Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αυτά είναι τα ανθρωπόμορφα κτήνη που λήστεύουν, βιάζουν και δολοφονούν. Πάνω από 15 χτυπήματα.


ΦΩΤΟ από dete.grΚοινός παρονομαστής των δύο άγριων ληστειών και βιασμών που έγιναν το βράδυ της Παρασκευής σε Αλισσό και Σελλά φαίνεται να είναι ένα δίδυμο αλλοδαπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα δείχνουν ότι πρόκειται για τους ίδιους ληστές που βίασαν την 50χρονη στα Σελλά και νωρίτερα έδρασαν στον Αλισσό.

Επίσης, η αστυνομία εκτιμά ότι είχαν “χτυπήσει” σε Τσουκαλαίικα και Κουρλαμπά. Οι περιγραφές των θυμάτων έχουν οδηγήσει τις έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σε καλό δρόμο. Το δίδυμο φαίνεται να αποτελούν ένας κοντός και εύσωμος και ένας ψηλός και ξανθός.

Η δράση του “κοντού” και του “ψηλού” την Παρασκευή ξεκίνησε από τον Αλισσό μέσα στο σπίτι βρισκόταν μια 22χρονη με ένα φίλο της. Την ώρα που οι δράστες βρίσκονταν μέσα στο σπίτι γύρισαν και τα άλλα μέλη της οικογένειας. Οι εισβολείς τους έπιασαν και τους έδεσαν όλους.

Στη συνέχεια πήραν την κοπέλα στον άλλο όροφο και τη βίασαν. Aφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, ενώ εκτιμάται ότι έφυγαν από τον Αλισσό μέσω της Περιμετρικής και κατευθύνθηκαν, ξημερώματα πια του Σαββάτου, στα Σελλά. Εκεί σύμφωνα με το patrastimes.gr, βρισκόταν ένα 50χρονο ζευγάρι, μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο και ανάγκασαν να βγει από αυτό, με την απειλή όπλων.

Στη συνέχεια έδεσαν τον άνδρα, τον έβαλαν στο πορτμπαγκαζ επιβιβάστηκαν μαζί με τη γυναίκα και την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά, Βίασαν τη γυναίκα και ξεγύμνωσαν και ξυλοκόπησαν τον άνδρα. Έδεσαν τα θύματα τους, αρπάζοντάς τους ότι είχαν. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί μετά από ώρα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κακοποιοί εμπλέκονται σε πάνω από 15 περιπτώσεις ληστειών και βιασμών, σε Αχαϊα, Κορινθία και Φθιώτιδα, ενώ δεν αποκλείεται να είναι οι δράστες της δολοφονίας του βενζινοπώλη στη Δομοκό χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με το dete.gr, τα άτομα που αναζητά η αστυνομία είναι αυτά που βλέπετε στην φωτογραφία…

Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Λαμία: Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός για πλαστογραφία

Ο δράστης επιχείρησε να προβεί στην έκδοση ελληνικού διαβατηρίου, χρησιμοποιώντας πλαστά δικαιολογητικά.

 

Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, για πλαστογραφία, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Χθες, περίπου στη 1 μ.μ., ο 26χρονος μετέβη στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για να εκδώσει ελληνικού διαβατηρίου. Μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, ο δράστης κατέθεσε και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που έφερε την φωτογραφία του, που -όπως διαπιστώθηκε- ήταν πλαστό και ο δράστης συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 26χρονος προμηθεύτηκε το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ, από άγνωστο άτομο, Αλβανικής υπηκοότητας, στην Αθήνα. Επιπλέον προέκυψε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του στην Χαλκίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μεταλλική σιδερογροθιά, καθώς και ένα μαχαίρι.


Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Τελευταία ενημέρωση: 21.12.2012

Ιωάννινα: Αλβανοί μετέφεραν ναρκωτικά και τραυμάτισαν αστυνομικό για να ξεφύγουν!

Σχεδόν 70 κιλά χασίς μετέφεραν με πολυτελές αυτοκίνητο Αλβανοί διακινητές ναρκωτικών.


Απτόητοι οι διακινητές ναρκωτικών, συνεχίζουν να μεταφέρουν φορτία κάνναβης στην Ελλάδα, έχοντας γυναίκες συνεργούς και χρησιμοποιώντας πολυτελή αυτοκίνητα. Μια ακόμη παρόμοια περίπτωση καταγράφηκε, σε μικρή απόσταση από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή του Καλπακίου Ιωαννίνων.

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, (ένας άντρας και μία γυναίκα), γιατί, με πολυτελές αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας της γυναίκας, μετέφεραν 69 κιλά και 845 γραμμάρια κάνναβης.

Όταν οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα για να σταματήσουν, προκείμενου να γίνει έλεγχος στο αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε ξαφνικά όπισθεν με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένα αστυνομικό και να προκαλέσει ζημιές σε περιπολικό της Αστυνομίας.

Οι υπόλοιποι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο και να συλλάβουν το ζευγάρι, που μετέφερε τα ναρκωτικά.

Επίσης, στη Μεταμόρφωση Ιωαννίνων, σε μικρή απόσταση από το Καλπάκι, όπου εντοπίστηκε το φορτίο, συνελήφθη ένα ακόμη ζευγάρι Αλβανών, ως συνεργοί των μεταφορέων, γιατί με άλλο αυτοκίνητο προπορεύονταν, προκειμένου να ενημερώνουν τους συνεργάτες τους για τα αστυνομικά μπλόκα.

Να σημειωθεί ότι ορισμένοι από τους δράστες είχαν εκτίσει ποινή φυλάκισης, για παρόμοιες πράξεις, τις οποίες είχαν διαπράξει στο παρελθόν.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ιωαννίνων.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αχαϊα: Το αρρωστημένο ''παιχνίδι'' σεξουαλικής κακοποίησης Αλβανών σε 8χρονο αγοράκι!

Σάλος από την καταγγελία των γονιών του μικρού παιδιού - Οι δράστες το παρέσυραν και προσπάθησαν να το κακοποιήσουν με αντικείμενο...


Μια καταγγελία που εξετάζεται από τις αστυνομικές Αρχές έγινε από τους γονείς ενός οκτάχρονου αγοριού. Συγκεκριμένα το περιστατικό φέρεται να συνέβη πριν από μερικές ημέρες σε χωριό του δήμου Ερυμάνθου και  όπως γράφει και η τοπική εφημερίδα «Γνώμη», δύο ανήλικα παιδιά, ηλικίας 12 ετών επιχείρησαν να κακοποιήσουν σεξουαλικά ένα 8χρονο αγοράκι!

Ειδικότερα πρόκειται για δύο ανήλικους Αλβανούς, οι οποίοι βρέθηκαν στο χωριό μαζί τους γονείς τους από την Κόρινθο για να ασχοληθούν σε αγροτικές εργασίες. Σύμφωνα με την καταγγελία οι ανήλικοι φέρεται να παρέσυραν το 8χρονο αγόρι σε ερημική τοποθεσία και στο πλαίσιο ενός…αρρωστημένου παιχνιδιού να προσπάθησαν να το κακοποιήσουν σεξουαλικά με ξένο αντικείμενο.


Το παιδί αντιστάθηκε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια και έτσι οι ανήλικοι φοβήθηκαν και το έβαλαν στα πόδια.Ο μικρός περιέγραψε στους γονείς του τι είχε συμβεί και οι ίδιοι το κατήγγειλαν στην αστυνομία. Οι έρευνες για τον εντοπισμό τόσο των ανήλικων δραστών, όσο και των γονιών τους, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη...
πηγη newsit.gr

Κέρκυρα: Πέντε ΡΟΜΑ με χειροπέδες για ναρκωτικά και κλεμμένα μηχανάκια

Πρόκειται για ΡΟΜΑ, ηλικίας από 17 μέχρι 34 χρόνων -τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα-  για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, κατά την διάρκεια αστυνομικών ελέγχων στο Λιβάδι Ρόπα και στον Άγιο Ιωάννη στην Κέρκυρα.

 

Οι συλλήψεις έγιναν χθες το πρωί, σε καταυλισμό τσιγγάνων ΡΟΜΑ , μετά από ελέγχους που έγιναν από την Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, στους οποίους συμμετείχαν 4ο αστυνομικοί και ένας σκύλος.

Οι στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι έγιναν σε 54 άτομα και 33 αυτοκίνητα. Προσήχθησαν 19 άτομα, από τα οποία συνελήφθησαν τα 5.

Τρία άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Δύο άτομα για κλοπές μηχανών.


ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Συνολικά κατασχέθηκαν : Ποσότητα ακατέργαστου χασίς, βάρους 50,3 γραμμαρίων, μικροποσότητα κατεργασμένου χασίς,
χάπια απαγορευμένων φαρμακευτικών σκευασμάτων, επτά μοτoσικλέτες εκ των οποίων οι τρεις κλεμμένες.

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

4 ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΚΛΕΜΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...!!!


ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...;;; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...;;;

Τέλος στις… τζάμπα βόλτες τεσσάρων αλλοδαπών έβαλαν οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, που βρήκαν στην κατοχή τους τρεις μοτοσικλέτες οι οποίες είχαν κλαπεί εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο από διάφορα σημεία της πόλης!

Οι δυο από τις μοτοσικλέτες βρέθηκαν ακέραιες, ενώ από την τρίτη οι τέσσερις Μαροκινοί μετανάστες ηλικίας 33, 28 και 18 χρόνων είχαν κρατήσει μόνο κάποια εξαρτήματα για να τα χρησιμοποιούν ως… ανταλλακτικά για τις υπόλοιπες! Οι μηχανές και τα εξαρτήματα κατασχεθήκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι τέσσερις αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πατρών. Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι δράστες εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές δικύκλων.
protothema.gr

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Πακιστανός μαχαίρωσε Βούλγαρο στο Ξηροκάμπι Λακωνίας

Ο νεαρός αλλοδαπός συνελήφθη τα ξημερώματα στο Ξηροκάμπι, γιατί νωρίτερα, φέρεται να είχε τραυματίσει τον άλλον αλλοδαπό με μαχαίρι.

 

Όπως έγινε γνωστό από την Ασφάλεια Σπάρτης, ο 24χρονος Πακιστανός συνελήφθη τα ξημερώματα, ύστερα από εμπλοκή του σε επεισόδιο, με 33χρονο Βούλγαρο, στη διάρκεια του οποίου τον τραυμάτισε με μαχαίρι.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο γενικό νοσοκομείο Σπάρτης.
Προανάκριση για το περιστατικό κάνει το αστυνομικό τμήμα Σπάρτης.

ΡΟΔΟΣ: Κινέζες Ξυλοκόπησαν Ελληνίδα… Επειδή Ζήτησε Απόδειξη Στο Μαγαζί Τους…!

Σύμφωνα με την ίδια, όλα ξεκίνησαν όταν κατευθύνθηκε προς το ταμείο κινέζικου καταστήματος, όπου έκανε τα ψώνια της. Όμως αντί να πάρει απόδειξη -την οποία ζήτησε εκείνη αλλά αρνήθηκαν να της δώσουν - η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο, αφού όπως λέει, άρχισαν να την κλωτσούν, να της τραβούν τα μαλλιά και να τη δαγκώνουν (!), δύο Κινέζες που ήταν μέσα στο μαγαζί!

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, στο eleusisdiagoridon.blogspot την ώρα του περιστατικού, ήταν 10 άτομα μέσα στο μαγαζί αλλά κανείς δεν τη βοήθησε.

Λέει ακόμα ότι μετά το περιστατικό, οι Κινέζες παραδέχθηκαν στους Αστυνομικούς ότι τη χτύπησαν γιατί, όπως ισχυρίστηκαν, εκείνη τους έσπρωξε πρώτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, οι δύο Κινέζες παραδέχθηκαν στους Αστυνομικούς, ότι όλα ξεκίνησαν όταν αρνήθηκαν να της δώσουν απόδειξη για τις αγορές της...


ΦΩΤΟ από το eleusisdiagoridon.blogspot
ΦΩΤΟ από το eleusisdiagoridon.blogspot

Η γυναίκα λέει, ότι πήγε στο νοσοκομείο και οι γιατροί έχουν καταγράψει τα τραύματά της.
Ακούστε την περιγραφή της, στο βίντεο που δημοσιεύει το eleusisdiagoridon.blogspot




Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ρέθυμνο : Σπείρα αλλοδαπών είχε κλέψει μέχρι και καμπάνα εκκλησίας!

Είχαν "γδύσει" το Ρέθυμνο δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι το "δίδυμο" είχε διαπράξει έξι περιπτώσεις κλοπών, αποκομίζοντας όφελος ύψους περίπου 155.000 ευρώ.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με δύο συνεργούς τους, οι οποίοι αναζητούνται, από το Μάρτιο του 2012 είχαν διαπράξει άλλες πέντε κλοπές καλωδίων χαλκού και διαφόρων άλλων αντικειμένων από  το εργοτάξιο εταιρίας, συνολικής χρηματικής αξίας 133.500 χιλιάδων ευρώ.

Επίσης είχαν αφαιρέσει καμπάνα Εκκλησίας, από την Τοπική Κοινότητα  Μικρής Γωνιάς Ρεθύμνου, χρηματικής αξίας 800 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν  στον Εισαγγελέα  Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: cretalive.gr

Στη "φάκα" σπείρα αλβανών διαρρηκτών - "Χτυπούσαν" σπίτια και μαγαζιά στην Ήπειρο

Εξιχνιάσθηκαν έξι περιπτώσεις διαρρήξεων σε Πρέβεζα και Θεσπρωτία.

 

Τριμελή εγκληματική ομάδα που διέπραττε διαρρήξεις σε σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας εξάρθρωσε η Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Σε βάρος των τριών αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 26, 23 και 25 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία καθώς από την έρευνα ταυτοποιήθηκε η κοινή τους δράση σε έξι μέχρι στιγμής, διαρρήξεις.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν κλοπιμαία και συγκεκριμένα πλήθος κοσμημάτων (δαχτυλίδια, μενταγιόν, αλυσίδες, βραχιόλια, σταυροί, ρολόγια και σκουλαρίκια) καθώς και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα με σκοπό τη διάπραξη κάθε είδους κλοπών, η δραστηριότητα της οποίας ξεκίνησε τουλάχιστον από το Σεπτέμβριο του 2012, με πεδίο δράσης περιοχές της Θεσπρωτίας και της Πρέβεζας.

Παράλληλα διερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής στις διαρρήξεις και άλλων ατόμων καθώς και η εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις διαρρήξεων.

Aλβανοί κακοποιοί αλλάζουν ονόματα και έρχονται στην Ελλάδα!!


Αλβανοί κακοποιοί, που απελαύνονται από την Ελλάδα, αλλάζουν… ονόματα στις κρατικές υπηρεσίες της χώρας τους και επιστρέφουν για να συνεχίσουν ανενόχλητοι την εγκληματική δράση τους.

Μόλις φτάνουν στην Αλβανία ετοιμάζουν πιστοποιητικά προκειμένου να αλλάξουν -από τις αλβανικές υπηρεσίες- το όνομά τους και να εκδώσουν διαβατήριο με τα νέα του, ψεύτικα, στοιχεία.

Έτσι δεν κινούν τις υποψίες στο συνοριακό έλεγχο, όπως διαβάζουμε στην «Κάτοψη» Να αναφερθεί ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που διαθέτουν τα τμήματα ελέγχου διαβατηρίων στα σύνορα της Ελλάδας με την Αλβανία, έχουν τη δυνατότητα διενέργειας αναζήτησης των στοιχείων ενός προσώπου με βάση το όνομα και το επώνυμο. 

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούν διοικητικά ή άλλα μέτρα (καταχωρημένοι στον Εθνικό Κατάλογο Ανεπιθύμητων Αλλοδαπών/ΕΚΑΝΑ ή στο Σύστημα Πληροφοριών Σένγκεν/SIS) από τη χώρα μας ή από άλλο κράτος μέλος της ζώνης Σένγκεν, να προβαίνουν σκοπίμως στην αλλαγή του ονόματος ή του επωνύμου τους (τηρώντας τις σχετικές νόμιμες διαδικασίες στη χώρα τους) και να εφοδιάζονται με αλβανικά διαβατήρια νέου τύπου (βιομετρικά). 


Εν συνεχεία, με τη χρήση των νέων διαβατηρίων που περιέχουν το αλλαγμένο όνομα, εισέρχονται στη χώρα μας από τα νομοθετημένα συνοριακά μας σημεία, αφού κατά την πληκτρολόγησή τους, στην «ειδική εφαρμογή» προκύπτει αρνητική καταχώρηση και έτσι πλέον διασφαλίζεται ελεύθερα και δίχως προβλήματα η είσοδος στη χώρα μας, όσο και σε άλλα κράτη μέλη του χώρου Σένγκεν.

Κινέζοι λήστεψαν Κινέζους με μαχαίρια στο Κιάτο

Για ένοπλη ληστεία σε βάρος των συμπατριωτών του συνελήφθη στο Κιάτο, από αστυνομικούς, ένας Κινέζος ενώ αναζητούνται ακόμα τέσσερις συνεργοί του.


Από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι οι παραπάνω, χθες το βράδυ στο Κιάτο, μπήκαν σε σπίτι συμπατριωτών τους και με την απειλή μαχαιριών, χτυπώντας τους παράλληλα, τους λήστεψαν παίρνοντάς τους χρήματα, έγγραφα και διάφορα προσωπικά αντικείμενα ενώ στην συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών του τμήματος Κιάτου, εντοπίστηκε και συνελήφθη ο ένας από τους φερόμενους ως δράστες.
Κατά τις έρευνες, βρέθηκε και κατασχέθηκε κι ένα μαχαίρι. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου...

Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται, για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των συνεργών του ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κόρινθος: Έπιασαν αλβανό ληστή τρία χρόνια μετά!

Ένας Αλβανός συνελήφθη χθες στο Λουτράκι Κορινθίας.

 

Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Κορίνθου, για ληστεία που διέπραξε την 21-2-2010 στο Λουτράκι.

ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ...!!! ΥΠΕΚΥΨΕ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΛΗΣΤΗ.


Έξι μερόνυχτα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή ο ηλικιωμένος που νοσηλευόταν στην εντατική του νοσοκομείου Τρίπολης, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του με καδρόνι από έναν αλλοδαπό ληστή. Τελικά, όμως, δεν άντεξε και υπέκυψε στις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που είχε υποστεί.

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ο άτυχος 87χρονος είχε πέσει θύμα ενός 38χρονου Αλβανού που τον χτύπησε με πρωτοφανή αγριότητα την ώρα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του στο Κρυονέρι Τριφυλίας στη Μεσσηνία, με σκοπό να τον ληστέψει. Ο δράστης άρπαξε όλα κι όλα 125 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την επίθεση δεν άργησαν να ανακαλύψουν τα ίχνη του.

Το καδρόνι με το οποίο χτύπησε τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο βρέθηκε πεταμένο σε ένα αγρόκτημα κοντά στο σπίτι του θύματος. Ο Αλβανός συνελήφθη στο κατάλυμα του, κοντά στο οποίο βρίσκεται ένα παράπηγμα στο οποίο αποδείχθηκε ότι είχε κρύψει το μπουφάν και ένα ζευγάρι γάντια τα οποία φορούσε όταν διέπραξε τη ληστεία, ενώ πάνω του βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα. Μετά το θάνατο του άτυχου 87χρονου, το κατηγορητήριο σε βάρος του αλλοδαπού μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με σκοπό τη ληστεία.protothema.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...;;; ΓΥΦΤΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΑΠΙΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ...!!!!


Στο νοσοκομείο Καλαμάτας νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και όλο του το σώμα ένας 47χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξαγριωμένους τσιγγάνους μέσα στο… αστυνομικό τμήμα Μεσσήνης! 

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Κυριακή, αλλά σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αποσιωπήθηκε από την Αστυνομία!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Best που αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα messinea.gr, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Πιλαλίστρας και δυο κάτοικοι διαπληκτίστηκαν με έναν 17χρονο τσιγγάνο και κατέληξαν στο τμήμα όπου αλληλομηνύθηκαν. Στη συνέχεια, απέσυραν και οι δυο πλευρές τις μηνύσεις για να εκτονωθεί η κατάσταση.

Όμως, ξαφνικά, μια ομάδα τσιγγάνων που έφτασαν με αγροτικά φορτηγάκια έκαναν… έφοδο στο τμήμα και επιτέθηκαν στον 47χρονο κάτοικο τον οποίο ξυλοκόπησαν ομαδικά, αφήνοντάς τον με χαμένες τις αισθήσεις του! Αμέσως μετά, μπήκαν πάλι στα οχήματά τους και έφυγαν χωρίς να γίνει ούτε καν μια προσαγωγή. Το περιστατικό φέρονται να κατήγγειλαν πολίτες που είδαν τη σκηνή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΙΧΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ...

Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακόμα δέκα (10) διαρρήξεις οικιών

Εντοπίστηκε και συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (21-12-2012), στην περιοχή της Νεάπολης, έπειτα από επισταμένες έρευνες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 36χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», που αφορά σε δέκα (10) διαρρήξεις οικιών στην περιοχή της Δράμας, το χρονικό διάστημα από το Φεβρουάριο έως τον Ιούνιο του 2011.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς διέπραξε επιπλέον είκοσι επτά (27) διαρρήξεις οικιών σε πόλεις της Βόρειας Ελλάδας (Καβάλα, Κιλκίς, Ξάνθη, Πτολεμαΐδα, Βέροια, Τρίκαλα), με λεία χρηματικά ποσά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 36χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Δράμας.

25ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΔΥΟ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΨΕΙ!

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗ ΛΗΣΤΕΙΑ...


Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Κορίνθου η ληστεία εις βάρος δύο ηλικιωμένων γυναικών, που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην Κόρινθο. Εντός των ορίων του αυτοφώρου συνελήφθη σήμερα το πρωί στο Λουτράκι ένας 25χρονος Αλβανός, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, χθες το βράδυ, στην περιοχή της Ποσειδωνίας στην Κόρινθο, οι τέσσερις δράστες, αφού μπήκαν στο σπίτι των δύο ηλικιωμένων, τις χτύπησαν, αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο 25χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων δραστών, ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο συμμετοχής τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.
zougla.gr

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Λαμία: Συνελήφθη 26χρονος Αλβανός για πλαστογραφία

Ο 26χρονος Αλβανός συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λαμία, για πλαστογραφία, παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.


Χθες, περίπου στη 1 μ.μ., ο 26χρονος μετέβη στο Γραφείο Διαβατηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, για να εκδώσει ελληνικού διαβατηρίου. Μεταξύ των άλλων δικαιολογητικών, ο δράστης κατέθεσε και ένα δελτίο αστυνομικής ταυτότητας που έφερε την φωτογραφία του, που -όπως διαπιστώθηκε- ήταν πλαστό και ο δράστης συνελήφθη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 26χρονος προμηθεύτηκε το πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, έναντι του χρηματικού ποσού των 1.000 ευρώ, από άγνωστο άτομο, Αλβανικής υπηκοότητας, στην Αθήνα. Επιπλέον προέκυψε ότι είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας και σε βάρος του θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του στην Χαλκίδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μεταλλική σιδερογροθιά, καθώς και ένα μαχαίρι.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Ρέθυμνο: Έπιασαν έναν αλβανό και αναζητούν άλλους δυο για μεγάλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο

Ένας 32χρονος Αλβανός και η συμμορία του φαίνεται πως κρύβονται πίσω από την κλοπή του κοσμηματοπωλείου που είχε σημειωθεί στα τέλη Αυγούστου στον Αδελιανο Κάμπο του Ρεθύμνου.


Η υπόθεση εξιχνιάστηκε σήμερα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, ύστερα από την προανάκριση που έκανε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, σε συνεργασία το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων και το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, προέκυψε ότι ο 32χρονος σε συνεργασία με ακόμη δύο δράστες, οι οποίοι αναζητούνται, έκαναν την κλοπή – διάρρηξη του κοσμηματοπωλείου.

Πήραν κοσμήματα συνολικής αξίας 150.000 ευρώ ενώ προκάλεσαν παράλληλα φθορές ύψους 2.500 ευρώ.

Η Προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, αφού ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις στο Ρέθυμνο.

Ρέθυμνο: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε παράνομους μετανάστες

Η εγκληματική οργάνωση, διακινούσε - τα τελευταία δύο χρόνια - παράνομους μετανάστες στο εσωτερικό τής χώρας, μέσω της Κρήτης.


Για την υπόθεση των 11 παράνομων μεταναστών που εντοπίστηκαν προχθές, 16 του μήνα, σε παραλία στα νότια του Ρεθύμνου, στην ευρύτερη περιοχή του Πλακιά, συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Ρεθύμνου, τρεις διακινητές.

Ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν, ένας 25χρονος από τη Συρία και ένας 45χρονος Έλληνας.
Όλοι τους διευκόλυναν την παράνομη είσοδο στο εσωτερικό της χώρας στους έντεκα μη νόμιμους μετανάστες. 


Αναζητούνται, επίσης, άλλοι τέσσερις διακινητές, ένας 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είναι ηγετικό στέλεχος, ένας 27χρονος Σύριος και ακόμα δύο άτομα, αγνώστων στοιχείων, για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου και φέρονται να προωθούσαν τους παράνομους μετανάστες τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε άλλες χώρες τής Μεσογείου.

Η έρευνα της Ασφάλειας Ρεθύμνου έδειξε, πως τα μέλη της συγκεκριμένης ομάδας στις 12 Δεκεμβρίου επιβίβασαν σε αλιευτικό σκάφος άγνωστο αριθμό μη νόμιμων μεταναστών, μεταξύ αυτών και τους 11 συλληφθέντες, από λιμάνι της Αιγύπτου, με ενδιάμεσο σταθμό την Κρήτη, όπου τους περίμεναν συγγενικά τους πρόσωπα,
πληρώνοντας 2.000 ευρώ ως αντίτιμο.

Για την "απόβαση" των αλλοδαπών σε παραλία του Ρεθύμνου, οι διακινητές χρησιμοποίησαν δύο φουσκωτά σκάφη για την παραλαβή των παράνομων μεταναστών από το αλιευτικό σκάφος, για τα οποία έχουν εκδοθεί αναζητήσεις και δύο Ι.Χ. τα οποία κατασχέθηκαν, ως μέσα διευκόλυνσης και τέλεσης παράνομης δραστηριότητας.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι ενός εκ των διακινητών, που, όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για αρχηγικό μέλος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλος αριθμός πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πλήθος στοιχείων κινητής τηλεφωνίας.

