Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΟΚ ...Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ !!!

Ποιός το λέει ; Μα ο Άδωνις Γεωργιάδης  
 
δείτε το video... θαυμάστε πως είναι όλα μελετημένα!
 
 

Σχέδιο προστασίας για τη δημόσια υγεία από τους λαθρομετανάστες

Λοβέρδος και Χρυσοχοίδης θα δώσουν οδηγίες προφύλαξης για τους κατοίκους του κέντρου. Μόλις 200 απελάσεις μετά από χιλιάδες προσαγωγές από την επιχείρηση ''σκούπα''.


και ναι οι εκλογες πλησιάζουν... και όλοι θυμήθηκαν το πρόβλημα..


Μεγάλος ντόρος έγινε όλη τη βδομάδα με την επιχείρηση “σκόυπα” της ΕΛΑΣ με στόχο την πάταξη της εγκληματικότητας και τον έλεγχο των μεταναστών που ζουν στη χώρα.

Ωστόσο, από τις περίπου 2.000 προσαγωγές που έγιναν, οι μετανάστες που τελικά θα απελαθούν φαίνεται να μην ξεπερνούν τους 200. Οι προσαχθέντες τελικά είχαν στην πλειοψηφία τους τα απαραίτητα έγγραφα. Αν και μεχρι στιγμής τουλάχιστον η επιχείρηση δεν απέδωσε τους αναμενόμενους καρπούς, σύμφωνα με την Αστυνομία οι επιχειρήσεις σκούπα πρόκειται να συνεχιστούν για τον εντοπισμό λαθρομεταναστών, αλλά και χώρων στους οποίους διαμένουν και οι οποίοι αποτελούν εστίες μόλυνσης.

Οργισμένοι οι κάτοικοι των περιοχών του κέντρου της Αθήνας που έχουν μετατραπεί σε γκέτο μεταναστών είχαν κλεισει τους δρόμους στα Πατήσια την περασμένη εβδομάδα ζητώντας να βρεθεί άμεσα μία λύση, αφού καθημερινά ζουν με το φόβο μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Εκτός όμως από τους εξεγερμένους κατοίκους του κέντρου της πρωτεύουσας, σάλος έχει ξεσπάσει και στην υπόλοιπη περιφέρεια από την απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδη σχετικά με τη δημιουργία μεταναστευτικών κέντρων.

Η θύελλα αντιδράσεων ξεκίνησε από τους κατοίκους της Κοζάνης, όταν πληροφορήθηκαν πως το στρατόπεδο Πόρτη πρόκειται να μετατραπεί σε κέντρο παράνομων λεθρομεταναστών. Οι οργισμένοι κάτοικοι, φοβούμενοι τόσο για την ασφάλειά τους όσο και για τη δημόσια υγεία έσπευσαν να δηλώσουν “Δε θέλουμε ένα Νταχάου ή ένα Αουσβιτς γεμάτο λαθρομετάναστες”.

Στη συνέχεια και παρά τις αντιδράσεις, ο Μ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε πως είναι προς αναζήτηση χώρων για τη δημιουργία τέτοιων κέντρων λαθρομεταναστών και στην υπόλοιπη περιφέρεια. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, δε θα τεθεί κανένα θέμα ασφαλείας αφού όλοι αυτοί οι χώροι που θα δημιουργηθούν θα φυλάσσονται. Δηλαδή στην ουσία, να γίνεται λόγος για “κέντρα φυλάκισης” των λαθρομεταναστών.

Στο μεταξύ, κι ενώ όλη η περιφέρεια είναι ανάσταστη, αφού ένα κέντρο λαθρομεταναστών, πέρα από τα θέματα ασφάλειας και δημόσιας υγέιας που “γεννάει” θα συνεπάγεται και την υποβάθμιση των περιοχών και έτσι και των περιουσιών, πρωτοκλασσάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ σπεύδουν να στηρίξουν πλήρως το Μ. Χρυσοχοίδη.

Η υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε πως το μεταναστευτικό είναι πλέον εθνικό ζήτημα και πρέπει πια να βρεθεί τρόπος ώστε να αντιμετωπιστεί. Επίσης χαρακτήρισε το θέμα ως “μία βραδυφλεγής βόμβα που χρειάζεται συνολική και συμμετοχική εθνική λύση» και τόνισε πως “Από το 2007, με την πρωτοβουλία "Αθήνα - ζωή ξανά στο κέντρο" υποστήριξα την ανάγκη μετακίνησης των παράνομων μεταναστών από το κέντρο της Αθήνας και την μεταφορά τους σε κέντρα υποδοχής σε όλη την επικράτεια, σε χώρους που θα υποδείξουν οι περιφέρειες”.

Πλήρη στήριξη στην απόφαση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη παρείχε και ο υπουργός Υγείας Α. Λοβέρδος, ο οποίος δήλωσε ότι “οι χειρισμοί του κ. Χρυσοχοΐδη είναι σωστοί και τόνισε ότι συνεργάζεται μαζί του «με υγειονομικές διατάξεις και διατάξεις για τη μη εξάπλωση ασθενειών”. Μάλιστα οι δύο υπυργοί πρόκειται να παραχωρήσουν αύριο κοινή συνλεντευξη Τύπου όπου θα παρουσιάσουν τις υγειονομικές διατάξεις για την προστασία της Υγείας. Συγκεκριμένα θα μιλήσουν για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να λάβει κάθε πολίτης για σεξουαλικά και επιδημιολογικά νοσήματα τα κρόυσματα των οποίων αυξάνονται λόγω της πορνείας, των παράνομων μεταναστών κλπ.

Τ'έλος, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος χαρακτήρισε τη δημιουργία κέντρων λαθρομεταναστών ως μία "λύση ανάγκης" και συνέχισε πως "Επειδή αυτό το μέτρο έχει χρησιμοποιηθεί και στην Ευρώπη, εάν το καταφέρουμε να γίνει σε εκείνα τα πλαίσια, τα ευρωπαϊκά, νομίζω ότι είναι μία λύση ανάγκης. Το θέμα είναι τεράστιο, πρέπει να υπάρξει λύση, είναι μία λύση προσωρινή. Υπό ανθρώπινες συνθήκες αγάπης να έρθει η ώρα να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Εμείς δεν αντέχουμε. Τι θα γίνει με ένα εκατομμύριο ανέργους;".
πηγη newsit.gr

Απόδραση αλλοδαπού απο το παράθυρο δικαστηρίων. ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς.

Ο αστυνομικός που συνόδεψε τον συλληφθέντα αλλοδαπό στις τουαλέτες των δικαστηρίων δεν τον ξαναείδε ποτέ..!

Με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα αστυφύλακας για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια.

Την Παρασκευή το απόγευμα ένας από τους αλλοδαπούς κρατουμένους που είχαν μεταχθεί από δύο αστυνομικούς στα Δικαστήρια της πρώην Ευελπίδων, κατάφερε να αποδράσει από τον χώρο της τουαλέτας, όπου τον είχε συνοδέψει ο συγκεκριμένος αστυνομικός.

Σε βάρος των δύο αστυνομικών σχηματίστηκε δικογραφία για ελευθέρωση κρατουμένου από αμέλεια και παράλληλα διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Επιπλέον σε βάρος του 30χρονου αλλοδαπού, ο οποίος αναζητείται, σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου.

