Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΕΝΤΑΣΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΕ ΟYΤΕ ΚΙΧ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ

Ένταση μεταξύ αστυνομικών και μεταναστών σημειώθηκε λίγο πριν τις 22.00 το βράδυ της Τρίτης στο Κέντρο Κράτησης Μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι φιλοξενούμενοι μετανάστες της 1ης πτέρυγας στο Κ.Φ.Α., αρνήθηκαν να μπουν στα καταλύματα τους μετά των προαυλισμό τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχείρησαν να εξεγερθούν, κάτι το οποίο απεφεύχθη μετά από την επέμβαση των φρουρών και των ανδρών των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι οι πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Καθημερινά σχεδόν οι κρατούμενοι του κέντρου φιλοξενίας διαμαρτύρονται για τις συνθήκες κράτησης.

Κατασχέθηκαν 124.000 προϊόντα «μαϊμού» στο κέντρο της Αθήνας. Συνελλήφθη ο κινέζος ιδιοκτήτης του καταστήματος

https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/kqz6kq70jzGvqMDc_7lwcg--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0yMDI7cT03NTt3PTMyNA--/http://media.zenfs.com/el_GR/News/protothema_gr/303D769E976F009F87762E49B86794B0.jpgΠερισσότερα από 124.000 «μαϊμού» ρούχα και κοσμήματα εντοπίστηκαν σήμερα από την Αστυνομία σε κατάστημα και αποθηκευτικούς χώρους στην οδό Σωκράτους, στο κέντρο της Αθήνας.

Κατά την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο της επιχείρησης , συνελήφθη ο 41χρονος Κινέζος ιδιοκτήτης του καταστήματος και των αποθηκευτικών χώρων.

Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν συνολικά 124.233 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων γνωστών εμπορικών οίκων του εξωτερικού, όπως κοσμήματα, φο μπιζού και είδη ένδυσης.

Τα «μαϊμού» προϊόντα παρελήφθησαν από τον Δήμο Αθηναίων για καταστροφή, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ενώ οι Ελληνες δίνουν μάχη για ένα κιλό δωρεάν πατάτες η κυβέρνηση δίνει 400.000 ευρώ σε ΜΚΟ για την περίθαλψη των λαθρομεταναστών!

Tην ίδια στιγμή που οι εξαθλιωμένοι από την πείνα και την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης Έλληνες πολίτες δίνουν μάχη για μια σακούλα πατάτες στις δωρεάν διανομές λαχανικών και ενώ ακόμα δεν έχει κοπάσει ο θόρυβος από το σκάνδαλο των ΜΚΟ, η κυβέρνηση δίνει σε μία νέα ΜΚΟ 400.000 ευρώ για την "διαπολιτισμική μεσολάβηση σε επιλεγμένα νοσοκομεία", με απλά λόγια για την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών!
 
Με απόφαση του αρμόδιου υπουργού Εσωτερικών Γ.ΜΙχελάκη, το υπουργείο Εσωτερικών διέθεσε 400.000 ευρω σε μια ΜΚΟ που ασχολείται με την υγειονομική περίθαλψη των λαθρομεταναστών στα δημόσια νοσοκομεία. Σε αυτή την χώρα για να έχεις σωστή υγειονομική περίθαλψη και προπαντώς δωρεάν πρέπει να μπεις παράνομα από τα σύνορα...!!!
 






 
 
 
Εξαθλιωμένοι είναι οι Έλληνες την εποχή τoυ success story της μνημονιακής κυβέρνησης τη στιγμή που ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πανηγυρίζει για το πρωτογενές πλεόνασμα! Τραγικές είναι οι εικόνες που διαδραματίζονται στη λαϊκή αγορά του Κολωνού.
 
Γονείς με τα μωρά στην αγκαλιά τους που κλαίνε στέκονται στην ουρά για να παραλάβουν λίγα φρούτα και λίγα λαχανικά δωρεάν.
 
Οι παραγωγοί βλέποντας τη διαμαρτυρία τους να μετατρέπεται σε... πόλεμο και μην μπορώντας να συγκρατήσουν την ορμή του κόσμου συνέχισαν τη δωρεάν διανομή των προϊόντων τους από τα φορτηγά τους. 
 
Ο κόσμος ήταν τόσος που στη Λένορμαν η κυκλοφορία διεξαγόταν για ώρες μόνο από μία λωρίδα. 
 
Στον Κολωνό οι παραγωγοί πήγαν με σκοπό να μοιράσουν 65 τόνους λαχανικών και φρούτων όλων των ειδών, αλλά και 1,5 τόνο ψάρια (γόπα, γαύρο, σαυρίδια). 
 
Στο Περιστέρι στήθηκαν πάνω από 100 πάγκοι με 70 τόνους προϊόντων.
 
Πλήθος κόσμου στριμώχθηκε όμως και σε λαϊκή αγορά της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη, όπου 150 παραγωγοί μοίραζαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά.
 
«Από το συνωστισμό του κόσμου έχουμε μέχρι και λιποθυμίες» δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Θράκης, που αριθμεί 5.000 μέλη, Βασίλης Μακρίδης.
 
Δηλαδή οι Έλληνες δεν έχουν κυριολεκτικά να φάνε, δεν γνωρίζουν τι είναι πλέον η ιατρική περίθαλψη, και ταυτόχρονα πληρώνουν από το υστέρημά τους ώστε ο κάθε παράνομος μετανάστης να έχει φροντίδες υγείας σε "επιλεγμένα νοσοκομεία".
 






 
 
 
Και σα να μην φτάνουν όλα αυτά, μόλις χθες είχαμε και την κατάπτυστη έκθεση της Διεθνούς Αμνηστείας.
 
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) πρέπει να επιβάλει κυρώσεις στην Ελλάδα για την παράλειψή της να εξαλείψει την τακτική και διαδεδομένη πρακτική της απώθησης προσφύγων και μεταναστών που φτάνουν στα σύνορά της αναζητώντας προστασία, ασφάλεια και καλύτερο μέλλον στην Ευρώπη» αναφέρει έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας που ως γνωστόν χρηματοδοτείται από ισλαμιστικές οργανώσεις και το κράτος του Κατάρ και προωθεί τον εξισλαμισμό των χωρών της Ευρώπης.
 
Τα νεοταξίτικα κέντρα εξουσίας θέλουν την πλήρη εξαθλίωση του ελληνικού λαού, την γενοκτονία του και τον εκτοπισμό του σε άλλες χώρες. Αμέσως θα αντικατασταθεί από λαθρομετανάστες για τους οποιους ο σχεδιασμός προβλέπει να γίνουν οι Έλληνες του μέλλοντος. Για να πετύχει αυτό αυτοί πρέπει να έχουν τα πάντα και οι γηγενείς Έλληνες να μην έχουν τίποτα για να μην ελπίζουν σε τίποτα, και ακόμα καλύτερα να πληρώνουν οι ίδιοι για τις ανέσεις των "αντικαταστών".
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ : Μεϊμαράκης προς αλβανούς: Θα σας βάλουμε στην Ε.Ε. για να μπουκάρετε στην Ελλάδα ως... Ευρωπαίοι!


Μεϊμαράκης προς αλβανούς: Θα σας βάλουμε στην Ε.Ε. για να μπουκάρετε στην Ελλάδα ως... Ευρωπαίοι!Επίσκεψη στην Αλβανία πραγματοποίησε ο πρόεδρος της βουλής Μεϊμαράκης, ο οποίος μετά από συνάντησή του με τον Αλβανό ομόλογό του, και το πρώτο που έκανε ήταν να απολογηθεί για όσα διαδίδουν διάφοροι κύκλοι, ότι οι Αλβανοί λαθρομετανάστες κακοπερνάνε στην Ελλάδα:

«Η συντριπτική πλειοψηφία στην Ελλάδα συνεργάζεται με ειλικρίνεια με τους Αλβανούς πολίτες που ζουν στη χώρα μας και εάν ακούγονται κάποιες διαφορετικές, ακραίες φωνές, αυτές δεν απηχούν τις απόψεις της κυβέρνησης και του πολιτικού κόσμου».
Αφού πέρασε με… λίαν καλώς την απολογία του, βεβαίωσε τους Αλβανούς ότι «με εντολή Σαμαρά» η κυβέρνηση θα «τρέξει» την ένταξη της Αλβανίας στην Ε.Ε. (προφανώς για να έρχονται οι Αλβανοί στην Ελλάδα ως… Ευρωπαίοι πολίτες κι όχι ως λαθρομετανάστες):

«Μέσα στους στόχους της ελληνικής  Προεδρίας είναι σαφέστατα να μπορέσει η Αλβανία μέχρι τον Ιούνιο να έχει τη θετική εισήγηση της Επιτροπής. Έχουμε κατ’ επανάληψιν τονίσει αλλά και με πράξεις έχουμε αποδείξει ότι όλη αυτή η ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων πρέπει να ενταχθεί στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ».
Τα συμπεράσματα για το ποιόν αυτών που μας κυβερνούν, δικά σας!

