Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Αλβανοί παραστρατιωτικοί τρομοκρατούν τη χώρα.

Απρόβλεπτες εξελίξεις λαμβάνει το θρίλερ με τις αναζητήσεις των Αλβανών παραστρατιωτικών «Ουτσεκάδων» στην ορεινή Ναυπακτία αφού μπροστά στην πιθανότητα να μην συλληφθούν οι φονιάδες και να ξεφύγουν από τα αστυνομικά αποσπάσματα, κάποιοι από τους συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ, έχουν φθάσει στο σημείο να ζητούν την επέμβαση του στρατού ώστε ή να τους συλλάβουν ή εάν αντισταθούν να τους σκοτώσουν.

Επιπλέον πληθαίνουν οι αντιδράσεις στους κόλπους του αστυνομικού σώματος ένστολων που αμφισβητούν ευθέως τον σχεδιασμό αλλά και την υλοποίηση της επιχείρησης κάνοντας λόγο για παρωχημένο πλάνο ερευνών απέναντι σε ομάδα τεσσάρων ή πέντε ένοπλων «ανταρτών του βουνού» οι οποίοι έχουν υποστήριξη από γκουβέρνο Αλβανών «κομάντος» που έκαναν κουμπότρυπες τον προηγούμενο Μάρτιο τις Φυλακές Τρικάλων και απελευθέρωσαν 11 συμπατριώτες τους.

Αλβανοί δολοφόνοι
Μόλις προχθές η κοινή γνώμη και η χαροκαμένη οικογένεια του 63χρονου βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου, πληροφορήθηκε ότι 8 Αλβανοί (μεταξύ των οποίων οι δύο στη φυλακή) είχαν σχηματίσει ένοπλη ομάδα και με Καλάσνικοφ, λήστευαν, λεηλατούσαν, έκλεβαν και έδερναν όσους δεν τους έδιναν χρήμα, στέγη και προστασία στο ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία.

Ο άτυχος βενζινάς που είχε πρατήριο στην Κάτω Παναγιά Κυλλήνης όταν προσπάθησε τη νύχτα της 31ης Μαΐου να βάλει τα χέρια στην τσέπη για να δώσει τις εισπράξεις της μέρας στους κουκουλοφόρους «Ουτσεκάδες», δέχθηκε ριπή από το Καλάσνικοφ και πέθανε ακαριαία.
Οι υπάνθρωποι δεν έχουν επίγνωση για την αξία της ανθρώπινης ζωής.

Γι αυτούς πιθανόν να στοιχίζει λιγότερο από την τιμή μιας σφαίρας 7.62 ή 7.65 στο λαθρεμπόριο όπλων.

Μόλις χθες στην Στυλίδα Φθιώτιδος μια γιαγιά υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να δώσει 3 ευρώ στον Αλβανό λήσταρχο για να μην την σκοτώσει. Τόσα είχε πάνω της.


Τόσα μπορεί να είχε και η αδικοχαμένη Κατερίνα Ζώγαλη, η τραγική ξενοδοχοϋπάλληλος από την Κόρινθο, η οποία την νύχτα της 29ης Μαρτίου ξεψυχούσε από αιμορραγία κάτω από τη γέφυρα των Ίσθμιων από τη σφαίρα του 36χρονου μακελάρη, Μάριο Κόλα.

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό τους, έμπειροι αστυνομικοί ανησυχούν ότι η κακοπληρωμένη, εξουθενωμένη και ξεσπιτωμένη αστυνομία με τα αναιμικά οδοιπορικά και όχι την καλύτερη εκπαίδευση, κινδυνεύει να υποστεί νέα τραγωδία όμοια με αυτή την νύχτα της 17ης Ιουνίου όταν ο 37χρονος υπαρχιφύλακας, Γιώργος Ανδριτσόπουλος, χωρίς κατεύθυνση από αξιωματικό, πήγε να τραβήξει πιστόλι και κατέληξε στο νεκροτομείο αφήνοντας πίσω του δύο παιδιά ορφανά, μια γυναίκα έγκυο στον όγδοο μήνα της και πενιχρά εισοδήματα για να τα βγάλει πέρα η οικογένεια που έμεινε πίσω απροστάτευτη.

Τώρα οι συνάδερφοι του αναγκάζονται να δημοσιοποιήσουν δύο αριθμούς τραπεζικών λογαριασμών για ερανική προσφορά στην τετραμελή ορφανή φαμίλια.

Η εμπλοκή του στρατού και τα μυστικά του Μαλανδρίνου
Η επιθυμητή εμπλοκή του Ελληνικού Στρατού για συγκεκριμένους επιτελικούς αστυνομικούς πιθανολογήθηκε όταν έγινε γνωστή το μεσημέρι της Πέμπτης «η αναγκαστική προσγείωση» στην Αγία Ευθυμία Φωκίδος ενός μη επανδρωμένου UAV των ελληνικών των ΕΔ. Πρόκειται για ένα Sperwer του Ε.Σ, «κατασκοπευτικό».

Γνώστες των εξοπλιστικών προγραμμάτων του Στρατού γέλασαν όταν άκουσαν την «είδηση» αφού είναι γνωστό ότι ανάλογου τύπου αεροπλάνο όταν χρειαστεί να διακόψει την πορεία του προσγειώνεται με τέτοιο τρόπο και με αλεξίπτωτο περιμαζεύεται από όχημα του Στρατού.

Άρα δεν έπεσε απλώς περισυνελέγη για άλλη αποστολή. Στη συνέχεια το «κατασκοπευτικό» συνδυάστηκε με συνδρομή στην αναζήτηση των Αλβανών.

Άλλες πληροφορίες όμως συνδυάζουν την κατασκόπευση από το UAV με ιπτάμενες «περιπολίες» γύρω από τις Φυλακές Μαλανδρίνου στις οποίες το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται κινητικότητα.

Στις Φυλακές ως γνωστόν «συγκατοικούν» μεγάλα ονόματα του οργανωμένου εγκλήματος αλλά και του εγχώριου αντάρτικου πόλης. Τηλεφωνικές συνδιαλέξεις έχουν εδώ και καιρό στείλει «κόκκινο» μήνυμα για ενδεχόμενη επίθεση από Αλβανούς παραστρατιωτικούς «ουτσεκάδες», σενάριο που δεν διέψευσε ποτέ η αστυνομία.

Το κλεμμένο και καμένο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού της Ν.Δ, Απόστολου Ανδρεουλάκου στην Αράχωβα(αδερφού του νυν γ.γ του υπουργείου Δημόσιας Τάξης) στο οποίο εντοπίστηκαν όπλα και εκρηκτικά αλλά και ύλη ΤΝΤ, χτύπησαν κι άλλα καμπανάκια.

Πηγές των διωκτικών αρχών επιμένουν ότι τα πλοκάμια των παραστρατιωτικών ταγμάτων δεν κάθονται ήσυχα. Μάλιστα δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο νέας καταδρομικής επίθεσης στο Μαλανδρίνο ως αντιπερισπασμός στους 5 ομοεθνείς τους που αναζητούνται στις ρεματιές.

Εαν αποκλειστεί αυτό το σενάριο, τότε ο Στρατός για πρώτη φορά εμφανώς έχει εμπλακεί και σε απόρρητες έρευνες για την τρομοκρατία και την συνεργασία ποινικών με «αντάρτες πόλης» σε μια επικίνδυνη συγχορδία πολεμικών επιχειρήσεων που θα πρέπει να προβληματίσει την επίσημη πολιτεία και την (ανθ)ελληνική κυβέρνηση.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΚΑ!

Έχουμε πλέον ξεπεράσει τις αντοχές και τις ανοχές μας. Πολύ αμφιβάλλουμε ότι τελικά υπάρχει κάποιο άλλο σχέδιο πέρα από αυτό του δικού μας διωγμού από τα σπίτια μας και την καταστροφή της Αθήνας διαμέσου του εποικισμού και της ισλαμοποίησής της. 

Η Αθήνα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης λόγω της μαζικής μετακίνησης πληθυσμών από χώρες κυρίως της Ασίας και της Αφρικής από δουλεμπόρους, κάτι που διάφοροι κομψά αποκαλούν «μετανάστευση».

Πολλές περιοχές της Αθήνας έχουν γκετοποιηθεί, η εγκληματικότητα βρίσκεται στα ύψη και οι αλλοδαποί πρωτοστατούν στο έγκλημα, ειδικά στο άγριο έγκλημα. Άνθρωποι ξυλοκοπούνται μέχρι θανάτου για λίγα ευρώ, ολόκληρες γειτονιές αναγκάζονται να ζήσουν μέσα στην βρώμα, λόγω των ανύπαρκτων συνθηκών υγιεινής των «μεταναστών». Την Αθήνα αλώνουν μαφίες, οι οποίες εκμεταλλεύονται ποικιλοτρόπως τους αλλοδαπούς, η πόλη έχει γεμίσει παράνομα τζαμιά.

Κάποιοι έχουν ενοχληθεί πάρα πολύ από την όποια προσπάθεια να ελεγχθεί ο εποικισμός της Ελλάδας και της Αθήνας ειδικότερα, από τριτοκοσμικούς πληθυσμούς «μεταναστών». Είναι προφανές πως αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα και την κοινωνία. Είναι προφανές πως ουδόλως ενδιαφέρονται για τις κοινωνίες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πρόσφατα παραδείγματα οι ωμές παρεμβάσεις του Επιτρόπου κ. Μούζνιεκς, της Επιτρόπου κας Μάλστρομ και της Διεθνούς Αμνηστίας με συμπαραστάτες διάφορες ΜΚΟ στα εσωτερικά μιας χώρας σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αυτοί οι ίδιοι είναι όμως επέβαλαν στην Ελλάδα την ανθρωπιστική κρίση που βιώνουν σήμερα Έλληνες και νόμιμοι μετανάστες.

