Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: Τζιχαντιστές συνελήφθησαν μέσα στην Αλεξανδρούπολη! - Κυκλοφορούσαν με χατζάρες και πολεμικό εξοπλισμό

του Βασίλη Καπούλα

Δύο τζιχανιστές συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη αφού διέσχισαν την...μισή Ελλάδα εξοπλισμένοι με χατζάρες ενώ είχαν πάνω τους στρατιωτικές στολές και άλλα αντικείμενα. 

Και οι δύο είχαν καταδικαστεί για τρομοκρατία ενώ παραμένει άγνωστο πότε προμηθεύτηκαν και από ποιους τις χατζάρες και για πόσο χρονικό διάστημα δρούσαν ανεξέλεγκτοι μέσα στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.  

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές ασφαλείας καθώς είναι γνωστή η σχέση των ισλαμιστών του ISIS με την ΜΙΤ.   Όλα δείχνουν ότι υπάρχουν πυρήνες των ισλαμιστών στην χώρα μας οι οποίοι τους πρόσφεραν κάλυψη.  

Το ταξίδι τους σταμάτησε στ ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης. Τους δύο υπόπτους συνέλαβαν, ύστερα από έλεγχο, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ και της ασφάλειας.   

Οι δυο τζιχαντιστές έφτασαν στην Ελλάδα από ευρωπαϊκή χώρα μέσω του Ελευθέριος Βενιζέλος.   Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Alexpoli.gr, οι τζιχαντιστές ήρθαν από την Αθήνα με λεωφορείο στην Αλεξανδρούπολη με προορισμό τους Κήπους, την Τουρκία και τέλος το ISIS στη Συρία.  

Ο ένας εκ των δυο έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε Ευρωπαϊκή χώρα για απόπειρα τρομοκρατίας ενώ παρακολουθούνταν από τις Σουηδικές αρχές ως ύποπτος για τρομοκρατία καθώς έφερε  σουηδικό διαβατήριο και κατάγεται από τη Βοσνία και το 2005 σε έρευνα που είχε γίνει στο σπίτι του από τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες είχαν βρεθεί εκρηκτικές υλικές, ζώνη με εκρηκτικά αλλά και ένα βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν ο ίδιος με μάσκα να απειλεί με χτυπήματα τρομοκρατικά σε Λευκό Οίκο και Καπιτώλιο.   

Είναι άγνωστο προς το παρόν αν κατάφεραν να περάσουν με τις χατζάρες από τον έλεγχο αποσκευών του Ελευθέριος Βενιζέλος ή αν τις προμηθεύτηκαν αφού έφτασαν στην Ελλάδα.  

Αυτά που απαντούσαν σε ερωτήσεις των αστυνομικών κίνησαν ακόμα μεγαλύτερες υποψίες, καθώς επίσης ύποπτα κρίθηκαν και τα διαβατήρια Σουηδίας τα οποία έδειξαν.  

Στις αποσκευές τους βρέθηκαν χατζάρες, στρατιωτικές στολές και άλλα αντικείμενα που πρόδιδαν την “πλούσια” δράση τους.   

Οι δυο τζιχαντιστές κρατούνται από προχθές στην Αλεξανδρούπολη ενώ  ο ένας είναι γνωστός για την τρομοκρατική δράση του στις Ευρωπαϊκές Αρχές.   Ήδη κατηγορούνται για κακουργήματα και το πιθανότερο όπως φαίνεται είναι ότι θα δικαστούν στην Ελλάδα.

Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ: ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ... ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΩΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...

Πανικός στα Πατήσια, στην οδό Αχαρνών. Ένας Πολωνός άρχιζε να φωνάζει στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου μένει, απειλώντας ότι θα σκοτώσει το παιδί του με την καραμπίνα που κρατάει!

Στο σημείο έχουν φθάσει κλιμάκιο της Αστυνομίας και διαπραγματευτές, οι οποίοι προσπαθούν να τον συνετίσουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνδρας βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ προηγήθηκε έντονος καβγάς με τη σύζυγό του, η οποία έφυγε από το σπίτι και αμέσως ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Ο πατέρας κράτησε το παιδί, κλειδωσε την πόρτα του σπιτιού, βγήκε στο μπαλκόνι κι άρχισε να απειλεί. Μία φώναζε πως θα αυτοκτονήσει, μία πως θα σκοτώσει το ίδιο του το παιδί.
πηγη stoxos.gr

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Ομόνοια : Έγχρωμοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν σε αστυνομικό και έκλεψαν το όπλο του

Το όπλο αστυνομικού που εκείνη την περνούσε από την περιοχή της Ομόνοιας, έκλεψαν χθες το βράδυ δύο άνδρες, έγχρωμοι αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα, οι δύο αλλοδαποί στις 10:30 το βράδυ, απέσπασαν από τον αστυνομικό τη σχολική τσάντα που κρατούσε και στην οποία είχε, όπως δήλωσε, προσωπικά του αντικείμαν και το υπηρεσιακό του όπλο.  Οι δράστες κινήθηκαν από την οδό Καποδιστρίου προς πλατεία Βάθη με τα πληρώματα της Άμεσης Δράσης να τους  αναζητούν.

Πλήρωμα της ΔΙΑΣ, εντόπισε σε μικρή απόσταση, δύο αλλοδαπούς τα χαρακτηριστικά των οποίων και ο ρουχισμός παρέπεμπαν στην περιγραφή του Αστυνομικού- θύματος ληστεία. Ωστόσο ο ίδιος δεν τους αναγνωρισε ενώ οι αναζητήσεις από τα πληρώματα της ΕΛΑΣ, ήταν εκτεταμένες.

Ξεσηκώνονται οι νησιώτες λόγω της αφόρητης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι λαθρομετανάστες


Ξεσηκώνονται οι νησιώτες λόγω της αφόρητης κατάστασης που έχουν δημιουργήσει οι λαθρομετανάστεςΘύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκωθεί στα νησιά του Αιγαίου με την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο καυτό θέμα της λαθρομετανάστευσης.

Οι τοπικοί φορείς στην Κω, τη Σάμο και τη Χίο, εκπέμπουν «σήμα κινδύνου» όχι μόνο για τις καθυστερήσεις στην κατασκευή των χώρων αυτών – ενώ στην Κω δεν έχει καν ξεκινήσει συναντώντας σφοδρές αντιδράσεις από την τοπική κοινωνία -, αλλά και για τα τεράστια κενά που παρατηρούνται στις υποδομές και τον εξοπλισμό.

«Τα hotspots δεν είναι έτοιμα. Φτιάχνουν στο πρώην πεδίο βολής τον χώρο πρώτης υποδοχής χωρίς καμιά υποδομή, χωρίς δίκτυο ύδρευσης, χωρίς αποχέτευση, χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς τέτοιες υποδομές που είναι απαραίτητες για τη φιλοξενία αυτών των ανθρώπων», επισημαίνει ο δήμαρχος Σάμου Μιχάλης Αγγελόπουλος.

Κάθοδο στην Αθήνα και διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή ενάντια στην κατασκευή κέντρου υποδοχής προσφύγων στο νησί τους προγραμματίζουν στις 13 Φεβρουαρίου κάτοικοι της Κω.

«Δεν έχει ξεκινήσει τίποτα. Αφενός μεν γιατί η κοινωνία της Κω είναι αντίθετη στη δημιουργία hotspot στο νησί, με τον χώρο που έχει επιλεγεί στο Λινοπότη, μέσα στον αστικό ιστό, να φρουρείται μέρα – νύχτα από τους κατοίκους, και αφετέρου γιατί οι εναλλακτικές προτάσεις μας για την κατασκευή του κέντρου καταγραφής σε άλλο καταλληλότερο σημείο για τη φιλοξενία χιλιάδων ανθρώπων απορρίφθηκαν δίχως αιτία από τον κύριο Φλαμπουράρη», αναφέρει από την πλευρά του ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Κυρίτσης.

«Όχι μόνο η Χίος, αλλά κανένα ελληνικό νησί δεν μπορεί να αντέξει μαζικές συγκεντρώσεις ανθρώπων για περισσότερες από 72 ώρες. Δε μπορούμε να συζητάμε ούτε για αστείο το ενδεχόμενο να υλοποιηθούν οι απειλές των ευρωπαίων για έξωση της Ελλάδας από τη Συνθήκη Σένγκεν ή τη δημιουργία μόνιμων καταυλισμών στα ελληνικά νησιά. Ακόμα και εδώ, στη Χίο, όπου χάρη στην αρμονική συνεργασία των τοπικών φορέων του νησιού, των εθελοντικών ομάδων και της αστυνομίας τα κέντρα καταγραφής λειτουργούν αρμονικά εδώ και μήνες, ο ανώτατος χρόνος παραμονής των προσφύγων στο νησί δεν υπερβαίνει τις 72 ώρες», αναφέρει, τέλος, ο δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς.

Παντού, σ΄όλη την Ελλάδα, οι κάτοικοι αντιδρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο στην επιχείρηση μετατροπής της περιοχής τους σ΄έναν απέραντο και μόνιμο τόπο εγκατάστασης λαθρομεταναστών. Μπροστά σ΄αυτές τις κραυγές αγωνίας η κυβέρνηση κωφεύει εκκωφαντικά και ένοχα, ενώ την ίδια στιγμή ένας εσμός «χρησίμων ηλιθίων» προσβάλει την νοημοσύνη κάθε σκεπτόμενου Έλληνα με την επίδειξη θρασυτάτων συνθημάτων και αιτημάτων, όπως «ανοίξτε τα σύνορα», «νόμιμοι όλοι οι μετανάστες» κλπ.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ιδού πώς κρύβουν τα ΜΜΕ τις δολοφονικές επιθέσεις αλλοδαπών στην Ελλάδα


Ιδού πώς κρύβουν τα ΜΜΕ τις δολοφονικές επιθέσεις αλλοδαπών στην ΕλλάδαΓράφει ο Αντίοχος

Όπως είναι γνωστό, τα ξημερώματα της Δευτέρας, κοντά στο τελωνείο Ευζώνων Κιλκίς, τρεις Πακιστανοί δέχθηκαν αρχικά ληστρική και εν συνεχεία δολοφονική επίθεση από συμμορία πέντε Αφγανών, με αποτέλεσμα να δολοφονηθεί ο ένας και να τραυματισθούν οι άλλοι δύο.

Επίσης είναι γνωστό, ότι οι περισσότεροι αναγνώστες ιστοσελίδων διαβάζουν τους τίτλους των ειδήσεων κι αν υπάρχει κάτι που τους ενδιαφέρει διαβάζουν ολόκληρη την ανάρτηση.  

Ιδού με ποιον τρόπο έκρυψαν στους τίτλους τους τα «ειδησεογραφικά» ΜΜΕ των κόκκινων ολιγαρχών του πλούτου, την πραγματική είδηση της φονικής συμπλοκής Αφγανών-Πακιστανών  – κάποιοι έκρυψαν ακόμα κι ότι η δολοφονία και οι τραυματισμοί ήταν αποτέλεσμα συμπλοκής:

«Ένας νεκρός και δύο τραυματίες πρόσφυγες στο Κιλκίς» (Καθημερινή)
«Ένας νεκρός μετανάστης και δύο τραυματίες σε συμπλοκές στην Ειδομένη» (Πρώτο Θέμα)
«Ένας μετανάστης νεκρός σε συμπλοκή κοντά στην Ειδομένη» (Τα Νέα)
«Νεκρός μετανάστης στην Ειδομένη» (Η Εφημερίδα των Συντακτών)
«Ένας μετανάστης νεκρός σε συμπλοκή κοντά στην περιοχή Ευζώνων» (Βήμα)
«Ένας μετανάστης νεκρός μετά από συμπλοκή στους Ευζώνους» (Ναυτεμπορική)

Φανταστείτε μόνο τι θα έγραφαν στους τίτλους τους οι… δημοκράταροι, αν ήταν Έλληνες οι δράστες! Τίποτα άλλο…

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Η Ελλάς δεν μπορεί να χρεωθεί το παγκόσμιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης


Συνέντευξη για τα τρέχοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας έδωσε ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή "Παρεμβάσεις" του Blue Sky και στους δημοσιογράφους Άκη Παυλόπουλο και Γιώργο Χουδαλάκη.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η χώρα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, επισημαίνοντας πως η Ελλάς δεν μπορεί να χρεωθεί μόνη της αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα.