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ. ΕΙΧΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ. ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ


PH1Στο πλαίσιο της άμεσης κινητοποίησης των αστυνομικών αρχών, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σήμερα κρυμμένος σε θαμνώδη περιοχή στη Νέα Χιλή Αλεξανδρούπολης, ο ένας από τους δύο δράστες της ανθρωποκτονίας του 63χρονου ημεδαπού με κίνητρο τη ληστεία που διαπράχηκε σήμερα το πρωί στην ίδια περιοχή.


Πρόκειται για 43χρονο "ομογενή" από τη Γεωργία, κάτοικο Αλεξανδρούπολης.
Ο κακοποιός, που είχε μαζί του και ένα πιστόλι κρότου, αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του, ενός Αλβανού οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πολλή προσοχή καθώς έχει μαζί του το όπλο του εγκλήματος.


Στην κατοχή του βρέθηκαν χρήματα από τη ληστεία. Ερευνες συνεχίζονται και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.

Επίσης:
Το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δυο δράστες, οι οποίοι έστησαν το πρωί ενέδρα θανάτου σε 63χρονο γνωστό επιχειρηματία της Αλεξανδρούπολης, βρήκαν εγκαταλειμμένο, σε παραλιακό δρόμο της Νέας Χηλής Αλεξανδρούπολης.

PH2Πρόκειται μηχανάκι μικρού κυβισμού , που είχε κλαπεί προ τριμήνου από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δράστες εκτιμάται πως διέφυγαν με άλλο όχημα που τους περίμενε.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δεύτερος δράστης δεν μπορεί να έχει απομακρυνθεί πολύ από το σημείο όπου βρέθηκε ο συνεργός του και «οργώνουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν.

Στο μεταξύ, από τις συνολικά εννέα σφαίρες που ρίφθηκαν εναντίον του άτυχου επιχειρηματία, μόνο δυο τον πέτυχαν αλλά ήταν μοιραίες… Η μια τον τραυμάτισε στη δεξιά ωμοπλάτη και η δεύτερη στην αριστερή κοιλιακή χώρα.

Γεωργιανός ο ένας από τους δύο εκτελεστές, της άγριας δολοφονίας του επιχειρηματία στην Αλεξανδρούπολη

Προηγούμενη ενημέρωση:
Νεκρός έπεσε από πυρά γνωστός επιχειρηματίας της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thrakinea.gr άγνωστοι τον πυροβόλησαν έξω από το σπίτι του στην προσπάθειά τους να τον ληστέψουν.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο άτυχος επιχειρηματίας βγήκε από το σπίτι του και οι άγνωστοι κακοποιοί που επέβαιναν σε μηχανές μεγάλου κυβισμού, τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.
To θύμα δέχτηκε δύο σφαίρες που του προκάλεσαν θανάσιμα τραύματα στη δεξιά ωμοπλάτη και στην αριστερή κοιλιακή χώρα.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σ’ όλη την περιοχή για να εντοπίσει τους δράστες.

To ρεπορταζ από τον xronos.gr
Ραντεβού θανάτου είχε ο 63χρονος ιδιοκτήτης της αλυσίδας το «Σπίτι του γλυκού» αφού την ώρα που έβγαινε αμέριμνος από την μονοκατοικία του στην Ν. Χιλή Αλεξανδρούπολης δέχθηκε πυροβολισμούς από ένοπλους κουκουλοφόρους οι οποίοι σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Χ» επέβαιναν πάνω σε δύο μοτοσικλέτες.

Νεκρός έπεσε ο Χρήστος Καλούδης, ένας άνθρωπος που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, ήταν γαλαντόμος, πρόσφερε catering υπηρεσίες σε φορείς και συλλόγους, διατηρούσε μια ανθούσα αλυσίδα ζαχαροπλαστείων σε Έβρο και Ροδόπη και ήταν ιδιοκτήτης του ΝΟΑ, της κεντρικής καφετέριας του ναυτικού Ομίλου στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης. Όπως είπαν μιλώντας στο «Χ» άνθρωποι που τον γνώριζαν η ζωή του γέλασε δυο φορές αφού κέρδισε το λαχείο στο παρελθόν κι έτσι ανοίχτηκε επιχειρηματικά εγκαταλείποντας την εργασία του ως νοσοκόμος.

Η σύζυγός του παρέμεινε ως νοσηλεύτρια και συνταξιοδοτήθηκε από εκεί. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες δέχθηκε το δολοφονικό χτύπημα ο Χρήστος Καλούδης είναι άγνωστες, ωστόσο οι πληροφορίες του «Χ» θέλουν το θύμα να είχε πάνω του 8.000 ευρώ, χρήματα που αφαίρεσαν οι δράστες και διέφυγαν, αφού πρώτα τον «γάζωσαν».

Ο τρόπος που έδρασαν οι δράστες ενώ αρχικά είχε λεχθεί ότι ήταν περιστατικό απόπειρας ληστείας κάτι τέτοιο δεν ευσταθεί αφού επρόκειτο για …πληρωμένους δολοφόνους. Δεν γνωρίζουμε ποιος και γιατί τους έστειλε να εκτελέσουν το «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος του επιχειρηματία, πάντως το σκηνικό παραπέμπει σε άλλα ήθη, άγνωστα στην Θράκη και προβληματίζουν έντονα τις διωκτικές αρχές. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ένδειξη πένθους έκλεισαν σήμερα τα ζαχαροπλαστεία το «Σπίτι του γλυκού».
πηγη

Χειροπέδες σε δύο αλλοδαπούς στην Καβάλα που διακινούσαν extasy

kav2_0Στη σύλληψη ενός 29χρονου και μίας 22χρονης αλλοδαπής για εισαγωγή, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.


Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συνεχών, καθημερινών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την καταπολέμηση των οργανωμένων μορφών εγκληματικότητας και την αποφυγή έκνομων πράξεων.

Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στους ανωτέρω συλληφθέντες από προσωπικό των Γραφείων Δίωξης Ναρκωτικών και Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής καθώς και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., βρέθηκε στην τσάντα της 22χρονης αλλοδαπής, επιμελώς κρυμμένη, μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα MDMA σε κόκκους κρυσταλλικής μορφής μεικτού βάρους 46,9 γραμμαρίων.

Σε νομότυπη κατοίκον έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 29χρονου, βρέθηκαν τα κάτωθι:
· μία (01) νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα MDMA σε κόκκους κρυσταλλικής μορφής μεικτού βάρους 6,1 γραμμαρίων,
· μία (01) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
· πέντε (05) μεγάλες κάψουλες που περιείχαν ποσότητα MDMA συνολικού μεικτού βάρους 2,9 γραμμαρίων,
· είκοσι μία (21) μεσαίου μεγέθους κάψουλες,
· είκοσι (20) μεγάλες κάψουλες άδειες, πιθανό μέσο απόκρυψης καθώς και εύκολης μεταφοράς, μετακίνησης και εισαγωγής στη χώρα ποσοτήτων MDMA και
· είκοσι τρεις (23) κάψουλες με άγνωστη ουσία.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας.

Νέα Αλικαρνασσός: Αποτροπή απόδρασης Αργεντίνου βαρυποινίτη

Νέα Αλικαρνασσός: Έπαθαν ΣΟΚ οι σωφρονιστικοί όταν μπήκαν στο κελί Ο κρατούμενος έχει καταδικαστεί σε 20 και 18 χρόνια κάθειρξης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και τη διάπραξη ένοπλων ληστειών. 
 
Η απροσεξία ενός βαρυποινίτη ήταν καταλυτικός παράγοντας για την αποτροπή της απόδρασής του από τις φυλακές Νέας Αλικαρνασσού, αφού χάρη σε αυτή οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν τα σχέδιά του και τον σταμάτησαν.

Πρόκειται για έναν 54χρονο Αργεντινό, τον οποίο πρόλαβαν στο παρά πέντε πριν αποδράσει.
Ο κρατούμενος έχει καταδικαστεί σε 20 και 18 χρόνια κάθειρξης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και τη διάπραξη ένοπλων ληστειών, ενώ είναι υπόδικος για απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων, το Μάρτιο του 2013.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», τα σχέδιά του αποκαλύφθηκαν όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν τις πέτρες από τις «εργασίες» που έκανε στο κελί του. Ο 54χρονος έσκαβε για μέρες τον τοίχο, βάζοντας τα μπάζα σε εφημερίδες, τα οποία στη συνέχεια πετούσε στα σκουπίδια.
Αυτά όμως τον πρόδωσαν, με αποτέλεσμα να αποτραπεί η απόδρασή του.

Ληστεία αλλοδαπών τουριστών κάτω απο την Ακρόπολη.

https://s.yimg.com/bt/api/res/1.2/ZaItirP64U8YU9_BOsLF6Q--/YXBwaWQ9eW5ld3M7Zmk9aW5zZXQ7aD0yMDI7cT03NTt3PTMyNA--/http://media.zenfs.com/el_GR/News/protothema_gr/6ACE9DE99DD76BCE11400A159914240E.jpgΞεκίνησαν οι επιθέσεις ληστών κατά τουριστών χθες τη νύχτα κάτω απ' την Ακρόπολη... Θύματα δυο Αμερικανοί τουρίστες.

