Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης: ο Αλβανός απαγωγέας είχε απελαθεί και ξαναγύρισε!


Βαρύτατες οι ευθύνες της κυβέρνησης: ο Αλβανός απαγωγέας είχε απελαθεί και ξαναγύρισε Η υπόθεση με την απαγωγή της 13χρονης από τον Αλβανό είχε τελικώς αίσιο τέλος, αφού βρέθηκε το κορίτσι, όμως αυτό δεν ακυρώνει τις ευθύνες της κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί στα της υποθέσεως ότι ο Αλβανός είχε συλληφθεί στο παρελθόν με ποσότητα ναρκωτικών και είχε απελαθεί.

Αυτό είχε γίνει πριν ένα χρόνο, όμως η διοικητική απέλαση δεν κατάφερε να κρατήσει τον Αλβανό εκτός Ελλάδος. Λίγους μήνες μετά και αφότου «ξεκουράστηκε» πέρασε και πάλι τα αφύλακτα, «τρύπια», ελληνοαλβανικά σύνορα ερχόμενος σε θέση να ξαναεγκληματίσει απάγοντας αυτή την φορά μία 13χρονη.

Φυσικά η εν λόγω πτυχή της υποθέσεως δεν έχει λάβει διαστάσεις, αφού αφήνει έκθετη την κυβέρνηση και την διαχρονική πολιτική της ανοχής απέναντι στους αλλοδαπούς εγκληματίες. Καταδεικνύει επίσης τα αποτελέσματα της – επίσης διαχρονικής – πολιτικής των κυβερνώντων για μικρότερες Ένοπλες Δυνάμεις με μειωμένες αρμοδιότητες στο θέμα της φύλαξη των συνόρων.
Η κυβέρνηση θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της και να αντιληφθεί ότι το έλλειμμα ασφάλειας των Ελλήνων είναι τεράστιο και οι αλλοδαποί εγκληματίες αδίστακτοι.  

Η Χρυσή Αυγή διακηρύττει προς πάσα κατεύθυνση πως η ασφάλεια των συνόρων μας και των Ελλήνων πολιτών είναι αδιαπραγμάτευτη και ζήτημα υψίστης προτεραιότητας. Απαιτούμε:

- Άμεση σύλληψη και επαναπροώθηση όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσής τους. Μέχρι τον οριστικό επαναπατρισμό τους προβλέπεται η μεταφορά τους σε ειδικούς χώρους κράτησης μακράν των κατοικημένων τόπων της ελληνικής επικράτειας, όπου οι συνθήκες δεν θα ομοιάζουν με ξενοδοχείο 5 αστέρων.
- Το φαινόμενο της εσαεί κράτησης παρανομούντων σε πολυτελή κέντρα με κλιματισμό, δωρεάν γεύματα και ανέσεις που λείπουν από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες, είναι απαράδεκτο και θα διακοπεί πάραυτα.
- Ιδιώνυμο όποιο έγκλημα τελεί αλλοδαπός. Οι ποινές δεν θα εκτίονται σε φυλακές, αλλά σε ειδικούς χώρους κράτησης, όπου παράλληλα θα παράγεται έργο υπέρ του Δημοσίου.

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ

Η δολοφονία μιας 41χρονης γυναίκας από την Γεωργία, που διαπράχθηκε το βράδυ της 6-12-2012, μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε, στην οδό Αλκιβιάδου στον Άγιο Παντελεήμονα, είχε δώσει την αφορμή στα γνωστά πενάκια της κιτρινογραφίας να αφήσουν τα συνήθη υπονοούμενα, ότι μπορεί να ήταν και… ρατσιστική.

Τελικώς, η δολοφονία εξιχνιάστηκε χθες και όπως αποδείχτηκε δράστης είναι 32χρονος Γεωργιανός, ο οποίος τη νύχτα εκείνη μετέβη, μαζί με ομοεθνή συνεργό του (που αναζητείται), στο διαμέρισμα που διέμεναν μαζί με το θύμα και μετά από λογομαχία που είχε με την 41χρονη, για προσωπικές διαφορές, την πυροβόλησε με περίστροφο τρείς (3) φορές, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Ο 32χρονος συνελήφθη μέσα στο διαμέρισμα που διέμενε στην Άνω Κυψέλη και ομολόγησε την πράξη του. Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια, καθώς και μία (1) ταυτότητα Βουλγαρικών Αρχών, με τη φωτογραφία του και στοιχεία τρίτου προσώπου.

Ο δράστης δεν ήταν άγνωστος στις αρχές. Είχε συλληφθεί, κατά το παρελθόν, για κλοπές και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών και είχε αποφυλακιστεί με… περιοριστικούς όρους. Γιατί τουλάχιστον δεν απελάθηκε; Διότι, η Ελλάδα είναι το μόνο κράτος στον κόσμο που δεν απελαύνει ούτε τους εγκληματίες!

Συνελήφθη ο Αλβανός που απήγαγε την 13χρονη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 13χρονη υποστηρίζει ότι πήγε με τη θέλησή της και ότι δεν την απήγαγε ο Μάριον. Ισχυρίζεται μάλιστα ότι δε γνωρίστηκαν στο Facebook πριν από δύο χρόνια αλλά πριν από λίγες ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, η 13χρονη και ο 23χρονος διατηρούσαν επαφές μέσω της γνωστής σελίδας κοινωνικής δικτύωσης εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια.

Η 13χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, συναντήθηκε με τον Αγιάζι, την περασμένη Δευτέρα, στην Καβάλα, όπου είχαν δώσει ραντεβού. Ταξίδεψε μάλιστα μόνη της από την Αθήνα μέχρι εκεί με υπεραστικό λεωφορείο μέσω Θεσσαλονίκης.

Από εκείνη τη στιγμή οι δυο τους εξαφανίστηκαν στο Παγγαίο. Κοιμόντουσαν στην ύπαιθρο και ζούσαν χάρη στο φαγητό που τους έδινε ο πρώην εργοδότης του 23χρονου.

Η αστυνομία είχε εντοπίσει από το βράδυ της Δευτέρας το στίγμα του κινητού της 13χρονης στην περιοχή των Λουτρών, όταν εκείνη τηλεφώνησε στην καλύτερή της φίλη για να την καθησυχάσει πως είναι καλά. Δεν μπορούσαν να τους βρουν όμως, γιατί ο 23χρονος γνώριζε πολύ καλά την περιοχή.


Οι αστυνομικοί γνωρίζοντας με ποιον βρισκόταν η μικρή Χριστίνα, είχαν ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην εργοδότη του 23χρονου στην αγροικία του οποίου εργάζονταν πριν ένα χρόνο. Του είχαν ζητήσει εάν έρθει σε επαφή μαζί του ο αλλοδαπός, να τους ειδοποιήσει αμέσως. Τελικά, περίπου στις 10:15 το βράδυ της Πέμπτης, ο 23χρονος επικοινώνησε με τον πρώην εργοδότη του. Εκείνος, τον έπεισε να πάει να πάρει φαγητό. Οι αστυνομικοί, που είχαν ενημερωθεί, του είχαν στήσει ενέδρα στη δασική περιοχή, αλλά μόλις ο 23χρονος τους αντιλήφθηκε εκμεταλλευόμενος το σκοτάδι τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω την 13χρονη.

Αμέσως μέσω twitter το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημέρωσε για τον εντοπισμό της μικρής, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας για προληπτικές εξετάσεις, ενώ στη περιοχή έφτασαν και τα συγγενικά της πρόσωπα.

Ο 23χρονος, ο οποίος είχε εισέλθει και διέμενε παράνομα στη χώρα, είχε απελαθεί πέρυσι, καθώς είχε συλληφθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, τελικά, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή Λουτρά Καβάλας.

Χειροπέδες σε 25χρονο αλβανό ληστή της Αττικής

Συνελήφθη 25χρονος από την Αλβανία, για διαρρήξεις οικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
 
Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 25χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έκαναν διαρρήξεις σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, κοσμήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τελευταία τρία χρόνια, ο 25χρονος, μαζί με άγνωστο συνεργό του, έχουν διαπράξει οκτώ διαρρήξεις οικιών στον Χολαργό, την Ηλιούπολη, την Καλλιθέα, το Περιστέρι, τη Νίκαια και τη Νέα Σμύρνη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα


Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή,  Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας των λαθροεισβολέων και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.


 
«Πρωταθλητές του εγκλήματος», εκείνοι οι οποίοι αλωνίζουν στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο τότε υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, καθιστώντας την ελληνική επικράτεια προσφιλές καταφύγιο των Αλβανών, ποινικών και μη. Υπουργός των Εξωτερικών εκείνη την περίοδο και κατέχων μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη διαμορφωθείσα κατάσταση, ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας, ο κύριος Σαμαράς.

Μπορεί είκοσι και πλέον έτη μετά, να διακήρυττε με στόμφο(προεκλογικά πάντα) πως θα «επανακαταλάμβανε τις πόλεις μας», η πραγματικότητα όμως, την οποία δυστυχώς βιώνει ο Λαός μας, είναι πολύ διαφορετική από τα ευχολόγια του Φον Αντωνάκη. Οι Αλβανοί εισήλθαν στην Πατρίδα μας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, δίχως το Κράτος να πράξει οτιδήποτε αποτελεσματικό προκειμένου να τους σταματήσει.

Από το 1998 μέχρι και το 2012, κατέχουν τα πρωτεία του εγκλήματος, έχοντας πλέον εξελίξει τη δράση τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδεχθή εγκλήματα διαπραχθέντα από Αλβανούς έχουν κατά καιρούς συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τους πλέον αδίστακτους δολοφόνους, δολοφονώντας ακόμη και αστυνομικούς.

Στο σχετικό πίνακα του υπουργείου, ακολουθούν σε εγκληματικότητα οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι. Από το 2005 κι εντεύθεν, αυξάνεται σημαντικά η συμμετοχή στο έγκλημα Ιρακινών και Πακιστανών. Τούτο βεβαίως καταδεικνύει, πως οι λαθρομετανάστες από τις ασιατικές αυτές χώρες, ρέπουν περισσότερο προς εγκληματικές πράξεις, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ομοεθνών τους που εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Απέναντι δηλαδή στη σταθερή εγκληματικότητα των Αλβανών, η μαζική εισβολή πακιστανών και ιρακινών από το 2006 και μετά, φαίνεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων της εγκληματικότητας από συμπατριώτες τους. Επιπρόσθετα, η παραμονή τους στη χώρα επί σειρά ετών, βοηθά στον εγκλιματισμό τους και στην προσαρμογή τους στην εδώ πραγματικότητα, οπότε διεκδικούν κι εκείνοι ουσιαστικό μερίδιο στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, αφορούν τη χρονική περίοδο 1998-2012. Παρατηρώντας τον πίνακα, διαπιστώνουμε την έκρηξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών από το 2009 και μετά, οπότε και το Καθεστώς επιχείρησε να προχωρήσει παράνομα και αντισυνταγματικά στην «ελληνοποίηση» των λαθροεισβολέων.