Τόνισε πως οι ευθύνες της Τουρκίας στο ζήτημα είναι τεράστιες και πως  Ε.Ε. πρέπει να σταματήσει να την αφήνει στο απυρόβλητο, από την στιγμή που υποθάλπει την ανεξέλεγκτη δράση των δουλεμπόρων.

Λύση του προβλήματος είναι η φύλαξη των συνόρων και η γεωπολιτική στροφή της χώρας, αναζητώντας συμμαχία με την Ρωσία.

Αναφορικά με την συζήτηση στην Βουλή για το ασφαλιστικό, τόνισε πως η διαδικασία ήταν ανούσια και ότι η Χρυσή Αυγή θα καταψηφίσει το μνημονιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης όποτε κι αν αυτό κατατεθεί.

Για την ανόρθωση της Εθνικής οικονομίας επανέλαβε ότι είναι απαραίτητη η καταγγελία του επαχθούς χρέους.

Τέλος, εκτίμησε ότι αν χρειαστεί, υπό την πίεση των κινητοποιήσεων των αγροτών και των ελευθέρων επαγγελματιών, η ΝΔ θα συναινέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα προδώσει για ακόμη μια φορά των Αγώνα τους, όπως έκανε και τον Αύγουστο που υπέγραψε το τρίτο Μνημόνιο.



Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Βίντεο-σοκ: Τουρκική επιχείρηση υποδοχής λάθρο σε ακτή της Λέσβου!

του Γιάννη Πετρίδη 

Βίντεο-σοκ καταγράφει τουρκική επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών στην Λέσβο, όπου στην ακτή του ελληνικού νησιού, τους αναμένουν Τούρκοι και μάλιστα Τούρκοι με τζιπ με ελληνικές πινακίδες κυκλοφορίας! 

Στην παραλία αναμένει τους λαθρομετανάστες ολόκληρη ομάδα Τούρκων (ένας στην υποδοχή, άλλος στο τζιπ και άλλος τραβά το βίντεο!  Ο Τούρκος φαίνεται καθαρά στο βίντεο είναι αυτός που οδηγεί το φουσκωτό και όλα τελειώνουν «χαλαρά» με τις ελληνικές αρχές (ο Θεός να τις κάνει αρχές δηλαδή)  να είναι εξαφανισμένες, όπως προβλέπεται άλλωστε…

Για το θέμα των μέτρων αποτροπής/πρόληψης εισόδου αλλοδαπών στη χώρα δεν τίθεται καν θέμα αφού τα σύνορα είναι διάπλατα ανοικτά για όποιον θέλει να έρθει, όποτε το θελήσει και με όποιο τρόπο. 

Δεν είναι ανάγκη καν να το σχολιάσουμε αφού η «χώρα» είναι παραδομένη κυριολεκτικά στους Τούρκους διακινητές, και στην τουρκική Ακτοφυλακή βάσει συγκεκριμένης πολιτικής γραμμής. 

Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο θέαμα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά παγκόσμια. Καμία χώρα στην ιστορία δεν έχει βιώσει τέτοια απώλεια εθνικής κυριαρχίας.  Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που το συγκεκριμένο φουσκωτό δεν είναι ένα αλλά 100 μαζί και αντί λαθρομεταναστών υπάρχουν τουρκικές ειδικές δυνάμεις. 

Η απάντηση είναι προφανής αλλά ταυτόχρονα και απογοητευτική για την πλήρη διάλυση που επικρατεί στα θαλάσσια σύνορα του Α. Αιγαίου όσο και αν κάποιοι διατείνονται ότι στη «θάλασσα δεν υπάρχουν σύνορα». 

Bέβαια, η ευθύνη είναι-ως συνήθως-διακομματική: Το Δουβλίνο ΙΙ και τα όσα απίστευτα προβλέπει για την περισυλλογή, περίθαλψη και υποχρεωτική φιλοξενία στο κράτος υποδοχής και μόνο, όποιων συλληφθούν χωρίς άδεια εισόδου εντός του χώρου κυριαρχίας ενός κράτους μέλους, το υπέγραψε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ... 

Απογοήτευση όμως προκαλεί και το γεγονός ότι το κόστος της λαθρομετανάστευσης έχει ανέλθει στα 300 εκατ. € τον τελευταίο χρόνο χρήματα που δίνει ο Έλληνας φορολογούμενος τη στιγμή που ο ίδιος εκλιπαρεί για λίγα  δωρεάν φρούτα στον Κολωνό.



πηγη pronews.gr

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στρατόπεδο 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Αθήνα στήνουν Τσίπρας και διεθνείς τοκογλύφοι


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Στρατόπεδο 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Αθήνα στήνουν Τσίπρας και διεθνείς τοκογλύφοιΤην παραχώρηση ενός τεράστιου χώρου στην πρωτεύουσα για την εγκατάσταση 300 - 400 χιλιάδων λαθρομεταναστών απαιτούν πλέον οι «ευρωπαίοι εταίροι», όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός λαθρομεταναστών, Γ. Μουζάλας.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο Μουζάλας, ο βέλγος υπουργός έθεσε θέμα δημιουργίας στρατοπέδου 300-400.000 λαθρομεταναστών στην Αθήνα!

Αυτή η προοπτική εμφανίζεται στους Έλληνες ως το δυσοίωνο φρικιαστικό σενάριο εκβιασμού, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, δηλαδή η έξοδος της χώρας από την Συνθήκη Σένγκεν και το οριστικό σφράγισμα των ευρωπαϊκών συνόρων, καθιστώντας την χώρα μας μία αποθήκη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών.

Αυτά λέγονται, βέβαια, στις κάμερες για να τρομάζει ο κοσμάκης.
Μία «καλή συμφωνία», όμως, θα πρέπει να αφήνει στην ελλαδική κυβέρνηση το έναυσμα για πανηγυρισμούς και προπαγάνδα, ώστε να μην ανέβει η Χρυσή Αυγή. Το πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, το αποκαλύπτουν οι Financial Times με άρθρο του Gideon Rachman.

Σας παραθέτουμε το επίμαχο απόσπασμα του άρθου:
«Σε μια τέτοια περίπτωση θα πρέπει η μεν Ελλάδα να δεχτεί να σφραγίσει τα σύνορά της προς την Ευρώπη και να κρατήσει όσους μπαίνουν στο έδαφός της σε καταυλισμούς που θα δημιουργηθούν στα νησιά και ως αντάλλαγμα, η Γερμανία θα πρέπει να αποδεχτεί να διαγράψει μέρος του χρέους».
Κοινώς, οι διεθνείς τοκογλύφοι σκέφτονται μία διαγραφή χρέους, προφανώς σε στυλ PSI, προκειμένου να αποδεχτούν οι κυβερνώντες την μετατροπή της χώρας μας σε ένα γκέτο λαθρομεταναστών.

Οι Τσιπροκαμμένοι, μετά από αυτό, θα κομπάζουν σαν τον Βενιζέλο για το δικό τους PSI και η χώρα θα είναι καταχρεωμένη και πλημμυρισμένη από λαθρομετανάστες.

Η ζοφερή αυτή προοπτική δεν θα συνιστά μία "επιτυχία" με διαγραφή χρέους. Θα είναι η ταφόπλακα του Ελληνισμού, αφού μοιραία το χρέος θα ξαναφτάσει σε δυσθεώρητα ύψη και παράλληλα η κοινωνική συνοχή της Πατρίδος μας θα αποτελεί οριστικά παρελθόν.

Ακόμα και στην περίπτωση μίας ειλικρινούς διαγραφής χρέους, που προφανώς δεν υφίσταται σαν σενάριο, η αποδοχή σε ελληνικό έδαφος τουλάχιστον 4 εκατ. λαθρομεταναστών που θα φτάσουν μέχρι το 2017 θα αποτελέσει ένα πλήγμα από το οποίο η Ελλάδα ουδέποτε θα αναρρώσει. 

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Σφαγή μεταξύ πακιστανών και αφγανών στους Ευζώνους: 1 νεκρός και 2 τραυματίες από τις συμπλοκές των λαθρομεταναστών


Σφαγή μεταξύ πακιστανών και αφγανών στους Ευζώνους: 1 νεκρός και 2 τραυματίες από τις συμπλοκές των λαθρομεταναστώνΑγριεύουν τα πράγματα στα σύνορα με τα Σκόπια, καθώς χθες διεξήχθη θανάσιμη συμπλοκή μεταξύ «προσφύγων» που περίμεναν να περάσουν στην γείτονα χώρα.

Πέντε Αφγανοί επιτέθηκαν σε τρεις Πακιστανούς στο αιματηρό επεισόδιο που έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, μεταξύ αλλοδαπών, στους Ευζώνους Κιλκίς, κοντά στο ομώνυμο τελωνείο της περιοχής.

Νεκρός είναι ένας Πακιστανός και τραυματίες δύο συμπατριώτες του, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής. Όπως έγινε γνωστό, ο πρώτος τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και εκτιμάται ότι θα διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ ο δεύτερος φέρει χτυπήματα στο χέρι.

Όπως κατέθεσε ο πακιστανός -εξεταζόμενους από αστυνομικούς- ως δράστες φέρονται πέντε Αφγανοί, που επιτέθηκαν στους Πακιστανούς για να τους ληστέψουν. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, οι δράστες άρπαξαν από τον ίδιο 400 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Ο Πακιστανός κατέθεσε -εξάλλου- ότι έφθασε στην περιοχή, αναζητώντας τρόπο να φύγει από την Ελλάδα ώστε να συνεχίσει το ταξίδι του προς την Κεντρική Ευρώπη. Οι υπήκοοι του Πακιστάν, να σημειωθεί, ότι ανήκουν στις εθνικότητες στις οποίες απαγορεύεται η διέλευση από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας-Σκοπίων.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε πάρκινγκ πρατηρίου υγρών καυσίμων, που εκείνη την ώρα ήταν κλειστό, σε μικρή απόσταση από το τελωνείο των Ευζώνων. Η υπόθεση ερευνάται και οι δράστες αναζητούνται.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στον Πειραιά οι λαθρομετανάστες ! Πάνω από 5.500 έφτασαν μέσα σε 2 μέρες!


Κατά χιλιάδες αποβιβάζονται στον Πειραιά οι απρόσκλητοι! Πάνω από 5.500 έφτασαν μέσα σε 2 μέρες!Τρομακτικές διαστάσεις που προσλαμβάνει το «προσφυγικό».

Συνολικά, το Σαββατοκύριακο αποβιβάστηκαν πάνω από 5.500 απρόσκλητοι στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι αριθμοί απρόσκλητων που καταφθάνουν καθημερινά επιβεβαιώνουν την αποτυχημένη πολιτική της κυβέρνησης Σύριζα – Ανέλ, που την καθιστά εθνικά επικίνδυνη για την χώρα.

