Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Ξάνθη: Στα χέρια της αστυνομίας οι αλλοδαποί δραπέτες

Οι δύο 28χρονοι αλλοδαποί απέδρασαν στις 25 Φεβρουαρίου από το Αστυνομικό Τμήμα Ξάνθης, όπου κρατούνταν για να απελαθούν στη χώρα τους.

 

Ξημερώματα της επόμενης μέρας, τους εντόπισαν αστυνομικοί στην περιοχή του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης και τους συνέλαβαν, αρχικά διότι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής στη χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο άνδρες, όχι απλώς κατά τη σύλληψή τους δήλωσαν ψεύτικα στοιχεία ταυτότητας, αλλά ήταν και οι δραπέτες που το είχαν σκάσει την προηγούμενη μέρα από το αστυνομικό τμήμα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους με τις κατηγορίες της «Απόδρασης κρατουμένου» και της «Ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης» θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Πηγη Newsit

Συνελήφθη αλβανός διαρρήκτης στην Κάρυστο

Ο αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης μέσα στον Ιανουάριου είχε διαπράξει τέσσερις κλοπές – διαρρήξεις σε σπίτια αφαιρώντας διάφορα αντικείμενα.

Μάλιστα, η σύλληψή του σημειώθηκε μία ημέρα μετά αφού «άνοιξε» δύο καταστήματα της περιοχής από τα οποία άρπαξε 300 ευρώ, μία τηλεόραση και έναν υπολογιστή.

ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΑΛΒΑΝΩΝ - ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΙΚΑΝ ΔΥΟ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ


Συνελήφθησαν δύο (2) αλλοδαποί, ενώ κατασχέθηκε ένα (1) πιστόλι και φυσίγγια.

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) ένοπλες ληστείες και τρεις (3) απόπειρες κλοπής σε οικίες στο Λέχαιο και στον Άσσο Κορινθίας, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου.


Συνελήφθησαν, τη Δευτέρα 20-2-2012 το πρωί, στο Λέχαιο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή.


Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, στο Λέχαιο Κορινθίας, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες και σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, βρήκαν και κατέσχεσαν, ένα (1) πιστόλι REPLICA και έξι (6) φυσίγγια κρότου. Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -1020- ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα, που βρέθηκαν στην κατοχή τους.

Οι κατηγορούμενοι κατά τη σύλληψη τους προέβαλαν αντίσταση στους αστυνομικούς.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος με τον 26χρονο, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών και απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων, σε οικίες:
  • Την (17-2-2012) το απόγευμα, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε οικία ημεδαπού και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την (8-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπής.
  • Την (15-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού.
  • Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού.
Επιπλέον, ο 26χρονος, είχε συλληφθεί την (30-9-2011) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Κορίνθου σε φυλάκιση δύο ετών, με τριετή αναστολή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.
Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

πηγη

Ζάκυνθος: Έπιασαν έναν από τους αλλοδαπούς δράστες του ''χρυσού'' ριφιφί σε κοσμηματοπωλείο!

Πρόκειται για έναν 24χρονο Αλβανό, που ήταν ο εγκέφαλος του χτυπήματος, με λεία 327.000€.

 

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε στον Λαγανά Ζακύνθου, ένας 24χρονος Αλβανός, για τον οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Γρεβενών.  
 
Ο 24χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι αναζητούνταν, διότι κατά το χρονικό διάστημα από 13 έως 15-03-2010, μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς συνεργούς του, με τη μέθοδο του ριφιφί, διέρρηξαν χρυσοχοείο στα Γρεβενά και αφαίρεσαν χρυσαφικά και τιμαλφή αξίας 327.000 ευρώ.
 
Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του μία καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Γρεβενών.

Bουλγάρα πούλησε 4 κιλά ηρωίνη σε αστυνομικό

Με κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην πόλη των Ιωαννίνων, αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν Αλβανό και συμφωνήθηκε η αγορά 4,25 κιλών ηρωίνης, τα οποία θα μετέφερε μέλος του κυκλώματος, έναντι του χρηματικού ποσού των 11.000 ευρώ.

Σε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, σήμερα τα ξημερώματα στα Ιωάννινα, στο προκαθορισμένο σημείο συνάντησης για την παραλαβή της συμφωνηθείσας ποσότητας ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθη η 39χρονη Βουλγάρα, κατά τη διαδικασία της παραλαβής.

Η δράστης παρέδωσε στον αστυνομικό, ο οποίος εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής, έναν ταξιδιωτικό σάκο που περιείχε τα ναρκωτικά.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ αναζητείται ακόμη ένας αλλοδαπός συνεργός της.

Σέρρες: Χειροπέδες στον 17χρονο αλλοδαπό που λήστεψε και στραγγάλισε ηλικιωμένο!

Το στυγερό έγκλημα είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

 

Η σύλληψη του 17χρονου αλλοδαπού έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (28-02-2012). Σε αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί από τον Ανακριτή Σερρών ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και ληστεία κατά συναυτουργία που έγινε στις 11.02.2012 στην Κρηνίδα Σερρών σε βάρος 72χρονου.

Τότε ο 17χρονος μαζί με έναν 23χρονο ομοεθνή του, είχαν στραγγαλίσει τον ηλικιωμένο και είχαν βουτήξει 800 ευρώ αλλά και χαρτονομίσματα και νομίσματα δραχμών και κυπριακών λιρών. Τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό, ο γιος του και ένας γείτονας.

Ο 17χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση ενόπλων ΡΟΜΑ σε καταυλισμό στις Αχαρνές. ΑΒΑΤΟ για τις αρχές με τις ευλογίες των “αντιρατσιστών”

Δύο αστυνομικοί τραυματίες από επίθεση ενόπλων σε καταυλισμό στις Αχαρνές: τα θύματα της χθεσινής ημέρας, σε έναν πόλεμο που μαίνεται στην καρδιά του ελλαδιστάν. Θύματα από την πλευρά των κακοποιών δεν υπήρξαν ούτε αυτή τη φορά…

Ο κοινωνικός ιστός της χώρας έχει βαρέσει διάλυση στην κυριολεξία. Από το αστυνομικό δελτίο μεταφέρω μία είδηση, αφού πρώτα περιγράψω το πλαίσιο στο οποίο είναι αναγκασμένοι να κινούνται οι “γηγενείς κάτοικοι της Ελλάδος του μνημονίου”. 

Στα δυτικά άκρα της πόλης (από Αχαρνές μέχρι Ασπρόπυργο) έχουν ξεφυτρώσει ζώνες υψηλής εγκληματικότητας, εμπορίου ναρκωτικών και όπλων, οι οποίες αποτελούν άβατο για τις Αρχές. Αναφερόμαστε στους καταυλισμούς των ρομά, που αν αστυνομικός επιχειρήσει να εισέλθει για να καταστείλει το έγκλημα, τότε στην καλύτερη περίπτωση αποχωρεί άπραγος και τραυματίας. 

Η συνέχεια από το χθεσινό αστυνομικό δελτίο:
Αχαρνές: Πυρά κατά αστυνομικών στον καταυλισμό των ρομά – Δύο τραυματίες: Σκηνές άγριας δύσης εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στο Μενίδι. 
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο σε ένα τζιπ στο Καπανδρίτι επί της εθνικής Αθηνών-Λαμίας. Ο οδηγός πάτησε γκάζι και κατευθύνθηκε προς Μενίδι. 
Μπήκε στο καταβλητικό των Roma με τους αστυνομικούς να τον ακολουθούν. Ξαφνικά οι αστυνομικοί άρχισαν να δέχονται επίθεση από ομάδα ατόμων που άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και αντικείμενα εναντίον τους. Δύο αστυνομικοί έχασαν τον έλεγχο της μηχανής με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. 
Από τις πέτρες και τα αντικείμενα έπαθαν ζημιές μια μηχανή και ένα περιπολικό. Χρειάστηκε επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ για να μπει τάξη. Όμως και πάλι κάποιοι δεν σταμάτησαν. Αντίθετα δυο άτομα έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών που ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς ωστόσο κανείς να τραυματιστεί”.

Όσοι επιμένουν να μιλούν για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και ανθρώπινα δικαιώματα, θα έπρεπε να εστιάσουν το πρόβλημα στους Έλληνες, οι οποίοι αποτελούν πλέον την Νο1 ευπαθή κοινωνική ομάδα, της οποίας τα ανθρώπινα δικαιώματα πρέπει να διαφυλαχθούν. Για να γίνει όμως αυτό χρειάζεται πραγματική εθνική ηγεσία, που θα καθαρίσει τη χώρα από τα κοινωνικά παράσιτα, που εγκληματούν ασύδοτα και ανεξέλεγκτα.

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη Βούλγαρου ληστή που είχε γρονθοκοπήσει ηλικιωμένο για να τον ληστέψει.