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα ανθεί. Παρά ταύτα, αρκετά από τα ανωτέρω εγκλήματα των «δύστυχων μεταναστών», είχαν να κάνουν με τις φρικτές δολοφονίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων κάθε ηλικίας.

Εν κατακλείδι, απέναντι στα μεμονωμένα και σπάνια κρούσματα εγκληματικότητος εις βάρος αλλοδαπών, στα οποία η αστυνομία καταλήγει πως στη συντριπτική πλειοψηφία, δράστες είναι συμπατριώτες τους, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει με στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πως ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων!

Όσο και να σκούζουν οι δημοσιογραφικοί λακέδες, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των κομμάτων της σαπίλας και οι διεθνείς οργανισμοί που κόπτονται τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αλήθεια βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, στυγνή και καθάρια!

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

62χρονος Γερμανός μετά από καταδίωξη, απείλησε αστυνομικούς με όπλο σε έλεγχο

Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας- Πύργου, για τη σύλληψη του 62χρονου Γερμανού, ο οποίος απείλησε αστυνομικούς με όπλο και κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του τμήματος Κυπαρισσίας εντόπισαν αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε προαύλιο χώρο βενζινάδικου και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Κατά τον έλεγχο, ο Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου προέταξε όπλο στους αστυνομικούς, απειλώντας τους και ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν πυροβολώντας προς το αυτοκίνητο για να το ακινητοποιήσουν ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Μετά από κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων της Μεσσηνίας και της Ηλείας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο πριν τον Πύργο Ηλείας και συνέλαβαν τον 62χρονο.

Στην κατοχή του οδηγού και μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο Replica, επτά μαχαίρια, μία συσκευή δέσμης φωτός Laser και οκτώ αναπτήρες.

Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
πηγη

Δύο Αλβανοί και ένας Ρουμάνος «ξάφριζαν» βενζινάδικα

Στην εξάρθρωση της σπείρας των αλλοδαπών ληστών με τα καλάσνικοφ, που ξάφριζαν βενζινάδικα και μαγαζιά στο Κιάτο της Κορινθίας, οι οποίοι μάλιστα δεν δίσταζαν να χτυπούν όχι μόνο τους ιδιοκτήτες, αλλά και πελάτες των καταστημάτων που είχαν βάλει στο στόχαστρό τους, προχώρησε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη συμμορία συμμετέχουν δύο Αλβανοί, ηλικίας 30 και 33 ετών, και ένας 27χρονος Ρουμάνος, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Η σπείρα ξεκίνησε τη δράση της στις αρχές του Ιανουαρίου 2012 και όπως έχει προκύψει από τις έως τώρα έρευνες, οι δράστες έχουν διαπράξει τουλάχιστον έξι ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων και καταστήματα.

Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν σχεδόν πάντα ίδια, αφού εισέβαλαν στα βενζινάδικα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας στα χέρια καλάσνικοφ. Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία, σε αρκετές περιπτώσεις είχαν επιτεθεί και χτυπήσει τόσο ιδιοκτήτες των καταστημάτων όσο και πελάτες, που είχαν την ατυχία να βρεθούν στο δρόμο τους.

Ο 30χρονος Αλβανός, μέλος του κυκλώματος, συνελήφθη μετά από ένταλμα του ανακριτή Κορίνθου και προφυλακίστηκε στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου.


Από τον Ιανουάριο του 2012 έως τις αρχές του Μαρτίου του 2012, οι δράστες είχαν διαπράξει τις ακόλουθες ληστείες:

Την 13-1-2012 το απόγευμα, στο Μούλκι Κορινθίας, πήγαν σε κατάστημα ημεδαπού και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την 15-1-2012 το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, πήγαν σε κατάστημα ημεδαπού και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα.

Την 23-1-2012 το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, ένα όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο.

Την 7-2-2012 το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, πήγαν σε κατάστημα-υπεραγορά και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα.

Την 15-2-2012 το απόγευμα, στο Μούλκι Κορινθίας, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα.

Την 3-3-2012 το απόγευμα, στο Σούλι Κορινθίας, πήγαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή όπλων και τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Βόλος: Συμπλοκές αλλοδαπών σε καφετέρια για τα μάτια της όμορφης σερβιτόρας

Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε υπάλληλο της καφετέριας και τον μαχαίρωσαν στην πλάτη και τα πόδια - Ο κόσμος που βρισκόταν μέσα εκείνη την ώρα έτρεχε να απομακρυνθεί.

 

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (27-05-2013) σε καφέ μπαρ στο κέντρο του Βόλου, όταν για τα μάτια μιας γυναίκας, που εργάζεται στο μαγαζί, συνεπλάκησαν αλλοδαποί.

Σύμφωνα με το e-volos.gr, από την συμπλοκή, κατά την οποία προκλήθηκαν και ζημιές στο κατάστημα, τραυματίστηκε ένας Βούλγαρος, επίσης  εργαζόμενος στο μαγαζί, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού έφερε τραύματα από μαχαίρι στην πλάτη και στα πόδια.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΑΙΣΧΟΣ: Βάφτισαν... ανήλικο και τον αφγανό εγκληματία της Κέρκυρας για να πέσει στα μαλακά!

ΑΙΣΧΟΣ: Βάφτισαν... ανήλικο και τον αφγανό εγκληματία της Κέρκυρας για να πέσει στα μαλακά!
 
Υπόθεση-καρμπόν με τον πακιστανό δράκο της Πάρου, που βίασε και παραλίγο να σκοτώσει την άτυχη Μυρτώ. Τα ίδια και στην Πάτρα με τους δολοφόνους του Θανάση Λαζανά που σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι. Χειρότεροι και από τυος εγκληματίες οι κρατικοί λειτουργοί, αστυνομικοί, δικαστικοί, ακόμα και υπουργοί που ευθύνονται γι' αυτό το αίσχος. Μόνο σε ένα αληθινά ΕΛΛΗΝΙΚΟ κράτος θα λογοδοτήσουν οι επίορκοι, όσο ψηλά και αν βρίσκονται.

Συνελήφθη χθες (26.05.2013) το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, ύστερα από έρευνες ο αφγανός που λήστεψε και αποπειράθηκε να σκοτώσει 20χρονη Ελληνίδα. Αναλυτικότερα, χθες τα ξημερώματα, την 02.30 ώρα περίπου, στην περιοχή Μουράγια Κέρκυρας, ο αφγανός εγκληματίας αφού πρώτα ακινητοποίησε, με τη χρήση σωματικής βίας την 20χρονη, που εκινείτο πεζή, αφαίρεσε την τσάντα της και στην συνέχεια την έριξε από παραλιακό τοιχίο, ύψους οχτώ μέτρων περίπου, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Λίγη ώρα μετά τη σύλληψή του, η αστυνομία δέχθηκε τον ισχυρισμό του ότι είναι... ανήλικος. Μιλάμε για απόλυτη συγκάλυψη αλλοδαπών εγκληματιών, που πρώτα ληστεύουν και δολοφονούν ανυπεράσπιστα κορίτσια κια μετά κοροϊδεύουν ένα ολόκληρο κράτος. Όπως μάλιστα αποκάλυψε χθες ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, ο αλλοδαπός εγκληματίας της Κέρκυρας είχε αιτηθεί πολιτικό άσυλο και οι Αρχές τον είχαν αφήσει να κυκλοφορεί ελεύθερος, παρ' όλο που είχε εισέλθει στη χώρα παράνομα και κανείς δεν ήξερε το ποινικό του παρελθόν.

Καλούμε άμεσα τις εισαγγελικές Αρχές να ζητήσουν στοιχεία της ταυτότητας του δράστη και αν αυτός δεν προσκομίσει το παραμικρό, να μην κάνουν δεκτή την ψευδή δήλωση ηλικίας του. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα μιλάμε για νέο εμπαιγμό του κράτους από έναν εγκληματία λαθρομετανάστη, που θα καταλήξει πάλι σε κάνα αναμορφωτήριο και από εκεί θα την κοπανήσει και θα συνεχίσει να εγκληματεί.

Ο πατέρας της νεαρής φοιτήτριας περιέγραψε και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά του, η δευτεροετής στο Τμήμα Ιστορίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Σπυριδούλα από την Άρτα, βίωσε την επίθεση τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κέρκυρα: «Η ίδια μου είπε στο τηλέφωνο τι συνέβη. Ήταν παρέα με πέντε φίλες της και επέστρεφαν από διασκέδαση με τα πόδια, ώσπου σε ένα σημείο της διαδρομής οι άλλες κοπέλες ξέμειναν για λίγο πίσω, τότε ήταν που ο Αφγανός τη βρήκε μόνη της και της επιτέθηκε. Της ζήτησε το πορτοφόλι της και η κόρη μου του το έδωσε αμέσως - μικροποσό είχε μέσα και μερικά έγγραφά της. Και ενώ το πήρε, στη θέα δύο διερχόμενων αυτοκινήτων την ώρα εκείνη, αυτός μάλλον τα έχασε. Θεώρησε ίσως ότι αυτόπτες μάρτυρες θα τον δούνε κι αμέσως πέταξε στον γκρεμό και το πορτοφόλι και την κόρη μου!... Ευτυχώς η κοπέλα μου δε χτύπησε σοβαρά και κατάφερε και ζήτησε βοήθεια. Αυτό το τομάρι που το έκανε αυτό όμως ευτυχώς το βρήκανε.... Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία, όμως το πρόβλημα με τους μετανάστες είναι μεγάλο για τα παιδιά πλέον. Βλεπω να κινδυνεύουν τα παιδιά μας τώρα τελευταία, στη ληστεία τι θα σου κάνουν, θα σου πάρουν τα λεφτά και θα φύγουν, αλλά τώρα πια τα παιδιά μας κινδυνεύουν».

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΗ ΠΟΥ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΡΩΝΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ..