Αναλυτικά: Το Σάββατο επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» μετέφερε 2.233 άτομα από τη Μυτιλήνη, ενώ το «Blue Star 1» 1.127 από Χίο και Μυτιλήνη.

Στο λιμάνι του Πειραιά έφτασε χθες και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» το οποίο μετέφερε από την Κω 708 απρόσκλητους.

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε την Κυριακή πρωί και το καταμαράν «Tera jet», μεταφέροντας άλλους 1.707 από Χίο και Μυτιλήνη.

Σύνολο: 5.775 μέσα σε 48 ώρες!

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ – ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ Ο 4ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΒΟΣ!!

alvanos_4xrono_paid-708__0
Σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής εντοπίστηκαν ο 4χρονος Φοίβος με τον 35χρονο πατέρα του, οι οποίοι αναζητούνταν από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν ο Κλοντ Λέσι είχε μαχαιρώσει τη μητέρα του παιδιού μπροστά στον μεγάλο γιο τους, 6 ετών.

Το έγκλημα είχε γίνει στο σπίτι της οικογένειας, στην ίδια περιοχή στην οποία εντοπίστηκαν ο συζυγοκτόνος και το παιδί.

Ο συζυγοκτόνος με το παιδί εντοπίστηκε από έναν 75χρονο που εκτελούσε εργασίες σε αγροτική περιοχή, έξω από την Ορμήλια Χαλκιδικής. Ο ηλικιωμένος ειδοποίησε τις Αρχές και ο συζυγοκτόνος δεν προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του, σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής.

Ο μικρός Φοίβος βρίσκεται, ασφαλής, στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του, όπου διαμένει και ο άλλος του αδελφός, ο οποίος έγινε μάρτυρας της δολοφονίας της μητέρας από τον πατέρα του.

Ο 35χρονος συνελήφθη και οδηγείται στην Εισαγγελία Πολυγύρου. Πρόκειται να έρθει αντιμέτωπος με κατηγορίες για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς και για την αρπαγή του γιου του.

Αυτές είναι οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο: Σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και τον "φιλάνθρωπο" Σόρος. Τα βλέπει αυτα κανένας εισαγγελέας?


Αυτές είναι οι ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο: Σχέσεις με τρομοκρατικές οργανώσεις και τον... φιλάνθρωπο ΣόροςΤελείωσε, όπως μας πληροφορούν διάφορα ΜΜΕ, η καταγραφή των ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη Λέσβο.  

Σκοπός των δημοσιευμάτων, να κοπάσει η ανησυχία του κόσμου για την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ, που ήρθε σαν απόηχος των συλλήψεων «εθελοντών» για παρανομίες «περίεργου» περιεχομένου, όπως διευκόλυνση λαθρομεταναστών και παρακολούθηση των κινήσεων του Λιμενικού.

Το αποτέλεσμα των δημοσιευμάτων, όμως, ήταν εντελώς το αντίθετο, αφού διαβάζοντας κανείς τις «πιστοποιημένες» ΜΚΟ αντιλαμβάνεται το μέγεθος της απάτης και κυρίως το μέγεθος του κινδύνου, στον οποίο εκτίθεται ο Ελληνικός Λαός από την δράση αυτών των οργανώσεων.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα, βλέποντας ενδεικτικά καθαρά μερικές μόνο από τις καταγεγραμμένες ΜΚΟ και εστιάζοντας όχι στην κλοπή δημοσίου χρήματος, αλλά στην υποβάθμιση της δημόσιας ασφάλειας:

One Nation: Οργάνωση ισλαμιστών «φιλανθρώπων» της οποίας το κομβόι βομβαρδίστηκε την επομένη της κατάρριψης του ρωσικού su-24 από τα τουρκικά F-16. Συμφώνα με την ρωσική πλευρά το κομβόι μετέφερε οπλισμό στους Τουρκμένους ισλαμιστές.

Είχε γίνει γνωστή όταν υποδεχόταν λαθρομετανάστες στη Λέσβο με τη γνωστή ιαχή: «Αλλάχ Ακμπάρ»

Islamic Relief Worldwide: Ισλαμιστική οργάνωση «φιλανθρώπων», η οποία εδρεύει στην Αγγλία και κατηγορείται για την χρηματοδότηση τρομοκρατικών οργανώσεων, σε σημείο μέχρι και η HSBC της Λίστας Λαγκάρντ προχώρησε σε «πάγωμα» των λογαριασμών της.

International Rescue Committee (IRC): «Φιλανθρωπική» οργάνωση που έστησε το κέντρο υποδοχής λαθρομεταναστών στην περιοχή της Εφταλούς μεταξύ Μολύβου και Σκάλας Συκαμνιάς στη Λέσβο.

Στις 7 Νοεμβρίου του 2013, η συγκεκριμένη οργάνωση είχε βραβεύσει τον «μέγα φιλάνθρωπο» Τζόρτζ Σόρος, στην ομιλία του ο οποίος αναφέρθηκε στην κρίση στην Συρία. Στην ίδια ημερίδα, τον πρόεδρο της συγκεκριμένης οργανώσεως παρουσίασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και εντολέας της καταστροφής της Σερβίας και συνεπώς δολοφόνος παιδιών, Μπίλ Κλίντον.

Praksis: Το όνομα της εν λόγω οργανώσεως είχε πρωτοαναφερθεί στην αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής για το φυλλάδιο που δίνανε οι τούρκοι δουλέμποροι στους λαθρομετανάστες.
Εκεί η συγκεκριμένη οργάνωση αναγράφεται ως συνεργαζόμενη ΜΚΟ που μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες σε λαθρομετανάστες.

Πέραν του κρατικού χρήματος είχε λάβει πακτωλό χρημάτων από τον Σόρος, ώστε να ενοικιαστούν κλίνες σε ξενοδοχεία για να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες.

Η πλήρης λίστα των καταγεγραμμένων οργανώσεων:

πηγη xryshaygh.com

ΘΡΑΣΟΣ: Οι νεαρές Βουλγάρες που “ξάφριζαν” πορτοφόλια στην Καβάλα…μετακόμισαν στην Πάτρα!



portofoliΟύτε τρεις εβδομάδες δεν πέρασαν από τη σύλληψη δυο νεαρών γυναικών από τη Βουλγαρία που έβγαζαν «μεροκάματο» αρπάζοντας πορτοφόλια στα καταστήματα ή τους δρόμους στην πόλη της Καβάλας και συνελήφθησαν ξανά, αυτή τη φορά στην… Πάτρα.

Οι δυο αλλοδαπές ηλικίας 24 και 20 χρόνων είχαν αφεθεί ελεύθερες μετά τη δίωξη για διακεκριμένες κλοπές που τους άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Καβάλας.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Πατρών, όμως, αποδείχθηκε ότι είχαν αρπάξει και στην πόλη τους ένδεκα πορτοφόλια από πελάτες καταστημάτων ένδυσης. Οι κλοπές είχαν γίνει μέσα σε τέσσερις ημέρες, από τις 8 ως τις 12 Δεκεμβρίου, δηλαδή πριν πάνε στην Καβάλα και η λεία τους έφτασε τα 3.000 ευρώ.

Σε βάρος των δυο γυναικών σχηματίστηκε νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών. Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι έχουν δράσει και σε άλλες πόλεις.

Υπενθυμίζεται ότι στην Καβάλα είχαν συλληφθεί στις 29 Δεκεμβρίου, όταν «βούτηξαν» από τις τσάντες δύο πελατών καταστήματος τα πορτοφόλια τους με συνολικά 800 ευρώ, κλειδιά και διάφορα έγγραφα. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι την προπαραμονή των Χριστουγέννων είχαν αρπάξει άλλα τέσσερα πορτοφόλια τα οποία περιείχαν συνολικά 640 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστες


Ωμή ομολογία Κοτζιά: Κόβουμε τις συντάξεις και διαλύουμε την κοινωνική ασφάλιση για να πληρώνουμε τους λαθρομετανάστεςΣε συνέντευξή του στην γερμανική εφημερίδα Tageszeitung, ο Ν. Κοτζιάς, προέβη σε μία συγκλονιστική ομολογία περί του τι ακριβώς συμβαίνει με την επερχόμενη ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, το οποίο θα τινάξει στον αέρα την Ελληνική Οικονομία, διαλύοντας ολόκληρους επαγγελματικούς κλάδους και «τελειώνοντας» τους συνταξιούχους.

Αυτό που είπε ουσιαστικά ο Κοτζιάς είναι αυτό που όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν, δηλαδή ότι όλα γίνονται για τους λαθρομετανάστες και ότι οι Έλληνες πληρώνουν με το αίμα τους την σίτιση, στέγαση κλπ των λαθρομεταναστών.

Ιδού η δήλωση στην οποία φαίνεται ξεκάθαρα ο ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων:
Δημοσιογράφος: Τον προηγούμενο χρόνο έφτασαν στην Ελλάδα περί το ένα εκατομμύριο πρόσφυγες.

Πόσο δαπανηρή ήταν αυτή η εξέλιξη για την κυβέρνησή σας;
Κοτζιάς: Έχουμε δαπανήσει περί τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Για καταλύματα, σίτιση, μεταφορά και υγειονομική περίθαλψη. Για εμάς, δύο δισεκατομμύρια ευρώ είναι πάρα πολλά χρήματα – είναι για την ακρίβεια περισσότερα από όσα θα αποφέρουν οι περικοπές συντάξεων που τώρα μας επιβάλλει η τρόικα.

Αν, λοιπόν, η κυβέρνηση άφηνε την ιδεοληψία των «ανοιχτών συνόρων», ούτε περικοπές συντάξεων θα χρειάζονταν να γίνουν, ούτε τρομοκρατικές ενέργειες θα υπάρχαν στην Ευρώπη και ίσως αύριο στην Ελλάδα. Γιατί, όμως, επιλέγεται αυτή η πολιτική; Ελέω των διαταγών των ταγών της παγκοσμιοποίησης και της διεθνιστικής ιδεοληψίας.

Βεβαίως, αυτή η εγκληματική πολιτική δεν είναι πρωτοτυπία του Σύριζα, αφού κατακλυσμός λαθρομεταναστών υπήρχε και επί νουδούλας και επί κλεφτοΠασόκ.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΡΟΜΑ ΧΤΥΠΗΣΕ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ...

Αγρια επίθεση από 50χρονο Ρομά δέχτηκε χθες το πρωί η διευθύντρια του νηπιαγωγείου στον οικισμό Ρομά «Αγία Σοφία» στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, όταν του έκανε παρατήρηση γιατί έκλεβε ρεύμα και άφηνε χωρίς ηλεκτρικό την αίθουσα διδασκαλίας.

Ο δράστης επιτέθηκε στη νηπιαγωγό, Ροδή Καβούνη, την έπιασε από τα μαλλιά, τη χτύπησε στο πρόσωπο, της έσπασε τα γυαλιά και την πέταξε στο έδαφος. Δεν είναι η πρώτη φορά που η διευθύντρια του νηπιαγωγείου δέχεται επίθεση από τον 50χρονο, ο οποίος έχει εγκατασταθεί παράνομα, μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο της, στο κοντέινερ που στέγαζε το παλιό νηπιαγωγείο. Η οικογένεια των Ρομά έχει κάνει κατάληψη στο κοντέινερ από το 2002, όταν μεταφέρθηκε από εκεί το νηπιαγωγείο και χρησιμοποιούν το ρεύμα του σχολείου.

