετανάστευση, με τις 900.000 των απρόσκλητων επισκεπτών μας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ), πάνω από 110.000 απρόσκλητοι έφτασαν σε Ελλάδα και Ιταλία σε δύο μήνες, εκ των οποίων οι 7.502 στην Ιταλία και οι 102.657 στην μνημονιακή Μπανανία Ελλαδιστάν μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου!

Φέτος, φτάσαμε τις 100.000 μέσα σε 50 μέρες, ενώ πέρυσι φτάσαμε τον ίδιο αριθμό στα μισά του χρόνου:

Και είναι προφανές το τι θα επακολουθήσει…
Κάτω από τον γνωστό χάρτη που αποτυπώνονται τα νούμερα αυτά, υπάρχει σε στήλες και νούμερα η σύγκριση της φετινής με την περσινή χρονιά, με το νούμερο για τον φετινό Ιανουάριο να είναι 13 φορές πάνω από το περσινό (67.193 έναντι 5.000) και για τον Φεβρουάριο –μέχρι τις 22 του μηνός- 6 φορές πάνω σε σχέση με πέρσι (42.861 έναντι 6.834).



Είχαν “ρημάξει” όλη την Κάρπαθο! Χειροπέδες στους 3 ανήλικους Αλβανούς που διέπραξαν 35 κλοπές

Με την κατηγορία ότι διέπραξαν 35 κλοπές στο νησί της Καρπάθου συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι Αλβανοί, δυο 15χρονοι και ένας 17χρονος.

Οι τρεις ανήλικοι κατηγορούνται ότι πραγματοποίησαν διαρρήξεις και κλοπές σε εξοχικές κατοικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία και σε εκκλησίες του νησιού στη διάρκεια των τελευταίων μηνών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς (συνολικά έξι άτομα) των τριών ανήλικων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ροδόπη : Συνελήφθη 21χρονος Ρουμάνος για διακίνηση λαθρομεταναστών

aytokinito
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί στην Ροδόπη, με αυτό που είδαν… μόλις πλησίασαν το εικονιζόμενο πολυτελές αυτοκίνητο του νεαρού Ρουμάνου λαθροδιακινητή.

Ο 21χρονος είχε καταφέρει να στοιβάξει…10(;) λαθρομετανάστες στο αυτοκίνητο. Για το περιστατικό γράφει το xanthinea.gr:

Συνελήφθη την Τρίτη  τις πρώτες πρωινές ώρες, σε αγροτική οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, 21χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της δέκα 10 παράνομους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και να μεταφέρει με αυτό, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρα 10 παράνομους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι η σχετική δικογραφία για τον 21χρονο, περιλαμβάνει επίσης το αδίκημα της πλαστογραφίας, καθόσον, όπως προέκυψε, οι πινακίδες κυκλοφορίας του οχήματος, είναι πλαστές.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ...!!! ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ HOT SPOT ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΛΛΑΔΑ... ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΜΕΙΝΟΥΝ ΕΔΩ...!!!


Σε κατάσταση ασφυξίας βρίσκεται πλέον όλη η χώρα, καθώς οι χιλιάδες πρόσφυγες που εισρέουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά και φθάνουν με πλοία στον Πειραιά, αδυνατούν να συνεχίσουν τον δρόμο τους από την στιγμή που η ΠΓΔΜ έχει κλείσει τα σύνορα. 


Η ΠΑΘΕ τείνει να μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο πάρκινγκ προσφύγων, καθώς η αστυνομία σταματά τα λεωφορεία που κατευθύνονται προς τα ελληνοσκοπιανά σύνορα. Εκατοντάδες πρόσφυγες είναι σταματημένοι στο 90ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού, στα Τέμπη καθώς και σε άλλα σημεία όπου υπάρχει υποδομή φιλοξενίας

Παρόμοια φαίνεται ότι γίνεται η κατάσταση και στην Αθήνα καθώς και οι 1.700 μετανάστες και πρόσφυγες που έφτασαν στον Πειραιά το πρωί της Τετάρτης από Χίο, Μυτιλήνη, Κω και Ρόδο θα εγκλωβιστούν στην πρωτεύουσα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν θα επιτρέψει σε κανένα λεωφορείο να ξεκινήσει προς τα ελληνοσκοπιανά σύνορα.

Περισσότεροι από 1.700 μετανάστες και πρόσφυγες αποβιβάζονται στον Πειραιά:


Την ίδια ώρα βέβαια τα κέντρα υποδοχής μεταναστών σε Ελληνικό και Σχιστό ήδη ασφυκτιούν καθώς οι προσφυγικές ροές συνεχίζονται αμείωτες και γι' αυτό, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν θα γίνει διαλογή για όσους έφτασαν σήμερα στον Πειραιά με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους.

Ηδη από χθες ορισμένοι από όσους μεταφέρθηκαν στο Σχιστό πήραν ταξί προκειμένου να μετακινηθούν προς την πλατεία Βικτωρίας και από εκεί να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς την Ευρώπη με όποιο τρόπο μπορούν.

Τους στέλνουν στα Διαβατά

Ξεκίνησε τα ξημερώματα η εγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στο κέντρο υποδοχής στα Διαβάτα παρά τις αντιδράσεις των κατοίκων τις προηγούμενες ημέρες.

Η αστυνομία έχει στήσει ένα κλοιό σε απόσταση περίπου 200 μέτρων από την είσοδο του πρώην στρατοπέδου Αναγνωστοπούλου μέσα από τον οποίο δεν επιτρέπει σε κανέναν την είσοδο πέρα από μέλη Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που έχουν κληθεί για να συνδράμουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο χώρο του πρώην στρατοπέδου έχουν μπει ήδη τα πρώτα λεωφορεία ενώ συνολικά αναμένεται να φτάσουν 40 λεωφορεία γεμάτα πρόσφυγες και μετανάστες που είναι σταθμευμένα στα Μάλγαρα και προωθούνται σταδιακά.

Μέσα στο κέντρο υποδοχής έχουν στηθεί 100 σκηνές και 150 λυόμενα.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι ζητούν να δημιουργηθεί άμεσα πολυδύναμο αστυνομικό τμήμα, στον χώρο όπου βρισκόταν το κέντρο “Διόνυσος”.

Επίσης, οι κάτοικοι ζητούν να γίνει έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθεί ποιοι αποφάσισαν να λειτουργήσει κέντρο μετεγκατάστασης στο πρώην στρατόπεδο. protothema.gr

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

ΧΩΡΙΟ 150 ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ 5000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Κραυγή αγωνίας για την Ειδομένη: Ένα χωριό των 120 κατοίκων έχει 5000 πρόσφυγες - ΒΙΝΤΕΟ «Υπάρχει μεγάλη αστυνομική δύναμη. Από ότι μας είπαν θα ξεκινήσει μία επιχείρηση για να ελευθερωθεί η σιδηροδρομική γραμμή», είπε η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Ειδομένης, Ξανθούλα Σουπλή.