Τους ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ για ρατσιστική συμπεριφορά, καθώς προβαίνουν μονίμως σε ανακοινώσεις υπέρ των αλλοδαπών εθελοτυφλώντας μπροστά στην καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κατοίκων αυτής της χώρας

Εμείς λοιπόν σε όλη αυτή την υποβάθμιση της ζωής μας λέμε ΤΕΛΟΣ. Και δεν είμαστε ούτε ρατσιστές, ούτε ξενοφοβικοί. Είμαστε άνθρωποι και έχουμε και εμείς δικαιώματα, τα οποία δυστυχώς στερούμαστε μέσα στην ίδια μας την χώρα.

Λέμε ΤΕΛΟΣ στα αμέτρητα παράνομα τζαμιά, τις αμέτρητες αφρικανικές «εκκλησίες», την κατάληψη των δρόμων και πλατειών στις γειτονιές μας από στίφη αλλοδαπών, την πασαρέλα από μπούργκες, την εμπορία ναρκωτικών και την πορνεία. ΔΕΝ τα θέλουμε στις γειτονιές μας.

Λέμε ΟΧΙ στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό και γενικότερα στην Αθήνα. Ένα τέμενος που θα γκετοποιήσει μια μεγάλη περιοχή και θα σηματοδοτήσει την απαρχή νέων απαιτήσεων εκ μέρους των εποίκων «μεταναστών». Απαντούμε στον Δήμαρχο κ. Καμίνη και στην πρότασή του για ανέγερση δύο τζαμιών σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα, πως Η ΑΘΗΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΚΚΑ. 

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φροντίσουμε για τις θρησκευτικές ή οποιεσδήποτε άλλες ανάγκες των ορδών των «λαθρομεταναστών». Ούτε και είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε μαζί τους στις γειτονιές μας. Ούτε συμφωνούμε με την μετατροπή της Αθήνας σε ένα τεράστιο φτωχοκομείο και σε έναν ατελείωτο κόμβο αλληλεγγύης για τους εποίκους. Λέμε ΟΧΙ στην εγκατάσταση του Σόρος και των ΜΚΟ στο πρώην Φρουραρχείο.

Λέμε ΟΧΙ στην μεταφορά σημείων αναφοράς του κέντρου της Αθήνας όπως η Εθνική Βιβλιοθήκη και Εθνική Λυρική Σκηνή και την περαιτέρω αποψίλωση του.

Λέμε ΟΧΙ στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και άλλα πανεπιστήμια της Αθήνας.


KΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τέλος όσους συντελούν στο καταστροφικό σχέδιο που εκτελείται τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της Αθήνας.

Το βάρος της Πολιτείας πρέπει να δοθεί στο μεταναστευτικό πρόβλημα, την πάταξη του λαθρεμπορίου, του παραεμπορίου και της διακίνησης ναρκωτικών, καθώς και στο ξέπλυμα του μαύρου χρήματος στις υποβαθμισμένες κατά τα άλλα γειτονιές μας.

Καλούμε την ελληνική Πολιτεία να συνεχίσει την προσπάθεια της, να κωφεύσει στις κάθε είδους δήθεν «καταγγελίες», προβοκατόρικες δηλώσεις και μυθεύματα και να απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου-Πλ. Βικτωρίας

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ : 12 Αφγανοί βίαζαν επί 7 ώρες Σουηδή μητέρα

ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΩΝ" ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ

Δώδεκα Αφγανοί βίαζαν Σουηδή μητέρα δυο παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στη Σουηδία...Ενώ ένας μεγάλος αριθμός Αφγανών επευφημούσε αποκαλώντας την πόρνη (Έτσι λένε τις μη-μουσουλμάνες γυναίκες).

Εφτά από τους δώδεκα συνελήφθησαν.
attikipress.gr

ΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ... ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Έναν Αλβανό υπήκοο, ο οποίος φέρεται να έχει εμπλοκή στην προ διμήνου μαφιόζικη εκτέλεση δύο ανδρών έξω από κλαμπ στην Πάτρα, συνέλαβε η αστυνομία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε σε καφετέρια του Χαλανδρίου μαζί με έναν Έλληνα, που επίσης φέρεται να είχε συμμετοχή στο προαναφερόμενο "χτύπημα".

Να σημειωθεί ότι και για τους δύο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστειών, με τις αρχές να καταφέρνουν να συλλάβουν τον πρώτο αλλά όχι και τον Έλληνα συνεργό του, που κατάφερε να διαφύγει.

Ο Αλβανός κατηγορείται για τουλάχιστον δέκα ληστείες στην Αττική, τη Ναύπακτο και τη Ρόδο, όπου οι δράστες μάλιστα άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών. Το πρόσωπο του όσο και αυτό του Έλληνα συνεργού του έχουν καταγραφεί από κάμερες τραπεζών, καθώς στις περισσότερες ληστείες που έκαναν δεν είχαν πάρει μέτρα προφύλαξης.

Να θυμίσουμε ότι το αιματηρό περιστατικό, για το οποίο είναι ύποπτοι, έγινε στα μέσα του περασμένου Απριλίου. Ξημερώματα μία μοτοσυκλέτα σταμάτησε έξω από κλαμπ της αχαϊκής πρωτεύουσας, με τον συνεπιβάτη να πυροβολεί με υποπολυβόλο και πιστόλι προς τρία άτομα που ήταν έξω από το κατάστημα.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί ένας 35χρονος, ένας 32χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε ενώ ο τρίτος πρόλαβε να κρυφτεί.

http://news247.gr

Ισόβια κάθειρξη σε αλλοδαπούς για διακίνηση ναρκωτικών

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και επιπλέον χρηματική ποινή διακοσίων χιλιάδων ευρώ στον καθένα, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Θεσσαλονίκης σε έναν Βούλγαρο, έναν Ισπανό κι έναν Πορτογάλο, οι οποίοι κατηγορούνταν για το φορτίο των 168 κιλών κοκαΐνης, που κατασχέθηκε πέρσι τον Ιούλιο στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών, ενώ στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε ένας ακόμη Βούλγαρος, ο οποίος καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών, για άμεση συνέργεια στην κατοχή και μεταφορά των ναρκωτικών. Σε αντίθεση με τους τρεις ισοβίτες, το δικαστήριο αναγνώρισε στον τέταρτο το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου.

Επρόκειτο για μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών που κατέσχεσαν οι διωκτικές αρχές στη Βόρεια Ελλάδα, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχε δώσει η Αμερικανική Δίωξη Ναρκωτικών (DEA). Το φορτίο των 168 κιλών καθαρής κόκας προοριζόταν αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και έφτασε στη Θεσσαλονίκη, προερχόμενο από διάφορες χώρες της Λατινικής Αμερικής.

Αρχικά, συνελήφθησαν, στην περιοχή των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης, οι δύο Βούλγαροι, ηλικίας 50 και 58 ετών, εκ των οποίων ο πρώτος (που καταδικάστηκε σε ισόβια) είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Σόφιας. Έπεσαν όμως σε αστυνομικό μπλόκο και, κατά τον έλεγχο, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν με προορισμό την Αθήνα, βρέθηκαν 35 δέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 36 κιλών και 393 γραμμαρίων.

Την ίδια ώρα, σε έλεγχο που έγινε σε δεύτερο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης όπου είχαν καταλύσει ο 43χρονος Ισπανός και ο 40χρονος Πορτογάλος, κατασχέθηκαν άλλα 127 δέματα της ίδιας ουσίας, συνολικού βάρους 131 κιλών και 584 γραμμαρίων. Η αξία της κατασχεθείσης ποσότητας, στη χονδρική αγορά, εκτιμήθηκε σε 5,5 εκατ. ευρώ, ενώ στη λιανική σε 15 εκατ. ευρώ.

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Mεσσηνία: Πακιστανός αποπλάνησε ένα 5χρόνο και ένα 7χρόνο κοριτσάκι στους Γαργαλιάνους!

Την αποπλάνηση δύο μικρών κοριτσιών από έναν Πακιστανό κατήγγειλαν στο Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων δύο οικογένειες από την περιοχή.

Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης, μία οικογένεια Ελλήνων και μία οικογένεια Βούλγαρων κατήγγειλαν στην Αστυνομία την αποπλάνηση.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν, ο Πακιστανός εργάζεται περιστασιακά στην περιοχή και το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος. Τα κοριτσάκια είναι ηλικίας 5 χρόνων της ελληνικής οικογένειας και 7 χρόνων των Βουλγάρων.

  Ο Πακιστανός αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές.

Πηγή: tharrosnews.gr

Σύλληψη πακιστανού για παράβαση του Νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος

Συνελήφθη ένας 31χρονος Πακιστανός που ήταν προσωρινά υπεύθυνος της εταιρείας διαχείρισης "SCRAP", για παράβαση του Νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.


Η σύλληψη έγινε χθες το πρωί στην περιοχή Άγιος Θωμάς, του Δήμου Τανάγρας του Νομού Βοιωτίας.
Ειδικότερα από τον έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας, σε συνεργασία με Περιβαλλοντολόγους της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Περιφέρειας Βοιωτίας, διαπιστώθηκε ότι, μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο δύο στρεμμάτων, υπήρχαν αποθηκευμένα στο έδαφος παλαιά σίδερα και μέταλλα, ελαστικά αυτοκινήτων, παλαιά σίδερα ρυπασμένα με απόβλητα λιπαντικών ελαίων (λάδια, γράσα), τμήματα αυτοκινήτων υπό διάλυση, αμαξώματα αυτοκινήτων, κινητήρες, οικιακές συσκευές, μεταλλικοί σωλήνες, μεταλλικά καλώδια και διάφορα άλλα μέταλλα.

Όλα αυτά βρίσκονταν διάσπαρτα υπαίθρια και εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες.


ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η επιχείρηση δεν έχει την  προβλεπόμενη αδειοδότηση ενώ σε διπλανές εκτάσεις υπάρχουν καλλιέργειες αγροτικών προϊόντων!
Όπως διαπιστώθηκε η ανεξέλεγκτη διάθεση επικίνδυνων υγρών αποβλήτων και η πλημμελής διαχείριση αυτών, έχει ως συνέπεια την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, τη ρύπανση του εδάφους και τη διακινδύνευση της δημόσιας υγείας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Απόδραση Ιρακινού εγκληματία από το Θριάσιο


Σκηνές απείρου κάλους εξελίχθηκαν στο θάλαμο κρατουμένων της Α΄ παθολογικής του Θριάσιου Νοσοκομείου, όταν η εξωτερική φρουρά αντιλήφθηκε ότι ο Ιρακινός κρατούμενος που φρουρούσε είχε αποδράσει.

Ο δραπέτης που είναι φορέας ενεργής φυματίωσης και άκρως επικίνδυνος για την δημόσια υγεία άνοιξε τρύπα στον τοίχο από γυψοσανίδα δίχως να τον αντιληφθεί κανένας και το έπραξε αυτό, ρίχνοντας λίγο νερό και σέρνοντας μέσα στο κενό έκανε καταρρίχηση 6 μέτρα δένοντας σεντόνια και χρησιμοποιώντας τα για σχοινί, κατάφερε να βγει στον 3 όροφο της από κάτω πτέρυγας και να αναμιχθεί με τους ασθενείς και εν τέλει να φύγει από το νοσοκομείο ανενόχλητος περπατώντας προς άγνωστη κατεύθυνση.

Εδώ προκύπτουν βέβαια κάποια σοβαρά θέματα που θα έπρεπε να ληφθούν σοβαρά υπόψη, καθώς οι εγκαταστάσεις που φιλοξενούν τους ασθενείς που μεταφέρονται από τις φυλακές είναι ακατάλληλες και  χρήζουν άμεσης αναδιαμόρφωσης.

Δεν υπάρχει οπτικός έλεγχος σε όλα τα σημεία του δωματίου, οι τοίχοι των θαλάμων είναι από γυψοσανίδα και καθιστούν εύκολη την απόδραση από αυτούς και τα αντικείμενα των θαλάμων είναι όλα ακατάλληλα, καθώς μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε φονικά αντικείμενα.

Αλλοδαποί έκαναν βόλτα γυμνοί στην Αρχαία Ολυμπία

Τη δόξα και τη χάρη των αρχαίων αγαλμάτων ζήλεψαν θερμόαιμοι όσο και μεθυσμένοι αλλοδαποί τουρίστες, οι οποίοι έκαναν γυμνοί την εμφάνισή τους σε σημεία της Αρχαίας Ολυμπίας, με τελικό προορισμό τους αρχαιολογικούς χώρους, όπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν. 
 
Έκπληκτοι οι διερχόμενοι αντίκρισαν ομάδα αλλοδαπών να είναι τύφλα στο μεθύσι και να προχωρούν με «αδαμιαία περιβολή» προς τους αρχαιολογικούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες του iliaoikonomia, οι ολόγυμνοι τουρίστες πλησιάζοντας προς τους χώρους έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες που βρίσκονται εντός, στους οποίους μάλιστα άρχισαν να κάνουν επιπλέον άσεμνες πράξεις, επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα.

Ωστόσο δεν αρκέστηκαν εκεί, αλλά προσπάθησαν να εισέλθουν εντός των αρχαιολογικών χώρων από την κεντρική είσοδο, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν χάρις στις συνεχείς προσπάθειες των φυλάκων.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ανά τακτά διαστήματα παρουσιάζονται τουρίστες σε κατάσταση μέθης, οι οποίοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κι εν συνεχεία παρουσιάζονται ιδιαίτερα ζωηροί.

Aιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Σαντορίνη

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα στη Σαντορίνη.

Συνελήφθησαν ένας Πακιστανός και δύο Αφγανοί, οι οποίοι, μαζί με δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, κατηγορούνται ότι  τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο πέντε άλλους πακιστανούς, στη διάρκεια συμπλοκής.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύονται.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας: 3 τσιγγάνες ΡΟΜΑ έκαναν 4 κλοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά!


Παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας: 3 τσιγγάνες έκαναν 4 κλοπές σε λιγότερο από 10 λεπτά! Νέο παγκόσμιο ρεκόρ αθλιότητας για τη χώρα μας, που έχει καταντήσει κυριολεκτικά σκουπιδότοπος της Ευρώπης.  

Τρεις γυναίκες ρομά κατάφεραν να διαπράξουν τέσσερις (!!!) κλοπές μέσα σε ελάχιστα λεπτά. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο;

Ασφαλώς και είναι αν τα εν λόγω εγκληματικά στοιχεία είναι καλά… εκπαιδευμένα και βέβαια αν διαθέτουν περίσσιο θράσος, λόγω του ότι έχουν εξασφαλίσει σίγουρη ατιμωρησία.

Τρεις τσιγγάνες, λοιπόν, στο Αγρίνιο, με τη γνωστή μέθοδο της απασχόλησης, άρπαξαν από τρεις ηλικιωμένους τα λεφτά που είχαν στις τσέπες τους. Από τον έναν βούτηξαν 100 ευρώ και από τους άλλους δυο από 50. Δεν έμειναν όμως ικανοποιημένες από τη λεία τους και αφού μπήκαν σε παρακείμενο καφενείο, και πάλι με τη μέθοδο της απασχόλησης, βούτηξαν από το ταμείο άλλα 350 ευρώ!

Τελικά, μόλις τα θύματα αντελήφθησαν ότι τους είχαν… ελαφρώσει από λεφτά τους, ειδοποίησαν την αστυνομία που συνέλαβε τις δύο από τις τρεις κλέφτρες. Και τι έγινε; Θα πάνε στο δικαστήριο κι από τη μία πόρτα θα μπουν κι από την άλλη θα βγουν. «Ευπαθής» ομάδα, βλέπετε… Πάντως, να τις χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού...

Ηράκλειο: Ιρακινός προσπάθησε να βιάσει νεαρή από την Ολλανδία!

Χειροπέδες στον επίδοξο βιαστή της άτυχης κοπέλας που θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

 

Σύμφωνα με την καταγγελία της 21χρονης Ολλανδής που παραθερίζει στο δήμο Χερσονήσου, ο 35χρονος Ιρακινός την πλησίασε χθες το πρωί (25-06-2013) και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Μετά από υπόδειξη της 21χρονης αστυνομικοί του τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον 35χρονο Ιρακινό. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Κυλλήνη: Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του βενζινοπώλη - Αλβανός ο δράστης!

Εξιχνιάστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές στην Ηλεία, η δολοφονία του βενζινοπώλη Δημήτρη Κουτρουμάνου που συνέβη στις 31 Μαΐου 2013.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr δράστης φέρεται να είναι ένας Αλβανός ο οποίος και αναζητείται. Ωστόσο μέχρι τώρα υπήρξαν πολλές προσαγωγές ενώ συνελήφθησαν κάποιοι ακόμα Αλβανοί, οι οποίοι συνδέονται με τον δολοφόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες φέρονται να είχαν συστήσει σπείρα και να εμπλέκονται και σε άλλες υποθέσεις ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων στην ευρύτερη περιοχή, όπως και σε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ληστεία στη Γαστούνη.

Εντός της ημέρας αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το θέμα απο την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ «ΖΕΣΤΟ» ΧΡΗΜΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


pakistanoikraththriaΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ; ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Η είδηση έχει ως εξής:
Ελεύθερος ο Πακιστανός μετά από παρέμβαση μεγαλοδικηγόρου του νησιού!

Ο μεγαλοδικηγόρος "σκάει μύτη" στα κρατητήρια όπου φυλασσόταν ο Πακιστανός και καταθέτει επιταγή την οποία υπογράφει η... ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ του κυρίου Ασλάμ !!!

Ο Πακιστανός είχε συλληφθεί στην περιοχή του Φαληρακίου για κλοπή και καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση (εξαγοράσιμη). Μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την καταδίκη ο Πακιστανός αφέθηκε ελεύθερος αφού κατατέθηκαν, με μορφή επιταγής, από τον πληρεξούσιο δικηγόρο τα χρήματα (περίπου 800€)...!!!!

Η περίπτωση του Πακιστανού αποδεικνύει ότι οι "δύσμοιροι" λαθρομετανάστες δεν είναι μόνοι τους αλλά υπό την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ της Πακιστανικής κοινότητας πρόεδρος της οποίας είναι ο καταζητούμενος από την Interpol για διακίνηση λαθρομεταναστών Τζαβέτ Ασλάμ.

Εδώ ο Άρειος Πάγος απεφάνθη για τον Ασλαμ πως δεν μπορεί να τον εκδώσει στο Πακιστάν, διότι δεν έχουν υπογραφεί ενδιάμεσες συμφωνίες με αυτήν την χώρα. Όχι διότι δεν είναι δουλέμπορος! Αυτό είναι άλλο! Αφήστε δε που αιτείται και ασύλου... Άσυλο γιατί; Έχουν στο Πακιστάν πόλεμο και δεν το ξέραμε; Ή μήπως είναι απλώς ένας κοινότατος εγκληματίας πού εάν επιστρέψει στην χώρα του, οι ίδιοι οι συντοπίτες του θα τον κόψουν φετούλες για τα κάρβουνα;

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Έλληνες η περίοδος που διανύουμε είναι πονηρή και δύσκολη. Γιατί συνεχίζουν να έρχονται λαθρομετανάστες σε μία χώρα καταστραμμένη; Και όμως, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει πλέον κανέναν λαθρομετανάστη, κάποιοι βαδίζουν εβδομάδες ολόκληρες, διασχίζουν τα επικίνδυνα βουνά του Ιράν, δυτικά του Αφγανιστάν, και έπειτα παίρνουν τον δρόμο για την Τουρκία, προτού περάσουν μέσω ξηράς στην ανατολική Ευρώπη, ή μέσω θάλασσας στην Ελλάδα και την Ιταλία. Και όταν φτάσουν στην Ελλάδα, τότε βρίσκονται σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν, αλλά απαγορεύεται να βγαίνουν (σύμφωνο της Μαδρίτης).

