Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΙΡΑΝΟΙ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ 65 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ


Κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών εξαρθρώθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Συντονισμού, της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής

Τα έξι μέλη οργανωμένου κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών συνελήφθησαν χθες στα διόδια της Ελευσίνας , ενώ μετέφεραν 65 λαθρομετανάστες.

Οι δράστες είναι ιρανικής υπηκοότητας και, σύμφωνα με την Αστυνομία, δραστηριοποιούνται εδώ και καιρό στη διακίνηση λαθρομεταναστών αντί αμοιβής, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.


Η επιχείρηση της αστυνομίας ξεκίνησε όταν εντοπίστηκαν χθες δύο βανάκια και δύο επιβατικά αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούνταν ως προπομποί. Με τα φορτηγά οι συλληφθέντες επρόκειτο να μεταφέρουν τους 65 λαθρομετανάστες σε παράκτια περιοχή της Πελοποννήσου και από εκεί να τους προωθήσουν στην Ιταλία.

Τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν στα διόδια Ελευσίνας και, όπως διαπιστώθηκε, στο πίσω μέρος των δύο βαν υπήρχαν στοιβαγμένοι 55 Αφγανοί, 4 Ιρανοί, 2 Πακιστανοί, 2 από το Μπαγκλαντές και 2 από τη Σρι Λάνκα.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια κατάσχεσαν10 κινητά τηλέφωνα, 1.100 ευρώ, δύο ατζέντες που περιέχουν ονόματα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά που κατέβαλαν αλλοδαποί στη σπείρα και τέσσερα αυτοκίνητα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

"Χειροπέδες" σε Αλβανό μαστροπό στην Κακαβιά

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Κακαβιάς, ένας αλβανός άνδρας 51χρόνων, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις βελγικές αρχές.

 

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος από την Αλβανία κατηγορείται ότι ως ηγετικό μέλος εγκληματικής οργάνωσης δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση και εμπορία γυναικών με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση σε πόλεις του Βελγίου από το 1998 μέχρι το 2004.

Επίσης, κατηγορείται για χορήγηση πλαστών εγγράφων επ' αμοιβή στις αλλοδαπές γυναίκες και για βιασμό μίας εξ αυτών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Ιωαννίνων για να αρχίσει η διαδικασία έκδοσής του στις Βελγικές Αρχές.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην απόφαση του τακτικού Ανακριτή Ρόδου με την οποία αφέθηκε προχθές ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, ο αμετανόητος και υπότροπος σε αδικήματα διακεκριμένων κλοπών 27χρονος υπήκοος Ουκρανίας V. S. του Υ. και συνελήφθη εκ νέου χθες το πρωί για διαρρήξεις ακόμη τριών αυτοκινήτων!!!

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έχουν στην κυριολεξία σηκώσει τα χέρια ψηλά αφού ο συγκεκριμένος διαρρήκτης έχει συλληφθεί το τελευταίο 10ήμερο συνολικά 4 φορές και κάθε φορά που αφήνεται ελεύθερος από τη δικαιοσύνη αυθημερόν διαπράττει νέα αδικήματα!!


Αρμοδίως έγινε γνωστό ότι οι δικαστές αδυνατούν να επιβάλουν σκληρότερα μέτρα εξαιτίας του νόμου Καστανίδη που περιορίζει τις προσωρινές κρατήσεις για αδικήματα που δεν επιφέρουν ποινή μεγαλύτερη των 10 ετών και ο δράστης έχει γνωστή διαμονή και λευκό μητρώο, όπως ισχύει στην προκείμενη περίπτωση.


Αναμένεται έτσι να διαπιστωθεί εάν θα εκπληρώσει τους περιοριστικούς της ελευθερίας του όρους προκειμένου να κριθεί προσωρινά κρατούμενος και να σταματήσει η εγκληματική του δράση...

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος αφέθηκε την 19η Οκτωβρίου 2011 ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για κλοπές σε αυτοκίνητα, καταδικάστηκε την 24η Οκτωβρίου 2011 σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με 3ετή αναστολή για κλοπή σε αυτοκίνητο από αυτόφωρο δικαστήριο και όταν αφέθηκε ελεύθερος για τρίτη φορά το απόγευμα της 24ης Οκτωβρίου 2011 έκλεψε ακόμη ένα.

Έχει διαπιστωθεί έως τώρα ότι έχει διαρρήξει το αυτοκίνητο του υπηκόου Γερμανίας Georg Wolfgang Norbert Robler, ότι οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο στη διαδρομή Ρόδου-Καλυθιών και ότι διέρρηξε τα αυτοκίνητα των κκ. Παναγιώτη Φωτιάδη, Σταματίας Μάστορα, Πανορμίτη Χριστοδούλου και Γεωργίου Παπαβασιλείου.

Χθες βρέθηκε στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο που αφαίρεσε από αυτοκίνητο γυναίκας που διέρρηξε το βράδυ της 26ης Οκτωβρίου 2011 ενώ του αποδίδονται ακόμη 3 διαρρήξεις αυτοκινήτων την ίδια μέρα! 
πηγη

Πόλεμος αλλοδαπών με πυροβολισμούς και τραυματία στο κέντρο της Αθήνας

Προχτές λίγο μετά τη μία το μεσημέρι ένοπλοι αλλοδαποί σκόρπισαν τον τρόμο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.


Ώρα 13.00 και πυροβολισμοί ακούγονταν επί της οδού Φυλής 250 στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όλα έγιναν σε ένα σπίτι όπου έμεναν μετανάστες από Ρουμανία. Σύμφωνα με την αστυνομία 11 αλλοδαποί λογομάχησαν και μετά ένας από αυτούς τράβηξε όπλο σημαδεύοντας έναν συμπατριώτη του που τραυματίστηκε σε χέρι και πόδι.

Ο τραυματίας διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στην κλινική Παμμακάριστος.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 3 προσαγωγές ενώ διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία, που αποδίδει το επεισόδιο σε προσωπικές διαφορές.

ΣΥΛΛΗΨΗ Αλβανού ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στη Σαγιάδα, συνελήφθη ένας Αλβανός, 43 χρόνων, για τον οποίο εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις ιταλικές αρχές για έκτιση υπολοίπου ποινής δύο ετών, έντεκα μηνών και είκοσι εννέα ημερών για διακίνηση ναρκωτικών στην Ιταλία.  

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Κέρκυρας.

Σπείρα αλλοδαπών ρήμαζε αυτοκίνητα τουριστών

Δεκαέξι υποθέσεις κλοπών σε αυτοκίνητα, από τα οποία τα περισσότερα, βρισκόταν σταθμευμένα σε αρχαιολογικούς χώρους ή κοντά σε τουριστικά αξιοθέατα εξιχνίασαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Χερσονήσου.

Συγκεκριμένα, μετά από έρευνες και αξιοποίηση πληροφοριών οι αστυνομικοί εντόπισαν το πρωί του Σαββάτου ύποπτο αυτοκίνητο στο ύψος της Σταλίδας με κατεύθυνση προς Ηράκλειο.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις Ιρακινοί 27, 28 και 39χρόνων ενώ μέσα σ' αυτό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο διαρρηκτικά εργαλεία (κόφτης, ψαλίδι), μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δυο ζευγάρια γυαλιά ηλίου, ένα γυναικείο πορτοφόλι, ένα ηλεκτρονικό βιβλίο και ένα μικρό μπουκάλι άρωμα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Τα αντικείμενα όπως αποδείχτηκε ανήκουν σε μια 21χρονη Ολλανδή και είχαν κλαπεί προχθές το μεσημέρι από το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο της που το είχε παρκάρει στον υπαίθριο χώρο στάθμευσής του αρχαιολογικού χώρου Μαλίων.

Σε έρευνες στα σπίτια των Ιρακινών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές αναπαραγωγής ήχου, φορτιστές κινητών τηλεφώνων και ακουστικά, γυναικεία αξεσουάρ, στεγνωτήρες μαλλιών, διάφορα είδη ρουχισμού, τσάντες, βαλίτσες καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία (πένσες, κόπτες κατσαβίδια κτλ).


Μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί ο 27χρονος και ο 39χρονος, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν ως μέλη της οργάνωσης έναν 21χρονο Αφγανό και έναν 29χρονο Αλγερινό.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι 5 συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με "διαρκή δράση και εναλλασσόμενους ρόλους, με σκοπό την από κοινού, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια διάπραξη κλοπών".

Η σπείρα σύμφωνα με την αστυνομία από το χρονικό διάστημα της 23/07/2011 έως την 27/10/2011, είχε συνολικά διαπράξει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χερσονήσου 16 κλοπές παραβιάζοντας κλειδαριές αυτοκινήτων.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Στο ψαχνό ρίχνουν οι λαθρομετανάστες!

Αλβανοί πυροβολούν αδιακρίτως με καλάσνικοφ – Πήραν τα όπλα και οι Πακιστανοί!