Το ζευγάρι των τουριστών απολάμβανε την βόλτα του λίγο μετά τις 10 το βράδυ κοντά στον ιερό βράχο όταν ξαφνικά πετάχτηκαν μπροστά τους δυο άνδρες οπλισμένοι με μαχαίρια. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οι δυο άνδρες ήταν μελαμψοί.

Στη θέα των μαχαιριών οι δυο άτυχοι τουρίστες πάγωσαν. Παρέδωσαν στους ληστές ένα iPad αλλά και 260 ευρώ που είχαν πάνω τους και απλά τους παρακολούθησαν να χάνονται στα στενά.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας οι δράστες παραμένουν άφαντοι.

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ : Γάλλοι πολίτες οργανώνουν περιπολίες στη Λιλ κατά της εγκληματικότητας των λαθρομεταναστών

Ομάδες γηγενών Γάλλων πολιτών έχουν ήδη αρχίσει να αυτοοργανώνονται για την άμυνά τους κατά της ρατσιστικής και ισλαμικής βίας των λαθρομεταναστών στη χώρα τους.
 
Όπως γράφει το vice.com, τον περασμένο μήνα, τα μέλη της νεολαιίστικης εθνικιστικής ομάδας Génération Identitaire (GI), ξεκίνησε μια «περιπολία ασφαλείας» στο μετρό της βόρειας γαλλικής πόλης Λιλ.
 
Περίπου 30 νεαροί άντρες («ακροδεξιοί» για το Vice), με κίτρινα αδιάβροχα συγκεντρώθηκαν στις 14 και στις 25 Μαρτίου για να κάνουν επιβλέψουν τους συρμούς, προφανώς με στόχο την να έχουν μια «αποτρεπτική παρουσία εναντίον κακοποιών (κυρίως λαθρομεταναστών) που επιτίθενται και κλέβουν ατιμωρητί».
 
Η γαλλική ΜΚΟ ‘Human Rights League’, αμέσως έσπευσε να κάνει δήλωση υποστηρίζοντας ότι οι περιπολίες της GI είχαν ως στόχο «να χρησιμεύσουν ως εργαλείο προπαγάνδας για τις ακροδεξιές ιδέες τους».
 
Το Vice στη συνέχεια προσπαθεί να πείσει ότι με «450 υπαλλήλους ασφάλειας και 3.600 κάμερες ασφαλείας που δραστηριοποιούνται σε όλο το δίκτυο του μετρό» η προσπάθεια της GI δεν έχει νόημα.
 
Δείτε το βίντεο:
 
 
 
Σε ερωτήσεις του Vice, ο Aurélien Verhassel εκ μέρους της Génération Identitaire απάντησε:
 
Πιστεύουμε ότι οι νέοι είναι τα κύρια θύματα αυτής της κουλτούρας της ανασφάλειας στη χώρα μας. Δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που ποτέ τους δεν έχουν κακοποιηθεί ή έχουν πέσει θύματα ληστείας στους δρόμους και πρέπει να ζήσουμε με αυτήν την πραγματικότητα.
 
Η παρουσία μας είναι αρκετή για να τρομάξει τα αποβράσματα από το μετρό. Χάρη στην παρουσία μας δεν μπορούν πλέον να διαπράξουν εγκλήματα με ατιμωρησία. Είχαμε κάποια πολύ θετικά σχόλια από τους χρήστες του μετρό, όλοι τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ομάδας μας. 
 
Οι Γάλλοι αισθάνονται απομονωμένοι και φοβισμένοι, κυρίως επειδή κανείς δεν τους δίδαξε πώς να αντιμετωπίσουν τα αποβράσματα. Θέλουμε να σπάσουμε αυτό το μοτίβο και να δείξουμε στους νέους ότι μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Θέλουμε επίσης αποβράσματα να καταλάβουν ότι το παιχνίδι τους έλαβε τέλος. 
 
Η εγκληματικότητα στην πραγματικότητα έχει αυξηθεί στη Λιλ. Το βλέπουμε κάθε μέρα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, μπροστά από τα γυμνάσια, τα πανεπιστήμια και τα νυχτερινά κέντρα.
 
Η ετήσια έκθεση του εγκλήματος για την πόλη της Λιλ προοριζόταν να είναι μυστική, αλλά ένας δημοσιογράφος από την La Voix du Nord [μια τοπική εφημερίδα] την πήρε στα χέρια του και η υπόθεση ήρθε στο φως. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι υπήρξε μια αύξηση 65 τοις εκατό σε βίαιες ληστείες μεταξύ Ιανουαρίου και Αυγούστου του 2013.
 
Η Human Rights League θα πρέπει να αρχίσει να ανησυχεί για το έγκλημα. Μας κατηγορούν αλλά υπάρχουν σίγουρα πιο μειονεκτούντα άτομα μεταξύ των μελών και των υποστηρικτών μας από ό, τι στο εσωτερικό αυτής της ΜΚΟ.
 
Αν ανησυχούν πραγματικά για τα ανθρώπινα δικαιώματα και όχι για μια πολιτική προπαγάνδα, τότε θα πρέπει να κάνουν κάτι για την αύξηση της βίας που υπονομεύει το θεμελιώδες δικαίωμα να κυκλοφορούμε και να ζούμε με ασφάλεια .
 
Δεν έχουμε ταμπού στις εκφράσεις μας. Ναι, τους αποκαλούμε «αποβράσματα» και όχι «νεαρούς», όπως τα συστημικά μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν. Οι σημασιολογικές ακροβασίες δεν είναι αρκετές για να επισκιάσουν αυτό που οι άνθρωποι βιώνουν καθημερινά στους δρόμους μας.
 
Σε ανακοίνωση της 25 Απριλίου 2014 η Génération Identitaire αναφέρει πρόσφατο περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης στο μετρό της Λιλ, που δεν αποτράπηκε από τις κάμερες και τους υπαλλήλους κάτι που αποδεικνύει ότι η λαϊκή αλληλεγγύη ενάντια στα αποβράσματα δεν είναι άχρηστη!
 
Για τριάντα ολόκληρα λεπτά μπροστά από εντελώς παθητικούς μάρτυρες, ο Benaicha Abdelnour, ένας Μαροκινός 19 χρονών, προέβαινε σε ύβρεις, βία και σεξουαλική επαφή, χωρίς κανένας να τον εμποδίζει.
 
«Είναι φανερό ότι η παρουσία των ακτιβιστών μας, θα απέτρεπε μια τέτοια επίθεση», αναφέρουν.
 
«Είναι χρήσιμη και απαραίτητη, επίσης, επειδή έχει επικρατήσει ένα πνεύμα δειλίας και παθητικότητας» και «ήρθε η ώρα να ξαναμάθουμε τους Γάλλους να αντιδρούν και να ενεργούν».
 
«Οι κακοποιοί είναι ισχυρότεροι εξ αιτίας της δικής μας αδυναμίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκοπεύουμε να συνεχίσουμε, ακόμη και να ενισχύσουμε τις περιπολίες μας» καταλήγει η ανακοίνωση.
 
 
 
 
 
 
 
 

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Δύο Πακιστανοί κι ένας Ιταλός συνελήφθησαν για την τραγωδία στον παιδότοπο

Δύο Πακιστανοί κι ένας Ιταλός είναι οι συλληφθέντες από την αστυνομία Ελληνικού ως υπεύθυνοι στο φονικό (γιατί περί φονικού πρόκειται) που έγινε στον παιδότοπο Happy Fun που βρίσκεται στα όρια των δήμων Ελληνικού και Γλυφάδας με ένα νεκρό 13χρονο νεκρό και την 9χρονη αδελφούλα του να χαροπαλεύει.

Ο παιδότοπος-πισίνα ιδιοκτησίας Χάρη Παπαδόπουλου είχε λάβει άδεια λειτουργίας από τον δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο Χρήστος Κορτζίδης.

Το γεγονός ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν απλώς ανύπαρκτα μήπως θα πρέπει να οδηγήσει σε αναζήτηση ευθυνών πέρα από αυτές των Πακιστανών;

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν αυτόπτες μάρτυρες, τα δύο αδελφάκια βρίσκονταν μέσα σε έναν φουσκωτό με ήλιο κύλινδρο που ήταν τοποθετημένος μέσα σε μια πισίνα (επίσης φουσκωτή).
Κάποια στιγμή, λόγω των δυνατών ανέμων που φυσούσαν στην περιοχή, ο αέρας σήκωσε τον φουσκωτό κύλινδρο στον οποίο βρίσκονταν τα δύο παιδιά και αφού έκανε μια «πτήση θανάτου», χτύπησε σε σιδεριές και προσγειώθηκε στο έδαφος σε βράχο σε απόσταση 30 μέτρων, περίπου, από τη φουσκωτή πισίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο Παίδων όπου μεταφέρθηκαν τα παιδιά, όπως μετέδωσε το Mega, οι γιατροί επί 40 λεπτά χρησιμοποίησαν κάθε τεχνική ανάνηψης για να επαναφέρουν τον 13χρονο, ενώ στο τέλος τον διασωλήνωσαν, χωρίς όμως, επιτυχία.