Σοκ προκαλεί η φωτογραφία του 59χρονου Βορειοηπειρώτη που απήχθη από Αλβανούς βαρόνους των ναρκωτικών, οι οποίοι του έκοψαν τρία δάκτυλα, επειδή «έχασε» το φορτίο με τα 200 κιλά χασίς που γνωστός του Αθίγγανος από τα Άνω Λιόσια, παρέλαβε από τα Γιάννενα για να τα μεταφέρει στην Αθήνα, όπου και το φορτίο έκανε φτερά.

Όπως φαίνεται στην αποκαλυπτική φωτογραφία που δημοσίευσε το Fimotro, και τα δυο χέρια του Βορειοηπειρώτη είναι τυλιγμένα με γάζες.

Και απ’ τα δυο του έκοψαν τον αντίχειρα και το ένα μικρό δακτυλάκι. Στη διάρκεια της απαγωγής των δυο μηνών στην Αθήνα οι δράστες απέστειλαν, ένα απ’ τα κομμένα δάκτυλα ταχυδρομικά σε φάκελο, στην γυναίκα του στα Ιωάννινα.

Οι βαρόνοι πίεζαν την οικογένεια του 59χρονου για να «σβήσει» το χρέος με χρήμα… aftonomi.gr

ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟ Α.Τ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΣΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


lathraioi"Θα ήθελα να σας αναφέρω περιστατικό που μόλις μου συνέβη στο Α.Τ. Αμπελοκήπων Μάιος 26, 2013 και περί ώρας 16:30μμ

Διαβάζοντας το άρθρο σας http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16893:-----de-facto----&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
περί του Νόμου 3984/11 ( ΦΕΚ 150/27-6-2011 ) άρθρο 9, περί « Εικαζόμενης Συναίνεσης » για μεταμοσχεύσεις με ισχύει από Ιούνιος 1, 2013 για τον ( Ε.Ο.Μ. ) Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων αφού συνέταξα και εγώ και οι γονείς μου υπέγραψαν την Δήλωση περί άρνησης του άρθρου 8 Ν.1599/1986 πήγα στο Α.Τ. Αμπελοκήπων ( και ως ιατρός και μοναχοπαίδι για τους ηλικιωμένους γονείς μου αφού το θέμα είναι και ιατρικό και άπτεται άμεσα της ειδικότητάς μου μια και εμπίπτει στην ιατρική ) και αφενός οι δύο Ειδικοί Φρουροί στην είσοδο με το που επέδειξα την Ιατρική Ταυτότητα του ΙΣΑ και είπα την ιδιότητά μου και τον σκοπό που πήγα στο Α.Τ. με απαξιοτικό τρόπο μια μου είπαν αριστερά μια δεξιά να πάω ( λες και δεν ήξεραν που είναι το ανάλογο γραφείο για το γνήσιο της υπογραφής ) και ΟΚ πήγα και περίμενα αφού μπροστά μου ήταν από πρώην Ανατολική χώρα ( το συμπέρανα από το εξώφυλλο των διαβατηρίων που κρατούσαν οι κοπέλες και τα φυσικά χαρακτηριστικά τους σαν ιατρός ) τον Αξιωματικό Υπηρεσίας ( που ήταν προς έκπληξή μου Υπαξιωματικός με διακριτικά Αρχιλοχίας ( Στρατός Ξηράς ) – Αρχιφύλακας ΚΑΡΕΤΣΟΣ Δημήτριος ).

Όσο περίμενα έξω από το γραφείο ήρθαν 2 έγχρωμοι ( ένας άντρας και μία γυναίκα ) για να δουν κρατούμενο από τα υπόγεια κρατητήρια ( που ο έγχρωμος άντρας ) λέει στον ένα από τους δύο ειδικούς φρουρούς « ήρθα να του πω να απαρνηθεί το πολιτικό άσυλο που έχει » και ο ένας ειδικός φρουρός ο ένας έμεινε στο φυλάκιο και ο άλλος πήγε κάτω στο υπόγειο κρατητήριο λέγοντας γελώντας στο κάτω συνάδελφό του μάλλον « ήρθε ο δικηγόρος του » ΑΛΛΑ εγώ δεν είδα την επίδειξη καμίας δικηγορικού συλλόγου ταυτότητας ΔΣΑ ( όπως έπραξα εγώ με του ΙΣΑ ) και αφού ανέβασε τον κρατούμενο, χωρίς χειροπέδες έκατσαν και οι 3 δίπλα μου κάτω στα σκαλάκια και στην πόρτα του ασανσέρ και μίλαγαν.

Ερωτώ:
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η Αυτή είναι η αντιμετώπιση έγχρωμου κρατούμενου χωρίς χειροπέδες σε αφύλακτο χώρο μπροστά στην είσοδο του Α.Τ.;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2η Εάν ο κρατούμενος έπιανε εμένα ως όμηρο ή τις κοπέλες του Ανατολικού Μπλόκ τι θα γινόταν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3η Εάν ο κρατούμενος δραπέτευε ( έτρεχε έξω από το τμήμα ) τι θα γινόταν;
ΕΡΩΤΗΣΗ 4η Γιατί ο φερόμενος έγχρωμος ως δικηγόρος δεν επέδειξε την ταυτότητά του ΔΣΑ και υπήρχε τόση χαλαρότητα και οικειότητα;
ΕΡΩΤΗΣΗ 5η Η συνάντηση κρατούμενου με τον οποιοδήποτε δεν θα έπρεπε να λάβει χώρα σε δωμάτιο με κάμερα ή καθρέπτη διπλής όψης κλειδωμένο και με κάγκελα στο παράθυρο;
ΕΡΩΤΗΣΗ 6η Με αυτό που άκουσα άθελά μου δηλαδή ποιο το μήνυμα προς τους Λαθρομετανάστες είναι αυτό που δίνουμε σαν χώρα; « Ελάτε σας δίνουμε Πολιτικό Άσυλο, κάνετε παράπτωμα, σας συλλαμβάνουμε και μετά απαρνείστε το πολιτικό άσυλο για να μην πληρώσετε το αδίκημά σας και να επικαλεστείτε ότι η χώρα από την οποία προέρχεστε δεν έχει υπογράψει δικαστική σύμβαση με την ΕΛΛΑΣ την πατρίδα μας και άρα να φύγετε και να απελαθείτε χωρίς δίκη! » Τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εικόνα της πατρίδας μου της ΕΛΛΑΣ και για την εικόνα που δίνετε στο εξωτερικό!

Πάμε σε εμένα τώρα, αφού εισέρχομαι στο γραφείο και με σεβασμό κτύπησα την ανοικτή πόρτα και ζήτησα την άδεια από το όργανο της τάξης για να εισέλθω, έδωσα την ταυτότητα του ΙΣΑ και είπα ότι είμαι ιατρός και θέλω το γνήσιο της υπογραφής για εμένα και τους ηλικιωμένους γονείς μου για να υποβάλω αύριο στον Ε.Ο.Μ. δίνοντας τις υπεύθυνες δηλώσεις και τις Αστυνομικές ταυτότητες μας.

Το όργανο αφού μου είπε ότι δεν δύναται να υπογράψει το γνήσιο της υπογραφής για τους ηλικιωμένους γονείς μου, και μου έκανε παρατήρηση ότι θα έπρεπε να υπογράψω ενώπιον του [ και ας είχε μπροστά του (α.) εμένα, (β.) την ταυτότητα του ΙΣΑ, ( γ.) την Αστυνομική μου ταυτότητα ] κάνοντας ( από ταραχή δεν γνωρίζω ) και λάθος στην αναγραφή του ονόματός μου « Ευθύμιιος » αντί του ορθού που μετά διόρθωσε με μουτζούρα « Ευθύμιος » με ρώτησε εάν δύνανται ( πλησιάζουν τα 80 έτη οι ηλικιωμένοι γονείς μου, είδε τις ηλικίες τους από τις Αστυνομικές τους ταυτότητες και την υπεύθυνη δήλωση ) να προσέλθουν στο Α.Τ. Απάντησα στο όργανο ότι ο πατέρας μου δύναται ΑΛΛΑ η μητέρα μου λόγω του ότι βρίσκεται σε κατ' οίκον νοσηλεία δεν δύναται να παραστεί. Το όργανο ( πόλισμαν ) μου απάντησε ότι δια την αξιότιμο μητέρα μου ή να την βάλω στο αυτοκίνητο και να την πάω μπροστά στο Α.Τ. και να κατέβει να την δει μέσα στο αυτοκίνητο και να υπογράψει εκεί ή να καλέσω στο σπίτι την Δημοτική Αστυνομία ( του κ. Καμίνη Δήμος Αθηναίων ) για να παραστεί!

Του είπα μήπως επειδή σαν επίθετο είμαστε οικογενειακώς γνωστοί μια και έχω θείους στην Χωροφυλακή ( μετά το 1983 ΕΛ.ΑΣ. ) και εάν μπορούσε να με εξυπηρετήσει μια και το θέμα αφορά μεταμοσχεύσεις και είναι ιατρικό, ή εάν χρειάζεται χαρτόσημο της Ελληνικής Αστυνομίας ως ήξερα από τους θείους μου, το όργανο ( πόλισμαν ) απάντησε αρνητικά και στα δύο, και μου ευχήθηκε καλό απόγευμα και εγώ παρομοίως ανταπάντησα φεύγοντας. Να σημειώσω ότι στην όλη άνωθεν συνομιλία μας δεν υπήρχαν μάρτυρες μια και ήμασταν μόνο εμείς οι δύο παρόντες και ουδείς άλλος εις το γραφείο και κανείς δεν στέκονταν εις την ανοικτή πόρτα του γραφείου του οργάνου ( πόλισμαν ).
ΕΡΩΤΗΣΗ 7η Τόση ταλαιπωρία λοιπόν για την άρρωστη μητέρα μου τελικώς για το γνήσιο της υπογραφής σε υπεύθυνη δήωση για τις μεταμοσχεύσεις;

Τα αναφέρω αυτά για να δείτε αφενός οι λαθρομετανάστες πως αντιμετωπίζονται με τι ευκολία λες και είναι είδος προς εξαφάνιση και μάλιστα προστατευόμενο είδος από την WWF ( όπως π.χ. το αρκουδάκι πάντα http://wwf.panda.org/ ), και επί της ευκαιρίας να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι ρατσιστής ΑΛΛΑ πιστεύω σε μια ποσόστωση με βάση π.χ. νόμο μεταναστευτικό Η.Π.Α. του Προέδρου Ομπάμα με τον οποίον θα έπρεπε στην ΕΛΛΑΣ να είχαμε περί τους 300.000 λαθρομετανάστες και μόνο εξ αυτών 24.000 να είχαν λάβει την Ελληνική υπηκοότητα, και αφετέρου για να δείτε τι γίνεται με το που ακούν υπεύθυνη δήλωση κατά του νόμου του ΓΑΠ με τις μεταμοσχεύσεις περί « Εικαζόμενης Συναίνεσης » Νόμος 3984/11.