Από τους 11 αλλοδαπούς, που μπήκαν παράνομα στη χώρα, οι δέκα είναι Αιγύπτιοι και ο ένας Παλαιστίνιος, όπως έχουν δηλώσει, ενώ έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για την απέλασή τους.

Ιρακινός σκότωσε 42χρονο Πολωνό και επιχείρησε να δολοφονήσει 32χρονο

Για τα μάτια μιας γυναίκας ο Ιρακινός αποπειράθηκε να σκοτώσει τον 32χρονο Πολωνό ενώ ο 42χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

 

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία Πολωνού και η απόπειρα σε βάρος συμπατριώτη του, που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο, την Καισαριανή.

Δράστης, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 20χρονος Ιρακινός ο οποίος συνελήφθη χθες και ομολόγησε τις πράξεις του.


Σύμφωνα με την αστυνομία, κίνητρο της δολοφονίας ήταν το ερωτικό πάθος του 20χρονου για την 43χρονη πρώην σύντροφό του η οποία είχε συνάψει σχέση με τον 32χρονο.

Το πρωί της 11ης Νοεμβρίου, ο 20χρονος πήγε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν οι δύο Πολωνοί, επι της οδού Χρυσ. Σμύρνης, οπου κατα τη διάρκεια της συμπλοκής σκοτώθηκε ο 42χρονος.

Ο δράστης είχε συλληφθεί πάλι τον περασμένο Ιούλιο για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της 43χρονης, είχε φυλακιστεί και αποφυλακίσθηκε τον Σεπτέμβριο με περιοριστικούς όρους.
πηγη newsit.gr

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΗΝ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...!!!


Η προσήλωση και η μεθοδικότητά του πρόδωσαν έναν αλλοδαπό διαρρήκτη που είχε τρυπώσει σε ένα εξοχικό σπίτι στην Ηλεία!

Ήταν αφοσιωμένος να… συσκευάζει όσα σκόπευε να «σηκώσει» για να μην πάθουν ζημιά στη μεταφορά και δεν αντιλήφθηκε τον ιδιοκτήτη να φτάνει!

Και εκείνος, όμως, κράτησε την ψυχραιμία του. Αντί να ορμήσει πάνω στον εισβολέα με κίνδυνο να πάθει ο ίδιος κακό, έφυγε αθόρυβα και επέστρεψε σύντομα μαζί με τους αστυνομικούς που τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω τον 28χρονο Ρουμάνο τι στιγμή που συσκεύαζε το ψυγείο! Ο αλλοδαπός δράστης τα έχασε και δεν προέβαλε αντίσταση.

Στο αυτοκίνητό του, οι αστυνομικοί βρήκαν διάφορα είδη που δεν μπόρεσε να εξηγήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του, μεταξύ των οποίων μια μικρο-κάμερα και δύο κάρτες τραπεζικές ανάληψης μετρητών που διερευνάται από πού τις είχε κλέψει.

Ο νεαρός Ρουμάνος είχε πάνω του και 235 ευρώ που κατασχέθηκαν και οδηγήθηκε στο τμήμα, όπου ανακρίνεται για να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του. protothema.gr

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη Μαροκινός για τη δολοφονία 79χρονου εκπαιδευτικού στη Θεσ/κη

Συνελήφθη Μαροκινός για τη δολοφονία 79χρονου εκπαιδευτικού στη Θεσ/κη Ένας 25χρονος Μαροκινός φέρεται ως δράστης της δολοφονίας του 79χρονου συνταξιούχου εκπαιδευτικού, το πτώμα του οποίου βρέθηκε χθες σε κάδο ανακύκλωσης στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, στη Θεσσαλονίκη.

Ο αλλοδαπός συνελήφθη χθες για αντίσταση, καθώς αρνήθηκε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά την προσαγωγή υπόπτων. 

Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος νοίκιαζε ένα από τα διαμερίσματα που κατείχε ο άτυχος ηλικιωμένος στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών.!!!

Στο εν λόγω διαμέρισμα βρέθηκε βιολογικό υλικό που πιθανολογείται ότι ανήκει στον δολοφονηθέντα άντρα. Η ταυτοποίηση του DNA θα γίνει από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο Μαροκινός φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας ως συνεργούς του τρεις συμπατριώτες του. Μέχρι στιγμής όμως δεν προκύπτει εμπλοκή τους στο έγκλημα και εκτιμάται ότι τους υπέδειξε για λόγους αντεκδίκησης, επειδή τον ονομάτισαν προηγουμένως ως δράστη του εγκλήματος.

Ο 79χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός βρέθηκε χθες το πρωί νεκρός μέσα σε κάδο ανακύκλωσης. Το πτώμα του ήταν τυλιγμένο με σακούλες και κουβέρτα. 

Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, έφερε βαρύτατα τραύματα στο κεφάλι και το σώμα του.

ΡΟΥΜΑΝΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙΚΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Δύο χρυσά δαχτυλίδια «βούτηξαν» με την μέθοδο της απασχόλησης από μια 78χρονη γυναίκα στο σπίτι της στη Γουμένισσα Κιλκίς τρεις Ρουμάνοι αλλά, όταν επιχείρησαν να βάλουν στο χέρι και μία αλυσίδα λαιμού με σταυρό, η ηλικιωμένη τους πήρε είδηση και τράπηκαν σε φυγή. 

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος κατάφεραν να εντοπίσουν τον 43χρονο αλλοδαπό και τις δύο γυναίκες συνεργούς του ηλικίας 25 και 37 χρόνων και να τους συλλάβουν,

Πάνω τους βρήκαν τα δαχτυλίδια τα οποία αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους και οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΛΑΣΤΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων εντοπίσαν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές το μεσημέρι της Δευτέρας σε υπόγειο χώρο καταστήματος εμπορίας κινητών τηλεφώνων στην πλατεία Ομονοίας.  
 
Στη διάρκεια της σχετικής επιχείρησης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής, ηλικίας 30 και 35 ετών, ενώ αναζητείται ένας ακόμη συνεργός τους, επίσης Πακιστανός.

Στο κατάστημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ανάμεσα σε άλλα, πέντε προξενικές θεωρήσεις εισόδου πακιστανικών αρχών, πλήθος φωτογραφιών και ένα εργαστήριο κατάρτισης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, αποτελούμενο από ηλεκτρονικό υπολογιστή, εκτυπωτή, πολυμηχάνημα, σαρωτή, θερμοκολλητή και συσκευή κοπής.

Βρέθηκε στη Μεσσηνία ο Αλβανός που τραυμάτισε σοβαρά 87χρονο


Από την αστυνομία εξιχνιάστηκε η ληστεία με σοβαρό τραυματισμό ενός 87χρονου, που σημειώθηκε προχθές το βράδυ, στο Κρυονέρι Μεσσηνίας.

Συνελήφθη ένας 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας, καθώς -όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα- ο συλληφθείς προσέγγισε τον 87χρονο, την ώρα που αυτός βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του, τον χτύπησε με ένα καδρόνι, τον τραυμάτισε σοβαρά και αφού του πήρε 125 ευρώ, τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια, πέταξε το καδρόνι σε παρακείμενο αγρόκτημα, ενώ έκρυψε το μπουφάν και τα γάντια που φορούσε, σε κρύπτη οικήματος που βρισκόταν κοντά στο μέρος όπου έμενε.

Ο 87χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΟΚ στα Χανιά: Αλλοδαπός στάθηκε γυμνός μπροστά στη Φάτνη και φωτογραφιζόταν

ΣΟΚ στα Χανιά: Στάθηκε γυμνός μπροστά στη Φάτνη και φωτογραφιζότανΣύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, περίπου στις 2:30 μετά τα μεσάνυχτα οι δύο άντρες μετέβησαν στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς όπου νωρίτερα είχε γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου (φωτο) και ο στολισμός της φάτνης.

Ο ένας εκ των δύο, ο Τσέχος έβγαλε τα ρούχα του και ολόγυμνος στάθηκε μπροστά στη φάτνη ενώ ο φίλος του τον φωτογράφιζε.

Περαστικοί είδαν το θέαμα με τον "επιδειξία" να χλευάζει την χριστουγεννιάτικη παράδοση και ειδοποίησε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες των Τ.Α.Ε. Χανίων που συνέλαβαν τους δύο άντρες με την κατηγορία της καθίβρυσης θρησκευμάτων

ΣΤΟΥΣ ΕΠΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΏΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.


ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: .......KAI ΜΟΥΓΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ...

Συνελήφθησαν χθες (16.12.2012) το βράδυ από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, τρεις υπήκοοι Αλβανίας οι δύο 15 ετών και ο τρίτος 14 ετών, για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους.