Πληροφορίες, αναφέρουν πως στο «ανακριτικό στάδιο» οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες στη συνέχεια αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα αλλά και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα... δικαιώματά τους!!!

Τι σημαίνει, όμως, για την Ελλάδα, η εισροή ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών; Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως σχεδόν καθ' ολοκληρίαν οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι μουσουλμάνοι; Ποιοι και γιατί επιμένουν στην γιγάντωση ενός προβλήματος, του οποίου η κατάληξη – αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαγνωσθούν, ενώ όσοι τολμούν να «προφητεύσουν» με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία (εγκληματικότητα, αστυνομία σαρίας, ΜΚΟ που διαφημίζουν σε ξένες χώρες την Ελλάδα ως τόπο υποδοχής λαθρομετανάστευσης κ.α.) σκιαγραφούν ένα ζοφερό μέλλον που θα «εξαναγκάσει» σε συγκρουσιακές καταστάσεις;

Η αραβική άνοιξη, δηλαδή ο πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών (με την προβιά του Ισλάμ) προκειμένου να υπάρξει στοχευόμενη – προγραμματισμένη αλλαγή στις γεωπολιτικές και ενεργειακές ανακατατάξεις, είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που τείνει να γίνει πραγματικός κίνδυνος για κάθε κράτος και ιδιαίτερα για κάθε μη μουσουλμανικό κράτος (λόγω ισλαμικού φονταμενταλισμού).

Και η «εμπλοκή» λαθρομεταναστών σε στρατιωτικού τύπου (ή επιπέδου μυστικών υπηρεσιών) κινδύνους, είναι επίσης καταγεγραμμένη. Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη αλλοδαπού στην 122 πτέρυγα μάχης, ο οποίος συνελήφθη ενώ τριγυρνούσε στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις!!!

Οι μουσουλμάνοι δεν θέλουν μόνον ζωτικό χώρο. Αυτό είναι το ένα σκέλος των στόχων τους και προς τούτον γίνονται θύματα εκμεταλλεύσεως από τις διάφορες ΜΚΟ και τους διαφόρους πολεμίους του ανθρωπίνου είδους. '

Άλλωστε αυτό συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, όχι μόνον εδώ. Το δεύτερο όμως που ΠΟΤΕ δεν θα ανεχθούν είναι η ύπαρξη των απίστων. Αυτούς πρέπει να τους φιμώσουν. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν δεν έχουν κανέναν φραγμό να κινηθούν.

Μία ματιά στις δράσεις τους παγκοσμίως, σε όλες εκείνες τις χώρες που βασιλεύουν, θα μας πείσουν. Και τώρα πια δεν είναι μόνον ηθικό το πρόβλημα. Είναι ζήτημα καθαρά επιβιώσεως. Για όσους τέλος πάντων το αντιληφθούν! Για τους άλλους... Δεν ξέρω...

Υ.Γ. Η βία είναι τρόπος ζωής τους. Τρόπος σκέψεως. Τρόπος λειτουργίας τους. Η γυναίκα και ο άπιστος είναι δύο πράγματα που για αυτούς πρέπει να μην έχουν λόγο υπάρξεως. Κι εάν θα έχουν, θα είναι μόνον για να τους υπηρετούν άνευ αντιλόγου. Για εμάς, που «κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου και αδίκου», ναι , είναι πλέον ορατό το πρόβλημα. Απλώς, όπως πάντα, θα την πάθουμε πρώτα και μετά ίσως να μάθουμε! Ίσως... Δεν είναι βέβαιον!

Πηγή: kerberos-hellas

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ...!!!


ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...

Στο αστυνομικό τμήμα της Αρναίας στην Χαλκιδική ανακρίνεται ένας ύποπτος αλλοδαπός άνδρας που διαπιστώθηκε ότι παρακολουθούσε επίμονα τα ανήλικα παιδιά που έπαιζαν στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου της κωμόπολης και μάλιστα τα φωτογράφιζε!

Οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μετά από καταγγελία του πατέρα ενός από τα μικρά παιδιά, που ο γιος του τον ενημέρωσε ότι ένας μελαψός άνδρας τον φωτογράφιζε όπως και άλλους φίλους του την ώρα που έπαιζαν ποδόσφαιρο. Ο γονέας, όπως ήταν φυσικό, ανησύχησε και έσπευσε στο σχολείο, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι άνδρες του τοπικού τμήματος που έφτασαν άμεσα, βρήκαν τον ύποπτο στην εξωτερική πλευρά του προαυλίου και, όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο φωτογράφιζε τα παιδιά, απάντησε σε σπαστά ελληνικά χωρίς να δίνει σαφείς εξηγήσεις.

Έτσι, προσήχθη στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων και για να διευκρινίσει ποιος ήταν ο σκοπός του.

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΕΛΕΟΣ!!! ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΙΝΑ, ΠΟΙΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑ;;; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ “ΑΤΤΙΚΗ”


2_167Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκε ένας νεαρός Κινέζος για να μην πληρώσει πρόστιμο γιατί δεν είχε εισιτήριο!.. 

 Όταν γύρω στις 3 το μεσημέρι, στη στάση «Αττική» αντιλήφθηκε ότι γινόταν έλεγχος εισιτηρίων, επέλεξε να κατεβάσει το… παντελόνι και τα σώβρακα του και να κάνει την «χοντρή» ανάγκη του μέσα στον συρμό που επέβαινε!

Δεν ξέρουμε τι τον έκανε να λειτουργήσει με τόση αναίδεια προς την χώρα που τον φιλοξενεί.

Ή μάλλον ξέρουμε. Πολύ καλά ξέρουμε. Φταίνε όλοι εκείνοι (οι κόκκινοι ως επί το πλείστον) συμπαραστάτες των ανθρώπινων δικαιωμάτων που νοιάζονται ΜΟΝΟ για τα δικαιώματα των ρεζίληδων, και όχι για όλους εμάς που υφιστάμεθα πολιτισμικό σοκ και ταπείνωση από τέτοιες αντιδράσεις, που στην χώρα τους ίσως και να θεωρούνται φυσιολογικές, αλλά στην χώρα μας τέτοιες συμπεριφορές είναι αδιανόητες και φυσικά τιμωρούνται.

Όλοι αυτοί οι συμπαραστάτες έχουν δώσει (επίτηδες; με δόλο;) λάθος μήνυμα. Πως υπάρχει ατιμωρησία στις ποινικά κολάσιμες πράξεις.

Αποτέλεσμα;;; Έχουμε πλέον καταντήσει αξιολύπητοι σαν λαός, έρμαια στα χέρια και τις ορέξεις κάθε ανόητου, που έτσι και το επίσημο κράτος προσπαθήσει (άσε που ούτε αυτό θέλει να το κάνει) να επιβάλλει την ποινή που προβλέπεται, θα βρεθούν δεκάδες εξίσου ανόητοι για να κάνουν “μια-συναυλία-συμπαράστασης -για-τα-δικαιώματα-και-την-διαφορετικότητα”.

Μόνο με μια Εθνική κυβέρνηση θα μπορέσουμε να βρεθούμε σε πλεονεκτική θέση και θα μπορέσουμε να πούμε σε όλους όσους λειτουργούν ασύδοτα, “ΕΦΥΓΕΣ”…

Όλα τα άλλα, μπορούμε να τα συζητάμε με τις ώρες στο κενό που μας μένει, αφού μαζέψουμε τις ακαθαρσίες τους….

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Κ Υ Ρ Ι Ο Λ Ε Κ Τ Ι Κ Α ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΟΠΟΣ!!!
πηγη

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ

 Αυτή ειναι η κατάντια του ανύπαρκτου ανθΕλληνικού κράτους.Οι ιδιου ομολογουν ότι ζουν κλέβοντας τους Ελληνες.


Κορινθία: Πακιστανοί δεν είχαν αφήσει... μετασχηματιστή!

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος τριών Πακιστανών, ηλικίας 27, 32 και 34 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθοράς.

Η ζημιά που προκάλεσαν στο δίκτυο της Δ.Ε.Η. υπολογίζεται ότι ξεπερνά τις 60.000 ευρώ

Και οι τρεις είναι μέλη της εγκληματικής ομάδας που έκλεβε μετασχηματιστές της Δ.Ε.Η στην Πελοπόννησο, η οποία εξαρθρώθηκε στα τέλη Ιανουαρίου.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Λέσβος: Πακιστανοί λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρι σε συμπατριώτη τους για 5 ευρώ!

Χθες το πρωί ο Πακιστανός "δούλευε" καθαρίζοντας τζάμια στο φανάρι του Γηπέδου απέναντι από το μεγάλο Περίπτερο, όταν ξαφνικά, τον πλησίασαν τρεις συμπατριώτες του.

 

Όπως διαβάζουμε στο LesvosPost, προσπάθησαν να του κλέψουν τα 5 ευρώ που είχε στην τσέπη του...

Το περιστατικό το αντιλήφθηκε κάτοικος της περιοχής ο οποίος αμέσως κάλεσε την αστυνομία.
Μέσα σε λίγα λεπτά και ενώ συνεχιζόταν ο καυγάς ανάμεσα στους αλλοδαπούς μπροστά στα μάτια περαστικών και οδηγών έφτασε στο σημείο αστυνομική δύναμη και αφού χώρισε με δυσκολία τους αλλοδαπούς,
τους έβαλε στο περιπολικό και κατευθύνθηκαν για τα περαιτέρω στην αστυνομική δ/νση Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους 4 αλλοδαπούς είχε μαχαιρωθεί από συμπατριώτη του στο χέρι.

Ο Παπούλιας καλωσορίζει λαθρομετανάστες την ώρα που η ελληνική νεολαία ξενιτεύεται

Με έναν προκλητικό τρόπο για τα σημερινά οικονομικά δεδομένα της πατρίδα μας η Πολιτεία έδειξε για ακόμη μια φορά την εμμονή της για τους «κακόμοιρους οικονομικούς μετανάστες». 

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Παπούλιας δέχθηκε ομάδα παιδιών (;) από τη Συρία, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Ακτή Ελεφαντοστού, Σουδάν και άλλες χώρες που φιλοξενούνται στον Ξενώνα Υποδοχής της Μ.Κ.Ο. "Αποστολή".


«Όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας υπήρξαμε ξένοι σε άλλες χώρες. Και εσείς παιδιά, είστε από άλλες πατρίδες, από άλλες χώρες, αλλά εκείνο που θα επιδιώξουμε είναι να αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας» είπε στα παιδιά ο κ. Παπούλιας. Το πώς ο Παπούλιας θα κάνει τα «παιδιά» να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους είναι ένα μεγάλο θέμα, όπως ο νεαρός αντάρτης από το Σουδάν. Μην ξεχνάτε ότι ήταν και αυτός αντάρτης σύμφωνα την επική δήλωσή του: «15 χρονών ήμουν αντάρτης και πολεμούσα το ναζισμό και τους γερμανούς» την οποία έκανε τον Οκτώβριο του 2011 στην Θεσσαλονίκη την στιγμή που εκατοντάδες διαδηλωτές τον αποδοκίμαζαν έντονα! Πάντως το wikipedia γράφει ότι ο  Παπούλιας γεννήθηκε το 1929 και το 1941ήταν 12 ετών... Τώρα αν ήταν αντάρτης στα 12 του χρόνια, είναι άλλο θέμα.

 
Την ίδια στιγμή που οι Έλληνες ξαναπαίρνουν τους δρόμους της ξενιτειάς αναζητώντας επαγγελματική διέξοδο η πολιτεία κάνει φιέστες και καλωσορίζει όλο και περισσότερους αλλοδαπούς.

Μπορεί το εφιαλτικό σκηνικό της ύφεσης, της ανεργίας, τα χιλιάδες λουκέτα σε μικρές, μεσαίες, μεγάλες επιχειρήσεις και καταστήματα, τα νοικοκυριά χωρίς ένα ευρώ εισόδημα και τη γιγάντωση των φαινομένων φτώχειας και ανέχειας να σπρώχνει όλο και περισσότερους Έλληνες στο εξωτερικό σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης ή απλά της επιβίωσής τους… όμως όλα αυτά δεν έχουν καμία αξία και σημασία για τους κυβερνώντες μπροστά στην ανεκτίμητη συγκίνηση που νιώθουν όταν περιθάλπουν έναν λαθρομετανάστη.

Υ.Γ. Καλό θα είναι ο Παπούλιας να πάει με τα «παιδιά» και για κανένα μπάνιο...



Χανιά: Σταμάτησαν για έλεγχο Βούλγαρο και τράβηξε μαχαίρι!

Ιδιαίτερα θρασύς αποδείχτηκε ένας 28χρονος Βούλγαρος, ο οποίος δεν δίστασε να τραβήξει μαχαίρι σε αστυνομικους της ομάδας ΔΙΑΣ στα Χανιά όταν εκείνοι τον σταμάτησαν για έλεγχο.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, κάτοικοι στο κέντρο της πόλης ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές ότι ένα άτομο κινείται ύποπτα στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη, και περιεργαζόταν σπίτια και αυτοκίνητα, πιθανότατα σχεδιάζοντας κλοπή.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ, που εντόπισαν τον 28χρονο από τη Βουλγαρία και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Τότε εκείνος άρχισε να κλωτσάει τους αστυνομικούς ενώ σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ξεφύγει τράβηξε ένα μαχαίρι 30 περίπου εκατοστών.


Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον μαινόμενο Βούλγαρο, του αφαίρεσαν το μαχαίρι από τα χέρια και του φόρεσαν χειροπέδες.

Ο 28χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για αντίσταση κατά της αρχής και για παράνομη οπλοφορία.

Δυο Αλβανοί κακοποιοί ήταν οι δράστες μιας ληστείας που έγινε πριν απο δύο χρόνια σε αποθήκη φρούτων στην Αλεξανδρούπολη

 Μετά από δύο ολόκληρα χρόνια εξιχνιάστηκε η ληστεία που θύμιζε… σενάριο ταινίας σε μια αποθήκη φρούτων στην Αλεξανδρούπολη, όταν οι δράστες είχαν κρατήσει όμηρο έναν 40χρονο οδηγό φορτηγού ψυγείου και τον υποχρέωσαν να καλέσει τον ιδιοκτήτη για μια ανύπαρκτη βλάβη στο όχημα!

Οι δυο δράστες καραδοκούσαν κρυμμένοι τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου του 2011. Μόλις έφτασε ο οδηγός τον ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και τον υποχρέωσαν να τηλεφωνήσει στον 59χρονο ιδιοκτήτη της επιχείρησης με τον οποίο θα έφευγαν για να αγοράσουν προϊόντα από την Θεσσαλονίκη και να του ζητήσει να πάει στην αποθήκη, δήθεν για να επισκευάσουν το φορτηγό.

Όταν ο ιδιοκτήτης έκανε την εμφάνισή του, τον ακινητοποίησαν και αυτό και του άρπαξαν τα 12.000 ευρώ που είχε μαζί του για να αγοράσει τα εμπορεύματα. Στη συνέχεια, έσπασαν τα κινητά των θυμάτων τους, τους έδεσαν με σύρμα και εξαφανίστηκαν. Ο επιχειρηματίας και ο οδηγός κατάφεραν να λυθούν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, που όμως δεν βρήκε αποτυπώματα των ληστών οι οποίοι φορούσαν γάντια.

Οι έρευνες, όμως, δεν σταμάτησαν ποτέ και τελικά η ταυτότητα των δραστών αποκαλύφθηκε. Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ο ένας από τους οποίους βρίσκεται εδώ και καιρό στις φυλακές για άλλη ληστεία, ενώ ο δεύτερος εξακολουθεί να αναζητείται, αλλά το πιθανότερο είναι πως διέφυγε στην πατρίδα του.

Έναν επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό συνέλαβαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σε Ζάκυνθο .


Στη Ζάκυνθο είχε βρει καταφύγιο ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος Αλβανός κακοποιός που οι αρχές της πατρίδας του είχαν εκδώσει ερυθρά αγγελία αναζητήσεων μέσα της Ιντερπόλ, επειδή ήταν ο δράστης ληστείας με ανθρωποκτονία.

Άνδρες της Ασφαλείας Ζακύνθου εντόπισαν τον 37χρονο Αλβανό στο Βασιλικό και του έκαναν έλεγχο, κατά τη διάρκεια τους οποίου τους έδειξε διαβατήριο των αλβανικών αρχών που αποδείχθηκε πλαστό.
Ο αλλοδαπός συνελήφθη και όταν οδηγήθηκε στην Ασφάλεια διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου για κατοχή και χρήση παραποιημένου ταξιδιωτικού εγγράφου και ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την έκδοσή του στην Αλβανία.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Χαλκίδα: Ο Αλβανός δεν πρόλαβε να πουλήσει την κοκαΐνη στα στέκια

O 24χρονος Aλβανός συνελήφθη χθες το απόγευμα, για διακίνηση ναρκωτικών στη Χαλκίδα και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε η ποσότητα κοκαΐνης που σκόπευε να διαθέσει σε χρήστες της περιοχής.

Σημειώνεται ότι τον Απρίλιο του 2008 είχε συλληφθεί για διακίνηση ηρωίνης και είχε προφυλακισθεί στο Κατάστημα Κράτησης Αυλώνα, από όπου αποφυλακίσθηκε τον Σεπτέμβριο του 2009 και σε βάρος του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Τώρα, οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω του μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, καθαρού βάρους 45,1 γραμμαρίων.

Επιπλέον ο 24χρονος κατηγορείται και για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Ε ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 16 ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΣ ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ… ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ…!!!


590_df689bf39ed708bac496bcf6a65c13c4 (1)Στοχευμένοι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σήμερα το πρωί, σε κεντρικό Νοσοκομείο της Αθήνας, με αντικείμενο τη νομιμότητα των υπηρεσιών που παρέχουν οι αποκλειστικές νοσοκόμες.
 
Ειδικότερα, μετά από σχετικές καταγγελίες, κλιμάκια αστυνομικών διενήργησαν ελέγχους σε Κλινικές του Νοσοκομείου, κατά τη διάρκεια των οποίων διαπιστώθηκε ότι 16 αλλοδαπές, ηλικίας από 28 έως 57 ετών, εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων καθώς και άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής.

Επιπλέον, για τέσσερις από τις αλλοδαπές, προέκυψε ότι δεν διαθέτουν τις προϋποθέσεις νόμιμης παραμονής τους στη χώρα μας και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το διοικητικό μέτρο της απέλασης.
Σημειώνεται ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία του Ι.Κ.Α., καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο ασφαλιστικές εισφορές.

Οι συλληφθείσες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παράλληλα, θα ενημερωθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες Δ.Ο.Υ. και Ι.Κ.Α., προκειμένου να επιβληθούν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα και κυρώσεις.

enikos.gr

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συνέλαβαν αλβανό που πωλούσε νοθευμένα ναρκωτικά στην Αθήνα

Εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ναρκωτικών ουσιών εντόπισαν στην Αγία Παρασκευή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Συνέλαβαν έναν 27χρονο Αλβανό που το λειτουργούσε μέσα στο σπίτι του, κατείχε και διακινούσε στα βόρεια προάστια μεγάλες ποσότητες ηρωίνης.

