Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Ρόδος: Στη φυλακή οδηγήθηκαν δύο Λιβανέζοι δουλέμποροι

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν χθες μετά την απολογία τους οι δύο από τους τρεις Λιβανέζους που συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για την μεταφορά τεσσάρων παράνομων μεταναστών με θαλαμηγό στη Σύμη.

Πρόκειται για έναν 39χρονο ο οποίος είναι και ο κυβερνήτης του σκάφους έναν 30χρονο μηχανικό και έναν 31χρονο, σε βάρος των οποίων ασκήθηκαν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.

Οι τρεις άνδρες συνοδευόμενοι από τις δικηγόρους τους προσήχθησαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας για να απολογηθούν όπου και αρνήθηκαν τις κατηγορίες όπως αυτές τους αποδίδονται.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών με σύμφωνη γνώμη και της αρμόδιας Αντεισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο 39χρονος με τον 30χρονο κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι ενώ ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο 31χρονος συμπατριώτης τους.

Η σύλληψη των τριών αλλοδαπών έγινε στις 8.20 το πρωί της 25ης Αυγούστου από λιμενικούς.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΥΤΟΙ είναι οι ΑΛΒΑΝΟΙ διαρρήκτες της Παλλήνης (ΦΩΤΟ)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο υπηκόων Αλβανίας, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 15-8-2014 στην Παλλήνη, διότι είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

Το Λιμενικό της Σύμης περισυνέλεξε 138 λαθρομετανάστες. Άλλοι 37 στην Ρόδο – Επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή

ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ . ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ , ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ , ΚΤΛ ? ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ..

ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ...

Ξύλινο σκάφος με 138 παράνομους μετανάστες προσάραξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής σε βραχώδη περιοχή ανατολικά της Σύμης,… προκειμένου να αποφύγει έλεγχο πλωτού της λετονικής Ακτοφυλακής που περιπολούσε στη θαλάσσια περιοχή, στο πλαίσιο του σχεδίου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ».

Οι λαθρομετανάστες προσπάθησαν να τραπούν σε φυγή στη βραχώδη περιοχή αλλά εντοπίστηκαν και περισυνελέγησαν από στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σύμης που έφθασαν στο σημείο με περιπολικό σκάφος.

Εξάλλου, δύο διακινητές και 37 λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε ιστιοφόρο σκάφος εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, βραδινές ώρες χτες, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Ρόδου. Το ιστιοφόρο είχε αποβιβάσει τους μετανάστες στην περιοχή «Πεύκων» Λίνδου.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

129 ΝΕΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ..

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΕΕ ...

Για ακόμη μια φορά το Λιμενικό Σώμα μετέφερε 129 λαθρομετανάστες οι οποίοι εντοπίστηκαν να πλέουν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις ανοικτά του Αγαθονησίου και της Χίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, εντοπίστηκαν 46 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή βορειανατολικά του Αγαθονησίου.

Βάσει της πάγιας διαδικασίας και όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις μόλις οι  λαθροδιακινητές εντόπισαν το πλωτό του ΛΣ φρόντισαν να δημιουργήσουν ρήγμα στο σκάφος τους ώστε στη συνέχεια να μεταφερθούν από το πλωτό του ΛΣ στη νέα τους πατρίδα.

Παράλληλα υπήρξε εντοπισμός 43 λαθρομεταναστών στην παραλία «Κάρφα» νοτιοανατολικά της Χίου. Οι λαθρομετανάστες  θα μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», και από εκεί στην Αθήνα όπως και οι προηγούενοι..

Επίσης εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί 40 λαθρομετανάστες στην παραλία «Γιοσώνα» Καρδαμύλων Χίου. Και αυτοί οδηγήθηκαν στο «Σκυλίτσειο» για προληπτικές εξετάσεις, και στη συνέχεια όπως προβλέπεται σε προσωρινό κέντρο και από εκεί στην Αθήνα για τα περαιτέρω της νομιμοποίησής τους...

ΙΔΟΥ ΟΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ: ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΨΕ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Ενώ ο λεγόμενος «αντιρατσιστικός» νόμος είναι στα σκαριά, μια νέα «ρατσιστική» επίθεση σημειώθηκε στο χωριό Στεφάνη Πρεβέζης.

Ένας «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από το Πακιστάν, μπούκαρε στο σπίτι 22χρονου ομοεθνούς του και αφού πρώτα τον μαχαίρωσε, εν συνεχεία τον λήστεψε. 

Ο 22χρονος τραυματίστηκε στο χέρι και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Λούρου για τις πρώτες βοήθειες. Μετά την πράξη του, ο δράστης εξαφανίστηκε και αναζητείται από την αστυνομία.

Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Αποκάλυψη-βόμβα: Τζιχαντιστές στρατολογούν "λαθρο" στα τζαμιά της Αθήνας για το ISIL - ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ FOXNEWS ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ισλαμιστές μετατρέπουν τα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Αθήνα σε κέντρα κατήχησης και μύησης στη τζιχάντ αλλοδαπών και τους στέλνουν να ενταχθούν στο ISIL και να πολεμήσουν στη Συρία και στο Ιράκ. Σήμερα, γιατί αύριο θα τους στρέψουν κατά των Ελλήνων.

Κι όμως, κανείς στην κυβέρνηση δεν δίνει σημασία, όταν οι εκατοντάδες «λαθρο» που μπαίνουν στην Ελλάδα καθημερινά αποτελούν μία ωρολογιακή βόμβα. Αφενός γιατί μέσω αυτών περνούν στη χώρα τζιχαντιστές και ότι άλλο βάλει ο νους και αφετέρου γιατί και οι ίδιοι στρατολογούνται πιθανόν και για να βγάλουν την υποχρέωση που πέρασαν στη Δύση.

Την αποκάλυψη ότι στα δεκάδες ανεξέλεγκτα τζαμιά που υπάρχουν στην Ελλάδα στρατολογούνται τζιχαντιστές του ISIL έκανε η αμερικανική ενημερωτική ιστοσελίδα FoxNews.com.
Το defencenet.gr ήταν αυτό που αποκάλυψε τη σημαία του ISIL λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, στη Θήβα. 

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει ο Αμερικανός δημοσιογράφος Benjamin Hall ένας νεαρός Ιρακινός που αποφάσισε να βρει την τύχη του στην Ελλάδα, κατέληξε να πολεμά μαζί με τους αντάρτες της οργάνωσης ISIL στο Ιράκ, μετά από κατήχηση που υπέστη από ισλαμιστέςεξτρεμιστές-τζιχαντιστές σε ένα από τα τζαμιά της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Shamal Ahmad Tofiq από το Βόρειο Ιράκ, αποφάσισε το 2009 να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή στην Ευρώπη. Ήρθε στην Ελλάδα και επισκέφθηκε ένα από τα δεκάδες τζαμιά που λειτουργούν παράνομα στην Αθήνα, όπου εξτρεμιστές ισλαμιστές από την Υεμένη, την Βρετανία και τον Πακιστάν κατάφεραν με τα κηρύγματα τους να τον χειραγωγήσουν και να τον εντάξουν στο δικό τους κύκλο.

Ο νεαρός, από εκεί που του άρεσαν τα  πάρτι, η διασκέδαση και οι γυναίκες, μετατράπηκε σταδιακά υπό την καθοδήγηση των τζιχαντιστών στην Αθήνα, σε ένα εξτρεμιστή ισλαμιστή, ο οποίος ουσιαστικά αποκήρυξε τον τρόπο ζωής του, μία αλλαγή που ξάφνιασε τόσο τους γονείς του όσο και τους φίλους του με τους οποίους επικοινωνούσε μέσω του Facebook.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Αμερικανός αρθρογράφος, οι γονείς του 26χρονου Shamal Ahmad Tofiq είδαν ξαφνικά το γιό τους να μετατρέπεται σε ριζοσπάστη μαχητή του Ισλάμ, συνέπεια των επαφών που είχε στην Αθήνα με τους τζιχαντιστές.

Ένας δε από τους στενούς φίλους του νεαρού Ιρακινού, ο Roman Kamal, εξεπλάγη από τις αναρτήσεις του φίλου του στο Facebook, σύμφωνα με τις οποίες δήλωνε ότι θα μπορούσε να σκοτώσει ακόμη και την ίδια του την οικογένεια, διότι ζούν στην αμαρτία.

Έχοντας ολοκληρώσει την κατήχηση του στα τζαμιά της Αθήνας, ο νεαρός ιρακινός τζιχαντιστής εντάχτηκε στην δύναμη της εξτρεμιστικής ισλαμιστικής οργάνωσης Jahbat al Nusra στη Συρία όπου και πολέμησε ενάντια στο Στρατό του Άσαντ.

Όπως έπραξαν χιλιάδες αντάρτες της Jahbat al Nusra, έτσι και ο Shamal Ahmad Tofiq μεταπήδησε αργότερα στην πιο ισχυρή και πιο πλούσια οικονομικά ισλαμιστική οργάνωση ISIL και σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες φέρεται να μάχεται αυτή την περίοδο στο μέτωπο του ιρακινού Κουρδιστάν από όπου είναι και η καταγωγή του.

Παρά τη συμμετοχή τους στις μάχες ο Shamal Ahmad Tofiq, συνεχίζει τις αναρτήσεις στο Facebook, μόνο που όπως φαίνεται η μετατροπή του σε ένα αμείλικτο δολοφόνο έχει ολοκληρωθεί, αφού πλέον αναρτά φωτογραφίες από διαμελισμένα πτώματα, ενώ πριν από ένα μήνα έστειλε προειδοποιητικό e-mail σε παλιούς του φίλους προτρέποντας τους να μετανοήσουν για τις αμαρτίες τους και να ενταχτούν στις τάξεις της ISIS.

Το ερώτημα είναι, πόσοι τέτοιοι έχουν εκπαιδευτεί ή εκπαιδεύονται στα τζαμιά της Αθήνας και της Ελλάδας που η κυβέρνηση και οι δήμαρχοι της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης θέλουν να νομιμοποιήσουν;

Και το σημαντικότερο. Τι θα γίνει όταν Συρία και Ιράκ πάψουν να είναι οι στόχοι του ISIL; Σημειώνεται πώς το ISIL διατηρεί σχέσεις με την Τουρκία και όπως έχει γράψει εγκαίρως το defencenet.gr μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποια κατάσταση σε βάρος της Ελλάδας.

Ανάλογες πληροφορίες και πολύ περισσότερα στοιχεία από αυτά που δημοσιεύει το FoxNews.com έχει και η ΕΥΠ, αλλά κανείς δεν φαίνεται να συγκινείται στην κυβέρνηση. Όταν το πρόβλημα θα «σκάσει» τότε θα είναι αργά.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΣΟΚ!- Δέρματα ZΩΩΝ απλωμένα σε ΜΠΑΛΚΟΝΙ (λαθρο)ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στο Κέντρο της Αθήνας

Τραβώντας απανωτά καρέ, από ιδιωτικό χώρο, τη στενή και πολύβουη οδό Ι. Δροσοπούλου στην καρδιά της Κυψέλης, ο φακός απαθανάτισε δέρματα ζώων, φαινομενικά σκύλων ή γατών σε μπαλκόνι διαμερίσματος λαθρομεταναστών.