Ειδικότερα, στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, οι τρεις ανήλικοι αφού αφαίρεσαν δύο Ελληνικές σημαίες από τους ιστούς τους, οι δύο από αυτούς πάτησαν πάνω σε αυτές ρυπαίνοντας τις κάνοντας ταυτόχρονα άσεμνες χειρονομίες, ενώ ο τρίτος αποθανάτιζε την σκηνή με φωτογραφική μηχανή κινητού τηλεφώνου.

Το προαναφερόμενο κινητό τηλέφωνο, οι δύο σημαίες, καθώς και το σχοινί έπαρσης - υποστολής κατασχέθηκαν.

Επιπλέον συνελήφθησαν τέσσερις υπήκοοι Αλβανίας, κηδεμόνες των προαναφερομένων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ :
Χειροπέδες σε 7 Αλβανούς γιατί κατέβασαν και πάτησαν την Ελληνική σημαία

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χειροπέδες σε 7 Αλβανούς γιατί κατέβασαν και πάτησαν την Ελληνική σημαία

Τρία παιδιά από την Αλβανία κατέβασαν δύο ελληνικές σημαίες, τις έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να τις πατούν κάνοντας άσχημες χειρονομίες, ενώ ο ένας από αυτούς κατέγραφε το κατόρθωμα με κινητό.

 

Όλα έγιναν στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής. Οι τρεις αλβανοί ανήλικοι έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας που τους κατηγορεί για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους.

Μαζί με τους νεαρούς όμως βρέθηκαν στο κρατητήριο άλλα τέσσερα άτομα, οι κηδεμόνες τους με την κατηγορία της παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
πηγη newsit.gr

Ινδοί τσάκισαν στο ξύλο ομοεθνή τους για να τον ληστέψουν

Οι αλλοδαποί ληστές εισέβαλαν στο σπίτι λίγο πριν τα μεσάνυχτα και άρχισαν να χτυπούν τον άτυχο ομοεθνή τους για να του αρπάξουν τα χρήματά του.

 

Όλα έγιναν στον Ταύρο, ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα. Δύο ληστές μπήκαν στο σπίτι ενός Ινδού μετανάστη. Πριν ο άτυχος άνδρας προλάβει να αντιδράσει οι δράστες έπεσαν πάνω του άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. 

Στόχος τους ήταν τα χρήματα του άτυχου μετανάστη. Κατάφεραν να τα αρπάξουν και έφυγαν τρέχοντας από το σπίτι. Ο άτυχος άνδρας όμως πρόλαβε να ενημερώσει έγκαιρα την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν τους δύο δράστες και τους πέρασαν χειροπέδες. Όπως αποδείχθηκε είναι και αυτοί Ινδοί.

Πακιστανοί διακινούσαν λαθρομετανάστες στη Σάμο

Τρεις υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 37,30 και 26 ετών, κατηγορούνται ως μέλη κυκλώματος που εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, που δραστηριοποιούταν στην παράνομη διακίνηση μεταναστών, στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου.

Πακιστανοί διακινούσαν λαθρομετανάστες στη Σάμο

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις προαναφερόμενοι αλλοδαποί προμήθευαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, έναντι χρηματικής αμοιβής, σε παράνομα εισερχόμενους στη χώρα μας μετανάστες, προκειμένου να διευκολύνουν τη διαμονή τους και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδό τους, από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες καθώς και στην οικία τους, στους Μυτιληνιούς της Σάμου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • το χρηματικό ποσό των 3.150 ευρώ
  • 4 διαβατήρια
  • αποδεικτικά εμβασμάτων, μέσω τραπεζικών λογαριασμών και ιδιωτικής εταιρείας μεταφοράςχρημάτων, ύψους 7.786 ευρώ, στο όνομα του ενός εκ των μελών του κυκλώματος
  • 46 τραπεζικά εμβάσματα, κατατεθειμένα σε ονόματα διαφόρων αλλοδαπών
  • 9 τραπεζικά βιβλιάρια
  • 1 μπλοκ επιταγών
  • 16 κινητά τηλέφωνα
  • 9 κάρτες SIM κινητών τηλεφώνων
  • 2 φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές
  • 1 κεντρική μονάδα ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • 1 εξωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • συσκευές αποθήκευσης δεδομένων (τύπου USB)
  • 2 χαρτοφύλακες με κωδικούς ασφαλείας και πληθώρα εγγράφων
  • φωτογραφίες τύπου διαβατηρίου άγνωστων αλλοδαπών υπηκόων
  • ηλεκτρονικά εισιτήρια και κάρτες επιβίβασης για αλλοδαπούς προορισμούς
  • έγγραφα (ΦΑΞ), στα οποία απεικονίζονται βρετανικά διαβατήρια, που φέρεται να έχουν εκδοθεί σε διάφορους αλλοδαπούς υπηκόους Πακιστάν
  • κλειδιά αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.
Στο πλαίσιο της έρευνας, εξετάζονται οι διασυνδέσεις του κυκλώματος, το εύρος της δραστηριότητάς του καθώς και το χρονικό διάστημα που ενέχεται στη διακίνηση παράνομων μεταναστών.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι διαμένουν νόμιμα στη χώρα, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.
Πηγή: ΑΠΕ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΚΛΟΠΗ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ... ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ 3 ΔΡΑΣΤΕΣ...


Σε ταυτοποίηση του ενός από τους δράστες της κλοπής της 28ης Αυγούστου με λεία κοσμήματα συνολικής αξίας 150.000 ευρώ από ένα κοσμηματοπωλείο στον Αδελιανό Κάμπο έφτασε η Ασφάλεια Ρεθύμνου. 

Η 32χρονος είναι από την Αλβανία και οι δυο ακόμη ομοεθνείς και συνεργοί του αναζητούνται. Στις 28 Αυγούστου οι δράστες έσπασαν με βαριοπούλα το προστατευτικό ρολό της βιτρίνας του κοσμηματοπωλείου και γκρέμισαν την τζαμαρία προκαλώντας φθορές ύψους 2.500 ευρώ. Στη συνέχεια, ενώ χτυπούσε ο συναγερμός, άρπαξαν τα πολύτιμα χρυσαφικά και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ρεθύμνου σε συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών Χανίων προέκυψαν τα στοιχεία του ενός δράστη σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ οι υπόλοιποι δυο δράστες αναζητούνται και ερευνάται αν κρύβονται πίσω και από άλλες παρόμοιες κλοπές.

23ΧΡΟΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΕΣΠΡΩΧΝΕ ΠΛΑΣΤΑ 20ΕΥΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ...

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων ένας 23χρονος από το Αφγανιστάν, καθώς σε τυχαίο έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε από αστυνομικούς βρέθηκε να κατέχει δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ, τα οποία σκόπευε να διοχετεύσει στην τοπική αγορά.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι όπου διέμενε, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων εντόπισαν άλλα 14 πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ αλλά και μικροποσότητα χασίς, βάρους περίπου 1 γραμμαρίου.

Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθεί ο τρόπος με τον οποίο προμηθεύτηκε τα χαρτονομίσματα ο συλληφθείς.

ΣΧΕΔΟΝ 1 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...!!!


ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ...!!! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ!

Σχεδόν στο ένα δις ευρώ το χρόνο, ανέρχονται τα ποσά που «βγάζουν» από την Ελλάδα οι μετανάστες, (νόμιμοι και παράνομοι). Τα ποσά αυτά διακινούνται χωρίς δικαιολογητικά από τις εταιρίες μεταφοράς.

H Western Union είναι μία εταιρεία η οποία μεταφέρει χρήματα εκτός της Ελλάδας. Τα γραφεία της τα συναντάμε σε πολλές γειτονιές της Αθήνας, αλλά και στην περιφέρεια της χώρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, Δημοκρατίας της Κυριακής, μέσω αυτής της εταιρείας γίνεται μεγάλη «φυγάδευση» χρήματος.

Για τη μεταφορά χρημάτων, δεν απαιτούνται ούτε πιστωτικές κάρτες , ούτε τραπεζικοί λογαριασμοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία αίτηση η οποία «συνοδεύει» το ποσό και η ανάλογη προμήθεια που απαιτείται.

Όσο για το ποσό, αυτό μπορεί να είναι μέχρι και 7.500 δολάρια σε μία εντολή μεταφοράς, ενώ για περισσότερα χρήματα απαιτούνται άλλες πιο εξειδικευμένες διατυπώσεις.
Όπως όμως προκύπτει από την έρευνα που έκαναν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας, περίπου ένα εκατ. ευρώ φεύγει από τους μετανάστες οι οποίοι ζούνε και εργάζονται εδώ, χωρίς όμως το κράτος να κρατά κάτι από αυτά.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία από τη Eurostat αποκαλύπτεται, πως από τα εμβάσματα που εστάλησαν το 2011 από μετανάστες στην Ελλάδα προς τις χώρες προέλευσής τους, αγγίζουν τα 922.000.000 ευρώ. Εξ αυτών, το μεγαλύτερο μέρος πηγαίνει σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Άνωσης (777.000.000 ευρώ) και τα υπόλοιπα σε ευρωπαϊκές χώρες.