«Ημουν στο σπίτι και άκουσα έναν εκκωφαντικό θόρυβο. Βγήκα και είδα το κοριτσάκι πεσμένο στο δρόμο. Φέραμε μια κουβέρτα το τυλίξαμε. Ζητάγαμε το πιο απλό, λίγο νερό από του λούνα παρκ αλλά είχαν όλοι εξαφανιστεί», τόνισε κάτοικος της περιοχής καταγγέλοντας, παράλληλα, ότι άργησαν να έλθουν τα ασθενοφόρο.
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Σέρρες: Βούλγαρος προσπάθησε να μεταφέρει στην πατρίδα του κλεμμένες εξωλέμβιες

Όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, τους έδειξε τρία τιμολόγια αγοράς και δελτία αποστολής των μηχανών. 

Μόλις, όμως, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ήταν πλαστά, του «κόπηκαν» τα πόδια.
Ο 42χρονος  Βούλγαρος αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι είχε κλέψει τις δυο εξωλέμβιες από παράκτια περιοχή στη Νέα Πέραμο Καβάλας τα ξημερώματα της Πέμπτης, μαζί με δύο ομοεθνείς του οι οποίοι αναζητούνται. 

Οι εξωλέμβιες και το αυτοκίνητο του αλλοδαπού κατασχέθηκαν μαζί με τα πλαστά έγγραφα και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας με κατηγορίες για κλοπή και πλαστογραφία.

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ξύλο «βορείων προαστίων» ανάμεσα σε τσιγγάνους και Μπαγκλαντεσιανό μικροπωλητή – Έκαναν τον Κεφαλάρι Άγιο Παντελεήμονα!

kefalari
Αναστάτωση προκλήθηκε πριν λίγο στο Κεφαλάρι, όταν τσιγγάνοι συνεπλάκησαν με Μπαγκλαντεσιανό λαθρομετανάστη.


Ο αλλοδαπός μικροπωλητής που είχε πάγκο στο πανηγύρι,  είχε πουλήσει κάποιο αντικείμενο στους τσιγγάνους όταν αυτοί γύρισαν ύστερα από δύο ώρες και θέλησαν να του το επιστρέψουν γιατί όπως ισχυρίστηκαν δεν λειτουργούσε.

Ο αλλοδαπός μικροπωλητής αρνήθηκε να τους το αλλάξει και τότε συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα την προσαγωγή των τσιγγάνων στο αστυνομικό τμήμα και τον αλλοδαπό να βρίσκετε με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανθρωποκυνηγητό με Αλβανούς και αστυνομικούς στα Πατήσια, τα ξημερώματα



dias4Λίγο πριν τη  01:00  στην οδό Δροσοπουλου και Ποντου στην Κυψέλη σε γενόμενο ελέγχο από την ομάδα Δίας σε δύο αλλοδαπούς αλβανικής  υπηκοότητας,  τα άτομα τράπηκαν σε φυγή και στην διαδρομή απέρριψαν ένα πιστόλι ”βαλτερ” τύπου ρεπλίκα.


Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τους κανανε ελενγχο και οι δυο Αλβανοί το βάλανε στα πόδια.

Το πιστόλι  που είχαν μαζί τους ήταν ψεύτικο,  πιστή απομίμηση του “βαλτερ” , το οποίο και πετάξανε.

Τα άτομα συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Πατησίων.

Ανατριχιαστικά στοιχεία για το έγκλημα στην Κω όπου Αλβανός μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την Ρουμάνα φίλη του.

http://www.defencenet.gr/defence/sites/default/files/styles/830x420/public/GALLERY/eglima%20pathous.jpgΤο δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την απολογία του ο 51χρονος Αλβανός που  κατηγορείται για την δολοφονία της 43χρονης Ρουμάνας φίλης του στο Πλατάνι της Κω.

Σε βάρος του 51χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και το πρωί του Μ. Σαββάτου προσήχθη ενώπιον του ανακριτή Κω προκειμένου να απολογηθεί για την πράξη του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο 51χρονος επανέλαβε τα όσα είχε δηλώσει στους αστυνομικούς και στην προανάκριση. Είπε δηλαδή πως  όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά, όταν η 43χρονη φίλη του, τού ανακοίνωσε ότι θα τον εγκατέλειπε και θα επέστρεφε στην Λειβαδιά. Ο ίδιος θόλωσε και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και τη κατάφερε θανάσιμα τραύματα σε όλο της το σώμα.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα Κω ο άνδρας κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σημειώνεται πως σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ο δράστης, όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά το μεσημέρι της 14ης Απριλίου 2014 στο σπίτι τους στο Πλατάνι.
Περίπου στις 13.30 ο 51χρονος επέστρεψε από την δουλειά. Μπήκε στο σπίτι όπου διέμενε με την 43χρονη Ρουμάνα φίλη του, την οποία κάλεσε να ετοιμαστεί προκειμένου να την πάρει μαζί του για να της βρει δουλειά.

Τότε η αλλοδαπή φέρεται να αρνήθηκε  δηλώνοντας στον 51χρονο ότι θα φύγει και θα επιστρέψει στην Λειβαδιά, τόπο διαμονής της τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Η κουβέντα αυτή αποτέλεσε και την αφορμή για να ξεκινήσει ο καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, το οποίο κινούνταν σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Όταν η άτυχη κοπέλα έφθασε στο μπάνιο ο 51χρονος είχε ήδη αρπάξει το μαχαίρι του ψωμιού από την κουζίνα και της επιτέθηκε καταφέροντάς της μία πρώτη μαχαιριά στην αριστερή πλευρά του λαιμού της!

Το χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα να πέσει λιπόθυμη στο έδαφος και τότε ο αλλοδαπός φέρεται να συνέχισε να τη χτυπά με τοπ μαχαίρι, στην καρωτίδα τέσσερις φορές, και εν συνεχεία στα γεννητικά όργανα και στο μαστό!

Στην συνέχεια, περίπου στις 2 παρά 10 τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε το περιστατικό.
Αν και οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση αρκετές φορές από τον 51χρονο, εκείνος τηρούσε «σιγή ιχθύος» και δεν παραδεχόταν τη διάπραξη του αποτρόπαιου εγκλήματος. Ωστόσο τα στοιχεία «πρόδωσαν» τον άντρα ο οποίος νιώθοντας την πίεση των γεγονότων ομολόγησε την πράξη του αργά το απόγευμα της 16ης Απριλίου 2014.

Φλώρινα: Χειροπέδες σε αλλοδαπό ''νονό'' της ηρωίνης - Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης!

Ένας 50χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς στην Κρυσταλλοπήγη Φλώρινας, καθώς σε βάρος του...εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα εφετών Δυτικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος κατηγορείται ότι σε διαφορετικές ημερομηνίες παρέλαβε με ταχυμεταφορά, 12, 23 και 25 κιλά ηρωίνης, τα οποία έστελναν συνεργοί του από την Αλβανία, μέλη της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.

Επιπλέον, ο συλληφθείς, από τον Ιανουάριο του 2003 έως τον Αύγουστο του 2004, δρούσε ως αποδέκτης σημαντικών ποσοτήτων ηρωίνης που αποστέλλονταν από την Αλβανία, τις οποίες στη συνέχεια προωθούσε σε περιοχές της Ιταλίας.

Σύλληψη αλλοδαπού λαθροδιακινητή στη Θεσσαλονίκη

Σύλληψη λαθροδιακινητή στη ΘεσσαλονίκηΈνας 34χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στο Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης καθώς προσπάθησε να προωθήσει 17 παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό της χώρας.

Ο 34χρονος, υπήκοος Συρίας, είχε προμηθευτεί και χορηγήσει στους δεκαεπτά αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων ήταν 15 υπήκοοι Συρίας και 2 υπήκοοι Αφγανιστάν, εισιτήρια υπεραστικού λεωφορείου που είχε προορισμό περιοχή του Κιλκίς. Μεταξύ των αλλοδαπών, που δεν διέθεταν τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα, εντοπίστηκε ένας υπήκοος Συρίας, που κατά τον έλεγχο επέδειξε δελτίο ταυτότητας Βελγικών Αρχών, με εμφανή σημάδια πλαστότητας.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο λαθροδιακινητής θα λάμβανε από κάθε αλλοδαπό το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ. Κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και ιδιόχειρα σημειώματα, στα οποία αναγράφονταν τα ποσά που είχαν καταβάλει οι μετανάστες.

Ο διακινητής αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στις φυλακές Ναυπλίου. Σοβαρά τραυματίας ένας Νιγηριανός

Αιματηρή συμπλοκή στις φυλακές ΝαυπλίουΆλλο ένα περιστατικό βίας και αίματος ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο όσων συμβαίνουν τους τελευταίους μήνες στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας απο αλλοδαπούς, αυτή τη φορά στις φυλακές Ναυπλίου όπου έγινε συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών κρατουμένων.