Οι αρχικές αμφιβολίες για το περί τίνος ακριβώς πρόκειται κάμφθηκαν με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το ισχυρό «ζουμ» αποκάλυψε ότι πράγματι πρόκειται για προβιές ζώων κατά πάσα πιθανότητα αδέσποτων…

Επικοινωνώντας με το 6ο Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα διαπιστώσαμε ότι σημειώνονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες από περιοίκους.

Οι… απλούστερες εξ αυτών αφορούν στην εξάλειψη ουσιαστικά των αδέσποτων ζώων αλλά και στην κλοπή κατοικίδιων, με τις σημαντικότερες να κάνουν λόγο γιαρύπανση ιδιωτικών χώρων από τη συσσώρευση δεκάδων ζώων σε διαμερίσματα μεταναστών.

Όπως μας ενημέρωσε ο προϊστάμενος του τμήματος, η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με το Τμήμα Τμήμα Αστικής Πανίδας της Διεύθυνσης Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Αθηναίων κάνουν σχεδόν καθημερινά επιτόπιες έρευνες στις περισσότερες από τις οποίες όμως εισπράττουν την άρνηση των φερόμενων ως εμπλεκομένων προσώπων.

Ομολογία σοκ από Μ. Βαρβιτσιώτη: «Περιμένουμε πάνω από 100.000 λαθρομετανάστες»!

Παραδομένη κυριολεκτικά στη λαίλαπα των λαθρομεταναστών – οι οποίοι επιμελώς, αθόρυβα και βάσει εντολών μετατρέπονται σε «μετανάστες» από ορισμένα ΜΜΕ-  και ανίκανη να προβάλει την παραμικρή αντίσταση είναι πλέον η κυβέρνηση όπως ομολόγησε σήμερα και ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ...

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο υπουργός εμπορικής Ναυτιλίας ουσιαστικά προανήγγειλε την απόβαση στα ελληνικά παράλια τουλάχιστον 100.000 λαθρομεταναστών από την Τουρκία περιγράφοντας το πρόβλημα χωρίς όμως να δίνει καμία απολύτως λύση. Όπως είπε το στέλεχος της κυβέρνησης

«Η κατάσταση στα κέντρα κράτησης είναι στο απροχώρητο. Η ροή είναι αυξημένη και αυτό έχει σχέση με τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή. Τα προσφυγικά ρεύματα έχουν συγκεκριμένο χρόνο αντίδρασης απέναντι στα γεγονότα. 

Οι κάτοικοι, στην αρχή, παραμένουν για να δουν πώς θα εξελιχθούν τα γεγονότα κοντά στην εστία τους. Στη συνέχεια, αποφασίζουν να φύγουν διότι ο κίνδυνος συνεχίζει– και αυτό γίνεται κυρίως με τους Σύρους που βρίσκονται πάνω από ένα εκατομμύριο στην Τουρκία– και όταν δεν έχει τελειώσει η κρίση και δεν μπορούν να γυρίσουν σπίτι τους, τότε αρχίζουν και ψάχνονται για άσυλο σε κάποια χώρα της ΕΕ. Άλλοι τόσοι περίπου βρίσκονται σε Λίβανο και Ιορδανία. Συζητάμε για πάνω από 100.000 ανθρώπους στα παράλια».

Παράλληλα είπε, πάντα περιγράφοντας όπως θα περιέγραφε και ένας ουδέτερος παρατηρητής ότι το τριήμερο, από την Παρασκευή δεχθήκαμε τουλάχιστον 1000 λαθρομετανάστες ένα από τα μεγαλύτερα νούμερα που έχει παρατηρηθεί.

«Οι 200 διασώθηκαν από τη θάλασσα και τους υπόλοιπους τους βρήκαμε, χωρίς να έχουμε κάνει κάτι. (σ.σ. χωρίς να εντοπιστούν) Είναι κοντά στα 100 παιδιά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, παιδιά ήταν και οι διασωθέντες από τα ναυάγια.», είπε ο υπουργός.

Το θέμα βέβαια είναι πως μπορεί η περιγραφή "αφ΄υψηλού" του υπουργού να είναι σωστή ως να συνέτασσε μια έκθεση για ένα διεθνή οργανισμό, χωρίς να δίνει λύση στο πρόβλημα οι εκτιμήσεις του όμως για την εξήγηση του φαινομενου - Συρία- είναι λάθος.

Δεν είναι η κρίση στη Συρία που προκαλεί τη λαίλαπα αυτή αλλά το σχέδιο για την εκθεμελίωση της χώρας τόσο κοινωνικά όσο και οικονομικά. Γιατί αν η κρίση στη Συρία ευθύνεται για το νέο αυτό κύμα τότε το 2006 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαμε δεχθεί 95.239 λαθρομετανάστες;

Το 2007 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαμε κατακλυστεί από 112.364 λαθρομετανάστες;

Το 2008 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαν εισβάλλει στη χώρα 146.337 λαθρομετανάστες;;

Το 2009 ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαν εισβάλλει στη χώρα 126.145 λαθρομετανάστες;

Το 2010  ποια κρίση ευθυνόταν όταν είχαν εισβάλλει στη χώρα 132.524 λαθρομετανάστες; 

Και η λίστα συνεχίζεται με 99.368 το 2011 και 70.227 το 2012.
Και όλα αυτά με στοιχεία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της κυβέρνησης δηλαδή....

Εάν η κυβέρνηση δεν μπορέσει να βρει αλλά και να επιβάλλει μια πραγματική λύση στο πρόβλημα τότε οι επιπτώσεις από την ανέλεγκτη είσοδο στη χώρα εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών θα είναι καταστροφικές για το μέλλον του τόπου, χωρίς να υπολογίζουμε τη ανεπανόρθωτη ζημιά που έχει ήδη γίνει από τα προηγούμενα χρόνια.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών

Τρόπο να ξεκλειδώνει τις πόρτες διαμερισμάτων χωρίς να αφήνει ίχνη, είχε βρει σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε στη Θεσσαλονίκη αφού «άνοιξε» 19 διαμερίσματα…

Η Ασφάλεια συνέλαβε 37χρονο αλλοδαπό, μέλος της συμμορίας και αναζητούνται δύο συνεργοί του, ενώ η λεία τους περιλαμβάνει κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών, αξίας άνω των 80.000 ευρώ. 

Οι δράστες είχαν αδειάσει διαμερίσματα στην περιοχή της Ανάληψης, από τον Μάιο έως τον Αύγουστο του 2014, χωρίς να αφήνουν ίχνη διάρρηξης, χρησιμοποιώντας, πιθανότατα, αντικλείδια.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για εντοπισμό τυχόν και άλλων θυμάτων της σπείρας.

ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ . ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΡΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΑ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας καλεί όλα τα καταστήματα της πόλης να μην εξυπηρετούν τους Ρομά σε ένδειξη σεβασμού της μνήμης του αδικοχαμένου 35χρονου Αρχιφύλακα Βασιλείου Μαρτζάκλη, πατέρα δύο παιδιών, που έχασε την ζωή του στις αρχές του περασμένου Μαίου , όταν διαρρήκτης Ρομά τον μαχαίρωσε στην καρδιά στην προσπάθειά του να διαφύγει της σύλληψης . 

Το θλιβερό περιστατικό που είχε συμβεί σε κεντρικό δρόμο της Ανδραβίδας είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς ο 35χρονος αστυνομικός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία με σπουδαίο κοινωνικό και αθλητικό έργο.

Η χώρα στο έλεος των λαθροεισβολέων: 200.000 ισλαμιστές αναμένονται να μπουν στην Ελλάδα το επόμενο 12μηνο - ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ 563 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

H χώρα τα τελευταία 24ωρα υφίσταται μια τρομακτική εισβολή ισλαμιστών λαθρομεταναστών τους οποίους προωθούν κυκλώματα εμπόρων ανθρώπων από την Τουρκία με την ελληνική δυνατότητα αντίδρασης στην αναχαίτιση των παραπάνω να είναι πρακτικά αδύνατη.
 
Μόνο το τελευταίο 48ωρο το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή ενημερώθηκε για την είσοδο πάνω από 500 ατόμων οι οποίοι απλά πλέον καταγράφονται και τίποτα άλλο.
 
Το κύμα εισόδου λάθρο από τα μικρασιατικά παράλια βαίνει διαρκώς αυξανόμενο και τα κυκλώματα θησαυρίζουν, ενώ γύρευε πόσοι τρομοκρατικοί πυρήνες βρίσκονται μεταξύ αυτών
 
Περιπολικά δεν υπάρχουν για το Λιμενικό ή αν υπάρχουν είναι δεμένα για να μην υπάρχει δαπάνη καυσίμων. Στελέχη δεν υπάρχουν σε επαρκή αριθμό.
 
Ο φόβος να εμπλακούν σε περισυλλογή λαθρομεταναστών και να υπάρξει κάποιο ατύχημα με βύθιση σκάφους, την οποία ως συνήθως θα την πληρώσουν τα στελέχη, όπως έγινε τόσες φορές στο παρελθόν, κάνει το προσωπικό να είναι απρόθυμο να αντιμετωπίσει την εισβολή.
 
Η Ελλάδα όντας χώρας σε κατοχή με τον κάθε Ν.Μόυιζνιεκς "να της κουνά το δάκτυλο" αν τυχόν υπάρξει κάποιο ατύχημα που προκαλούν οι ίδιοι οι λάθρο βυθίζοντας τα πλοία τους, πρακτικά χάνεται μέσα στην χιονοστιβάδα ισλαμιστών που κατακλύζουν τα ανατολικά παράλιά της στην πιο αποτελεσματική εισβολή που μπορεί να υπάρξει: Μια εισβολή χωρίς όπλα.
 
Η κατάσταση σε Γάζα, Ιράκ, Συρία και Λιβύη, αλλά και τα γνωστά κυκλώματα από Πακιστάν Μπάγκλαντες κλπ. υπολογίζεται ότι θα στείλουν κάπου 200.000 νέους ισλαμιστές στην Ελλάδα το προσεχές 12μηνο, οι οποίοι θα προστεθούν στο ήδη υπάρχον 1,2-1,5 εκατ. που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα και έχουνε αλλοιώσει πληθυσμιακά την πλέον ομοιογενή χώρα της Ευρώπης, μέσα σε ελάχιστα χρόνια.
  Δουλέμποροι έναντι αδρότατης αμοιβής στιβάζουν άνδρες, γυναίκες και παιδιά σε σαπιοκάραβα, προκειμένου να τους περάσουν μέσω Ελλάδας στην Ευρώπη και να προχωρήσουν στην πλέον "άοπλη κατάληψη χωρών" που έχει καταγραφεί στην ιστορία

Μόνο το τελευταίο 24ωρο περισυνελέγησαν από διάφορες περιοχές στα θαλάσσια ανατολικά σύνορα της Ελλάδας, τουλάχιστον 553 λαθρομετανάστες ενώ συνελήφθησαν έξι διακινητές.
Συγκεκριμένα, στην Αγ. Ελένη Χίου, διεσώθησαν 114  λαθρομετανάστες, ενώ συνελήφθη και ένας διακινητής.