«Επάνω στη σιδηροδρομική γραμμή υπάρχουν περίπου 350 άτομα, έχουν κάνει κατάληψη της σιδηροδρομικής γραμμής. Ο καταυλισμός, αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 5000 πρόσφυγες, ανέφερε η κα. Σουπλή, μιλώντας στο mega.



 

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Εκατοντάδες χιλιάδες λάθρο και πρόσφυγες εγκλωβίζονται στην Ελλάδα - Ταχεία εθνολογική αλλοίωση της χώρας

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες και λάθρο εγκλωβίζονται στην χώρα καθώς τα Σκόπια κλέινουν τα σύνορά τους ενώ η Τουρκία αυξάνει τους ρυθμούς με τους οποίους "γεμίζει" την χώρα με επιδιωκόμενο σκοπό να αλλοιωθεί τάχιστα η εθνολογική και πληθυσμιακή σύσταση της Ελλάδας.
 
Είναι σαφές ότι η δημιουργία των hot spots και η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο απέφεραν ολέθριες συνέπειες.
 
Αύξηση 117% σημειώθηκε στον αριθμό των προσφύγων-λάθρο που πέρασαν στην Ελλάδα σύμφωνα με τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης καθώς Τουρκία και λαθροδιακινητές επιχειρούν να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία της 24ης Φεβρουαρίου όταν και θα ξεκινήσει η ΝΑΤΟϊκή δύναμη τις περιπολίες και θα ανακοινωθούν οι ζώνες ευθύνης.
 
Στο διάστημα 14-21 Φεβρουαρίου καταγράφηκαν 17.159 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα ο αντίστοιχος αριθμός ήταν 7.968 άνθρωποι!
 
Τα στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης δέιχνουν ότι αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που πέρασαν στο ελληνικό έδαφος την εβδομάδα 14-21 Φεβρουαρίου αυξήθηκε κατά 117%(!) σε σχέση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα.
 
Συνολικά από την αρχή του χρόνου, έχουν περάσει στην Ελλάδα 96.131 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες όταν ο συνολικός αριθμός που πέρασε στην Ευρώπη ήταν της τάξης των 103.519 ανθρώπων.
 
Δληαδή περισσότεροι από το 90% περνούνε από την Ελλάδα
 
Ο απολογισμός των θυμάτων τις πρώτες 52 ημέρες του έτους είναι 411 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που επιχειρούσαν να περάσουν στην Ευρώπη.
 
Το Καστελόριζο στο μεταξύ "βουλιάζει" καθώς οι λαθρομετανάστες-πρόσφυγες συνεχίζουν να περνούν κατά κύματα και μέχρι και αυτή την ώρα βρίσκονται περίπου 900 μετανάστες στο νησί στο οποίο αριθμός των μόνιμων κατοίκων δεν υπερβαίνει τους 250!
 
«Το Καστελόριζο δεν είναι οχυρωμένο. Οι κάτοικοι σηκώνουν από μόνοι τους ένα μεγάλο φορτίο. Τα σώματα ασφαλείας είναι υποστελεχωμένα και με πενιχρά μέσα κάνουν υπερπροσπάθειες να ανταπεξέλθουν», δηλώνει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος. 
 
Ο κύριος Χατζημάρκος, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του «Mega», υπογράμμισε: «Οι δουλέμποροι, αυτοί οι απίστευτοι εγκληματίες δεν εξυπηρετούν μόνο οικονομικούς σκοπούς. Η λειτουργία των εγκληματικών στόχων έχει κάποια διάσταση που θα μπορούσε να είναι και πολιτική». 
 
Η Άγκυρα χρησιμοποιεί και με πολύ οργανωμένο τρόπο το προσφυγικό-λαθρομεταναστευτικό ως εργαλείο άσκησης εξωτερικής πολιτικής με μεγάλη επιτυχία, αφού τελικά κατάφερε να θέσει το Αιγαίο σε καθεστώς "συνδιαχείρισης" μέσω του... ΝΑΤΟ που ήταν πάγια επιδίωξή της..!
 
 
 
Σημειώνεται ότι η Ευρώπη ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπη και με νέα μαζική εισροή λάθρο-προσφύγων τις αμέσως προσεχείς εβδομάδες, καθώς περίπου 150.000 άνθρωποι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν από τη Λιβύη προς ευρωπαϊκές χώρες,όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild am Sonntag.
 
Εκτιμά ότι οι πρόσφυγες αυτοί θα κινηθούν προς την Ελλάδα και κατόπιν προς άλλες χώρες μέλη της ΕΕ μέσω της λεγόμενης οδού των Βαλκανίων δηλαδή θα έρθουν κι άλλοι!
 
Η γερμανική κυβέρνηση σχεδιάζει τη Δευτέρα να απαιτήσει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή την πλήρη καταγραφή και τον έλεγχο των προσφύγων που εισέρχονται στον χώρο Σένγκεν, αναφέρει ακόμη η συντηρητική εφημερίδα, επικαλούμενη πηγή στο ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών. 
 
Σημειώνεται ότι τα Σκόπια έχου κλείσει τα σύνορα  στο ύψος Ειδομένης-Γευγελής, και δεν επιτρέπουν πλέον την είσοδο Αφγανών στο έδαφος της χώρας και επέβαλαν αυστηρότερους ελέγχους και προαπαιτούμενα για τους Σύρους και Ιρακινούς που έχουν δικαίωμα διέλευσης.
 
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την αστυνομία, σχεδόν 2.000 άτομα βρίσκονται, αυτή την ώρα, στον καταυλισμό της Ειδομένης, ενώ άλλα 62 λεωφορεία, στα οποία επιβαίνουν περίπου 3.000 άτομα, περιμένουν σε απόσταση περίπου 20 χλμ. από τον καταυλισμό, προκειμένου να εγκριθεί από την αστυνομία η συνέχιση της πορείας τους.
 
Έχουμε από την μια πλευρά την Τουρκία να μας "γεμίζει" και τα Σκόπια από την άλλη να "σφραγίζουν" εγκλωβίζοντας έτσι χιλιάδες ανθρώπους στην χώρα μας, πολύ βολικό και για τις δύο γειτονικές χώρες...

Στον Πειραιά τέσσερα πλοία με 1.600 πρόσφυγες και λαθρομετανάστες


Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσαν νωρίς το πρωί τέσσερα επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία με 1.600 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες. ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ.

Συγκεκριμένα, από τη Χίο το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέφερε 729 άτομα και 590 το «Αριάδνη», ενώ από το «Νήσος Μύκονος» αποβιβάστηκαν 209 άτομα από τη Μυτιλήνη και 74 από τη Χίο. Επίσης το «Βlue star 2» μετέφερε 4 μετανάστες και πρόσφυγες από την Κω.