Μια ομάδα δέκα ή περισσότερων αλλοδαπών, που ήταν οπλισμένοι με σιδερένια ρόπαλα(!!!), τα οποία είχαν ξηλώσει από τη μεταλλική κάσα μιας πόρτας στον εσωτερικό χώρο των φυλακών χωρίς να τους αντιληφθούν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι, επιτέθηκαν την ώρα του προαυλισμού σε έναν 38χρονο Νιγηριανό και άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα!

Το θύμα τραυματίστηκε βαρύτατα και, μόλις οι δεσμοφύλακες απομάκρυναν τους επιτιθέμενους, μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου εισήχθη στην χειρουργική μονάδα και υποβλήθηκε σε πολλαπλές επεμβάσεις, κυρίως στο κρανίο.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ στις φυλακές βρίσκεται σε εξέλιξη διπλή έρευνα, τόσο για τις συνθήκες που οδήγησαν στην ομαδική επίθεση εναντίον του, όσο και για το πώς εξοπλίστηκαν οι κρατούμενοι κάτω από τη μύτη των σωφρονιστικών.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ! ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥ ΦΟΝΙΑ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ!

kola
Η αλβανική αστυνομία άφησε ελεύθερο τον Σούλαχ Φάτος. Από τη στιγμή αυτή  που μεταδόθηκε αυτή η πληροφορία, έχει σημάνει συναγερμός στις ελληνικές αρχές…


Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για έναν επικίνδυνο δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και πολύ στενό συνεργάτη του Μάριον Κόλα.

Στις 22 Μαρτίου του 2013, ο 31χρονος είχε αποδράσει μαζί με τον Κόλα, τον Ίλιρ Κούπα και άλλους σκληρούς Αλβανούς ποινικούς.

Στις 2 Μαρτίου 2014, ένα χρόνο μετά, ο Φάτος συνελήφθη σε μπλόκο κοντά στα Τίρανα. Τότε διέμενε στην Κέρκυρα και μάλιστα είχε διαπράξει 27 ληστείες στο νησί των Φαιάκων, την Ηγουμενίτσα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

Οι ελληνικές αρχές τον αναζητούσαν και μάλιστα είχαν στείλει σχετικό έγγραφο στις αλβανικές αρχές. Η αναζήτηση του δραπέτη σταμάτησε όταν στις αρχές Μαρτίου οι Αεπικίνδυνου δραπέτη στο «μπλόκο» των Τιράνων.

Μάλιστα, κλιμάκιο Ελλήνων αξιωματικών μετέβη στα Τίρανα και τον ανέκριναν για την απόδραση από τις φυλακές Τρικάλων.

Να σημειωθεί ότι το δικονομικό σύστημα της Αλβανίας δεν εκδίδει ανθρώπους που έχουν διαπράξει αδίκημα σε άλλη χώρα, εκτός της Αλβανίας, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος.


Σας υπενθυμίζουμε: ( ΟΛΗ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΛΑ) – 21.07.13
To όνομα του κακοποιού Μάριον Κόλα ο οποίος έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής κατά τη διάρκεια άγριας συμπλοκής με την ΕΛ.ΑΣ. στα βουνά του Σουλίου ακούστηκε για πρώτη φορά στην αστυνομία τη δεκαετία του ’90.

Πριν περάσει στη βαριά παρανομία εργαζόταν ως βοσκός και έκανε διάφορες αγροτικές δουλειές στη χώρα μας. Στην πατρίδα του, φοβόταν να επιστρέψει καθώς είχε ανοιχτούς λογαριασμούς από τα μέσα της δεκαετίας του ’90.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο Μάριον Κόλα είχε δολοφονήσει δύο συγχωριανούς του, με τους οποίους είχε οικογενειακές διαφορές. Λόγω αυτών, βρισκόταν στο στόχαστρο αιματηρής βεντέτας που κρατάει από γενιά σε γενιά.

Οι αστυνομικοί που γνώριζαν τον επικεφαλής των δραπετών έλεγαν σε συζητήσεις τους, για τον Κόλα: «Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ανθρώπινη ζωή. Είναι τρελαμένος από την κοκαϊνη και ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμος να οπλίσει και να πυροβολήσει στο ψαχνό».

Σύμφωνα με το politikanet o 36χρονος Αλβανός είχε συλληφθεί στις 21 Νοεμβρίου του 2007 στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για 37 ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών και στα ΕΛ.ΤΑ.
Στις 24 Νοεμβρίου 2009 δραπέτευσε μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα της Θήβας, κατά τη μεταγωγή του από τις φυλακές Γρεβενών στον ανακριτή Θηβών.

Λίγο αργότερα, παρέα με το συνεργό του ο οποίος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 26 χρόνων και 10 μηνών και ο οποίος το Νοέμβριο του 2009 λίγο πριν δραπετεύσει ο Κόλα είχε πάρει άδεια από τις φυλακές και δεν ξαναγύρισε ποτέ, άρχισαν πάλι τις ληστείες. Οι περισσότερες από αυτές ήταν αιματηρές, με τους δύο δραπέτες να μην διστάζουν να ανοίξουν πυρ κατά των αστυνομικών που τους καταδίωκαν.

Ο Μάριον Κόλα μαζί με τους συνεργούς του έκτοτε φέρονται να βρίσκονται πίσω από 14 ληστείες, περίπου. Κατά τη διάρκειά τους δεν δίσταζαν να ανοίγουν πυρ εναντίον των υπαλλήλων των τραπεζών ή των εταιρειών που επιχειρούσαν να ληστέψουν.

Τον Ιανουάριο του 2010 κατά τη διάρκεια συμπλοκής με δυνάμεις της αστυνομίας ύστερα από τη ληστεία υποκαταστήματος τράπεζας στην Κόρινθο έριξαν τόσες φορές εναντίον του περιπολικού με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να τυλιχτεί στις φλόγες.

Οταν λίγο αργότερα συνελήφθη για τις ληστείες τραπεζών και την αιματηρή συμπλοκή στο Βύρωνα, φέρεται να είχε πει στους αστυνομικούς που του περνούσαν τις χειροπέδες: «Είναι η πρώτα και τελευταία φορά που με πιάνετε. Την επόμενη φορά ή θα σας σκοτώσω ή θα με σκοτώσετε».

Ο Μάριον Κόλα μαζί με 10 ακόμη βαρυποινίτες συγκρατούμενους του κατάφεραν να αποδράσουν στις 22 του περασμένου Μαρτίου από τις φυλακές Τρικάλων τραυματίζοντας, μάλιστα, δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Από την απόδρασή του και μετά σκότωσε την 25χρονη Κατερίνα στα Ισθμια, όταν μια σφαίρα εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο και την χτύπησε την ώρα που οδηγούσε. Εκείνη την ώρα οι δραπέτες προσπαθούσαν να διαφύγουν της αστυνομίας που τους καταδίωκε ύστερα από μια ληστεία στα Ισθμια.

Λίγο αργότερα από το όπλο του Μάριον Κόλα έπεσε νεκρός ένας 36χρονος αστυνομικός στο Δίστομο, όταν βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αδίστακτους κακοποιούς.

Από τότε η ΕΛ.ΑΣ. έστησε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραπετών. Πριν λίγες ημέρες έπεσαν νεκροί στην Ορεινή Ναυπακτία δύο από αυτούς κατά τη διάρκεια συμπλοκής με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Ο Μάριον Κόλα διέφυγε και αφού περιπλανήθηκε για δύο περίπου εβδομάδες στα βουνά της δυτικής Ελλάδας εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς τα ξημερώματα της Κυριακής στα βουνά του Σουλίου.

Ακολούθησε άγρια συμπλοκή με τους αστυνομικούς και λίγο αργότερα έπεσε νεκρός.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Θεσσαλονίκη: Τυνήσιος είχε στήσει «εταιρία εύρεσης εργασίας» και εξαπατούσε Έλληνες ανέργους!

Την απόγνωση τουλάχιστον 102 ανέργων εκμεταλλεύτηκε, με το πρόσχημα της εύρεσης εργασίας, ένας 59χρονος Τυνήσιος λαθρομετανάστης, αποκομίζοντας παράνομα, ποσό που ξεπερνά τις 62.000 ευρώ.
 
Τελικά τη δράση του σταμάτησαν αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
 
Ύστερα από έρευνα έβαλαν τέλος στη δράση παράνομου γραφείου ευρέσεως εργασίας, που όπως εκτιμάται απέφερε στον 59χρονο υπήκοο Τυνησίας έσοδα πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
 
Για τον δράστη έχει ήδη εκδοθεί Ερυθρά Αγγελία διεθνών αναζητήσεων και σύλληψης από την Ιντερπόλ, ενώ η σχετική δικογραφία υπεβλήθη στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
 
Ο λαθρομετανάστης, τον Ιούλιο του 2012, χρησιμοποιώντας ψευδή ελληνικά στοιχεία ταυτότητας, ίδρυσε νομιμοφανή εταιρεία ευρέσεως εργασίας, με υποκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και υποτιθέμενο αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών χρηματικής διαμεσολάβησης και υπηρεσιών διαφήμισης.
 