Παράλληλα, εντοπίστηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης-απόκρυψης των ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν :
*9.087 γρ. ηρωίνης.
*Σκόνη λευκού χρώματος άγνωστης χημικής σύνθεσης βάρους 286 γρ.
*2.320 ευρώ.
*Πλήρες εργαστήριο νόθευσης και επανατυποποίησης ηρωίνης (υδραυλική πρέσα, ηλεκτρικοί αναδευτήρες, ζυγαριές, κόσκινα, μεταλλικά καλούπια, διάφορα εργαλεία).
*2 κινητά τηλέφωνα.
Ο συλληφθείς οδηγείται σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Επικίνδυνος Ρουμάνος βιαστής έκοβε βόλτες στο κέντρο των Τρικάλων !!

O νεαρός βιαστής βρέθηκε αντιμέτωπος λίγο πριν τα μεσάνυχτα με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ... Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τις Ρουμανικές αρχές και εντοπίστηκε στη πόλη χθες βράδυ (17-06-2013). 
 
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις ο 37χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των Ρουμανικών Αρχών για βιασμό.

Αυτός είναι ο αλβανός δράκος του Γαλατσίου . ΦΩΤΟ

Το όνομά του είναι Σινάνι Σκελκίμ και είναι ο "άνθρωπος" που είχε σκορπίσει τρόμο στην περιοχή του Γαλατσίου, όπου ακινητοποιούσε γυναίκες και τις βίαζε. Είναι ο δράκος του Γαλατσίου.

Η αστυνομία έδωσε την Πέμπτη στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του. Είναι ο δράκος του Γαλατσίου, όπως τον «βάφτισαν» τα ΜΜΕ.

Ο SINANI SHKELQIM του BUGIARE και της RITA, γεννήθηκε το 1982 στη Αλβανία.

Ο 32χρονος αλλοδαπός άνδρας συνελήφθη στις 14 Ιουνίου όταν επιτέθηκε σε γυναίκα αστυνομικό, που έκανε το... «δόλωμα» για να τον συλλάβει.

Ο Σκελκίμ είναι παντρεμένος και πατέρας 4 ανήλικων παιδιών δρούσε κυρίως στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς, απέναντι από το Άλσος του Βεΐκου, εκμεταλλευόμενος το γεγονός πως το σημείο δεν έχει καλό φωτισμό ούτε είναι πολυσύχναστο.



Με την απειλη μαχαιριού έκανε πισώπλατες επιθέσεις στα θύματά του και αφού τις λήστευε τις οδηγούσε σε ερημικές τοποθεσίες και τις βίαζε. Το DNA του έχει ταυτοποιηθεί σε δύο γυναίκες που έπεσαν θύματα, στην πρώτη επιτέθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο και στη δεύτερη τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δημοσιοποίησε τα στοιχεία του με στόχο την προστασία του κοινωνικού συνόλου αλλά και για συλλέξει πληροφορίες σχετικά με ενδεχόμενες άλλες επιθέσεις.

Γι’ αυτό και παρακαλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695540 και 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών αν έχουν να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Ναυπακτία: Μάχη με τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Πυροβολισμοί και καταδίωξη - Κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια!

- Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν σε κλεμμένο αγροτικό όχημα και οι Αλβανοί δραπέτες κατέβηκαν οπλισμένοι


- Ο ελεύθερος σκοπευτής της αστυνομίας άνοιξε πυρ και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή από την περιοχή


- Σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας γύρο από δύο μοναστήρια που έχουν αποκλειστεί


- Οι δραπέτες των φυλακών έκλεψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας αγροτικό όχημα στην ορεινή Ναυπακτία

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπάλειον, στην ορεινή Ναυπακτία. Οι δράστες έκλεψαν ένα αγροτικό όχημα και λίγη ώρα αργότερα έπεσαν σε μπλόκο της αστυνομίας. Στο μπλόκο ήταν δύο τζιπάκια της ΟΠΚΕ με ελεύθερο σκοπευτή. Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Ο ελεύθερος σκοπευτής πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο.

Στελέχη της αστυνομίας, ανέφεραν στο onairnews, ότι οι δραπέτες έχουν στρατιωτική εκπαίδευση, κάτι που σημαίνει ότι μπορούν να εκτιμήσουν πότε τους συμφέρει να δώσουν τη μάχη και πότε δεν έχουν ελπίδες. Στην προκειμένη περίπτωση κατάλαβαν ότι δεν είχαν ελπίδα να επικρατήσουν των αστυνομικών και πρόλαβαν να εξαφανιστούν.

Αποκλεισμένα δύο μοναστήρια - Δεν αφήνουν τους πολίτες να ανέβουν
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στα μοναστήρια του Βαρνάκοβα και της Αμπελακιώτισας, που βρίσκονται στην περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αφήνουν τους πολίτες να πλησιάσουν. Εκτιμούν ότι σε εκείνο το σημείο κρύβονται οι άκρως επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών και θεωρείται θέμα χρόνου η επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει για την ώρα κανένα από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες μέρες οι δραπέτες.

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Λάρισα: Αλβανός είχε μετατρέψει το κελί του σε οπλοστάσιο!

Μέσα το κελί του, βρέθηκαν τέσσερα αυτοσχέδια μαχαίρια που είχε κατασκευάσει από τις λάμες του κρεβατιού του.

 

Όλα ξεκίνησαν από τις πληροφορίες που ήθελαν τον Αλβανό κρατούμενο να έχει στη διάθεσή του όπλα, προκειμένου να προκαλέσει θερμό επεισόδιο με σκοπό να αποδράσει από τις φυλακές της πόλης. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μπήκαν στο κελί του και διαπίστωσαν πως οι πληροφορίες για τον 42χρονο ευσταθούσαν.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρήκαν αυτοσχέδια μαχαίρια τα οποία είχε κατασκευάσει ο ίδιος από λάμες που είχε ξεκολλήσει από το κρεβάτι του! Τα 4 αυτοσχέδια μεταλλικά μαχαίρια που είχαν μήκος από 19 ως 34 εκατοστά κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στους αστυνομικούς του Α’ τμήματος Λάρισας, οι οποίοι ανέλαβαν την προανάκριση

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.


maxairi__mainΤο βράδυ της Κυριακής, στη Βίγλα της Άρτας, βρέθηκε νεκρός σε χώρο επιχείρησης εκτροφής βοοειδών, μέσα σε αύλακα γεμάτο από λύματα, με τραύματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού από αιχμηρό αντικείμενο, ένας 21χρονος Πακιστανός. 

Γρήγορα, η Αστυνομία ανακάλυψε και τον φονιά του: είναι ένας 37χρονος επίσης Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη στην Άρτα χθες το απόγευμα και ομολόγησε την πράξη του.

Να τον χαίρονται, λοιπόν, οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

(ΥΓ) 1: Πολλά καθεστωτικά sites αναπαρήγαγαν αμέσως την είδηση της δολοφονίας του Πακιστανού, αφήνοντας ανοιχτό πεδίο (δόξης λαμπρόν…) για ακατάσχετη… ρατσιστολογία. Αλλά, μόλις πιάστηκε ο δράστης και αποκαλύφθηκε πως ήταν ομοεθνής του θύματος… ξέχασαν να το αναφέρουν. Γιατί άραγε; Τόσο μεγάλη ήταν η απογοήτευσή τους;

(ΥΓ) 2: Και για να μην ξεχνιόμαστε: είναι η δεύτερη δολοφονία αλλοδαπού από ομοεθνή του που συμβαίνει τα τελευταία 24ωρα (μετά τη δολοφονία ενός Νιγηριανού στην Κυψέλη, από ομοεθνείς του). Άραγε, πως το σχολιάζουν αυτό οι… βιρτουόζοι του «συνταγματικού τόξου» και οι «αλληλέγγυοι» εξωτερικού, τύπου Μουίζνιεκς, Διεθνούς Αμνησίας κ.τ.λ.;

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Λάρισα: Απέδρασε από τα δικαστήρια Αλβανός που καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκιση για ληστείες!

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει άνδρες της αστυνομίας στη Λάρισα, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του αλλοδαπού, που απέδρασε λίγο πριν οδηγηθεί στις φυλακές!

Όπως διαβάζουμε στο thessalianews, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, στα δικαστήρια της Λάρισας, όταν ένας 22χρονος Αλβανός που δικαζόταν στο δικαστικό μέγαρο της πόλης, ξέφυγε από την εποπτεία των σωφρονιστικών υπαλλήλων και... εξαφανίστηκε τρέχοντας!

Ο νεαρός είχε οδηγηθεί στο δικαστήριο όπου καταδικάστηκε σε 17 χρόνια φυλάκισης για ληστείες και κλοπές.

Μόλις άκουσε την ποινή από το δικαστήριο, έφυγε τρέχοντας αιφνιδιάζοντας τους πάντες!


                                              ..ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ...

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΡΑΠΕΤΕΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ! ΜΕΤΑ ΤΗΝ 25ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΩΡΑ Ο 36ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΤΟ ΝΕΟ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ ΖΩΩΝ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΙ ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗ ΠΟΥ ΕΦΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ!

Με αφορμή το θλιβερό γεγονός της δολοφονίας του 36χρονου Υπαρχιφύλακα της ΕΛ.ΑΣ. Γεωργίου Ανδριτσόπουλου από αδίστακτους αλβανούς κακοποιούς με καλάσνικοφ, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: 

 Η Χρυσή Αυγή εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς του ηρωικού Αστυνομικού που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από αλβανούς εγκληματίες. Οι Έλληνες Αστυνομικοί παραμένουν στην κυριολεξία ΑΟΠΛΟΙ ενάντια σε πάνοπλες εγκληματικές ομάδες αλλοδαπών. 