«Το ρεύμα είναι μονοφασικό και μόλις ανάβουν καλοριφέρ για να ζεσταθούν, κόβεται σε μας. Σήμερα (σ.σ.: χθες) βγήκα τέσσερις φορές έξω στον πίνακα για να σηκώσω την ασφάλεια. Πήγα να του υπενθυμίσω ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο και δεν βοηθάει τη λειτουργία του σχολείου και μου όρμησε σαν μαινόμενος ταύρος», λέει στο «Εθνος» η κυρία Καβούνη.

Η κλοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, εκτός από αδίκημα που διώκεται ποινικά, δημιουργεί και άλλα σοβαρά προβλήματα. Η διευθύντρια του σχολείου από το 2009, όταν και ανέλαβε υπηρεσία, έχει πολλές φορές κάνει συστάσεις, εκκλήσεις και παρατηρήσεις στην οικογένεια, να μη δυσκολεύουν τη λειτουργία του.

Η Αστυνομία που κλήθηκε δεν κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη, καθώς η οικογένεια είχε διαφύγει, ενώ η κυρία Καβούνη κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 50χρονου, για τον οποίο πληροφορίες λένε ότι έχει βεβαρημένο ποινικό μητρώο.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Μαστροποί και βιαστές οι προστατευόμενοι του Μουζάλα: Μαροκινοί λαθρομετανάστες εξέδιδαν ανήλικο ομοεθνή τους στο Ελληνικό


Μαστροποί και βιαστές οι προστατευόμενοι του Μουζάλα: Μαροκινοί εξέδιδαν ανήλικο ομοεθνή τους στο ΕλληνικόΜε χορηγία Σύριζα-Ανέλ οι ανώμαλοι λαθρομετανάστες έχουν μετατρέψει την χώρα σε ένα απέραντο πορνείο

Σοκ στο κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο Ελληνικό. 

Ανήλικος Μαροκινός κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ομοεθνής του τον βίαζε και επί 25 μέρες τον εξέδιδε σε άλλους αλλοδαπούς

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, είχε στήσει μια σκηνή στο χώρο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων του χόκεϊ, μέσα στην οποία κρατούσε τον ανήλικο για να τον βιάζει και να τον εκδίδει.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν έξι μέρες, κρατήθηκε όμως μυστική και οι δύο Μαροκινοί αναμένεται με απόφαση εισαγγελέα να απελαθούν. Βέβαια, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, σε περίπτωση που αποδειχθεί η καταγγελία του ανήλικου, τότε θα ασκηθούν διώξεις σε βάρος του ομοεθνή του.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν ένας Μαροκινός - που πληροφορίες λένε ότι είναι τοξικομανής - βίασε τον νεαρό, ο οποίος δήλωσε κατόπιν στην αστυνομία ότι είναι 17 ετών. Στη συνέχεια, οι πληροφορίες λένε πως ο Μαροκινός δράστης δεν έμεινε στον βιασμό αλλά, απειλώντας και εκβιάζοντας τον ανήλικο, αποφάσισε να τον εκδίδει αποσπώντας χρηματικά ποσά από άλλους αλλοδαπούς.

Αν και στον χώρο φιλοξενίας του ελληνικού φιλοξενούνται πάνω από 150 λαθρομετανάστες, κανείς δεν κατήγγειλε στους υπευθύνους τα όσα συμβαίνουν στο χώρο, και μόνο όταν το θύμα απευθύνθηκε στην αστυνομία αποκαλύφθηκε η υπόθεση.

Αυτά είναι τα "ήθη και τα έθιμα" που φέρνουν οι φιλήσυχοι λαθρομετανάστες στην χώρα μας!

Αχαΐα: Ρουμάνος χτύπησε με τσεκούρι στο κεφάλι 7χρονο κορίτσι

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Ρουμάνου, ο οποίος τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι ένα 7χρονο κορίτσι ρουμανικής καταγωγής αφού το χτύπησε με τσεκούρι(!) προχώρησαν οι αστυνομικοί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν οτι το 7χρονο παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας.

Σοβαρά τραυματισμένη από το τσεκούρι φέρεται να είναι στο χέρι και η γιαγιά του παιδιού που έμενε μαζί με τον 30χρονο σε καταυλισμό στο Λάππα Αχαΐας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε, όταν ένας άνδρας, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με την γιαγιά της επτάχρονης, της επιτέθηκε με τσεκούρι και την τραυμάτισε σοβαρά στο χέρι. Στη συνέχεια, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άνδρας χτύπησε με το τσεκούρι και την επτάχρονη, η οποία αρχικά μεταφέρθηκε τραυματισμένη στο κέντρο υγείας της Κάτω Αχαΐας αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε επιβεβλημένο να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο.

Κυβέρνηση για γέλια και για κλάματα - Μουζάλας: Επαναπροωθήσαμε 130 λαθρομετανάστες στην τουρκία και μας έστειλαν πίσω 30.000!


Κυβέρνηση για γέλια και για κλάματα - Μουζάλας: Επαναπροωθήσαμε 130 λαθρομετανάστες στην τουρκία και μας έστειλαν πίσω 30.000!Την σκληρή πραγματικότητα μίας κυβέρνησης παρωδίας αποτύπωσε με τις δηλώσεις του στην Deutsche Welle ο υπουργός λαθρομεταναστών του Σύριζα, Γιάννης Μουζάλας.

Δεν θα σταθούμε στους διθύραμβους που αφιέρωσε για άλλη μία φορά ο υπουργός του Σύριζα για την Μέρκελ. Αυτά μέχρι και η Μέρκελ τα έχει συνηθίσει ακόμα και από τον πρωθυπουργό και έτσι δεν προκαλούν πλέον έκπληξη.

Σε ένα άλλο σημείο της συνεντεύξεώς του ο Μουζάλας, ο οποίος αρνείται να απαντήσει στον κοινοβουλευτικό έλεγχο, προφανώς για να μην παραδεχτεί την ανικανότητά του, σημειώνει:
«Κάναμε τις τελευταίες 15 ημέρες 130 επαναπροωθήσεις στην Τουρκία. Στο ίδιο διάστημα έχουν έρθει από την Τουρκία 30.000 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες. Η αναλογία αυτή οδηγεί σε αδιέξοδο. Θα πρέπει η Ευρώπη να δραστηριοποιηθεί ώστε οι επιστροφές να γίνονται γρήγορα και σε μεγάλους αριθμούς».

Η όλη υπόθεση, βεβαίως, μας θυμίζει τους 16 ολόκληρους λαθρομετανάστες που παρέλαβε το Λουξεμβούργο για να επιδείξει την «ευρωπαϊκή αλληλεγγύη», την ώρα που στην Πατρίδα μας καθημερινά καταφτάνουν χιλιάδες. Υπάρχει, όμως, και το πολύ χειρότερο: Ο Τσίπρας δεν ήταν που χειροκροτούσε για την χρηματοδότηση της τουρκίας, προκειμένου να περιορίσει τα κύματα των λαθρομεταναστών;

Αυτά είναι τα κωμικά στοιχεία της όλης είδησης. Το τραγικό, όμως, είναι άλλο και παρότι προφανές δεν φαίνεται στους πολλούς. Ο Μουζάλας, που τόσο ευθαρσώς παραδέχεται ότι η χώρα είναι έρμαιο των λαθρομεταναστών, είναι υπουργός της κυβέρνησης και όλα αυτά συμβαίνουν εις βάρος των Ελλήνων πολιτών.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Βούλγαροι βίασαν την ανήλικη ΑΜΕΑ κόρη της οικογένειας που τους έδινε ψωμί!!

Δεν έχει προηγούμενο η απανθρωπιά δυο νεαρών από τη Βουλγαρία, που χόρτασαν τις σεξουαλικές τους ορμές σε μια νεαρή κοπέλα με ειδικές ανάγκες την οποία βίασαν έξω από τη Σητεία και στη συνέχεια την πέταξαν σαν άδειο σακί στο δρόμο, εγκαταλείποντάς την αβοήθητη!

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 34 χρόνων γνώριζαν από καιρό την 18χρονη γυναίκα, καθώς είχαν εργαστεί στο σπίτι της οικογένειάς της.

 Φαίνεται, όμως, ότι την θεώρησαν ιδανικό θύμα για όσα σκόπευαν να κάνουν και, την περασμένη Παρασκευή, την εξανάγκασαν με τη βία να μπει στο αυτοκίνητό τους με το οποίο την μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία έξω από την πόλη.

Αφού ικανοποίησαν τις ορμές τους πάνω της, την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την εγκατέλειψαν στο 2ο χιλιόμετρο του επαρχιακού δρόμου Σητείας– Ιεράπετρας!

Η 18χρονη κατάφερε να επιστρέψει στην Σητεία και πήγε κατευθείαν στην Ασφάλεια, όπου κατήγγειλε όσα υπέστη από τους νεαρούς Βούλγαρους, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα και ο βιασμός επιβεβαιώθηκε από την ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην 18χρονη. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λασιθίου τους άσκησε δίωξη για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος ΑμΕΑ και διέταξε την κράτησή τους ώσπου να απολογηθούν στον ανακριτή.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Έπιασαν “στα πράσα” τον Ρουμάνο διαρρήκτη που είχε ρημάξει την Κηφισιά

Ένας 55χρονος, υπήκοος Ρουμανίας, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω, στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, αμέσως μετά τη διάρρηξη που έκανε σε οικία της περιοχής, με άγνωστους συνεργούς του, οι οποίοι διέφυγαν.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κλοπιμαία, καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων. Από την έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης, από τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε διαπράξει άλλες 17 διαρρήξεις σε οικίες στην Κηφισιά.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του, καθώς και για τη συμμετοχή του σε άλλα αδικήματα.

Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Χίος: Συνελήφθησαν Ελβετοί "εθελοντές ΜΚΟ" με ναρκωτικά και σπρέι πιπεριού

Στη σύλληψη δύο Ελβετών εθελοντών αλλά και ενός Ισπανού που παρείχαν φαγητό σε λαθρομετανάστες του νησιού προχώρησαν οι Λιμενικοί της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Τετάρτης όταν 33χρονος Ισπανός έγινε αντιληπτός από τους Λιμενικούς στην προσπάθειά του να φωτογραφήσει σκάφη της Frontex έξω από το Λιμεναρχείο με αποτέλεσμα να προσαχθεί. Στις ερωτήσεις των Λιμενικών για ποιο λόγο φωτογράφιζε τα σκάφη, ο Ισπανός απάντησε ότι τα βρήκε ενδιαφέρονται και ότι τα ήθελε για το αρχείο του.

Η επέμβαση του Εισαγγελέα
Σε συνέχεια της ανάκρισης ο Ισπανός οδήγησε τους Λιμενικούς στο σπίτι όπου διέμενε επί της οδού Μαρτύρων απέναντι από το Εργατικό Κέντρο Χίου. Εντός της οικείας, την οποία το Λιμεναρχείο χαρακτήρισε ως «εγκαταλελειμμένη», εντοπίστηκαν ακόμα δύο αλλοδαπές. Στις ερωτήσεις των Λιμενικών για ποιο λόγο βρίσκονταν στον χώρο, οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να απαντήσουν, ενώ λίγο αργότερα ταμπουρώθηκαν μέσα στο σπίτι, αρνούμενες να ανοίξουν. Αυτή τους η αντίδραση είχε ως αποτέλεσμα την επέμβαση του Εισαγγελέα ο οποίος διέταξε την κατ’ οίκον έρευνα.