Δύο πανομοιότυπα «κινηματογραφικά» σκηνικά, απίστευτης εγκληματικής βίας, εκτυλίχθηκαν μέρα μεσημέρι με πρωταγωνιστές, για άλλη μια φορά, Αλβανούς και Πακιστανούς λαθρομετανάστες.

Το πρώτο συμβάν εκτυλίχτηκε στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Μεταμόρφωσης, όταν αστυνομικοί εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο με 3 επιβάτες. Στον έλεγχο που επιχείρησαν να κάνουν, ο οδηγός αντί να σταματήσει πάτησε γκάζι, ενώ οι άλλοι δύο δράστες, οπλισμένοι με καλάσνικοφ, άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών. Οι κακοποιοί, καταδιωκόμενοι, αναγκάστηκαν να χωριστούν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ένας εξ αυτών, ο οποίος αποδείχθηκε (και ουδεμία έκπληξις!) ότι ήταν Αλβανός. Οι λοιποί συνεργοί αναζητούνται καθώς, υπό την απειλή όπλου κατέβασαν (σκηνικό συνηθισμένο κατά παράδοση στην Ελλάδα) μία γυναίκα από το αυτοκίνητο της και διέφυγαν με αυτό.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή ανάμεσα στο Ακόντιο και Προσήλιο στη Χαιρώνεια Βοιωτίας, όταν σε επιχείρηση ελέγχου σε ΙΧ, αστυνομικοί της Ασφαλείας Λειβαδιάς δέχτηκαν τα καταιγιστικά πυρά των 4 επιβαινόντων πακιστανών. Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω κατάφεραν να εγκλωβίσουν τους δράστες και να ακινητοποιήσουν το όχημα. Οι δράστες, όμως, διέφυγαν, εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο, εντός του οποίου βρέθηκαν κλοπιμαία, που είχαν αφαιρεθεί από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής.

Αυτή τη στιγμή, οι ως άνω ασύλληπτοι αλβανοί και πακιστανοί εγκληματίες καθώς και οι εκατοντάδες συμμορίες των λαθροεισβολέων αλωνίζουν στην Ελληνική επικράτεια, πάνοπλοι με καλάσνικοφ, η χρήση των οποίων γίνεται αδιακρίτως και σε καθημερινή βάση. 

Περιστατικά, ενδεικτικά της αδιαφορίας των υπευθύνων, γι’ αυτήν την εθνοκτόνα κατάσταση, αρμοδίων υπουργών, της εσκεμμένης κατάντιας της αφρούρητης αυτής χώρας και της, ειρωνικά, ανύπαρκτης προστασίας των φορολογουμένων (και κορόιδων) Ελλήνων από τους ποινικά, και όχι μόνο, ” ευεργετημένους” λαθροεισβολείς εγκληματίες. Και έπονται χειρότερα!

Φθιώτιδα: Ο τσοπάνης ήταν σκληρό καρύδι για τους Αλβανούς κλέφτες!

Ο τσοπάνης δεν καταλάβαινε από μαχαίρια, φωνές και απειλές.

 

Θέλουν κάποιοι να κυκλοφορήσουν; Κλέβουν μια μηχανή ή ένα αυτοκίνητο! Τους ήρθε η όρεξη να φάνε ψητό αρνί την Κυριακή; Πάνε στη στάνη και κλέβουν κάνα δυο αρνιά!

Έτσι και το πρωι της 23-10-2011 δύο Αλβανοί πήγαν με μηχανή σε αγροτική περιοχή στο Κόμμα Λαμίας και προσπάθησαν να μπουν σε ποιμνιοστάσιο για να κλέψουν αρνιά.

Για κακή τους όμως τύχη έγιναν αντιληπτοί από τον 33χρονο ιδιοκτήτη. Αν και ο ένας από τους δυο δράστες τον απείλησε με μαχαίρι, ο κτηνοτρόφος όχι μόνο δεν τους έδωσε αρνιά που ζητούσαν, αλλά αντιστάθηκε και κάλεσε σε βοήθεια και άλλους κτηνοτρόφους που ήταν κοντά, καθώς επίσης και την αστυνομία.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, οι δυο Αλβανοί τράπηκαν σε φυγή, ενώ από τις αναζητήσεις της αστυνομίας, λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της ασφάλειας ο ένας εξ αυτών ηλικίας 32 ετών που είχε κρυφτεί μέσα στις καλαμιές, ενώ λίγο πιο πέρα βρέθηκε και η μηχανή, την οποία είχαν κλέψει πριν από λίγες ημέρες από το Μοσχοχώρι Λαμίας.
ΠΗΓΗ: newsit

Βοιωτία: Πακιστανοί πυροβόλησαν αστυνομικούς, όταν τους έκαναν σήμα για έλεγχο!!

Αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς θεώρησαν ύποπτο ένα αυτοκίνητο μάρκας Rover στο οποίο επέβαιναν 4 αλλοδαπά άτομα και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

 

Όταν οι αστυνομικοί πλησίασαν και έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ ταυτόχρονα ένας από τους επιβαίνοντες πυροβόλησε εναντίον των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν το αυτοκίνητο και λίγα χιλιόμετρα παρακάτω κατάφεραν σε συνεργασία με άλλο περιπολικό να τους εγκλωβίσουν και να ακινητοποιήσουν το όχημα.

Οι 4 επιβαίνοντες, που σύμφωνα με το lamiareport.gr, ήταν Πακιστανοί, διέφυγαν τρέχοντας εγκαταλείποντας το αυτοκίνητο.

Μέσα στο Rover οι αστυνομικοί βρήκαν μετασχηματιστές και άλλα κλοπιμαία τα οποία είχαν αφαιρέσει από αντλιοστάσια γεωτρήσεων της περιοχής.

Οι άνδρες της Ασφάλειας γνωρίζουν τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και είναι θέμα χρόνου η σύλληψη των δραστών, αφού γίνονται εκτεταμένες έρευνες στην περιοχή.

ΕΞΑΡΘΡΩΘΗΚΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στην εξάρθρωση πενταμελούς εγκληματικής οργάνωσης αλλοδαπών, που εκτιμάται ότι βρίσκεται πίσω από ένοπλες ληστείες που έγιναν κατά τους τελευταίους 11 μήνες σε διάφορες περιοχές της Μακεδονίας και μεταξύ αυτών τη ληστεία σε βάρος του διευθυντή των ΕΛ.ΤΑ. Αριδαίας του νομού Πέλλας, προχώρησε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης. 

Όπως ανακοινώθηκε, σε ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη και Πέλλα, συνελήφθησαν δύο 27χρονοι ελληνοποιημένοι "ομογενείς", που φέρονται ως ηγετικά στελέχη της συμμορίας, καθώς και δύο περιφερειακά μέλη του κυκλώματος, επίσης ομογενείς, ηλικίας 24 και 35 ετών. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν έναν ακόμη "ομογενή" που εκτιμάται ότι συμμετείχε στην εγκληματική οργάνωση.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα μέλη της εν λόγω συμμορίας ήταν οι δράστες ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην Αριδαία. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στο διευθυντή των ΕΛ.ΤΑ. Αριδαίας, την ώρα που αυτός μετέφερε χρηματικό ποσό 56 χιλιάδων ευρώ για να το καταθέσει σε τραπεζικό κατάστημα της πόλης και με τη χρήση βίας του άρπαξαν την τσάντα με τα χρήματα.
Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, τα προερχόμενα από παράνομες δραστηριότητες χρηματικά ποσά, νομιμοποιούνταν με αγορές αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων.
Κατά τις εφόδους σε τρία σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων ένα πιστόλι Makarov με 20 φυσίγγια, ένα ομοίωμα περίστροφου, δύο πολεμικά-κυνηγετικά μαχαίρια και δύο φορητοί πομποδέκτες. Εξάλλου, εντοπίσθηκαν σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο στην αυλή ενός εκ των σπιτιών οκτώ δενδρύλλια κάνναβης τα οποία εκριζώθηκαν. Ακόμη, κατασχέθηκαν τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα. 
 Οι έρευνες των αρχών για συμμετοχή της οργάνωσης σε άλλες ληστείες συνεχίζονται, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Μάχη αστυνομικού με τους αλλοδαπούς ληστές – Πυροβόλησε για να μην τον “σφάξουν”

Στην καρδιά της Αθήνας, στην οδό Μαιζώνος κάτω απ' την Ομόνοια και λίγα λεπτά μετά τις οκτω το πρωί ένας αστυνομικός που υπηρετεί στην ασφάλεια μόλις έφτασε στο υπαίθριο πάρκιγκ όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα.

 

Οι δυο νεαροί, αλλοδαποί όπως αποδείχθηκε, επιτέθηκαν με μανία στον αστυνομικο. Ο ένας μάλιστα έβγαλε μαχαίρι και τον τρυμάτησε στο λαιμό.

Ο αστυνομικός αν και εκτός υπηρεσίες είχε μαζί του το υπηρεσιακό όπλο.
Το έβγαλε και πυροβόλησε τον έναν από τους δύο στο πόδι.