Συνελήφθη Βούλγαρος που εξαπατούσε ηλικιωμένους

Το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ 38χρονος Βούλγαρος για απάτες και ληστεία, σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων, ενώ αναζητείται ένας επιπλέον συνεργός του.

Ο δράστης λίγο πριν τη σύλληψή του είχε προσεγγίσει στο Χαλάνδρι ηλικιωμένο άτομο και με το πρόσχημα ότι είναι λογιστής του γιού του, του ζήτησε 6.000 ευρώ προκειμένου να τακτοποιήσει εκκρεμότητές του.

Στη συνέχεια τον οδήγησε με το αυτοκίνητό του σε Τράπεζα, από την οποία ο ηλικιωμένος έκανε ανάληψη το ποσό που του ζητήθηκε. Ο 38χρονος αλλοδαπός με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε τα χρηματικό ποσό και τράπηκε σε φυγή. Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ που περιπολούσαν στη περιοχή τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α Χαλανδρίου διαπιστώθηκε ότι οι παραπάνω δράστες, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και χρησιμοποιώντας διάφορα προσχήματα, όπως προσποιούμενοι τους υπαλλήλους ασφαλιστικών εταιρειών, τους λογιστές κ.α. τους εξαπατούσαν και τους αφαιρούσαν χρήματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα χρησιμοποιούσαν σωματική βία και απειλές.
Όπως εξακριβώθηκε το τελευταίο τετράμηνο έχουν διαπράξει τέσσερις (4) εξαπατήσεις- ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων ατόμων στις περιοχές της Αγίας Παρασκευής, του Χαλανδρίου, του Π. Φαλήρου και του Ωρωπού.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Το Ισραήλ, οι λαθρομετανάστες, ο εβραϊσμός, και η Ελλάδα.


 Γράφει ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Αφιερωμένο στους:  Άννα Νταλάρα.  Κώστα Γαβρά. Αλέξη Τσίπρα. Γιώργο Παπανδρέου. Αντώνη Σαμαρά. Ευάγγελο Βενιζέλο. Αλέκα Παπαρήγα. Λιάνα Κανέλη. Φώτη Κουβέλη. Παύλος Τσίμα. Γιάννη Πρετεντέρη. Γιώργη Οικονομέα.  Δημήτρη Καμπουράκη.  Πόπη Τσαπανίζου. Μανώλης Καψή. Νίκος  Ευαγγελάτο. Τατιάνα Ευαγγελάτου. Προκόπης Παυλόπουλος. Νίκος Χατζηνικολάου. Γιάννης Ραγκούσης.  Γιώργο Καμίνη. Γιάννη Μπουτάρη. Πάσχο Μαδραβέλη. Νίκο Δήμου . Αντώνης Σρόιτερ. Παντελής Σαββίδης. Τριανταφιλόπουλο. Έλλη Στάη Κτλ Κτλ Κτλ, Και στον εαυτό μου.

Υπάρχει περίπτωση εγώ και εσείς να είμαστε ποιό σοβαροί, από το Κράτος του Ισραήλ; Εγώ πάντως για τον εαυτό μου δεν έχω τέτοια γνώμη. Εσείς;

Προσέξτε πως βλέπουν τα πράγματα τα σοβαρά κράτη, όπως το Ισραήλ, σε σχέση με εμάς τους αριστεροαλλήθωρους της Ελλάδας.

Στην Ελλάδα πέρυσι μπήκαν  περίπου 120 000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, στο Ισραήλ μόνο 17.000 χιλιάδες.

Το Ισραήλ ήδη έχει φτιάξη φράκτη μήκους 70 χιλιομέτρων, για να εμποδίζει τους λαθρομετανάστες και έχει στο πρόγραμμα να φτιάξει ακόμη άλλα 180 χιλιόμετρα, μέχρι το τέλος του 2012.

Στην Ελλάδα ακόμη μελετούν και συζητούν για έναν φράκτη μήκους μόνο 12,5 χιλιομέτρων, ο οποίος εν αντιθέση με τον φράκτη του Ισραήλ που θα σταματήσει την λαθρομετανάστευση, ο δικός μας δεν θα έχει και μεγάλα αποτελέσματα, όπως οι πουλημένοι ανεύθυνο υπεύθυνοι της Ελλάδος μας λένε.

Το Ισραήλ, όπως είπε ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου: Είναι μια μικρή χώρα και δεν μπορούμε να αντέξουμε μια πλημμύρα λαθραίων ανέργων. Είναι μια απειλή για την κοινωνία μας, την οικονομία μας και την ασφάλεια μας. Προσθέτοντας ότι οι μετανάστες: Αλλοιώνουν τον εβραϊκό χαρακτήρα της χώρας.

Αυτά λέει το Ισραήλ. Ενώ στην Ελλάδα, οι λαθρομετανάστες βοηθούν την οικονομία, την κοινωνία και την ασφάλεια μας.

Εμείς προωθούμε τον πολυπολιτισμικό, ενώ το Ισραήλ προστατεύει τον εβραϊκό χαρακτήρα του.

Το Ισραήλ θα φτιάξει ένα κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών χωρητικότητας 8.000 ανθρώπων δίπλα σε μια ήδη υπάρχουσα φυλακή, για λόγους πλήρους ελέγχου της κατάστασης.

Ενώ εμείς θα γεμίσουμε όλη την Ελλάδα με διάσπαρτα κέντρα κράτησης, για να χαθεί ο έλεγχος σε πέντε μήνες, λόγο της διασποράς και του πολυκερματισμού τους.

Στο Ισραήλ σύμφωνα με τον Υπουργό Εσωτερικών Ελί Γισάι: Η μετανάστευση θα μειώσει τόσο πολύ τους ισραηλινούς, ώστε στο τέλος θα καταντήσουν μια μειονότητα στην ίδια τους την χώρα.

Στην Ελλάδα ο δικός μας υπουργός Εσωτερικών, ο κύριος Ραγκούσης, έφτιαξε ένα νόμο που θα επιταχύνει την προσέλευση λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και να γίνουμε μειονότητα μια ώρα νωρίτερα.

Εμείς, δεν μπορεί να είμαστε απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, (μάλλον είμαστε εξωγήινοι που έπεσαν από τον ουρανό και μιλούν την ελληνική γλώσσα) σύμφωνα με το σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, ενώ οι Εβραίοι, είναι ακόμη Εβραίοι που προστατεύουν τον εβραϊκό τους χαρακτήρα.

Το Ισραήλ βλέπει λαθρομετανάστες που μπαίνουν στο Ισραήλ, η κυρία Νταλάρα, δεν βλέπει λαθρομετανάστες, βλέπει μόνο λαθραία τσιγάρα.

Οι αρχαίοι μας έλεγαν, παν μέτρον άριστον.

olympia

ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Είχαν κάνει 24 διαρρήξεις και κλοπές Δύο αλλοδαποί, από το Μαρόκο και από τη Συρία, συνελήφθησαν στα Χανιά για σειρά διαρρήξεων.

Από τον Αύγουστο του 2009 έως το Σεπτέμβριο του 2010, πραγματοποίησαν στα Χανιά 24 διαρρήξεις και κλοπές σε σπίτια και καταστήματα.

Ο Μαροκινός είμαι δραπέτης φυλακών.

Γεωργιανοί διέρρηξαν σπίτι και έκλεψαν πανάκριβα επαγγελματικά ποδήλατα

Χαράματα, λίγο πριν τις πέντε δυο Γεωργιανοί έκαναν  επίσκεψη σε ένα σπίτι στη λεωφόρο Ηρακλείου στο Ηράκλειο της Αττικής και άρπαξαν δυο πανάκριβα ποδήλατα.