Έτσι με τη βοήθεια του αστυνομικού σκύλου «Λούνα» εντοπίστηκαν μέσα στο σπίτι 47 γραμμάρια χασίς. Παράλληλα σε συνέχεια της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε δύο αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους εντοπίστηκαν 12 σπρέι πιπεριού. Όπως προέκυψε τόσο το χασίς όσο και τα σπρέι ανήκαν σε άλλους δύο Ελβετούς που έμεναν στο συγκεκριμένο σπίτι και οι οποίοι την ώρα του συμβάντος απουσίαζαν.

Update Ενημέρωση
Σε ότι αφορά τις ποινές το Μονομελές Πλημμελειοδικείο επέβαλε στους δύο Ελβετούς φυλάκιση οκτώ μηνών, με τριετή αναστολή, καθώς και πρόστιμο 700 ευρώ, ενώ ο Ισπανός παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο με την κατηγορία της κατασκοπείας.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Το… μαρτύρησε ο Αβραμόπουλος: 4.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!


Το… μαρτύρησε ο Αβραμόπουλος: 4.000 απρόσκλητοι μπαίνουν κάθε μέρα στην Ελλάδα!Γράφει ο Αντίοχος
Παρά το γεγονός ότι οι «αρμόδιες αρχές» στην Ελλάδα σφυρίζουν κλέφτικα για τον ακριβή αριθμό των εισερχομένων εξ’ Ανατολών απρόσκλητων, για να κρατάνε στο σκοτάδι τον ελληνικό λαό, πάντα βρίσκεται κάποιος και το… μαρτυράει (συνήθως η Ύπατη Αρμοστεία τιου ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ή ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης – και χαλάει τη… σούπα! 

Αυτή τη φορά το… μαρτύρησε ο επίτροπος Αβραμόπουλος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του ενώπιον της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι «το γεγονός ότι εξακολουθούν να καταφθάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά περίπου 4.000 άνθρωποι δεν είναι ικανοποιητικό» και ότι «η συνεργασία των κρατών μελών της ΕΕ στο προσφυγικό είναι ελλιπής και προβληματική ως έναν βαθμό και τη συνεργασία της Ευρώπης με την Τουρκία».

(ΥΓ): Ζήτω οι… «κόκκινες γραμμές» του υπουργοπάνου! Τι θα κάναμε χωρίς αυτές;

Κατερίνη: Γεωργιανός έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο

Δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου αλλοδαπού, από τη Γεωργία, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.  

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος είχε κλέψει το προηγούμενο χρονικό διάστημα ένα αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 28χρονου. Το κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ναύπακτος: Βούλγαρος πίσω από απάτες με «μαϊμού» τροχαία

Στα ίχνη άλλης μιας σπείρας Βουλγάρων απατεώνων που εξαπάτησαν ή αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν οκτώ ηλικιωμένους στη Ναύπακτο τους τελευταίους τέσσερις μήνες, βρίσκονται οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος μετά την ταυτοποίηση ενός 32χρονου αλλοδαπού.  

Ο Βούλγαρος ήταν ο «εισπράκτορας» της συμμορίας, τα μέλη της οποίας τηλεφωνούσαν σε ηλικιωμένους και συστήνονταν ως δικηγόροι των παιδιών τους, που δήθεν κρατούνταν για πρόκληση τροχαίου με θανάσιμο ή σοβαρό τραυματισμό και χρειάζονταν χρήματα για να τα καταβάλλουν ως εγγύηση, ώστε να αφεθούν ελεύθεροι.

Σε δύο περιπτώσεις, οι απατεώνες έπεισαν μια 83χρονη και έναν 77χρονο να τους δώσουν 7.000 και 4.000 ευρώ αντίστοιχα!  Άλλοι έξι ηλικιωμένοι αντιλήφθηκαν την κομπίνα και δεν «τσίμπησαν» το δόλωμα. Ωστόσο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχουν εξαπατηθεί και άλλοι πολίτες με τον ίδιο τρόπο.

Ο 32χρονος Βούλγαρος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες κατ’ εξακολούθηση, ενώ την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει και μία γυναίκα συνεργός του που δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Η Ιταλία μπλοκάρει τα 3 δισ. στην Τουρκία όταν η Ελλάδα επιτρέπει στις ΜΚΟ να εκτελούν τα σχέδια της ΜΙΤ με τους λαθρομετανάστες στα νησιά

Η Ιταλία βλέποντας την εξαπάτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Τουρκία και τα παιχνίδια της Άγκυρας με τους λαθρομετανάστες, τους οποίους όχι μόνο δεν κάνει τίποτα για να σταματήσει στα σύνορα της αλλά τροφοδοτεί συνεχώς το δίκτυο των δουλεμπόρων για προφανείς λόγους μπλοκάρει την εφαρμογή του σχεδίου να δοθούν τα 3 δισ. ευρώ.  

Κι αυτό, τη στιγμή που η Ελλάδα έχει παραδοθεί στα σχέδια του Βερολίνου και των Βρυξελλών που θέλουν να στηρίξουν την Άγκυρα, που πλημμυρίζει τα νησιά του Αιγαίου με λαθρομετανάστες και να επιβάλλουν κοινούς ελέγχους στα θαλάσσια σύνορα μας. 

Τη στιγμή που ανεξέλεγκτα διάφορες ΜΚΟ έχουν σπεύσει στα ελληνικά νησιά και δρουν ανενόχλητα, απ' ότι φαίνεται για λογαριασμό ξένων μυστικών υπηρεσιών (βλέπε ΜΙΤ), διευκολύνουν τη μετάβαση των λαθρομεταναστών στα ελληνικά νησιά στήνοντας μάλιστα δίκτυα κατασκοπείας εντός αυτών.

Τα περιστατικά είναι καθημερινά αλλά κανείς δεν αντιδρά από την ελληνική κυβέρνηση.  «Μόνο ένα κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξακολουθεί να αντιτίθεται στην κατανομή κονδυλίων στην Τουρκία και αυτή είναι η Ιταλία» αναφέρουν ιταλικά και ρωσικά δημοσιεύματα αναδεικνύοντας τα παιχνίδια που παίζουν Ερντογάν και Νταβούτογλου με τους πρόσφυγες, τους λαθρομετανάστες και βεβαίως τοους τζιχαντιστές. 

Σημειώνεται, ότι στη Σύνοδο Κορυφής στις 29 Νοεμβρίου, η ΕΕ ενέκρινε προσωρινά το σχέδιο ενίσχυσης προς την Τουρκία, με 3 δισ. ευρώ για την κάλυψη των ανθρωπιστικών αναγκών των προσφύγων και των λαθρομεταναστών. Στην ίδια Σύνοδο αποφασίστηκε να εμπλακεί η Frontex στη φύλαξη των συνόρων και να λειτουργεί σε ορισμένες περιπτώσεις και χωρίς την έγκριση της Ελλάδας εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων. 

Τώρα, όπως αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, η ΕΕ φαίνεται να το ξανασκέφτεται. «Πρέπει επειγόντως να αντιμετωπισθεί αυτό το πρόβλημα, ώστε η ΕΕ να είναι αξιόπιστος εταίρος στις διαπραγματεύσεις με την Άγκυρα για την εμπόδιση της μεταναστευτικής ροής», δήλωσε Ευρωπαίος διπλωμάτης.  Δεν είναι ωστόσο καθ' όλου σίγουρο πώς θα συμβεί αυτό, καθ' ότι η Γερμανία και οι Βρυξέλλες υποστηρίζουν την Τουρκία.

Το Βερολίνο μάλιστα δεν εξέδωσε ταξιδιωτική οδηγία κατά της Τουρκίας μετά την τρομοκρατική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη όπου 9 Γερμανοί πολίτες σκοτώθηκαν, όταν σε άλλες περιπτώσεις το πράττει στο φόβο και μόνο. 

Αντί λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να σχηματίσει κοινό μέτωπο με την Ιταλία και να υποχρεώσουν την ΕΕ να λάβει μέτρα κατά της Τουρκίας, υποχωρεί συνεχώς σε ένα ακόμη μέτωπο βλέποντας πως οι λαθρομετανάστες είναι απειλή για την εθνική ασφάλεια της χώρας, αφού επιχειρείται αλλοίωση του πληθυσμού με φανατικούς ισλαμιστές που όταν τους δώσει το σύνθημα η Άγκυρα θα ξεσηκωθούν. 

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

Σύλληψη πέντε μελών ΜΚΟ για διευκόλυνση παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών στη Μυτιλήνη

Με την κατηγορία της διευκόλυνσης παράνομης εισόδου στη χώρα προσφύγων και μεταναστών οδηγούνται στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης πέντε εργαζόμενοι σε δυο μη Κυβερνητικές Οργανώσεις που επιχειρούν στη Λέσβο. 
 
Από τους συλληφθέντες οι δυο είναι μουσουλμάνοι, αραβικής καταγωγής, υπηκοότητας Δανίας και οι τρεις Ισπανοί που δηλώνουν πυροσβέστες, κρατικοί υπάλληλοι, ενώ στη Λέσβο εργάζονται εθελοντικά ως διασώστες στα πλαίσια άδειας από την υπηρεσία τους.
 

Οι πέντε συνελήφθησαν σήμερα το πρωί επιβαίνοντες στο ταχύπλοο φουσκωτό σκάφος το οποίο ανήκει σε μια από τις δυο οργανώσεις.
Σύμφωνα με τη δικογραφία ευρισκόμενοι στην οριογραμμή μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας επιχειρούσαν ρυμουλκώντας βάρκες με μετανάστες χωρίς αυτές ή οι επιβαίνοντες σε αυτές να κινδυνεύουν, ενώ ήταν παρόν σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
Επίσης σύμφωνα με πηγές του Λιμενικού Σώματος επιχειρούσαν για ακόμα μια φορά χωρίς να ενημερώσουν τις αρχές για τη δράση τους.
Σημειώνεται ότι τρεις από αυτούς,το μεσημέρι της Πέμπτης, είχαν προσαχθεί από τις Λιμενικές αρχές για ανάλογο περιστατικό.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης των πέντε κατηγορουμένων στους οποίους απευθύνθηκε το ΑΜΠΕ, είπαν ότι θα προβούν σε δηλώσεις μετά τη μελέτη της δικογραφίας και αφού προηγουμένων απαγγελθούν κατηγορίες.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Nαυτεμπορική

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ έξω από το σταθμό Λαρίσης μεταξύ ένοπλων Αλβανών ταξιτζήδων! Βγήκαν τα κουμπούρια! Ένας στο νοσοκομείο…

tsampoukas

Τσαμπουκάς μεταξύ τριών Αλβανών ταξιτζήδων έλαβε χώρα χτες βράδυ έξω από το σταθμό Λαρίσης. 

Βγήκαν τα κουμπούρια και ένας εκ των τριών πυροβολήθηκε στο πόδι.  Άγνωστη η αιτία του αιματηρού τσαμπουκά.

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Τελικός απολογισμός για το 2015: 851.340 λαθρομετανάστες προτίμησαν την Ελλάδα!


Τελικός απολογισμός για το 2015: 851.340 λαθρομετανάστες... προτίμησαν την Ελλάδα!Τα τελικά συγκεντρωτικά στοιχεία για τις… προτιμήσεις των εξ’ Ανατολών απρόσκλητων επισκεπτών στην Ελλάδα, έδωσε ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (ΔΟΜ). Έτσι, μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, μας… προτίμησαν 851.340.