Η κίνηση ήταν αρκετή για να τρέψει τον δεύτερο σε φυγή. Ο ίδιος ο αστυνομικός κάλεσε τους συναδέλφους του αλλά και ασθενοφόρο για εκείνον αλλά και για τον 17χρονο όπως αποδείχθηκε αλλοδαπό ληστή που είχε τραυματίσει στο πόδι.

Ο νεαρός παλαιστίνιος νοσηλεύεται τώρα εκτός κινδύνου φρουρούμενος στο νοσοκομείο, ενώ ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και αποχώρησε απ' το νοσοκομείο μετά τις πρώτες βοήθειες.
πηγη newsit

Κιλκίς:Διαρρήκτες από τα Σκόπια χτύπησαν 18 φορές σε 3 μέρες!

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αξιούπολης Κιλκίς, δύο Σκοπιανοί, ηλικίας 38 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.
 
Αρχικά, σε αγροτική περιοχή στη Γοργόπη Κιλκίς εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ. φορτηγό για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή την προηγούμενη ημέρα, εντός του οποίου βρέθηκαν κοσμήματα, τιμαλφή, χρηματικό ποσό και διάφορα εργαλεία.
 
Σε κοντινή απόσταση εντοπίστηκε 27χρονη, η οποία στη συνέχεια υπέδειξε το κρησφύγετο τους, όπου και εντοπίστηκαν οι δύο ομοεθνείς συνεργοί της. Σύμφωνα με το spnews.gr, κατά τον αστυνομικό έλεγχο συνελήφθη ο 38χρονος, ενώ ο τρίτος συνεργός τους διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται. Στο κρησφύγετο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος κινητών τηλεφώνων, διαφόρων αξεσουάρ και τιμαλφών, χρηματικό ποσό και δύο κυνηγετικά όπλα.
 
Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι όλα τα προαναφερόμενα αντικείμενα ήταν προϊόντα κλοπών και διαρρήξεων οχημάτων και ότι οι τρεις αλλοδαποί ενώθηκαν και συνέστησαν εγκληματική ομάδα για τη διάπραξη κλοπών με την μέθοδο της θραύσης υαλοπινάκων έχοντας διακριτούς ρόλους, οργάνωση, διαρκή δομή και δράση και αποκομίζοντας χρηματικά ποσά.
 
Επίσης, διαπιστώθηκε ότι, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον κατά το χρονικό διάστημα από 19-10-2011 έως 22-10-2011 οι δράστες διέπραξαν 18 διαρρήξεις (13 σε Ι.Χ. Επιβατηγά αυτοκίνητα, 3 σε σπίτια και καταστήματα, 1 σε παγκάρι εκκλησίας και 1 αφαίρεση Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκίνητου) και αφαιρούσαν τιμαλφή και χρήματα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί το ενδεχόμενο εμπλοκής τους και σε άλλες κλοπές και διαρρήξεις.
 
Τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν ως προϊόντα κλοπής αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Αχαϊα: Αλβανοί πλάκωσαν στο ξύλο τον εστιάτορα για να μην πληρώσουν!

Άγριος ξυλοδαρμός εστιάτορα στην περιοχή των Βραχνεϊκων από τρεις Αλβανούς οι οποίοι έφαγαν αλλά δεν ήθελαν να πληρώσουν!

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ενώ ο άτυχος άνδρας (που εκείνη την στιγμή ήταν μόνος στο κατάστημά του) δεν είχε το κουράγιο ούτε βοήθεια να ζητήσει αφού ήταν πεσμένος στο δάπεδο και πονούσε φρικτά από τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με το dete.gr, για καλή του τύχη μπήκε στο μαγαζί ένας Νιγηριανός ο οποίος πουλούσε cd και εκείνος... ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ο εστιάτορας κατήγγειλε πως τα τρία άτομα κάθισαν στο μαγαζί του, παρήγγειλαν, και αφού έφαγαν σηκώθηκαν και τον χτύπησαν για να μην πληρώσουν. Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Έξαρση λοιμωδών ασθενειών στην χώρα μας! Κινούμενες βόμβες οι λαθρομετανάστες!

Η λαθρομετανάστευση στην Ελλάδα έχει πλέον επιφέρει, πέρα από τα γνωστά προβλήματα (εγκληματικότητα, ανεργία και τρομοκρατία), αλλά και ξεχασμένα πλέον για μας νοσήματα. 
 
Σύμφωνα με έρευνες του Κέντρου Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), ο ένας στους δύο λαθραίους (47%) που εισέρχεται στη χώρα, φέρει μαζί του κρούσματα ελονοσίας, ηπατίτιδας Β ακόμα και φυματίωσης. Φυσικά όλοι αυτοί έχουν περάσει στη χώρα χωρίς να έχουν τεθεί υπό κανέναν έλεγχο.

Συγκεκριμένα το ποσοστό λαθρομεταναστών φορέων της ηπατίτιδας Β αγγίζει το 35,29%! Επίσης στην περιοχή του Έβρου διαγνώστηκε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό ( 60%) με τυφώδη πυρετό, μια ασθένεια που μεταδίδεται απλά με τη λήψη νερού και τροφής. Μπορούμε λοιπόν να κατανοήσουμε την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και την αδιαφορία της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης που θέτει σε δημόσιο κίνδυνο όλους τους Έλληνες. Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ αναφέρουν μάλιστα τους λαθρομετανάστες ως μετακινούμενες βόμβες για τη δημόσια υγεία!

Ανησυχητικά είναι επίσης και τα ποσοστά για την ελονοσία (βασική ασθένεια που μαστίζει αυτήν την περίοδο την Αφρική και την Ασία) που αυξάνει τα κρούσματα της με πρώτη στη λίστα τη Λακωνία ενώ συνεχίζει και στην Αττική, την Εύβοια και την Λάρισα. Συνολικά δε έχουν καταγραφεί 57 κρούσματα από τους ειδικούς του ΚΕΕΛΠΝΟ από την αρχή του έτους, ενώ τα μισά από αυτά κατατάσσονται τους τελευταίους τρείς μήνες! 

Ακόμα από τη συγκεκριμένη έρευνα 25 αλλοδαποί νοσούν από ελονοσία εκ των οποίων οι 18 είναι από το Πακιστάν, πέντε από τη Ρουμανία, ένας από το Αφγανιστάν και ένας από το Μαρόκο. Η Ελλάδα μας έχει γίνει ένα ξέφραγο αμπέλι όπου κανένας έλληνας δεν δικαιούται να υπερασπιστεί τα δικαιώματα του, ούτε όταν αυτά αφορούν τη δική του υγεία αλλά και των παιδιών του, γιατί αν το κάνει είναι “φασίστας”.

Η έρευνα αυτή της ΚΕΕΛΠΝΟ επιβεβαιώνει αυτό που η Χρυσή Αυγή λέει εδώ και πολύ καιρό. Θυμίζουμε ενδεικτικά το δημοσίευμα για τον πρώτο Έλληνα νεκρό από ελονοσία: 

ΛΑΚΩΝΙΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ! ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΕΚΡΟ…

 

Κρήτη: Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες, 3 Τούρκοι σωματέμποροι!

Οι τρεις Τούρκοι δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου.

 

Τις κατηγορίες της έκθεσης σε κίνδυνο ανθρώπινης ζωής στη θάλασσα, οργάνωσης, μεταφοράς και διακίνησης λαθρομεταναστών απήγγειλε η Εισαγγελέας Ηρακλείου σε τρεις υπηκόους Τουρκίας που συνελήφθησαν μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Οι τρεις δουλέμποροι μετέφεραν με το πλοιάριό τους 48 λαθρομετανάστες, αλλά έμεινε ακυβέρνητο 50 ναυτικά μίλια βόρεια του Ρεθύμνου.

Οι λαθρομετανάστες διασώθηκαν όταν φορτηγό πλοίο που έπλεε σε κοντινή απόσταση, τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Από τις καταθέσεις των λαθρομεταναστών διαπιστώθηκε ότι οι περισσότεροι από αυτούς είναι τουρκικής υπηκοότητας, ενώ υπάρχουν ακόμη Αφγανοί, Σύροι, ένας Σομαλός κι ένας Ιρακινός και είχαν ξεκινήσει από το Bodrum της Τουρκίας με προορισμό όπως είπαν, την Ιταλία πληρώνοντας από 3.500 έως 4.000 ευρώ στους δουλεμπόρους.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Κέρκυρα: Χειροπέδες στους αλλοδαπούς που είχαν ξαφρίσει το νησί!

Οι τρεις δράστες είχαν καταφέρει να βγάλουν πάνω από 100.000€...


Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τρείς αλλοδαποί κακοποιοί, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν διαπράξει περισσότερες από 11 διαρρήξεις σε σπίτια στην πόλη της Κέρκυρας.

Οι 3 συλληφθέντες, οι οποίοι είναι υπήκοοι Αλβανίας, Λιθουανίας και Γεωργίας, όπως προκύπτει από την προανάκριση, είχαν συγκροτήσει ομάδα, που η δράση της ήταν πονοκέφαλος για τις αστυνομικές αρχές καθώς παραβίαζαν κλειδαριές, εισέβαλαν σε σπίτια και άρπαζαν ό,τι πολύτιμο εύρισκαν.


Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής 11 διαρρήξεις που έχουν εξιχνιαστεί, η λεία των κακοποιών ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, σε κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες διαρρήξεις, καθώς και η ύπαρξη περισσότερων συνεργών. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα διαβιβασθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά

Τέσσερα αλλοδαπούς που διακινούσαν ναρκωτικά στην Αττική “έβαλαν στο χέρι” οι αστυνομικοί σε Ν. Χαλκηδόνα, Χαϊδάρι και Ίλιον. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες είχαν στήσει ως και εργαστήρια.


Συνολικά βρέθηκαν πάνω από 27 κιλά ηρωϊνης και περισσότερα από 2 κιλά χασίς. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν όπλα, αλλά και μηχανήματα παρασκευής και συσκευασίας νακρωτικών.

Θήβα: Ρουμάνοι έκλεβαν συστηματικά τα καλώδια του ΟΣΕ - Έβαζαν σε κίνδυνο την ασφάλεια των επιβατών!

Όχι ένας, αλλά 5 Ρουμάνοι είχαν ειδικευτεί να κλέβουν τα καλώδια αλουμινίου του ΟΣΕ βάζοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες για να βγάλουν παράνομα χρήματα.


Στην κατοχή τους βρέθηκαν κοντά τρία χιλιόμετρα καλωδίου!


ΦΩΤΟ Ελληνική Αστυνομία
ΦΩΤΟ Ελληνική Αστυνομία

Οι πέντε αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 45,32, 30,23 και 21 ετών αντίστοιχα που συνελήφθησαν, έμεναν σε πρόχειρο κατάλυμα στη Θήβα.

Χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών που είχαν πληροφορίες για τις... "δουλειές" τους, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων στη Θήβα ένα αυτοκίνητο, στο οποίο βρίσκονταν οι τρεις από τους πέντε δράστες.

ΦΩΤΟ Ελληνική Αστυνομία
ΦΩΤΟ Ελληνική Αστυνομία

Όταν πήγαν να τους ελέγξουν, ένας από αυτούς βγήκε έξω και άρχισε να τρέχει αλλά συνελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από καταδίωξη....

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν, στην περιοχή Νεοχωρακίου Θηβών, το πρόχειρο κατάλυμα στο οποίο έμεναν οι τρεις συλληφθέντες και, αφού άρχισαν να το παρακολουθούν, συνέλαβαν και τους άλλους δύο .
πηγη newsit

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΜΕ ΔΡΑΣΤΗ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ "ΤΟΝΥ"

Την εξιχνίαση ληστειών στις οποίες συμμετείχε ο 30χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας με το όνομα "Τόνυ", ο οποίος συνελήφθη στις 8 Οκτωβρίου στον Πειραιά, ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία. 

Ο "Τόνυ", έχοντας ηγετικό ρόλο, συγκροτούσε εγκληματικές ομάδες με διαφορετική σύνθεση συνεργών κάθε φορά, που διέπρατταν ένοπλες ληστείες, με την απειλή καλάσνικοφ, σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σούπερ μάρκετ, περίπτερα και άλλα καταστήματα.


Από την συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε η συμμετοχή του και στις παρακάτω ληστείες - κλοπές :
Στις 13 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Ηρακλείου Αττικής, από κοινού με συνεργό του, αφαίρεσαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο.

Στις 16 Σεπτεμβρίου στην Μεταμόρφωση Αττικής, ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων με την απειλή καλάσνικοφ.

Κατά τον ίδιο χρόνο και στον ίδιο τόπο, ληστεία σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων με την απειλή καλάσνικοφ

Σε συνέχεια της παραπάνω ληστείας, με την απειλή όπλου, αφαίρεσε από ημεδαπή γυναίκα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο ανεφοδίαζε με καύσιμα.

Στις 26 Σεπτεμβρίου στην Μεταμόρφωση Αττικής, ληστεία με την απειλή καλάσνικοφ σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Την ίδια ημέρα αφαίρεσε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας από ένα ΙΧ

Στις 3 Οκτωβρίου στην περιοχή της Καλλιθέας εισέβαλε με συνεργούς του σε υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ και με την απειλή καλάσνικοφ,αφού ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Στις 6 Οκτωβρίου αφαίρεσε κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας από ένα ΙΧ αυτοκίνητο

Η έρευνα συνεχίζεται για την συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Θερμικές κάμερες της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψαν οχήματα του τουρκικού στρατού να μεταφέρουν λαθρομετανάστες στον Έβρο



Την οργανωμένη επιχείρηση των μογγόλων «φίλων» και γειτόνων μας, για την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού της χώρας μας, μέσω του λαθροεποικισμού της, έρχεται να επιβεβαιώσει η τελευταία «καυτή» αναφορά των ελληνικών συνοριακών δυνάμεων, η οποία βρίσκεται ήδη στα χέρια του ευρωπαϊκού οργανισμού Frontex, μέλη του οποίου είναι εγκατεστημένα εδώ και δύο χρόνια στον Έβρο. 
 
Τα προσφάτως καταγεγραμμένα, με τη χρήση θερμικών καμερών, περιστατικά από τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. αποκαλύπτουν την αδιαμφισβήτητη ανάμειξη του τουρκικού στρατού στην προώθηση λαθρομεταναστών στη χώρα μας, καθώς έχει καταγραφεί περιστατικό με αυτοκίνητο του τουρκικού στρατού να αποβιβάζει “ύποπτα άτομα, που οδηγήθηκαν στον ποταμό Έβρο και στην συνέχεια επιχείρησαν να διασχίσουν παρανόμως τα σύνορα” επιβεβαιώνοντας ότι οι καθοδηγούμενες, από τους τούρκους διακινητές, ομάδες των λαθρομεταναστών συναντώνται με στρατιωτικές περιπόλους της τουρκίας, επιτρέποντάς τους να κινούνται ανενόχλητες προς τη μεθόριο.
 
Η ως άνω αναφορά, η οποία θα περάσει στα ψιλά γράμματα των καθεστωτικών και φιλο-λαθρομεταναστευτικών ΜΜΕ και θα τεθεί εκτός … ατζέντας στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης … και Τουρκικής Φιλίας, έρχεται να επιβεβαιώσει και το πρόσφατο δημοσίευμα «εξομολόγησης» Τούρκου δουλεμπόρου σε Γερμανό δημοσιογράφο, ο οποίος απεκάλυπτε τον ρόλο του τουρκικού Στρατού στο εμπόριο λαθρομεταναστών στον Έβρο, την ταρίφα των Τούρκων αξιωματικών και στρατιωτών για την… ακώλυτη και επιτυχή διάβαση των ελληνοτουρκικών συνόρων και τις αγαστές σχέσεις με το συνοριακό τουρκικό στρατόπεδο, καθώς οι εκεί τούρκοι στρατιωτικοί ενημερώνουν τους δουλεμπόρους ποιος και πού κάνει βάρδια και πού είναι οι έφοδοι.
 
Είναι πλέον γεγονός ότι η μετανάστευση, σε συνδυασμό με τη συνειδητή ανθελληνική πολιτική των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων της πολύπαθης χώρας μας και την μνημονιακή οικονομική κατοχή , είναι ένα από τα εργαλεία της εθνοκτόνου στρατηγικής της παγκοσμιοποίησης και της σιωνιστικά επιβαλλόμενης πολυπολιτισμικότητας, ένα από τα εργαλεία για την συρρίκνωση του ελληνισμού σε πληθυσμιακό, εδαφικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό επίπεδο, μια οργανωμένη τακτική αφανισμού της Ελλάδος από τους αιώνιους εχθρούς μας, τους βαρβάρους τούρκους και τους βάκιλους σιωνιστές, με τους οποίους (αμφότερους) οι «λογαριασμοί» μας θα είναι πάντα ανοικτοί…

ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΡΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΚΑΣΤΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΕ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΤΕ!!! - ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ

O λόγος για έναν Αλβανό που ήταν κρατούμενος στις φυλακές Αλικαρνασσού καθώς έχει καταδικαστεί σε 25 χρόνια κάθειρξης για ληστείες.

Ήρθε η ώρα για την πρώτη του άδεια(!!!) και μάλιστα όπως διαβάζουμε στο CretaLive είχαν εμφανιστεί και η μητέρα με την αδερφή του, διαβεβαιώνοντας τους αρμόδιους ότι ταξίδεψαν από την Αθήνα για να περάσουν μαζί του αυτές τις 4 ημέρες, σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Οι μέρες πέρασαν και όταν ήρθε η ώρα να επιστρέψει ο κρατούμενος, εκείνος δεν εμφανίστηκε ποτέ. Από την περασμένη Τετάρτη τον περιμένουν στη φυλακή αλλά εκείνος... "γυρίζει" ελεύθερος.
NewsIt.gr

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: ΚΑΤΕΛΗΦΘΗ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΜΝΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!