Ευτυχώς έγιναν αντιληπτοί, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν λίγο μετά και τα ποδήλατα επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες, όμως και αυτή η κλοπή αποδεικνύει ότι τα πάντα πλέον μπαίνουν στο στόχαστρο.

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, το πρωί της Τετάρτης πραγματοποίησαν ελέγχους σε κτήρια στο κέντρο της Αθήνας, όπου και βρήκαν αλλοδαπούς και Έλληνες που παρείχαν παράνομα κατάλυμα σε μετανάστες έναντι αμοιβής.

Συνελήφθη ένας υπήκοος Μπαγκλαντές και υποβλήθηκαν μηνυτήριες αναφορές εις βάρος δύο Ελλήνων και δύο αλλοδαπών, γιατί παρείχαν κατάλυμα σε διαμερίσματα δύο πολυκατοικιών, στις οδούς Μάρνη και Σηλυβρίας, σε είκοσι οκτώ (28) αλλοδαπούς (11- από τη Σομαλία, 3 από το Αφγανιστάν, 9 από την Αλγερία, 2 από το Μαρόκο και 3 από το Μπαγκλαντές).

 Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι υπόλοιποι αλλοδαποί κρατούνται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής για διοικητική απέλαση.

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΙΣΟΠΕΔΟΘΗΚΕ O MEΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΣ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ

Μεγάλη επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης στα σύνορα Κορωπίου και Παιανίας με παρουσία δικαστικών αρχών, ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της γενικής γραμματείας δημοσίων έργων και εκπροσώπων της αττικής οδού, για την απομάκρυνση του παράνομου καταυλισμού των Ρομά από δημόσια έκταση που γειτνιάζει με την αττική οδό. 

Ενδεικτικό της εικόνας παρανομίας και πιθανής τέλεσης αξιόποινων πράξεων στη περιοχή, ήταν η ανεύρεση πολλών χρησιμοποιημένων συριγγών χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Όπως σημειώνουν γνώστες της κατάστασης, η περιοχή αυτή είχε χαρακτηριστεί ως τόπος συνάθροισης εμπόρων ναρκωτικών. Η έκταση όπου είχαν εγκατασταθεί, από το 2004, είναι ιδιοκτησία του ΥΠΕΧΩΔΕ, μετά από απαλλοτρίωση για τις ανάγκες της αττικής οδού. 

Πρόκειται για αυθαίρετο καταυλισμό σε γήπεδο περίπου 50 στρεμμάτων, με γειτονιές από παραπήγματα, καλύβια και τσαντίρια κατασκευασμένα από οικοδομική ξυλεία, όπου διαβιούσαν εκατοντάδες αθίγγανοι που συνεχώς αυξάνονταν, ενώ η κύρια βιοποριστική ενασχόλησή τους ήταν η συλλογή μεταχειρισμένων μετάλλων τα οποία μεταπωλούν. 



enikos.gr

Λαθρομετανάστες: Αφού ψήφισαν νόμο που δίνει σε όλους ιθαγένεια, τώρα θα μαζέψουν 30 χιλιάδες, από το 1 και, εκατομμύριο. H απόλυτη κοροιδία

Μας δουλεύει κανονικά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τώρα πριν τις εκλογές θυμήθηκαν το πρόβλημα των λαθρομεταναστών όταν οι ίδιοι με τις ενέργειές τους το έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο.

Μάλλον βλέπουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής και μας κοροϊδεύουν δήθεν ότι ενδιαφέρονται για το θέμα. Ποιοί νομοθετούσαν τα τελευταία χρόνια υπέρ των λαθρομεταναστών;

Ποιοί  υπουργοί ευχαριστούσαν τους λαθρομετανάστες για την συνεισφορά τους (εδώ γελάμε); Ποιοί αγνοούσαν τις επιστολές των νομαρχών (που ήταν κομματικοί φίλοι)  που προειδοποιούσαν για εξάπλωση επικίνδυνων επιδημιών;

Ποιοί έκαναν πανηγύρια υπέρ τους; Ποιοί τους έβαζαν ένσημα για να τους νομιμοποιήσουν; Ποιοι τους επιδοτούσαν; Ποια είναι η έξαρση της εγκληματικότητας λόγω των λαθρομεταναστών; Τι θα γίνει αν φύγουν όλοι; Ποιοι τους αφήνουν να κάνουν παραεμπόριο και να βγάζουν έξω πολλά δις ευρώ;

Δεν έγιναν όλα αυτά επί κυβερνήσεων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ; Δεν τους κάλεσαν όλους εδώ όταν τους δίνουν ιθαγένεια πολύ εύκολα ιδίως σε άτομα που στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων;
Θα μας σώσουν οι 30 χιλιάδες που θα βάλετε στα κέντρα φύλαξης ενώ θα μείνουν πάνω από εκατομμύριο στην Ελλάδα;

Αν θέλετε να αντιμετωπίσετε το θέμα δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο:

  • Φύλαξη και κλείσιμο συνόρων με την Τουρκία
  • Επαναπροώθηση όλων στην Τουρκία
  • Άρνηση παροχή υπηκοότητας σε άτομο που έχει εισέλθει παράνομα δια παντός, αφού δεν σέβεται τους νόμους του κράτους που εισέρχεται
  • χρηματικό πρόστιμο 5.000 ως 10.000 ευρώ λόγω της «παράνομης εισόδου και παραμονής στην επικράτεια» (εφαρμόζεται στην Ιταλία)
  • οι δημόσιοι λειτουργοί που θα έχουν οποιαδήποτε σχέση με παράνομους μετανάστες θα είναι υποχρεωμένοι να τους καταγγείλουν στις Αρχές (εφαρμόζεται στην Ιταλία)
  •  οποιοσδήποτε τους φιλοξενεί ή τους ενοικιάζει κατάλυμα κινδυνεύει με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια (εφαρμόζεται στην Ιταλία) και κατάσχεση του διαμερίσματος (εφαρμόζεται στην Ισπανία)
  • Όποιος εργοδότης χρησιμοποιεί λαθρομετανάστες για εργασία να τιμωρείται με φυλάκιση που φτάνει τα τρία χρόνια και πρόστιμο 50000 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη
  •  Για άδεια εργασίας να απαιτείται (ακόμα και από μετανάστες από Ευρώπη):  Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγεται, υγειονομικές εξετάσεις,και να πληρώνει αυτασφάλιση μέχρι να βρεί εργασία. Σε περίπτωση σοβαρού αδικήματος απέλαση και κατάσχεση όλων των περιουσιακών του στοιχείων (εφαρμόζεται στην Ισπανία)
Απλά τα πράγματα για να λυθεί το πρόβλημα, το κάνουν άλλοι με τρομερά αποτελέσματα όπως στην Ιταλία όπου μειώθηκε κατά 94% η εισροή λαθρομεταναστών, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε κυβερνήσεις να τα νομοθετήσουν. Τα υπόλοιπα είναι απλώς κοροϊδία για τις εκλογές....