Ιδού και ο «χάρτης» του ΔΟΜ:






Παράλληλα, στην ίδια ιστοσελίδα αναφέρονται και οι… προτιμήσεις για την πρώτη βδομάδα του έτους (αν και αρχίζουν από τις 30/12 και καταλήγουν στις 6/1), οι οποίες ανέρχονται σε 22.381, δηλαδή σχεδόν 3.000 την ημέρα! Δείγμα του τι θα επακολουθήσει τους επόμενους μήνες του έτους…

Έργο Σύριζα: Κάθε πόλη και ένα γκέτο - Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού!


Έργο Σύριζα: Κάθε πόλη και ένα γκέτο - Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών παντού!Μετά την ανακάλυψη ότι η κατασκευή του κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στην Σάμο είναι παράνομη, με απόφαση που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 8 Ιανουαρίου ο λαθροϋπουργός Μουζάλας αποφάσισε και διέταξε την κατασκευή νέων κέντρων υποδοχής σε Σάμο και Χίο.

Όπως προκύπτει από την απόφαση του ΦΕΚ στην Σάμο το πρώην πεδίο βολής του δήμου, εκτάσεως 12.298 τετραγωνικών μέτρων, θα μετατραπεί σε κέντρο κράτησης, ενώ στην Χίο η οριοθετημένη έκταση 6000 τετραγωνικών μέτρων του πρώην εργοστασίου ΒΙΑΛ θα δοθεί και αυτή προς φιλοξενία των λαθρομεταναστών.

Οι κάτοικοι των νήσων εξοργισμένοι ζητούν ευθύνες από τα αρμόδια υπουργεία, ενώ στον δρόμο πρόκειται να βρεθούν τις προσεχείς ημέρες προκειμένου να διαδηλώσουν κατά των παράνομων μεταναστών.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην πραγματικότητα εφαρμόζει το πλήρες σχέδιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, το οποίο δεν είναι άλλο από τον πλήρη αφελληνισμό και τον εποικισμό της Ελλάδας.

Συμβολικό άλλωστε είναι και το γεγονός ότι τα νέα σπίτια των παράνομων μεταναστών θα χτιστούν πάνω σε κλεισμένα στρατόπεδα και εργοστάσια. Στην Ελλάδα του χθες που αργοπεθαίνει.

Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Σύλληψη σπείρας νεαρών αλβανών για διαρρήξεις

Πρωτοφανές θράσος από σπείρα τριών νεαρών ατόμων, δύο 19χρονων και ενός 22χρονου από την Αλβανία, οι οποίοι το τελευταίο τρίμηνο είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις σε σπίτια, επιχειρήσεις και ΙΧ αυτοκίνητα σε Ηράκλειο και Άγιο Νικόλαο.
Αυτό που άφησε άναυδους τους αστυνομικούς που διαχειρίστηκαν την υπόθεση των τριών νεαρών, ήταν ότι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς διέρρηξαν το σπίτι ενός 46χρονου Ηρακλείου, κατά τη διάρκεια της απουσίας του, και μάλιστα το μετέτρεψαν σε προσωρινή κατοικία τους για δύο 24ωρα, κάνοντας και την … αλλαγή του χρόνου σ’ αυτού. Φεύγοντας, δεν δίστασαν να αφήσουν πίσω τους εκτεταμένες ζημιές!

 Αρχικά συνελήφθησαν για ναρκωτικά
Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί στο Ηράκλειο, όταν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στα σπίτια τους, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 70,30 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα πληκτρολόγιο ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα laptop.

Όπως προέκυψε όμως από την αστυνομική έρευνα, σε συνεργασία με τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου, οι τρεις νεαροί από τις 30.10.2015 έως τις 02.01.2016, είχαν διαπράξει συνολικά πέντε κλοπές και διαρρήξεις σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Η σπείρα «χτυπούσε» σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, αρπάζοντας κοσμήματα, μετρητά, τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, ένα σύστημα πλοήγησης, κλειδιά από σπίτια και διάφορα αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 10.000 ευρώ.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκε και η θρασύτατη διάρρηξη στο σπίτι του 46χρονου Ηρακλειώτη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Μέρος από τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή των τριών νεαρών, αναγνωρίστηκε από τους ιδιοκτήτες τους και τους επιστράφηκε.
Την όλη υπόθεση διερευνά η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου.
cretapost.gr

Κατεχόμενη πλατεία Βικτωρίας: Αφγανός απήγαγε Ιρανό και ζητούσε λύτρα!


Συνέβη στην κατεχόμενη πλατεία Βικτωρίας: Αφγανός απήγαγε Ιρανό και ζητούσε λύτρα!Το πόσο έχει παραδοθεί το κέντρο της Αθήνας στους λαθρομετανάστες εγκληματίες και τους "αλληλέγγυους προστάτες" τους αποκαλύπτει η παρακάτω είδηση:

Χειροπέδες σε έναν 27χρονο Αφγανό για την αρπαγή ενός 24χρονου Ιρανού πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. ανήμερα των Θεοφανείων. Ένας ακόμη συνεργός του αναζητείται.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε ο ιρανός, ο αφγανός μαζί με τον συνεργό του στις 30 Ιανουαρίου 2015 τον προσέγγισαν στην πλατεία Βικτωρίας με το πρόσχημα ότι μπορούν να διευκολύνουν την έξοδο του από την Χώρα.

Στη συνέχεια, τον οδήγησαν σε οικία στον Άγιο Παντελεήμονα και με τη χρήση σωματικής βίας καθώς και με την απειλή μαχαιριού, τον δέσμευσαν και τον εξανάγκασαν να ζητήσει τηλεφωνικώς, το χρηματικό ποσό των -2.000- ευρώ, από την οικογένεια του στο Ιράν, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Ακολούθως, βραδινές ώρες της 5ης Ιανουαρίου 2016 το θύμα κατάφερε να διαφύγει και εν συνεχεία κατήγγειλε την απαγωγή του.

Αυτά και άλλα πολλά... θαυμαστά (ληστείες, κλοπές) συμβαίνουν στην κατεχόμενη από τους λαθρομετανάστες πλατεία Βικτωρίας.

Συνελήφθη o Αλβανός διαρρήκτης ο οποίος είχε ληστέψει 3 φορές το ίδιο ΘΥΜΑ

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του άντρα από την Αλβανία κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν μετά την καταγγελία ενός 44χρονου.

Προσπάθησε να το σκάσει όταν είδε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας να πλησιάζουν στο σπίτι του για έρευνα, αλλά δεν τα κατάφερε ένας 29χρονος Αλβανός που συμμετείχε σε πέντε διαρρήξεις στο Ηράκλειο μαζί με δύο ακόμη άγνωστους συνεργούς του. Τρεις από τις κλοπές, μάλιστα, είχαν το ίδιο θύμα!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του αλλοδαπού κατά τη διάρκεια της έρευνας που έκαναν μετά την καταγγελία ενός 44χρονου ότι, από την παραμονή των Χριστουγέννων ως τις 3 Ιανουαρίου, άγνωστοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του και δύο καταστήματα που διατηρεί και είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 4.300 ευρώ, κοσμήματα αξίας 7.000 ευρώ, έναν φορητό υπολογιστή και ένα tablet, όπως σημειώνει δημοσίευση σε πόρταλ.

Στο σπίτι του 29χρονου, βρέθηκαν το laptop, τρία ανδρικά ρολόγια, μια τηλεόραση, 70 ευρώ και ένα κινητό κι έτσι στην προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει ακόμη το σπίτι μιας 62χρονης από το οποίο είχαν κλέψει χρήματα και κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ και το σπίτι ενός 66χρονου από το οποίο είχαν αρπάξει την τηλεόραση. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο 29χρονος συνελήφθη για απείθεια και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των συνεργών του και την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.

Η διάρρηξη που είχε γίνει στις 27 Απριλίου του 2015 σε μια μονοκατοικία στην Αμφιθέα Ιωαννίνων με λεία τιμαλφή και ένα κινητό, εξιχνιάστηκε από την τοπική Ασφάλεια και το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών.

Αθήνα : Εξάρθρωση κυκλώματος Ρουμάνων μαστροπων

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες της υπόθεσης εξάρθρωσης κυκλώματοςΡουμάνων  μαστροπών με έδρα την πλατεία Βικτωρίας και «πλοκάμια» στη Ρουμανία.

Οι αλλοδαποί δράστες εξανάγκαζαν τα θύματά τους σε καθημερινή εκπόρνευση 14 ωρών. Πίσω από τις κλειστές πόρτες οίκου ανοχής στη Φυλής εκτυλισσόταν ένα δράμα. Η 20χρονη Άντρια και η 19χρονη Μαρία έζησαν τον εφιάλτη του βιασμού από τον 38χρονο αρχηγό του κυκλώματος, ο οποίος τις κρατούσε φυλακισμένες σε διαμέρισμα της οδού Φερρών στην πλατεία Βικτωρίας.

Όταν εκείνες αντιδρούσαν ο 38χρονος Ρουμάνος μαζί με συνεργό του τις ξυλοκοπούσαν για να καμφθούν οι αντιδράσεις τους με αποτέλεσμα οι δύο γυναίκες να έχουν μελανιές σε όλο τους το σώμα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι μαστροποί είχαν φέρει τις δύο κοπέλες το Δεκέμβριο του 2014 από τη Ρουμανία υποσχόμενοι ότι θα τις βρουν νόμιμη δουλειά στην Αθήνα με την οποία θα ζούσαν αξιοπρεπώς.

Μόλις κατάφεραν να τις πείσουν και τις μετέφεραν στην Ελλάδα τότε άρχισε για εκείνες το βασανιστήριο. Οι δράστες τις κλείδωσαν σε διαμέρισμα-«φυλακή» και τις ανάγκαζαν να εκδίδονται σε οίκους ανοχής της οδού Φυλής. Οι γυναίκες έπιαναν δουλειά στις 10.00 το πρωί και τελείωναν στις 24.00.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τις είχαν απαγορεύσει να έχουν τηλεφωνικές επικοινωνίες και της επιτηρούσαν όλο το 24ωρο για να μην δραπετεύσουν. Τα έσοδα από τις ερωτικές συνευρέσεις τα μοιράζονταν οι μαστροποί με τις γυναίκες που ήταν ιδιοκτήτριες των οίκων ανοχής, ηλικίας 65, 60 και 56 χρόνων, οι οποίες συνελήφθησαν.
Τέλος στο βασανιστήριο μπήκε στις 2 Ιανουαρίου 2016 όταν η Άντρια και η Μαρία εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη προσοχής της ιδιοκτήτριας του οίκου ανοχής στην οδό Φυλής, βγήκαν στο δρόμο και σταμάτησαν περιπολία της Άμεσης Δράσης καταγγέλλοντας το μαρτύριο που ζούσαν όλους αυτούς τους μήνες.
Την υπόθεση ανέλαβαν αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, οι οποίοι συνέλαβαν τις τρεις Ελληνίδες, ιδιοκτήτριες των οίκων ανοχής, ενώ αναζητούν τους δύο Ρουμάνους μαστροπούς και δύο ακόμη Έλληνες. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας κατά συναυτουργία καθώς και του βιασμού, ενώ οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.
Στα θύματα παρασχέθηκε αρωγή και προστασία από τους αρμόδιους αξιωματικούς, ενώ φιλοξενούνται σε ξενώνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

O Μουζάλας ομολογεί ότι εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα!