Στο μεταξύ, στη Ρόδο μεταφέρθηκαν το Σάββατο 20/02 με το διασωστικό σκάφος «Topaz Responder» που ανήκει σε μη κυβερνητική οργάνωση 300 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που είχαν φθάσει στο Καστελόριζο από τα τουρκικά παράλια. Άλλοι 495 επιβιβάστηκαν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» με προορισμό τον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 100 λαθρομετανάστες και πρόσφυγες εξακολουθούν να παραμένουν στον αστυνομικό σταθμό του νησιού και πρόκειται να αναχωρήσουν τις επόμενες ημέρες και αυτοί με προορισμό τον Πειραιά.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ! Οι μετανάστες στο Καστελόριζο είναι τριπλάσιοι από τους κατοίκους!

Τριπλάσιος αριθμός λαθρομεταναστών – προσφύγων από τους κατοίκους του νησιού φιλοξενείται τις τελευταίες μέρες στο Καστελόριζο, γεγονός που προβληματίζει έντονα την τοπική κοινωνία, αφού οι διακινητές βρήκαν «πέρασμα» στο νησί.

Σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι του νησιού, ο αριθμός των μεταναστών προσφύγων που βρίσκονται στο Καστελόριζο έφθανε τους 740 συνολικά (!) όταν το σύνολο των μονίμων κατοίκων δεν ξεπερνά τους 250 αυτή την εποχή.

Οι δυνάμεις επιτήρησης που υπάρχουν στην περιοχή είναι ελάχιστες, όπως ελάχιστος είναι και ο αριθμός των λιμενικών και αστυνομικών που υπηρετούν στο Καστελόριζο.

Μεταξύ των 740 προσφύγων που βρίσκονται στο νησί του Καστελόριζου, πάνω από 300 είναι γυναίκες και παιδιά. Ο χώρος διαμονής που τους έχει παραχωρηθεί από τον δήμο, είναι ευπρεπής, αλλά ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φιλοξενήσει τόσο μεγάλο αριθμό προσφύγων, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι αυτοί να βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.


Εν τω μεταξύ στην τουρκική πόλη «Κας»(Αντιφυλλος) που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Καστελόριζο, έχουν συγκεντρωθεί εκατοντάδες πρόσφυγες, που καθημερινά στέλνονται στο νησί με τη βοήθεια των τουρκικών κυκλωμάτων. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι έχουν συνταχθεί και λίστες αναμονής για να υπάρχει… τάξη στην όλη διαδικασία που ακολουθείται.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ: Ιρανός παρενοχλούσε μαθήτριες έξω από σχολείο στο Ηράκλειο Κρήτης

Ένα ακόμα δείγμα των «θετικών» αντικτύπων της πολύ-πολιτισμικότητας ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτές τις μέρες.

Μετά από καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του τοπικού γυμνασίου στις Αρχάνες Ηρακλείου Κρήτης έγινε γνωστό ότι ένας 46χρονος άντρας ιρανικής καταγωγής παρενόχλησε σεξουαλικά 13 μαθήτριες του συγκεκριμένου σχολείου.

Αρχικά 3 από τις μαθήτριες κατήγγειλαν στον Διευθυντή του γυμνασίου ότι κατά της έξοδό τους από το σχολείο ο Ιρανός, ο οποίος εκτελούσε εργασίες εξωτερικά του χώρου του σχολείου, τους έκανε άσεμνες χειρονομίες.

Το θέμα πήρε διαστάσεις καθώς όσο περνούσε η ώρα, όλο και περισσότερες κοπέλες κατηγορούσαν το συγκεκριμένο άτομο για παρενόχληση, φτάνοντας συνολικά τις 13.

Έπειτα από τις αποκαλύψεις των μαθητριών ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων έκανε καταγγελία για το περιστατικό στην Αστυνομία, με άντρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου να κάνουν έρευνες για να εντοπίσουν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος είχε σπεύσει να εξαφανιστεί.

Χάος στη Λέσβο: Φτάνουν κατά χιλιάδες οι λαθρομετανάστες

Πυκνώνουν οι προσφυγικές ροές στη Λέσβο με την κατάσταση στο νησί να έχει φτάσει στο απροχώρητο. 

ΜΙΑ ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν καταγράψει περισσότερα από 6.000 άτομα τις τελευταίες τρεις ημέρες μόνο, ενώ πλοία του Λιμενικού Σώματος και της Frontex συνεχίζουν να διασώζουν ανθρώπους που προσπαθούν να φτάσουν στην Ελλάδα.  

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα, από χθες το πρωί έως λίγο μετά τις 07:00 σήμερα, διασώθηκαν μόνο στην Λέσβο 2.090 πρόσφυγες/λαθρομετανάστες!    

«Οι ροές προσφύγων και μεταναστών στη Λέσβο αποδεικνύουν ότι οι τουρκικές αρχές δεν θέλουν να δράσουν στην κατεύθυνση του περιορισμού τους αλλά και της προστασίας της ζωής των ανθρώπων» είπε μιλώντας την Πέμπτη στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ανώτερο στέλεχος του Λιμενικού Σώματος.    

Την ίδια ώρα στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Αριάνδη" με 1.835 μετανάστες και πρόσφυγες, από Μυτιλήνη και Χίο. Το "Αριάνδη" παρέλαβε 1105 άτομα από τη Μυτιλήνη και 730 από τη Χίο.  

Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσουν ακόμα δύο πλοία εντός της ημέρας.   Πρόκειται για το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "blue star 1" που παρέλαβε 1354 μετανάστες και πρόσφυγες, 908 από τη Μυτιλήνη και 446 από τη Χίο και το "blue star 2" με 70 άτομα από την Κω.

Χθες βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το "Νήσος Μύκονος" με 593 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

ΣΟΚ στη Πάτρα:Αλλοδαπός αποπειράθηκε να βιάσει νεαρή σε οικοδομή!

Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα με τόσους λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν στη χώρα.


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται Ιρακινός μετά από καταγγελία Μαροκινής, πως δέχθηκε επίθεση με σκοπό την βίαιη σεξουαλική επαφή με τον άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης σε οικοδομή επί της οδου Σωσιπάτρου στην Πάτρα, όπου είχαν βρει κατάλυμα θύμα και δράστης.

Οι άγριες διαθέσεις του άνδρα έγιναν αντιληπτές από γείτονες και περαστικούς, οι οποίοι κυνήγησαν τον δράστη και τελικά τον ακινητοποίησαν, για να συλληφθεί λίγα λεπτά μετά από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Αλεξανδρούπολη: Βούλγαρος διακινητής είχε στοιβάξει 46 λαθρομετανάστες σε φορτηγάκι

Εικοσιπέντε Σύριους και 21 Ιρακινούς πρόσφυγες είχε στοιβάξει ένας Βούλγαρος διακινητής, ο οποίος πιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στο Διδυμότειχο κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου που έκαναν στο όχημά του στην Εθνική Οδό Ορμενίου-Αρδανίου Ορεστιάδας.

Ο οδηγός και διακινητής ήταν Βουλγαρικής υπηκοότητας και είχε στριμώξει τους 46 πρόσφυγες μέσα σε ένα πολύ μικρό χώρο στο ιδιωτικής χρήσης βαν το οποίο είχε βουλγάρικες πινακίδες.