Και για όσους θέλουν να διαβάσουν μερικοί σύνδεσμοι για να καταλάβετε την διάσταση του θέματος

Συνταχτική ομάδα Π.Σ. "Θερμοπύλες"

100.000.000 ευρώ ανά έτος η φύλαξη των λαθρομεταναστών - Όσο κάνουν τα εισιτήρια α’ θέσης με το αεροπλάνο για την πατρίδα τους

Το υπουργείο Προστασίας των Πολιτικών προτείνει οι ΕΔ να επανδρώσουν “αρχικά” τα στρατόπεδα μέχρις ότου βρεθεί ένας αριθμός 3.000 ανδρών που θα αναλάβει να φυλάει επί 24ώρου βάσεως τους 30-40.000 λαθρομετανάστες των στρατοπέδων.

Το ΓΕΣ λέει έμμεσα ότι Τώρα είναι πάνω από 1 εκατ. από δαύτους. Τι να κάνουν 30 στρατόπεδα των 1000 ατόμων; Και ποιος θα τους φυλάει;

Ρώτησαν να μάθουν τι σημαίνει στρατόπεδο λαθρομεταναστών και τι απαιτήσεις φύλαξης έχει;

Θέλουμε δυο συντάγματα μόνο για να τους φυλάνε και χώρια οι εξεγέρσεις, τα καθημερινά προβλήματα διαβίωσης των ανθρώπων μέσα σε αυτά που θέλουν ειδική διαχείριση.

Άνθρωποι είναι, όχι ζώα, ούτε καν αιχμάλωτοι. Αν προκύψουν προβλήματα ασφάλειας τι θα κάνει το προσωπικό; Θα τους κτυπήσει “στο ψαχνό”. Κάποιοι δεν τα έχουν υπολογίσει καλά.

Η μοναδική λύση είναι η άμεση απέλασή τους και το “σφράγισμα” των συνόρων με ειδικά μέσα. Υπάρχουν τρόποι. Το να τους στοιβάζεις μέσα στο έδαφός σου είναι καταστροφικό.

Πάντως σε ότι αφορά την υποδομή και την φύλαξη των δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών, οι μεν ΕΔ “σηκώνουν τα χέρια” (“Εδώ δεν έχουμε άνδρες να φυλάξουμε τα σύνορα, θα φυλάξουμε τους Πακιστανούς;“ σημείωνε έτερος ανώτερος αξιωματικός του ΓΕΣ) και από εκεί και πέρα κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι χρειάζονται χιλιάδες εκπαιδευμένοι και οπλισμένοι άνδρες για να φυλάξουν όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες.

Οι οποίοι “χιλιάδες οπλισμένοι άνδρες” απλά δεν υπάρχουν.

Και βέβαια μπορεί να δημιουργηθεί ένα τέτοιο ειδικό σώμα, αλλά μόνο η εκπαίδευση, ο εξοπλισμός τους και η ετήσια μισθοδοσία τους κοστίζει πάνω από 100.000.000 ευρώ ανά έτος. Όσα θα στοίχιζε να τους στείλεις όλους με εισιτήριο α’ θέσης στην πατρίδα τους με το αεροπλάνο… 

Ρόδος: Έπιασαν αλλοδαπό κλέφτη που είχε διαρρήξει 26 αυτοκίνητα!

Ο 32χρονος αλλοδαπός είχε ρημάξει τα αυτοκίνητα στη Ρόδο από τις αρχές Οκτωβρίου του 2011 έως τις αρχές Μαρτίου.

Έκλεβε όλες τις ώρες τις ημέρας. Πότε πρωί, πότε μεσημέρι, πότε βράδυ και έπαιρνε από μέσα γυναικείες τσάντες, πορτοφόλια, κάρτες και ό,τι άλλο έβρισκε.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, θα οδηγηθεί στον  Ανακριτή Ρόδου.

ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΖΗΤΑΕΙ Η ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ένα προεκλογικό πυροτέχνημα από τον Χρυσοχοίδη που στόχο έχει να διχάσει τους Έλληνες, χαρακτηρίζει η ΝΟΔΕ Εύβοιας τις εξαγγελίες για τα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών.

Μετά από 2,5 χρόνια διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ με παλινωδίες στη μεταναστευτική πολιτική και εκμετάλλευση των μεταναστών επανέρχεται σήμερα με την απόλυτη πρόταση πολιτικού διχασμού.

Προσπαθεί το ΠΑΣΟΚ με τον τρόπο αυτό, να αφυπνίσει και να συλλέξει αριστερίζοντες ψηφοφόρους στις τάξεις του ενώ παράλληλα να δώσει την ευκαιρία της δημοσιότητας σε ακροδεξιούς και εθνικιστικούς πολιτικούς σχηματισμούς ή κόμματα να «ουρλιάζουν» από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Οι πολίτες και οι τοπικές κοινωνίες καταδικάζουν και απορρίπτουν σαν απαράδεκτη την πρόταση αυτή που η εφαρμογή της θα έχει σαν αποτέλεσμα την πλήρη υποβάθμιση των περιοχών που θα εφαρμοστεί.

Τους μόνους που θα εξυπηρετήσει η πρόταση αυτή είναι όσους θα επωφεληθούν οικονομικά από τη κατασκευή και διαχείριση των κέντρων.

Εξυπηρετούνται και όλοι αυτοί που παράνομα νομιμοποιούν λαθρομετανάστες έναντι υψηλών αμοιβών υποθηκεύοντας το μέλλον της χώρας και των πολιτών.  

Για τους λόγους αυτούς πολλοί είναι αυτοί που προωθούν την λύση αυτή σε βάρος της μόνιμης λύσης που προτείνει η ΝΔ. «Την απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που εισήλθαν και βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα».

 eviaportal.gr

ΛΑΘΡΟΡΟΜΑ ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ - ΑΦΕΘΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΡΙΟΥΛΕΣ!

Όλο και κατεβαίνει το όριο ηλικίας των πιτσιρικάδων που κάνουν «βουτιά» στην εγκληματικότητα! Ο μικρότερος από τους ανήλικους τσιγγάνους που χτύπησαν μια ηλικιωμένη στη μέση του δρόμου για να της αρπάξουν την τσάντα, ήταν μόλις 10 χρόνων και οι άλλοι δυο 11 και 12!

Ήταν τόσο άγρια η επίθεση που δέχθηκε η  76χρονη γυναίκα στο κέντρο της Λαμίας, ώστε οι αυτόπτες μάρτυρες δεν περίμεναν καν την Αστυνομία. Καταδίωξαν οι ίδιοι τους πιτσιρικάδες που χτύπησαν και τραυμάτισαν τη γριούλα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον έναν από αυτούς. Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έπιασαν λίγα λεπτά αργότερα και τους άλλους δυο.

Μετά τους λιλιπούτειους κακοποιούς, όμως, συνελήφθησαν ο 44χρονος πατέρα του 12χρονου και ο 36χρονος πατέρας του 11χρονου και του 10χρονου, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων. Οι πιτσιρικάδες αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που ήδη μελετά την δικογραφία.

Συνεχίζονται οι αστυνομικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες οι πρασαγωγές αλλοδαπών

 Με ιδιαίτερη έμφαση στο παρεμπόριο συνεχίστηκε την Πέμπτη η αστυνομική επιχείρηση στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ακόμα και με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Οι έλεγχοι που έχουν επίσης στόχο τα ναρκωτικά και παράνομη μετανάστευση επικεντρώθηκαν στην περιοχή της Ομόνοιας, της Νομικής και του Οικονομικού Πανεπιστημίου (πρώην ΑΣΟΕ).