Πλήρης επιβεβαίωση της Χρυσής Αυγής: ο Μουζάλας ομολογεί ότι εκατομμύρια λαθρομετανάστες θα εγκατασταθούν στην Ελλάδα!Τα μισόλογα και οι αοριστολογίες του πρόσφατου παρελθόντος αφήνουν τη θέση τους στη σκληρή πραγματικότητα: ο εποικισμός της Πατρίδας μας από την πλημμυρίδα των λαθρομεταναστών προαναγγέλθηκε από τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα!

Το ίδιο κυβερνητικό στέλεχος που προ ολίγων μηνών δήλωνε με έμφαση πως το 80% όσων εισέβαλαν παρανόμως στην Ελλάδα ήταν πρόσφυγες και μόλις το 20% παράνομοι μετανάστες, υποχρεώθηκε να παραδεχτεί πως πλέον η αναλογία ανέρχεται σε 50-50!

Παραδοχή η οποία βεβαίως και δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, απλώς την προσεγγίζει. Διότι η πραγματικότητα είναι πως η συντριπτική πλειοψηφία των λαθρομεταναστών που εισβάλλουν ανενόχλητα στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες!

Σε ένα παραλήρημα γραφικού -πλην απολύτως αντεθνικού- διεθνιστικού καθωσπρεπισμού, ο Γ. Μουζάλας διαβεβαίωσε τα διεθνή (ευρωπαϊκά και υπερατλαντικά) αφεντικά πως ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα «είναι διαχειρίσιμος», δίνοντας επί της ουσίας σήμα για συνέχιση των παράνομων εισροών στη χώρα μας.

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δώσει και συμβουλές προς τους επίδοξους λαθροεισβολείς, επισημαίνοντας πως οι μετανάστες έχουν τρεις επιλογές: να ζητήσουν άσυλο, να ζητήσουν επαναπατρισμό και τέλος να υπάρξει αναγκαστικός επαναπατρισμός, ο οποίος όμως συναντά μεγάλα εμπόδια εξαιτίας της άρνησης τρίτων χωρών να δεχτούν πίσω τους υπηκόους τους!

Το κερασάκι στην τούρτα των δηλώσεων Μουζάλα, υπήρξε ο ισχυρισμός πως «η φυσική ροή των πραγμάτων είναι να εγκλωβιστεί ένας διαχειρίσιμος αριθμός προσφύγων στην Ελλάδα της τάξης των μερικών δεκάδων χιλιάδων»!

Πρόκειται βεβαίως για ένα τεράστιο ψέμα αντίστοιχο της δήλωσης που διαψεύστηκε στην πορεία για το 80-20 της αναλογίας προσφύγων και παράνομων μεταναστών.
Καθίσταται σαφές και αναπόφευκτο, ο ίδιος υπουργός σε λίγους μήνες από σήμερα να προχωρήσει σε διορθωτική δήλωση η οποία θα θέλει όχι μερικές δεκάδες χιλιάδες αλλά μερικά εκατομμύρια να έχουν εγκλωβιστεί στην Ελλάδα!  

Το βάρος φυσικά αυτού του υποτίθεται ασυναίσθητου λάθους, δεν θα πέσει στις πλάτες του Μουζάλα αλλά στον Ελληνικό Λαό και στο μέλλον των παιδιών μας!

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Σύλληψη αλλοδαπής στην Αλεξανδρούπολη - Πιθανή εμπλοκή με τον ΙSIS

Στην αστ. διεύθυνση Αλεξανδρούπολης κρατείται μια γυναίκα που φέρει ελβετική κ' αιγυπτιακή υπηκοότητα, που συνελήφθη στα σύνορα ενώ επιχειρούσε να περάσει στην Τουρκία μαζί με τον 4χρονο γιο της

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα κρατήθηκε καθώς εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ κατόπιν καταγγελίας του συζύγου της στην Αίγυπτο ότι απήγαγε το παιδί τους και έφυγε για να πολεμήσει στη Συρία μέσα από τις γραμμές του Ισλαμικού Κράτους.

Αυτοί είναι οι Γεωργιανοί που είχαν διαρρήξει 174 σπίτια στην Αττική με λεία άνω των 10 εκατ. ευρώ

Τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 12 Γεωργιανών, οι οποίοι ήταν μέλη εγκληματικής ομάδας που εξαρθρώθηκε πριν λίγο καιρό, έδωσε την Πέμπτη (07/01) στη δημοσιότητα η αστυνομία, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

AdTech Ad
Η σπείρα είχε δομηθεί κατά τα πρότυπα της γεωργιανής μαφίας και διέπραττε μεθοδικά και οργανωμένα κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η οργάνωση εξαρθρώθηκε στα μέσα Δεκεμβρίου και όπως είχε ανακοινώσει η αστυνομία εμπλεκόταν σε 174 διαρρήξεις ενώ το οικονομικό όφελος που είχε υπολογιστεί ότι υπερβαίνει τα 10 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για τους:
(επ) UGHRELIDZE (ον) LASHA του GURAMI και της IRINE , γεννηθείς το 1985 στη Γεωργία


(επ) ASATIANI (ον) SHOTA του SOSO και της MAKVALA , γεννηθείς το 1986 στη Γεωργία


(επ) REVAZISHVILI (ον) GELA του SULIKO και της MARGARITA , γεννηθείς το 1979 στη Γεωργία


Χαλκιδική: Αλβανός σκότωσε τη σύζυγό του άρπαξε το παιδί τους και έφυγε

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι Αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Ελλάδας για τη σύλληψη 34χρονού Αλβανού που φέρεται ότι σκότωσε την 41 ετών εν διαστάσει σύζυγό του, άρπαξε το ένα από τα δύο ανήλικα παιδιά τους, και εξαφανίστηκε.  

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 7 το απόγευμα στην Ορμύλια Χαλκιδικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία δέχθηκε κλήση που ανέφερε ότι κάτι ύποπτο είχε συμβεί στην οικία όπου ζούσε η άτυχη γυναίκα με τα παιδιά της, δύο αγοράκια ηλικίας 4,5 και 6,5 ετών. 

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο βρήκαν την ελληνικής καταγωγής γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προκύπτει οτι έφερε θανατηφόρα χτυπήματα με μαχαίρι. Ο φερόμενος ως δράστης τράπηκε σε φυγή, αφού πήρε μαζί του το μικρότερο σε ηλικία παιδί τους. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται τις τελευταίας ώρες ευρείας έκτασης αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 34χρονου, ενώ σε επιφυλακή βρίσκονται και οι συνοριακοί σταθμοί για το ενδεχόμενο να επιχειρήσει να διαφύγει προς τη χώρα του.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ : Πρωτοφανές: Διέταξαν τις γερμανικές Αρχές να αποκρύπτουν τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών για να μην αντιδρούν οι Γερμανοί!

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Η Γερμανική αστυνομία διατάχθηκε να αποκρύπτει παραπτώματα και εγκλήματα που διαπράττονται από λαθρομετανάστες για να μην προκαλούν δυσαρέσκεια στον τοπικό πληθυσμό, με αποτέλεσμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς περίπου 1000 λαθρομετανάστες να επιδοθούν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Κολονίας..!

Σύμφωνα με έγγραφο που έχει στην κατοχή της η γερμανική εφημερίδα Bild η αστυνομία καλύπτει την πραγματική έκταση των εγκλημάτων από μετανάστες και πρόσφυγες προκειμένου να μην αντιδρούν οι Γερμανοί πολίτες!   Όσοι πηγαίνουν στη χώρα, είναι διατεθειμένοι να διακινήσουν ναρκωτικά σε όλη τη χώρα για λίγα μόλις ευρώ και όλοι έχουν εγγραφεί ως αιτούντες άσυλο σύμφωνα με την εφημερίδα η οποία σημειώνεται ότι υποστηρίζει τις πολιτικές της Α.Μέρκελ και είναι η μεγαλύτερη σε ημερήσια κυκλοφορία γερμανική εφημερίδα. 

Τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών είναι το κύριο θέμα συζήτησης της αστυνομίας με τους επικεφαλής υγείας και όσους ασχολούνται με το ζήτημα των ναρκωτικών στην πόλη της Φρανκφούρτης. 

Όμως το σύνολο των υπαλλήλων που ασχολούνται με το πρόβλημα είχε διαταχθεί να μην μιλάνε "γι αυτό", καθώς είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο θέμα το οποίο έχει απαγορευτεί να αναφέρεται με «επιθετικό τρόπο».   Κοινώς να μην αναφέρεται όπως είναι αλλά, με παραπλανητικές φράσεις, και κυρίως με αοριστίες, ώστε να μην γνωστοποείται ότι η πλειοψηφία των εγκλημάτων διαπράττεται από λαθρομετανάστες. 

Η στάση αυτή των γερμανικών Αρχών έδωσε το "σήμα" στους λαθρομετανάστες να πιστέψουν ότι μπορούν ανενόχλητοι να κάνουν ότι θέλουν, με αποτέλεσμα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς να επιδοθούν σε "μπαράζ" παραβατικών πράξεων στην Κολονία.   Όπως αναφέρει η Δήμητρα Κυρανούδη στην ελληνική έκδοση της DW τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς περίπου 1000 άνδρες επιδόθηκαν σε σεξουαλικές παρενοχλήσεις και κλοπές γύρω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό. Η τοπική αστυνομία κάνει λόγο για πρωτοφανείς στα χρονικά εγκληματικές πράξεις. 

Εν μέσω πρωτοχρονιάτικων πυροτεχνημάτων, ένα πλήθος εξαγριωμένων ανδρών επιτίθενται σε σεξουαλικά σε φοβισμένες γυναίκες. Η βραδιά της αλλαγής του χρόνου στην Κολωνία στιγματίστηκε από σειρά εγκληματικών ενεργειών, πρωτοφανών στα αστυνομικά χρονικά της πόλης. Σύμφωνα με την αστυνομία, όπως έγινε γνωστό χθες, τα περιστατικά αυτά καταγράφηκαν στο πλέον πολυσύχναστο σημείο της Κολωνίας, μεταξύ του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού και του ιστορικού Καθεδρικού της Κολωνίας, παρουσιάζοντας «μια εντελώς νέα διάσταση εγκληματικών πράξεων». 

Όλα άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα όταν μέσα στο Σαββατοκύριακο καταγράφονταν ολοένα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων, μεταξύ των οποίων και ένας βιασμός. Μέχρι τη Δευτέρα είχαν καταγραφεί τουλάχιστον 60 περιστατικά, ενώ οι αρχές αναμένουν αύξηση του αριθμού τους μέσα στις επόμενες μέρες. Στο μεταξύ, πολλοί αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν τις εμπειρίες τους σε τοπικά μέσα. 

 Η 27χρονη Άννε, που γιόρταζε με φίλους την Πρωτοχρονιά στην Κολωνία, ανέφερε στην εφημερίδα Kölner Stadt Anzeiger: «Η πλατεία ήταν γεμάτη με άνδρες. Μόνο σποραδικά έβλεπε κανείς κάποιες φοβισμένες γυναίκες. Δεν μπορώ καν να περιγράψω την κατάσταση, απλά αισθανόμουν πολύ άβολα», λέει χαρακτηριστικά. Όπως περιγράφει, στη συνέχεια η κατάσταση παρεκτράπη, όταν άγνωστος την πλησίασε και άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά. Είναι ένα μόνο από τα περιστατικά που καταγράφηκαν το βράδυ.   