Λέτε να είναι...αγανακτισμένοι κι αυτοί;
Το βίντεο είναι από τις σημερινές "παγκόσμιες διαμαρτυρίες" και δεν προέρχεται από τη Βαγδάτη ή τη Δαμασκό, αλλά από την "ελληνική" πρωτεύουσα και μάλιστα το κέντρο της!
 
 
 

 
Καμαρώστε τους Σύριους φανατικούς μουσουλμάνους να...ψέλνουν για τον Αλλάχ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!
 
Μάλιστα, έχουν αντικαταστήσει και τη σημαία της χώρας τους, βάζοντας αντί για κόκκινη την πράσινη λωρίδα, που είναι το χρώμα του Ισλάμ!
 
Το αξιοπερίεργο (ή μήπως όχι;) είναι Η ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ", που βγάζουν σπυριά στη θέα της ελληνικής σημαίας! Καλά, για οποιαδήποτε αναφορά στην Χριστιανική θρησκεία δεν το συζητάμε καν!
 
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Ό,τι γουστάρουν κάνουν οι λαθρομετανάστες! Υμνολογούν τον Αλλάχ δημοσίως και...υπερηφάνως, ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ χάρη στους γραικύλους επιχειρηματίες που τους χρησιμοποιούν ως απεργοσπάστες και το κυριότερο; ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, μέσω του "αντιρατσιστικού" νόμου! 

Απόπειρα βιασμού 18χρόνης από αλλοδαπό στα Κάτω Πατήσια.

Απόπειρα βιασμού σε είσοδο πολυκατοικίας στα Κάτω Πατήσια από ψηλό μελαψό αλλοδαπό σήμερα στις 7:30 το πρωί. Το ανθρωποειδές τέρας επιτέθηκε σε δεκαοκτάχρονη κοπέλα την στιγμή που πήγαινε να μπει στο ασανσέρ, το κίνητρο του δεν ήταν η ληστεία .
 
Όλα αποτράπηκαν την τελευταία στιγμή από τις φωνές της κοπέλας ξεσηκώνοντας όλη την πολυκατοικία, μετά από καταδίωξη πολιτών το ανθρωποειδές τέρας εξαφανίστηκε στα στενά της Αχαρνών.

 
Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση αλλά δυστυχώς δεν εντοπίστηκε και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος.



Ηράκλειο:Έδωσε δουλειά σε Βούλγαρους και το ''ευχαριστώ'' ήταν να τον ληστέψουν!

Θύμα ένας 63χρονος που έκανε το λάθος να βάλει στο σπίτι του, τρεις Βούλγαρους.

 

Εκείνος τους πρόσφερε δουλειά και αυτοί αντί για ευχαριστώ τον έκλεψαν. Το περιστατικό κατήγγειλε 63χρονος χθες το απόγευμα (10-10-2011) στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών.

Σύμφωνα το flashnews.gr, oι τρείς Βούλγαροι τους  οποίους είχε προσλάβει για να εκτελέσουν εργασίες στο σπίτι του, του άρπαξαν ένα τσαντάκι που περιείχε το ποσό των 3.000 ευρώ.

Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται...

Αλβανοί “χτυπούσαν” από σπίτια μέχρι τροχόσπιτα!

Πλούσια δράση είχαν τελικά οι τρεις Αλβανοί που πιάστηκαν μετά την εισβολή τους στο σπίτι ενός άνδρα στη Ραφήνα

 

Όπως προέκυψε μετά τις έρευνες των αστυνομικών οι τρεις αλβανοί δράστες είχαν κάνει τουλάχιστον άλλες τέσσερις ληστείες.

23-8 στο Καπανδρίτι είχαν μπει στο σπίτι μιας οικογένειας και είχαν αρπάξει.400 ευρώ, χρυσαφικά, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, και το αυτοκίνητο.

Τρεις μέρες μετά στις 26-8 στο Χολαργό είχαν βάλει στο στόχαστρο ένα ιδιωτικό γηροκομείο, όπου άρπαξαν το χρηματοκιβώτιο με περίπου 5.000 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της ληστείας μάλιστα είχαν χτυπήσει άσχημα στο πρόσωπο μια γυναίκα υπάλληλο.

Στις 28-09 είχαν πάει σε κάμπνγκ στη Δροσοπηγή και εισέβαλαν με τη σειρά σε δυο τροχόσπιτα αρπάζοντας χρήματα, κινητά, χρυσαφικά αλλά και ένα αυτοκίνητο.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΚΤΗΝΩΔΙΑ! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΣΚΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.

Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες...!


Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός από το Σάββατο που το είδαν τη Δευτέρα στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.

Σημειώνουμε ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.

Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει τα γεγονότα που βλέπει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, κολάζοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Αναρωτιόμαστε αν μεταναστεύσουν στη χώρα μας και φυλές με ανθρωποφαγικές συνήθειες, θα επιτρέψουμε να σφάζονται και να τρώγονται συμπολίτες μας;

filozoiki.gr
dogw0rld

"ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ... ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

Πρωινές ώρες της 14-10-2011, στην Ομόνοια, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Ομονοίας συνελήφθησαν, δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Σουδάν, ηλικίας 27 και 28 ετών, για παραβάσεις του Ν. «Περί αλλοδαπών».

Όπως διαπιστώθηκε, οι ανωτέρω αλλοδαποί εκμίσθωναν διαμέρισμα σε πολυκατοικία στην οδό Μενάνδρου στην περιοχή της Ομόνοιας, και εκμεταλλευόμενοι τη δεινή κατάσταση λαθρομεταναστών, τους χορηγούσαν παράνομα κατάλυμα και σίτιση έναντι του χρηματικού ποσού των 6 ευρώ ημερησίως. Εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν συνολικά -19- κλίνες.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 7.950 ευρώ.

Επίσης εντός του διαμερίσματος βρέθηκαν δύο (2) αλλοδαποί χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα 15-10-2011 στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνων

Σε αυτούς έχουμε ανοίξει τα σύνορά μας .. "Θα σας γαμ... τις μάνες σας. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι"...Βίντεο από την Ευελπίδων

Τη στιγμή που με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή τα αλβανικά κτήνη άκουγαν ότι παίρνουν τον δρόμο για τις φυλακές, ως προφυλακιστέοι, αμετανόητοι για τις πράξεις τους άρχισαν να απειλούν δημοσιογράφους, φωτογράφους και οπερατέρ...
"Θα σας γαμ... τις μάνες. Όλοι θα πεθάνετε... Μπάσταρδοι" ήταν τα λόγια που ξεστόμιζαν, βγαίνοντας από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και παίρνοντας....
υπό τη συνοδεία των αστυνομικών, το δρόμο για τις φυλακές.

Κανείς δεν παραδέχθηκε ότι κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του, παρότι υπάρχουν τρεις μαρτυρικές καταθέσεις.

Οι τέσσερις οδηγούνται στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ ο 15χρονος αλβανός ανήλικος για τις φυλακές ανηλίκων.

Ελεύθερη με περιοριστικού όρους αφέθηκε η 16χρονη ελληνίδα, που διατηρούσε σχέσεις με τον αρχηγό της συμμορίας.
planet-greece 
 
 


Καλπάζει η λαθροεγκληματικότητα: Ελάχιστοι από όσους συλλαμβάνονται, φυλακίζονται!

Είναι γεγονός ότι ειδικά τον τελευταίο καιρό η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο. Μάλιστα, έχει μετατοπιστεί από τις τράπεζες, που μέχρι πρότινος αποτελούσαν τον υπ’ αριθμόν ένα στόχο, μέσα στα ίδια μας τα σπίτια.

Σ’ αυτό συνετέλεσε ασφαλώς και το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες έχουν αποσύρει τις οικονομίες τους από τις τράπεζες, υπό τον φόβο της πτώχευσης, και τις φυλάνε στα σπίτια τους. Επίσης, έχει αυξηθεί δραματικά η θρασύτητα αλλά και η βιαιότητα των δραστών. Όμως, ποιοι είναι αυτοί που μας ληστεύουν και μας τρομοκρατούν;

Για να δούμε τι αναφέρει σχετικά το (καθεστωτικό) Βήμα της Κυριακής: «Αλωνίζουν» επτά συµµορίες: «Στις σοβαρές διαρρήξεις και ληστρικές επιθέσεις σε σπίτια, καταστήµατα, πρατήρια καυσίµων κτλ. υπολογίζουµε ότι συµµετέχουν 20-25 άτοµα που ανήκουν σε επτά συµµορίες κακοποιών, κυρίως Αλβανών, Ρουµάνων, Γεωργιανών.





Πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς που ψάχνουν σε ευάλωτους στόχους τα 2-3 εκατοµµύρια ευρώ που εκταµίευαν κάθε χρόνο από περίπου 200 ληστείες σε τράπεζες οι οποίες πλέον είναι δυσπόρθητες.  

Τη συµµορία µε τα Καλάσνικοφ έχουµε διαπιστώσει ότι τη συνθέτουν κυρίως αλβανοί κακοποιοί που έχουν συλληφθεί για παρόµοιες ενέργειες και έχουν φυλακιστεί κατά το παρελθόν. Και αυτή η ανακύκλωση του εγκλήµατος είναι το µεγάλο µας πρόβληµα.  

Κάθε ηµέρα συλλαµβάνονται για διάφορα αδικήµατα ή σε επιχειρήσεις-“σκούπα” της ΕΛ.ΑΣ. περίπου 150 ως 200 άτοµα και ζήτηµα είναι αν φυλακίζονται από αυτούς 6 ως 10».

Σε αυτή την περιεκτική περιγραφή της εγκληµατικότητας προχωρεί, µιλώντας στο «Βήµα» ανώτατος αξιωµατικός της ΕΛ.ΑΣ. που παρακολουθεί τη δράση των συµµοριών και την «κατανοµή» των εγκληµατικών επιθέσεων σε όλη την Αττική.

Αλλοι αξιωµατικοί επισηµαίνουν: «Κάθε χρόνο την περίοδο από τον Σεπτέµβριο ως τον Μάρτιο παρουσιάζεται έξαρση διαρρήξεων και ληστειών. Αυτό συµβαίνει και τώρα! Επιπλέον πρόβληµα φαίνεται να υπάρχει λόγω της δυνατότητας των αλβανών πολιτών να έρχονται πλέον για τρεις µήνες χωρίς βίζα στην Ελλάδα και αυτό δίνει νέα περιθώρια δράσης ποινικών από τη γειτονική χώρα. 


Λόγω αυτής της δυνατότητας έχει παρουσιαστεί αντιστρόφως έξαρση της εγκληµατικότητας και στην Αλβανία µε αλλοδαπούς κακοποιούς που µαθαίνουν στην Ελλάδα τα “µεγάλα κόλπα”»!

(ΥΓ) 1: Μια παρατήρηση με σημασία: με βάση τα όσα έχουν διαρρεύσει στον τύπο για το περιεχόμενο του νέου «αντιρατσιστικού» νόμου που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση, το παραπάνω δημοσίευμα θα θεωρείται «ρατσιστικό» (εφόσον αναφέρει την εθνική ταυτότητα των εγκληματιών) και ο συντάκτης του θα πηγαίνει «μέσα» για «υποκίνηση φυλετικού μίσους»…
πηγη 

Αντιμέτωποι με ισόβια οι Αλβανοί ληστές με τα “καλάσνικοφ” που λήστευαν και βίαζαν -Απίστευτες λεπτομέρειες αποκάλυψε η έρευνα

- Αναζητούν και άλλους οι αστυνομικοί
- Κρατούσαν ως και αρχείο με τα... κατορθώματά τους
- Ύποπτοι και οι γονείς ορισμένων που έπαιρναν χρήματα




Δεν είναι μόνο η ανατριχιαστική τους δράση. Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν από κάποιες λεπτομέρειες που ήρθαν στο φως.

Τα ανθρωπόμορφα τέρατα που λήστευαν και χωρίς κανένα δισταγμό βίαζαν κατ' επανάληψη γυναίκες μπροστά στα παιδιά και τους συζύγους τους κρατούσαν ακόμη και... αρχείο.


Αλέξανδρος ΠΕΠΑ
Αλέξανδρος ΠΕΠΑ

Ακόμη πιο συγκλονιστικό είναι πως το αρχείο, για την ακρίβεια εκτυπώσεις δημοσιευμάτων από sites που αναφέρονταν στη δράση τους, το διατηρούσε στο σπίτι της η 16χρονη Ελληνίδα που φαίνεται γνώριζε τα πάντα.

Ερμιρ ΜΕΤΑ
Ερμιρ ΜΕΤΑ

Οι έξι αδίστακτοι δράστες φαίνεται ότι αγαπούσαν τη... μεγάλη ζωή. Σκορπούσαν χρήματα. Πολλά από τα λεφτά από τις ληστείες αλλά και χρήματα που αποκόμιζαν από την πώληση των κλοπιμαίων φαίνεται όμως ότι κατέληγαν στους γονείς τους οι οποίοι όπως λένε οι αστυνομικοί μάλλον έκαναν τα στραβά μάτια και αν δεν ενθάρρυναν τουλάχιστον επέτρεπαν δια της σιωπής τους τη δράση των παιδιών τους.






Τους “έκαψε” το κινητό


Ερβιστ ΜΕΤΑ
Ερβιστ ΜΕΤΑ

Ευτυχώς για την κοινωνία οι δράστες έκαναν πολλά λάθη. Το πιο βασικό ήταν ότι δεν απαλλάσσονταν γρήγορα απ' τα κλοπιμαία.

Ένα από τα κινητά που είχαν αρπάξει το έδωσαν σε κάποιον γνωστό τους στη Λαμία. Οι αστυνομικοί το εντόπισαν. Συνέλαβαν τον άνθρωπο αυτό και από κει έφτασαν στους πρώτους από τους δράστες.
Ταυτόχρονα γίνονταν έρευνες σε γνωστά καταστήματα του κέντρου όπου καταλήγουν κλοπιμαία και έτσι οι αστυνομικοί εντόπισαν και άλλους από τους δράστες.

Σιγά, σιγά και μετά από παρακολούθηση οι αστυνομικοί είχαν τα βασικά μέλη της συμμορίας.

“Έσπαγαν” σε ομάδας για να μπερδέψουν την αστυνομία.

Ενεα ΠΑΝΟ
Ενεα ΠΑΝΟ

Οι πληροφορίες λένε ότι οι ληστές για να μπερδέψουν τις έρευνες των αστυνομικών δεν είχαν τον ίδιο τρόπο δράσης. Φορούσαν κουκούλες ώστε να μην υπάρχει περιγραφή των προσώπων τους από τα θύματα, άλλαζαν όπλα, δεν χρησιμοποιούσαν πάντα καλάσνικοφ, ποτέ δεν πήγαιναν όλοι μαζί σε μια ληστεία, χωρίζονταν σε τριάδες και ίσως σε κάποιες περιπτώσεις έκαναν δύο “χτυπήματα” την ίδια νύχτα.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η πεντάδα των Αλβανών νεαρών και η 16χρονη κοπέλα δεν είναι οι μόνοι που εμπλέκονται, υπάρχουν ακόμη δύο πρόσωπα.

Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ
Σωκράτης ΜΕΝΙΚΟ

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι βαρύτατες. Η δίωξη που τους άσκησε ο εισαγγελέας, εγκληματική οργάνωση, ληστεία, ομαδικός βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή προβλέπουν ως και ποινή ισόβιας κάθειρξης.

πηγη newsit

Αυτοί είναι οι αλβανοί ληστές με τα καλάσνικοφ


 


H απόλυτη κατάντια μίας ολόκληρης χώρας: αυτά τα άτομα (ηλικίας από 16 έως 23 ετών) είχαν διαπράξει 23 ένοπλες ληστείες, βασάνιζαν και βίαζαν τα θύματά τους, έκλεβαν τα πολυτελή τους αυτοκίνητα και κυκλοφορούσαν παντού σαν να μη συμβαίνει τίποτα… Δύο από αυτούς συνελήφθησαν σε υπό κατάληψη σχολείο! Μέλος της συμμορίας και ανήλικη ελληνίδα! 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας εξαρθρώθηκε χθες στην Αθήνα, ιδιαίτερα σοβαρή εγκληματική οργάνωση Αλβανών που διέπραττε ληστείες σε σπίτια με βαρύ οπλισμό και ιδιαίτερη σκληρότητα, μέλη της οποίας κακοποίησαν κάποια από τα θύματά τους.

Τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είχαν συνεχή δράση, εδώ και ένα εξάμηνο περίπου, έμπαιναν σε σπίτια πολιτών, βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους είτε παραβιάζοντας αυτές, και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά – ηλεκτρικά είδη και οχήματα. Είχαν αφαιρέσει τουλάχιστον 14 οχήματα που τα χρησιμοποιούσαν και για τη διαφυγή τους. Σε μία περίπτωση είχαν μπει σε ένα κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.  

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας έχουν εξιχνιασθεί 23 ένοπλες ληστείες, με τη χρήση Καλάσνικοφ, πιστολιών και μαχαιριών.
Από τους συλληφθέντες, οι πέντε είναι νεαροί άνδρες αλβανικής καταγωγής και η έκτη είναι μία δεκαεξάχρονη κοπέλα, ελληνικής καταγωγής.

Κατ’ αρχήν εντοπίσθηκαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου, σε προαύλιο χώρο υπό κατάληψη Επαγγελματικού Λυκείου (!) και συνελήφθησαν δύο από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Άλλα δύο μέλη εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης πολυκαταστήματος στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν κλεμμένο αυτοκίνητο Mercedes, το οποίο είχαν αφαιρέσει από την περιοχή της Γλυφάδας, μετά από ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα. Τα δύο τελευταία μέλη συνελήφθησαν σε οδούς του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.

Η συμμορία των αλβανών διέθετει πολύ βαρύ οπλισμό. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν μέχρι στιγμής: Στο κλεμμένο αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, καθώς και ένα μαχαίρι. Σε διαμέρισμα στο Νέο Κόσμο δύο Καλάσνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων αντίστοιχα, 93 φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών. 

Ο ένας αλβανός ήταν πασίγνωστος στις αρχές, είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους...!!!

Τέτοιου είδους φαινόμενου ασφαλώς και δεν είχαν παρουσιαστεί ποτέ στην Ελλάδα. Αυτά είναι τα αγαθά της πολυ-πολιτισμικής κοινωνίας και τα νέα ήθη που μας επέβαλλαν οι “οικονομικοί μετανάστες”. Φυσικά τα συγκεκριμένα αποβράσματα θα αράξουν για κάποια χρόνια σε κάποια φυλακή, όπου θα τρώνε και θα κοιμούνται δωρεάν, μέχρι κάποια στιγμή να αποφυλακιστούν με τις ευεργετικές διατάξεις Καστανίδη για να συνεχίσουν (ώριμοι πια…) το θεάρεστο έργο τους.



Βαρύτατες κατηγορίες σε βάρος των Αλβανών συλληφθέντων για τη συμμορία με τα καλάσνικοφ

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται η αδίστακτη συμμορία των Αλβανών ληστών με τα καλάσνικοφ, που εισέβαλλε σε σπίτια, λήστευε με ιδιαίτερη σκληρότητα, άρπαζε αυτοκίνητα και βίαζε γυναίκες με την απειλή καλάσνικοφ, μαχαιριών και πιστολιών.

Η συμμορία εξαρθρώθηκε τη Δευτέρα από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, σε συνεργασία με την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής και τα μέλη της οδηγήθηκαν την Τρίτη στον εισαγγελέα.

Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για συνολικά δέκα πράξεις μεταξύ των οποίων εγκληματική οργάνωση, ληστεία, ομαδικός βιασμός κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή (προβλέπεται ποινή ισόβιας κάθειρξης), διακεκριμένη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. η εγκληματική ομάδα απαρτιζόταν από οκτώ άτομα και ειδικότερα από επτά νεαρούς Αλβανούς και μία 16χρονη Ελληνίδα. Έχουν συλληφθεί έξι άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, άγνωστοι μέχρι στιγμής.

Είχαν συγκροτηθεί σε ομάδα του τελευταίους έξι μήνες και από την έως τώρα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί 23 ένοπλες επιθέσεις σε σπίτια, κυρίως στα Νοτιοανατολικά προάστια.

Ειδικότερα, διέπραξαν έξι ληστείες στη Γλυφάδα, πέντε στον Άλιμο, τρεις στην Ηλιούπολη, μία στον Άγιο Δημήτριο, μία στη Βούλα, μία στην Αργυρούπολη, μία στο Κορωπί, τρεις στο Παλαιό Φάληρο, μία στου Παπάγου και μία ληστεία στην Αγία Παρασκευή.

Οι δράστες έμπαιναν σε σπίτια τις βραδινές, ή πρώτες πρωινές, ώρες, είτε από ανασφάλιστες μπαλκονόπορτες και κυρίες εισόδους, είτε τις παραβίαζαν και αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικά-ηλεκτρικά είδη και οχήματα.

Είχαν αφαιρέσει τουλάχιστον 14 οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούσαν και για τη διαφυγή τους.

Σε μία περίπτωση είχαν μπει σε κοσμηματοπωλείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και αφαίρεσαν κοσμήματα αξίας 80.000 ευρώ.

Τα ονόματα των πέντε εκ των έξι συλληφθέντων συλληφθέντων, καθώς και οι φωτογραφίες τους, δόθηκαν στη δημοσιότητα, με σχετική διάταξη του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να βοηθήσουν στις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων κρησφύγετων ή διαμερισμάτων διαμονής, καθώς και για την περίπτωση αναγνώρισής τους από τυχόν άλλα θύματα.

Η εξάρθρωση της συμμορίας ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας από τον Νέο Κόσμο, όπου δύο από τα μέλη της ομάδας εντοπίστηκαν στο προαύλιο υπό κατάληψη σχολείου.

Άλλοι δύο, μεταξύ των οποίων η 16χρονη Ελληνίδα, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ, στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Νέο Κόσμο, όπου στάθμευσαν κλεμμένο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes.

Το αυτοκίνητο αυτό είχαν κλέψει από το σπίτι αλλοδαπής διπλωματικού υπαλλήλου την 27.09.2011 από την περιοχή της Γλυφάδας, έπειτα από ένοπλη ληστεία σε διαμέρισμα, κατά την οποία οι δράστες κακοποίησαν τη γυναίκα, ενώ είχαν κλειδώσει τον σύζυγο της και τα δίδυμα παιδιά τους δύο ετών σε άλλο δωμάτιο.

Τα άλλα δύο τελευταία μέλη συνελήφθησαν σε δρόμους του Νέου Κόσμου και του Παγκρατίου, ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις.

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο και σε διαμερίσματα, που διέμεναν, βρέθηκαν:

- Στο αυτοκίνητο, ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με επτά φυσίγγια, καθώς και ένα μαχαίρι.

- Σε διαμέρισμα της οδού Αγγύλης στον Νέο Κόσμο, δύο Καλάσνικοφ με γεμιστήρες των 27 και 28 φυσιγγίων, 93 φυσίγγια για Καλάσνικοφ, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό γκλομπ, κάλυκες και βολίδες, ένα μαχαίρι, μικροποσότητα ινδικής κάνναβης, καθώς και πλήθος κινητών τηλεφώνων, ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών.

Στα άλλα σπίτια βρέθηκαν φυσίγγια και κλειδιά αυτοκινήτων.

Σε διαμέρισμα της οδού Αλεξανδρίας στον Νέο Κόσμο, που διατηρούσε η 16χρονη Ελληνίδα, βρέθηκαν τρεις σελίδες με αποκόμματα ηλεκτρονικών εφημερίδων, στις οποίες αναφέρονταν οι ληστείες, που είχαν διαρπάξει.

Σε έναν εξ αυτών έχουν επιβληθεί, με διάταξη του ανακριτή, περιοριστικοί όροι εμφάνισης, δύο φορές κάθε μήνα, για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Συνελήφθησαν 3 Αλβανοί κακοποιοί – Είναι οι ληστές με τα καλάσνικοφ;

Οι αστυνομικοί έπιασαν 3 Αλβανούς ηλικίας 25, 25, και 24 ετών οι οποίοι νωρίτερα έκαναν ένοπλη ληστεία στη Ραφήνα.


Χθες το απόγευμα οι συλληφθέντες, μαζί με τέταρτο συνεργό τους που αναζητείται, ''μπούκαραν'' σε μονοκατοικία στην περιοχή Ντράφι Ραφήνας, ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών τον 35χρονο ιδιοκτήτη και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 15.000 ευρώ καθώς και ένα αυτοκίνητο.

Το περιστατικό αυτό σήμανε συναγερμό για την αστυνομία που ψάχνει για την περιβόητη συμμορία των ληστών και βιαστών με τα καλάσνικοφ.

Έτσι λίγες ώρες αργότερα στον Ν. Κόσμο, μετά από έρευνες και συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομικών των Υποδιευθύνσεων Ασφάλειας Β/Α Αττικής, Αθηνών, ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, Άμεσης Δράσης, Τ.Α. Ν. Κόσμου, και Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθησαν οι 3 νεαροί Αλβανοί που έκαναν την ληστεία στη Ραφήνα.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο πολυκατοικίες στην περιοχή του Ν. Κόσμου, σε διαμερίσματα των οποίων κρύβονταν οι δράστες και τους συνέλαβαν.
Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
1 περίστροφο Smith & Wesson με 10 φυσίγγια
1 πιστόλι TOKAREV με 11 φυσίγγια
2 μαχαίρια
7 κινητά
Διαρρηκτά εργαλεία
Γάντια κουκούλες, κράνη, αποκριάτικες μάσκες
Χρυσαφικά

Ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες, ο 25χρονος Αλβανός είχε αποφυλακισθεί, με περιοριστικούς όρους από τις Δικαστικές Φυλακές Γρεβενών στις 24-12-2010, όπου εξέτιε ποινή 7ετούς κάθειρξης για κλοπές και άλλα αδικήματα, έχοντας εκτίσει το 1/3 της συνολικής ποινής.
Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι βέβαιο πως οι δράστες βαρύνονται με σωρεία ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων και οι οποίες διερευνώνται.

Κρυβόταν σε κατάληψη σχολείου ένας αλβανός από τους ληστές με τα καλάσνικοφ - 16χρονη Ελληνίδα στο αμάξι των ληστών

Απίστευτες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των αδίστακτων ληστών με τα καλάσνικοφ που εισέβαλαν σε σπίτια και κακοποιούσαν γυναίκες.