Την Τετάρτη έγιναν συνολικά 1.023 έλεγχοι και προσήχθησαν συνολικά 415 άτομα, η συντριπτική πλειοψηφία εκ των οποίων (380) αλλοδαποί.


Στον αριθμό αυτό περιλαμβάνονται οι περιπτώσεις εκείνες όπου εντοπίζονται μετανάστες χωρίς τα νόμιμα έγγραφα, για τους οποίους κινούνται διαδικασίες απέλασης.

Πακιστανός δάγκωσε κι έκοψε δάχτυλο αστυνομικού!

Πακιστανός λαθρομετανάστης, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε σε αστυνομικό της Ασφάλειας που πήγε να τον ελέγξει, τον δάγκωσε και του έκοψε ένα δάκτυλο!

 Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις οκτώ και μισή το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή των οδών Ασκληπιού και Κορυτσάς στον Πειραιά.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας Καμινίων έκαναν ελέγχους για παράνομους μετανάστες στην περιοχή όταν εντόπισαν έναν περίεργο Πακιστανό και τον πλησίασαν για να  ελέγξουν τα χαρτιά του.

Ο αλλοδαπός αρνήθηκε και όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον προσαγάγουν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων εκείνος, σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στον έναν από αυτούς, του άρπαξε το χέρι και δαγκώνοντάς τον με μανία του έκοψε το δάκτυλο...!

Αιμόφυρτος, ο αστυνομικός μετεφέρθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, ενώ ο αλλοδαπός συνελήφθη.

Το περιστατικό είναι χαρακτηριστικό της κατάστασης που επικρατεί στο Λεκανοπέδιο της Αττικής και αναδεικνύει τους κινδύνους που διατρέχουν όχι μόνο οι απλοί πολίτες, αλλά και οι ένστολοι.

Όλα αυτά σε μία ημέρα με αρκετές προσαγωγές στην Αθήνα, ενόψει των μεγάλων επιχειρήσεων – σκούπα που ετοιμάζονται, με φόντο τη δημιουργία των κέντρων εγκατάστασης μεταναστών ανά την χώρα.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Σέρρες: Έπιασαν 21χρονο Bούλγαρο για εισαγωγή και μεταφορά όπλων στο Σιδηρόκαστρο

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν χθες το απόγευμα τον άνδρα που είναι υπήκοος Βουλγαρίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων.


Τον σταμάτησαν για έλεγχο στο 6ο χλμ της Εθνικής Οδού Σερρών – Θεσσαλονίκης (διασταύρωση Σιδηροκάστρου).

Μέσα στο ΙΧ που οδηγούσε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα πιστόλι κρότου αερίου με τον γεμιστήρα του και 10 φυσίγγια διαμετρήματος 9 mm με προσαρμοσμένο τον μηχανισμό εκτόξευσης φωτοβολίδων, μία μεταλλική σιδερογροθιά, ένας σουγιάς, ένα γκλοπ και μία πλαστική θήκη.

Ο 21χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΙΑ

Συνελήφθη χθες (28-03-2012) μεταμεσονύκτιες ώρες, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γεωργίας για ληστεία και αντιποίηση.

Ειδικότερα ο 29χρονος, ενεργώντας από κοινού με άλλους τρεις (3) άγνωστους συνεργούς του, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, εισήλθαν στην οικία 41χρονου ημεδαπού και αφού τον ακινητοποίησαν, με την άσκηση σωματικής βίας, αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή, δυο κινητά τηλέφωνα, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές και το χρηματικό ποσό των 45 ευρώ.

Κατά τη διαφυγή των δραστών, ο 41χρονος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον 29χρονο, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, που προσέτρεξαν άμεσα στο σημείο.

Σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 29χρονου, που ήταν σταθμευμένο κοντά στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα.

Οι τρεις δράστες αναζητούνται. Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

«Πιάστηκε» Αλβανός με 12 κιλά κάνναβη στη Χαλκίδα

Η σύλληψη του αλλοδαπού δράστη, ο οποίος στερείτο παντελώς νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στη Χαλκίδα Ευβοίας.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη διακριτική παρακολούθηση, εντόπισαν τον 24χρονο στη Δροσιά Χαλκίδας και στην έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του, όπου και συνελήφθη, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 12  νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 12.335 γραμμαρίων, δύο κινητά τηλέφωνα και 90 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα ο συλληφθείς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, προμηθεύονταν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, τις οποίες στη συνέχεια διέθετε σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής, έναντι ανάλογων χρηματικών ποσών. 

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.
 
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πανίσχυρη φυματίωση μεταφέρουν δεκάδες λαθρομετανάστες



Από : Δημοκρατία
Τον κώδωνα του κινδύνου κρούουν οι επιστήμονες για την εμφάνιση της πολυανθεκτικής φυματίωσης που μεταφέρουν στη Ελλάδα δεκάδες λαθρομετανάστες από το Σουδάν και το Πακιστάν, χώρες όπου «ευδοκιμεί» η νόσος. 
 
Οπως επισημαίνουν, η πολυανθεκτική μορφή της νόσου,αντιστέκεται στα φάρμακα, γεγονός που σημαίνει ότι η θεραπευτική αντιμετώπιση της φυματίωσης επιστρέφει στο σημείο μηδέν!  
 
Παρότι τα κρούσματα της συγκεκριμένης μορφής της νόσου στη χώρα μας είναι ακόμη ελάχιστα, ο κίνδυνος είναι μεγάλος, τονίζουν οι ειδικοί, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένας ασθενής που θα προσβληθεί από αυτή τη μορφή της νόσου θα μολύνει ένα με δύο άτομα τον μήνα και 15-20 τον χρόνο! 
 
Τα παραπάνω τόνισαν ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Κωνσταντίνος Ζαρογουλίδης και ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Δημοσθένης Μπούρος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης το Σάββατο 24 Μαρτίου.
 
Το πρόβλημα αποτελεί ήδη υγειονομική «βόμβα» για την περιοχή του Εβρου, που αποτελεί τη βασική πύλη εισόδου «λαθραίων» στη χώρα μας, ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς ο αριθμός των κρουσμάτων της (κοινής όπως τη γνωρίζουμε) φυματίωσης εκτιμάται ότι ξεπερνούν τα 1.500 στη χώρα μας. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» το 2011 κατεγράφησαν 67 περιστατικά φυματίωσης, εκ των οποίων τα 27 πολυανθεκτικά.  
 
«Το πρόβλημα δεν είναι ποσοτικό, είναι κυρίως ποιοτικό, διότι ένας ασθενής με πολυανθεκτική φυματίωση θα μολύνει κι άλλους» επισημαίνει ο κ. Ζαρογουλίδης.
 
«Πέρυσι καταγράφηκαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ 600 κρούσματα φυματίωσης στη χώρα μας. Με δεδομένο ότι δηλώνεται ένα στα τρία κρούσματα, ο αριθμός στη χώρα μας πρέπει να ξεπερνά τα 1.500» σημείωσε ο κ. Μπούρος, ο οποίος είναι μέλος της Εθνικής Επιτροπής Φυματίωσης, τονίζοντας ότι «το άτομο που θα προσβληθεί από πολυανθεκτική φυματίωση θα τη διασπείρει γιατί δεν υπάρχει φάρμακο για την αντιμετώπισή της». 
 