Μία ολόκληρη κυβέρνηση, αφού άνοιξε τις πύλες της χώρας στα χειρότερα κακοποιά στοιχεία, τώρα στέκεται αδιάφορη απέναντι στις καθημερινές εκτελέσεις Ελλήνων πολιτών και αστυνομικών.  

Η Χρυσή Αυγή επιμένει πως για την καταπολέμηση της εισαγόμενης βαριάς εγκληματικότητας και για να απαλλαγεί η κοινωνία μας από ανάλογα ειδεχθή εγκλήματα είναι αναγκαία η επαναφορά της θανατικής ποινής. 

 Στην φωτογραφία εικονίζεται ο Γιώργος Ανδριτσόπουλος, ο αστυνομικός που δολοφονήθηκε σήμερα στο Δίστομο από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. Ήταν μόλις 36 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ σε σύντομο χρόνο η σύζυγός του θα γεννήσει το τρίτο τους παιδί. Αγαπούσε με πάθος τη δουλειά του και την οικογένειά του. Πένθος στην ΕΛ.ΑΣ. και σε όλη τη χώρα. 

Την ίδια στιγμή το μόνο που απασχολεί τα ΜΜΕ, είναι το αν θα πεινάσουν ή όχι τα τρωκτικά της ΕΡΤ!..

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟ ΤΟΠΟΣ! 
πηγη 

Έπιασαν τους δολοφόνους του γιατρού από το Γουδή. Aλβανός ο δολοφόνος με Έλληνα συνεργό

Ο 65χρονος γιατρός βρέθηκε δεμένος και φιμωμένος μέσα στο σπίτι του. Οι ληστές όπως αποδείχθηκε σκότωσαν τον άτυχο άνδρα για λίγα ευρώ. Η εισβολή τους στο σπίτι του αποδείχθηκε ότι δεν ήταν τυχαία.

 

Οι δυο δράστες, ο ένας Έλληνας και ο άλλος Αλβανός, εισέβαλαν στο σπίτι του άτυχου 65χρονου χρησιμοποιώντας αντικλείδι. Η μητέρα του Αλβανού δούλευε ως οικιακή βοηθός του γιατρού για χρόνια και είχε κρατήσει αντικλείδι.

Ο άτυχος άνδρας αιφνιδιάστηκε δεν πρόλαβε να αντιδράσει και βρήκε φρικτό θάνατο.
Οι αστυνομικοί χρειάστηκαν τρεις μέρες μέχρι να φτάσουν στα ίχνη των δραστών που ομολόγησαν την πράξη τους.

Κρήτη: Αλγερινός και Μαροκινός έκλεψαν Ιταλό τουρίστα

Ενας 28χρονος από την Αλγερία και ένας 39χρονος Μαροκινός συνελήφθησαν από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Ηρακλείου ενώ έκοβαν βόλτες με το αυτοκίνητο μέσα στην πόλη και αφού είχαν κλέψει τουριστα σε ξενοδοχείο των Μαλίων.

 

Η κλοπή έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (15-06-2013) στο δωμάτιο Ιταλού, από το οποίο οι δύο αλλοδαποί έκλεψαν διάφορα ηλεκτρονικά είδη αλλά και ρούχα. Ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από τους υπέυθυνους του ξενοδοχείου οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σε έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων και αποδόθηκαν στον παθόντα, τα αφαιρεθέντα είδη.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 39χρονος, προκειμένου εξακριβωθεί το νόμιμο της διαμονής του στην χώρα, επέδειξε στους αστυνομικούς πλαστά έγγραφα και θα εφαρμοστεί σε βάρος του, το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Έπιασαν τον αλβανό δράκο του Γαλατσίου – Είχε κάνει δύο βιασμούς γυναικών

Έχουν ματώσει ολόκληρη την χώρα οι Αλβανοί δολοφόνοι-εγκληματίες! ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ? ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ"

 

Ο 32χρονος αλβανός “χτυπούσε” στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς στο Γαλάτσι. Βίαζε και λήστευε τις γυναίκες που έπεφταν θύματά του. 

 

Όταν οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και προσπάθησαν να τον συλλάβουν αυτός αντιστάθηκε προσπαθώντας με μπουνιές και κλοτσιές να ξεφύγει. Ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

 

Ο δράστης είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στην περιοχή του Γαλατσίου. Άγνωστο πότε ξεκίνησε τη δράση του όμως είναι βέβαιο σύμφωνα με τους αστυνομικούς ότι δυο φορές με πανομοιότυπο τρόπο χτύπησε στην περιοχή της Ομορφοκλησιάς στα τέλη του 2012 και τις αρχές του 2013.

Μέσα Δεκεμβρίου και τέλη Φεβρουαρίου ο 32χρονος που είναι αλβανικής καταγωγής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες. Με την απειλή μαχαιριού τις βίασε και στη συνέχεια τους άρπαξε κινητά και χρήματα. 

Οι αστυνομικοί είχαν συστήσει ειδική ομάδα για τη σύλληψή του και τελικά τα κατάφεραν τα ξημερώματα της Παρασκευής.

ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... ΟΛΟΝΥΧΤΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

Ολονύχτιες επιχειρήσεις και από αστυνομικούς της Πάτρας για τον εντοπισμό των αλβανών δραπετών των φυλακών της Πάτρας που νωρίτερα πυροβόλησαν και σκότωσαν αστυνομικό στο Δίστομο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την Αχαία, μαζί με ομάδες αστυνομικών από την Αιτωλία "σάρωσαν" την ευρύτερη περιοχή της Ναυπακτίας και έστησαν ενέδρες αφού κατάπληροφορίες υπήρχε ενδεχόμενο να κινηθούν οι δολοφόνοι προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο οι έρευνες δεν απέδωσαν.

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι αδίστακτοι αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων. Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Όλα έγιναν ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας. Στις δύο μετά τα μεσάνυχτα αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο αναζητώντας τους πέντε δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.


Οι αστυνομικοί αιφνιδιάστηκαν.

Οι δραπέτες εμφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι πεζοί, χωρίς αυτοκίνητο και τους ακινητοποίησαν. Κανείς από τους τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο μπλόκο δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Οι δράστες πήραν τα όπλα και τα αλεξίσφαιρα των αστυνομικών, ενώ έσπασαν και τους ασύρματους για να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους τους. Στη συνέχεια άρπαξαν και ένα από τα δύο αυτοκίνητα των αστυνομικών και αποχώρησαν απ' το σημείο. Κατά τη διαφυγή τους ένας απ' τους δράστες άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών. Μια από τις σφαίρες δυστυχώς ήταν μοιραία για τον έναν από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 37χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.

Πηγή: thebest

Μακελειό με τους αλβανούς δραπέτες των Τρικάλων. Σκότωσαν αστυνομικό σε αιματηρή μάχη στο Δίστομο Βοιωτίας

- Άνοιξαν πυρ σε μπλόκο των αστυνομικών στο Δίστομο
- 37 ετών πατέρας δύο παιδιών ο άτυχος αστυνομικός
- Οι δραπέτες των Τρικάλων άρπαξαν τα όπλα και το αυτοκίνητο των αστυνομικών και εξαφανίστηκαν!
- Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των φονιάδων

 

Είναι η δεύτερη ζωή που παίρνουν οι ΑΛΒΑΝΟΙ αδίστακτοι δραπέτες των Τρικάλων. 

Μετά την 25χρονη Κατερίνα που έχασε τη ζωή της στην ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς αυτή τη φορά ήταν ένας αστυνομικός που πλήρωσε με τη ζωή του τη μανία των φονιάδων να ξεφύγουν.

Όλα έγιναν στις δύο τα ξημερώματα κοντά στο Δίστομο Βοιωτίας.Οι αστυνομικοί λόγω των πολλών περιστατικών κλοπών αυτοκινήτων στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο Δίστομο είχαν αναπτύξει μπλόκα, με την υποψία ότι μπορεί να πρόκειται και για τους δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων.


ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ - ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του Νewsit, στις 2.00 το πρωί ένας πολίτης τηλεφώνησε στο 100 και ανέφερε οτι 5 πάνοπλα άτομα κινούνται στην περιοχή του Διστόμου στη Βοιωτία.

Η αστυνομία που είχε αναπτύξει μπλόκα με περιπολικά αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα στην ευρύτερη περιοχή λόγω των πολλών περιστατικών κλοπών αυτοκινήτων που είχαν καταγγελθεί, δίνει σήμα στο κοντινότερο πλήρωμα το οποίο βρισκόταν στη διασταύρωση του Διστόμου στο δρόμο που οδηγεί προς την περιοχή Δαύλεια.

Δύο αυτοκίνητα, ένα συμβατικό μπλε Ford Focus και ένα περιπολικό φεύγουν άμεσα για το σημείο που τους είχε υποδειχθεί. Πρώτα φτάνει το συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας Λειβαδιάς με 3 αστυνομικούς.

Μόλις οι αστυνομικοί κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο αιφνιδιάζονται από τους 5 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποιοι κρατώντας καλάσνικοφ τους ακινητοποιούν και τους ρίχνουν στο έδαφος φωνάζοντάς τους "θα σας γα@@@@@".

Οι κακοποιοί αρπάζουν τον οπλισμό των αστυνομικών και σπάνε τους ασυρμάτους τους για να μην  μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο της αστυνομίας.
Στο μεταξύ φτάνει και το δεύτερο όχημα της ΕΛΑΣ και την ώρα που βγαίνουν από το αυτοκίνητο οι άλλοι αστυνομικοί ακούνε τους συναδέλφους τους να τους φωνάζουν "προσέξτε είναι παγίδα".