Μετά την «αλίευση» των θυμάτων, που γινόταν μέσω αγγελιών και αναρτήσεων στο διαδίκτυο και για λόγους αληθοφάνειας, το παράνομο γραφείο σύναπτε με τους ενδιαφερόμενους ένα υποτιθέμενο συμβόλαιο-σύμβαση εργασίας και στη συνέχεια αξίωνε την καταβολή των 600 ευρώ, υποσχόμενο την επαγγελματική τους αποκατάσταση σε θέσεις εργασίας στο εξωτερικό.
 
Επιπλέον, το Σεπτέμβριο του 2013, στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, ο 59χρονος ίδρυσε εταιρεία χρησιμοποιώντας πλαστό ελληνικό δελτίο ταυτότητας, καθώς και μια εταιρεία ευρέσεως εργασίας στην Κύπρο, που λειτουργούσε χωρίς την απαιτούμενη άδεια.

Μοιράζουν το "κοινωνικό μέρισμα" σε Πακιστανούς, Αφγανούς, Αλβανούς και Τσιγγάνους!


Εκπληκτικές σκηνές διαδραματίζονται στις εφορίες της χώρας στις οποίες κανονικά θα πρέπει να αποταθούν όσοι θέλουν να φτιάξουν τα χαρτιά τους για να λάβουν το κοινωνικό μέρισμα που φιλοδοξεί να μοιράσει η κυβέρνηση. 

Την ώρα που εκατοντάδες Έλληνες έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία ύστερα από την επιβολή των μέτρων λιτότητας ύστερα από μελέτη του Πανεπιστημίου του  Portsmouth., εκατομμύρια άλλοι λιμοκτονούν σε καθημερινή βάση χωρίς καμία ελπίδα να βελτιώσουν έστω και λίγο τη ζωή τους και εκατομμύρια νέοι χάνονται στην άβυσσο της ανεργίας, η κυβέρνηση μοιράζει το επίδομα σε Πακιστανούς, Αλβανούς κάθε λογής αλλοδαπούς  και τσιγγάνους (με τους τελευταίους να είναι όχι Έλληνες πολίτες αλλά να προέρχονται από χώρες όπως η Αλβανία, η Βουλγαρία ή η Ρουμανία) .

Έκπληκτοι οι υπάλληλοι των εφοριών, αλλά και εργαζόμενοι σε λογιστικά γραφεία, στα οποία προσφεύγουν χιλιάδες ενδιαφερόμενοι να φτιάξουν τα χαρτιά τους, βλέπουν ότι στη συντριπτική πλειονότητά τους οι εμφανιζόμενοι ως δικαιούχοι είναι αλβανικής, πακιστανικής και οποιασδήποτε άλλης ξένης καταγωγής και που εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης που αυτοί παρουσιάζουν (καθώς είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν) έχουν προβάδισμα στα τυπικά προσόντα φτώχειας για λήψη του επιδόματος απέναντι τους Έλληνες που έχουν και το πραγματικό πρόβλημα!

Οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοι, οι Αφγανοί, οι Αλβανοί, οι Γεωργιανοί και ουκ έστι αριθμός, (σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ υπάρχουν στην Ελλάδα λαθρομετανάστες  από 94 συνολικά χώρες) παρά το γεγονός ότι στέλνουν κατά εκατομμύρια τα ευρώ πίσω στις χώρες τους από την μαύρη οικονομία, εμφανίζονται ως αναξιοπαθέντες στις εφορίες!

Όπως αναφέρεται μάλιστα  εμφανίζονται ως δικαιούχοι άνθρωποι, που δεν έχουν κάνει ποτέ τους φορολογική δήλωση ή δεν μπορεί να ελεγχθούν κανονικά από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Μάλιστα πολλοί από τους Έλληνες δικαιούχους  δεν αντέχουν και διαμηνύουν στο υπουργείο ότι, «αν ήταν να υποστούν τέτοιες θυσίες οι εργαζόμενοι, για να πάνε τα χρήματα σε καταυλισμούς τσιγγάνων και στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν , τουλάχιστον ας μας το πουν ανοιχτά». 

Το σκηνικό θυμίζει  έντονα τις ημέρες του Νοεμβρίου του 2009  με το περίφημο επίδομα κοινωνικής αλληλεγγύης, ή ακόμη παλαιότερα, σε πυρόπληκτες περιοχές, με το τριχίλιαρο για όσους δήλωναν πυροπαθείς.

Ενώ η χώρα ήταν ήδη σε χρεωκοπία: άνθρωποι που δήλωναν ως κατοικία μία... σκηνή, ή ακόμη και ένα... δέντρο (εξ ου και το «σκηνίτες» και «δενδρίτες» που είχε κυκλοφορήσει τότε), λάμβαναν με χαρακτηριστική ευκολία την πρώτη δόση του επιδόματος.

Σημειωτέον ότι τότε η δεύτερη δόση, εξαιτίας και του σχετικού θορύβου, καθώς δεν υπήρχε κάποια αξιόπιστη διαδικασία, αλλά και επειδή στο μεταξύ ξεκίνησαν τα περί οικονομικού προβλήματος της χώρας, δεν δόθηκε ποτέ.

Ο κίνδυνος να συμβεί κάτι ανάλογο και τώρα είναι εμφανής και πολλές εφορίες ενημέρωσαν ήδη το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο καλείται να βάλει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες, αν και αυτό είναι από δύσκολο έως κατορθωτό εξαιτίας της παντελούς έλλειψης μηχανισμών ελέγχων αλλά και της άναρχης σχεδόν ανύπαρκτης διαδικασίας χορήγησης εγγράφων «νομιμοποίησης» ενδεχομένως και απόδοσης υπηκοότητας.

Κάτι ανάλογο έγινε -και στο μέτρο που του αναλογεί-  κατά τη διάρκεια του Πασχαλινού φιλανθρωπικού γεύματος του Δήμου Αθηναίων όπου από τα 1000 άτομα που εμφανίστηκαν τα 900 ήταν αλλοδαποί λαθρομετανάστες...!! Έτσι δυστυχώς κυλά η θλιβερή πραγματικότητα στην επίσης αυτή θλιβερή χώρα.

Να σημειωθεί τέλος ότι μέχρι τώρα έχουν γίνει δεκτές 42.000 αιτήσεις , με το κονδύλι αυτό να ανέρχεται στα 26,5 εκατομμύρια ευρώ. Χρήματα που στην πλειοψηφία τους θα οδεύσουν κατευθείαν εκτός συνόρων για την ενίσχυση των οικονομιών κεντροασιατικών και βορειοαφρικανικών χωρών!

Έτσι τη στιγμή που ο Έλληνας διώχνεται από τον τόπο του τις θυσίες όλων θα καρπωθούν αυτοί που εισέβαλλαν στη χώρα με την προδοτική αδιαφορία των κυβερνήσεων και που σταδιακά την εποικίζουν.

Ακόμη ένας μύθος περί «κοινωνικής αλληλεγγύης» της κυβέρνησης καταρρέει και μάλιστα με θόρυβο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Σύλληψη ενόπλου αλβανού ληστή στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Ένοπλος κι έφιππος πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα ένας νεαρός Αλβανός, ο οποίος όμως δεν στάθηκε τυχερός, καθώς εντοπίστηκε από αστυνομικούς που περιπολούσαν και συνελήφθη.



Οι άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μαστοροχωρίων και του αστυνομικού τμήματος Πυρσόγιαννης που περιπολούσαν στο Κεφαλοχώρι Ιωαννίνων, εντόπισαν τον 30χρονο Αλβανό να κινείται πεζός σε ένα δύσβατο ορεινό μονοπάτι έχοντας μαζί του το άλογο και τον ακινητοποίησαν.

Στη ζώνη του είχε περασμένο ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 19 εκατοστών και στον ώμο του μια κυνηγετική καραμπίνα!

Το όπλο, που έφερε δύο φυσίγγια στη θαλάμη ενώ άλλα 13 υπήρχαν στην φυσιγγιοθήκη, είχε κλαπεί τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου 2013 από το σπίτι ενός ηλικιωμένου στο Κεφαλοχώρι, ο οποίος μάλιστα είχε κατηγορηθεί τότε για πλημμελή φύλαξη!

Σύμφωνα με το epiruspost.gr ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί πόσες άλλες «επισκέψεις» έκανε στο ελληνικό έδαφος και πόσες κλοπές.

Αφγανός λαθρομετανάστης μαχαίρωσε ομοεθνή ξάδερφό του στην Πάτρα


Αιματηρό οικογενειακό επεισόδιο ξέσπασε μεταξύ δύο Αφγανών το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στην Πάτρα, γύρω στις 11 μ.μ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ένας Αγφγανός ηλικίας 29 ετών δέχτηκε μαχαιριές από ομοεθνή ξάδερφό του, μπροστά στα μάτια κι άλλων. 

 Το περιστατικό σημειώθηκε σε διαμέρισμα κοντά στην περιοχή της Παπαφλέσσα.

Ο δράστης μετά την επίθεση το έβαλε στα πόδια και αναζητείται.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Λουτράκι: Συνελήφθη 33χρονος Αλβανός για ανθρωποκτονία Ρουμάνου


Ένας 33χρονος άνδρας απο την Αλβανία συνελήφθη χθες στο Λουτράκι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου.