Η εμφάνιση της πολυανθεκτικής φυματίωσης, σύμφωνα με τον κ. Μπούρο, είναι πιθανό να οφείλεται στο γεγονός ότι οι ασθενείς με απλή φυματίωση δεν είναι συνεπείς στη θεραπευτική αγωγή τους, με συνέπεια το μυκοβακτηρίδιο της νόσου να αναπτύσσει αντοχή στα φάρμακα.
 
Επίσης, όπως σημειώνουν οι καθηγητές, το μοναδικό κέντρο διάγνωσης της ανθεκτικής και πολυανθεκτικής φυματίωσης βρίσκεται στην Αθήνα. «Παρότι έχουμε ζητήσει πολλές φορές και από το υπουργείο Υγείας και από την αρμόδια ΥΠΕ την προμήθεια του εξοπλισμού, που κοστίζει γύρω στα 50.000 ευρώ, για να γίνεται η διάγνωση στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, δεν πήραμε καμία απάντηση» τονίζει ο κ. Ζαρογουλίδης. 
 
Αυτό σημαίνει, εξηγεί ο καθηγητής, ότι οποιοδήποτε ύποπτο κρούσμα υπάρχει στο νοσοκομείο «Παπανικολάου», που είναι εξειδικευμένο κέντρο για τους ασθενείς όλης της Βόρειας Ελλάδας, πρέπει να μείνει απομονωμένο για 10 μέρες σε θάλαμο μέχρι να έρθουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων από την πρωτεύουσα! Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να απομονωθούν και οι γύρω θάλαμοι, για να μην προσβληθούν οι άλλοι ασθενείς, δημιουργώντας ένα επιπλέον κόστος.

Μεγάλη επιχείρηση - σκούπα της αστυνομίας για λαθρομετανάστες και παραεμπόριο σε εξέλιξη στην Αθήνα

ΝΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.. οπότε...

Μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. 

Oι δυνάμεις της αστυνομίας προχωρούν σε συλλήψεις παράνομων μεταναστών και τους οδηγούν στα κρατητήρια. Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με ειδικό σχεδιασμό, έχει δώσει οδηγίες στα αστυνομικά τμήματα να «αδειάσουν» τα κρατητήρια, ώστε να μεταφερθούν εκεί οι συλληφθέντες λαθρομετανάστες. Στη συνέχεια σχεδιάζεται άτυπη καταμέτρηση των λαθρομεταναστών, μεγάλος αριθμός των οποίων θα μεταφερθούν στο πρώτο κέντρο υποδοχής της Αττικής.

Όλες οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ είναι σε «διάταξη μάχης» για τον υπερπληθυσμό λαθρομεταναστών στο κέντρο της πόλης, που σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, αποτελεί πλέον «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας».

Ήδη, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «σ
το πλαίσιο της αντιμετώπισης του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης, αστυνομικοί της διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής σε συνεργασία με  αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, πραγματοποίησαν ελέγχους σε κτίρια στο κέντρο της Αθήνας.

Συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Μπαγκλαντές και υποβλήθηκαν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος δύο ημεδαπών και δύο αλλοδαπών γιατί παρείχαν κατάλυμα έναντι χρηματικού ποσού, σε διαμερίσματα δύο πολυκατοικιών, στις οδούς Μάρνη και Σηλυβρίας, σε είκοσι οκτώ αλλοδαπούς ( 11 υπήκοοι Σομαλίας,  3 Αφγανιστάν, 9 Αλγερίας, 2 Μαρόκου και 3 Μπαγκλαντές), οι οποίοι διαμένουν παράνομα στη χώρα μας.

Με τη διαδικασία του κατεπείγοντος η δημιουργία κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού του υπουργείου, εντάσσεται η άμεση δημιουργία ανά την ελληνική επικράτεια, με τη διαδικασία τού κατεπείγοντος, 30 κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών, πριν αυτοί επιστραφούν στις πατρίδες τους.

Προτεραιότητα δίδεται στο κέντρο της Αθήνας λόγω του συσσωρευμένου όγκου των λαθρομεταναστών. Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, από την πλευρά του τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι θέμα δεν αφορά μόνο την πρωτεύουσα, αλλά όλη τη χώρα και κάλεσε τους τοπικούς άρχοντες να αφήσουν τον τοπικισμό και για να δοθούν κίνητρα στις τοπικές κοινωνίες ώστε η δημιουργία των κέντρων να είναι ευεργετική.
Σε επόμενη συνάντηση, που θα έχει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, θα γίνει η υπόδειξη στο λεκανοπέδιο των χώρων, όπου θα εγκατασταθούν τα κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, προκειμένου να φιλοξενήσουν τις πρώτιες φουρνιές από την εκκαθάριση του κέντρου της Αθήνας.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός θα έχει δύο ακόμη κρίσιμες συναντήσεις, μία νέα με τοπικούς άρχοντες της Αττικής και μία δεύτερη με εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς της χώρας (επιμελητήρια, συλλόγους, ομοσπονδίες κ.λπ.).

Οι Αλβανοί δεν φεύγουν από την Ελλάδα, παρά την κρίση

Δυστυχία και φτώχεια, οι "μετανάστες" δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Αλβανία.

Μιζέρια, φτώχεια, ανασφάλεια, κλοπές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους οι Αλβανοί μετανάστες που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα, δεν θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, διότι η κατάσταση στην Αλβανία είναι κάτι περισσότερο από χαοτική.

Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήχθη στην Ελλάδα από το ελληνικό ταμείο Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής, με τίτλο "Συνέπειες της ευρωπαϊκής κρίσης στην περιοχή," η πλειοψηφία των ερωτηθέντων Αλβανών μεταναστών είπαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην Αλβανία, καθώς η κατάσταση οικονομίας έχει επιδεινωθεί, ακόμη και στην πατρίδα τους.

Η δημοσκόπηση παρουσιάστηκε σε σύσκεψη που διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Μελετών Εξωτερικών και της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα.

Οι μετανάστες που διαμένουν στην Ελλάδα και την Ιταλία διστάζουν να επιστρέψουν στην Αλβανία διότι έχουν δει αυτούς που έχουν ήδη επιστρέψει και το έχουν μετανιώσει.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Στους οκτώ οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους το 2012

Στους οκτώ έφτασαν οι νεκροί Έλληνες από αλλοδαπούς δολοφόνους από τις αρχές του χρόνου με τον τελευταίο νεκρό εχθές στον  Άγιο Στέφανο.Αιτία οι τρείς αλλοδαποί ληστές που εισέβαλλαν στο σπίτι του άτυχου 45χρονου στις 5 τα ξημερώματα  απειλώντας τον ίδιο και τη γυναίκα του με μαχαίρια.
Το σοκ που υπέστη ο 45χρονος από την εισβολή των τριών αδίστακτων ληστών έγινε η αιτία να χάσει τη ζωή του καθώς λίγο μετά την αποχώρηση των ληστών ένιωσε δυσφορία με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δυστυχώς η λίστα των δολοφονημένων Ελλήνων από αλλοδαπούς δολοφόνους μεγαλώνει κάθε ημέρα.


Τόσο η ανάπηρη πολιτεία, οι υπηρεσίες δικαιοσύνης οι οποίες φροντίζουν να αφήνουν όσους συλλαμβάνονται ελεύθερους –μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου-, η εγκληματική πολιτική στο θέμα της μάστιγας της λαθρομετανάστευσης της κυβέρνησης –απουσία απελάσεων, κατάρρευση συστήματος ασφάλειας στα σύνορα- όσο και δηλώσεις όπως αυτή του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ ότι τη στιγμή που οι άλλες χώρες διώχνουν τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες έχουν δημιουργήσει αυτό το εφιαλτικό σκηνικό που δυστυχώς δε φαίνεται να έχει διέξοδο. 
 defencenet.gr

Για τα κέντρα λαθρομεταναστών ...Λεφτά υπάρχουν ;



Του Χρήστου Μακρυγιάννη




Αν κάποιος μας έλεγε πριν από μερικούς μήνες ότι η χρεοκοπημένη Ελλάς θα μπορούσε να διαθέσει τόσα χρήματα για (30 ) τριάντα κέντρα ΄΄φιλοξενίας ΄΄ να διασκορπίσει σε ολόκληρη την ηπειρωτική ( και μόνο;) Ελλάδα και να έχει εκτός από τα χρήματα κατασκευής και τα χρήματα συντηρήσεως δεν θα τον πιστεύαμε !



Εδώ το σχέδιο είναι καλό και οργανωμένο όχι βέβαια στην Ελλάδα ,ούτε από Έλληνες Αξιωματικούς της ΕΛΑΣ ,ή το χειρότερο από Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού !


Διάβασα το σχέδιο κατασκευής και ανατρίχιασα …Διαβάστε και αναρωτηθείτε αν ο Υπουργός που δεν μπορεί να μαζέψει πέντε παιδάκια που σπάνε τζάμια ,να σχεδιάσει σε πέντε (5) ημέρες οργανωμένα κέντρα κράτησης υψηλών προδιαγραφών και μάλιστα τύπου ΝΑΤΟ ;


Θα γίνουν Κέντρα κράτησης 1000 ατόμων λέει σε θαλάμους των 50 ατόμων με κουκέτες , με τουαλέτες , αφοδευτήρια ,υπηρεσίες κέτερινγκ ,χώρους λατρείας (Τζαμιά ) υπηρεσίες καθαριότητας ! ,Ιατρεία ,αναρρωτήρια κλπ



Η Περίφραξη θα είναι τύπου ΝΑΤΟ δηλαδή με διπλούς φράκτες εσωτερικό ,εξωτερικό διάδρομο ,κάμερες επιτηρήσεως ,σκοπιές κάθε 200 μέτρα εποχούμενα περίπολα και ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης (security ) 300 άτομα ιδιώτες ! και Αστυνομική Εξωτερική φρουρά ! 150 άτομα ! για κάθε κέντρο ΄΄φιλοξενίας ' !


Αν μπορεί η Ε.Ε να μας διαθέσει όπως ισχυρίζεται ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη 250 εκ ευρώ για την κατασκευή των κέντρων να σας θυμίσω ότι για 325 εκ ευρώ μας κόψαμε για τρίτη φορά κύριες και επικουρικές συντάξεις και οι πολιτικοί Αρχηγοί έλεγαν διάφορα (παλεύω για τις επικουρικές ό ένας ,δεν κόβονται οι κύριες συντάξεις ο άλλος )

Η Ε.Ε θέλει να κρατήσει τους λαθρομετανάστες μακριά από τις χώρες της και βρήκε τον κατάλληλο εταίρο την Ελλάδα !


Αν εμείς μπορούμε να έχουμε (30) τριάντα τέτοια κέντρα και να παρέχουμε τέτοιες υπηρεσίες να τα κάνουμε αύριο το πρωί και να τα διαθέσουμε στους Έλληνες Αστέγους ,Γερόντους, ανέργους και να γλυτώσουμε και το προσωπικό φύλαξης και καθαριότητος !

Δεν είναι δυνατόν να μαζεύουν τρόφιμα και υγειονομικό υλικό οι Γιατροί του Κόσμου ,Οι μαθητές της Κατεχόμενης Κύπρου να παρέχουν από το υστέρημα τους στους Έλληνες φτωχό διάβολους τρόφιμα και ρούχα !Η Κυβέρνηση Παπαδήμου και ο συγκεκριμένος υπουργός είναι εκτός τόπου και χρόνου !

Αν ακόμη και σήμερα μετά την συντεταγμένη χρεοκοπία μπορούμε να κατασκευάσουμε και συντηρήσουμε τέτοια κέντρα ,ενώ την ίδια στιγμή οι Στρατιώτες μας δεν έχουν ούτε κατά διάνοια κέτερινγκ και τα στελέχη του Στρατού μας Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί τρώνε συσσίτιο στις μονάδες που έχουν μαγειρέψει τα παιδιά μας ,που τα χρήζουμε μαγείρους και φροντίζουν οι ίδιοι για την καθαριότητα τους και φυλάνε οι ίδιοι τα Στρατόπεδα ….

Εδώ υπάρχει σχέδιο και μάλιστα καλά οργανωμένο !

Μήπως κάποιος που θα το μάθουμε αργότερα, έχει φροντίσει να διασκορπίσει τους λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα με στρατηγικό σχέδιο και φανταστείτε αύριο αυτά τα κέντρα να γίνονται κέντρα επισκέψεων διάφορων Μ.Κ.Ο ,Πρεσβευτών άλλων χωρών δείτε τον νέο Πασά πρεσβευτή της Τουρκίας σε πρόσφατη επίσκεψη στην Θράκη μας !


Για φανταστείτε Μουλάδες και χοτζάδες ν κάθε Παρασκευή να αλαλάζουν υπέρ του Αλλάχ και εναντίον των απίστων Χριστιανών !

Η Ιδιωτική εταιρία που θα αναλάβει την εσωτερική φύλαξη 300 άτομα σε κάθε κέντρο θα οπλοφορεί ; κατά παράβαση του Συντάγματος ; ή θα αντιμετωπίζει τους εξεγερμένους γιατί θα έχουμε και τέτοια με την στολή και το ύφος ;


Έχουμε την εκπαιδευμένους άνδρες ικανούς για αυτή την υπηρεσία σε τοπικό επίπεδο ; όχι βέβαια !!


Τι θα γίνει απολύτως τίποτε ο Χρυσοχοίδης έχει σχέδιο για να διώξει μερικές χιλιάδες λαθρομετανάστες από την Αθήνα για λόγους προεκλογικούς και τίποτε άλλο ! Αλλά δυστυχώς τους πειραματισμούς του Ραγκούση τις πληρώσαμε και τις πληρώνουμε ,για θυμηθείτε τις προλήψεις των αλλοδαπών στο υπουργείο επί Βούγια που προανήγγελλε η Αλ ΣΑΧΕΛ του Ιμπραήμ για διερμηνείς και άλλα σχετικά αφού την πληρώσαμε την κυρία πληρώσαμε και τον Βούγια ,μας μείνανε οι αραπάδες !


Αυτοί οι πειραματισμοί είναι επικίνδυνοι και μάλιστα σε εθνικό επίπεδο η πείρα μας λέει ότι τα στρατόπεδα λειτουργούν οργανωτικά και αντί να εφαρμόσουμε τον διασκορπισμό και την άμεση απέλαση ,τους ταΐζουμε, τους κοιμίζουμε ,τους γιατρεύουμε ,τους παρέχουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και μάλιστα δωρεάν !