Πρωταγωνιστής της υπόθεσης, ένας 46χρονος Βούλγαρος που είχε κάνει ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου. Συγκεκριμένα μπήκε και προσπάθησε με τη μέθοδο της απασχόλησης και με έντεχνο τρόπο, να αποσπάσει από τον άτυχο παππού χρηματικό ποσό.


Του είπε το γνωστό παραμύθι: ότι δήθεν ένα από τα παιδιά του, του χρωστάει χρήματα. Ο ηλικιωμένος δεν ''τσίμπησε''. Τότε ο δράστης άρχισε να γρονθοκοπεί το θύμα του και τελικά, κατάφερε να βουτήξει 170€ που υπήρχαν στο πορτοφόλι του, αλλά και μία κασετίνα με απομιμήσεις κοσμημάτων.

Τράπηκε σε φυγή και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες της αστυνομίας, με βάση τις περιγραφές του ηλικιωμένου.

Την επόμενη μέρα, ο δράστης πήγε μόνος στο αστυνομικό τμήμα (!) ατάραχος, για να διευθετήσει προσωπικές του εκκρεμότητες (παραλαβή κρατικών πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτου που του είχαν αφαιρεθεί προγενέστερα).

Ατύχησε όμως! Αστυνομικοί πρόσεξαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και αμέσως ειδοποίησαν τον ηλικιωμένο.

Εκείνος τον αναγνώρισε και λίγο αργότερα, ο 46χρονος ομολόγησε τη ληστεία που είχε διαπράξει. Πλέον το λόγο παίρνει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ηγουμενίτσα: Στα χέρια των αρχών δύο Αφγανοί δουλέμποροι και λαθρομετανάστες

Οι δύο Αφγανοί ηλικίας 46 και 29 , συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα και είναι μέλη κυκλώματος, που διακινεί λαθρομερανάστες. 

 

Συνελήφθησαν επίσης και 12 λαθρομετανάστες, υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας από 18 έως 23 ετών, ενώ αναζητείται ένα ακόμη μέλος του κυκλώματος.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, εντόπισαν στο Νέο Λιμένα Ηγουμενίτσας 2 επιβατικά αυτοκίνητα, με τα οποία, όπως διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο, οι διακινητές μετέφεραν τους 12 Αφγανούς λαθρομετανάστες, για να τους προωθηθούν στο εξωτερικό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι διακινητές παρέλαβαν τους λαθρομετανάστες από διάφορα σημεία της Αθήνας, με τελικό προορισμό την Ιταλία, μέσω Ηγουμενίτσας.

Οι διακινητές, με την επιστροφή τους στην Αθήνα, θα πληρώνονταν για τη μεταφορά από μέλος του κυκλώματος το ποσό των 700 ευρώ για κάθε λαθρομετανάστη.
Τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν από τους διακινητές κατασχέθηκαν ενώ κατασχέθηκαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ηγουμενίτσας ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τη σύλληψη των συνεργών τους και τον εντοπισμό τυχών άλλων εμπλεκομένων.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κρήτη: Αλβανός φιλικά φιλικά.. του έκλεψε τον υπολογιστή!

Δε σεβάστηκε τη "φιλία" που τον συνέδεε με τον 60χρονο και τον έκλεψε! Ο λόγος για έναν 20χρονο Αλβανό, που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης (31-01-2012) στο Ηράκλειο για κλοπή, μαζί με έναν 23χρονο συνεργό του.

Όπως κατήγγειλε ο 60χρονος, προχθές το απόγευμα, ο 20χρονος μαζί με δύο ακόμη άτομα, μπήκαν στο σπίτι του και εκμεταλλευόμενοι την απουσία του, του έκλεψαν ένα ηλεκτρονικό υπολογιστή, αξίας 800 ευρώ.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων, εντοπίσθηκαν από Αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου, οι δύο νεαροί, οι οποίοι ομολόγησαν ότι διέπραξαν την κλοπή μαζί με ένα τρίτο άτομο αγνώστων στοιχείων, το οποίο αναζητείται.

Οι συλληφθέντες παρέδωσαν το φορητό υπολογιστή, ο οποίος αποδόθηκε στον παθόντα.

Σε ΛΑΘΡΟμετανάστες καταλήγει η βοήθεια των Ελλήνων της Κύπρου στους Ελλαδίτες!

eranosΚι όμως!
Κάποιοι στην Ελλάδα, γυρίζουν την πλάτη τους στους Έλληνες και παραδίδουν τη βοήθεια που προορίζεται για τα Ελληνόπουλα που υποφέρουν από την ανέχεια, στους λαθρομετανάστες!

Προσέξτε:

«Ύστερα από έρευνα που έκανε το ΚΥΠΕ, με τη συνδρομή του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, επέλεξε να βοηθήσει το Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης.

Το σχολείο βρίσκεται στην Ξηροκρήνη και φιλοξενεί σήμερα 45 μαθητές από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, την Αλβανία και τη Ρουμανία».


Ναι, αυτό δίνουν τα ίδια τα πρακτορεία ειδήσεων, με υπερηφάνεια, για το που καταλήγει η βοήθεια των Κυπρίων αδερφών μας!

Και ποια «έρευνα» έκαναν;
Πλέον, οι Έλληνες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, στην ίδια τους την πατρίδα.

Ρωτήθηκαν όσοι Έλληνες πρόσφεραν βοήθεια στην Κύπρο για Έλληνες (φωτογραφία από σχετική εκδήλωση στην Κύπρο), για αυτή την «επιλογή»;

Τίποτα άλλο.

elkosmos

Προσαγωγή Αλβανού για τη μεγάλη ληστεία του μουσείου στην Ολυμπία

Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας 77 αρχαιολογικών θησαυρών από το μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, βρίσκεται η αστυνομία μετά την προσαγωγή νεαρού Αλβανού, ο οποίος φέρεται να είναι μέλος συμμορίας που λήστευε κοσμηματοπωλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο ληστείες κοσμηματοπωλείων είχαν γίνει πέρυσι σε Ολυμπία και Κρέσταινα.

Τα μέλη της οργάνωσης είναι γνωστά στην αστυνομία και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αναμένεται να προκύψουν νέα στοιχεία.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι αποτυπώματα που βρέθηκαν στο μουσείο αλλά και οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, συνάδουν με το προφίλ του συλληφθέντα.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενοι οι ύποπτοι - των οποίων τα μουσεία δεν είναι ο "φυσιολογικός" στόχος - να έδρασαν για λογαριασμό κάποιου συλλέκτη.

Άγιος Παντελεήμονας : Αλλοδαποί μπήκαν σε μπαρ και πυροβόλησαν άλλον αλλοδαπό!

Μία γυναίκα 29 ετών από την Γεωργία και ένας 32χρονος Αλβανός μπήκαν σε ένα καφέ μπαρ στην οδό Αχαρνών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Τότε ο 32χρονος πυροβολεί με πιστόλι έναν 37χρονο Ιρακινό ύστερα από εντολή που του έδωσε μια 26χρονη επίσης από την Γεωργία.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν σήμερα το πρωί ενώ ο 32χρονος Αλβανό αναζητείται.

Σε βάρος του Αλβανού υπηκόου είχε σχηματισθεί Δικογραφία το 2006, από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου, εκβιασμούς, προστασία σε καταστήματα, ληστείες και άλλα αδικήματα.

Λάρισα: Πρωτοφανές! Πακιστανοί τσαντάκηδες επιτέθηκαν σε γυναίκα με πριόνι!

Τελευταίο θύμα τριών Πακιστανών, μια 57χρονη κάτοικος της πόλης, που το πρωί της Πέμπτης (23-02-2012), δέχθηκε επίθεση από τους αδίστακτους ληστές, την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο του άντρα της. 

 

Οι αλλοδαποί δράστες στην προσπάθεια να της κλέψουν την τσάντα που κρατούσε, την χτύπησαν και έκοψαν το λουρί της με πριόνι!


Το ζευγάρι των Λαρισαίων αντέδρασε και αντιστάθηκε με αποτέλεσμα οι τρεις Πακιστανοί, 22 , 27 και 35 ετών αντίστοιχα, να συλληφθούν από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο.

Στην κατοχή του 22χρονου, βρέθηκε ένα μαχαίρι κουζίνας μήκους 19 εκατοστών με μήκος λεπίδας 9 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκε ένα πριόνι μήκους 42 εκατοστών και μήκους λάμας 27 εκατοστών...!

Σύμφωνα με το thessalianews.gr, οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας ενώ προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Βοιωτία: Ρουμάνος έσφαξε ταξιτζή, πατέρα δύο παιδιών, για 40€!

Συγκλονιστικά τα στοιχεία της στυγερής δολοφονίας - Δράστης ένας 35χρονος Ρουμάνος που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας - Διαβάστε όλα όσα προηγήθηκαν πριν το έγκλημα που συγκλόνισε το Σχηματάρι.
 
Η δολοφονία έγινε το βράδυ της 21ης Ιανουαρίου του 2012. Την επόμενη μέρα, φύλακας της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας στο Σχηματάρι Βοιωτίας, ενημέρωσε την αστυνομία πως σε αγροτική οδό, ήταν ακινητοποιημένο ένα ταξί, με αναμμένη τη μηχανή, χωρίς να υπάρχει κάποιο άτομο μέσα.
Από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο χώρο, βρέθηκε κοντά στο ταξί, σε παρακείμενο χωράφι, νεκρός ο 57χρονος ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών. 

Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου. Έρευνες που κράτησαν μέχρι χθες το βράδυ (23-02-2012) όταν εντοπίστηκε ο δολοφόνος. Ένας 35χρονος Ρουμάνος, που διέμενε στην Οινόη μαζί με άλλους ομοεθνείς του και εργαζόταν περιστασιακά σε μεγάλο εργοστάσιο της περιοχής.

Ο δολοφόνος την νύχτα του εγκλήματος ήταν στη Χαλκίδα και πήρε τη μοιραία κούρσα, που στοίχισε τη ζωή στον 57χρονο ιδιοκτήτη του μισού ταξί, ο οποίος προσπαθούσε να βγάλει το νυχτοκάματο, για να πάει στην Οινόη. Σύμφωνα με την αστυνομία, δράστης και θύμα άρχισαν να λογομαχούν για το κόμιστρο. Ο ταξιτζής δεν είχε βάλει ταξίμετρο και όταν έφτασαν στον τελικό προορισμό ζήτησε από τον Ρουμάνο 40€.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να λογομαχούν και ο 57χρονος σταμάτησε το ταξί. Ακολούθησε πάλη. Οι δύο άνδρες βγήκαν έξω από το ταξί και συνέχισαν να παλεύουν. Ο 35χρονος Ρουμάνος τον μαχαίρωσε στο λαιμό, στην κοιλιά και στα χέρια. Ο ταξιτζής λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έπεσε νεκρός.

Ο δράστης πριν φύγει βούτηξε το κινητό τηλέφωνο του οδηγού. Και αυτό ήταν το μοιραίο του λάθος. Μετά από συστηματική αστυνομική έρευνα, οι άνδρες της ασφάλειας Λιβαδειάς κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου και στη συνέχεια να δέσουν με εργαστηριακές εξετάσεις του εγκληματολογικού τα πειστήρια του εγκλήματος.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν Τούρκο για την έκρηξη στη γιάφκα της Τριανδρίας!

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται 53χρονος Τούρκος, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να συνδέεται με τη γιάφκα που αποκαλύφθηκε σε υπόγειο διαμέρισμα στην περιοχή Τριανδρία της Θεσσαλονίκης, μετά την έκρηξη χειροβομβίδας που σημειώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο και κατά την οποία έχασε τη ζωή του ένας 32χρονος Κούρδος.

Ο 53χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα (21-02-2012) στη Θεσσαλονίκη βάσει σχετικού εντάλματος των ανακριτικών αρχών, διότι αποτυπώματά του είχαν βρεθεί στο συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Όπως έγινε γνωστό, σε βάρος του αποδίδονται κακουργηματικές κατηγορίες για κατασκευή, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για να προξενήσουν κίνδυνο σε άνθρωπο από κοινού, και για προμήθεια και κατοχή πολεμικού υλικού με σκοπό τον παράνομο εφοδιασμό ομάδας από κοινού.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 Οκτωβρίου και αποδόθηκε σε ατύχημα. Σε ειδική κρύπτη στην κουζίνα του διαμερίσματος είχε βρεθεί βαρύς οπλισμός. Μεταξύ άλλων αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που ανέλαβαν την υπόθεση κατέσχεσαν ένα αντιαρματικό ανατολικού τύπου οπλισμένο με βλήμα Μ80 των 64 χιλιοστών, ένα υποπολυβόλο Καλάσνικοφ με τέσσερις γεμιστήρες, ένα υποπολυβόλο τύπου Σκόρπιον, ένα πολυβόλο ΑΚ, ένα πολυβόλο παλιού τύπου, 600 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, 14 πυροκροτητές χειροβομβίδων, εννέα αμυντικές χειροβομβίδες και τέσσερις επιθετικές, δύο νάρκες κατά προσωπικού, καθώς επίσης ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Λίγες μέρες μετά την έκρηξη, η οργάνωση ''Επαναστατικό Απελευθερωτικό Λαϊκό Μέτωπο'' (DHKP-C), με προκήρυξή της, ανέφερε ότι ο 32χρονος Κούρδος, που έχασε τη ζωή του, ήταν μέλος της και συμμετείχε σε επιχειρήσεις στην Μαύρη Θάλασσα

ΑΛΒΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ 600 ΧΡΥΣΕΣ ΛΙΡΕΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνες του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, κλοπή, που είχε διαπραχθεί, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 2-9-2011 σε οικία, στην Ξάνθη.

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχείς έρευνες των αστυνομικών, προέκυψαν τα στοιχεία δύο δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Πρόκειται για δύο (2) αλλοδαπούς υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 41 και 30 ετών, οι οποίοι τις πρώτες πρωινές ώρες της 2-9-2011, εισήλθαν σε οικία στην Ξάνθη και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της:

- το χρηματικό ποσό των 600 λιρών Αγγλίας

- το χρηματικό ποσό των 230 Ευρώ

- δύο (2)κινητά τηλέφωνα

- τέσσερις (4) ηλεκτρονικές συσκευές

- δύο (2)κάρτες ανάληψης χρημάτων

- μία (1) μαύρη τσάντα

- δέκα (10) πούρα

- διάφορα έγγραφα

Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στο σπίτι των δύο αλλοδαπών δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, το ένα από τα κινητά τηλέφωνα και μία από τις ηλεκτρονικές συσκευές, τα οποία και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δύο δραστών θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, για τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες περιπτώσεις κλοπής.

Βούλγαροι γροθοκόπησαν αγρια και λήστεψαν ομοεθνή τους για 50 ευρω.

Όλα έγιναν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, σε εγκαταλελειμμένο κτίσμα, που διέμενε ο 42χρονος Βούλγαρος. Είχε πέσει για ύπνο όταν ξαφνικά βρέθηκε απέναντι σε δύο ομοεθνείς του, που είχαν καταφέρει να εισβάλουν. Οι δράστες αφού τον γρονθοκόπησαν, άρχισαν να τον μαχαιρώνουν στα πόδια και τα χέρια.

Ο 42χρονος άρχισε να αιμορραγεί και σωριάστηκε στο πάτωμα. Οι ληστές, που πιθανότατα είχαν προηγούμενα μαζί του, άρχισαν να ψάχνουν στις τσέπες του παντελονιού του για χρήματα. Βρήκαν 50€ και τον άφησαν αιμόφυρτο να χαροπαλεύει. 

Κάτοικοι της περιοχής που άκουσαν τις φωνές του θύματος, ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο 42χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

ΑΡΘΡΟ : ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ο χωματόδρομος με τις λεύκες, ένα χιλιόμετρο μακριά από την κεντρική γέφυρα της Αδριανούπολης, δεν είναι πια αφύλακτος. 
 
Εδώ και μήνες ένας - και μόνο - αστυνομικός ρεμβάζει στην ομίχλη. Οι χωρικοί της γειτονικής Μπόσνα μιλούν ακόμα για φορτηγάκια που διασχίζουν τα εδάφη τους, γεμάτα, όπως λένε, με «άντρες μαύρους σαν το κάρβουνο». Παρά τις εξαγγελίες για πιο εντατική εκατέρωθεν αστυνόμευση, τα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα παραμένουν ο πιο δημοφιλής δρόμος για όποιον θέλει να βρεθεί παράνομα από την Ανατολή στη Δύση με τα πόδια.
 
«Τους βλέπω να περνούν από εδώ. Μούσκεμα, βουτηγμένοι στις λάσπες. Ταλαίπωροι. Κάθε μέρα, έστω και ένας», λέει ο Ευάγγελος Κανίδης, ιδιοκτήτης βενζινάδικου στη Νέα Βύσσα Εβρου. Μπροστά από τις αντλίες του σταθμεύει κάθε μέρα η περίπολος της Frontex, της ευρωπαϊκής υπηρεσίας φύλαξης των συνόρων. Εκεί συγκεντρώνουν κάθε χάραμα τους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες και τους οδηγούν στο κέντρο κράτησης στο Φυλάκιο. 
 
Τα καραβάνια των μεταναστών δεν έχουν διακόψει τα δρομολόγια. Σύμφωνα με τη Frontex, το δεύτερο τρίμηνο του 2011 πιάστηκαν 12.021 μετανάστες που διέσχιζαν παράνομα τα ελληνικά σύνορα. Ροή αυξημένη κατά 66% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους.
 
Η Αδριανούπολη παραμένει το πέρασμά τους. Το ταξίδι όμως ξεκινά από την Κωνσταντινούπολη. Πύλη εισόδου των μεταναστών από χώρες της Βόρειας Αφρικής είναι το αεροδρόμιο Ατατούρκ. Η Τουρκία έχει καταργήσει τη βίζα με αυτά τα κράτη για να διευκολύνει τις εμπορικές συναλλαγές. 
 
Ενδεικτικό είναι ότι τους επτά πρώτους μήνες του 2011, σύμφωνα με τα στατιστικά του τουρκικού Στρατού, οι συλλήψεις Αιγυπτίων στα σύνορα έχουν αυξηθεί κατά 100% και Τυνήσιων κατά 50%.
Πέρσι, μετά το αεροπορικό ταξίδι, η παραμονή των μεταναστών στην Τουρκία δεν κρατούσε πάνω από δύο μερόνυχτα. 
 
Με την τελευταία διανυκτέρευση συνήθως σε κάποιο κεντρικό ξενοδοχείο της Αδριανούπολης, προς δέκα ευρώ τη βραδιά. Η συμφωνία με τους διακινητές όμως έχει κλειστεί προτού μπουν οι μετανάστες στο αεροπλάνο. Στη γειτονιά Κουμκαπί της Κωνσταντινούπολης μπορεί κάποιος να βρει σε Ιντερνετ καφέ πλαστά διαβατήρια ή ταξιδιωτικά έγγραφα του ΟΗΕ για πρόσφυγες. 
 
Πριν από το 2003 οι διακινητές χρέωναν 100 δολάρια το κεφάλι για να οδηγήσουν κάποιον στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα. Σήμερα η ταρίφα έχει ανέβει στα 1.000, ενώ ένα πλαστό ευρωπαϊκό διαβατήριο κοστίζει έως και 10.000 ευρώ. Με αυτές τις τιμές, όλο και περισσότεροι μετανάστες δεν ρισκάρουν το άμεσο πέρασμα. Και η στάση τους στην Κωνσταντινούπολη παρατείνεται.

Στα σοκάκια. Το βλέπεις στο Κουμκαπί και το Ταρλάμπασι, γειτονιές της Κωνσταντινούπολης που συγκεντρώνουν τους ταξιδιώτες της απόγνωσης. Στα σοκάκια τους έχουν ανοίξει νέα μαγαζιά που προσφέρουν τηλεκάρτες για όσους θέλουν να επικοινωνήσουν με το Αφγανιστάν ή το Μαρόκο. Αρκετοί μετανάστες ζουν πλέον εκεί, όπου τα νοίκια είναι φτηνά και οι ευκαιρίες απασχόλησης άφθονες. 
 
Πληρώνονται με 65 ευρώ την εβδομάδα δουλεύοντας σε μαγαζιά με δερμάτινα και υφάσματα ή στις οικοδομές. Το εισόδημα μικρό, αλλά προτιμούν αυτή τη λύση. Συμπατριώτες τους λένε ότι στην Ελλάδα θα αντιμετωπίσουν μεγαλύτερες δυσκολίες. Προσπαθούν να συγκεντρώσουν όσο περισσότερα μπορούν. Πιστεύουν ότι αν έχουν αρκετά χρήματα το πέρασμα από την Ελλάδα προς τη Δυτική Ευρώπη θα είναι πιο γρήγορο. Αλλωστε οι περισσότεροι μόλις φτάσουν στην Τουρκία δεν έχουν ξοδέψει όλες τους τις οικονομίες. 
 
Ακόμα κι αν μαζέψουν αρκετά, κανείς δεν τους εγγυάται ότι θα βρουν δίοδο στη Δύση. Πρόσφατα, σε μία από τις πολυκατοικίες-υπνωτήρια γύρω από την Ομόνοια μια παρέα νεαρών Αφγανών ρωτούσε γιατί δεν τους επιτρέπουν οι Αρχές να περάσουν ανενόχλητοι στην Ιταλία.

Δεν γνώριζαν για τη συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ που προβλέπει την προώθηση των παράνομα εισερχόμενων μεταναστών στην πρώτη χώρα εισόδου τους στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Και ζητούσαν να τους μεταφράσουμε τα χαρτιά με τις 90 μέρες διορίας που τους είχαν δοθεί μετά τη σύλληψή τους από την Αστυνομία. Ηταν το διάστημα μέσα στο οποίο έπρεπε να εγκαταλείψουν - με κάποιον τρόπο - την Ελλάδα.



32.667
μετανάστες εισήλθαν παράνομα στην Τουρκία το 2010
11.400
πρόσφυγες και...
500
διακινητές συνέλαβαν οι Αρχές της Αδριανούπολης το 2010
350
παράνομα εισερχόμενοι μετανάστες εντοπίστηκαν σε μια μέρα στην Ορεστιάδα τον Νοέμβριο του 2010
ΠΗΓΕΣ: Frontex , Αστυνομικές Αρχές Αδριανούπολης

Από tanea που ξαφνικά εκεί που λιβάνιζαν τους λαθροεποίκους ανακάλυψαν ότι "έχουμε πρόβλημα" όταν μπήκαν πλέον μέσα στην Ελλάδα πάνω απο 4 εκατομμύρια....

Αρχαία Ολυμπία:Λύνεται ο γρίφος της ληστείας του μουσείου-Ψάχνουν Αλβανό σεσημασμένο!

Σε Αλβανό υπήκοο που έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν για διάφορα αδικήματα, φέρεται να ανήκουν τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο ύφασμα και την μονωτική ταινία, μετά την ένοπλη ληστεία στο Μουσείο Ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας στην Ολυμπία.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, που επικαλείται πληροφορίες της Αστυνομίας, ο εν λόγω κακοποιός ενδέχεται να είχε συμμετάσχει και στις ληστείες κοσμηματοπωλείων που είχαν γίνει πριν ένα χρόνο τόσο στην Ολυμπία όσο και στην Κρέστενα.

Το υλικό από την κάμερα που έχει καταγράψει τις κινήσεις των δύο δραστών, αποκωδικοποιήθηκε από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και πλέον οι έρευνες στρέφονται προς το συγκεκριμένο πρόσωπο - αλβανό σεσημασμένο κακοποιό. Οι διωκτικές Αρχές έχουν καταλήξει ότι δεν πρόκειται για έμπειρους αρχαιοκάπηλους που γνώριζαν τι θα πάρουν από τις αίθουσες του μουσείου. Σημαντική βοήθεια στις έρευνες θα προσφέρει και το υλικό από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ωστόσο αν και στο βίντεο έχουν καταγραφεί οι κινήσεις δύο ατόμων, η αστυνομία ψάχνει και ένα τρίτο που είχε ενεργό ρόλο στη ληστεία. Όπως εκτιμάται οι δυο ληστές, αφού άρπαξαν τους αρχαιολογικούς θησαυρούς έφυγαν με τα πόδια και κατευθύνθηκαν σε συγκεκριμένο σημείο που τους περίμενε ο συνεργός τους με αυτοκίνητο.

Συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η αστυνομία, καθώς εντόπισε πατημασιές από τρία διαφορετικά άτομα. Από εκεί και μετά οι δράστες είτε διέφυγαν με ταχύπλοο από κοντινή και απόμακρη παραλία, είτε πήγαν σε κάποιο κρησφύγετο στην ευρύτερη περιοχή όπου και παραμένουν μέχρι να κοπάσει ο θόρυβος.

Μεγάλη επιχείρηση «σκούπα» της Αστυνομίας στη Λακωνία

Έπειτα από διενέργεια  ελέγχων  σε μεγάλο αριθμό ατόμων και οχημάτων, προσήχθησαν 51 άτομα και συνελήφθησαν 17 άτομα.

Ειδικά συνελήφθησαν :
Τρεις ΡΟΜΑ, για καταδικαστικά έγγραφα.
Δύο Έλληνες, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Δύο αλλοδαπές, για παράνομα τυχερά παιχνίδια.
Δέκα αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να  οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Σύλληψη ΑΛΒΑΝΟΥ για απόπειρα ανθρωποκτονίας ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ

Ένας 41χρονος αλλοδαπός, εναντίον του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας, συνελλήφθη προχτές το μεσημέρι στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής.

Ο Αλβανός υπήκοος που πηγαινοέρχεται μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας, διέμενε το 2009 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου φέρεται να εμπλέκεται σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μάλιστα, ο ανακριτής της δικαστικής υπηρεσίας Ηρακλείου, είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης κατά του 41χρονου.

Ο τελευταίος μετέβη προχτές το μεσημέρι στο Τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, με σκοπό να εξέλθει στην Αλβανία. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο ταξιδιώτης δεν ήταν και τόσο …αθώος. Αντιθέτως, το όνομά του είναι καταχωρημένο στον κατάλογο ανεπιθύμητων, καθώς ο 41χρονος αλλοδαπός έχει σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας που σημειώθηκε τον Ιούνιο του 2009 στον Κρουσώνα Ηρακλείου.

Χθες (16-02-2012) το μεσημέρι στην Κρυσταλλοπηγή - Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν 41χρονο αλλοδαπό σε βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Καστοριάς, ενώ θα υπάρξει συνεργασία με τις δικαστικές αρχές Ηρακλείου για τα περαιτέρω.

Χ.Β.
e-ptolemeos.gr

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν τους τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που λήστευαν περαστικούς

Συνελήφθησαν ένας 17χρονος "ομογενής" και 2 αλλοδαποί ηλικίας 19 και 21 ετών!
Είχαν κάνει 7 ληστείες στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!


Λίγες ώρες πριν τη σύλληψή τους, με την απειλή αιχμηρών αντικειμένων έκλεψαν από έναν 26χρονο, μία ηλεκτρονική συσκευή και μία χρυσή αλυσίδα. Κάπως έτσι, οι αστυνομικοί άρχισαν να χτενίζουν την περιοχή για να τους βρούν.

Κι όταν τους εντόπισαν, διαπίστωσαν από την έρευνα ότι οι νεαροί,  από το Νοέμβριο του 2011 έως το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους, είχαν φτιάξει εγκληματική ομάδα για να ληστεύουν άτομα, κυρίως νεαρής ηλικίας, εκμεταλλευόμενοι το χαμηλό φωτισμό τις βραδινές ώρες.

Έκλεψαν κινητά τηλέφωνα, κοσμήματα, προσωπικά αντικείμενα, χρηματικά ποσά και ένα ποδήλατο.
Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 24 κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα των θυμάτων, ορισμένα από τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ, ΛΗΣΤΕYΟΥΝ,ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ & ΜΚΟ ΓΙΑ "ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ" ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

pameΑπαγάγουν ο ένας τον άλλον για λύτρα, ληστεύουν, συμπλέκονται μεταξύ τους και τρώνε... αδέσποτα σκυλιά αλλά και κατοικίδια που κλέβουν!

Η σιωπή των φιλοζωικών οργανώσεων, μετά το τελευταίο περιστατικό της ανακάλυψης από την ΕΛΑΣ στην Κρήτη 12 κουταβιών που προορίζονταν για... φάγωμα (!) σε σπίτι όπου διέμεναν Πακιστανοί, μιλά από μόνη της για το ποια είναι η πραγματική προτεραιότητα των «προοδευτικών». Από την άλλη, το συμβάν από μόνο του καταρρίπτει τα όποια επιχειρήματα υπέρ της πολυπολιτισμικότητας.

Όπως μας καταγγέλλουν κάτοικοι των νοτίων προαστίων, ολόκληρες αγέλες αδέσποτων, έχουν εξαφανιστεί. Και μπορεί η ελληνική Πολιτεία να μην αποτελεί πρότυπο στην φροντίδα των ζώων, αλλά από την άλλη, κανείς δεν δίνει το δικαίωμα στους λαθρομετανάστες να. τρώνε τα σκυλιά!

Μάλιστα, οι Ασιάτες αυτοί, αφού έχουν «εξαφανίσει» τα αδέσποτα (έχουν καταγγελθεί και κλοπές ζωοτροφών από αυτούς έξω από pet shops!), έχουν αρχίσει και κλέβουν κατοικίδια, προκαλώντας πολύ πόνο στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης, τώρα τελευταία έχουν επιδοθεί στην κλοπή χαλκού από τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ και από τις γραμμές του ΟΣΕ, δημιουργώντας έτσι μεγάλους κινδύνους στο κοινωνικό σύνολο.

Πλέον, οι Πακιστανοί επιτίθενται και σε ηλικιωμένους Έλληνες. Στο κέντρο των Αθηνών, τα περιστατικά είναι αναρίθμητα. Όπως επίσης και κρούσματα αποκρουστικών πράξεων από Πακιστανούς, όπως το περιστατικό στο Τυμπάκι, για τη ληστεία και το βιασμό ενός 13χρονου παιδιού, υπόθεση που έφτασε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου.

Επίσης, μεγάλη είναι και η συμμετοχή τους στη διακίνηση ναρκωτικών. Και όλα αυτά φυσικά με την προκλητική ανοχή μεγάλου τμήματος του πολιτικού φάσματος, που τρέμει μόνο και μόνο στην ιδέα μην κατηγορηθεί για «ρατσισμό» και «ξενοφοβία», αλλά και με τη συνδρομή διαφόρων ΜΚΟ, που σπεύδουν να υπερασπιστούν τους λαθρομετανάστες, ακόμα και όταν οι τελευταίοι συλλαμβάνονται για φρικτά εγκλήματα.

elkosmos

Άρτα : Συμπλοκές λαθρομεταναστών. Πέταγαν εικόνες ο ένας στον άλλο..!

Αφγανοί λαθρομετανάστες πιάστηκαν στα χέρια στο Ιμαρέτ της Αρτας και ξέσπασαν στις εικόνες. Πέταξαν πέντε από αυτές στην αυλή και τις κατέστρεψαν, ενώ οι αρχαιολόγοι διαβεβαιώνουν πως οι συγκεκριμένες εικόνες δεν έχουν καμία αρχαιολογική και οικονομική αξία.

Το περιστατικό σημειώθηκε αργά το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, όταν μία παρέα αλλοδαπών λογομάχησε έντονα μέσα στο Φεΐκ Πασά Τζαμί, ένα από τα παλαιότερα οθωμανικά μνημεία της Αρτας.

Οι δράστες βγήκαν στην αυλή, όπου συνέχισαν τον καβγά, ενώ ένας από αυτούς πέταξε σε άλλους πέντε εικόνες.

Αστυνομικοί συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν 18χρονο Αφγανό λαθρομετανάστη και αναζητούν έναν 23χρονο ομοεθνή του.
 

Θεσσαλονίκη: Νιγηριανός ομολόγησε ότι σκότωσε με δρεπάνι ομοεθνή ιδιοκτήτη ψιλικατζίδικου!

Την εξιχνίαση της δολοφονίας 19χρονου Νιγηριανού που διεπράχθη στη διάρκεια συμπλοκής μεταξύ Αφρικανών λαθρομεταναστών, μέσα σε κατάστημα ψιλικών στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές.

Ως δράστης της ανθρωποκτονίας συνελήφθη 30χρονος ομοεθνής του θύματος, που κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς, ομολόγησε την πράξη του.

Όπως έγινε γνωστό, ο δράστης φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα του. Το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, τον αναζήτησε στο κατάστημα επί της οδού Ήρωνος 4, όπου, αφού πρώτα λογομάχησαν στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, ενώ στη συμπλοκή ενεπλάκησαν άλλοι δύο Αφρικανοί.

Κατά τη συμπλοκή, ο δράστης κατηγορείται ότι απέσπασε από 26χρονο φίλο του θύματος ένα δρεπάνι με το οποίο σκότωσε τον 19χρονο. Σύμφωνα με ανακοίνωση, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ένας 23χρονος από τη Ρουάντα, ο οποίος συνόδευσε το δράστη στο κατάστημα και συμμετείχε στη συμπλοκή, καθώς κι ο 26χρονος φίλος του θύματος, νιγηριανής καταγωγής.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους για τις κατά περίσταση κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της συμπλοκής και της παράβασης του νόμου περί όπλων, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Οπλοστάσιο βρέθηκε στο κτήριο της πρεσβείας της Λιβύης στην Αθήνα

Μίνι οπλοστάσιο έκρυβε το κτήριο της πρεσβείας της Λιβύης στο Παλαιό Ψυχικό. Το πρωί της Δευτέρας, ύστερα από υπόδειξη της λιβυκής κυβέρνησης προς την πρεσβεία της Αθήνας, παραδόθηκε οπλισμός και εκρηκτικά.


Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, στους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας παραδόθηκαν από το προσωπικό της πρεσβείας:

  • Δεκαεννέα πιστόλια διαφόρων τύπων και διαμετρήματος
  • Έντεκα περίστροφα
  • Δύο υποπολυβόλα με πτυσσόμενο κοντάκι των 9 χιλιοστών
  • Περισσότερες από 1.200 σφαίρες ποικίλου διαμετρήματος
  • Οκτώ σιγαστήρες
  • Γεμιστήρες
  • Δεκαπέντε κιλά εκρηκτικής ύλης SEMTEX σε έξι συσκευασίες
  • Πέντε πυροκροτητές
  • Δύο χειροβομβίδες
  • Ένας ανιχνευτής εκρηκτικών
  • Ένα μηχάνημα ελέγχου υποκλοπών.
Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί εάν έχουν χρησιμοποιηθεί σε παράνομες ενέργειες.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
 
πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ. ΔΥΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Δυο τραυματίες ήταν ο απολογισμός επίθεσης σε βάρος λαθρομεταναστών που έγινε στο παλιό εγκαταλελειμμένο σταθμό του ΟΣΕ στην Κόρινθο το Σάββατο το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. είχε προηγηθεί κλοπή αντικειμένων και χρημάτων από το πάγκο που διατηρεί σε λαϊκή αγορά ένας 36χρονος, από αλλοδαπούς.


 Στη συνέχεια ο παραγωγός μαζί με άλλα άτομα επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκαν προς τον παλιό σταθμό τον οποίο έχουν μετατρέψει ως πρόχειρο κατάλυμμα δεκάδες λαθρομετανάστες. Μαζί με άλλους που είχαν φτάσει στο σημείο με άλλο αυτοκίνητο, όπως καταγγέλουν αυτόπτες μάρτυρες, άρχισαν να κτυπούν τους λαθρομετανάστες.

Κορινθία: Η ΔΙ.ΑΣ. έριξε την αυλαία στην δράση εγκληματικής συμμορίας Αλβανών!

Οι δράστες βρίσκονταν πίσω από δύο ένοπλες ληστείες και τρεις απόπειρες κλοπής σε σπίτια στο Λέχαιο και στον Άσσο Κορινθίας. Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ηλικίας 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε ληστείες και κλοπές, αντίσταση και παράνομη οπλοκατοχή.
 
Οι συλλήψεις έγιναν στο Λέχαιο Κορινθίας. Σε έλεγχο ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., βρήκαν πάνω τους και κατέσχεσαν, ένα πιστόλι REPLICA και έξι φυσίγγια κρότου. Επιπλέον, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.020 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.
 
Οι κατηγορούμενοι κατά τη σύλληψη τους προέβαλαν αντίσταση στους αστυνομικούς. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 24χρονος με τον 26χρονο, είχαν διαπράξει τις παρακάτω περιπτώσεις ληστειών και απόπειρες κλοπών- διαρρήξεων, σε οικίες:
  • Την (17-2-2012) το απόγευμα, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
  • Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, μπήκαν σε σπίτι και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικές συσκευές.
  • Την (8-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι γυναίκας.
  • Την (15-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στον Άσσο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν σπίτι που έμενε άνδρας. 
  • Την (20-2-2012) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Λέχαιο Κορινθίας, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμα ένα σπίτι κατοίκου της περιοχής.

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ! video

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ..

ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ?




Αποτρόπαιο.. Πακιστανοί είχαν 12 κουτάβια στην αποθήκη τους έτοιμα για… φάγωμα

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, όταν αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι δύο Πακιστανών προκειμένου να εξιχνιάσουν περιστατικό ξυλοδαρμού από ομοεθνείς τους, όμως κατά την έρευνά τους, ανακάλυψαν ένα άλλο… έγκλημα.
 
Όλα άρχισαν όταν δύο Πακιστανοί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλουν ξυλοδαρμό από …….. ομάδα ομοεθνών του (σύνηθες φαινόμενο για οικονομικές διαφορές). Οι αστυνομικοί τότε ξεκίνησαν την έρευνα.
 
Κατά την έρευνα, όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι των θυμάτων ξυλοδαρμού, διαπίστωσαν ότι οι Πακιστανοί, ήταν όχι μόνο θύματα, αλλά και θύτες για κάποια άλλα πλάσματα!
 
Οι δυο τους είχαν κλεισμένα σε αποθήκη 12 κουταβάκια, ενός μήνα, τα οποία προφανώς τα προόριζαν για να κορέσουν την πείνα τους!
 
 
σχόλιο : το βάζουμε μπας και συγκινηθούν κάποιοι συνάνθρωποι μας "ζωόφιλοι" μιας και δεν συγκινούνται με τις καθημερινές δολοφονίες - ληστείες Ελλήνων απο τους αλλοδαπούς.

ΣΤΑ ΙΧΝΗ ΣΠΕΙΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ...

Στα ίχνη σπείρας αλλοδαπών που διακινεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, βρίσκονται οι αστυνομικοί μετά την σύλληψη δύο μελών της στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για δύο αλλοδαπούς νεαρούς, ηλικίας 29 και 33 χρόνων, οι οποίοι έπειτα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκαν, βρέθηκαν στις τσέπες του ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1639 γραμ, καθώς και 650 ευρώ, τα οποία προέρχονται από την διακίνηση των ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα από τα οποία οι συλληφθέντες έκλειναν τις δουλειές τους και ήδη οι αστυνομικοί βρίσκονται στα ίχνη τουλάχιστον τριών ακόμη μελών της ίδιας σπείρας, η οποία φέρεται να εισάγει από χώρες των Βαλκανίων χασίς και άλλες ναρκωτικές ουσίες.

Χιλιάδες πόρνες στους δρόμους της Αθήνας. Αλλοδαπές στην συντριπτική πλειοψηφία τους.

Οργιάζει η παράνομη πορνεία στο κέντρο της Αθήνας καθώς σχεδόν ένας στους εκατό οίκους ανοχής λειτουργεί νόμιμα στην πρωτεύουσα και κυκλώματα σωματεμπορίας λυμαίνονται τα "πεζοδρόμια" της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με στοιχεία της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών της ΓΑΔΑ, από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2011, βεβαιώθηκαν συνολικά 2.889 παραβάσεις περί εκδιδόμενων γυναικών.

Επίσης, το 2011, από το Τμήμα Ηθών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βεβαιώθηκαν 481 παραβάσεις σε οίκους ανοχής και συνελήφθησαν 669 άτομα (165 ημεδαποί και 504 αλλοδαποί), ενώ για το αδίκημα της άγρας πελατών διενεργήθηκαν 91 έλεγχοι, κατά τους οποίους προσήχθησαν 231 άτομα.

Σύμφωνα με τον κ. Παπουτσή, έχουν δοθεί εντολές και οδηγίες προς τις αστυνομικές αρχές σε όλη τη χώρα να συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον οι έλεγχοι και να επεκτείνεται σε βάθος η έρευνα για την εξάρθρωση τυχόν κυκλωμάτων και τη σύλληψη διακινητών- εκμεταλλευτών.

Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από τον υπουργό στην Βουλή προς απάντηση ερώτησης Όλγας Κεφαλογιάννη. Η βουλευτής της ΝΔ, στην ερώτηση που είχε απευθύνει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, επικαλούνταν την έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για τις επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης της πορνείας στη δημόσια υγεία, στην οποία αναφέρεται ότι δραστηριοποιούνται παράνομα στην Αθήνα περί τα 20.000 άτομα, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί,  που δεν έχουν περάσει από κανένα έλεγχο για λοιμώδη νοσήματα, με όσα αρνητικά συνεπάγεται αυτό για την αύξηση του AIDS.

Η κ. Κεφαλογιάννη επικαλείται και στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τα οποία, μόνο επτά, από συνολικά 620 λειτουργούντες οίκους ανοχής στην Αθήνα, πληρούν τα κριτήρια νομιμότητας.
Πηγή: protothema.gr

Χτύπημα σε διεθνές οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ανθρώπων. Αφγανοί οι συλληφθέντες.

Με συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, μετά την ολοκλήρωση των ερευνών, συνελήφθησαν συνολικά έξι μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων είναι και ένας 23χρονος Αφγανός, ο οποίος φέρεται ως ηγετικό στέλεχος και συντονιστής της μεταφοράς μεταναστών σε χώρες της Ε.Ε. και συνελήφθη στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη. 

Οι υπόλοιποι συλληφθέντες είναι δύο στη Γαλλία, δύο στο Βέλγιο και ένας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τα μέλη του κυκλώματος, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, έπαιρναν 10.000 ευρώ από κάθε λαθρομετανάστη για να τον μεταφέρουν σε χώρες της Ε.Ε., ενώ υπολογίζεται ότι μετέφεραν περίπου 10 άτομα την ημέρα για μεγάλο χρονικό διάστημα, αποκομίζοντας τεράστια κέρδη, τα οποία «ξέπλεναν» μέσα από διάφορες δραστηριότητες.

Η κοινή επιχείρηση, στην οποία συμμετείχαν η Γαλλία, το Βέλγιο, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ελλάδα, υποστηριζόταν στενά από την Eurojust και την Europol. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες συναντήσεις των εμπλεκομένων εισαγγελέων, ανακριτών και αστυνομικών στις εγκαταστάσεις τής Eurojust στη Χάγη, όπου συστάθηκε συντονιστικό κέντρο πριν από ένα μήνα, για να συντονίσει την ταυτόχρονη αστυνομική επέμβαση, ενώ δύο κινητά κλιμάκια της Europol, εγκαταστάθηκαν στη Λιλ και στην Αθήνα.

Από την έρευνα προέκυψε ότι η εγκληματική οργάνωση, είχε μέλη στο Αφγανιστάν και στην Ευρώπη, τα οποία οι λαθρομετανάστες πλήρωναν αδρά, προκειμένου να μεταφερθούν -μέσω Τουρκίας- στην Ελλάδα και από τη Γαλλία στο Ηνωμένο Βασίλειο, ή από τη Γαλλία -μέσω Γερμανίας- στη Σκανδιναβία, με ΙΧ φορτηγά.

Το κύκλωμα αποτελούνταν κυρίως από Αφγανούς, που απασχολούσαν, επίσης, Κούρδους και Λιθουανούς διαμεσολαβητές.

Από τις δικαστικές και αστυνομικές αρχές έγιναν πολλές κατ’ οίκον έρευνες, σύμφωνα με τις δικονομικές εγγυήσεις κάθε χώρας, στις πολλές κατοικίες των υπόπτων, σε διάφορες κεντρικές πόλεις και τοποθεσίες των τεσσάρων χωρών.

Από ελληνικής πλευράς, στην επιχείρηση έλαβαν μέρος στις κοινές συναντήσεις, με την έγκριση του εισαγγελέα του Α.Π., Ιωάννη Τέντε, ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εθνικός ανταποκριτής για θέματα τρομοκρατίας στη Eurojust και επόπτης των Υπηρεσιών Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Λ. Πατσαβέλλας, εισαγγελέας Πρωτοδικών, εθνικό μέλος της Ελλάδας στην Eurojust και η ανακρίτρια, Αναστασία Παρούση, πρωτοδίκης Αθηνών.

Σε εθνικό επίπεδο, ενήργησαν σειρά επιχειρήσεων αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, υπό την καθοδήγηση του διοικητή της Υπηρεσίας, ταξιάρχου Αλέξανδρου Δενέκου και την εποπτεία του εισαγγελέα, κ. Αγγελόπουλου.

58χρονος Ρουμάνος τραυμάτισε με μαχαίρι ομοεθνή του στην Καλαμάτα

Συνελήφθη το βράδυ στην Κυπαρισσία ένας 58χρονος Ρουμάνος, για απόπειρα ανθρωποκτονίας...
σε βάρος 34χρονου ομοεθνή του.


Συγκεκριμένα, χθες βράδυ στο σπίτι του 58χρονου που διέμενε με έναν ακόμα ομοεθνή του και φιλοξενούσαν τον 34χρονο, μετά από φραστικό επεισόδιο ο πρώτος πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 34χρονο στον ώμο.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον δράστη, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Το μαχαίρι βρέθηκε στο σπίτι και κατασχέθηκε. Ο 58χρονος θα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κυπαρισσίας.

Συνελλήφθησαν «βαποράκια» λαθρομετανάστες από το Μπαγκλαντές

Οι άνδρες της αστυνομίας έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο στο αυτοκίνητο των αλλοδαπών στον Κεραμικό, καθώς και στο σπίτι στο οποίο διέμεναν .

Κατά την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.639 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 650 €, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Ρόδος: Αλβανός και Βούλγαρος βίαζαν και εξέδιδαν Βουλγάρα!

Συγκεκριμένα χθες το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Ρόδου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, με την αυτόφωρη διαδικασία ένας 52χρονος από την Αλβανία κατηγορούμενος για σωματεμπορία, βιασμό και μαστροπεία.

Επίσης για την ίδια υπόθεση συνελήφθη χθες το απόγευμα, με ένταλμα του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου, ένας 39χρονος Βούλγαρος.


Όλα ξεκίνησαν οταν μια 31χρονη Βουλγάρα κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα κατακρατούνταν παράνομα, βιάζονταν και εξωθούνταν στην πορνεία από τους συλληφθέντες.

Ακολούθησε έρευνα κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι, αρχικά ο 39χρονος το χρονικό διάστημα από τον Αύγουστο του 2010 έως το Δεκέμβριου του 2010 και στην συνέχεια ο 52χρονος από το Δεκέμβριο του 2010 έως 16-2-2012, κρατούσαν όμηρο στα σπίτια τους τη γυναίκα της οποίας είχαν αφαιρέσει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και με την απειλή και χρήση βίας την εξανάγκαζαν σε συνουσία και την προωθούσαν στη πορνεία, εισπράττοντας οι ίδιοι το αντίτιμο.

Στο σπίτι του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ταξιδιωτικά έγραφα της 31χρονης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη και τους παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Ρόδου.

ΛΑΘΡΟμετανάστης ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΧΑΣΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ!

Σε ένα κουτί με κουραμπιέδες και μέσα σε σπιρτόκουτα επιχείρησε να μεταφέρει ποσότητα χασίς ένας 39χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη στην Πλατεία 1866 στα Χανιά με το "γλυκό" πακέτο.

Οπως γράφει το flashnews.gr ο 39χρονος αλλοδαπός συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, γιατί σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε ένα κουτί με κουραμπιέδες που είχε μαζί του, βρέθηκαν 4 σπιρτόκουτα, τα οποία περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 19,5 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, πέντε ακόμη σπιρτόκουτα με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους 23,10 γραμμαρίων και μία μεταλλική ταμπακέρα με ποσότητα 0,55 γραμμαρίων της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Οι ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών κατασχέθηκαν, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκαν στη κατοχή του.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων.

Σύλληψη αλλοδαπών εμπόρων ναρκωτικών στο Ίλιον

Αστυνομικοί του Τ.Α. Νίκαιας μετά από πληροφορία για ζευγάρι αλλοδαπών που διακινεί ποσότητες ναρκωτικών, εντόπισαν διαμέρισμα στην περιοχή του Ιλίου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι ανωτέρω δράστες σαν χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και μόλις βγήκαν από αυτό και επιβιβάσθηκαν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τους συνέλαβαν.

Μετά από έρευνα στο διαμέρισμα και στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -2.054- γραμμ.
• Ποσότητα ΚΟΚΑΪΝΗΣ βάρους –50,1- γραμμ.
• Ποσότητα άγνωστης σκόνης (νοθευτική ουσία) βάρους -106,1- γραμμ.
• -1- πιστόλι.
• -24- φυσίγγια.
• -1- σπαθί.
• Το χρηματικό ποσό των –810- ευρώ.
• -3- κινητά τηλέφωνα.
• Μία –1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
• Χρυσαφικά (αντίτιμο από πώληση ναρκωτικών).

Σε βάρος του 35χρονου αλλοδαπού εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Σέρρες: Βούλγαροι έπνιξαν ηλικιωμένο για να τον κλέψουν!

Στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας σε βάρος 72χρονου που είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην Κρηνίδα προχώρησε η αστυνομία.

 

Οι έρευνες της Αστυνομίας οδήγησαν σε δύο νεαρούς αλλοδαπούς σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 17χρονο Βούλγαρου και εναν 23χρονο συμπατριώτη του, οι οποίοι όμως δεν συνελήφθησαν, αλλά εικάζεται ότι διέφυγαν στη Βουλγαρία.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν στους δύο Βούλγαρους αφού προηγήθηκε έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν αλλά και μετά από μαρτυρίες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες, εκμεταλλευόμενοι τη σχέση οικειότητας που είχαν με το θύμα, μπήκαν στο σπίτι του και άσκησαν σωματική βία, προκειμένου να του αφαιρέσουν χρήματα, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Από το σπίτι αφαίρεσαν 800 ευρώ αλλά και χαρτονομίσματα και νομίσματα δραχμών και κυπριακών λιρών.

Υπενθυμίζεται ότι τον άτυχο άντρα βρήκαν νεκρό, ο γιος του και ένας γείτονας. Ο άντρας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο των Σερρών, όπου διαγνώστηκε ο θάνατος του.

Ενώ όλα έδειχναν στην αρχή ότι ο θάνατος προήλθε από παθολογικά αίτια, η ιατροδικαστική εξέταση απέδειξε ότι ο 72χρονος στραγγαλίστηκε.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σερρών.
πηγη newsit

Αλβανοί κλέβουν μέχρι και τις σχάρες των φρεατίων και τις πουλάνε για τον σίδηρο!!

Δύο Αλβανοί ηλικίας 50 και 30 χρόνων συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Ακτή Νηρέως Αλιβερίου από άντρες της Δ' ΟΠΚΕ Ευβοίας.

Σε έλεγχο που έγινε στο φορτηγάκι τους βρέθηκαν κρυμμένες κάτω από παλιοσίδερα είκοσιδυο σιδερένιες σχάρες από φρεάτια ομβρίων υδάτων. 

Νωρίτερα οι Αλβανοί είχαν κλέψει τις σχάρες από τον Μπούρο Καρύστου και μαζί μετα υπόλοιπα παλιοσίδερα θα τις πουλούσαν σε μάντρα σκραπ. 

Oι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Χαλκίδας. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί παρόμοιες κλοπές σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας.
πηγη

Πακιστανός λαθρομετανάστης είχε κάνει "επάγγελμα" τις απαγωγές αλλοδαπών

Το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής συνέλαβε έναν 42χρονο Πακιστανό για επτά υποθέσεις απαγωγής.


Τον Οκτώβριο του 2011 στην Αθήνα εξαφανίστηκε ένας 45χρονος Ινδός, το πτώμα του οποίου βρέθηκε αρχές Δεκεμβρίου σε διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια.

Δράστες της παραπάνω απαγωγής είναι ένας 42χρονος Πακιστανός, ένας ακόμη ομοεθνής του κι ένας Ινδός, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης
 
'Οπως όλα δείχνουν πρόκειται για κύκλωμα απαγωγέων, και από τους παραπάνω συνελήφθη ο 42χρονος ο οποίος φέρεται και ως αρχηγόςτου κυκλώματος. Αξίζει να σημειωθεί πως σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για επτά υποθέσεις αρπαγής αλλοδαπών από τον Οκτώβριο.

Ο 42χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, και αναζητούνται οι συνεργοί του.

Συμμορία Αλβανών είχε ρημάξει σπίτια στα νότια προάστια

Μπούκαραν νύχτα ή ξημερώματα, απειλούσαν τους ιδιοκτήτες και έκλεβαν οτι έβρισκαν μπροστά τους.


Οι αστυνομικοί συνέλαβαν στο Παλαιό Φάληρο πέντε άτομα αλβανικής υπηκοότητας, ηλικίας 26, 24, 23, 21 και 20 ετών, ενώ αναζητείται άλλος ένας 25χρονος συνεργός τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, απο την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, με διαφορετική σύνθεση κάθε φορά εδώ και περίπου 4 μήνες, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες και χρησιμοποιώντας πιστόλια και μαχαίρια αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη και σε κάποιες περιπτώσεις οχήματα.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί 12 ληστείες, στον 'Αλιμο, στον 'Αγιο Δημήτριο, στη Νέα Σμύρνη, στην Ηλιούπολη και στον Βύρωνα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο διαμέρισμα που διέμεναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα, διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρια, γάντια και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Στέλνουν όλα τα λεφτά τους στο εξωτερικό οι ΛΑΘΡΟμετανάστες

muslims 450xΉρθε η πολυπολιτισμικότητα να αποτελειώσει την οικονομία μας! Φυσικά, κάθε επιχείρημα για τη συμβολή των λαθρομεταναστών στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας μας, καταρρέει.
 
Σε γραπτή απάντησή του σε ερώτηση του ευρωβουλευτή Γιώργου Παπανικολάου, ο αρμόδιος για θέματα φορολογίας και τελωνειακής ένωσης επίτροπος επισημαίνει ότι την τελευταία διετία, η Ελλάδα μετατράπηκε από χώρα προσέλκυσης εμβασμάτων σε χώρα αποστολής χρημάτων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στοιχεία του 2010, οι εκροές των εμβασμάτων των μεταναστών από την Ελλάδα, ανήλθαν σε περίπου 1,1 δις ευρώ. Τα υψηλότερα ποσά είχαν προορισμό την Αλβανία (514 εκατομμύρια ευρώ), το Ισραήλ (190 εκατομμύρια ευρώ) και τη Γεωργία (103 εκατομμύρια ευρώ)

Την ίδια ώρα οι εισροές ήταν 929 εκατομμύρια ευρώ, από τα οποία 339 εκατομμύρια ευρώ από τις ΗΠΑ, 236 εκατομμύρια ευρώ από τη Γερμανία και 221 εκατομμύρια ευρώ από το Βέλγιο.

Είναι χρήματα από τους ομογενείς μας, στους οποίους η ελληνική Πολιτεία αρνείται να χορηγήσει το δικαίωμα ψήφου, το οποίο χορηγεί για τις δημοτικές εκλογές, στους μετανάστες.

Επίσης, παρατηρείται μία κατακόρυφη αύξηση των εμβασμάτων προς τα υπόλοιπα κράτη μέλη της ΕΕ, που ανέρχεται με τα τελευταία στοιχεία στα 984 εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που η εισροές από την Ευρώπη φτάνουν τα 411 εκατομμύρια ευρώ.

Το 2008, στάλθηκαν στο εξωτερικό 1,655 δις ευρώ (764 εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ και 891 εκατομμύρια ευρώ προς άλλους προορισμούς), ενώ εισέρευσαν στην Ελλάδα 2,17 δις ευρώ (1,478 από τον υπόλοιπο κόσμο και 692 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΕ). Με λίγα λόγια, υπήρχε πλεόνασμα, κατάσταση η οποία ανατράπηκε.

Είναι βέβαια παραπάνω από σαφές, ότι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες που ζουν στην Ελλάδα, δεν έχουν καμία πρόθεση να ενσωματωθούν, αλλά χρησιμοποιούν τη χώρα μας ως μεταβατικό σταθμό, στην προσπάθειά τους να βρουν δουλειά και να αποκτήσουν κάποια χρήματα. 

Αυτά, για να μη μας πρήζουν οι θιασώτες της πολυπολιτισμκότητας με παραμύθια για τη «συμβολή» των ΛΑΘΡΟμεταναστών στην οικονομία μας.
elkosmos

Ζευγάρι αλβανών διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Σπέρνουν τον θάνατο στα ελληνόπουλα.

Κοκαΐνη βάρους 1,7 κιλών, βρέθηκε στην κατοχή ζευγαριού Αλβανών, 24 και 23 ετών, που συνελήφθησαν το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Δίωξης.


Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αστυνομικοί, μετά από πληροφορία για ζευγάρι αλλοδαπών που διακινεί σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών, εντόπισαν διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες αποκλειστικά ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών και μετά από επιχείρηση τους συνέλαβαν.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!!! ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

Το Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας είναι πλέον «γυμνό». Ακούγεται απίστευτο όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.
 

Δύο ουτσεκάδες αλβανοί (πάω στοίχημα ότι θέλετε για την εθνικότητα τους) ντυμένοι με ρούχα στρατιωτικής παραλλαγής, άδειασαν στην κυριολεξία το μουσείο, αρπάζοντας περί τα 70 αρχαία αντικείμενα, πάσης φύσεως, μέχρι και χρυσά κοσμήματα της εποχής!!!!
 

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της υπαλλήλου φύλαξης, ο ένας ουτσεκάς είχε ύψος 1.80 και ο δεύτερος που κρατούσε καλάσνικοφ και ήταν ιδιαίτερα σκληρός, είχε ύψος 1.75. 
Ο πρώτος μιλούσε άπταιστα Ελληνικά ενώ ο δεύτερος σπαστά. Μεταξύ τους μιλούσαν ξένη γλώσσα, πιθανότατα Αλβανικά, σύμφωνα με τη μάρτυρα. 

Παραγγελιά συλλεκτών του εξωτερικού φέρεται να ήταν το κυριολεκτικό "πλιάτσικο" στο μουσείο Αρχαίας Ολυμπίας, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής εκτιμήσεις των αξιωματικών της Αστυνομίας. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι δύο κουκουλοφόροι δράστες ήταν πιθανότατα αλλοδαποί και έψαχναν δύο συγκεκριμένα εκθέματα: το χρυσό στεφάνι και μια συλλογή γραμματοσήμων.
 
 

Μετά την πυρπόλυση της Αρχαίας Ολυμπίας και σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδας το 2007, από ξένους πράκτορες της αμερικής, τουρκίας, σκοπίων, αλβανίας και μισθοφόρους ισλαμικών κέντρων, συνεχίζεται το έργο, με κινηματογραφική συνέπεια αυτή τη φορά.
 

Είναι φανερή και ξεκάθαρη πλέον η προσπάθεια ανθελληνικών ξένων κέντρων εξουσίας, να ξεφτιλίσουν διεθνώς την χώρα μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη στιγμή που περνάει. Και όπως προβλέπω, τώρα ανοίγει η όρεξη να αφανίσουν και την πολιτισμική μας κληρονομιά. Μας κλέβουν την ιστορία οι Μαλακεδόνες Σκοπιανοί, θα μας κλέψουν και τις αποδείξεις της ιστορίας μας...
 

Αυτό το άθλιο και σαθρό πολιτικό σύστημα που θεμελιώθηκε από την διεφθαρμένη αριστερίστικη γενιά του πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης, και που μας οδήγησε στην απόλυτη παρακμή και μιζέρια, πρέπει να αποκεφαλιστεί εδώ και τώρα, με κάθε μέσο και τρόπο. 
Θεωρώ πως η μόνη λύση πλέον, είναι να αναλάβει αμέσως τις ευθύνες του ο στρατός, ο οποίος είναι και ο μοναδικός που μπορεί να σώσει ότι ακόμα μπορεί να σωθεί.