Εβδομήντα δύο συνελήφθησαν στο Φαρμακονήσι, 62 στη Ρόδο και ένας διακινητής, 41 στο Καρλόβασι Σάμου, 27 στην περιοχή Αγκιστρος Σαμοθράκης, 5 στην Κω στις περιοχές Αμμόγλωσα και Ψαλίδι, 104 στη Σύμη και 4 διακινητές, 69 στον Αγ. Ευστράτιο και 59 στη Μυτιλήνη, στις περιοχές Μανταμάδος, Τσόνια, Ασπροπόταμος και Μυστεγνά.

απο defencenet.gr

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη 24χρονης αλλοδαπής, δυνάμει σχετικού εντάλματος για ληστεία και ενός 31χρονου ομογενή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα, προχώρησαν άντρες των υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του τμήματος Λευκού Πύργου, συνέλαβαν χθες το μεσημέρι την 24χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας 2ου Τακτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για ηθική αυτουργία σε ληστεία.

Επιπλέον, το απόγευμα της χθεσινής ημέρας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Συκεών, έπιασαν τον 31χρονο ομογενή, σε βάρος του οποίου εκκρεμούν πέντε αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 13 ετών και 6 μηνών για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, κλοπής και κατοχής-οπλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

31 χρονος Ρουμάνος προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες στη Λαμία

astynomia-peripoliko
Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στη Λαμία από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, με τη συνδρομή ανδρών του Α.Τ. Λαμίας, ένας υπήκοος Ρουμανίας, 31 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απόπειρες βιασμών και ληστεία.



Ειδικότερα, ο δράστης αποπειράθηκε αρχικά, με την άσκηση σωματικής βίας, να ασελγήσει σε βάρος μιας 37χρονης Ελληνίδας, η οποία κινούνταν πεζή.

Ωστόσο, η γυναίκα αντιστάθηκε και κατάφερε να διαφύγει.

Στη συνέχεια, ο 31χρονος επιτέθηκε σε άλλη διερχόμενη γυναίκα, ηλικίας 23 ετών, και ασκώντας της σωματική βία αφαίρεσε την τσάντα της, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα, ενώ παράλληλα προσπάθησε να ασελγήσει εις βάρος της.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα και ενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις στην περιοχή, με αποτέλεσμα τον άμεσο εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, ο οποίος για να αποφύγει τη σύλληψή του είχε κρυφτεί σε ξερή βλάστηση, κοντά στο σημείο όπου επιτέθηκε στη 23χρονη.

Στο σημείο της σύλληψης εντοπίστηκε η τσάντα που είχε αποσπάσει προηγουμένως ο 31χρονος από τη νεαρή, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το χρηματικό ποσό που αυτή περιείχε.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι εις βάρος του δράστη είχε επιβληθεί μέτρο απαγόρευσης εισόδου στη χώρα μας.

Ο συλληφθείς, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τις δύο γυναίκες, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών Λαμίας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Επιστολή-κραυγή αγωνίας 34 ακαδημαϊκών σε Α.Σαμαρά για αντιρατσιστικό και λαθροεισβολή - ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Οι υγιείς δυνάμεις του Ελληνισμού προσπαθούν να ορθώσουν ανάστημα στις νεοταξικές και αντεθνικές αποφάσεις της κυβέρνησης Σαμαρά κα Βενιζέλου και σε αυτό το πλάισιο 34 ακαδημαϊκοί απέστειλαν επιστολή στον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τους αρμόδιους υπουργού της κυβέρνησης, ζητώντας τους έστω την τελευταία στιγμή να ματαιώσουν την ψήφιση του υπαγορευμένου από το εξωτερικό "αντιρατσιστικού" νομοσχεδίου και να σταματήσουν άμεσα την ανέγερση του τεμένους που θα αποτελέσει εν δυνάμει κέντρο ισλαμικής ιδεολογίας και προώθησηςτρομοκρατίας.

Επίσης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τον τεράστιο κίνδυνο που κρύβει για την ύπαρξη του ίδιου του Ελληνισμού το τεράστιο κύμα λαθρομετανάστευσης που σαρώνει την χώρα, το οποίο αντί να αντιμετωπιστεί σθεναρά από την κυβέρνηση, το "χαϊδεύει" χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα απλά ως "παράτυπους μετανάστες" (είναι χαρακτηριστικό ότι η κρατική ΝΕΡΙΤ αναφερόμενη σε ένα σκάφος γεμάτος με λάθρο στα ανοιτκά του Σουνίου ανέφερε ότι "αναζητείται ιστιοφόρο με 25 επιβάτες"!)

"Η απόφαση για την ανέγερση του τεμένους στο Βοτανικό οξύνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, επιβραβεύοντας την παρανομία, και δημιουργεί τεράστια προβλήματα ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.

Παράλληλα, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπως έχει, περιορίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων, όπως είναι η ελευθερία του λόγου, και γίνεται κίνητρο που ευνοεί τη λαθρομετανάστευση. Πρωταρχικό μέλημα της πολιτείας είναι η αντιμετώπιση του εποικισμού της χώρας μας με μέτρα άμεσα και αποτελεσματικά".

Στην επιστολή τους αυτή, οι ακαδημαϊκοί καταθέτουν την θέση τους σχετικά με την ανέγερση του τεμλενους στο Βοτανικό, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αλλά και την λαθρομετανάστευση και, τέλος, καταθέτουν τις δικές τους προτάσεις για την απαραίτητη αλλαγή πορείας και πολιτικών επιλογών απέναντι σε υπάρχοντα φαινόμενα που οδηγούν σε μία ανυπολογίστου μεγέθους εθνική καταστροφή.


Η επιστολή των ακαδημαϊκών

"Εξοχότατε κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας,
Εξοχότατε κύριε Πρωθυπουργέ,
Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,
Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

Η Ελληνική πολιτεία σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την κατασκευή και λειτουργία τεμένους στο Βοτανικό, προφανώς για να ασκείται κρατικός έλεγχος σε αυτό. Όμως στην πραγματικότητα αυτή η κίνηση, γινόμενη υπό την πίεση της Τουρκίας και των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, επαυξάνει σοβαρά τους κινδύνους που διατρέχει η χώρα μας από το τεράστιο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Άρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). 

Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και α π α ι τ ο ύ ν. 

Το δε μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο καθώς εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί βρίσκονται ήδη στη χώρα, ενώ οι νέες αφίξεις παρουσιάζουν υψηλό ρυθμό αύξησης ιδιαίτερα από μουσουλμανικές χώρες. Μια χώρα που μαστίζεται από ανεργία της τάξεως του 27% και παραπαίει στο χείλος της χρεωκοπίας όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από μετανάστες αλλά δεν μπορεί να τους προσφέρει, και περισσότερο σε λαθρομετανάστες, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αφού δεν μπορεί να τις παράσχει και σε μεγάλο ποσοστό των πολιτών της.

Μετά την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Ερντογάν το 2013 μπήκαν στην τελική ευθεία οι διαδικασίες για την κατασκευή, με έξοδα του Ελληνικού κράτους, ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό, στην περιοχή του αρχαίου Ελαιώνα, επάνω σε οικόπεδο που παραχωρήθηκε σε αυτούς από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό. 

Με την παρουσία του τεμένους ο Βοτανικός, μια περιοχή στο κέντρο της πρωτεύουσας της χώρας, διατρέχει τον κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα γκέτο ανέργων παράνομων Μουσουλμάνων μεταναστών, με όλα τα κοινωνικά προβλήματα που μαστίζουν τέτοια γκέτο, και μια βάση του φανατικού ισλάμ που φουντώνει κάτω από τέτοιες συνθήκες.
Επιπροσθέτως, η περιβαλλοντική επιβάρυνση από ένα τέτοιο γκέτο θα είναι καταστροφική για μια περιοχή που χρειάζεται ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή ανακούφιση και χώρους «αναπνοής» για τους κατοίκους.

Η κατασκευή τεμένους στο Βοτανικό για την ικανοποίηση της Τουρκίας και των απαιτήσεων παράνομων μεταναστών, η υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’ 1453, 5-6-2014), και το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθείται από την κυβέρνηση, έχουν επιπτώσεις πολύ ευρύτερες από αυτές στον Βοτανικό. 

Η κατασκευή και λειτουργία τζαμιών με δαπάνες του κράτους ανταμείβει την παράνομη εισβολή και στην συνέχεια εποίκηση από αλλοεθνείς επήλυδες πλήρως αναφομοίωτους και οδηγεί στη διάρρηξη της κοινωνικής συνοχής της χώρας με ολέθρια αποτελέσματα. Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, επιβάλλεται στους Έλληνες η φίμωση της ελευθερίας του λόγου (που είναι το θεμέλιο της Δημοκρατίας).

Με την υπουργική απόφαση (ΦΕΚ Β’ 1453, 5-6-2014) χορηγείται άδεια διαμονής ενός (1) έτους σε πολίτες ξένων χωρών που φέρονται ως θύματα ρατσισμού, έστω και λεκτικού. Άδεια διαμονής ενός (1) έτους χορηγείται επίσης σε όλους τους ουσιώδεις μάρτυρες, δηλαδή τους υπόλοιπους λαθρομετανάστες που εισβάλλουν παράνομα μαζί τους. Είναι φανερό ότι και η εν λόγω υπουργική απόφαση οξύνει ακόμη περισσότερο τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.

Η ανέγερση του τζαμιού προγραμματίστηκε με την υπουργική απόφαση 3512/2006, εφόσον οι νόμοι 1363/1938 και 1672/1939 εξουσιοδοτούσαν τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων να δίδει άδεια για ανέγερση ευκτηρίων οίκων άλλων θρησκειών. 

Επισημαίνουμε ότι με μια ad hocτροποποίηση του νόμου περί ευκτηρίων οίκων αλλοθρήσκων το ίδιο έτος (3467/2006) καταργήθηκε η προβλεπόμενη από τους νόμους του 1938-1939 προαπαίτηση της άδειας κ α ι της οικείας εκκλησιαστικής αρχής της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, έτσι ώστε να εκμηδενισθεί κάθε εμπόδιο για την κατασκευή του τεμένους μετά από μια υπουργική απόφαση που να την υποστηρίζει. 

Δηλαδή άλλαξε η νομοθεσία αποκλειστικά προς εξυπηρέτηση του Ισλάμ και των φορέων του. Τόσο ο 3512/2006 όσο και η απόφαση του ΣτΕ, όμως, παρακάμπτουν το γεγονός ότι οι νόμοι του 1938-1939 (έστω και στην «τροποποιημένη» τους μορφή) σε καμία περίπτωση δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα λατρείας σε ευκτηρίους οίκους σε μουσουλμάνους μη Έλληνες πολίτες π α ρ α ν ό μ ω ς διαβιούντες στη χώρα και των οποίων οι συνεχώς αυξανόμενοι αριθμοί αποτελούν άμεση εθνική απειλή για την Ελλάδα.
Η μοναδική διεθνής συμβατική υποχρέωση της Ελλάδας για παραχώρηση τόπων θρησκευτικής λατρείας εδράζεται στη Συνθήκη τη Λωζάννης και σχετίζεται αποκλειστικά και μόνον με την μειονότητα των Ελλήνων υπηκόων μουσουλμάνων το θρήσκευμα, οι οποίοι κατοικούν στη Θράκη. 