Σε βάρος του  σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία 54χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας.

Με βάση την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 33χρονος, από την Αλβανία, διαπληκτίστηκε με τον 54χρονο μέσα σε διαμέρισμα στο Λουτράκι. Κατά τον καβγά ο 33χρονος με τη χρήση μαχαιριού τραυμάτισε τον 54χρονο στα πόδια.

Ο 33χρονος συνελήφθη και το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατασχέθηκε.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Αποτροπή απόδρασης Ρουμάνου από τον Κορυδαλλό


Παραλίγο απόδραση από το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού χθές το βράδυ. 
 
Ένας Ρουμάνος κρατούμενος προφασιζόμενος ότι είναι ασθενής, ζήτησε να μεταφερθεί στα ιατρεία και κατά τη διακομιδή του, με τη βοήθεια δύο ακόμη ομοεθνών του και Ελλήνων συνεργών του έδεσαν έναν υπαρχιφύλακα και επιχείρησαν να αποδράσουν. 
 
Αμέσως έγιναν αντιληπτοί και απετράπη η απόδραση. Από χθες το βράδυ υπάρχει ισχυρή αστυνομική δύναμη στις φυλακές.

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

52ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΙΩΤΙΑ... ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ Η ΤΡΙΤΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ

Πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους κτηνοτρόφους της περιοχής Σκούρτα Βοιωτίας ένας 52χρονος αλλοδαπός ζωοκλέφτης που είχε ρημάξει τα ποιμνιοστάσιά τους τις τελευταίες δέκα ημέρες! Μετά την τρίτη ζωοκλοπή, όμως, συνελήφθη.

Η καταγγελία ενός 46χρονου που έπεφτε για δεύτερη φορά θύμα του άγνωστου αρχικά δράστη, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Θηβών. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε χάσει το τελευταίο δεκαήμερο συνολικά 25 αιγοπρόβατα μέσα από τον στάβλο του.

Οι έρευνες οδήγησαν στον 52χρονο Ρουμάνο, ο οποίος εντοπίστηκε, συνελήφθη και ομολόγησε ότι, εκτός από τα ζώα του 46χρονου, είχε αρπάξει και άλλα δυο αιγοπρόβατα από το ποιμνιοστάσιο μιας 63χρονης στην ίδια περιοχή!

Κάποια από τα κλεμμένα ζώα βρέθηκαν και τα υπόλοιπα ερευνάται αν τα πούλησε και αν είναι ζωντανά, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που τους άσκησε δίωξη για ζωοκλοπή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Αλλοδαπός πιάστηκε στη “φάκα” την ώρα που έκλεβε προστατευτικές λαμαρίνες από εργοτάξιο μετρό

metro-thes
Στη φάκα πιάστηκε ένας 23χρονος αλλοδαπός στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς αποπειράθηκε να αφαιρέσει από εργοτάξιο του Μετρό, προστατευτικές λαμαρίνες.



Ο νεαρός έγινε αντιληπτός από περιπολούντες αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και συνελήφθη.

Μυτιλήνη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα αλβανών που διέπραττε κλοπές


Εξαρθρώθηκε, χθες στη Μυτιλήνη, μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης και την Ο.Π.Κ.Ε. (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου, εγκληματική ομάδα αλλοδαπών, που διέπραττε συστηματικά, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, κλοπές και διαρρήξεις σε οικίες, στη Μυτιλήνη και σε χωριά της Λέσβου.

Συνελήφθησαν, τρείς (3) υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24, 27 και 31 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και αντίσταση κατά της Αρχής, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος τριών (3) ακόμη ομοεθνών-συνεργών τους-ένας εκ των οποίων είναι ήδη έγκλειστος σε φυλακές της Χώρας.

Άγρια καταδίωξη στο κέντρο - Άγνωστοι αλλοδαποί πυροβόλησαν κατά αστυνομικών

Άγρια καταδίωξη εκτυλίχθηκε στις τέσσερις τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, όταν άγνωστοι αλλοδαποί άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στην οδό Μιχαλακοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δράστες ήταν τουλάχιστον δύο που επέβαιναν σε κλεμμένο ΙΧ το οποίο καταδίωξε μία ομάδα τεσσάρων μοτοσικλετιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς όταν επιχείρησαν να ελέγξουν το αυτοκίνητο, ο οδηγός του, αντί να σταματήσει, ανέπτυξε ταχύτητα και πυροβόλησε στον αέρα.

Στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους οι επιβάτες του ΙΧ αποβιβάσθηκαν και κρύφτηκαν σε γειτονικό αλσύλλιο, αρχίζοντας να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών.

Αν και οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις στο σημείο, οι άγνωστοι κατόρθωσαν να διαφύγουν, ενώ ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό τους.

Με βάση πηγές στην ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες δεν είναι ελληνικής καταγωγής και πιθανόν πρόκειται για αλλοδαπούς που προέρχονται από τον ποινικό χώρο.

Στην ελληνική αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, ενώ για το συμβάν έχει ενημερωθεί και η Αντιτρομοκρατική και ερευνάται εάν οι δράστες έχουν σχέση με καταζητούμενους «αντάρτες πόλης».

Το ΙΧ ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια καθώς οι αρχές αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα και ίχνη γενετικού υλικού.

Συλλήψεις Αλβανών λαθρομεταναστών σε Φλώρινα και Κομοτηνή


Πέντε μη νόμιμους μετανάστες από την Αλβανία και το Κόσσοβο μετέφερε αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Κρυσταλλοπηγή της Φλώρινας. Κατασχέθηκαν το όχημα του διακινητή, επτά κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.
 
Εξάλλου συνελήφθησαν το απόγευμα της Παρασκευής, στο Μικρό Δέρειο Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου Έβρου, δύο αλλοδαποί, ηλικίας 47 και 36 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.
 
Σημειώνεται ότι σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών, η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και το αδίκημα της πλαστογραφίας, διότι κατείχαν και επέδειξαν στους αστυνομικούς τρεις πλαστές άδειες παραμονής των ισπανικών Αρχών.
 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων Έβρου.

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Συνέλαβαν Τούρκο για επαιτεία στο Σύνταγμα και είχε πάνω του 5.000 ευρώ!



zitianosΑστυνομικοί συνέλαβαν για επαιτεία έναν Τούρκο πολίτη στην είσοδο του μετρό Συντάγματος, αλλά μετά από σωματικό έλεγχο που έκαναν έμειναν με ανοιχτό το στόμα στην κυριολεξία!!! Ο λόγος;

Γιατί πάνω στον Τούρκο βρέθηκαν 4.800 ευρώ και 9 δολάρια!

Επίσης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών εντόπισαν στη συμβολή της Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Μαρασλή αλλοδαπό, βουλγαρικής καταγωγής να επαιτεί, στην κατοχή του οποίου, μετά από σωματικό έλεγχο, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.710 ευρώ…

ΕΛ.ΑΣ.: Εξαρθρώθηκε σπείρα ΡΟΜΑ στην Πάτρα


Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν εχθές έξι Ρομά στην Πάτρα, μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.

Οι έξι συλληφθέντες φέρονται να είχαν διαπράξει περίπου 58 κλοπές σε σπίτια από τα οποία αφαιρούσαν κυρίως χρήματα και κοσμήματα.
Μάλιστα μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι ο «εγκέφαλος» της σπείρας, ενώ κάποιοι από τους συλληφθέντες έχουν παρελθόν σε κλοπές και ληστείες, μαζί με τρίτα άτομα και μάλιστα είχαν ξανασυλληφθεί.

Το όφελος από την παράνομη πρόσφατη και παλαιότερη δράση τους ξεπερνά τις 300.000 ευρώ.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Τέσσερις Αλβανοί ήταν οι δράστες για την κλοπή λειψάνων της δεξιάς χείρας του Αγ. Πολυκάρπου


Τέσσερις Αλβανοί ήταν οι δράστες για την κλοπή της δεξιάς χείρας του Αγ. Πολυκάρπου στην Ορεινή Ναυπακτία οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την απουσία του ηγούμενου και παραβιάζοντας το παράθυρο παρόλο που χτύπησε ο συναγερμός μπήκαν στο μοναστήρι και έκλεψαν το λείψανο και τα τάματα των πιστών.  
 
Μετά από έρευνες της αστυνομίας και μετά από άρση τηλεφωνικού απορρήτου  η αστυνομία κατάφερε να ταυτοποιήσει τους 4 δράστες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο εγκέφαλος της κλοπής  έχει διαφύγει και βρίσκεται στην Αλβανία. 
 
Η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στον αρμόδιο ανακριτή και αναμένονται τις επόμενες μέρες να  εκδοθούν εντάλματα συλλήψεων για τους 4 αλβανούς ιερόσυλους. 
 
Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον εντοπισμό του ιερού λειψάνου τόσο από τον μητροπολίτη Ναυπακτίας όσο και από τον πρώην αρχηγό της αστυνομίας κ. Παπαγιαννόπουλο ο οποίος κατάγεται από την περιοχή.

ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ... Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία της 43χρονης υπηκόου Ρουμανίας που έγινε στις 14 Απριλίου 2014, στην περιοχή Πλατάνι της Κω. 
 