Ο οδηγός συνελλήφθηκε και οδηγήκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ορεστιάδας

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Θεσσαλονίκη – Ανήλικος αλλοδαπός χτύπησε και λήστεψε γυναίκες

Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ληστειών που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών στην περιοχή της Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης και συνελήφθη ως δράστης ένας 17χρονος αλλοδαπός.



Όπως ανακοινώθηκε από τις αστυνομικές Αρχές, ο 17χρονος τα ξημερώματα της 12ης Φεβρουαρίου με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου αφαίρεσε από μια γυναίκα το κινητό της και κάποια χρήματα. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, κατόπιν έρευνας προέκυψε ότι τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Άνω Πόλης, ο συλληφθείς διέπραξε ακόμη δύο ληστείες, με την απειλή χρήσης μαχαιριού και την άσκηση σωματικής βίας σε βάρος ανυποψίαστων γυναικών.

Στον συλληφθέντα έχουν επιβληθεί οι περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και ανατέθηκε η εντατική επιμέλεια και επιτήρησή του στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για «ληστείες κατ’ εξακολούθηση» και για παράβαση του νόμου «περί όπλων» και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεύτερο "κρούσμα" στην Αλεξανδρούπολη: Συλλήψεις υπόπτων ισλαμιστών που είχαν στην κατοχή τους 120.000 σφαίρες και διόπτρες νυχτός!

Συναγερμός έχει σημάνει εκ νέου στις ελληνικές αρχές καθώς το απόγευμα του Σαββάτου συνελήφθησαν εκ νέου στην Αλεξανδρούπολη δύο άτομα για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος. 

Αστυνομία,Λιμενικό και κλιμάκια της ΕΥΠ βρίσκονται επί ποδός πολέμου μετά τις νέες συλλήψεις υπόπτων ισλαμιστών στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου.  

Πρόκειται για δύο Βρετανούς ιρακινής καταγωγής, ηλικίας 28 και 22 ετών που διέμεναν σε ξενοδοχείο της πόλης όπου και συνελήφθησαν ενώ έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε στο τροχόσπιτό τους στην περιοχή του Φάρου κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης βρέθηκε οπλισμός.   

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που μίλησαν στο Associated Press αρκετά νωρίς στο τροχόσπιτό τους βρέθηκαν πάνω από 20.000 σφαίρες, τέσσερα καλάσνικοφ, αλλά και διόπτρες νυχτός!.   

Στον έλεγχο που έγινε (13/2)  στο τροχόσπιτο που ειχαν αφήσει στην περιοχή του λιμανιού βρέθηκε βαρύς οπλισμός (20.000 σφαίρες, 3 περίστροφα magnum 357,  και 15 περίστροφα 22άρια).   

Από την ανακριτική διαδικασία των ανδρών του λιμενικού σήμερα θα γίνει παραπομπή τους στον εισαγγελέα ,  το πιθανότερο όπως αναφέρει πηγή του Λιμενικού, με τις κατηγορίες της κατοχής όπλων και της απόπειρας τρομοκρατίας.  

Μόλις πριν από δεκαπέντε ημέρες, στις 31 Ιανουαρίου, είχαν συλληφθεί στην ίδια πόλη ένας 29χρονος υπήκοος Σουηδίας και ένας 20χρονος υπήκοος Υεμένης, με τον πρώτο, τον Mirsad Bektasevic να είναι γνωστός για τις σχέσεις του με το Ισλαμικό Κράτος.  

Όπως διαπιστώθηκε από τις Αρχές, οι δύο άνδρες έχουν «ιστορικό» για σχέσεις με τζιχαντιστές.   Ο ένας από τους δύο υπόπτους βρίσκεται στην Ελλάδα από τις αρχές του Φεβρουαρίου, ενώ ο δεύτερος έφτασε στην περιοχή χθες Παρασκευή.  

Κατά πληροφορίες  οι αρχές συνέλαβαν το βράδυ και έναν τρίτο άνδρα, επίσης Ιρακινής καταγωγής, τον οποίο εντόπισαν σε τροχόσπιτο σε περιοχή έξω απο την Αλεξανδρούπολη να έχει στην κατοχή του, επίσης, 100.000 σφαίρες τέσσερα καλάσνικοφ, αλλά και διόπτρες νυχτός!  

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως και οι τρεις συλληφθέντες έχουν δηλώσεις στις Αρχές ότι δεν ανήκουν στις τάξεις τους ISIS αλλά σε εκείνες τις αντάρτικες ομάδες που μάχονται εναντίον του. 

Σύμφωνα με όσα στοιχεία έχουν μέχρι στιγμής προκύψει οι τρεις συλληφθέντες έφτασαν στην Ελλάδα από την Ευρώπη και είχαν τελικό προορισμό τη Συρία. 

Λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης στην περιοχή έχουν μεταβεί κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Ομολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστες!


Ομολογία Μουζάλα: Θα δώσουμε πάνω από 1 δισ. ευρώ για να φιλοξενήσουμε τους λαθρομετανάστεςΤην ίδια ώρα που η κυβέρνηση πετσοκόβει μισθούς και συντάξεις, δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να διαθέσει χρήματα για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας των λαθρομεταναστών.

Στο αστρονομικό ποσό του 1 δισ. ευρώ θα φτάσει, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Μετανάστευσης Γιάννη Μουζάλα, το κόστος του Μεταναστευτικού για τη χώρα μας, την ώρα που για μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια οι δανειστές πιέζουν για νέα μέτρα και ζητούν νέο αίμα!

Απαντώντας χθες σε ερώτηση στη Βουλή, διέψευσε τον Γιάννη Στουρνάρα, που προχθές μίλησε για κόστος της τάξης των 600 εκατ. ευρώ. «Τα έξοδα εμείς τα υπολογίζουμε πιο πολλά απ΄ό,τι ο κ. Στουρνάρας, ξεπερνούν το 1 δισ. Τα λεφτά που έχουμε πάρει και δεν έχουν εκταμιευτεί, όχι με δική μας ευθύνη, φτάνουν για να χτιστούν τα hot spots και τα relocation camps, και να λειτουργήσουν για 6-7 μήνες» είπε χαρακτηριστικά ο Μουζάλας.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι «λεφτά υπάρχουν»! Όχι, βεβαίως, για την ανακούφιση, έστω και στιγμιαία, του Ελληνικού Λαού, ο οποίος αντιμετωπίζει μια συνεχή επέλαση φοροληστρικών μέτρων, αλλά για να δημιουργούνται πολυτελείς χώροι διαμονής και φιλοξενίας όλων όσοι παράνομα εισέρχονται στην Χώρα μας.

Γιώργος Μάστορας

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Βόλος : Ρομά εισέβαλαν σε σπίτι 85χρονης και την κρατούσαν όμηρο

Στιγμές αγωνίας στα χέρια τριών Ρομά έζησε το βράδυ της Πέμπτης μια 85χρονη γυναίκα, που την κράτησαν όμηρο για τουλάχιστον 2 ώρες μέσα στο σπίτι της στην οδό Σπυρίδη στον Βόλο. 
 Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, οι τρεις άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι λίγη ώρα μετά τις εννιά το βράδυ με σκοπό να ληστέψουν την γυναίκα η οποία διαμένει μόνη σε μονοκατοικία.
Την στιγμή εκείνη διερχόταν του σημείου ένα συμβατικό αυτοκίνητο της ασφάλειας και οι αστυνομικοί εντόπισαν μια γυναίκα να είναι ανήσυχη στην γωνία του σπιτιού. Άμεσα κατέβηκαν απο το όχημα και ζήτησαν τα στοιχεία της. Μόλις έγιναν αντιληπτοί απο τους Ρομά, εκείνοι ταμπουρούθηκαν στο σπίτι κρατώντας όμηρο την ηλικιωμένοι γυναίκα. Στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που περικύκλωσαν το σπίτι και ζήτησαν απο τους ληστές να παραδοθούν. Ακολούθησαν διαπραγματεύσεις και τελικά οι τρεις Ρομά παραδόθηκαν.
Τόσο αυτοί όσο και η γυναίκα που έπαιζε ρόλο «τσιλιαδόρου» είναι σεσημασμένοι. Πληροφορίες απο τον Βόλο αναφέρουν πως αναζητείται μια ακόμη συνεργός τους. Στη γυναίκα που στο παρελθόν είχε πέσει ξανά θύμα ληστών, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και  είναι καλά στην υγεία της.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ακόμη μια σύλληψη «πρόσφυγα» από τη Γεωργία για τη δολοφονία του εστιάτορα στην Ύδρα

Συνελήφθη μία 29χρονη γεωργιανή «πρόσφυγας»   ως μέλος της σπείρας αλλοδαπών εγκληματίων από την Γεωργία που λήστεψε και σκότωσε τον περασμένο Αύγουστο εστιάτορα στην Ύδρα.  

Αρχικά είχαν συλληφθεί επτά γεωργιανοί, στη συνέχεια ο 39χρονος φερόμενος ως αρχηγός της ομάδας, επίσης πολίτης Γεωργίας και αναζητείτο η 29χρονη που είχε διαφύγει από την Ύδρα μαζί με τον αρχηγό και τα χρήματα.  

Αξιοποιώντας το προανακριτικό υλικό η Αστυνομία εξακρίβωσε την ταυτότητά της και έπειτα από επισταμένες έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση, την εντόπισε στο κέντρο της Αθήνας, να κινείται με ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο ακινητοποιήθηκε. 

Σε βάρος της είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για άμεση συνέργεια σε ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. 

Μετά την έκτιση της ποινής τους και στο πλαίσιο του νόμου για την αποσυμφόρηση των φυλακών οι καταδικασθέντες θα αφεθούν ελεύθεροι χωρίς να απελαθούν.

Οι λαθρομετανάστες ως πρόσχημα για την διχοτόμηση του Αιγαίου


Οι λαθρομετανάστες ως πρόσχημα για την διχοτόμηση του ΑιγαίουΜε το πρόσχημα της λαθρομετανάστευσης και κατόπιν αιτήματος του Νταβούτογλου προς την Μέρκελ, και όχι όπως ψευδώς αναφέρθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου και τα σιωνιστικά ΜΜΕ κατόπιν σχετικής πρότασης του Βερολίνου, το ΝΑΤΟ καλείται να αναλάβει την υποστήριξη της τουρκικής ακτοφυλακής για περιορισμό του όγκου των λαθρομεταναστών και της καταδίωξης των λαθροδιακινητών.

Όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg «η κρίση της λαθρομετανάστευσης μας προκαλεί προβλήματα και για αυτό το αίτημα της Τουρκίας για την συμβολή του ΝΑΤΟ θα το λάβουμε σοβαρά υπόψη».

Το σχέδιο για την συμβολή του ΝΑΤΟ που εκπονήθηκε από την Άγκυρα και έγινε δεκτό από το Βερολίνο είναι η ενίσχυση των ναυτικών δυνάμεων της Τουρκίας με νατοϊκά ελαφρά πολεμικά πλοία τα οποία θα περιπολούν στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.

Οι κοινές αυτές δυνάμεις που θα έχουν σκοπό την καταδίωξη λαθροδιακινητών και τον εμποδισμό της διακίνησης λαθρομεταναστών από τα τουρκικά παράλια προς τα νησιά του Αιγαίου, θα έχουν νατοϊκό διοικητή (πιθανότατα Γερμανό).

Όμως το σχέδιο της Άγκυρας δεν είναι βέβαια ο περιορισμός της πλημμυρίδας των λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Με το πρόσχημα αυτό η Τουρκία ουσιαστικά και πρακτικά «πατάει πόδι» στο Αιγαίο.

 Ας αναλογιστούμε το εξής περιστατικό που λαμβάνει χώρα σε αυτή την θάλασσα. Τουρκικό πολεμικό σκάφος καταδιώκει πλοιάριο λαθροδιακινητών στο οποίο επιβαίνουν δεκάδες ή εκατοντάδες λαθρομετανάστες. Βεβαίως και το τουρκικό πολεμικό σκάφος ή σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής δεν θα σταματήσει την καταδίωξη όταν το πλοιάριο των λαθρομεταναστών εισέλθει στα χωρικά ύδατα της Ελλάδας.

Η καταδίωξη θα συνεχιστεί, έχοντας μάλιστα και την «νατοϊκή ομπρέλα», και έτσι τα τουρκικά πολεμικά σκάφη θα κάνουν «σουρωτήρι» το Αιγαίο Πέλαγος χωρίς μάλιστα να δύναται να αντιδράσει η Ελλάδα, αφού απέναντι της θα είναι οι «σύμμαχοι» του ΝΑΤΟ οι οποίοι θα εκτελούν εντολές της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Το Αιγαίο με την σύμπραξη των κομμάτων του συνταγματικού τόξου και με πρόσχημα την λαθρομετανάστευση διχοτομείται de facto.

Οι προδότες που κυβερνούν φέρουν ακεραία την ευθύνη για την επερχόμενη εθνική καταστροφή που θα είναι μεγαλύτερη από αυτήν της Κύπρου και της Μικράς Ασίας.
Γ. Λιναρδής

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Χειροπέδες σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς για βιασμό ανηλίκων στη Καλαμάτα

Δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ανακριτή Καλαμάτας για βιασμό και αποπλάνηση παιδιών, συνελήφθησαν χθες το πρωί στην Καλαμάτα.   

Πρόκειται για έναν 27χρονο υπήκοο Πακιστάν και έναν 22χρονο υπήκοο Αφγανιστάν.   

Η αστυνομία συνεχίζει τη διερεύνυση της υπόθεσης και δεν αποκλείονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας...

Φρίκη στη Σκύρο: Πακιστανός ασέλγησε σε 11χρονο κοριτσάκι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σκύρου από την σύλληψη ενός Πακιστανού που ασέλγησε σε βάρος ενός 11χρονου κοριτσιού, μέσα στο κατάστημα που διατηρεί η σύζυγός του.

Το περιστατικό σημειώθηκε πρωινές ώρες του Σαββάτου (14/2/2015) στην περιοχή Χώρα της Σκύρου, όταν το παιδί επισκέφθηκε το κατάστημα, για να παίξει με τα παιδιά τους. Πρόκειται για επιχείρηση που ασχολείται με απεντομώσεις - μυοκτονίες και η Ελληνίδα ιδιοκτήτρια είναι σύζυγος του 40χρονου Πακιστανού.

AdTech Ad
Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 40χρονος ξεμονάχιασε την ανήλικη σε γραφείο και την χάιδεψε στα γεννητικά της όργανα, πάνω από τα ρούχα της. Το μικρό κοριτσάκι που κατάφερε να ξεφύγει, πήγε κλαίγοντας στους γονείς του και τους ανέφερε το περιστατικό.

Ο 40χρονος Πακιστανός  έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν, ότι προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια.
Οι γονείς του κοριτσιού  υπέβαλλαν μήνυση εναντίον του Πακιστανού, ο οποίος συνελήφθη στις 15/2 στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο η υπόθεση πήρε αναβολή και εκδικάστηκε σήμερα (20/2) στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η σχηματισθείσα δικογραφία αρχικά δεν είχε κακουργηματικό χαρακτήρα, κάτι που άλλαξε κατά την διάρκεια της δίκης.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες στην απολογία του, τονίζοντας ότι πλησίασε πράγματι την 11χρονη γιατί την μπέρδεψε με την κόρη του,  ενώ στην συνέχεια επιτέθηκε φραστικά κατά των γονέων του κοριτσιού.

Τελικά, με απόφαση του Εισαγγελέα, το δικαστήριο διέταξε την προσωρινή κράτησή του και ανέθεσε την υπόθεση στον Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος θα αποφασίσει αν ο κατηγορούμενος προφυλακιστεί.

Ο 40χρονος πήρε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί και μέχρι τότε θα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.
Πηγή: eviazoom.gr

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΝ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ...

«Δουλειές» σε όλα τα Βαλκάνια φαίνεται πως είχε ανοίξει ένας Τούρκος δουλέμπορος και επιχείρησε να τις επεκτείνει και στην Ελλάδα, όπου επιχείρησε να περάσει από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου! Εκεί, όμως, διαπιστώθηκε ότι ήταν καταζητούμενος.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έκαναν τον διαβατηριακό έλεγχο στον 50χρονο αλλοδαπό, διαπίστωσαν ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Ρουμανίας, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών. Έτσι, του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο τμήμα τους.

Ο Τούρκος διακινητής ψυχών παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος έδωσε εντολή να κρατηθεί για να εκτελεστεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης και να ενημερωθούν οι ρουμανικές αστυνομικές υπηρεσίες για την σύλληψή του και ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του.

ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ Η ΕΛΛΑΔΑ: ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ!!! ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

 
Σε ασφυκτικό κλοιό κινδυνεύει να βρεθεί η Ελλάδα, καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει ένα αμφιλεγόμενο σχέδιο ενίσχυσης των δυνάμεων συνοριοφυλάκων, ενδεχομένως και της αποστολής στρατού, στα σύνορα των Σκοπίων με την Ελλάδα, προκειμένου να ανακόψουν της προσφυγικές ροές και ειδικότερα προς τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, όπως αναφέρει ρεπορτάζ των Financial Times.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του έγκυρου ενημερωτικού μέσου, το σχέδιο ενίσχυσης της συνοριοφυλακής στα σκοπιανά σύνορα με την Ελλάδα είναι αρκετά δημοφιλές το τελευταίο διάστημα και συζητείται ως μία λύση τόσο σε επίπεδο Βρυξελλών, όσο και στο Βερολίνο, παρ' ότι η Αθήνα έχει εκφράσει ανοικτά τις αντιρρήσεις της. Υποστηρίζεται, επίσης, από αρκετές βαλκανικές χώρες.

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται Έλληνες και Τούρκοι, αλλά και παράγοντες από χώρες της πρώην Γιουγκοσλαβίας, έχουν θέσει επιτακτικά το θέμα της αποστολής στρατευμάτων στα σύνορα των Σκοπίων και της Ελλάδας, ώστε να ελεγχθούν ή και να «κλείσουν ερμητικά», όπως αναφέρεται, τα σύνορα της ΕΕ.

Πρωτεργάτης της συγκεκριμένας ιδέας εμγανίζεται να είναι η Σλοβενία, η οποία έθεσε την πρότασή της προς συζήτηση τον προηγούμενο μήνα. Το συγκεκριμένο σχέδιο έχει αμφισβητηθεί έντονα, παρόλα αυτά προβλέπει την εναντίωση μελών της ΕΕ κατά της Ελλάδας. Σε περίπτωση που εφαρμοστεί κάτι τέτοιο, η Ελλάδα κινδυνεύει να «εγκλωβιστεί» ανάμεσα στα κλειστά ευρωπαϊκά σύνορα και τις αθρόες ροές των προσφύγων από την Τουρκία, οι οποίοι, σύμφωνα με δήλωση του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου, ξεπερνούν τα 2,5 εκατομμύρια ανθρώπους.

Εν μέρει, το σχέδιο ενίσχυσης της φύλαξης των συνόρων των Σκοπίων έχει τεθεί μερικώς σε εφαρμογή, καθώς χώρες όπως η Ουγγαρία, η Κροατία, η Σλοβακία και η Σλοβενία, έχουν στείλει αστυνομικούς και πολιτικό προσωπικό, πραγματοποιώντας κοινές περιπολίες.

Σύλληψη αλβανών που είχαν "ανοίξει" πέντε σπίτια και δυο καφενεία σε 48 ώρες!

Στα πράσα πιάστηκαν οι δυο νεαροί Αλβανοί που είχαν ρημάξει τα σπίτια και τα καφενεία στα χωριά της Θεσπρωτίας, όπου έκαναν επτά διαρρήξεις μέσα στο τελευταίο διήμερο! Όπως διαπιστώθηκε, είχαν περάσει παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους εκκρεμούσε απαγόρευση εισόδου σε έδαφος Schengen. 

Οι δύο δράστες ηλικίας 28 και 23 χρόνων συνελήφθησαν επ΄ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. μέσα σε ένα σπίτι το οποίο είχαν διαρρήξει παραβιάζοντας ένα παράθυρο στην κοινότητα Παλαιοχώρι.