Επίσης θεωρώ ότι εάν υπήρχε η Χωροφυλακή που έχει επιδείξει άριστο έργο κοινωνικό δεν θα ήταν τόσο αέρα πατέρα τα πράγματα ούτε για τους λαθρομετανάστες ούτε για τον UCK βλέπε π.χ. απόδραση από φυλακές των Τρικάλων και οδομαχίες στην Κόρινθο με θύμα την άτυχη νεαρή κοπέλα που σκοτώθηκε. ΝΤΡΟΠΗ μόνο αυτό έχω να πω!

Πάει η πατρίδα μας η ΕΛΛΑΣ!
Σας ευχαριστώ που διαβάσατε το γράμμα μου.
Μετά τιμής.
Ευθύμιος Κονταξής Μ.D."
πηγη

Θήβα: 9χρονος ΡΟΜΑ "μάζεψε" από κλοπές 50000 ευρώ!

Ο ανήλικος ΡΟΜΑ μαζί με τους συνεργούς του κατάφεραν να μαζέψουν από κλοπές πάνω από 50000 ευρώ, αφήνοντας με τον στόμα ανοιχτό τους αστυνομικους που έφτασαν στα ίχνη τους.

 

Όπως γράφει το viotianews.gr, αυτό που έκανε η ομάδα των τσιγγάνων ήταν να στήνει οδοφράγματα έξω από τον καταυλισμό.

Μάλιστα όταν σταματούσαν τα αυτοκίνητα, τους πλησίαζαν με πέτρες και ξύλα στα χέρια και αφού τους απειλούσαν, τους λήστευαν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάσθηκαν μια ληστεία και 6 κλοπές σε βάρος διερχόμενων οδηγών και συνεπιβατών στη γέφυρα του Πυρίου, καθώς και 21 κλοπές σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας, που διέπραξαν τα μέλη της από τις αρχές του 2012.

Στην επιχείρηση στον καταυλισμό των τσιγγάνων συμμετείχαν συνολικά 61 αστυνομικοί.

Επιπλέον συνελήφθησαν τρία άτομα, ένας 41χρονος άνδρας και δύο γυναίκες, ηλικίας 43 και 41 ετών, σε βάρος των οποίω

Εικόνες-σοκ από το μέλλον..(Βίντεο) Λαθρομετανάστευση, τρομοκρατία και Ισλάμ




Τα γεγονότα στο Λονδίνο, με τον αποκεφαλισμό του στρατιώτη από δύο μουσουλμάνους, όπως και στη Σουηδία, με τις πολυήμερες ταραχές από κυρίως μουσουλμάνους μετανάστες, ξεβρακώνουν τις ιδεοληψίες της καθ’ ημάς Αριστεράς, την ίδια ώρα που σηκώνει το κουρελόπανο του περιττού νέου «αντιρατσιστικού νόμου», την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν να φάνε και η ανεργία φτάνει στο 35%!

Είχαν προηγηθεί οι ταραχές στη Γαλλία το 2005 και στο Λονδίνο το 2011.


Οι δράστες είναι μάλιστα κυρίως "νόμιμοι" μετανάστες. Ωστε η «πολιτική ορθότητα», η στοργή και προδέρμ της Σουηδίας και της Αγγλίας, με το γαλαντόμο κοινωνικό κράτος, δεν οδήγησαν στον πολυπολιτισμικό παράδεισο.

Παιδιά δεύτερης ή και τρίτης γενιάς μεταναστών στην Αγγλία εφαρμόζουν τυφλά τις επιταγές του Τζιχάντ, του Ιερού Πολέμου, εις βάρος των απίστων, ενώ στη Στοκχόλμη διαλύουν ολόκληρες συνοικίες.

Τι επιβεβαιώνεται; Οτι το ριζοσπαστικό Ισλάμ δεκάρα δεν δίνει για τις δικές μας αξίες, για τη δημοκρατία, τον σεβασμό της ζωής. Οτι συχνά ευεργετημένοι μετανάστες, ακόμη και στο χλιδάτο «σουηδικό μοντέλο», δαγκώνουν το χέρι που τους τάισε. Δεν νιώθουν καν ως πατρίδα τους τις χώρες που έδωσαν καταφύγιο στους γονείς τους και στους ίδιους. Και αυτό το ριζοσπαστικό Ισλάμ έχει πλέον παντού στην Ευρώπη τη ζώσα εκρηκτική ύλη του έτοιμη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή από μια θρυαλλίδα.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες υπολογίζουν περί τους 2.500 τους μουτζαχεντίν ευρωπαϊκής εθνικής καταγωγής, Γερμανούς, Γάλλους, Βέλγους και λοιπούς νεοπροσήλυτους, που πολεμούν με τους χασάπηδες του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και συμμετέχουν στη γενοκτονία των χριστιανών και των αλεβιτών της Συρίας. Κάποιοι από αυτούς τους φονιάδες, ξανθοί, γαλανομάτηδες και απαρατήρητοι, θα επιστρέψουν στην Ευρώπη· σε μια Ευρώπη που όλο και πιο πολύ θυμίζει την παρηκμασμένη Μικρά Ασία, που περιγράφει ο Σπύρος Βρυώνης στο μνημειώδες ιστορικό του έργο, λίγο πριν από την ισλαμική κατάκτηση.

Οι πλέον φιλελεύθερες χώρες τούς υποδέχτηκαν δίνοντάς τους δικαιώματα, ισοτιμία, ευκαιρίες. Θέσπισαν δρακόντειους νόμους, σαν αυτούς που ορέγεται τώρα ο κ. Ρουπακιώτης, για να μη γίνουν οι μουσαφιραίοι θύματα ρατσισμού.  

Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Νόμιμοι ή παράνομοι, πρώτης ή δεύτερης γενιάς, μεγάλο ποσοστό τους παρέμεινε αναφομοίωτο, διότι απλούστατα ο δυτικός πολιτισμός, με τους τρεις πυλώνες, Ελλάδα, Ρώμη, Χριστιανισμός, είναι ασύμβατος με το Ισλάμ και τον τρόπο ζωής στις χώρες προέλευσής τους.

Τα πιο ριζοσπαστικά στοιχεία από αυτούς όμως τα εξέθρεψαν η τύφλωση, η ανιστόρητη προσέγγιση και ο τυχοδιωκτισμός των δυτικών ηγεσιών, που καθοδηγούνται από πνευματικά έκπτωτες ελίτ.

Οι ΗΠΑ ανέθρεψαν στα βουνά του Αφγανιστάν και της Βοσνίας την Αλ Κάιντα κατά Σοβιετικών και Σέρβων, και φυσικά έχασαν τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα, μετά την ανείπωτη τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, να πολεμούν σε όλο τον κόσμο έναν εχθρό-Λερναία Υδρα μαζί με τους συμμάχους τους. Συνεχίζεται όμως η ίδια σχιζοφρενικά ανιστόρητη προσέγγιση, αγνοώντας τη φύση του Ισλάμ, τα διδάγματα της Ιστορίας.
Χρόνια η Δύση χαϊδολόγαγε τους Τσετσένους φανατικούς, εξοργίζοντας τη Ρωσία, ώσπου φτάσαμε στην τραγωδία της Βοστόνης.

Θεωρητικοί εκ του προχείρου εφαρμόζουν αιματηρές θεωρίες διάλυσης των αραβικών κρατών. Στη Λιβύη τον Καντάφι αντικατέστησε το χάος και οι κατσαπλιάδες της Αραβικής Ανοιξης λιντσάρισαν τον Αμερικανό πρέσβη, αφού, σύμφωνα με εφημερίδα του Λιβάνου, τον βίασαν, διότι αρνήθηκε πυραύλους Στίνγκερ για τους «Αγωνιστές της Ελευθερίας», που θα πήγαιναν στη Συρία, εκεί όπου η αρχαιότερη χριστιανική Εκκλησία, της Αντιοχείας, βλέπει το ποίμνιό της να σφαγιάζεται, με τη συμμετοχή του Ερντογάν και την υπόθαλψη της αυτοχειριαζόμενης Δύσης, από μια πανστρατιά σουνιτών μουτζαχεντίν απ’ όλο τον κόσμο. Με τη χρηματοδότηση, φυσικά, του «μητρικού σκάφους» της τρομοκρατίας, της Σαουδικής Αραβίας και των διάφορων μικρότερων μεσαιωνικών αραβικών βασιλείων και την άμεση στήριξη της Τουρκίας.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο ρατσισμός και η καταπολέμησή του με αυστηρότερους νόμους αλλά η αλόγιστη μαζική μουσουλμανική μετανάστευση. Είναι η τύφλωση της Δύσης. Μέσα στις ευρωπαϊκές μητροπόλεις δημιουργούνται νησίδες αναφομοίωτων μουσουλμανικών κοινοτήτων, πεδίον δόξης λαμπρό για αδρά χρηματοδοτούμενους ιμάμηδες και οργανώσεις.

Στη δε παρακμιακή Δύση αργά και σταθερά προσηλυτίζονται Ευρωπαίοι που πυκνώνουν τις τάξεις των μαχητών του Προφήτη.

Στην Ελλάδα ο πληθυσμός των μουσουλμάνων απρόσκλητων μουσαφιραίων ποικίλλει από 700.000 -το Στέιτ Ντιπάρτμεντ βλέπει τόσους μόνο στην Αθήνα (!)- έως 1.500.000. Στις ασφυκτικά γεμάτες φυλακές μας το 70% των κρατουμένων είναι αλλοδαποί. Από αυτούς τους αλλοδαπούς το 90% είναι μουσουλμάνοι, η συντριπτική πλειονότητα σουνίτες. Και δεν κρατούνται για παράνομη είσοδο, ακάλυπτες επιταγές ή μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών…


Το πρόβλημά μας λοιπόν είναι ο… ρατσισμός; Ή μήπως αυτή καθαυτή η μουσουλμανική πλημμυρίδα; Η πλειονότητά τους αναζητά απλώς μεροκάματο και καλύτερη ζωή, όμως μόνο τυφλός, ανιστόρητος ή «χρήσιμος ηλίθιος» του ισλαμοφασισμού δεν βλέπει ότι αποτελούν μια ωρολογιακή βόμβα, σαν αυτές που αρχίζουν κι εκρήγνυνται αλλού. Αρκούν μερικοί φανατικοί, χρήμα και τυχαία ή προβοκατόρικα γεγονότα για να την πυροδοτήσουν.


Τότε τι θα πουν οι αφασιακοί συκοφάντες των «ρατσιστών» Ελλήνων; Τι θα πρέπει τότε να κάνουμε με όσους αβαντάρουν τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, τη διακινδύνευση της εθνικής μας ασφάλειας και της ίδιας μας της ύπαρξης ως ελεύθερου χριστιανικού λαού; Αν αυτοί είναι ηλίθιοι, δεν θα πάθουμε μαζική παράκρουση και θα αυτοπυροβοληθούμε υποτασσόμενοι στις ιδεοληψίες όσων εθελοτυφλούν. Πρώτο μας καθήκον να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας, τον λαό μας, τον τρόπο ζωής μας. Επιτέλους, έχει και η πλειονότητα δικαιώματα…
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης.
 
 
Και για να μην νομίζουν κάποιοι πως η Στοκχόλμη είναι μακρία...
 

Δημοτικά ιατρεία μόνο για αλλοδαπούς;..Αυτό δεν είναι ρατσισμός ??


Ειδικά ιατρεία μόνο για αλλοδαπούς έχει δημιουργήσει ο δήμος Ζωγράφου όπως φαίνεται από την φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr. "



ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ" . ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ  ??

Λάρισα: Δυο αλλοδαπές γρονθοκόπησαν υπεύθυνη καταστήματος για να τη ληστέψουν

Συνελήφθησαν οι δύο γυναίκες που έκλεψαν προϊόντα από σουπερμάρκετ..

 Γρονθοκόπημα μεταξύ γυναικών σημειώθηκε στην Λάρισα, όταν δυο αλλοδαπές επιχείρησαν να κλέψουν προϊόντα από σούπερ-μάρκετ και έγιναν αντιληπτές από την υπεύθυνη του καταστήματος, με την οποία «ήρθαν στα χέρια».
 
Ειδικότερα, συνελήφθησαν από άνδρες της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο αλλοδαπές γυναίκες, 25 και 20 ετών, για κλοπή προϊόντων από σούπερ μάρκετ. 
 
Χθες το απόγευμα οι δύο γυναίκες μετέβησαν στο σούπερ μάρκετ κι αφαίρεσαν προϊόντα, τα οποία τοποθέτησαν μέσα σε γυναικεία τσάντα. Κατά την έξοδό τους όμως, από το κατάστημα έγιναν αντιληπτές από τη 46χρονη υπεύθυνη του καταστήματος, στην οποία επιτέθηκαν, γρονθοκοπώντας την και διέφυγαν επιβιβαζόμενες σε αυτοκίνητο της 25χρονης. 
 
Λίγη ώρα αργότερα, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς να κινούνται με το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία επεστράφησαν στη 46χρονη. Επιπλέον, στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε, βρέθηκαν κι άλλα προϊόντα σούπερ μάρκετ, των οποίων η προέλευση διερευνάται. 
 
Οι συλληφθείσες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας.
newsbeast

"Στη φάκα" Αλβανός για πλαστογραφία

Στη σύλληψη ενός 32χρονου Αλβανού, προέβησαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς.


Ο 32χρονος, κατηγορείται για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο 32χρονος Αλβανός, πήγε στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, με σκοπό να εκδώσει ελληνικό διαβατήριο, κρατώντας όμως, ελληνική ταυτότητα και δικαιολογητικά.

Το δελτίο ταυτότητας και τα λοιπά δικαιολογητικά κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς, ενώ ο  συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΒΙΝΤΕΟ-Η έφοδος των αστυνομικών στη μάντρα με τα 5.000 κλεμμένα ιχ


ΒΙΝΤΕΟ-Η έφοδος των αστυνομικών στη μάντρα με τα 5.000 κλεμμένα ιχ

 Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Μια μεγάλη επιτυχία κατάφεραν οι αξιωματικοί του τμήματος συντονισμού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, σε μια μεταμεσονύκτια επιχείρηση στα Άνω Λιόσια. Συνέλαβαν επ' αυτοφώρω 6 Πακιστανούς που έκοβαν τρία κλεμμένα αυτοκίνητα. 

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στη Δροσιά και τον 32χρονο Έλληνα που ήταν ο εγκέφαλος της σπείρας, ενώ υπολογίζουν ότι στα 5 χρόνια της δράσης της σπείρας περισσότερα από 5.000 κλεμμένα ιχ έγιναν ανταλλακτικά στη συγκεκριμένη μάντρα.


Αλλοδαπός ληστής λήστεψε και πέταξε φοιτήτρια από το φρούριο της Κέρκυρας

Νεαρή φοιτήτρια στην Κέρκυρα τραυματίστηκε σοβαρά όταν δέχτηκε επίθεση, από άγνωστο άνδρα που δεν μιλούσε ελληνικά, ο οποίος την έσπρωξε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο αλλοδαπός, επιτέθηκε στην φοιτήτρια για να την ληστέψει και στην προσπάθειά του να της αρπάξει την τσάντα, την έσπρωξε σε γκρεμό, περίπου επτά μέτρων, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της κοπέλας, η οποία διακομίστηκε στο νοσοκομείο του νησιού.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 τα ξημερώματα όταν το κορίτσι με καταγωγή από τα ορεινά Θεοδώριανα της Άρτας, επέστρεφε στο σπίτι. Δίπλα από το σπίτι όπου πέθανε ο Διονύσιος Σολωμός ο αλλοδαπός όρμηξε στην 20χρονη για να της αρπάξει την τσάντα, εκείνη αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές και τότε ο Αφγανός την σήκωσε με τα χέρια του από τα προστατευτικά κάγκελα  και την πέταξε από ύψος εφτά μέτρων όπως φαίνεται και στην φωτό-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Fimotro από το σημείο.

Ο Αφγανός σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα έχει υποβάλει και αίτημα για την χορήγηση πολιτικού ασύλου, πρόσχημα που εξασφάλιζει την «νόμιμη» παραμονή του στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Το μεσημέρι συνελήφθη από την αστυνομία ο δράστης της επίθεσης και ανακρίνεται, ενώ αύριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Θα πάει ο κ. Δένδιας να  επισκεφθεί το άτυχο κορίτσι στο νοσοκομείο, όπως έκανε με τους Μπαγκλαντεσιανούς στην Μανωλάδα ή θα επισκεφθεί τον δράστη να τον διαβεβαιώσει πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την παραμονή του στην χώρα μας;

Ηράκλειο: Συνελήφθη ανήλικος πακιστανός με πλαστα CD και DVD

Με εκατοντάδες πλαστά CD και DVD συνελήφθη ένας ανήλικος Πακιστανός στο Ηράκλειο.

 

Όπως γράφει το flashnews, στην διάρκεια ελέγχων στην πόλη του Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, εντοπίστηκε 17χρονος Πακιστανός να έχει στην κατοχή του συνολικά 453 κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους και βιντεοδίσκους, οι οποίοι δεν έφεραν ταινία ασφαλείας και γνησιότητας, ενώ στερούνταν τιμολογίων αγοράς.

Ο 17χρονος συνελήφθη ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΖΗΤΑΔΕΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΟΥΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ... ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΟΠΛΟ...!!!

Αθήνα

Αργά το βράδυ της Τέταρτης στην οδο Κερασούντος 12 στην περιοχή των Αμπελοκήπων αστυνομικοί της Ομάδας Ζ συνέλαβαν επ αυτοφώρω 2 Φιλιππινέζους κλέφτες που προσπαθούσαν να διαρρήξουν σταθμευμένα αυτοκίνητα. 

Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στους δυο δράστες..βρέθηκαν πάνω τους 1 μαχαίρι και ένα αυτοσχέδιο πυροβόλο όπλο που έριχνε κυνηγετικά φυσίγγια

Αλβανοί απήγαγαν βορειοηπειρώτη και του έκοψαν τρία δάκτυλα για να πάρουν τα λύτρα

 Στην εξιχνίαση μιας απαγωγής που έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησε η αστυνομία. Τώρα έρχονται στο φως δραματικές λεπτομέρειες. 

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για απάνθρωπη συμπεριφορά των Αλβανών κακοποιών απέναντι στο θύμα τους.

 

Η επίσημη παρουσίαση από την αστυνομία θα γίνει στις 15:00, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την υπόθεση απαγωγής ομογενούς από την Αλβανία από τέσσερις Αλβανούς κακοποιούς.

Οι δράστες ζητούσαν λύτρα από τη σύζυγο του θύματος και έφτασαν σε σημείο να κόψουν τμήμα από το δάκτυλό του και να της το στείλουν... πακέτο, για την πείσουν να συνεργαστεί.

Οι δράστες ζητούσαν 130.000 ευρώ από τη σύζυγο του θύματος. Το θύμα, που είναι 55 ετών, έμεινε τουλάχιστον 2 μήνες στα χέρια των απαγωγέων και κρατούταν σε μια επαρχιακή πόλη, πιθανότατα τα Γιάννενα. Στη διάρκεια της ομηρείας του οι δράστες δεν δίστασαν να του κόψουν άλλα δύο δάκτυλα.

Οι αξιωματικοί ασφαλείας Αττικής, ύστερα από ένα μήνα ερευνών, έφτασαν στον εντοπισμό των δραστών.

Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

Συμπλοκή αλλοδαπών με πυροβολισμούς και έναν τραυματία στα Χανιά

Το περιστατικό συνέβη στην μεταξύ δύο ανδρών αλλοδαπών, πιθανότατα Συριακής καταγωγής...
Σύμφωνα με το FlashNews, ο ένας σήκωσε όπλο και πυροβόλησε τον δεύτερο, ηλικίας περίπου 45 ετών.

Ο δράστης τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά στα πόδια.

Στη συνέχεια, κρατώντας το όπλο έφυγε πεζός. Σύμφωνα με το FlashNews, πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα περίπου 20 ετών.

Ο δράστης διαφεύγει προς το παρόν της σύλληψης και οι αστυνομικοί τον αναζητούν.

Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, όλα έγιναν για τα μάτια μιας γυναίκας...
Την ίδια ώρα στο σπίτι όπου έγινε η απόπειρα, έχουν βρεθεί πολλές συσκευές και αντικείμενα αξίας
και η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο οι δυο άνδρες να ήταν "συνέταιροι" σε εγκληματικές πράξεις

Συμπλοκές αλβανών και λαθρομεταναστών στα σύνορα

Συμπλοκές στα σύνορα

Επίθεση από Αλβανούς κακοποιούς κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν πριν νυχτώσει στα ελληνοαλβανικά σύνορα της Κακκαβιάς, τέσσερις Αφγανοί λαθρομετανάστες, σε παράνομο πέρασμα προς τη γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς, οι Αλβανοί είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή των συνόρων, στο ποτάμι κάτω από το χωριό Κτίσματα και όταν βρέθηκαν εκεί, προσπάθησαν να τους ακινητοποιήσουν, αλλά ακολούθησε συμπλοκή.

Κατά τη συμπλοκή, ο ένας Αφγανός πρόλαβε και τράβηξε τη γεμιστήρα από το Καλάσνικοφ του Αλβανού, το πολεμικό όπλο όμως εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε στο μηρό. Στη συνέχεια οι λαθρομετανάστες ανέβηκαν στο μεθοριακό σταθμό της Κακκαβιάς, μεταφέροντας μαζί τους και τον τραυματία συμπατριώτη τους ο οποίος μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

Οι άγνωστοι δράστες τους άρπαξαν τα διαβατήρια και 500 ευρώ. Οι αστυνομικές αρχές Ιωαννίνων διερευνούν την υπόθεση ενώ έχουν ενημερώσει και τις αλβανικές αρχές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Έλληνας μετέφερε στα Τρίκαλα λαθρομετανάστες Αλβανούς για 850 ευρώ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 38χρονος Έλληνας συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στον κόμβο Γυρτώνης,
καθώς μετέφερε με το αυτοκίνητο της γυναίκας του, τους τρεις παράνομους μετανάστες από την Αλβανία, ηλικίας 24, 27 και 23 ετών.


Μάλιστα, σε βάρος των λαθρομεταναστών εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για παράνομη επανείσοδο στη χώρα!

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο Έλληνας παρέλαβε τους τρεις αλλοδαπούς από την Κατερίνη και θα τους μετέφερε στα Τρίκαλα, έναντι του χρηματικού ποσού των 850 ευρώ, μέρος του οποίου (550 ευρώ) του είχε ήδη δοθεί ως προκαταβολή.

Στην κατοχή του Έλληνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η προκαταβολή και δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των παράνομων αλλοδαπών.

Επιπλέον, στις χειραποσκευές του 27χρονου αλλοδαπού και του 23χρονου συμπατριώτη του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με επεξεργασμένο καπνό, συνολικού βάρους ενός κιλού και τετρακοσίων γραμμάριων, καθώς και το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, το οποίο θα δινόταν στον Έλληνα με την ολοκλήρωση της μεταφοράς τους.


ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Σε βάρος του Έλληνα σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών, ενώ σε βάρος των λαθρομεταναστών σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
Επιπλέον, σε βάρος δύο εκ των λαθρομεταναστών σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση κάνει το Τμήμα Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Γόννων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.

ΡΟΜΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ ΜΕ 89 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Το τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, εξάρθρωσε εγκληματική οργάνωση ΡΟΜΑ που διέπραττε ληστείες, κλοπές από οικίες και καταστήματα, αρπαγές τσαντών, κλοπές και εμπρησμούς αυτοκινήτων σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο το πρωί συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς του Τ.Α. Άνω Λιοσίων, δύο Ρομά , ηλικίας 17 ετών και 23 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί τους.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε, ότι οι παραπάνω δράστες είχαν συγκροτήσει προ τριμήνου εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε ληστείες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων, κλοπές από οικίες και καταστήματα, αρπαγές τσαντών, κλοπές αυτοκινήτων και εμπρησμούς κλεμμένων αυτοκινήτων, σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής.

Κατά τη διάπραξη των ληστειών και των κλοπών αφαιρούσαν χρήματα, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές συσκευές, ηλεκτρονικούς υπολογιστές καθώς και άλλα αντικείμενα. Τα κλοπιμαία τα διέθεταν στη συνέχεια σε άλλους ρομά στην περιοχή Νέας Ζωής Ασπροπύργου, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Τα μέλη της σπείρας, όταν γίνονταν αντιληπτά, κατά τη διάρκεια των ληστειών και των κλοπών, δεν δίσταζαν να επιτίθενται με ανθρωποκτόνο πρόθεση σε αστυνομικούς ή πολίτες.

Συγκεκριμένα :

Την 8-4-2013 στην περιοχή του Ασπρόπυργου πυροβόλησαν με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον ημεδαπού ιδιοκτήτη αυτοκινήτου, το οποίο είχαν αφαιρέσει, όταν έγιναν από αυτόν αντιληπτοί.
Την 24-4-2013 στην περιοχή του Ασπρόπυργου όταν εντοπίσθηκαν, μετά από κλοπή αυτοκινήτου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εμβόλισαν τις δύο υπηρεσιακές μοτοσυκλέτες, με αποτέλεσμα να τραυματισθούν δύο αστυνομικοί.

Μέχρι τώρα έχει εξακριβωθεί, ότι η παραπάνω σπείρα έχει διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Δυτικής Αττικής (Άνω Λιόσια, Μάνδρα, Ασπρόπυργο, Ζεφύρι, Αχαρνές, Ελευσίνα):

Τέσσερις ληστείες σε κατοικίες.
Τρείς ληστείες σε βάρος οδηγών αυτοκινήτων.
Δύο ληστείες σε βάρος πεζών.
Μία απόπειρα ληστείας σε εταιρεία.
Τέσσερις αρπαγές τσαντών από πεζούς.
Δεκατρείς κλοπές από οικίες.
Δεκαπέντε κλοπές από καταστήματα.
Δύο απόπειρες κλοπών από καταστήματα.
Τριάντα οκτώ κλοπές αυτοκινήτων.
Μία απόπειρα κλοπής αυτοκινήτου.
Έξι εμπρησμούς αυτοκινήτων που είχαν κλέψει.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, των ληστειών, κλοπών, διακεκριμένων φθορών, εμπρησμών, απόπειρας ανθρωποκτονιών και παράβαση του Ν. περί όπλων. Σημειώνεται, ότι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Νέα απόδραση αλλοδαπού από το ΑΤ Αγίου Δημητρίου

Ακόμα μία απόδραση κρατουμένου σημειώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας από το αστυνομικό τμήμα Αγίου Δημητρίου στην πρωτεύουσα.

Αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, που είχε συλληφθεί για κλοπές το Μεγάλο Σάββατο, κατάφερε να διαφύγει της προσοχής των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή.

Οι αστυνομικοί των αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή και στο Ρέμα της Πικροδάφνης αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν.

ΑΛΛΟΙ 40 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΚΑΣΑΝ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

Το πρωί της Δευτέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Καρλοβασίου, για την ύπαρξη μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών στην περιοχή Πεταλίδες.

Άμεσα στην περιοχή μετέβη προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, όπου εντόπισε σαράντα 40 αλλοδαπούς (35 άνδρες, 4 γυναίκες και 1 βρέφος), στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων.

Οι ανωτέρω αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν, παραδόθηκαν στο Λιμεναρχείο Σάμου που διενεργεί την προανάκριση, ενώ πρόκειται να οδηγηθούν στο Γ.Ν.Ν. της περιοχής για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις.

Τα Ελληνικά νησιά κατακλύζονται απο λαθρομετανάστες, τα μμε σιωπούν δείχνωντάς μας τούρκικες σειρές και το υπουργείο "προστασίας" του πολίτη μας λέει οτι εχει μειωθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών στην χώρα μας.. Το απόλυτο δούλεμα!

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Συνελήφθη βούλγαρος "νονός" του trafficking

Συνελήφθη στη Σύρο, ένας 33χρονος υπήκοος Βουλγαρίας, γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

Συγκεκριμένα, ο 33χρονος που διώκεται με ένταλμα σύλληψης των γερμανικών αρχών για σωματεμπορία με σκοπό την σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμό που διέπραξε τα έτη 2011 και 2012 στην Γερμανία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αιγαίου.

Νέος “άθλος” Ρουπακιώτη! Υπό όρους αποφυλακισμένος ο Αλβανός που έπαιζε ρώσικη ρουλέτα στον κρόταφο μεροκαματιάρη ταξιτζή!

Ο 23χρονος aλβανός που πιάστηκε στην Παλλήνη, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους ενώ εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών για ληστείες σε βάρος οδηγών Ταξί, που είχε διαπράξει μαζί με συνεργούς του το έτος 2009. Και τι έκανε με το που βγήκε; Λήστευε ταξιτζήδες!

Αυτή η φαρσοκωμωδία Ρουπακιώτη πρέπει κάποτε να τελειώσει. Εάν δεν μπορεί ο αρμόδιος υπουργός να ανατρέψει την κατάσταση όπου τα σοφρωνιστικά ιδρύματα της χώρας έχουν μετατραπεί σε στρατηγεία του UCK, ας ζητήσει τουλάχιστον μία συγγνώμη από τα θύματα και ας παραιτηθεί.

Ζάππειο : Πακιστανός επιτέθηκε σε πολίτη για να τον ληστέψει


zappeioΤο περιστατικό που συνέβη στις 3 το ξημέρωμα δείχνει ότι ακόμα και μέσα στο Ζάππειο που ειδικά στην τουριστική σεζόν με τα 17 εκ επισκεπτών που θα έρθουν στη χώρα-όπως μας λέει ο Σαμαράς-έπρεπε να είναι φουλ αστυνομευόμενο, αποτελεί παγίδα εγκλήματος .

Πακιστανός λαθρομετανάστης με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε από κάποιον που είχε αυπνίες και είπε να κάνει έναν περίπατο το πορτοφόλι του. Ο 58χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από την αστυνομία αλλά οι κίνδυνοι παραμονεύουν και θα προτείναμε στους επισκέπτες να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.

Όλα τα καλά παιδιά, κάνουν πιάτσα εκείνη την ώρα: Τραβεστί, ματάκηδες, ψυχώ, αδερφάρες του ελέους, επίσκοποι και αρχιμανδρίτες(γνωστά ονόματα)αναζητούν παρέα.

Καλό θα είναι η αστυνομία να αυξήσει τις εκεί περιπολίες γιατί δεν λαμβάνουμε καλά μηνύματα.

Οι τρεις αλλοδαποί έκαναν το λάθος να ''δαγκώσουν'' το χέρι που τους τάιζε στα Σφακιά...