Τα στοιχεία της Eurostat ,αλλά και της Παγκόσμιας Τράπεζας δείχνουν πως η αξία των εμβασμάτων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το 2010, φτάνοντας το 1,08 δισ. ευρώ, ενώ παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα και το 2011, παρά την κρίση που μαστίζει τη χώρα.

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Πήραν στο κυνήγι τους Αλβανούς με μπιτόνια βενζίνας και κλαδευτήρια!! Βίντεο!!

Πήραν τα άρματα οι Βασιλικιώτες και έστρωσαν στο κυνήγι τους Αλβανούς γονείς των 12χρονων επίδοξων βιαστών του 8χρονου Έλληνόπουλου!

Στο βασιλικό Αχαΐας, οι κάτοικοι ετοιμάζονται να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους μετά την κακοποίηση ενός 8χρονου αγοριού από 12χρονα αγόρια Αλβανικής καταγωγής.

Κάποιοι κάτοικοι σχημάτισαν ομάδα και άρχισαν να κυνηγούν με μπιτόνια βενζίνης και κλαδευτήρια τους γονείς των ανήλικων παιδιών που πάνω στο παιχνίδι όπως είπαν αργότερα στην αστυνομία, προσπάθησαν… να ασελγήσουν επάνω στο κορμάκι του 8χρονου.

Η μητέρα του 8χρονου ξεσπά μπροστά στην κάμερα και περιγράφει με συγκλονιστικό τρόπο τα όσα συνέβησαν στο παιδί της! «Δεν πρόλαβαν να ασελγήσουν στο παιδί μου! Τις πρώτες μέρες φώναζε στον ύπνο του! Για λόγους ασφαλείας δεν τον στέλνω στο σχολείο! Φοβάμαι, δεν ξέρω αν το παιδί μου θα ξανά γυρίσει πίσω στο σπίτι εάν φύγει»!

Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα - Μέγαρα 15/12 11 πμ (Ομιλητές: Κασιδιάρης, Λαγός)

Συγκέντρωση ενάντια στην εγκληματικότητα - Μέγαρα 15/12 11 πμ (Ομιλητές: Κασιδιάρης, Λαγός)
 
Δολοφονία ανηλικού σε καταυλισμό ρομά  - Η εγκληματικότητα στην περιοχή των Μεγάρων είναι εκτός ελέγχου, το ποτήρι έχει ξεχειλίσει...

Ο Πυρήνας Μεγάρων της Χρυσής Αυγής καλεί όλους τους Έλληνες σε συγκέντρωση - πορεία διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας που θα γίνει το Σαββάτο, 15 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 11:00 π.μ., στην είσοδο της πόλης των Μεγάρων (έναντι Κοιμητηρίου). Ομιλίες θα πραγματοποιήσουν οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης και Ιωάννης Λαγός. 

Εναντιωνόμαστε στην κατάληψη της ιστορικής μας πόλης από κάθε είδους εισαγόμενους και εγχώριους εγκληματίες που ενεργούν εις βάρος του λαού των Μεγάρων, καταδικάζοντας τον να ζει φυλακισμένος στον τρόμο του.

Οι λεηλασίες οι τραμπουκισμοί και οι δολοφονίες από τους καταυλισμούς των ρομά (Βλυχό, εργατικές κατοικίες και Κούμουλα) δεν μπορούν να γίνονται πλέον ανεκτοί. Γινόμαστε ένα, ενώνουμε τις φωνές μας και αντιστεκόμαστε στην ολιγωρία της Πολιτείας και της Τοπικής Αρχής απέναντι στη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών που γίνονται καθημερινά θύματα κάθε δυνατής εγκληματικής συμπεριφοράς.

Η Χρυσή Αυγή, ο μοναδικός πολιτικός φορέας που τηρεί έμπρακτα τις υποσχέσεις του, στέκεται δίπλα στον Ελληνικό λαό με στόχο να μπορούν οι Έλληνες να κυκλοφορούν ξανά ελεύθεροι μέσα στις πόλεις.

Πυρήνας Μεγάρων
Οδός Ρήγα Φερραίου 6
Δευτέρα και Πέμπτη 19:00-21:00
Τηλ: 2296023375

Γεωργιανός ληστής μαχαίρωσε τον Τάσο Μητρόπουλο

Να ακινητοποιήσει, παρά το τραύμα που του προκάλεσε στο πρόσωπο με μαχαίρι, Γεωργιανό άνδρα, που του επιτέθηκε μέσα στην πολυκατοικία που διαμένει, κατόρθωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Τάσος Μητρόπουλος.

Ο Τάσος Μητρόπουλος ήρθε τετ α τετ με τον άνδρα από τη Γεωργία στο λεβητοστάσιο της πολυκατοικίας που διαμένει στον Πειραιά.

Όλα άρχισαν στις δύο το μεσημέρι. Κάποιος χτύπησε τα κουδούνια της πολυκατοικίας και όταν η σύζυγός του Νένα Χρονοπούλου ρώτησε "ποιος είναι;" δεν πήρε καμία απάντηση.

Ανήσυχος εκείνος, καθώς τον τελευταίο καιρό έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο κάποιοι να χτυπούν τα κουδούνια και στη συνέχεια να εξαφανίζονται, κατέβηκε στο ισόγειο για να ελέγξει.

Ο Τάσος Μητρόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, δεν εντόπισε κάποια ύποπτη κίνηση, ωστόσο αποφάσισε να ελέγξει και στο υπόγειο.

Όταν έφτασε στο λεβητοστάσιο και πριν προλάβει να αντιδράσει δέχθηκε επίθεση από έναν άνδρα, ο οποίος κρατούσε μαχαίρι και κατάφερε να τον χτυπήσει ευτυχώς ελαφρά στο πρόσωπο.

Ο παλιός άσσος των γηπέδων, όμως, δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Ανταπέδωσε την επίθεση και κατάφερε να τον ακινητοποιήσει. Αμέσως στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν τον Γεωργιανό.

Στην ασφάλεια του Πειραιά ο άνδρας από τη Γεωργία δήλωσε αθώος. Είπε μάλιστα ότι απλά έψαχνε τη γυναίκα του που θεωρούσε πως δουλεύει κάπου στην πολυκατοικία.

Έκανε ως και μήνυση κατά του Τάσου Μητρόπουλου για επίθεση, όμως δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει γιατί έψαχνε τη σύζυγό του στο λεβητοστάσιο και μάλιστα κρατώντας μαχαίρι.

O Τάσος Μητρόπουλος ήδη έχει κινηθεί νομικά κατά του Γεωργιανού κατηγορώντας τον για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Το ευτύχημα είναι ότι ο τραυματισμός του στο πρόσωπο δεν είναι σοβαρός.
πηγη

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤ' ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΛΕΦΤΗΣ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ...


Από τα χρήματα που έβρισκε ξεχασμένα μέσα στα αυτοκίνητα που παραβίαζε ζούσε ένας 21χρονος Ρουμάνος... στην Καλαμάτα!

Τον τελευταίο μήνα είχε διαρρήξει τουλάχιστον πέντε οχήματα, από τα οποία είχε κλέψει ακόμη ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του νεαρού αλλοδαπού και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή. Η έρευνα συνεχίζεται, για να διαλευκανθούν και άλλες κλοπές που τυχόν έχει διαπράξει.
attacktv.gr

ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΙΕΣ!!!

Πλέον οι κλέφτες έχουν εξελιχθεί και δεν κλέβουν μόνο χρήματα και αντικείμενα αξίας, αλλά ακόμα και ελιές!

Χτες το μεσημέρι συνελήφθησαν στην Τριανταφυλλιά Σερρών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νιγρίτας Σερρών, δύο υπήκοοι Αλβανίας 36 και 38 ετών, διότι νωρίτερα αφαίρεσαν από κτήμα με ελαιόδεντρα 35χρονου, κατά δήλωσή του, τους καρπούς από 20 περίπου ελαιόδεντρα συνολικού βάρους περίπου 300 κιλών και χρηματικής αξίας 200 Ευρώ περίπου. 
 
Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 τσουβάλια με ελιές συνολικού βάρους περίπου 80 κιλών, τα οποία αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους. Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

seleo.gr

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Συμπλοκή αλλοδαπών κρατουμένων στις φυλακές της Άμφισσας με τρεις τραυματίες!

Η συμπλοκή έγινε χθες το πρωί στις φυλακές, κατά τη διάρκεια του προαυλισμού των κρατουμένων.


Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών και Γεωργιανών κρατουμένων.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν με αιχμηρά αντικείμενα τρεις Γεωργιανοί κρατούμενοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άμφισσας, όπου και νοσηλεύονται.

Η τάξη στις φυλακές, επανήλθε με την επέμβαση των σωφρονιστικών υπαλλήλων.
Τώρα, γίνονται έρευνες για να εντοπιστούν οι δράστες που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο.

Έπιασαν τον Αλγερινό κλέφτη των αυτοκινήτων στη Γλυφάδα

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά 34 κλοπές είχε κάνει ο δράστης στην περιοχή της Γλυφάδας. Συνήθιζε να “ανοίγει” τα αυτοκίνητα και αρπάζει ό,τι πολύτιμο υπήρχε μέσα.

 

Μεγάλη καριέρα είχε κάνει ο 39χρονος Αλγερινός στην περιοχή της Γλυφάδας, όμως η 35η απόπειρά του ήταν και η τελευταία.

Έπεσε πάνω σε άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στην περιοχή.
Δεν πρόλαβε να χαρεί για την επιτυχία της κλοπής, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.
Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν κοσμήματα, κινητά, διάφορα αντικείμενα αλλά και όλα τα διαρρηκτικά εργαλεία

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τούρκος έφερνε στην Ελλάδα 20 κιλά ηρωίνης! Τον έπιασαν στο τελωνείο

Όπως διαβάζουμε στο ThrakiToday, ο άνδρας από την Τουρκία, προσπάθησε να βάλει τα ναρκωτικά στη χώρα μας, μέσω του Τελωνείου των Κήπων, στον Έβρο.

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι υπάλληλοι του Τελωνείου στο αυτοκίνητο που οδηγούσε και με τη βοήθεια εκπαιδευμένου σκύλου, εντόπισαν 14 από τα συνολικά 20 κιλά ηρωίνης, κρυμμένα στις πόρτες του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια του ελέγχου εντοπίστηκαν και τα υπόλοιπα έξι κιλά, με τις αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του Τούρκου δράστη.

Συνελήφθη ένας από τους αλβανούς δολοφόνους του κοσμηματοπώλη στην Λυκόβρυση

Τον είχαν πυροβολήσει με πολεμικό καλάσνικοφ μέσα στο κοσμηματοπωλείο του στην Λυκόβρυση όταν αντιστάθηκε στις ληστρικές τους διαθέσεις. Άφησαν ορφανό ένα κοριτσάκι 17 μηνών τότε, ενώ η σύζυγός του ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.


Στις 7 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, συνέλαβαν τον έναν από τους δύο δράστες, τη στιγμή που επέστρεφε στην Ελλάδα.

 Πρόκειται για έναν 23χρονο από την Αλβανία, ενώ ο συνεργός του στην άγρια δολοφονία του 35χρονου κοσμηματοπώλη Γιώργου Αλεξόπουλου, ένας 26χρονος ομοεθνής του αναζητείται.




Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες στις 31 Μαΐου 2011, πήγαν στο κοσμηματοπωλείο του 34χρονου στην οδό Πλαστήρα 5 στη Λυκόβρυση, με σκοπό τη ληστεία. Εκείνος αντιστάθηκε και τον σκότωσαν. Άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια διέφυγαν με μοτοσυκλέτα, την οποία εγκατέλειψαν στο Άλσος Συγγρού στο Μαρούσι, μαζί με τα κράνη που φορούσαν και τα όπλα (ένα KALASHNIKOV και ένα πιστόλι MAKAROV).

Στη συνέχεια κρύφτηκαν για μερικές μέρες σε σπίτι φίλου τους στη Νέα Μάκρη και τελικά διέφυγαν στην Αλβανία. Επίσης συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι διευκόλυναν τους δύο δράστες στη διαφυγή τους μετά τη δολοφονία. Ο 23χρονος δράστης της ανθρωποκτονίας θα οδηγηθεί σήμερα στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και του δεύτερου δράστη συνεχίζονται.

Αντιστάθηκε και γι' αυτό τον σκότωσαν

Πυροβολήθηκε εξ επαφής με καλάσνικοφ, καθώς πάλευε με τους φονιάδες. Με δύο σφαίρες από καλάσνικοφ εξ επαφής έκαμψαν τη σθεναρή αντίσταση του 34χρονου κοσμηματοπώλη οι δύο αδίστακτοι ληστές που είχαν βάλει στο μάτι το κατάστημά του, χθες το πρωί στη Λυκόβρυση.
Mία σφαίρα του διαπέρασε την καρδιά, ενώ δέχτηκε άλλη μία στο χέρι, καθώς πάλευε με τους φονιάδες του.

Ο 34χρονος Γιώργος Αλεξόπουλος, άνδρας με ύψος 1,95 μ., μπασκετμπολίστας και γεροδεμένος, δεν δείλιασε στιγμή στη θέα των όπλων και αυτό το πλήρωσε με τη ζωή του.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΑΛΒΑΝΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ... ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΑΘΕΝΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ....!!!

Οικογενειακό δράμα βρίσκεται σε εξέλιξη στην Κανδήλα της Πρέβεζας. Ένας κτηνοτρόφος χαροπαλεύει αφού δέχθηκε πυρά από αλλοδαπό, ενώ ο γιος του νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο, αφού ενεπλάκη σε τροχαίο, καθώς ακολουθούσε το ασθενοφόρο που μετέφερε τον πατέρα του!

Όλα άρχισαν όταν ο κτηνοτρόφος είχε διαμάχη στη στάνη του με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής. Σύμφωνα με τοπικά Μέσα, οι δυο τους να είχαν διαφορές μεταξύ τους. Ο αλλοδαπός φέρεται να πυροβόλησε τον κτηνοτρόφο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο γιος του θύματος ειδοποίησε ασθενοφόρο, αλλά καθώς βρισκόταν καθ' οδόν προς το νοσοκομείο, είχε ατύχημα με το αυτοκίνητό του.

Αυτή την ώρα εξελίσσεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το συμβάν.

newsbeast.gr._

Απόπειρα απόδρασης αλβανών στις φυλακές Δομοκού - Τους πρόλαβαν πριν πηδήξουν τη μάντρα!

Ερωτήματα για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό, προκαλεί η μεταμεσονύκτια απόπειρα απόδρασης δύο Αλβανών κακοποιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, οι δυο κρατούμενοι προσπάθησαν να αποδράσουν μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς.

Οι επίδοξοι δραπέτες αρχικά άνοιξαν με αυτοσχέδιο μηχανισμό το κελί (!) και στη συνέχεια βρέθηκαν στον προαύλιο και έφτασαν μέχρι την μάντρα των φυλακών.

Όταν προσπάθησαν να πηδήξουν τον μαντρότοιχο, έγιναν αντιληπτοί από τους εξωτερικούς φύλακες και τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, οι οποίοι κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους συλλάβουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ένας από τους Αλβανούς, που προσπάθησαν να αποδράσουν, είναι 29 ετών και εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης για εμπορία ναρκωτικών και άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο άλλος κρατούμενος είναι 24 ετών και εκτίει ποινή 15 ετών για ληστείες.

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη 26χρονος αλβανός για τη ληστεία στη Ν.Ερυθραία

Συνελήφθη 26χρονος για τη ληστεία στη Ν.Ερυθραία Στη σύλληψη ενός 26 χρονου αλλοδαπού, αλβανικής καταγωγής, που συμμετείχε στη ληστεία στην Νέα Ερυθραία, την οποία ακολούθησε άγρια καταδίωξη στην περιοχή του Κρυονερίου, προχώρησε το πρωί η αστυνομία.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί προσήγαγαν αργά χθες το βράδυ ως ύποπτο το νεαρό Αλβανό στην περιοχή του Κρυονέρι, ο οποίος είχε στην κατοχή του ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου καλάσνικοφ.
Οπως προέκυψε από τη βαλλιστική εξέταση, το τυφέκιο ήταν αυτό με το οποίο οι ληστές πυροβολούσαν κατά των αστυνομικών.

Ο Αλβανός συνελήφθη, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη των υπόλοιπων δραστών.


Μασκοφόροι με καλάσνικοφ σπέρνουν τον τρόμο
Οι αδίστακτοι ληστές, που τα ξημερώματα της Παρασκευής εισέβαλαν σε μονοκατοικία τρομοκρατώντας τους ενοίκους της, αντάλλαξαν πυρά για αρκετή ώρα με τους αστυνομικούς και χρησιμοποίησαν το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ως μέσο διαφυγής, εκτιμάται ότι είναι «γνώριμοι» των Αρχών.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα της Παρασκευής, τέσσερις ένοπλοι δράστες επιχείρησαν να εισβάλουν σε μονοκατοικία της Νέας Ερυθραίας. Τις κινήσεις των ληστών αντελήφθη το σκυλί της οικογένειας.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία της κόρης της οικογένειας των ενοίκων, παρ΄ όλο που άναψε τα φώτα ώστε να γίνει αντιληπτό ότι η οικογένεια είχε ξυπνήσει, οι ληστές δεν πτοήθηκαν. Εσπασαν τα παντζούρια και το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται πάνω από το κρεβάτι της και κατάφεραν να βρεθούν μέσα στο σπίτι. Η σοκαρισμένη γυναίκα άρχισε να τρέχει, προσπαθώντας να ειδοποιήσει τους γονείς της που βρίσκονταν σε άλλο όροφο, αλλά και να καλέσει την αστυνομία.