 

Ο ένας αλβανός από τους αδίστακτους ληστές φέρεται να συνελήφθη σε σχολείο υπό κατάληψη στο Νέο Κόσμο, ενώ την ώρα της σύλληψης των άλλων δύο ληστών μαζί τους βρισκόταν και μια 16χρονη κοπέλα!

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, τουλάχιστον ως προς το τι έκανε ο αδίστακτος δράστης στο υπό κατάληψη σχολείο.

Σύμφωνα με το ένα σενάριο οι αστυνομικοί που ήταν στα ίχνη του τον ακολουθούσαν διακριτικά από τη Δάφνη όπου είχε εντοπιστεί αρχικά και τελικά τον συνέλαβαν στο προαύλιο του σχολείου στο Νέο Κόσμο όπου προσπάθησε να βρει καταφύγιο όταν τους αντιλήφθηκε.

Το δεύτερο σενάριο είναι εφιαλτικό. Σύμφωνα με αυτό ο αδίστακτος κακοποιός που δεν δίσταζε να εισβάλει σε σπίτια και να βιάζει γυναίκες ήταν από τους εξωσχολικούς που μπαινόβγαιναν με άνεση στο σχολείο, πληροφορίες λένε ότι ήταν από εκείνους που πρωτοστατούσαν (τις νυχτερινές ώρες) στην κατάληψη.

Μεγάλο ερώτημα παραμένει ωστόσο και ο ρόλος της 16χρονης κοπέλας από την Ελλάδα που συνόδευε τους αδίστακτους Αλβανούς κακοποιούς την ώρα που οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν εντοπίζοντάς τους να οδηγούν το πολυτελές αυτοκίνητο της γυναίκας που κακοποίησαν βάναυσα στη Γλυφάδα.

Η κοπέλα σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες είχε σχέσεις με τον έναν από τους δράστες, ωστόσο μέχρι στιγμής τα στοιχεία δεν οδηγούν σε συμμετοχή της στις άγριες ληστείες.
πηγη newsit

Συνελήφθη Αλβανός ως ο «εγκέφαλος» σπείρας ληστών με καλάσνικοφ

Στη σύλληψη ενός 30χρονου Αλβανού προχώρησαν οι Αρχές, ο οποίος είχε ηγετικό ρόλο -σύμφωνα πάντοτε με την Αστυνομία- στη συγκρότηση ομάδων που διέπρατταν ληστείες με την απειλή καλάσνικοφ.




Όπως προέκυψε από την προανάκριση-έρευνα που διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, κατά την διάρκεια του τελευταίου διμήνου ο συλληφθείς, μαζί με τους συνεργούς του που αναζητούνται, διέπραξε τις παρακάτω ένοπλες ληστείες:


  • Επτά σε πρατήρια υγρών καυσίμων.
  • Δύο σε super market
  • Μία (1) σε περίπτερο
  • Μία (1) σε ταβέρνα
  • Μία (1) σε ζαχαροπλαστείo
  • Μία (1) σε βάρος οδηγού αυτοκινήτου
Επίσης διέπραξε μία (1) κλοπή Ι.Χ.Ε αυτοκινήτου.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κοκαΐνης, ένας φορητός υπολογιστής, ένα κυνηγητικό μαχαίρι, κάρτες κινητής τηλεφωνίας και πέντε κινητά τηλέφωνα.

Εις βάρος του συλληφθέντα, ο οποίος είναι αλβανικής καταγωγής, έχουν επιπλέον σχηματιστεί τρεις δικογραφίες, από τις οποίες προκύπτει ότι μαζί με συνεργούς έχουν διαπράξει:

  • Μία ανθρωποκτονία.
  • Μία απόπειρα ανθρωποκτονίας.
  • Σαράντα τέσσερις ληστείες σε super market, πρατήρια υγρών καυσίμων, καταστήματα.
  • Έξι κλοπές οχημάτων.
  • Δύο διαρρήξεις οχημάτων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Τακτικό Ανακριτή, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Γεωργιανός είχε ρημάξει αυτοκίνητα στα νότια προάστια

Ενας 28χρονος Γεωργιανός, που συνελήφθη, είχε "ανοίξει" πάνω απο 70 αυτοκίνητα.


Ο 28χρονος, παλιός "γνώριμος" της Αστυνομίας, που μαζί με συνεργούς του οι οποίοι διαφεύγουν, είχαν διαπράξει 73 κλοπές από αυτοκίνητα στα νότια προάστια, συνελήφθη το Σάββατο στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της 'Αμεσης Δράσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες παραβίαζαν τα αυτοκίνητα και αφαιρούσαν τιμαλφή, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρικές-ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, στις περιοχές Γλυφάδας, Αλίμου, Ελληνικού, Βουλιαγμένης, Ηλιούπολης και Αργυρούπολης.

Στη κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κλοπιμαία.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί στο παρελθόν από το Α.Τ Βούλας για διακεκριμένες κλοπές από αυτοκίνητα με άλλους δύο ομοεθνείς του, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με διάταξη του ανακριτή, με τον όρο να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Γεωργιανός κλέφτης κατ' επάγγελμα

Είχε ρημάξει σπίτια σε Λαύριο, Κερατέα και Μαραθώνα. Ο 23χρονος γεωργιανός είχε φτιάξει συμμορία και τρύπωναν από πόρτες και παράθυρα σε 12 σπίτια τα οποία ρήμαζαν, κλέβοντας όσα μετρητά έβρισκαν αλλά και ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

 

 Είχαν διαρρήξει 4 σπίτια στο Λαύριο, 4 στην Κερατέα και άλλα 4 στον Μαραθώνα. Ο 23χρονος συνελήφθη το πρωί στο Λαύριο και όπως προέκυψε είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από 4 μήνες από τις φυλακές Κορυδαλλού με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πειραιά.

Πάλι είχε συλληφθεί για κλοπές.

Ρέθυμνο: Ινδοί μαχαίρωσαν αντρόγυνο ομοεθνών τους για να αποσύρουν τη μήνυση!

Με μαχαιριές στα χέρια και τα πόδια, πέντε Ινδοί απείλησαν ζευγάρι για να αποσύρει μήνυση σε βάρος τους.

 

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας Ινδός και η σύζυγός του, τη νύχτα, μετά από "έφοδο" πέντε ομοεθνών τους, στο σπίτι τους.

Αιτία της εισβολής στο σπίτι του 41χρονου Ινδού και της 27χρονης συζύγου του; Να αναγκαστεί το ζευγάρι να αποσύρει μήνυση που έχει υποβάλλει σε βάρος των πέντε ανδρών για ληστεία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, οι απειλές "ξέφυγαν" από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα οι πέντε Ινδοί να τραυματίσουν το ζευγάρι με μαχαίρι στα πόδια και τα χέρια, ενώ κατόπιν το έσκασαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

Βούλγαρο, επικίνδυνο για τη δημόσια τάξη, συνέλαβε η Αστυνομία Κύπρου

Ενα 34χρονο Βούλγαρο, ο οποίος εκτελούσε στην Κύπρο χρέη σωματοφύλακα και ο οποίος κηρύχθηκε ως επικίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια, συνέλαβε η Αστυνομία.

Οπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός, ο εν λόγω 34χρονος θα απελαθεί και θα κηρυχθεί ως ανεπιθύμητος μετανάστης.

''Ενας 34χρονος από τη Βουλγαρία που ήταν καταζητούμενο πρόσωπο, ο οποίος κρίθηκε ως κίνδυνος για τη δημόσια τάξη και ασφάλεια συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα στη Λάρνακα, δυνάμει διατάγματος κράτησης και απέλασης'', ανέφερε ο κ. Κατσουνωτός.

Οπως είπε, έχουν κινηθεί διαδικασίες για απέλασή του από το έδαφος της Δημοκρατίας και θα κηρυχθεί ως ανεπιθύμητος μετανάστης και θα του απαγορεύεται πλέον η είσοδος στο έδαφος της Δημοκρατίας.

''Και αυτός εκτελούσε χρέη σωματοφύλακα και εξακολουθούμε να καταζητούμε ακόμη έναν'', κατέληξε.

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Συνεχίζεται ασταμάτητη η παράνομη είσοδος λαθρομεταναστών στην χώρα... και ο "φρακτης" ακομα φτιάχνεται..

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 1-10-2011, στη δασική περιοχή του Αγίου Σύλλα Καβάλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Καβάλας, δώδεκα λαθρομετανάστες, τους οποίους προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας ένας διακινητής, που διέφυγε την σύλληψη και αναζητείται. Εννέα από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράκ, δύο υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας υπήκοος Συρίας.

Συνελήφθη 30-09-2011 το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή Πηγαδίων Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της Χώρας πέντε λαθρομετανάστες.

Τέσσερις από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Ιράν και ένας υπήκοος Ιράκ. Συνελήφθησαν 28-09-2011, τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φερών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, στο Αρδάνιο Αλεξανδρούπολης έξι λαθρομετανάστες.

Ο διακινητής διέφυγε την σύλληψη. Μας έμειναν οι λαθρομετανάστες..