Η κατασκευή τζαμιού εντός της Επικράτειας και πέραν των ορίων της Θράκης σημαίνει dejure και de facto αναγνώριση ετέρων, αγνώστων το πλήθος, μουσουλμανικών μειονοτήτων στην Αττική ή οπουδήποτε αλλού. 

Έτσι, αυτόματα, αναγνωρίζονται ως νόμιμοι όλοι οι επήλυδες που έχουν εισβάλλει και διαβιούν παράνομα στην Ελλάδα αφού στερούνται / αποκρύπτουν τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά και οι χιλιάδες που συνωστίζονται στα παράλια της Τουρκίας παρά την θέληση του Ελληνικού Λαού και θα εισβάλλουν στο εγγύς μέλλον. 

Σημειώνεται ότι: α) η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους, βάσει του ιερού τους βιβλίου, κάτι που συνεπάγεται ιδιοκτησία Ελληνικού εδάφους από παρανόμως ευρισκομένους σε αυτό αλλοδαπούς· β) εκ των πραγμάτων η περιοχή του τζαμιού (ως λατρευτικού χώρου και βάσει διεθνούς δικαίου) αποτελεί χώρο ασύλου που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για παράνομες πράξεις.

Το Ισλάμ διαιρείται σε πολυάριθμες σέκτες (σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες, κλπ.) κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε αιματηρή αντιπαράθεση εδώ και αιώνες. Ποιους από όλους θα εξυπηρετεί το τέμενος στον Βοτανικό; Σε κάθε περίπτωση η πολιτεία θα αναγκασθεί στο μέλλον να εκδώσει πολυάριθμες νέες άδειες ανέγερσης τζαμιών για τις θρησκευτικές ανάγκες και των υπολοίπων ισλαμικών σεκτών, οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να εμπλακούν σε εχθροπραξίες μεταξύ τους, ακριβώς όπως πράττουν σε ολόκληρη την Μέση Ανατολή σήμερα.

Οι προθέσεις των ισλαμιστών της Τουρκίας είναι ξεκάθαρες από την δήλωση του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ερντογάν το 1997: «Η δημοκρατία είναι μόνο το τραίνο, στο οποίο επιβιβαζόμαστε για να φθάσουμε στον στόχο μας. Τα τζαμιά είναι τα στρατόπεδά μας, οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας, οι τρούλοι είναι τα κράνη μας, οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας». Από το 2001 και έπειτα στο όνομα του Ισλάμ έχουν γίνει περισσότερες από 17.000 τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Οι εκρήξεις στο μετρό της Μαδρίτης το 2004 και του Λονδίνου το 2005 είχαν εκατοντάδες θύματα, πρεσβείες της Δανίας παγκοσμίως έγιναν στόχος εξ αιτίας κάποιων αντί-ισλαμικών γελοιογραφιών και μουσουλμάνοι δεύτερης και τρίτης γενεάς έκαψαν το 2005 προάστια του Παρισιού.
Εάν τα ανωτέρω έγιναν σε χριστιανικές χώρες όπου οι μουσουλμάνοι εισήχθησαν ως νόμιμοι μετανάστες, ποιος μπορεί να εγγυηθεί την δημόσια τάξη στην Ελλάδα όπου οι μετανάστες είναι παράνομοι και πολλαπλάσιοι ως ποσοστό απ’ ότι στις καλά οργανωμένες και φυλασσόμενες χώρες της Δύσης; 

Δείγματα γραφής έχουν ήδη δοθεί με συλλογικούς βανδαλισμούς στο κέντρο των Αθηνών με αφορμή την υποτιθεμένη προσβολή αντιτύπου του κορανίου από Έλληνα αστυνομικό το 2009, με την κατάληψη των Προπυλαίων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και των μεγάλων πλατειών των Αθηνών το 2010, και με αμέτρητες ληστρικές επιθέσεις και δολοφονίες Ελλήνων πολιτών.

Οι χριστιανοί αποδεκατίζονται σήμερα σε όλο το φανατικό ισλαμικό τόξο (Λίβανο, Συρία, Αίγυπτο, Ιράκ, Σομαλία, Πακιστάν). Το φανατικό Ισλάμ εξασκεί τη λατρεία όχι μόνο προσβάλλοντας «την δημόσια τάξη και τα χρηστά ήθη», αλλά επιδιώκοντας την ανατροπή των δημοκρατικών θεσμών και την επιβολή μιας άγριας θρησκευτικής δικτατορίας. 

Δεν είναι εφιαλτική υπερβολή μια μελλοντική προσπάθεια για εισαγωγή της Σαρίας στη δημόσια ζωή της χώρας μας με την συνεπαγόμενη διατάραξη της ισονομίας σε σχέση με αστικές ελευθερίες και δικαιώματα, όπως γίνεται κατόπιν πιέσεων φανατικών μουσουλμάνων σε ευρωπαϊκές χώρες: 

Στο Ηνωμένο Βασίλειο ήδη συζητείται η ενσωμάτωσή του Ισλαμικού νόμου στο Βρετανικό νομικό σύστημα, ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι κάτοικοι της χώρας, ανάλογα με το πολιτιστικό τους υπόβαθρο. 

Στη Νορβηγία, ισλαμιστικές οργανώσεις της χώρας απαιτούν τη δημιουργία Ισλαμικού χαλιφάτου που να τηρεί τους νόμους της Σαρίας, με την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του σκανδιναβικού έθνους.


Καλούμε την Πολιτεία:
1) Να αντιμετωπίσει άμεσα τη μάστιγα της εισβολής-εποίκησης αποκαθιστώντας την υπό πλήρη κατάρρευση πληθυσμιακή συνοχή αλλά και την ασφάλεια της χώρας, όπως έχει υποχρέωση και καθήκον, ως εξής:

α) Καταγγέλλοντας και καταργώντας τους εθνοκτόνους Κανονισμούς «Δουβλίνο ΙΙ και ΙΙΙ» που πλήττουν το εθνικό συμφέρον. β) Εντοπίζοντας όλους τους αλλοδαπούς που εισήλθαν παράνομα στην Ελλάδα και απελαύνοντάς τους άμεσα, με χρέωση των εξόδων απέλασης στις Πρεσβείες τους.
γ) Επαναφέροντας τα προσφάτως καταργηθέντα άρθρα του Ποινικού Κώδικα με τα οποία προβλέπονταν το μέτρο της διοικητικής απέλασης αλλοδαπών με την διάπραξη πλημμελήματος.
δ) Περιορίζοντας δραστικά το θεσμό του πολιτικού ασύλου, δεδομένου ότι ο θεσμός αυτός καταστρατηγείται συστηματικά για να διευκολύνει την είσοδο των αλλοδαπών στη χώρα


. 2) Να αναβάλει την απόφαση για την ίδρυση τεμένους στο Βοτανικό ή αλλού στην Ελληνική επικράτεια, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απέλασης των παράνομων αλλοδαπών.

3) Να αποσύρει το κριθέν ως αντισυνταγματικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που, όπως έχει, καταρρακώνει το αναφαίρετο δικαίωμα της ελευθερίας του λόγου.
Τέλος, καλούμε τους Έλληνες βουλευτές να συνειδητοποιήσουν τους εθνικούς κινδύνους που επισημαίνονται παραπάνω και να πράξουν τα δέοντα στις επερχόμενες ψηφοφορίες της Βουλής.



ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ
  1. Σταύρος Α. Αναγνωστόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Πατρών.
  2. Ιωάννα Αναστασοπούλου, Καθηγήτρια, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
  3. Αντώνιος Ανδρεάτος, Καθηγητής, Σχολή Ικάρων.
  4. Ιωάννης Αργυρόπουλος, PhD, Διευθυντικό στέλεχος τεχνικού προσωπικού AT&T Labs, Atlanta.
  5. Ευάγγελος Βαλιανάτος, Διδάκτωρ, συγγραφέας.
  6. Νίνα Γκατζούλη, Καθηγήτρια, University of New Hampshire.
  7. Αθανάσιος Επίσκοπος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  8. Χρήστος Κ. Ευαγγελίου, Καθηγητής Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο του Μαίρυλαντ (Τάουσον), ΗΠΑ.
  9. Παναγιώτης Εσκίογλου, Καθηγητής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
  10. Πέτρος Ιωάννου, Καθηγητής, University of Southern California.
  11. Λεωνίδας Κουμάκης, Νομικός, συγγραφέας.
  12. Ηλίας Κουρούμαλης, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης.
  13. Γεώργιος Κυριακού, Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  14. Xanthippi Markenscoff, Distinguished Professor, University of California, San Diego.
  15. Ευριπίδης Μπίλλης, τ. Επίκουρος Καθηγητής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
  16. Γεώργιος Μπλύτας, PhD Physical Chemistry, συγγραφέας.
  17. Λευτέρης Μέρμηγκας, Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.
  18. Νικόλαος Λ. Μωραΐτης, Ph.D., Πανεπιστήμιο Καλιφόρνιας, ΗΠΑ.
  19. Μαρία Νεγρεπόντη-Δελιβάνη, Πρ. Πρύτανης, Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.
  20. Δημήτριος Παντελής, Επίκουρος Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  21. Γρηγόριος Παπαγιάννης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  22. Νικόλαος Θ. Παπαδόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
  23. Στέφανος Παπακώστας, ΜΒΑ, τ. Καθηγητής Κολλεγίων Deree, Southeastern, University of Indianapolis.
  24. Νικόλαος Παπαροδόπουλος, τ.Λέκτορας Πανεπιστημίου Αιγαίου
  25. Γεώργιος Παύλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.
  26. Γεώργιος Πυργιωτάκης, τ. Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.
  27. Ευάγγελος Ρήγος, Master Mariner, Pace University, NY – BBA, Ελλάς.
  28. Κωνσταντίνος Ρωμανός, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
  29. Ηλίας Σταμπολιάδης, Καθηγητής, Πολυτεχνείο Κρήτης.
  30. Αναστασία Τσακιροπούλου, Καθηγήτρια, University of Alabama.
  31. Georgia Triantafillou, Professor of Mathematics, Temple University, Philadelphia, ΗΠΑ.
  32. Μαρία Υψηλάντη, Επίκουρος Καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Κύπρου.
  33. Νικόλαος Φυτρολάκης, Ομότιμος Καθηγητής, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
  34. Ιωάννης Χατζόπουλος, Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Αιγαίου."
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΙΩΑΝΝΙΝΑ: Έσκασε ο τροχός του Αλβανού νταλικιέρη και “πλημύρισε” ο δρόμος με…20 κιλά χασίς !

Λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Παρασκευής, στην παλαιά Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Τρικάλων, στο ύψος του Δρίσκου, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο νταλίκα, προερχόμενη απο την Αλβανία στης οποίας τους τροχούς ήταν κρυμμένα επιμελώς 19 κιλά και 665 γραμμάρια χασίς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του EpirusGate, λίγο προτού ακινητοποιηθεί η νταλίκα από τους αστυνομικούς που είχαν θέσει υπό παρακολούθηση το ύποπτο όχημα, έσκασε ένας από τους τροχούς της και ξαφνικά στο δρόμο άρχισε να… βρέχει χασίς.

Την νταλίκα οδηγούσε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ιωαννίνων, ενώ κατασχέθηκε και το φορτηγό όχημα.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του Ρουμανου, που έκλεβε επιβάτες σε στάσεις και συρμούς του τραμ

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, ο οποίος συνελήφθη την 14-8-2014 από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), διότι από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του που αναζητούνται, τον τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει τέσσερις (4) κλοπές από πολίτες σε στάσεις και εντός των συρμών του ΤΡΑΜ. (Σχετικό το από 16-8-2014 Δελτίο Τύπου μας)

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:
( επ .) COSTEA ( ον .) Vasile του GHEORGHE και της IOANA που γεννήθηκε το 1972 στη Ρουμανία.
.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695532 και 210-8695533, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

MΠΟΥΚΑΡΟΥΝ από παντού! Τουλάχιστον 180 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ βρέθηκαν στο Αιγαίο τις τελευταίες ώρες!


latrhoΤουλάχιστον 180 λαθρομετανάστες, περισυνελέγησαν τις τελευταίες ώρες στο ανατολικό Αιγαίο, ενώ συνελήφθησαν και δύο διακινητές.

Συγκεκριμένα στη Ρόδο, περισυνελέγησαν το πρωί στην παραλία Πλημμύρι 48 λαθρομετανάστες, ενώ στη συνέχεια πλωτό περιπολικό του Λιμενικού εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή πλησίον του όρμου Λίνδου, ιστιοφόρο σκάφος που τους μετέφερε καθώς και δύο αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι συνελήφθησαν.

Στη διάσωση πενήντα δύο παράνομων μεταναστών που νωρίτερα είχαν καταστρέψει μηχανοκίνητη φουσκωτή λέμβο στην οποία επέβαιναν, προέβησαν, στη θαλάσσια περιοχή «Καρφά» Χίου, στελέχη του Λιμενικού. Επίσης άλλοι δεκαπέντε παράτυποι μετανάστες εντοπίστηκαν στο ίδιο νησί, στην περιοχή «Αγία Ερμιόνη».

Τριάντα δύο λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο και η οποία παρουσίασε εισροή υδάτων διασώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή «Αγία Παρασκευή» Σάμου. Στελέχη του Λιμενικού μετέφεραν τους μετανάστες στο Βαθύ Σάμου όπου κρατούνται προσωρινά.

Επίσης τριάντα τρεις λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο και έβαζε νερά διασώθηκαν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγαθονησίου και Φαρμακονησίου και μεταφέρθηκαν στη Λέρο.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Μάλια : ΔΙΩΞΕΙΣ για Δολοφονική Απόπειρα σε Βρετανούς

85Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία και κατά συρροή ασκήθηκε στους τρεις Βρετανούς, φίλους του νεαρού ο οποίος είχε ενοικιάσει τη «γουρούνα» στα Μάλια και κατέληξε να ξυλοκοπεί μαζί με τους φίλους τους δυο ανθρώπους. 

Σε δύο από τους τέσσερις ασκήθηκε δίωξη και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία μαχαιριού.

Βαρύτερη είναι η δίωξη που ασκήθηκε στον τέταρτο της «παρέας» που φαίνεται να κάλεσε τους φίλους του  για βοήθεια στον «τσαμπουκά». Σε βάρος του τέταρτου ασκήθηκε δίωξη για ηθική αυτουργία στην απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά και στην οπλοφορία και οπλοχρησία/

Οι τέσσερις νεαροί Βρετανοί που, το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με το centralnews.gr,επιτέθηκαν εναντίον ιδιοκτήτη γραφείου ενοικιαζόμενων οχημάτων, του γιου του και υπαλλήλου του, επειδή ο ιδιοκτήτης του γραφείου πήρε τα κλειδιά της «γουρούνας» που είχε νοικιάσει στο ένα εξ αυτών, αφού τον είδε να οδηγεί επικίνδυνα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα, που τους άσκησε ποινικές διώξεις, ενώ πήραν προθεσμία για να απολογηθούν αύριο στις 13.00 μετά το μεσημέρι.

Συνελήφθη Αλβανός που προσπάθησε να περάσει κινητά στις φυλακές Λάρισας

Λιγότερο από μια εβδομάδα χρειάστηκαν οι άνδρες της Ασφάλειας για να εντοπίσουν τον αλλοδαπό που προσπάθησε να εφοδιάσει με κινητά και τα παρελκόμενά τους κρατούμενους των φυλακών Λάρισας, στέλνοντάς τα αεροπορικώς με ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι.
 
Πρόκειται για έναν 33χρονο Αλβανό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εισαγωγής και προμήθειας μέσων επικοινωνίας σε έγκλειστους καταστήματος κράτησης και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. 
 
Η προανάκριση συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι επίδοξοι παραλήπτες του drone που συνετρίβη στον εξωτερικό τοίχο των φυλακών το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου.
 
Ο αποστολέας είχε ενσωματώσει στην τηλεκατευθυνόμενη συσκευή με μονωτική ταινία μια χάρτινη συσκευασία, στο εσωτερικό της οποίας είχε τοποθετήσει πέντε κινητά με τα καλώδια φόρτισής τους, έξι κάρτες sim και δύο ακουστικά. Η πρόσκρουση του μικρού ελικοπτέρου εξωτερικά της δυτικής πλευράς σε απόσταση 35 μέτρων από την περίφραξη έγινε αντιληπτή από έναν υπάλληλο της εξωτερικής φρουράς που είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία.

Σε απόγνωση οι κάτοικοι της πλατείας Βικτωρίας από τους λάθρομετανάστες που την έχουν μετατρέψει σε Πλατεία Αφγανιστάν

Σε κατάσταση “πολιορκίας” βρίσκονται οι Έλληνες στην Πλατεία Βικτωρίας από τους λαθρομετανάστες που έχουν κατακλύσει την περιοχή. 

Έτσι μια πλατεία από τις ομορφότερες της Αθήνας έχει γίνει ξένος τόπος για τους κατοίκους της που μόνο το πρωί μπορούν να περάσουν η να απολάυσουν το καφέ τους.

Γιατί μόλις πέσει ο ήλιος η εικόνα της πλατείας αλλάζει. Πάνω από 500 λαθρομετανάστες έχουν καταλάβει την πλατεία. Στην προσπάθεια να περάσει κανείς μέσα από τον κλοιό που έχουν σχηματίσει πίνοντας, βρίζοντας και αναζητώντας ερωτική συντροφιά έναντι κάποιων χρημάτων προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι είναι στην Ελλάδα και όχι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα.

Σύμφωνα δε με την επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλατείας Βικτωρίας το σκηνικό έτσι όπως έχει διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή. Με την ελλιπή αστυνόμευση όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν η πλατεία που κάποτε ήταν γεμάτη από ανθρώπους ξέγνοιαστους που κάνανε τις νυχτερινές τους βόλτες ανέμελοι και χαίρονταν την ομορφιά του αττικού ουρανού έχει πλέον μετατραπεί σε «πατρίδα» λαθρομεταναστών που κατακλύζουν τις τελευταίες ημέρες την περιοχή και αναγκάζουν τους κατοίκους να φύγουν από την ίδια τους τη γειτονιά μη αντέχοντας άλλο όπως λένε χαρακτηριστικά τη συνύπαρξη με άτομα τα οποία είναι μέθυσοι, επικίνδυνοι, βίαιοι ενώ επιπλέον καταγγέλλουν επιθετικές συμπεριφορές που τους έχουν κάνει να νιώθουν τρομοκρατημένοι.

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες της περιοχής οι λαθρομετανάστες λειτουργούν ως ανασταλτικό στοιχείο για την έλευση πελατών στα καταστήματά τους αφού πολλοί πλέον είναι οι πελάτες οι οποίοι παραπονούνται ότι δεν αντέχουν πλέον το «λαϊκό παζάρι ξεδιαντροπιάς» με εικόνες βιαιότητας που τους προκαλούν φόβο και απέχθεια.

«Ζητάμε την παρέμβαση και την ουσιαστική παρουσία της αστυνομίας, όχι μόνο τις πρωινές ώρες αλλά κυρίως τις βραδινές ώρες που εδώ γίνεται χαμός όπως βλέπετε με τα ίδια σας τα μάτια», θα πει ιδιοκτήτης καφετέριας ο οποίος είναι απεγνωσμένος και ψάχνει να βρει τρόπο να λύσει το θέμα της μειωμένης προσέλευσης του κόσμου στην περιοχή ελέω… λαθρομεταναστών που έχουν κάνει όπως λέει χαρακτηριστικά κατάληψη στα παγκάκια.

«Πίνουν όλη μέρα, πλακώνονται στο ξύλο, πας να τους κάνεις μια παρατήρηση και βλέπεις ότι έρχονται κατά πάνω σου να σου επιτεθούν. Ψάχνεις να βρεις προστασία, βοήθεια, ψάχνεις να βρεις ένα αστυνομικό να έρθει να λύσει το θέμα αλλά που…», θα συμπληρώσει εξοργισμένος.

Επιπλέον όπως λέει ο κ. Μεταλληνός θεωρεί αδιανόητο να έρχονται τρεις και δυο συνεργεία του Δήμου και να κάνουν ελέγχους για παρατυπίες… αστείες της λογικής ένα τραπεζοκάθισμα πάνω ένα κάτω τη στιγμή που έτσι και αλλιώς η περιοχή κινδυνεύει όχι απλά να ερημώσει αλλά οι μαγαζάτορες βλέπουν την πιθανότητα να κατεβάσουν ρολά ορατή στον ορίζοντα όσο ποτέ αφού ο κόσμος κυριολεκτικά γύρισε την πλάτη στην περιοχή.

«Έρχονται μετράνε τραπεζοκαθίσματα, μια βρίσκουν τα τετραγωνικά του μαγαζιού 40 μέτρα πάνω μια 40 κάτω, αυτό ενδιαφέρει το Δήμο πως θα πάρει χρήματα; Και να πάρει αλλά από πού ακριβώς; Από εμάς που κρατάμε με νύχια και δόντια τα μαγαζιά μας αφού οι κάτοικοι φοβούνται πλέον ειδικότερα μετά τις 8 το βράδυ να κατέβουν στην πλατεία μη τυχόν και τους έρθει καμία ξανάστροφη από κανέναν λαθρομετανάστη που έχει πιει και προκαλεί καβγάδες; Έλεος όμως. Πρέπει να γίνει άμεση παρέμβαση όχι πια από το Δήμο αλλά από το αρμόδιο Υπουργείο», θα σημειώσει με νόημα χαρακτηρίζοντας την πλατεία Βικτωρίας ως… πλατεία Αφγανιστάν!

Την ίδια ώρα,σύμφωνα με το defencenet.gr, με σχετική επιστολή που έχει στείλει τόσο στη ΓΑΔΑ όσο και στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης η επιτροπή κατοίκων Αγγελοπούλου- Πλατείας Βικτωρίας καταγγέλλει διακίνηση και διαμονή λαθρομεταναστών με 30ήμερα υπηρεσιακά σημειώματα στην πλατεία Βικτωρίας και στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το Γιάννη Παγώνη εκπρόσωπο της επιτροπής το πρόβλημα με τους λαθρομετάναστες διογκώνεται στην περιοχή επειδή επί της ουσίας, όπως λέει χαρακτηριστικά, καταπατάται ο νόμος του Ελληνικού κράτους αφού λέει: «Χορηγείται στους παράνομα εισερχόμενους στη χώρα έγγραφο 30ημρης προθεσμίας οικειοθελούς αποχώρησης το οποίο δεν αποτελεί έγγραφο νόμιμης διαμονής στη χώρα.

Μετά την παρέλευση του 30ημερου και αυτό σε κάποιο τυχαίο έλεγχο αν γίνει και όποτε γίνει μόνο και μόνο τότε συλλαμβάνονται οι λαθρομετανάστες και απελαύνονται, αν απελαύνονται κιόλας…

Ο υπουργός πρέπει να παρέμβει προσωπικά εδώ και τώρα και να δώσει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε και να βοηθήσει στην αναβίωση της πλατείας Βικτωρίας και όχι στον αργό θάνατό της», καταλήγει.

Σπείρα αλβανών είχε κάνει 10 "ριφιφί" σε κοσμηματοπωλεία μέσα σε 4 χρόνια

Πέντε Αλβανοί ηλικίας από 29 ως 36 χρόνων εκ των οποίων μια γυναίκα και μία 34χρονη Βελγίδα αποτελούσαν την οργανωμένη σπείρα που είχε διαρρήξει με τη μέθοδο του ριφιφί δέκα κοσμηματοπωλεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια στις Σέρρες, τους Σοφάδες Καρδίτσας, Βόλο, τα Νέα Παλάτια Ωρωπού και το Μεσολόγγι.
 
Οι Αλβανοί «εγκέφαλοι» της οργάνωσης ηλικίας 30 και 29 χρόνων καταζητούνται καθώς σε βάρος τους εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης με ποινή κάθειρξης 12 ετών για τις εννέα διαρρήξεις που είχαν διαπράξει. Οι δυο τους συνόδευαν τις γυναίκες συνεργούς τους και επισκέπτονταν τα κοσμηματοπωλεία παριστάνοντας τους πελάτες λίγες μέρες πριν τα ριφιφί, κατοπτεύοντας τους χώρους ώστε να ξέρουν πού θα χτυπούσαν.
 
Στις εννέα διαρρήξεις για τις οποίες είχαν καταδικαστεί προστέθηκε και το ριφιφί που είχαν διαπράξει το Μάρτιο του 2012 σε ένα κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι, από το οποίο άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης αξίας. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσαν με αμοιβή δυο Έλληνες ηλικίας 50 και 41 χρόνων για να αγοράζουν στο όνομά τους αριθμούς καρτοκινητών, τους οποίους άλλαζαν κάθε φορά για να μην εντοπίζονται! 
 
Σε βάρος των συνολικά οκτώ μελών της σπείρας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Συλλήψεις φυγόποινων Αλβανών σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

Δύο φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.
 
Αναλυτικότερα, εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών, για κλοπές. Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.
 
Επίσης χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.
 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Αλλοδαπός είχε «ρημάξει» σπίτια στην περιοχή του Αγ. Δημητρίου


Συνελήφθη προχθές τα ξημερώματα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος, μαζί με άλλους τρεις άγνωστους συνεργούς του, λίγο νωρίτερα είχαν διαρρήξει οικία στην περιοχή, αλλά έγιναν αντιληπτοί και ο 32χρονος ακινητοποιήθηκε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Αγίου Δημητρίου, οι συλληφθέντες είχαν συστήσει σπείρα και το τελευταίο τριήμερο είχαν διαπράξει τρεις διαρρήξεις-κλοπές από οικίες στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου αφαιρώντας ηλεκτρικές συσκευές, κοσμήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Στην κατοχή του 32χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του, καθώς και για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Κακαβιά: Σάλτο μορτάλε από Αλβανό για να αποφύγει τον έλεγχο διαβατηρίων

Αιφνιδιάστηκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Κακαβιάς που είχαν υπηρεσία στον Μεθοριακό Σταθμό, όταν είδαν έναν αλλοδαπό να κάνει «σάλτο μορτάλε» πάνω από το τσιμεντένιο τοιχίο στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο διαβατηρίων στο σημείο εξόδου προς την Αλβανία!

Όμως, δεν πήγε μακριά καθώς, πηδώντας από ύψος περίπου έξι μέτρων έπεσε άτσαλα στο έδαφος με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί, ο τραυματίας ήταν ένας 45χρονος Αλβανός ο οποίος δεν διέθετε ταξιδιωτικά έγγραφα και προσπάθησε να διαφύγει γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Κέρκυρας για διακεκριμένες κλοπές!

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και, μόλις το επιστρέψει η κατάσταση της υγείας του, θα προσαχθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων για να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης και να οδηγηθεί στις φυλακές.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Χαλκίδα: Ο Πακιστανός εξέδιδε αλλοδαπές

Ένα πλήθος από αλλοδαπές γυναίκες πρόθυμες να πουλήσουν τα κορμιά τους έναντι αμοιβής, είχε στρατολογήσει ένας 35χρονος Πακιστανός που είχε αναδειχθεί στον υπ’ αριθμόν ένα... μαστροπό στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας!
Οι πληροφορίες ότι ο Ασιάτης «εξυπηρετούσε» κυρίως συμπατριώτες του οι οποίοι εργάζονται στην Εύβοια μεταφέροντας τις αλλοδαπές στα σπίτια τους με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, είχαν φτάσει στα αυτιά των ανδρών της Ασφαλείας που άρχισαν να αναζητούν το ύποπτο όχημα. Όταν το εντόπισαν, ο 35χρονος μετέφερε μία 25χρονη Ρουμάνα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία στην οποία είχε συμφωνηθεί η αμοιβή για την ερωτική συνεύρεσή της με δύο ομοεθνείς του.
Ο προαγωγός συνελήφθη και κατασχέθηκαν 180 ευρώ και ένα κινητό που είχε πάνω του, όπως και το αυτοκίνητό του. Ο Πακιστανός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της μαστροπείας.
Στην κατοχή της 25χρονης κατασχέθηκαν άλλα 150 ευρώ και δύο κινητά και σε βάρος της βεβαιώθηκε παράβαση πταισματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων. Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι υπόλοιπες αλλοδαπές που παρείχαν ερωτικές «υπηρεσίες με αμοιβή για λογαριασμό του 35χρονου.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΠΕΘΑΝΕ 51ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΥΓΑ!

Την τελευταία του πνοή, άφησε αργά το βράδυ της Κυριακής, ο 51χρονος ημεδαπός που το περασμένο Σάββατο τα ξημερώματα, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, ύστερα από λογομαχία με Πολωνό τουρίστα, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λαγανά.


Ο 51χρονος, ζακυνθινής καταγωγής, που δούλευε στο ξενοδοχείο σαν βραδινός ρεσεψιονίστ, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου άκουσε μια παρέα Πολωνών τουριστών που διέμεναν στο ξενοδοχείο να κάνουν έντονη φασαρία.

Όταν τους έκανε την παρατήρηση, αυτοί στράφηκαν επιθετικά με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ενας απ' αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 51χρονος Ζακυνθινός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Αυτή την ώρα οδηγείται στο ανακριτή ο Πολωνός τουρίστας.

35 λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν στο Καρλόβασι Σάμου - Συνεχίζεται η εισβολή απο την Τουρκία

Συνεχίζεται αδειαλείπτως η λαθροεισβολή στην χώρα. Σώοι εντοπίστηκαν 35 λαθρομετανάστες διαφόρων εθνοτήτων στις ακτές, στο Καρλόβασι Σάμου, από στελέχη του λιμενικού σώματος.
 
Οι λαθρομετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτή λέμβο είχαν ζητήσει τη συνδρομή βοήθειας μέσω κινητού τηλεφώνου και ήταν σε εξέλιξη έρευνες στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Σάμου από τρία παραπλέοντα πλοία.

Σε όλη την Ευρώπη εξαρθρώνουν πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας και εδώ οι πολιτικάντηδες ετοιμάζουν «αντιρατσιστικό» και τζαμί


Σε όλη την Ευρώπη εξαρθρώνουν πυρήνες ισλαμικής τρομοκρατίας και εδώ οι πολιτικάντηδες ετοιμάζουν «αντιρατσιστικό» και τζαμίΤην ώρα που ο αραβικός κόσμος βρίσκεται σε διχασμό και αναβρασμό, με αφετηρία την αμερικανοσιωνιστική επέμβαση στην Συρία, αλλά και την αμερικανοκίνητη τζιχάντ του ISIS στο Ιράκ, στην Ευρώπη και κυρίως στα Βαλκάνια, αυξάνονται οι ενδείξεις και οι αποδείξεις για φυτώρια τζιχαντιστών.

Ήδη αλβανοί, κοσοβάροι, λοιποί μουσουλμάνοι των Βαλκανίων, αλλά και Ολλανδοί, Αυστραλοί έχουν ενωθεί με τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και λοιπών χρηματοδοτούμενων από τους αμερικανούς οργανώσεων, προκειμένου να σπείρουν τον τρόμο στην Μέση Ανατολή και την φρίκη, δια των ανταποκρίσεων, στην Δύση.

Σε όλες τις χώρες της Δύσης έχει σημάνει συναγερμός για αυτή την πρωτόγνωρη «μετανάστευση» τζιχαντιστών από την Ευρώπη προς την Μέση Ανατολή και κατηχητών που κάνουν την αντίστροφή πορεία. Σε πολλές χώρες του κόσμου έχουν υπάρξει συλλήψεις για στρατολόγηση τζιχαντιστών μέσα σε τζαμιά και σε χώρους ζύμωσης τέτοιων φαινομένων, όπως π.χ. οι καταλήψεις των αναρχικών στην Ελλάδα.

Η μόνη χώρα που δεν δείχνει να ετοιμάζεται για τον επερχόμενο ισλαμικό τρόμο είναι η Ελλάδα των σαμαροβενιζέλων.  

Την ίδια ώρα που όλα τα κράτη του κόσμου φροντίζουν για την αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου, η κυβέρνηση των υποτακτικών φέρνει εσπευσμένα τον «αντιρατσιστικό» νόμο, ώστε να μπορέσουν να ζητήσουν άσυλο άμεσα όλοι οι επίδοξοι τζιχαντιστές. Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνουν μία ψευδή καταγγελία περί «ρατσιστικής επιθέσεως» και αυτομάτως θα κερδίζουν ένα έτος παραμονής στην Ελλάδα.

Παραλλήλως ετοιμάζεται, με την… ευγενική χορηγία Μπόμπολα, Κόκκαλη κ.λ.π., ένα τζαμί στον Βοτανικό, ώστε να χρησιμεύσει ως χώρος στρατολόγησης επίδοξων τζιχανιστών, βομβιστών αυτοκτονίας κ.α. που θα δράσουν είτε στην Μέση Ανατολή, είτε απευθείας στην Ελλάδα, μέσω συνεργασίας με την εγχώρια τρομοκρατία ή αυτόνομα. 

Οι πολιτικάντηδες με τις εξυπηρετήσεις τους προς τους εργολάβους - καναλάρχες εκθέτουν ολόκληρη την χώρα στον ισλαμικό τρόμο. Παράλληλα τα κανάλια της διαφθοράς φροντίζουν για την αποσιώπηση αυτού του προφανούς κινδύνου, με το βλέμμα στραμμένο στα κέρδη που θα αποκομίσει η εργοδοσία τους.


Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Σουφλί: Σύλληψη 2 Βουλγάρων λαθροδιακινητών

Συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στον κόμβο Σουφλίου της Εθνικής Οδού Ορεστιάδας - Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 49 και 47 ετών, για διακίνηση λαθρομεταναστών.
 
Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα με βουλγαρικές πινακίδες που οδηγούσαν οι δύο δράστες, διαπίστωσαν ότι προωθούσαν με αυτά παράνομα στην ενδοχώρα 15 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων 12 από το Ιράκ και τρεις από τη Συρία.
 
Κατασχέθηκαν τα παραπάνω οχήματα, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
 
Την προανάκριση έχει αναλάβει το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Έβρου.

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ, ΕΚΛΕΒΕ ΞΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ...!

Ούτε έναν, ούτε δυο, αλλά δέκα ολόκληρους τόνους ξυλείας είχε αρπάξει σταδιακά από μια επιχείρηση στα Ιωάννινα ένας νεαρός Αλβανός και πωλούσε τη λεία του στην πατρίδα του, από την οποία πηγαινοερχόταν σαν… κύριος αν και εκκρεμούσε σε βάρος του απαγόρευσης εισόδου στην Ελλάδα!

Ο 26χρονος Αλβανός είχε υποχρεωθεί εδώ και αρκετό καιρό να επιστρέψει στη χώρα του λόγω διοικητικής απέλασης για διάφορες παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών. Ωστόσο, είχε βρει τρόπο να επιστρέφει κάθε τρεις και λίγο από αφύλακτα μονοπάτια της μεθορίου και να «σηκώνει» λίγο- λίγο το εμπόρευμα μιας επιχείρησης εμπορίας ξυλείας.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ερευνούσαν τις αλλεπάλληλες κλοπές ξυλείας τις οποίες είχε καταγγείλει ο ιδιοκτήτης της μάντρας από τις 27 Ιουλίου και μετά, εντόπισαν τον 26χρονο στα Ιωάννινα και έλεγχο των στοιχείων ταυτότητάς του διαπίστωσαν ποιος ήταν.

Η προανάκριση αποκάλυψε ότι αυτός είχε διαπράξει σταδιακά τις κλοπές κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Δράμα: Τσιγγάνοι ΡΟΜΑ επιτέθηκαν σε αστυνομικούς που πήγαν να τους χωρίσουν!

Το άγριο ξύλο που έπεφτε μεταξύ δυο τσιγγάνων ΡΟΜΑ στη Δράμα, κινητοποίησε αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφάλειας που έσπευσαν να τους χωρίσουν. Μόλις του είδαν οι συμπλεκόμενοι, όμως, σταμάτησαν τον καυγά τους και τους επιτέθηκαν!
 
Ο ένας από αυτούς κρατούσε σιδερολοστό και ο άλλος ένα πλαστικό αιχμηρό αντικείμενο με τα οποία επιχείρησαν να τραυματίσουν έναν αστυνομικό, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθώς ακινητοποιήθηκαν από τους υπόλοιπους και αφοπλίστηκαν. 
 
Οι δράστες, ηλικίας 40 και 35 χρόνων, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών, αντίσταση και απείθεια. 
 
Μάλιστα, ο 35χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές για κλοπές.

Μυστική επιχείρηση μεταφοράς 100 λαθρομεταναστών από την Σάμο στο Παρανέστι


Μυστική επιχείρηση μεταφοράς 100 λαθρομεταναστών από την Σάμο στο ΠαρανέστιΠάλι εκμεταλλεύονται την θερινή ραστώνη για να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στα κέντρα κράτησης της Α.Μ.Θράκης

Υπό άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου 2014, μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας, του λιμενικού σώματος, του πολεμικού ναυτικού και της Μεραρχίας Τεθωρακισμένων για την μεταφορά λαθρομεταναστών από την Σάμο στο κέντρο κράτησης μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας.

Η μεταφορά των εκατό λαθρομεταναστών πραγματοποιήθηκε με το αρματαγωγό του πολεμικού ναυτικού «Χίος» που κατέπλευσε στις 10:00 το πρωί στο νέο λιμάνι της Καβάλας, το οποίο φρουρούνταν ήδη από πολύ νωρίς το πρωί και ήταν κατ’ ουσίαν κλειστό.

Όπως πληροφορούμαστε από την ενημερωτική ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πρωινή», μετά την αποβίβαση των λαθρομεταναστών ακολούθησε η επιβίβασή τους σε λεωφορεία της αστυνομίας και μέσω της Εγνατίας οδού η μεταφορά τους στο κέντρο κράτησης μεταναστών στο παλιό στρατόπεδο Πανταζόπουλου, στο Παρανέστι Δράμας.

Για μία ακόμη φορά αποδεικνύει η συκυβέρνηση της συμφοράς ότι δεν εννοεί το παραμικρό από όσα εξαγγέλει. Εκμεταλλεύτηκαν οι συγκυβερνώντες την θερινή ραστώνη και το γεγονός ότι οι περισότεροι Έλληνες πολιτες βρίσκονται σε φάση διακοπών και ξεκούρασης, για να πραγματοποιήσουν μια ακόμη μυστική επιχείρηση μεταφοράς λαθρομεταναστών.

Το ίδιο είχαν πράξει και προ δύο ετών όταν εντελώς αιφνιδιαστικά αποφάσισαν να μετατρέψουν τις σχολές αστυφυλάκων Ξάνθης και Κομοτηνής σε κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, καθώς και με ανάλογες μυστικές επιχειρήσεις μετέφεραν σε αυτές εκατοντάδες λαθρομετανάστες.

Από τότε που έλεγαν ότι το μέτρο αυτό θα ήταν απολύτως προσωρινό, παρατηρούμε ότι, όχι μόνο δεν έχει αλλάξει τίποτα, αλλά συνεχίζουν ακάθεκτοι πάνω στο ίδιο σχέδιο να στοιβάζουν λαθρομετανάστες και να μην απελαύνουν κανέναν! Η συγκυβέρνηση της υποταγής και της ξενοδουλείας παραμένει σταθερή μόνο στον ανθελληνισμό της!

Δημήτριος Π. Μιμίδης
Τ. Ο. Καβάλας




Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

Να τι διδάσκουν στα αλβανικά σχολεία της πατρίδας μας:”Η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών”! Συνεχίζεται η ιστορική προπαγάνδα και ο ρατσισμός εναντίων των Ελλήνων

alvania-sxoleio
Με αφορμή την ίδρυση ενός ακόμη αλβανικού σχολείου στην Ελλάδα (στην Καλαμαριά) και την ανάληψη από τον εκδοτικό οίκο ”Αλμπα” της εκτύπωσης των βιβλίων και όποιων άλλων διδακτικών βοηθημάτων χρειαστούν, αξίζει να μαθευτεί το περιεχόμενο των βιβλίων που διδάσκονται οι μαθητές των αλβανικών σχολείων.

Οι νεαροί Αλβανοί, μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά»...!

Η νέα γενιά Αλβανών μαθαίνει, μεταξύ άλλων, πως… έχει ίδιο DΝΑ με τον βασιλιά Πύρρο της Ηπείρου και την Ολυμπιάδα, μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Όλα αυτά τυπώθηκαν φέτος στα επίσημα σχολικά εγχειρίδια με την έγκριση του αλβανικού υπουργείου Παιδείας, την ώρα που η αλβανική κυβέρνηση ζητά τη στήριξη της Ελλάδας για να ανοίξουν οι πόρτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (και η Ελλάδα το πράττει, χωρίς να θέσει κανένα απολύτως όρο), όπως αναφέρει η βορειοηπειρωτική ιστοσελίδα himara.gr .

Στο νέο βιβλίο «Γεωγραφία της Αλβανίας», που εκδόθηκε φέτος και ήδη αποτελεί διδακτική ύλη στα λύκεια της χώρας, οι μαθητές διδάσκονται για τις «αλβανικές περιοχές» (treva shqiptare) που έμειναν εκτός αλβανικού κράτους. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται το Κοσσυφοπέδιο, τμήματα του Μαυροβουνίου και της Σερβίας, η μισή έκταση των Σκοπίων και βέβαια ολόκληρη η ΒΔ Ελλάδα, με τους Νομούς Φλώρινας, Καστοριάς, Γρεβενών, Ιωαννίνων, Άρτας, Πρέβεζας, Θεσπρωτίας και το βόρειο τμήμα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας...!

Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη χώρα μας, στο κεφάλαιο «Οι αλβανικές περιοχές στην Ελλάδα», αναφέρονται τα εξής: «Είναι αλβανικές περιοχές που αδίκως προσαρτήθηκαν στο ελληνικό κράτος το 1913 από το Συμβούλιο των Πρεσβευτών.

Οι ιστορικές εξελίξεις, οι μαζικές βίαιες μετακινήσεις των αυτοχθόνων αλβανικών πληθυσμών και η έλλειψη επίσημων στοιχείων δυσκολεύουν των προσδιορισμό των αλβανικών περιοχών στην Ελλάδα και κυρίως των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων των συγκεκριμένων περιοχών. Αυτές οι περιοχές βρίσκονται στη Βορειοδυτική Ελλάδα, νότια της “Μακεδονίας” και νοτιοανατολικά της Αλβανίας μέχρι τον κόλπο της Άρτας και αποτελείται από τις περιοχές Τσαμουριά, Φλώρινα, κ.λπ.».

Οι συγγραφείς του βιβλίου υποστηρίζουν πως η Ελλάδα έχει πραγματοποιήσει «εθνοκάθαρση» με στόχο τον αφανισμό των Αλβανών που ζούσαν εκεί. Ο χάρτης με τη Μεγάλη Αλβανία και τις όμορες «αλβανικές περιοχές» κοσμεί το εξώφυλλο τόσο του βιβλίου όσο και του τετραδίου ασκήσεων των μαθητών που καλούνται, για παράδειγμα, να ζωγραφίσουν τις περιοχές της Ελλάδας όπου ζουν… Αλβανοί ή να απαντήσουν στα ερωτήματα: «Ποιες είναι οι αλβανικές περιοχές της Ελλάδας;» ή «Αναφέρετε τις εκδιώξεις που υπέστησαν οι Αλβανοί από τις ελληνικές αρχές».

Να σημειωθεί πως στο βιβλίο Γεωγραφίας δεν υπάρχει καμία απολύτως αναφορά στην ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, παρά μόνο πως στη χώρα οι διάφορες μειονότητες (Έλληνες, Σκοπιανοί και Μαυροβούνιοι) αγγίζουν συνολικά το 2%, ενώ τους Βλάχους, που στην πλειονότητα τους έχουν ελληνική εθνική συνείδηση, τους χαρακτηρίζει «πολιτιστική μειονότητα».

Πολωνός τραυμάτισε σοβαρά 51χρονο στο Λαγανά Ζακύνθου-Το θύμα χρειάστηκε αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας

mpounia
​ Μια έντονη λογομαχία, φαίνεται ότι ήταν η αιτία για να σπρώξει ένας Πολωνός έναν 51χρονο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει πολύ σοβαρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού.