Ένας 19χρονος και δύο 25χρονοι απο Αίγυπτο, Συρία και Αλγερία..

Οι 3 αλλοδαποί αποφάσισαν να κλέψουν τον εργοδότη τους, αλλά τα πράγματα πήραν εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή για εκείνους... 

Τρείς αλλοδαποί, έκλεψαν τον άνθρωπο ο οποίος τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και στην συνέχεια - μαζί με τα κλοπιμαία - προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί! Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ (15-05-2013) στην Χώρα Σφακίων. Ένας 19χρονος και δύο 25χρονοι απο Αίγυπτο, Συρία και Αλγερία, εργάζοντο σε έναν κάτοικο της περιοχής.

Χθες το βράδυ - κάποια στιγμή που αυτός έλειπε - μπήκαν στο σπίτι του και έκλεψαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γυαλιά ηλίου και 800 ευρώ. Στην συνέχεια κάλεσαν ένα...ταξί, μπήκαν μέσα μαζί με τα κλοπιμαία και είπαν στον ταξιτζή να τους μεταφέρει στα Χανιά. Όμως, στο μεταξύ, το θύμα της κλοπής επέστρεψε στο σπίτι του, είδε πως τον είχαν κλέψει και περίπου στις 21.00 το βράδυ, ενημέρωσε την αστυνομία.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί απο το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και σε μπλόκο στην εθνική οδό, στο Πλατάνι της Σούδας, περίπου στις 10 το βράδυ, εντοπίστηκε το ταξί. Οι αστυνομικοί το σταμάτησαν, και συνέλαβαν τους τρείς αλλοδαπούς επιβάτες με τα κλοπιμαία στα χέρια.
newsit.gr

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΛΑΘΡΟΦΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΘΑΝΑΣΗ ΛΑΖΑΝΑ

Ο πόνος είναι ακόμα μεγάλος. Η οικογένεια , οι συγγενείς και οι φίλοι του Θανάση Λαζανά, που δολοφονήθηκε από 3 Αφγανούς σύμφωνα με την Αστυνομία, στην περιοχή των Ιτεών, δεν μπορούν να αποδεχτούν τον χαμό του.

Σήμερα το πρωί τελέστηκε ετήσιο μνημόσυνο στον ΙΝ Αγίου Γεωργίου Ιτεών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς του.

«Σφάξανε το μοναχοπαίδι μου μπροστά στην πόρτα του σπιτιού. Ήταν τρεις οι αφγανοί δράστες, έπιασαν τον έναν. Είπαμε εντάξει ας την πληρώσει ένας αλλά και αυτός τους έφυγε... Τι να μου πουν εμένα τώρα; Θέατρο παίζανε και μας κορόιδεψαν», έχει δηλώσει η μητέρα του Θανάση.

Ο άτυχος Θανάσης, που ήταν μόλις 30 χρόνων, είχε βγει για βόλτα με το σκύλο του, πίσω από τις παλιές εγκαταστάσεις της "Πειραϊκής-Πατραϊκής", όταν δέχτηκε την επίθεση. Συγκεκριμένα, οι τρεις νεαροί τού κατάφεραν έξι χτυπήματα με μαχαίρι στο θώρακα και στα πλευρά και διακομίστηκε, σοβαρότατα πληγωμένος στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και υπέκυψε στα τραύματά του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του, τους φίλους του και ολόκληρη την Πάτρα, που είδε να σβήνει, ξαφνικά και αναίτια, το χαμόγελο της ζωής από τα χείλη ενός νέου ανθρώπου.

Όμως, η πόλη δεν έμεινε στο θρήνο, καθώς βίωσε σπάνιας έκτασης επεισόδια, με πρωταγωνιστές μέλη και προσκείμενους στη Χρυσή Αυγή από τη μια και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από την άλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες , ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της Εισαγγελέως η οποία επέτρεψε την αποφυλάκιση του 17χρονου που είχε συλληφθεί για τη δολοφονία, από τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα και τη μεταφορά του σε Κέντρο Κράτησης Ανηλίκων στο Βόλο, από το οποίο κατάφερε να δραπετεύσει.

thebest.gr

Νιγηριανές Ιερόδουλες έδειραν τουρίστα στη Ρόδο!

Ο Νορβηγός, ύστερα από τον ξυλοδαρμό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ οι δύο ιερόδουλες στα κρατητήρια.

 Όπως γράφει το proodos.net όλα ξεκίνησαν προχθες τα ξημερώματα στην περιοχή της Ορφανίδου, όπου βρισκόταν ο 19χρονος Νορβηγός. Ο νεαρός, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, είδε τις δύο Νιγηριανές, οι οποίες φέρονται να του ζήτησαν να κοιμηθούν όλοι μαζί, έναντι του χρηματικού ποσού των 200 ευρώ.

Λίγα λεπτά αργότερα και ενώ ο Νορβηγός τους εξήγησε πως δεν είχε τόσα χρήματα, τους έδειξε το πορτοφόλι του. Εκείνες φέρονται να πήραν τα 70 ευρώ που είχε και ο νεαρός άρχισε να τις κυνηγάει.

Λίγα μέτρα πιο κάτω και ενώ είχαν φθάσει στη Ψαροπούλα, ο Νορβηγός τις εντόπισε και πήρε την τσάντα της μίας, προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματά του και τουρίστας κι ιερόδουλες έγιναν "μαλλιά κουβάρια".

Οι δύο γυναίκες τον χτύπησαν στο πρόσωπο, στο σώμα και στα χέρια. Του δάγκωσαν το στήθος και τη μύτη. Για καλή του τύχη όμως, ειδοποιήθηκαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο περίπου στις 4.30 το πρωί, εντόπισαν τον Νορβηγό, τον οποίο και μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά και τη μία εκ των ιερόδουλων, την οποία και συνέλαβαν. Λίγες ώρες αργότερα εντόπισαν και συνέλαβαν και τη δεύτερη Νιγηριανή.

Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο αλλοδαπών, ηλικίας 30 ετών, για την τέλεση των κακουργηματικών αδικημάτων της ληστείας, αλλά και του ξυλοδαρμού.


Και οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου.

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΚΙ ΑΡΠΑΞΕ 200 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ

Mπήκε στο κατάστημα όχι σαν πελάτης αλλά σαν κλέφτης, ο 20χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ομάδας Δίας στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε κατάστημα ενδυμάτων, όταν ο νεαρός μπήκε μέσα και πήρε 200 ευρώ από το ταμείο.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, o 55χρονος καταστηματάρχης δεν έμεινε άπραγος, κάλεσε σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός να καταλήξει με χειροπέδες στα κρατητήρια.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΥ ΞΑΛΑΦΡΩΝΑΝ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ..

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν προχθές το πρωί στην Ανθούσα, έναν 23χρονο Αλβανό και το απόγευμα της ιδίας ημέρας συνελήφθηκαν στην Παλλήνη, δύο ακόμα ομοεθνείς του, ηλικίας 22 και 23 ετών, μέλη της σπείρας.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, λίγες ώρες νωρίτερα, οι δύο από τους συλληφθέντες, στον Σταυρό Αγίας Παρασκευής, επιβιβάσθηκαν σε ταξί που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός, ως πελάτες και του ζήτησαν να τους μεταφέρει στην Παιανία. Κατά τη διαδρομή, σε ερημικό σημείο, τον απείλησαν με περίστροφο και με μαχαίρι, του αφαίρεσαν τις εισπράξεις και τον αποβίβασαν βίαια από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια, επιβίβασαν στο ταξί και τρίτο συνεργό τους και αμέσως μετά, φορώντας κουκούλες, λήστεψαν με την απειλή καραμπίνας και πιστολιού, δύο πρατήρια υγρών καυσίμων στην Παλλήβη και στον Γέρακα, αρπάζοντας συνολικά περίπου 1.700 ευρώ.

Οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους και αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες. Σε έρευνα σε υπαίθριους χώρους, κοντά στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μια κυνηγητική καραμπίνα με κομμένη κάννη, ένα περίστροφο κρότου, φυσίγγια, κουκούλες και γάντια.

Όπως διαπιστώθηκε, την κυνηγετική καραμπίνα την είχαν αφαιρέσει από εξοχική κατοικία που είχαν διαρρήξει στην Παλλήνη, όπου επίσης είχαν διαρρήξει και παρεκκλήσι που βρίσκεται στον ίδιο χώρο. Ακόμα είχαν διαπράξει μία ένοπλη ληστεία σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου στην Παλλήνη.

Σημειώνεται ότι, ο ένας από τους 23χρονους, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, την 26-11-2012 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά ετών και τεσσάρων μηνών, για τέσσερις ληστείες σε βάρος οδηγών ταξί, το 2009.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. newsbomb.gr

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΗΣΤΩΝ

Συνελήφθη προχθές (16-5-2013) το πρωί στην Ανθούσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής ένας (1) 23χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και το απόγευμα της ιδίας ημέρας συνελήφθηκαν στην Παλλήνη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, δύο (2) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 22 και 23 ετών, μέλη της σπείρας.
 
Ειδικότερα, την 02.30 ώρα προχθές (16-5-2013) οι δύο από τους ανωτέρω συλληφθέντες, στην περιοχή Σταυρός Αγίας Παρασκευής, προσποιούμενοι τους πελάτες επιβιβάσθηκαν σε ΤΑΧΙ που οδηγούσε 27χρονος ημεδαπός και του ζήτησαν να τους μεταφέρει στην Παιανία
 
Κατά τη διαδρομή, σε ερημικό σημείο, τον απείλησαν με περίστροφο και με μαχαίρι, του αφαίρεσαν τις εισπράξεις και τον αποβίβασαν βιαία από το αυτοκίνητο. Στη συνέχεια επιβίβασαν στο ΤΑΧΙ και τρίτο συνεργό τους και την 04.00 ώρα μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Παλλήνη, όπου φορώντας κουκούλες full face βγήκαν από το ΤΑΧΙ, οι δύο εξ αυτών και κρατώντας ο ένας κυνηγετική καραμπίνα με κομμένη κάννη και ο άλλος περίστροφο, απείλησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -1.000- ευρώ. 
 