Μη ανοχή σε αντίστοιχες συμπεριφορές   H δήμαρχος Κολωνίας που είχε πέσει πριν μερικούς μήνες θύμα ρατσιστικής επίθεσης συγκαλεί έκτακτα το δημοτικό συμβούλιο   Σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας Βόλφγκανγκ Άλμπερς το πλήθος εξαγριωμένων ανδρών, φαίνεται να είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πολλοί εξ αυτών φαίνονταν «Άραβες, ή Βορειοαφρικανοί». Όπως δήλωσε ο ίδιος στο γερμανικό πρακτορείο dpa τα γεγονότα αυτά δημιουργούν το παζλ μιας συμπεριφοράς «που δεν μπορεί να γίνει ανεκτή». 

Στο μεταξύ, σύσσωμες οι αρχές της πόλης βρίσκονται σε επιφυλακή, με τη νέα δήμαρχο Κολωνίας Ενριέτε Ρέκερ να συγκαλεί σε έκτακτη συνεδρίαση το δημοτικό συμβούλιο. Στο συμβούλιο αναμένεται να παραστούν και εκπρόσωποι της δημοτικής και ομοσπονδιακής αστυνομίας. Η Ρέκερ, η οποία είχε πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης με μαχαίρι τον προηγούμενο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας, αποκάλεσε τις πράξεις αυτές «αποτρόπαιες», ενώ δεσμεύθηκε για τη λήψη άμεσων μέτρων προς ενίσχυση της ασφάλειας. 

Τέλος, ας σημειωθεί ότι και στο Αμβούργο καταγράφηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αντίστοιχα περιστατικά σεξουαλικών παρενοχλήσεων γύρω από τον κεντρικά σημεία της πόλης, αν και σε μικρότερη εμβέλεια.   Να σημειωθεί ότι η Δανία ήδη έχει κλείσει τα σύνορα της με την Γερμανία, ενώ και η Σουηδία κάνει το ίδιο με την Δανία. Πολλές χώρες κατάλαβαν τι διακυβεύεται και επιχειρούν να προστατέψουν τις επικράτειές τους όπως μπορούν καλύτερα και το κυριότερο ταχύτερα.
ΠΗΓΗ PRONEWS.GR

Σχόλιο : Στην Ελλάδα έχουμε τα καθεστωτικά ΜΜΕ που αποκρύπτουν την εθνικότητα και τις πράξεις των αλλοδαπών εγκληματιων..

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΡΑΓΕΜΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ! 4.000 ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2016, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Άλλο να είσαι ρατσιστής και άλλο πατριώτης!

Δεν χωράμε στην  Ελλάδα οι Έλληνες αφού ήρθαν και μας έπνιξαν οι ξένοι.
Πεινάνε οι Έλληνες, δεν μπορούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους, αντιμετωπίζουν ανεργία και εξαθλίωση και έφεραν και στο κεφάλι μας λαθρομετανάστες. 

Όπου γυρίσει κανείς , τους βλέπει παντού. Αναμένεται το πλοίο «Αριάνδη» με 1.880 μετανάστες -Άλλους 688 μετέφερε το «Μύκονος» από τη Χίο και τη Σάμο.

EIKONEΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΑΔΝΗ:
LATHRO PLOIO 5 LATHRO PLOIO 4

Κόλαση !! Κλείστηκαν στις καμπίνες…! Είναι παντού! (ΦΩΤΟ makeleio.gr)
Στο λιμάνι του Πειραιά αναμένεται να καταπλεύσει το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Αριάνδη» με 1.880 μετανάστες. Το πλοίο παρέλαβε 1.270 άτομα από τη Μυτιλήνη και 610 από τη Χίο.Στον Πειραιά κατάπλευσε και το πλοίο «Μύκονος» μεταφέροντας άλλους 688 μετανάστες από τη Χίο και τη Σάμο, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία όπως αναφέρονται και σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
Από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31/12/2015, έως σήμερα, Δευτέρα 04/01/16, το Λιμενικό Σώμα προχώρησε στη διάσωση 596 μεταναστών και προσφύγων σε 13 περιστατικά έρευνας και διάσωσης, τα οποία έλαβαν χώρα στις θαλάσσιες περιοχές της Λέσβου, της Χίου, του Αγαθονησίου, της Κω και της Μεγίστης.

ffff

ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2016;
Η ροή προσφύγων και ΛΑΘΡΟμεταναστών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση προς τα ελληνικά νησιά. Καθημερινά καταφτάνουν 3.000 με 4.000 παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τα μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες της πολιτικής στο Προσφυγικό-Μεταναστευτικό βρίσκεται η κυβέρνηση, η οποία με καθυστέρηση αναζητά χώρους για τη φιλοξενία, αλλά και κέντρα κράτησης των ανθρώπων που έρχονται από τα τουρκικά παράλια.

Ενώ από την Ελλάδα πέρασαν το 2015 περί το 1.000.000 άνθρωποι που επιβάρυναν την οικονομία, είχαν αρνητική επίδραση στον τουρισμό των νησιών και δοκίμασαν τις αντοχές των τοπικών κοινωνιών, η κυβέρνηση όχι μόνο δεν πέτυχε να αξιοποιήσει το Προσφυγικό για να πάρει αξιόλογη βοήθεια από την Ε.Ε. ή να πετύχει την ελάφρυνση του οικονομικού προγράμματος, αλλά αντίθετα βρέθηκε και εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια διπλή απειλή: της εξόδου από το ευρώ και από τη Συνθήκη Σένγκεν.

Το Αιγαίο έχει μετατραπεί σε θάλασσα που εκβράζει πτώματα. Περί τα 700 άτομα υπολογίζεται ότι έχουν πνιγεί μέχρι τώρα. Παράλληλα, οι περιορισμοί της Ευρωπαϊκής Ενωσης σε ό,τι αφορά τους οικονομικούς μετανάστες αυξάνουν τον αριθμό των εγκλωβισμένων στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα η κυβέρνηση να επαναλειτουργεί τα κέντρα κράτησης που είχε υποσχεθεί ότι θα καταργήσει. Αλλά και τα κέντρα φιλοξενίας στην Αττική, όσων δικαιούνται άσυλο, ξεχειλίζουν, με αποτέλεσμα να είναι θέμα χρόνου οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας δεν κρύβει την ανησυχία του και δηλώνει ευθαρσώς ότι η Ελλάδα της κρίσης και της ανεργίας δεν μπορεί να φιλοξενήσει τις χιλιάδες των προσφύγων και των μεταναστών. Παράλληλα, όμως, προαναγγέλλει τη δημιουργία επιπλέον χώρων κράτησης μετά την επαναλειτουργία του κέντρου κράτησης στην Κόρινθο. Στο πλαίσιο αυτό, η κυβέρνηση εξετάζει πλέον σοβαρά, αν και με μεγάλη καθυστέρηση, να διαθέσει τα εγκαταλελειμμένα στρατόπεδα. Αν και ουσιαστικά τα κέντρα κράτησης θα είναι «νέες Αμυγδαλέζες», η κυβέρνηση προσπαθεί να εξωραΐσει την κατάσταση μιλώντας για προ-αναχωρησιακά κέντρα όπου θα τηρούνται τα δικαιώματα των μεταναστών. Είναι σαφές, όμως, ότι θα είναι κέντρα κράτησης καταρχάς των οικονομικών μεταναστών και στην πορεία ενδεχομένως και των προσφύγων.

Αμείωτη η ροή στα ελληνικά νησιά
Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται σε άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ, η ροή των προσφύγων και των μεταναστών συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στα ελληνικά νησιά, με 3.000-4.000 ημερησίως σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, παρά τις κακές καιρικές συνθήκες και τα 6 με 7 μποφόρ που πνέουν στο Αιγαίο, γεγονός που δείχνει ότι η Τουρκία δεν έχει μεταβάλει τη στάση της και, παρά τα ανταλλάγματα που πήρε κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε., δεν τηρεί τις υποχρεώσεις της. Ενδεικτικό της αμηχανίας της κυβέρνησης είναι ότι ένα κορυφαίο θέμα που άπτεται των σχέσεων της χώρας με την Ε.Ε. και την Τουρκία και από το οποίο τελικά εξαρτάται η ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας, το χειρίζεται όχι το υπουργείο Εξωτερικών, αλλά ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Μέχρι τώρα το πρόβλημα δεν πήρε εκρηκτικές διαστάσεις, παρότι τα δύο σχέδια που κατέστρωσε η Ε.Ε. για τη μετεγκατάσταση των προσφύγων απέτυχαν παταγωδώς, επειδή τα σύνορα ήταν ανοιχτά και η Γερμανία ήταν η βασική χώρα υποδοχής. Από τη στιγμή όμως που οι χώρες του βαλκανικού διαδρόμου και της Κεντρικής Ευρώπης αυξάνουν τα εμπόδια με διάφορα προσχήματα, πρόσφυγες και μετανάστες μένουν στην Ελλάδα.

Το επόμενο ορόσημο για τη διαχείριση του προβλήματος είναι η ειδική Σύνοδος Κορυφής της Ε.Ε. που θα γίνει προς το τέλος Φεβρουαρίου. Εκεί η Ελλάδα θα βρεθεί ξανά στο μικροσκόπιο, πρώτα για το αν ολοκλήρωσε τα hot spots και ακολούθως σε σχέση με την δημιουργία χώρων προσωρινής φιλοξενίας για τους 40.000 πρόσφυγες.

Ενώ όμως οι Ευρωπαίοι εταίροι αποφεύγουν να δυσαρεστήσουν την Τουρκία που κρατά το κλειδί της λύσης του προβλήματος, αυξάνουν την πίεση στην Ελλάδα με συνεχείς δηλώσεις, αλλά και απειλές και εκβιασμούς ότι θα την αποβάλλουν από τη Σένγκεν και από το ευρώ.

Μετά τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος κατηγόρησε την Ελλάδα για καταστρατήγηση της Συνθήκης Σένγκεν και υπαινίχθηκε αδυναμία φύλαξης των ευρωπαϊκών συνόρων, ήρθε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και αναπληρωτής πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας Μάνφρεντ Βέμπερ να επιτεθεί κατά της Ελλάδας ζητώντας την αποπομπή της από τη ζώνη Σένγκεν. Πρόσθεσε, δε, ότι «όταν αν μία χώρα δεν μπορεί να φυλάει τα σύνορά της, πρέπει να αναλαμβάνει τον έλεγχο η Ευρώπη».

Παράλληλα, το στέλεχος των Χριστιανοδημοκρατών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Στάιγκερ επανέφερε το προσωρινό Grexit. Παρά τις επικοινωνιακές διακηρύξεις της καγκελάριου Ανγκελα Μέρκελ, η Γερμανία ήδη περιορίζει την υποδοχή των προσφύγων κάτω από την πίεση των Χριστιανοκοινωνιστών, αλλά και των τοπικών κοινωνιών. Μάλιστα εξετάζει το ενδεχόμενο να περιορίσει την παραχώρηση ασύλου μόνο στους προερχόμενους από τη Συρία και να εξαιρέσει τους πρόσφυγες από το Ιράκ και το Αφγανιστάν, κάτι που θα επιδεινώσει την κατάσταση στη χώρα μας.
Ηδη την περασμένη εβδομάδα έφτασε στην Ελλάδα πρόσθετη δύναμη της Frontex, η οποία θα επιτηρεί και τα βόρεια σύνορα της χώρας και τη ροή προς την ΠΓΔΜ, εποπτεύοντας ουσιαστικά τη χώρα μας.
πηγη makeleio.gr