Ε πιστεύεται αυτοί θα φύγουν από την Ελλάδα ; ¨όχι βέβαια απλά θα καρδαμώσουν και θα ξαμοληθούν στην επαρχία ζητώντας αυτό που ο Αλλάχ προστάζει σύμφωνα με την κουλτούρα τους και την θρησκεία τους ,δεν είναι αμαρτία να βιάσεις και μια άπιστη !

Εμείς, τι κάνουμε εμείς Πατριώτες ; Aπλά να στείλουμε τους ερασιτέχνες στο σπίτι τους και να πάρουμε την μοίρα μας και την Πατρίδα στα χέρια μας !


Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Βρήκαν τους αλλοδαπούς ληστές που ξυλοκόπησαν ζευγάρι στην Ζαχάρω Ηλείας

Μπορεί να πέρασαν δυόμισι μήνες από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένα ζευγάρι μέσα στο σπίτι του στην Ζαχάρω Ηλείας από ληστές, αλλά η υπόθεση εξιχνιάστηκε. Ωστόσο, οι δύο αλλοδαποί δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

   
Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος οδήγησε στα ίχνη των δυο Αλβανών ηλικίας 39 και 35 χρόνων, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι του ζεύγους στις 14 Ιανουαρίου παραβιάζοντας το παράθυρο του μπάνιου. Οι κακοποιοί επιτάθηκαν στον 63χρονο ιδιοκτήτη και τον χτύπησαν, ενώ απείλησαν με μαχαίρι την 56χρονη σύζυγο του για να τους αναγκάσουν να τους δώσουν χρήματα και τιμαλφή.

    
Οι δράστες άρπαξαν όλα κι όλα 60 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ, ενώ πήραν ένα κινητό και τα κλειδιά του σπιτιού και του αυτοκινήτου των θυμάτων με υο οποίο διέφυγαν.


Όταν το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο, οι αστυνομικοί το ερεύνησαν εξονυχιστικά και ανακάλυψαν τα αποτυπώματα των ληστών με τα οποία σχημάτισαν δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και την διαβίβασαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Αυτοί λεηλάτησαν το κέντρο της Αθήνας την ώρα που είχε παραδοθεί στις φλόγες!

Με εντολή εισαγγελέα, δόθηκαν στην δημοσιότητα 26 φωτογραφίες από τις λεηλασίες σε 4 καταστηματα στο κέντρο της Αθήνας στις 12/02/2012

- Οι φωτογραφίες, απομονώθηκαν από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που είχαν τα μαγαζιά

- Σε κάποια, αφού "ψώνισαν" ότι τους άρεσε, τους έβαλαν φωτιά

Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την αστυνομία, είναι σοκαριστικές. Ελληνες και αλλοδαποί-λαθρομετανάστες, μπαίνουν μέσα στα καταστήματα και τα λεληλατούν! 

Και σε κάποιες περιπτώσεις, όταν έχουν τελειώσει το κλέψιμο, τους βάζουν και φωτιά να τα κάψουν!

Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι φωτογραφίες, δόθηκαν στην δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή. Στα πρόσωπα που συμμετέχουν στους βανδαλισμούς, όσο και σε άλλους επίσης αγνώστους μέχρι στιγμής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πράξεις κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.










Κατηγορούνται, κατά περίσταση, για κλοπή, για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών βομβών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο για άνθρωπο, για έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, για εμπρησμό, για διατάραξη κοινής ειρήνης, καθώς και για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικών κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας τους.






Το βράδυ της Κυριακής (12-2-2012), κατά τη διάρκεια των επεισοδίων οι εικονιζόμενοι μπήκαν στα καταστήματα και πήραν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους!





Πρόκειται για τα εξής καταστήματα:

Ανταλλακτήριο Συναλλάγματος στην πλατεία Ομονοίας, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και πήραν χρήματα και μία οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Πώλησης Αθλητικών Ειδών στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου. Αφού παραβίασαν τα προστατευτικά ρολά ασφαλείας, μπήκαν μέσα και πήραν εμπορεύματα από το εσωτερικό του, ενώ πέταξαν αυτοσχέδιες βόμβες μολότωφ, και του έβαλαν φωτιά.

Πώλησης Ενδυμάτων στην οδό Πανεπιστημίου, στο οποίο αφού παραβίασαν δύο ρολά ασφαλείας, έσπασαν δύο τζαμαρίες, μπήκαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα.

Πώλησης Ηλεκτρικών Ειδών στη συμβολή των οδών Σταδίου και Δραγατσανίου, στο οποίο αφού παραβίασαν τα ρολά ασφαλείας και έσπασαν την τζαμαρία της κεντρικής εισόδου, προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό του και αφαίρεσαν εμπορεύματα.
















Όπως αναφέρει η αστυνομία, οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και της ευχερέστερης πραγμάτωσης της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.












Οποιοσδήποτε πολίτης διαθέτει ή γνωρίζει πληροφορίες για τα πρόσωπα που λεηλάτησαν το κατάστημα και απεικονίζονται στις είκοσι έξι (26) φωτογραφίες ή που γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τις έρευνες που διεξάγονται μπορεί να επικοινωνεί με τα τηλέφωνα 170, 1964, 1014 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.








Επίσης, εκτός από τηλεφωνική επικοινωνία, μπορεί να απευθυνθεί και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ctu170@hellenicpolice.gr

ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ. ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.


Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη των ανθρώπων που ευθύνονται για το θάνατο του 20χρονου αφγανού λαθρομετανάστη , ο οποίος βρέθηκε νεκρός από τραύματα με μαχαίρι, σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή Μάτσικα Ιωαννίνων.

Από τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν αναζητούνται τρεις συμπατριώτες του θύματος που κινούνται με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα, τα οποία έχουν πινακίδες κυκλοφορίας Αττικής.


Ήδη έχουν σταλεί τα στοιχεία τους σε όλη τη χώρα και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό τους. Πιθανότατα ανήκουν στα κυκλώματα που διακινούν λαθρομετανάστες με αμοιβή προς την Ιταλία..
newsit.gr

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

"Νόμιμοι" μετανάστες: Να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες! [video]

Ακόμη και οι μετανάστες που βγάζουν νόμιμα το μεροκάματό τους και πληρώνουν φόρους στο Ελληνικό κράτος, έχουν αγανακτήσει με την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο της Αθήνας. 
 
Μας κλέβουν, μας δέρνουν και μας μαχαιρώνουν οι παράνομοι λένε. 
 
Ζητάνε να φύγουν όλοι οι λαθρομετανάστες τώρα, χωρίς να μασήσουν τα λόγια τους. 
ΔΕΙΤΕ: 
 


ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΚΕ ΣΥΝΕΛΛΑΒΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟ ΚΑΙ ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ.

Πρόκειται για έναν 21χρονο υπήκοος Ιράκ και έναν 26χρονο από το Αφγανιστάν οι οποίοι κατηγορούνται για τα κατά περίσταση αδικήματα, της παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης εισόδου στη χώρα. 

Η σύλληψή τους έγινε σήμερα τα ξημερώματα στους Κωστακιούς της Άρτας από αστυνομικούς της ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.).

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν...2 πιστόλια αερίου κρότου λάμψης, 2 γεμιστήρες, 1 φυσίγγιο κρότου λάμψης των 9mm, 1 ζευγάρι γαντιών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, σε βάρος του 21χρονου αλλοδαπού εκκρεμούν και δύο καταδικαστικές αποφάσεις, συνολικής ποινής φυλάκισης δύο μηνών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

pamepreveza.gr