Ακολούθως και περί ώρα 04.30 μετέβησαν με το ΤΑΧΙ σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Γέρακα και με τα ίδια όπλα απείλησαν τον ημεδαπό υπάλληλο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των -695- ευρώ.
Οι δράστες εξεταζόμενοι ομολόγησαν τις πράξεις τους και αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες.
Σε έρευνα σε υπαίθριους χώρους, κοντά στις κατοικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 
 
 
  • Μια (1) κυνηγητική καραμπίνα με κομμένη κάννη.
  • Ένα (1) περίστροφο κρότου.
  • Δύο (2) φυσίγγια κυνηγετικού όπλου.
  • Δύο (2) κουκούλες full face .
  • Δύο (2) ζευγάρια πλαστικά γάντια.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα την κυνηγετική καραμπίνα την είχαν αφαιρέσει νυκτερινές ώρες της 25/26-4-2013 από εξοχική κατοικία που είχαν διαρρήξει στην Παλλήνη. Επίσης είχαν διαρρήξει και παρεκκλήσι που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.
Οι ίδιοι δράστες την 02.10 ώρα της 12-5-2013 είχαν εισέλθει στην Παλλήνη σε κατάστημα παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και με την απειλή της κυνηγητικής καραμπίνας και του περιστρόφου, αφαίρεσαν από το ταμείο τις εισπράξεις καθώς και τα κινητά τηλέφωνα των πελατών. 
 
Σημειώνεται ότι ο ένας από τους 23χρονος συλληφθέντες, είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, την 26-11-2012 από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης επτά (7) ετών και τεσσάρων (4) μηνών, για τέσσερις (4) ληστείες σε βάρος οδηγών ΤΑΧΙ, που είχε διαπράξει μαζί με συνεργούς του το έτος 2009.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

crimesonair

Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε όλη τη χώρα οι αλβανοί δραπέτες των Τρικάλων - Ένας απο αυτούς έκλεψε σήμερα το ένα εκατομμύριο από τη Λάρισα!

- Ο 25χρονος Αλβανός συμμετείχε στη ληστεία της τράπεζας στην κεντρική πλατεία της πόλης
- Οι ληστές χρησιμοποίησαν Καλάσνικοφ
- Σχεδόν δύο μήνες κυκλοφορούν ελεύθεροι οι δραπέτες
- Ανησυχία για νέα "χτυπήματα"

Το είχαν πει αστυνομικές πηγές... Όσο περνά ο καιρός, οι ασύλληπτοι δραπέτες θα "χτυπούν" στόχους για να εξασφαλίσουν χρήματα. Κάτι τέτοιο συνέβη και σήμερα το πρωί.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ανάμεσα στους ληστές της τράπεζας στη Λάρισα, είναι και 25χρονος αλβανός Klement Cala. Ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που έχει εμπλακεί και στην κλοπή του λευκού τρανσπόρτερ στην Κόρινθο, που είχε κλαπεί μαζί με μια νεκροφόρα,
αλλά και στη συμπλοκή στα Ίσθμια, με θύμα την 25χρονη Κατερίνα.


Τώρα, το αποτύπωμα του 25χρονου βρέθηκε στον γκισέ της τράπεζας της Λάρισας, στην οποία έγινε η ληστεία του ενός εκατομμυρίου ευρώ!
Μάλιστα, οι ληστές, όχι μόνο μπήκαν με Καλάσνικοφ, όχι μόνο άφησαν με θράσος ακάλυπτα τα πρόσωπά τους αλλά... έφυγαν σαν αίλουροι πηδώντας σε διπλανή οικοδομή!

Στο πλαίσιο της κινητοποίησης των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό των δραστών έχουν "στηθεί" αστυνομικά "μπλόκα" σε επίκαιρα σημεία του ευρύτερου οδικού δικτύου. Γίνονται περιπολίες ενώ το ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας ψάχνει από αέρος.

Από τις μέχρι τώρα έρευνες, εντοπίσθηκε ένα καμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την 17-10-2011 από περιοχή της Αττικής. H συσχέτιση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου με τη διαφυγή των δραστών της ληστείας διερευνάται...

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Εργαστήριο πλαστών διαβατηρίων είχαν στήσει Πακιστανοί


Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Αθηνών, σε διαμέρισμα στο Περιστέρι. 

Συνελήφθησαν τρεις (3) αλλοδαποί υπήκοοι Πακιστάν, οι οποίοι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχαν συγκροτήσει σπείρα που κατασκεύαζε ταξιδιωτικά έγγραφα με τα οποία προμήθευε αλλοδαπούς, έναντι χρηματικής αμοιβής, προκειμένου να διευκολύνουν την παράνομη τακτοποίησή τους στη χώρα μας και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδο τους από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου. 

Στο διαμέρισμα που διατηρούσαν στο Περιστέρι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 
Ένδεκα (11) διαβατήρια Πακιστάν.
Πέντε (5) διαβατήρια Αφγανιστάν.
 Τέσσερα (4) διαβατήρια Ινδίας.
Τρία (3) διαβατήρια Μπαγκλαντές.
Τέσσερις Πακιστανικές ταυτότητες.
Δεκαεννέα (19) σφραγίδες ελληνικών και αλλοδαπών αρχών.
Πλήθος εγγράφων.
Πλήθος φωτογραφιών τύπου διαβατηρίου.
Ένα πλήρες εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, αποτελούμενο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, εκτυπωτή, scanner , πολυμηχανήματα, μηχάνημα πλαστικοποίησης, συσκευή ανίχνευσης πλαστότητας και πλήθος εργαλείων και υλικών ( ψαλίδια, κόλλες, χαρτοκόπτες, κλωστές, μελάνη κλπ).

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑΞΙ...! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ..

Τρείς αλλοδαποί στην Χώρα Σφακίων, έκλεψαν τον άνθρωπο ο οποίος τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και στην συνέχεια - μαζί με τα κλοπιμαία - προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί!

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ στην Χώρα Σφακίων.

Ένας 19χρονος και δύο 25χρονοι απο Αίγυπτο, Συρία και Αλγερία, εργάζοντο σε έναν κάτοικο της περιοχής. Χθες το βράδυ - κάποια στιγμή που αυτός έλειπε - μπήκαν στο σπίτι του και έκλεψαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γυαλιά ηλίου και 800 ευρώ.

Στην συνέχεια κάλεσαν ένα...ταξί, μπήκαν μέσα μαζί με τα κλοπιμαία και είπαν στον ταξιτζή να τους μεταφέρει στα Χανιά.

Όμως, στο μεταξύ, το θύμα της κλοπής επέστρεψε στο σπίτι του, είδε πως τον είχαν κλέψει και περίπου στις 9 το βράδυ, ενημέρωσε την αστυνομία.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί απο το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και σε μπλόκο στην εθνική οδό, στο Πλατάνι της Σούδας, περίπου στις 10 το βράδυ, εντοπίστηκε το ταξί.

Οι αστυνομικοί το σταμάτησαν, και συνέλαβαν τους τρεις αλλοδαπούς επιβάτες με τα κλοπιμαία στα...χέρια.

flashnews.gr

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Συνελήφθησαν αλβανοί διαρρήκτες που άνοιγαν χρηματοκιβώτια

Συνελήφθησαν στη Μεταμόρφωση δύο άτομα από την Αλβανία, ηλικίας 26 και 30 ετών, μέλη σπείρας που εντόπιζε εταιρείες τις νυχτερινές ώρες και αφού εξουδετέρωνε τα συστήματα ασφαλείας, αφαιρούσε τα χρηματοκιβώτια από τα λογιστήρια.

Οι συλληφθέντες λίγη ώρα πριν από τη σύλληψη, μαζί με τρεις συνεργούς τους που διαφεύγουν, είχαν μεταβεί σε εταιρεία εμπορίας τεχνολογικού εξοπλισμού καταστημάτων στη Μεταμόρφωση και με χρήση σκάλας είχαν εξουδετερώσει την εξωτερική σειρήνα συναγερμού βυθίζοντάς την σε δοχείο με νερό, είχαν αποκόψει τα καλώδια της τηλεφωνικής γραμμής και αποξηλώσει τις κάμερες παρακολούθησης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η παραπάνω σπείρα είχε διαπράξει με την ίδια μέθοδο και άλλες διαρρήξεις. Συγκεκριμένα, είχαν διαρρήξει γραφεία εταιρείας στο Μαρούσι, από τα οποία αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο που περιείχε 70.000 ευρώ καθώς και γραφεία κατασκευαστικής εταιρείας στο Ν. Ψυχικό, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με 1.200 ευρώ. Παράλληλα, είχαν διαρρήξει οίκημα γραφείων εταιρείας πληροφορικής στο Χαλάνδρι, από τα οποία αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με 617 ευρώ και επιταγές.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών κατά συναυτουργία και κατ' εξακολούθηση, της αντίστασης και παράβασης του νόμου «περί όπλων», και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό των συνεργών τους και για την εξακρίβωση της συμμετοχής τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ... ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ!

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από τη δολοφονία του 29χρονου Θανάση Λαζανά για ασήμαντη αφορμή, όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, στην περιοχή των Ιτεών στην Πάτρα, από τρεις αλλοδαπούς, με τους δράστες ωστόσο να παραμένουν ασύλληπτοι.

Την Κυριακή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Ιτεών τελείται μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής του παλικαριού, ο θάνατος του οποίου προκάλεσε όχι μόνο θλίψη, αλλά και οργή, κινητοποιήσεις κατοίκων και έντονα επεισόδια.

Η Ασφάλεια Πατρών κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει έναν 17χρονο αλλοδαπό ο οποίος φέρεται να ομολόγησε πως μαζί με άλλους δύο συμπατριώτες του ηλικίας 17 και 18 ετών είχαν σκοτώσει τον άτυχο άνδρα.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές Αυλώνα και στη συνέχεια σε κέντρο κράτησης ανηλίκων στο Βόλο από το οποίο κατάφερε να αποδράσει. Το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη 15 ετών, ωστόσο η δίκη έγινε... χωρίς κατηγορούμενο.

Οι άλλοι δύο ομοεθνείς του ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος είχαν συλληφθεί στις 11 Μαρτίου και 4 Απριλίου 2012, αντίστοιχα, γιατί δεν είχαν ταξιδιωτικά έγγραφα, αλλά είχαν αφεθεί ελεύθεροι.

Την ίδια ώρα ο πρώην Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών Πάτρας Αντώνης Δημητριάδης τονίζει στην Γνώμη: «Διερωτώμαστε γιατί δεν κινητοποιείται η Ιντερπόλ και να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον 17χρονο, ο οποίος έχει καταδικαστεί για φόνο στη χώρα μας. Θέλουμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες της στυγερής δολοφονίας για να δικαιωθεί η μνήμη του Θανάση».