Οι δύο αλλοδαποί εντόπιζαν σπίτια των οποίων οι ιδιοκτήτες κατοικούν μόνιμα στο εξωτερικό ή σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, παραβίαζαν παράθυρα ή πόρτες και τα έκαναν άνω- κάτω για να αρπάξουν ρούχα, τρόφιμα και τυχόν πολύτιμα αντικείμενα.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι είχαν κλέψει ένα μοτοποδήλατο από το Καστρί και διαρρήξει άλλες τέσσερις μονοκατοικίες στα χωριά Παλαιοκκλήσι, Γολά και Παλαιοχώρι, όπου είχαν «χτυπήσει» και ένα καφενείο, ενώ είχαν αποπειραθεί να εισβάλλουν και σε δεύτερο καφενείο στο Δονάτο. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν αρκετά κλοπιμαία, μια πένσα, μια σκύλα και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, γάντια και το κλεμμένο μοτοποδήλατο που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ το αστυνομικό τμήμα Φιλιατών ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τον μεγαλύτερο καταυλισμό λαθρομεταναστών στον κόσμο φτιάχνει η ανθελληνική κυβέρνηση στην παραλιακή


Τον μεγαλύτερο καταυλισμό λαθρομεταναστών στον κόσμο φτιάχνει η ανθελληνική κυβέρνηση στην παραλιακήΆρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί

Με την απειλή για διετή αναστολή της Συνθήκης Σένγκεν για την Ελλάδα, έπειτα από ατελείωτους πειραματισμούς και παλινωδίες τεσσάρων τουλάχιστον μηνών, και ενώ τα κέντρα φιλοξενίας και καταγραφής προσφύγων υποτίθεται ότι θα ήταν έτοιμα μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, καταπώς είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση στη Σύνοδο Κορυφής, το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής φαίνεται (χωρίς να το έχει ανακοινώσει επίσημα) ότι έχει καταλήξει στις περιοχές όπου θα φτιαχτούν τα hot spots στην Αθήνα.

Σε αυτά λοιπόν τα πλαίσια, η κυβέρνηση μελετά να κατασκευάσει… πόλη-γκέτο για 8-10.000 μετανάστες στην πλέον εγκαταλειμμένη πλευρά της “Αθηναϊκής Ριβιέρας”, τον κενό χώρο κάτω από την παραλιακή λεωφόρο στο Νέο Φάληρο, ανάμεσα στο ΣΕΦ και το στάδιο του Τάε Κβον Ντο.

O Γιάννης Μουζάλας σε συνέντευξή του είχε αναφέρει ότι υπάρχουν μέρες που οι οικονομικοί μετανάστες είναι έως και το 50% όσων φθάνουν στα νησιά. Είχε τονίσει ότι για τους ανθρώπους αυτούς οι εναλλακτικές είναι τρεις: να αιτηθούν άσυλο και να περιμένουν, να ζητήσουν οικειοθελή επιστροφή στην πατρίδα τους ή να επιστρέψουν υποχρεωτικά. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η Ελλάδα θα πρέπει να έχει έτοιμες κάποιες δομές για το διάστημα που θα μεσολαβεί έως να συμβεί κάτι από τα τρία.

Με αυτά τα δεδομένα, η συσσώρευση δεκάδων χιλιάδων μεταναστών θεωρείται δεδομένη και το ερώτημα είναι πού θα φιλοξενηθούν. Σε αυτό το ερώτημα έρχεται να δώσει απάντηση και το σχέδιο για την κατασκευή μεγάλου καταυλισμού - πόλης στην παραλιακή ζώνη Καλλιθέας-Μοσχάτου ανάμεσα στο ΣΕΦ και το Τάε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο.

Πρόκειται για ένα "φιλέτο" μήκους σχεδόν 2 χλμ που δημιουργήθηκε από μπαζώματα στη δεκαετία του ΄70 και έπειτα από πολλές περιπέτειες , φιλοξενεί σήμερα κάποιες παρατημένες ολυμπιακές εγκαταστάσεις, σωρευμένα απορρίμματα και ενίοτε περαστικές οικογένειες Ρομά…

Τα χρόνια και τα σχέδια για την αξιοποίηση της έκτασης πέρασαν και χάθηκαν στον αέρα μέχρι που ήρθαν τα μνημόνια και ξεχάστηκαν. Στελέχη της κυβέρνησης που επιμένουν να εξετάζουν το σενάριο αυτό , υποστηρίζουν ότι δεν θα δημιουργηθεί σοβαρή όχληση για τους κατοίκους των δήμων Πειραιά, Μοσχάτου -Ταύρου , Καλλιθέας και Παλαιού Φαλήρου που συνορεύουν με την έκταση διότι ο οικισμός θα είναι οργανωμένος. Η όλη συζήτηση δεν έχει, πάντως, ανοίξει καθώς το σχέδιο συζητείται μόνο σε πολύ κλειστές συσκέψεις.

Και όχι μόνο αυτό. Ας μην ξεχνάμε επίσης και την στροφή 180 μοιρών, όπου ενώ προεκλογικά υποσχόταν να μην επιβαρύνει τις ήδη υποβαθμισμένες δυτικές συνοικίες με ένα θηριώδες κέντρο φιλοξενίας, τώρα, που οι ημερομηνίες πιέζουν αφόρητα, επέλεξε την ευρύτερη περιοχή Ασπροπύργου, Ιλίου, Λιοσίων για hot spot 1.500 ατόμων! (Άλλο αν είχαν συμφωνήσει με τους ευρωπαίους για φιλοξενία 10.000 ατόμων, μεγάλη η μείωση, θα την δεχτούν;) Όπως και η απόφαση για τον καταυλισμό στο Σχιστό 4.000 ανθρώπων!

Η προσβολή και η καταπίεση του Λαού μας δεν έχει τελειωμό… Αντί να έρθει η ελπίδα, που διατείνονταν ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθαν οι λαθρομετανάστες. Είναι στο χέρι μας να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω, να την ξανακάνουμε Ελληνική και να μην επιτρέψουμε να γίνει η Ελλάδα το καταφύγιο των «προσφύγων» όλης της οικουμένης!
ΚΟΡΙΝΑ ΠΕΝΕΣΗ 

Κως: Βγήκαν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν για τη δημιουργία hot spot λαθρομεταναστών στο νησί τους [βίντεο]



Από τις 08:00 το πρωί, κλούβες και περιπολικά της αστυνομίας έχουν "κλείσει" τον δρόμο απέναντι από την express service, προκειμένου να εμποδίσουν την πρόσβαση στην περιοχή Φωκάλια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες αρκετός κόσμος έχει ήδη συγκεντρωθεί στο σημείο για να διαμαρτυρηθεί, για τη δημιουργία hot spot λαθρομεταναστών στην περιοχή. 

Οι δυνάμεις των ΜΑΤέχουν παραταχθεί στο σημείο, με τους κατοίκους να φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης...




Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Πληρώνουμε τους τούρκους για να μας κάνουν Ισλαμαμπάντ: 25 εκατ. ευρώ η... πρώτη δόση!

 


















Η ξευτίλα του ελλαδικού προτεκτοράτου δεν έχει όρια. Με απόφαση της Κομισιόν, η οποία επικυρώθηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εκταμιεύσει άμεσα περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ για να δοθούν στην Τουρκία, προκειμένου να προβεί στον περιορισμό των «προσφυγικών» ροών.