Δραματικές είναι οι λεπτομέρειες που αναφέρει ότι ένας από τους δράστες με κουκούλα την κυνηγούσε με λοστό σε απόσταση αναπνοής. Τελικά, η κοπέλα με τους γονείς της κλειδώθηκαν σε δωμάτια του σπιτιού. Παρ΄ όλο που οι δράστες προσπάθησαν να μπουν στα δωμάτια, δεν τα κατάφεραν. Τελικά, κατάφεραν να αρπάξουν μία τσάντα που περιείχε 1.700 ευρώ.

Στο μεταξύ, όμως, η αστυνομία είχε ήδη φτάσει. Τότε, οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν. Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό, με τους ληστές να κρύβονται στους δρόμους της Νέας Ερυθραίας και τους πυροβολισμούς να πέφτουν... βροχή. Τις ριπές άκουσε ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που κατοικεί σε κοντινό σημείο και βγήκε με το αυτοκίνητό του και έναν φίλο του για να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Καθώς το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου έβγαινε από ένα στενό, οι επιβάτες του βρέθηκαν μπροστά στους πάνοπλους δράστες. Με παρατεταμένα τα όπλα, ακινητοποίησαν τους δύο επιβαίνοντες, τους κατέβασαν από το όχημα, στο οποίο επιβιβάστηκαν και έγιναν καπνός.


ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΠΕΙΡΑ
Αφησαν πίσω τους όπλο και χειροβομβίδες
Με το αυτοκίνητο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, οι δράστες έφτασαν έως το Κρυονέρι. Εκεί, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν μήπως έχουν βρει καταφύγιο σε μονοκατοικία που βρίσκεται στο τέλος του δρόμου, ακριβώς δίπλα στο δάσος της περιοχής.

Οσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έψαχναν στο σπίτι, στο σημείο έφτασαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, που αντελήφθησαν ότι οι δράστες κινούνταν στον δασικό δρόμο. Η καταδίωξη ξεκίνησε, ενώ παράλληλα γινόταν και ανταλλαγή πυροβολισμών. Οι ληστές ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα στον κακοτράχαλο δρόμο και προς στιγμή απέκτησαν προβάδισμα έναντι των αστυνομικών που ακολουθούσαν με περιπολικά. Σε κάποια στιγμή, ωστόσο, έχασαν τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βρέθηκαν στο ρέμα. Χωρίς να χάσουν λεπτό, οι τέσσερις βγήκαν από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν μέσα στο... καμουφλάζ της δασικής έκτασης. Μέσα στη βιασύνη τους, άφησαν στο αυτοκίνητο ένα όπλο τοκάρεφ και 3 χειροβομβίδες χωρίς πυροκροτητή. Πρόλαβαν να πάρουν βέβαια την τσάντα με τα χρήματα και το καλάσνικοφ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για μία οργανωμένη σπείρα αλλοδαπών κακοποιών, πιθανώς αλβανικής καταγωγής, η οποία «δραστηριοποιείται» στα βόρεια προάστια και διαθέτει βαρύ οπλισμό. Οι ειδικοί εξετάζουν τώρα το οπτικό υλικό.



ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ «ΕΘΝΟΣ» Ο Μ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
«Οχι κάμερες, όχι τηλεοράσεις, όχι δημοσιότητα...»
Σενάριο χολιγουντιανής ταινίας θυμίζουν όσα έζησε χθες τα ξημερώματα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος εξιστορεί στο «Εθνος» όλα όσα συνέβησαν λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

«Περίπου στις 3.30 το πρωί άκουσα δυνατούς θορύβους και σηκώθηκα από το κρεβάτι, νομίζοντας πως κάποιος πάει να μπει στο σπίτι. Φιλοξενούσα έναν φίλο μου που αυτός άκουσε πρώτος τα πυρά και ήρθε έντρομος προς το δωμάτιό μου και μου λέει έξω γίνεται πόλεμος», λέει ο δημοσιογράφος, ο οποίος αμέσως ντύθηκε και πήρε το αυτοκίνητό του για να μεταβεί στο σημείο απ' όπου έρχονταν οι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο, περίπου πενήντα μέτρα από το σπίτι του, έστριψε σε στενό και βρέθηκε σε «πεδίο μάχης» αντιμέτωπος με τους βαριά οπλισμένους δράστες, οι οποίοι ήταν ακροβολισμένοι δεξιά και αριστερά.

«Τους ''έπαιξα'' τα φώτα από μακριά και άρχισαν να τρέχουν προς το μέρος μου, φωνάζοντας. Με προτεταμένα τα όπλα άνοιξαν την πόρτα και καθώς έβγαινα από το αμάξι τούς λέω ''ήρεμα''. Είχα το κινητό στο χέρι για να τραβήξω φωτογραφίες και μου είπαν ''όχι κάμερες, όχι τηλεοράσεις, όχι δημοσιότητα και το αυτοκίνητό σου θα το πάρεις πίσω''».

Τους τελείωσαν οι Έλληνες και ελπίζει στους μουσουλμάνους το ΠΑΣΟΚ


Τους τελείωσαν οι Έλληνες και ελπίζει στους μουσουλμάνους το ΠΑΣΟΚΜε δεδομένο ότι οι Έλληνες δεν θέλουν να τους δουν "ούτε ζωγραφιστούς" και στις επόμενες εκλογές θα τους στείλουν στα αζήτητα της "πολιτικής χωματερής", βάσει των μέχρι στιγμής δημοσκοπήσεων, το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να "ζεστάνει" τις επαφές του με τους ξένους:

Με την Μουσουλμανική Ένωση Ελλάδας συναντήθηκε, λοιπόν, χθες στη Βουλή, αντιπροσωπεία του "Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ κατά του νεοναζισμού, της ρατσιστικής και κοινωνικής βίας" (παρατηρητήριο κατά της διαφθοράς, της απάτης και της μίζας δεν έχουν ιδρύσει στο ΠΑΣΟΚ γιατί προφανώς δεν τους αρέσει να ... παρατηρεί ο ένας τον άλλον) , εγκαινιάζοντας έτσι τον κύκλο επαφών με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με πληροφόρηση από την Ιπποκράτους, κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το ζήτημα της «αύξησης της επιρροής του νεοναζισμού και των κρουσμάτων ρατσιστικής βίας» και συμφωνήθηκε να υπάρξει στενή συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τους μουσουλμάνους.

Επιπλέον, οι δύο αντιπροσωπείες συμφώνησαν ότι «η ιδεολογία του νεοναζισμού προσβάλλει την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα ανθρώπων ανεξαρτήτως εθνικότητας, θρησκεύματος και πολιτισμικής ταυτότητας, δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία και δυσφημούν τη χώρα διεθνώς, με αρνητικές επιπτώσεις στον τουρισμό και άρα στην οικονομία». Φοβερή ανακάλυψη! Πρέπει να δυσκολεύτηκαν πολύ για να συμφωνήσουν!

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την πλευρά του Παρατηρητηρίου του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Κώστας Τριαντάφυλλος, η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), και ο Θόδωρος Τσίκας (Τομέας Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη). Από τη δε πλευρά της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδας συμμετείχαν ο Ναϊμ Ελγαντούρ (πρόεδρος) και η Άννα Στάμου (υπεύθυνη Επικοινωνίας και μέλος του Δ.Σ.) Όπως είχε ανακοινωθεί στη συνέντευξη Τύπου του κ. Βενιζέλου, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ, θα πραγματοποιηθούν κατά το επόμενο χρονικό διάστημα αντίστοιχες συναντήσεις με θεσμικούς και κοινωνικούς φορείς.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μυτιλήνη: 19χρονος Αφγανός "πίσω" από τα πλαστά διαβατήρια

O αλλοδαπός συνελήφθη στη Μυτιλήνη, για κατάρτιση και εμπορία πλαστών διαβατηρίων.


Επίσης, ο 19χρονος Αφγανός, όπως διαπιστώθηκε, έμενε παράνομα στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 19χρονος κατασκεύαζε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και στη συνέχεια τ πούλαγε σε ανθρώπους που έμπαιναν παράνομα στη χώρα μας,
για να διευκολύνει τη διαμονή τους και τη νομιμοφανή είσοδο και έξοδό τους, από τα σημεία διαβατηριακού ελέγχου.


Όπως διαβάζουμε στο LesvosPost, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Μυτιλήνη, όπου εκτός από τον 19χρονο έμενε και ένας 14χρονος συμπατριώτης του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

1 πολυμηχάνημα
1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής
15 κινητά τηλέφωνα
το χρηματικό ποσό των 335 ευρώ, το οποίο προερχόταν από την πώληση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων
διάφορα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
διάφορα μέσα και εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την κατάρτιση πλαστών εγγράφων (στάμπες σφραγίδων, ταμπόν, μελάνι κ.λπ.)

Τόσο ο 19χρονος, όσο και ο 14χρονος που συνελήφθη, έμεναν παράνομα στη χώρα και είχαν στην κατοχή τους πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.