Εκείνη τη στιγμή, ένας από τους δραπέτες (οι πληροφορίες του Newsit κάνουν λόγω για τον Κόλα) πυροβολεί με το καλάσνικοφ τον 36χρονο αστυνομικό Γ.Α και τον τραυματίζει στον μηρό σοβαρά καθώς η σφαίρα του έκοψε την αρτηρία και τελικά το νήμα της ζωής.  Στο μεταξύ πυροβολεί και εναντίον ενός ακόμη αστυνομικού ο οποίος την τελευταία στιγμή πρόλαβε και κρύφτηκε πίσω από μια μάντρα και έτσι γλύτωσε.

Οι δραπέτες αμέσως μετά επιβιβάζονται στο μπλε Ford Focus και φεύγουν προς την περιοχή της Ερατεινής.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντίαια επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των φονιάδων. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ στις έρευνες συμμετέχουν και άνδρες των ΕΚΑΜ ενώ ένα ελικόπτερο της αστυνομίας χτενίζει από αέρος την περιοχή.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο 36χρονος αστυνομικός που ήταν πατέρας δύο παιδιών δέχθηκε τη σφαίρα στο πόδι. Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι η σφαίρα χτύπησε κάποια αρτηρία καθώς ο 37χρονος δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή, έχασε τη μάχη στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς όπου μεταφέρθηκε. Ακόμη πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι σε λίγο καιρό ο άτυχος αστυνομικός θα γινόταν για τρίτη φορά πατέρας.

Από την ώρα εκείνη βρίσκεται σε εξέλιξη τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Μπλόκα έχουν στηθεί στην ευρύτερη περιοχή ενώ μεταφέρθηκαν δυνάμεις και από την Αθήνα.


ΣΧΟΛΙΟ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ?  ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ" ΠΑΝΗΓΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΕΑΝ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΗΝΕΣ-ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΑΣ - ΠΑΤΕΡΑΣ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΝΕΚΡΟΣ..
ΑΚΟΜΑ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΟΡΦΑΝΑ.. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ

ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΙ ΕΔΕΣΑΝ ΗΛΙΚΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ

Ένας ληστής επέστρεψε στο σπίτι όπου είχαν αφήσει μαζί με δύο συνεργούς του μία 80χρονη δεμένη και φιμωμένη για να τοποθετήσει πίσω στη θέση του το όπλο που είχαν αρπάξει.

Το περίεργο αυτό περιστατικό σημειώθηκε στον Καραβόμυλο Στυλίδας. Οι τρεις ληστές μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης από ανασφάλιστο παράθυρο. Η 80χρονη που είχε ξαπλώσει αλλά δεν είχε ακόμη κοιμηθεί, είδε ξαφνικά τους τρεις άνδρες να «μπουκάρουν» στο σπίτι.

Οι δύο φορούσαν κουκούλες, ενώ ο τρίτος δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και σύμφωνα με την ηλικιωμένη ήταν πολύ μελαχρινός και μιλούσε σπαστά Ελληνικά.

Οι ληστές έδεσαν με πλαστική ταινία τα χέρια της ηλικιωμένης στο κρεβάτι και της φίμωσαν το στόμα. Στη συνέχεια έκαναν άνω-κάτω το σπίτι για χρήματα και χρυσαφικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, πήραν 500 ευρώ και διάφορα κοσμήματα που βρήκαν στο σπίτι, ενώ αφαίρεσαν από την 80χρονη δύο χρυσά δακτυλίδια και μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό τα οποία φορούσε.

Στη συνέχεια πήραν ένα παλιό όπλο που βρήκαν στο σπίτι, το κινητό της γιαγιάς και αφού την κλείδωσαν εξαφανίστηκαν.

Η ηλικιωμένη λίγο αργότερα κατάφερε να λυθεί και αφού δεν μπορούσε να βγει από την κλειδωμένη πόρτα, βγήκε από το παράθυρο και πήγε σε γειτονικό σπίτι ανιψιάς της και ζήτησε βοήθεια.

Αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία, ενώ πρόσφεραν και τις πρώτες βοήθειες στην 80ρονη γυναίκα. Όταν λίγο αργότερα ήρθε η αστυνομία και επέστρεψαν στο σπίτι, βρήκαν την πόρτα ανοιχτή και το παλιό όπλο στη θέση του. Μάλιστα ένας γείτονας είπε ότι είδε κάποιον που έβγαινε από το σπίτι και η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς ήταν ίδια με αυτή της ηλικιωμένης για τον έναν από τους ληστές.

«Οι ληστές νόμιζαν ότι η γιαγιά ήταν ακόμη δεμένη και επέστρεψαν. Το όπλο ήταν πολύ παλιό, κειμήλιο από τον πατέρα της και δεν δούλευε. Kανείς όμως δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί το επέστρεψαν και δεν το πέταξαν κάπου...», έλεγε στο LamiaReport συγγενής της ηλικιωμένης γυναίκας. newsbomb.gr

ΤΡΕΙΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ 7 ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΟΠΚΕ

Έτριβαν τα χέρια τους με την «επιτυχία» τους να διαρρήξουν επτά σπίτια μέσα σε λίγη ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Αλμυρής Κορινθίας οι τρεις Αλβανοί δράστες, αλλά λογάριασαν χωρίς τα… μπλόκα της Αστυνομίας που είχαν στηθεί στα Εξαμίλια!

Όταν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν σήμα στο αυτοκίνητό τους να σταματήσει για έλεγχο, ήταν αργά για να αλλάξουν κατεύθυνση οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 22, 24 και 26 χρόνων.

Το πορτ-μπαγκαζ τους βρέθηκε γεμάτο με κοσμήματα, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές και διάφορα άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν!

Έτσι, οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ότι τα αντικείμενα προέρχονταν από τα επτά σπίτια που είχαν «χτυπήσει» λίγο νωρίτερα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Στο αυτοκίνητο των δραστών που κατασχέθηκε, βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κουκούλες, δύο φακοί, τρία κινητά και αρκετά χρήματα και οι ίδιοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Δείτε γιατί δε φεύγουν ο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Ελλάδα της κρίσης!


Δείτε γιατί δε φεύγουν ο «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Ελλάδα της κρίσης! Άλλοι τέσσερις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία -τρεις άνδρες και μια γυναίκα- ηλικίας 28,30, 32 και 26 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν στην Κεφαλονιά, διότι άδειαζαν τα σπίτια των Ελλήνων από… περιττά πράγματα, όπως χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.  

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στα σπίτια τους, βρέθηκαν: πλήθος χρυσαφικών και τιμαλφών, πλήθος ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, 9 κινητά τηλέφωνα,17 ρολόγια, 5 πορτοφόλια, 9 ζευγάρια γυαλιών ηλίου καθώς και διάφορα άλλα κλοπιμαία.

Όπως προέκυψε από την ανάκριση, οι τέσσερις «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» είχαν διαπράξει το τελευταίο χρονικό διάστημα 11 διαρρήξεις σε εξοχικές κατοικίες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλλονιάς, με πιο… προσοδοφόρες τις εξής:
  • Το Σάββατο (18.05.2013) στα Λακήθρα, από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά, τιμαλφή και χρήματα αξίας 4.000 ευρώ περίπου
  • Την Κυριακή (02.06.2013) στον Καραβάδο, από την οποία αφαίρεσαν χρήματα, χρυσαφικά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 15.000 ευρώ περίπου
  • Την Δευτέρα (03.06.2013) στη Σάμη, από την οποία αφαίρεσαν χρυσαφικά, τιμαλφή και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 10.000 ευρώ περίπου
  • Την Παρασκευή (24.05.2013) στα Σπαρτιά, από την οποία αφαίρεσαν ρούχα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 4.200 ευρώ περίπου
  • Την Κυριακή (09.06.2013) στον Καραβάδο, από την οποία αφαίρεσαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ρούχα αξίας 7.500 ευρώ περίπου
Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!

Τρίπολη: Ανήλικοι Ρουμάνοι στα χέρια των αστυνομικών για ληστεία ηλικιωμένης.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία υπόθεση ληστείας και εννέα περιπτώσεις κλοπών, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 15 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

 

Όπως προέκυψε, οι δύο ανήλικοι, στις 10 Ιουνίου το απόγευμα, στην Τρίπολη, αφού μπήκαν σε ασανσέρ πολυκατοικίας, με τη βία, έκλεψαν από μια ηλικιωμένη που ήταν κι εκείνη μέσα στο ασανσέρ, το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, εντοπίστηκαν την άλλη μέρα το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας και συνελήφθησαν.

Στο πλαίσιο της έρευνας προέκυψε επιπλέον ότι, από τα μέσα Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, έως και την σύλληψη τους, είχαν κάνει στην Τρίπολη Αρκαδίας και τις παρακάτω κλοπές:

Την 15-2-2013 το πρωί, έκλεψαν πορτοφόλι γυναίκας, το οποίο περιείχε χρήματα και μία κάρτα ανάληψης χρημάτων.
Την 9-3-2013, μαζί με ακόμα ένα άτομο, έκλεψαν πορτοφόλι γυναίκας, το οποίο περιείχε χρήματα.
Την 26-3-2013 το πρωί, μαζί με ακόμα ένα άτομο, μπήκαν σε κατάστημα και έκλεψαν χρήματα.
Την 28-3-2013 το πρωί, μπήκαν σε κατάστημα και έκλεψαν χρήματα.
Την 3-5-2013 το βράδυ, μπήκαν σε γραφείο και έκλεψαν από τσάντα γυναίκας, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Την 4-5-2013 το πρωί, μπήκαν σε κατάστημα και έκλεψαν ένα πορτοφόλι που περιείχε προσωπικά έγγραφα.
Την 9-5-2013 το πρωί, μαζί με ακόμα ένα άτομο, έκλεψαν από τσάντα γυναίκες, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Την 1-6-2013 το πρωί, έκλεψαν από τσάντα γυναίκας, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.
Την 10-6-2013 το απόγευμα, έκλεψαν από τσάντα γυναίκας, ένα πορτοφόλι που περιείχε χρήματα και προσωπικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή Τρίπολης.
Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση, διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.