Βεβαίως, όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η Τουρκία αποδεδειγμένα συμβάλλει στην διόγκωση των ροών των λαθρομεταναστών, τους οποίους χρησιμοποιεί ως μοχλό πίεσης έναντι της Ευρωπαϊκής Ενώσεως και εργαλείο υπονόμευσης και αποσταθεροποίησης της Ελλάδας. Αυτή η προκλητική απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο έρχεται μόλις μία εβδομάδα μετά τις δηλώσεις του επικεφαλής της Frontex, ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς δήλωσε πως η Τουρκία διευκολύνει τα κυκλώματα των δουλεμπόρων και ότι ουσιαστικά δεν έχει πράξει τίποτα στην κατεύθυνση του περιορισμού των λαθρομεταναστευτικών ροών.

Στα πρώτα 2 δισεκατομμύρια που θα εκταμιευθούν άμεσα, θα συμβάλλει και η Ελλάδα της κρίσεως, με ένα ποσό κατά πολύ μεγαλύτερο από τα όσα έχει δώσει η κυβέρνηση για το περιβόητο «παράλληλο πρόγραμμα». Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα δώσει άμεσα περί τα 25 εκατ. ευρώ στην Τουρκία για να μας πλημμυρίζει με λαθρομετανάστες.

Αυτά ξέχωρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσει το ελλαδικό κράτος από το υστέρημα των φορολογουμένων για την στέγαση και σίτιση των λαθρομεταναστών. Ξέχωρα από τα εκατομμύρια ευρώ που θα δοθούν για την αναστήλωση τζαμιών και την κατασκευή του τεμένους στον Βοτανικό.

Οι υπόλοιπες χώρες που μετέχουν στην χρηματοδότηση της τουρκίας, τουλάχιστον, κλείνουν τα σύνορά τους, κοιτάζοντας το εθνικό τους συμφέρον, απειλώντας μάλιστα την Ελλάδα ότι θα την πετάξουν εκτός Σένγκεν.  

Η Ελλάδα είναι το μοναδικό «κράτος» που πληρώνει αδρά για να ισλαμοποιηθεί με την πλήρη συμφωνία του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου».
Δείτε τον πίνακα που απεικονίζει το ποια κράτη θα πληρώσουν την Τουρκία και πόσα θα δώσουν:


Χανιά: Τρεις αλλοδαποί χτύπησαν 39χρονο και του άρπαξαν 500 ευρώ

ffgsdfs
Τρεις εναντίον ενός! Tρεις άνδρες, ανάμεσά τους και ένας 27χρονος από το Μαρόκο, προσέγγισαν τον 39χρονο που κινούνταν μόνος του στο δρόμο και αρχικά του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα προκειμένου – όπως ισχυρίστηκαν – να αγοράσουν τρόφιμα για να φάνε.

Καρτέρι είχαν στήσει σε έναν 39χρονο στα Χανιά, τρία νεαρά άτομα, χθες τα ξημερώματα.

Οι τρεις άνδρες, ανάμεσά τους και ένας 27χρονος από το Μαρόκο, προσέγγισαν τον 39χρονο που κινούνταν μόνος του στο δρόμο και αρχικά του ζήτησαν να τους δώσει χρήματα προκειμένου – όπως ισχυρίστηκαν – να αγοράσουν τρόφιμα για να φάνε.

 Όταν ο 39χρονος αρνήθηκε, οι τρεις άνδρες του επιτέθηκαν και αφού τον ξυλοκόπησαν άρπαξαν το ποσό των 500 ευρώ που είχε πάνω του και έσπευσαν να εξαφανιστούν, όπως σημειώνει το cretapost.gr

Για την επίθεση και τη ληστεία ενημερώθηκαν άμεσα οι αρχές και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρεθύμνου καθώς και άνδρες του ΤΑΕ Αποκορώνου, οι οποίοι αναζητώντας του δράστες εντόπισαν και συνέλαβαν τον 27χρονο από το Μαρόκο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ληστείας.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: Πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ για οικίσκους λαθρομεταναστών - Φωτογραφικό διαγωνισμό 9 ωρών έστησαν τα λαμόγια Σύριζα-Ανέλ!

Ο θίασος Τσίπρα-Καμμένου τα δίνει όλα στους λαθρομετανάστες και καταστρέφει τον Ελληνικό λαό.

Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στην Διαύγεια απόφαση του υπουργού Σπίρτζη για την σπατάλη 14.145.000 ευρώ για την κατασκευή οικίσκων για λαθρομετανάστες.

Ο ίδιος υπουργός πριν λίγες μέρες αύξησε τα εισιτήρια των ΜΜΜ για να εξοικονομήσει πόρους για το Δημόσιο. Παίρνουν τα λεφτά από τους φτωχούς Έλληνες και τα χαρίζουν σε λαθρομετανάστες.

Ο εν λόγω άθλιος διαγωνισμός ήταν 100% στημένος και φωτογραφικός. Ξεκίνησε το πρωί της 2ας Φεβρουαρίου στις 9πμ και ολοκληρώθηκε το ίδιο απόγευμα στις 5μμ. Τα αίσχη των συριζαίων και των καμμένων ξεπερνούν τις λαμογιές της Νδ-Πασόκ α.ε.
Ιδού το έγγραφο της ντροπής:


Το ζήτημα έφερε άμεσα στη βουλή η Χρυσή Αυγή με ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής μας Ηλίας Κασιδιάρης:

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων
Σκανδαλώδης φωτογραφικός διαγωνισμός και σπατάλη 14.145.000 ευρώ για στέγαση λαθρομεταναστών

Την 1η Φεβρουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια η Απόφαση με ΑΔΑ: 9ΥΝΩ46530Ξ-Φ4Ζ, με βάση την οποία θα κατασπαταληθεί το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση λαθρομεταναστών, την ώρα που ο Ελληνικός λαός ζει κάτω από το όριο της φτώχειας. Η εν λόγω σκανδαλώδης απόφαση υποκρύπτει βρώμικες δοσοληψίες της κυβέρνησης, καθώς η ημερομηνία έναρξης και η ώρα υποβολής προσφορών είναι η 2/2/16 - 08:00 και η καταληκτική ημερομηνία και ώρα είναι η 2/2/16 - 17:00.

Ερωτάται ο αρμόδιος υπουργός:
1) Ποια εταιρεία ανέλαβε το έργο; Ποιος πληρώνει το αστρονομικό κόστος των 14.145.000 ευρώ, την στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο αναζητά εναγωνίως έσοδα;
2) Πότε πρόλαβαν οι αρμόδιοι φορείς να αξιολογήσουν τους σχετικούς φακέλους (αν πρόλαβαν να κατατεθούν άλλοι φάκελοι) στο χρονικό όριο των 9 μόλις ωρών που διήρκεσε ο φωτογραφικός διαγωνισμός; Με ποιο δικαίωμα το κράτος σπαταλά το αστρονομικό ποσό των 14.145.000 ευρώ για την στέγαση ανθρώπων που εισήλθαν στη χώρα παράνομα, την ώρα που ο Ελληνικός λαός πένεται;