Όλα έγιναν σε είσοδο ξενοδοχείου στο Λαγανά Ζακύνθου, όπου ο Πολωνός απώθησε βίαια τον 51χρονο άντρα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πέσει άσχημα.

Ο άτυχος άντρας χρειάστηκε αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας , όπου και νοσηλεύεται.
Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά.

42χρονος αλλοδαπός Ρουμανικής υπηκοότητας συνελήφθη για κλοπές πορτοφολιών στο Τράμ.

Συνελήφθη προχθές (14-8-2014) το μεσημέρι κοντά στη στάση του ΤΡΑΜ «Αγία Φωτεινή»

από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε χρηματικό ποσό από ημεδαπό επιβάτη του συρμού του ΤΡΑΜ, αλλά έγινε αντιληπτός και ακινητοποιήθηκε.

Όπως προέκυψε από την έρευνα του Τ.Α. Νέας Σμύρνης, ο συλληφθείς, από κοινού με δύο άγνωστους συνεργούς του, τον τελευταίο μήνα είχαν διαπράξει τέσσερις (4) κλοπές από πολίτες σε στάσεις και εντός των συρμών του ΤΡΑΜ, αφαιρώντας πορτοφόλια που περιείχαν χρηματικά ποσά και προσωπικά έγγραφα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ... ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΜΗΛΟ

Συνελήφθησαν ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, ένας άνδρας και μία γυναίκα από τη Γερμανία, ηλικίας 34 και 33 ετών κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής στο αεροδρόμιο της Μήλου ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί στις αποσκευές των κατηγορουμένων βρήκαν και κατάσχεσαν έναν οξυπύθμενο αμφορίσκο ύφους 32,5 εκατοστών και τμήμα λαιμός-λαβή που είχε αποσπαστεί από τον εν λόγω αμφορίσκο.

Το παραπάνω αρχαίο αντικείμενο εμπίπτει στις διατάξεις του Νόμου 3028/2002 «Για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς», εκτιμάται ότι ανήκει χρονολογικά στη ρωμαϊκή περίοδο και κατασχέθηκε προκειμένου να αποσταλεί στις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού για περαιτέρω αξιολόγηση.

H δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

www.iefimerida.gr

Εξαρθρώθηκε σπείρα ΡΟΜΑ που εκβίαζε μικροπωλητές για παροχή «προστασίας»

astynomia-peripoliko
Εξαρθρώθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική ομάδα ΡΟΜΑ , τα μέλη της οποίας εκβίαζαν μικροπωλητές υπαίθριων αγορών (θρησκευτικά πανηγύρια, παραδοσιακά παζάρια κ.λπ.), σε διάφορες περιοχές της χώρας, από τους οποίους εισέπρατταν διαφορά χρηματικά ποσά για παροχή «προστασίας».

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν (5)  ΡΟΜΑ, ηλικίας από 24 έως 63 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα (4) συνεργοί τους. 

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση με το πρόσχημα της παροχής «προστασίας», παράβαση του νόμου περί όπλων, ξέπλυμα χρήματος, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Είχε προηγηθεί καταγγελία, σύμφωνα με την οποία οι συλληφθέντες, με τη χρήση βίας, όπλων και απειλών για απαγωγές μελών οικογενειών, απαιτούσαν και λάμβαναν εκβιαστικά χρηματικά ποσά (100 – 200 ευρώ), από μικροπωλητές με νόμιμη άδεια, προκειμένου να τους παρέχουν «προστασία».
Σύμφωνα με την καταγγελία, απαιτούσαν επίσης εκβιαστικά από ομάδα μικροπωλητών, την καταβολή (1.000) ευρώ, για κάθε υπαίθρια αγορά, όπου επρόκειτο να ασκήσουν την εμπορική δραστηριότητα τους.

Μάλιστα, στο πλαίσιο των απειλών και εκβιασμών, προκειμένου οι συγκεκριμένοι μικροπωλητές να ενδώσουν στις παράνομες απαιτήσεις τους, επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έναν από αυτούς.

Την Τέταρτη 13-8-2014 οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας προσημειώθηκε το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και σε προκαθορισμένο ραντεβού, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, οι συλληφθέντες παρέλαβαν τα χρήματα, από μικροπωλητή.

Κατά την επέμβαση των αστυνομικών πρόβαλλαν σθεναρή αντίσταση και τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ενώ επιχείρησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες, μαζί με τους συνεργούς τους που αναζητούνται, τουλάχιστον από το Μάιο του 2013, εισέπρατταν χρηματικά ποσά (100 – 200 ευρώ) για «προστασία», από περίπου 300 μικροπωλητές, οι οποίοι ενοικίαζαν νόμιμα χώρο από τοπικούς Δήμους, σε υπαίθριες αγορές σε ολόκληρη τη χώρα.

Η εγκληματική ομάδα δραστηριοποιούνταν κυρίως στις περιοχές της Κάτω Αχαΐας, της Αμαλιάδας, του Βόλου, του Άργους, του Ηράκλειου Κρήτης, της Χαλκίδας αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Ένας από τους συλληφθέντες (27χρονος ΡΟΜΑ) έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για απαγωγή και απάτη, ενώ το 2009 είχε έλθει σε συμπλοκή με αστυνομικούς στην περιοχή του Περιστερίου. Επίσης, ένα από τα άτομα που αναζητείται (26χρονος υπήκοος Σλοβακίας) έχει κατηγορηθεί ομοίως για παρόμοια αδικήματα.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο JEEP, που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, κινητά τηλέφωνα και φυλλάδιο με πρόγραμμα και ημερομηνίες υπαίθριων αγορών σε όλη την Ελλάδα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΥΚΟΝΟΣ: Στα χέρια της αστυνομίας οι δύο θρασύτατοι Ιταλοί που διακινούσαν ναρκωτικά (όλων των ειδών) και χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα !

mykonos
Απίστευτο θράσος των δύο Ιταλών “πρεζέμπορων”που συνελήφθησαν στη Μύκονο , όχι μόνο διακινούσαν  ναρκωτικά, αλλά για και για τις καθημερινές συναλλαγές τους χρησιμοποιούσαν πλαστά χαρτονομίσματα.


Συνελήφθησαν προχθές (14.8.2014) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, δυο υπήκοοι Ιταλίας ηλικίας 25 και 27 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την διακίνηση, κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων και κλοπή.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών και κυκλοφορίας πλαστών χαρτονομισμάτων, ακινητοποιήθηκαν οι κατηγορούμενοι και ακολούθησε έλεγχος κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή τους 8 χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, που έφεραν τον ίδιο σειριακό αριθμό.

Από την εξελικτική πορεία της αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες κατείχαν στο χώρο που διέμεναν:
Κοκαΐνη βάρους περίπου 5,5 γραμμαρίων, συσκευασμένη σε έξι φιξάκια
Κατεργασμένη κάνναβη βάρους 92 γραμμαρίων
Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64 γραμμαρίων
Μεθαμφεταμίνη ( MDMA ) βάρους 23 γραμμαρίων, τοποθετημένη σε δεκαεπτά αυτοσχέδιες συσκευασίες
Ζυγαριά ακριβείας
Μαχαίρι το όποιο είχε στη λάμα του ίχνη ναρκωτικών ουσιών
7 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ
3 κινητά τηλέφωνα

Όπως εξακριβώθηκε οι δράστες κατείχαν τις ναρκωτικές ουσίες με σκοπό τη διακίνηση τους, ενώ παράλληλα χρησιμοποιούσαν τα πλαστά χαρτονομίσματα στις δοσοληψίες τους κατά την διαμονή τους στο νησί της Μυκόνου.

Οι ναρκωτικές ουσίες, τα πλαστά χαρτονομίσματα και τα υπόλοιπα ανευρεθέντα κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, για δυο από τα κατασχεμένα κινητά τηλέφωνα ερευνάται η προέλευσή τους.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014

Συνελήφθη Βούλγαρος που έκανε καθημερινά το δρομολόγιο Βουλγαρία – Θεσσαλονίκη, για να εκδίδει 27χρονη ομοεθνή του, παρά τη θέληση της

porneia
Συνελήφθη αλλοδαπός για σωματεμπορία και βιασμό, ενώ αναζητείται ομοεθνής συνεργός του. Κατά το… τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον, σε καθημερινή βάση εκτελούσαν το δρομολόγιο Βουλγαρία – Θεσσαλονίκη προκειμένου να την εκδίδουν

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Θεσσαλονίκης, περίπτωση σωματεμπορίας και βιασμού σε βάρος 27χρονης αλλοδαπής, από δύο ομοεθνείς της.

Συνελήφθη για την υπόθεση, πρωινές ώρες της 13-08-2014, έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην ευρύτερη περιοχή κέντρου πόλης, 34χρονος αλλοδαπός, ενώ αναζητείται 36χρονος συνεργός του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Σωματεμπορίας και του Βιασμού.

Η αστυνομική έρευνα πραγματοποιήθηκε μετά από καταγγελία της 27χρονης, σε αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας, η οποία νωρίτερα κατελήφθη να εκδίδεται έναντι αμοιβής, στην ευρύτερη περιοχή της οδού Γιαννιτσών.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι , οι δύο άντρες, τουλάχιστον κατά το τελευταίο δίμηνο, ενεργώντας από κοινού, την μετέφεραν καθημερινά από τη Βουλγαρία στη Θεσσαλονίκη και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται, κρατώντας εξ’ ολοκλήρου το χρηματικό ποσό της αμοιβής.
Επιπλέον , την επιτηρούσαν τόσο κατά την ώρα της εργασίας της, όσο και κατά τη διαμονή της σε διαμέρισμα στη Βουλγαρία, όπου την είχαν περιορισμένη ελέγχοντας τις κινήσεις της.
Η 27χρονη γυναίκα κατήγγειλε ακόμη ότι ο 34χρονος συλληφθείς, το τελευταίο διάστημα συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά, χωρίς τη θέλησή της.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα. Ακόμη κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, καθώς και κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους.

Στην παθούσα έγιναν γνωστές οι προβλεπόμενες διατάξεις περί προστασίας και παροχής βοήθειας και φιλοξενείται ήδη σε ειδική μονάδα αρωγής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγη makeleio.gr

ΒΟΛΟΣ: Συνελήφθη Ρουμάνα ΜΗ – ΤΕΡΑ που εγκατέλειψε στους δρόμους, την 9χρονη κόρη της

koritsi
Συνελήφθη χθες το απόγευμα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, 23χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, σε βάρος της οποίας… σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 23χρονη εγκατέλειψε προχθές το μεσημέρι στην πόλη του Βόλου την ανήλικη κόρη της, ηλικίας 9 ετών, εκθέτοντάς την και καθιστώντας την κατ’ αυτόν τον τρόπο αβοήθητη.

Το ανήλικο κορίτσι βρέθηκε περιπλανώμενο στο κέντρο της πόλης, τις πρώτες πρωινές ώρες χθες , από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ενώ μετά από εισαγγελική παραγγελία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου και φιλοξενείται.

Οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό της μητέρας της ήταν επισταμένες, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη της.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.