Δράστης είναι 51χρονος υπήκοος Αλβανίας, σύντροφος του θύματος, ο οποίος εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Οπως ομολόγησε ο 51χρονος, χρησιμοποίησε ένα μαχαίρι κουζίνας και κατάφερε θανάσιμα χτυπήματα στο λαιμό και σε άλλα σημεία του σώματός της 43χρονης, μέσα στο μπάνιο του διαμερίσματος, όπου διέμεναν στην περιοχή Πλατάνι της Κω.
Στη συνέχεια ο δράστης, προκειμένου να αποκρύψει πειστήρια του εγκλήματος και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες, έπλυνε το μαχαίρι που χρησιμοποίησε και ενημέρωσε ο ίδιος τις Αστυνομικές Αρχές της Κω, για την ύπαρξη του πτώματος.
Για τη διερεύνηση της υπόθεσης κινητοποιήθηκαν άμεσα και μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κω, μαζί με εξειδικευμένο προσωπικό του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Κω, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.
Κατά την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου εντοπίστηκε στην κουζίνα του διαμερίσματος το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης, το οποίο και κατασχέθηκε.
Το εν λόγω μαχαίρι, με λάμα μήκους 19 εκατοστών, καθώς άλλα πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για εργαστηριακές εξετάσεις.
Παράλληλα η σορός της 43χρονης μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου στη Ρόδο, όπου διενεργήθηκε νεκροτομή.
Στο πλαίσιο αξιολόγησης του προανακριτικού υλικού, που συγκεντρώθηκε κατά την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν σε βάρος του 51χρονου ενοχοποιητικά στοιχεία και εξεταζόμενος ομολόγησε την πράξη του, την οποία απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.
Ο 51χρονος οδηγήθηκε αργά χθες το βράδυ στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω, η οποία διέταξε την κράτηση και την παραπομπή του στον Ανακριτή Κω για να απολογηθεί.
πηγη

ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ 100 ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΙΤΣΑ

Δεν έχουν τελειωμό οι προσπάθειες των καρτέλ ναρκωτικών της Αλβανίας να εισάγουν στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες κάνναβης. Για μια ακόμη φορά, όμως, η απόπειρά τους έπεσε στο κενό και ο μεταφορέας σχεδόν 100 κιλών χασίς συνελήφθη στο Καλπάκι Ιωαννίνων

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας άναψαν «κόκκινο» στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 31χρονος Αλβανός και το σταμάτησαν για έλεγχο. Στο χώρο των αποσκευών και τα πίσω καθίσματα, βρήκαν 91 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 99 κιλών και 450 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό.


Στην κατοχή του μεταφορέα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 250 ευρώ και δύο κινητά με τα οποία επικοινωνούσε με τους συνεργούς του και τους τελικούς παραλήπτες των ναρκωτικών, για τους οποίους η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ το όχημα το οποίο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς τους χασίς.

Φυλακές Αγ. Στεφάνου: Αλβανός κρατούμενος μαχαίρωσε και σκότωσε ομοεθνή του

Φυλακές Αγ. Στεφάνου: Νεκρός από μαχαιριά Αλβανός κρατούμενος Άγριο έγκλημα σημειώθηκε σήμερα το πρωί στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών. 
 
Όπως αναφέρει το dete.gr, ένας 24χρονος Αλβανός δέχθηκε θανάσιμο χτύπημα με μαχαίρι από έναν ομοεθνή του μέσα στον χώρο του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει συλληφθεί ως δράστης ένας 32χρονος ομοεθνής του ενώ τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 13 παράνομοι μετανάστες στην Κάλυμνο

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 13 παράνομοι μετανάστες στην ΚάλυμνοΤην Μεγάλη Τρίτη, 15 Απριλίο και ώρα 09.00 στα Σκαλιά Καλύμνου, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν μη νόμιμοι μετανάστες, υπήκοοι Σύριας, εκ των οποίων άνδρες και γυναίκες.

Οι 13 αλλοδαποί εισήλθαν στην Ελλάδα προερχόμενοι από τις έναντι τουρκικές ακτές με σκάφος, το οποίο χειρίζονταν άγνωστοι άνδρες και το οποίο μετά την αποβίβαση των αλλοδαπών διέφυγε προς τις έναντι ακτές Τουρκίας.

Δεκάδες σπίτια είχε "ρημάξει" αλλοδαπός σε διάφορες περιοχές της Αττικής


Συνελήφθη χθες τα ξημερώματα στην Ηλιούπολη ένας 25χρονος Αλβανός για ένοπλη ληστεία σε οικία αλλά και για μια πληθώρα άλλων διαρρήξεων σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ύστερα από την έρευνα ο συλληφθείς, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, από τις αρχές του 2012 είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα και ενεργώντας από κοινού με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά διέπρατταν διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι ο 25χρονος έχει διαπράξει μία ένοπλη ληστεία σε οικία στο Μοσχάτο και είκοσι μία διαρρήξεις-κλοπές από οικίες σε Ηλιούπολη, Άλιμο, Νέο Κόσμο, Νέα Ιωνία, Μοσχάτο, Χαλκηδόνα και Αργυρούπολη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών του.

ΔΙΕΘΝΗ : Γαλλία: Συμμορία ανήλικων μουσουλμάνων βιάζει 18χρονη "επειδή είναι Γαλλίδα" !


Εκείνο το βράδυ, ένα νεαρό κορίτσι 18 ετών κατεβαίνει από το RER [τραίνο] στον σταθμό του Évry. Ενώ βγαίνει, κάνει μια κλήση με το κινητό της τηλέφωνο. Τέσσερα άτομα έρχονται κατά πάνω της και την τραβάνε σε ένα γειτονικό πάρκο.
 
Την ληστεύουν, στη συνέχεια την γδύνουν και την βιάζουν διαδοχικά. Με απερίγραπτη ​​σκληρότητα. Οι τέσσερις την βασανίζουν για τέσσερις ώρες πριν την εγκαταλείψουν, τραυματισμένη να αιμορραγεί. Ένας οδηγός μοτοσικλέτας έρχεται κοντά της και καλεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Έχει τις αισθήσεις της για να δώσει μαρτυρία, και να υποβάλει καταγγελία. Παίρνει άδεια τρεις μήνες από την εργασία της. Θα είναι για πάντατραυματισμένη στη ζωή της.
 
Χάρη στις λεπτομερείς περιγραφές και εικόνες των καμερών CCTV, η αστυνομία του Évry προχωρά σε σύλληψη των τεσσάρων υπόπτων σε λιγότερο από 24 ώρες και παίρνει το DNA τους. Ανακρίνονται τη Δευτέρα 31 Μαρτίου το απόγευμα.
 
Οι τέσσερις κακοποιοί είναι ανήλικοι: δύο 13 ετών, ένας 15 ετών και ο τέταρτος 17 ετών. Τρία αδέλφια Τούρκοι και ένας Μαροκινός.Λεπτομέρεια: ο μεγαλύτερος, 17 ετών, βγήκε από την φυλακή έξι μήνες πριν, αφού είχε εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής φυλάκισης δύο ετών για βιασμό που διέπραξε κατά του γιος ενός υπαξιωματικού της χωροφυλακής. Ελεύθερος χωρίς παρακολούθηση. Τώρα υπότροπος. Οι δύο άλλοι έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για ληστεία. Τέσσερις δράστες, τρεις υπότροποι – όλοι ανήλικοι!
 
Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, οι ανήλικοι δεν εξέφρασαν την παραμικρή τύψη. Αντίθετα, εξέφρασαν το μίσος τους : ναι, δεν θα την είχαν αγγίξει αν ήταν Τουρκάλα. Ναι, της επιτέθηκαν επειδή ήταν Γαλλίδα και «οι Γάλλοι είναι όλοι γιοι π…..ας». Ο δικαστής που διέταξε την φυλάκισή τους, τους ανέκρινε με βάση την κατηγορία για βιασμό από κοινού και βαρβαρότητα, αλλά και - ω! τι έκπληξη - για ρατσισμό.

 
Υποσημείωση: Οι τέσσερις νεαροί εγκληματίες δεν φοβούνται τίποτα. Οι γονείς τους είχαν εγκατασταθεί από χρόνια στη Γαλλία, και εκείνοι πηγαίνουν στο γαλλικό σχολείο. Από πού άραγε να προέρχεται αυτή η δίψα για μίσος, που τους οδήγησε να διαπράξουν τέτοιες βαρβαρότητες σε ένα νεαρό κορίτσι; Λέτε να φταίει η «ανεργία»; Ή η «ανισότητα»;
      
 
 
 
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή (από εδώ)
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Έπιασαν Βούλγαρο διεθνή καταζητούμενο στον Έβρο

Έπιασαν διεθνή καταζητούμενοΈπιασαν διεθνή Βούλγαρο καταζητούμενο

Συνελήφθη χθες Μ. Δευτέρα το πρωί στους Μεταξάδες Έβρου 42χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ο οποίος διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, από τις βουλγάρικες αρχές, για ληστεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης.