Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Νέα ''Υπατία'' Το Ιατρικό Κέντρο. Μεταφέρουν παράνομα Λίβυους "αντικαθεστωτικούς" και οι Έλληνες να πληρώνουν χωρίς να το ξέρουν!

Στο συγκεκριμένο κτίριο "νοσηλεύονται" τις τελευταίες ημέρες περίπου 50 αλλοδαποί, Λίβυοι αντικαθεστωτικοί, ενώ αναμένονται νέες «παραλαβές» στις επόμενες ημέρες, οι οποίοι φυλάσσονται σε καθεστώς απόλυτης ασφάλειας..!

 
Η δημιουργία μιας μίας νέας "Υπατίας" στο Μαρούσι, υπαγορεύτηκε από τον φόβο τυχόν αντίποινων από πλευράς ... κομάντο- εκτελεστών του Μουαμάρ Καντάφι, που θ’ αναλάβουν την εκτέλεση δύσκολων κι επικίνδυνων αποστολών, όπου έχουν βρει καταφύγιο οι εκδιωγμένοι πολέμιοι του.
 
Όλες οι αφίξεις στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών γίνονται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες με απευθείας πτήσεις από το Κατάρ, ενώ μεταξύ των μέχρι τώρα «παραληφθέντων» συγκαταλέγονται και 6 παιδιά, τα οποία φυσικά νοσηλεύονται στο παιδιατρικό τμήμα και δίχως αστυνομική φρούρηση, καθώς δεν θεωρούνται εν δυνάμει υποψήφιοι στόχοι.
 
Με τις νέες "αφίξεις" που αναμένονται ωστόσο, και εξαιτίας της ανεπάρκειας κλινών στον έβδομο όροφο της ιδιωτικής κλινικής, οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως θα καταληφθούν χώροι και του έκτου ορόφου, με αποτέλεσμα να απαιτηθεί πρόσθετη αστυνομική δύναμη από τμήματα και υπηρεσίες της βορειοανατολικής Αττικής για τη φύλαξη τους!
 
Η σχετική κατάσταση ωστόσο έχει προκαλέσει ανησυχίες στο προσωπικό, με δεδομένο ότι ήδη για παράδειγμα στο Μαρούσι, η τοπική αστυνομική αρχή αδυνατεί πλέον να βγάλει περιπολίες, ενώ ο αυξανόμενος πληθυσμός λέγεται ότι αρχίζει να προκαλεί προβλήματα και στις λειτουργίες της κλινικής.
 
Ταυτόχρονα πάντως ανακύπτουν ερωτήματα προς την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Αστυνομίας, από ποιους πόρους καλύπτονται τα νοσήλια, όπως επίσης και αν υπάρχει διακρατική συμφωνία ώστε η Ελλάδα ν' αποτελέσει χώρο υποδοχής και περίθαλψης των Λίβυων αντικαθεστωτικών που τραυματίζονται στα θέατρα των μαχών με τις πιστές στον Καντάφι στρατιωτικές δυνάμεις!
 

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο κέντρο της Αθήνας
Ελέγχθηκαν περίπου 1.100 άτομα, 246 οχήματα και 24 καταστήματα, προσήχθησαν 326 άτομα στις αρμόδιες υπηρεσίες και συνελήφθησαν 29 άτομα, από τα οποία τα τέσσερα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί όπλων, δεκαέξι αλλοδαποί για απέλαση, ένα άτομο για παράνομο παιχνίδι, πέντε για καταδικαστικές αποφάσεις και δύο για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων.

Επίσης, κατασχέθηκαν 56 γραμμάρια κάνναβης, 28 πακέτα λαθραίων τσιγάρων,4.483 τεμάχια ειδών παραεμπορίου,49 παιχνιδομηχανήματα- φρουτάκια και 8 ρουλέτες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Θεσσαλονίκη: Ομαδικές συλλήψεις αλλοδαπών κακοποιών

Σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών που είχε διαπράξει πλήθος διαρρήξεων σε διαμερίσματα και γραφεία διαφόρων περιοχών της Θεσσαλονίκης, εξάρθρωσαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης. 

Όπως ανακοινώθηκε από την ασφάλεια σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων Γεωργιανών, ηλικίας 23 έως 31 χρόνων, που κατηγορούνται ότι σε διάστημα οκτώ μηνών, από το Νοέμβριο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2010, διέπραξαν συνολικά 31 διαρρήξεις σε διαμερίσματα και γραφεία, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα τιμαλφή, μεγάλης χρηματικής αξίας.

---------

Επίσης, από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ανακοινώθηκε η σύλληψη 24χρονου, υπηκόου Γεωργίας, που τον περασμένο Μάρτιο διέπραξε ληστεία κατά την οποία τραυμάτισε, με τη χρήση σωματικής βίας, 54χρονη γυναίκα.

Ο Βούλγαρος μετέφερε λαθρομετανάστες

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, στον αυτοκινητόδρομο Βανιάνου επί της Εγνατίας Οδού, ένας 47χρονος πολίτης Βουλγαρίας, ως διακινητής και οκτώ (08) αλλοδαποί λαθρομετανάστες πολίτες Ιράκ.
 
Ειδικότερα ο 47χρονος κατελήφθη ως οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος να μεταφέρει, με πρόθεση την περαιτέρω προώθησή τους στη χώρα μας, τους οκτώ λαθρομετανάστες (έξι στην καμπίνα του οχήματος και δύο στο χώρο των αποσκευών), στερούμενους νομίμων διατυπώσεων εισόδου και παραμονής στη χώρα μας. 
 
Ο διακινητής κατείχε και επέδειξε πλαστό διαβατήριο Βουλγαρικών Αρχών, βεβαίωση Εγγραφής Πολίτη Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης άλλου προσώπου, φερόμενη ως εκδοθείσα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών και άδεια οδήγησης άλλου προσώπου. 
 
Από τη διενεργηθείσα προανάκριση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, σε συνεργασία με το Κέντρο Επαφής Προμαχώνα, προέκυψε ότι στη Βουλγαρία έχει καταδικασθεί για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, για παράνομη διέλευση συνόρων, για απαγωγή, για κλοπή και για πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ αναζητείται από τις Βουλγαρικές Αρχές. 
 
Επιπλέον τυγχάνει ανεπιθύμητος στο ελληνικό έδαφος καθώς κατά το παρελθόν είχε απελαθεί με δικαστική απέλαση. 
 
Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα του διακινητή, τα οποία θα αποσταλούν αρμόδιες αρχές για περαιτέρω ενέργειες (εργαστηριακή εξερεύνηση πλαστότητας, ανάκληση κλπ), δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και το όχημα μεταφοράς των λαθρομεταναστών. 

Λαθρομετανάστες ξέφυγαν από την καταδίωξη αλλά συνελήφθησαν σε ταξί

Δεν χάρηκαν αρκετά την ελευθερία τους οι δύο λαθρομετανάστες που ξέφυγαν χθες το πρωί από τους αστυνομικούς στην καταδίωξη που εκτυλίχθηκε στην εθνική οδό από την Αταλάντη ως την Μαλεσίνα.
 
Το πρωί οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους 2 από τους 4 Αφγανούς που επέβαιναν στο αυτοκίνητο,  λίγες ώρες αργότερα όμως συνέλαβαν και τους άλλους 2

Οι δύο αλλοδαποί κρύφτηκαν μέχρι τις 9 περίπου το βράδυ. Θεωρώντας προφανώς ότι οι έρευνες της αστυνομίας θα είχαν σταματήσει, προσπάθησαν να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τα Μέγαρα. Επιβιβάστηκαν λοιπόν σε ταξί και ξεκίνησαν. 

Για κακή τους τύχη όμως στα διόδια των Αφιδνών, τους περίμεναν αστυνομικοί, που είχαν στήσει μπλόκο. Με τα όπλα στα χέρια πλησίασαν το ταξί και εγκλώβισαν τους λαθρομετανάστες, που δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και τους συνέλαβαν. 

Όπως εξήγησαν στους αστυνομικούς, στην Ελλάδα ήρθαν με την βοήθεια Τούρκου δουλέμπορου, στον οποίο έδωσαν 3 χιλιάδες Ευρώ ο καθένας.
πηγη

Aνήλικοι ΡΟΥΜΑΝΟΙ πορτοφολάδες ταξίδεψαν απο την Πάτρα στην Αμαλιάδα ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΞΑΦΡΙΣΜΑ


13 και 16 ετών είναι οι δύο Ρουμάνοι που αφίχθησαν το πρωί στην Αμαλιάδα, προερχόμενοι από την Πάτρα, με σκοπό να κλέψουν πορτοφόλια

Οι δύο ανήλικοι συνελήφθησαν από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας και της ομάδας ΔΙΑΣ στις 10:30 το πρωί, λίγα λεπτά μετά από την αρπαγή του πορτοφολιού ιδιοκτήτριας καταστήματος που βρίσκεται στην οδό Φιλελλήνων.

Οι δύο ανήλικοι μπήκαν στο κατάστημα, άρπαξαν το πορτοφόλι της ιδιοκτήτριας -που περιείχε 130 ευρώ και προσωπικά έγγραφα- από το γραφείο την ώρα που αυτή βρισκόταν στο πατάρι και τράπηκαν σε φυγή, αλλά εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ενώ λίγα μέτρα μακριά από το σημείο της σύλληψης τους βρέθηκε πεταμένο και το πορτοφόλι, με το περιεχόμενο του.

Το μεσημέρι οδηγήθηκαν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας και αφού πρώτα τους ασκήθηκε ποινική δίωξη και ορίστηκε τακτική δικάσιμος, αφέθησαν ελεύθεροι.

πηγη

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΑ : Lara Logan: Η δημοσιογράφος που βίασαν 300 Αιγύπτιοι! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!


Για τη δραματικότερη στιγμή της ζωής της , τον ομαδικό βιασμό της από 200-300 Αιγύπτιους, αποφάσισε να μιλήσει η ανταποκρίτρια του CBS, Lara Logan.

Η δημοσιογράφος σόκαρε τον κόσμο όταν ομολόγησε δημοσίως ότι έπεσε θύμα βιασμού στις 11 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια της εξέγερσης στην Αίγυπτο.

Αποφασισμένη να μοιραστεί την τραγική εμπειρία της, η Logan περιέγραψε στη διάσημη εκπομπή «60 Minutes» και στους «New York Times» τις λεπτομέρειες της φρίκης.

«Η μπαταρία της κάμερας τελείωσε και έπρεπε να σταματήσουμε τη δουλειά για λίγο. Ξαφνικά ο Bahar (ο αιγύπτιος εικονολήπτης) με κοιτάζει και μου λέει: Πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα. Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω!».

Η Lara Logan ανέφερε ότι η επίθεση διήρκεσε 40 λεπτά και οι θύτες ήταν περίπου 200 με 300 άντρες.
«Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει μικρά, μικρά κομματάκια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδίστακτοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Όσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν!».

Η επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS, επέστρεψε στη δουλειά της με το κεφάλι ψηλά: «Δεν ήθελα να κουβαλάω ολομόναχη το βάρος, σαν να έχω ένα βρώμικο μυστικό, κάτι για το οποίο θα ντρεπόμουν μια ζωή! Νιώθω πολύ πιο δυνατή πλέον και εύχομαι η δική μου ιστορία να βοηθήσει και άλλα θύματα σεξουαλικών επιθέσεων».

Η Lara Logan κατάγεται από τη Νότια Αφρική, είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και εργάζεται ως πολεμική ανταποκρίτρια εδώ και 18 χρόνια.

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Καλούμε τους συναδέλφους εμπόρους, τους επαγγελματίες – αρτοποιούς, ζαχαροπλάστες, ιδιοκτήτες καφετεριών και εστιατορίων, κομμωτές κλπ – και τους ιδιοκτήτες Σούπερ Μάρκετ να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση για να πιεστεί η κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα της παραμονής των λαθρομεταναστών με:

Τρίωρο κλείσιμο των καταστημάτων από τις 6 το απόγευμα ως τις 9 το βράδυ την Τρίτη 3 Μαΐου 2011 και με μαζική συμμετοχή στον αποκλεισμό της εισόδου – εξόδου οχημάτων του νέου λιμένα από τις 5 το απόγευμα της ίδιας μέρας!

Ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα του Δήμου Ηγουμενίτσας και της Επιτροπής Αγώνα μαζί με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης.

Εκτός από τη συμβολική στάση εργασίας,είναι απαραίτητη η παρουσία του καθένα μας στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο νέο λιμάνι.

Να απαιτήσουμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να παίζει το θέατρο του παραλόγου απέναντι στην τοπική μας κοινωνία και τους λαθρομετανάστες.

Να απαιτήσουμε τη μονομερή κατάργηση της συνθήκης «Δουβλίνο 2», που μετέτρεψε το μεταναστευτικό από ευρωπαϊκό σε ελληνικό πρόβλημα και τη χορήγηση ταξιδιωτικών εγγράφων προς τους μετανάστες, οι οποίοι θέλουν κι έχουν δικαίωμα να πάνε εκεί που θέλουν: στην Ευρώπη!

Ζητούμε από τον κάθε συνάδελφο να πάρει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί και να συμμετάσχει στο κλείσιμο των καταστημάτων και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Καλάσνικοφ και ναρκωτικά μετέφεραν Αλβανοί που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε 15 λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι στα σεισμόπληκτα Τρικάλων όπου στήθηκε μπλόκο για όχημα το οποίο ερχόταν από την Καλαμπάκα προς τα Τρίκαλα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr έχουν συλληφθεί 4 Αλβανοί που επέβαιναν στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν όπλα καλάσνικοφ και ποσότητα ναρκωτικών.

Η επιχείρηση σύμφωνα  με τις ίδιες πληροφορίες δεν οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, ενώ αίσθηση προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε η σπείρα των Αλβανών από ηλικιωμένους του παρακείμενου ΚΑΠΗ, όπου με μαγκούρες, βρισιές και φτυσίματα επιτίθονταν στους Αλβανούς λέγοντας «Δεν ντρέπεστε, καταστρέφετε τα παιδιά μας».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκε περίπου  30 κιλά χασίς στο αυτοκίνητο των δραστών.

πηγη

Βιομηχανία διακίνησης λαθρομεταναστών πίσω από το πολιτικό άσυλο


 
Ζητούν πολιτικό άσυλο για να δουλεύουν στην φάμπρικα διακίνησης λαθρομεταναστών χωρίς να τους ενοχλεί η Αστυνομία. 
 
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη εξονυχιστική έρευνα των ελληνικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό ατόμων που κατέχουν ήδη δελτίο δελτίου αιτήσαντος ασύλου και εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης λαθρομεταναστών, καθώς και ατόμων που εμπλέκονται με κάθε τρόπο γύρω τους. Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον της έρευνας και για τις μαζικές αιτήσεις πολιτικού ασύλου.

Είναι τόσο μεγάλη η έκταση της έρευνας και όπως αναφέρεται «το φαινόμενο έχει λάβει διαστάσεις... πανδημίας. Σχεδόν όλοι όσοι πιά μπαίνουν παράνομα στην χώρα, παίρνουν και ρόλο στη δουλειά για να εξοικονομήσουν τα πρώτα χρήματα που θα χρειασθούν εδώ»...

Τα άτομα αυτά εισέρχονται, όπως είναι γνωστό, παράνομα στην Ελλάδα. Εδώ συναντούν τους συνδέσμους που θα τους δείξουν τα κατατόπια και θα τους φέρουν σε επαφή με τους καθοδηγητές, τους δικηγόρους, τις οργανώσεις, κ.α.)


Για την απόκτηση πολιτικού ασύλου, ισχυρίζονται ότι διώκονται στην πατρίδα τους λόγω των πολιτικών ή θρησκευτικών τους αντιλήψεων, ζητώντας την προστασία των Ελληνικών αρχών. Αρνούνται ότι εγκαταλείπουν τις πατρίδες τους για οικονομικούς λόγους, διότι όπως είναι δασκαλεμένοι, αν ισχυρισθούν ότι έφυγαν από τη χώρα τους για οικονομικούς λόγους δεν δικαιούνται πολιτικό άσυλο. 


Μάλιστα, για να ενισχύσουν τα επιχειρήματα τους επιστρατεύουν μέχρι και τα πιο ευφάνταστα σενάρια... Καταγγέλλουν μέχρι και επιθέσεις από ανθρώπους των ισλαμικών καθεστώτων στην... Αθήνα. Σε αρκετές περιπτώσεις δηλώνουν άλλη εθνικότητα και ισχυρίζονται ότι προέρχονται από περιοχές όπου γίνεται πόλεμος, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει από ποια χώρα προέρχονται...

Μπαίνουν στο κύκλωμα με το που πατάνε ελληνικό χώμα
Μια από τις πιό χαρακτηριστικές υποθέσεις που εντόπισε πρόσφατα η Αστυνομία είναι η εξής: Σύριος, κάτοχος δελτίου αιτήσαντος ασύλου παρέλαβε 5 λαθρομετανάστες από κρυψώνα στον Έβρο και τους επιβίβασε σε κλεμμένο ΙΧ από την Αθήνα. Στην διαδρομή προς Αθήνα επιχείρησε να διαφύγει του αστυνομικού ελέγχου. Λίγη ώρα αργότερα, οι 3 από τους 5 λαθρομετανάστες τους οποίους μετέφερε εντοπίσθηκαν να οδηγούν προπορευόμενο ΙΧ, κλεμμένο επίσης, από το οποίο ενημέρωναν τον Σύριο μέσω κινητού τηλεφώνου αν υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα στην διαδρομή...

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν περισσότερες από 50.000 αιτήσεις για πολιτικό άσυλο...


Μάνος Μεϊμαράκης

Πάτρα: Κυνηγητό στο κέντρο για την σύλληψη 8χρονων κλεπτών-Απίστευτες σκηνές κάθε μέρα στο κέντρο της πόλης

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/epgifkauke4db83ffeb50d4.jpgΑναστάτωση στο κέντρο της Πάτρας, όταν οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα για κλοπή που έγινε σε βάρος άνδρα, από μια ομάδα ανηλίκων ρομά.

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ όργωναν κυριολεκτικά την πόλη στο κέντρο της, με την οδό Μαιζωνος στην οποία συνέβη το περιστατικό να είναι σε πρώτη προτεραιότητα, καθώς οι αλλοδαποί ανήλικοι που δεν ξεπερνούν σε ηλικία τα οκτώ έτη, ετράπησαν σε φυγή.

Τελικά λίγο αργότερα έγινε προσαγωγή από τους αστυνομικούς για αναγνώριση στην Αστυνομική Διεύθυνση ενός ανήλικου αγοριού, καθώς οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την ομάδα.

Πριν από λίγο πάντως οι έρευνες επικεντρώθηκαν στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπουλου και την Ρήγα Φεραίου, όπου υπάρχουν ανήλικοι ρομά που ταιριάζουν με τις περιγραφές.
πηγη

Νέα επιχείρηση - «σκούπα» στο κέντρο της Αθήνας με 47 συλλήψεις

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας για τον έλεγχο παράνομων μεταναστών, την αντιμετώπιση του παρεμπορίου και του εμπορίου ναρκωτικών.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συμμετείχαν 189 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες και διενήργησαν ελέγχους σε 980 άτομα, 203 οχήματα και 16 καταστήματα.

Από τους ελέγχους συνελήφθησαν συνολικά 47 άτομα. Τα 16 συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, 24 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, ένα άτομο για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, τρία άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις και τρία άτομα για κλοπή. 

Επίσης υπεβλήθησαν έξι μηνύσεις, σε ισάριθμα άτομα, για παράβαση του νόμου «περί εκδιδομένων προσώπων». 


Επίσης, εντοπίστηκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως μία αποθήκη με μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού, τα οποία αποτελούν προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών. 


Αποθήκη εμβαδού περίπου 1.000 τετραγωνικών μέτρων, με μεγάλη ποσότητα ειδών ρουχισμού που αποτελούν προϊόντα απομίμησης γνωστών επώνυμων εταιρειών, εντοπίστηκε στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, κατά τη διάρκεια εύρειας επιχείρησης της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στην Αθήνα. Την ίδια ώρα, μικτά κλιμάκια αστυνομικών και υπαλλήλων της δημοτικής αστυνομίας, στο πλαίσιο της αντιμετώπισης του παραεμπορίου, κατάσχεσαν 1.009 τεμάχια, διαφόρων ειδών.

Συνελήφθησαν αλλοδαποί για 31 διαρρήξεις!


Συνελήφθησαν για 31 διαρρήξεις! Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τέσσερις υπήκοοι Γεωργίας ηλικίας 23, 31, 27 και 26 ετών, οι οποίοι από τις 4 Νοεμβρίου έως τις 18 Ιουνίου του 2010, διέπραξαν συνολικά..31 διαρρήξεις σε διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, αφαιρώντας κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ένδυσης.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Νέα αστυνομική επιχείρηση στο κέντρο της Αθήνας

Νέα αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας για τον έλεγχο παράνομων μεταναστών, την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, του εμπορίου ναρκωτικών και άλλων αδικημάτων.

Στις επιχειρήσεις συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών από τις Διευθύνσεις Ασφαλείας, Αλλοδαπών, αμεσης Δράσης, Τροχαίας και Αστυνομίας Αθηνών.

Ανάλογους ελέγχους διενήργησε η αστυνομία και την Τετάρτη.

Αχαϊα: Αλλοδαποί σακάτεψαν ηλικιωμένη για λίγα κέρματα - Πλέον χαροπαλεύει σε ΜΕΘ!

Η 80χρονη γιαγιά νοσηλεύεται στην εντατική του νοσοκομείου του Ρίου. Το περιστατικό της ωμής βίας έγινε πριν από δέκα ημέρες στα Προσφυγικά της Πάτρας.

Σύμφωνα με το thebest.gr οι δυο αλλοδαποί δράστες είχαν στήσει καρτέρι στην άτυχη γερόντισσα με στόχο το πορτοφόλι του κρατούσε στα χέρια της. Η γυναίκα δέχθηκε άγρια επίθεση από τους αλλοδαπούς, οι οποίοι θέλησαν να τις αποσπάσουν τα λίγα κέρματα που είχε μαζί της.

Στο περιστατικό παρενέβησαν περαστικοί, αλλά η ζημιά είχε γίνει. Η γυναίκα αιμορραγούσε και μεταφέρθηκε άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με κατάγματα και κακώσεις στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου, όπου και νοσηλεύεται.

Οι δυο αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή και παραμένουν ασύλληπτοι…

Εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας με 70 συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας

Εβδομήντα άτομα συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της εκτεταμένης επιχείρησης της αστυνομίας, στο κέντρο της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε από τις 5.30 το απόγευμα χθες μέχρι τις 11.30 το βράδυ, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της ΓΑΔΑ για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, του παραεμπορίου, της πορνείας, των ναρκωτικών και της εγκληματικότητας γενικότερα.

 

Συνολικά οι αστυνομικοί έλεγξαν 1236 άτομα και 275 οχήματα ενώ προσήχθησαν 438 άτομα στα αστυνομικά τμήματα. Από τους 70 συλληφθέντες, οι 52 είναι παράνομοι μετανάστες και θα κρατηθούν για απέλαση, δώδεκα για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων, πέντε για τυχερά παιχνίδια και ένας για ναρκωτικά.

Από τα συνεργεία των αστυνομικών κατασχέθηκαν 23 δόσεις ηρωίνης μικρού βάρους 7,4 γραμμαρίων και βεβαιώθηκαν 183 παραβάσεις του ΚΟΚ.
Στους ελέγχους συμμετείχαν 210 αστυνομικοί από την Ασφάλεια, την Αμεση Δράση, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, την Τροχαία, τα ΜΑΤ και την Αστυνομία Αθηνών.

Χθες τα ξημερώματα έγιναν έλεγχοι σε κτίρια, σε συνεργασία με υπαλλήλους του ΣΔΟΕ του δήμου Αθηναίων και της περιφέρειας Αττικής παρουσία εισαγγελέα. Στο πλαίσιο των ελέγχων, τα μικτά κλιμάκια έκαναν έφοδο σε δύο σπίτια στην οδό Φυλής μέσα στα οποία βρέθηκαν 18 αλλοδαποί, οι οποίοι δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα και προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών προκειμένου να εξακριβωθεί αν είναι νόμιμοι στη χώρα.

Σε διαμέρισμα του ενός κτιρίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 10 πλαστά διαβατήρια ιταλικών, αμερικανικών, σουηδικών, φινλανδικών, ολλανδικών και σομαλικών αρχών, 5 ιταλικά δελτία αλλοδαπών και άλλα τρία έγγραφα από την ίδια χώρα, 4 βίζες αλλοδαπών, 38 φωτογραφίες αλλοδαπών και 2 σκληροί δίσκοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που ερευνώνται στην εγκληματολογική υπηρεσία. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό ως υπεύθυνο του κτιρίου.

Τέλος, για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου μικτά κλιμάκια της αστυνομίας και του δήμου κατάσχεσαν 1509 τεμάχια διαφόρων εμπορευμάτων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

πηγη news247.gr

σχόλιο: μονο 70 συλλήψεις μέσα σε 6 ώρες? Μια ολόκληρη σύλληψη για ναρκωτικα? Μας δουλεύουν μέσα στα μούτρα μας..Μιλάμε για "σαρωτική επιχείρηση" για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των πολιτών, λογικά θα έρχονται ΝΕΑ σκληρά μέτρα..

Ηράκλειο: Αλλοδαπός πήρε κλήση και εισέβαλε στο αστυνομικό τμήμα


Τα έκανε γης μαδιάμ ένας 48χρονος αλλοδαπός που απαίτησε να μη βεβαιωθεί τροχονομική παράβαση στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο γιος του. 
 
Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 48χρονος, φωνάζοντας, βρίζοντας αλλά και ασκώντας βία στους αστυνομικούς που συνάντησε μπροστά του, προσπάθησε να αποτρέψει αστυνομικό να "κόψει" κλήση.

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες στον άνδρα, ο οποίος ωστόσο αντιστάθηκε κι επιχείρησε να διαφύγει.
 
Συνελήφθη τελικά για διατάραξη οικιακής ειρήνης και αντίσταση...

Βουδιστές και Μωαμεθανοί κατέλαβαν το Κεφαλάρι Άργους



Από εφημερίδα: ‘Ενημέρωση Πελοποννήσου’, 27/4/2011

Η Ιερά Εικόνα της Θεομήτορος, θα υποχρεωθεί να διέλθει μεταξύ δεκάδων Βουδιστών, Μωαμεθανών και οπαδών άλλων θρησκειών, αύριο το βράδυ, παραμονή της εορτής της Ζωοδόχου Πηγής, στο Κεφαλάρι του Άργους.

Η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας μεταξύ «απίστων» και αλλοθρήσκων θα είχε νόημα αν αυτοί είχαν προσέλθει για να φωτισθούν από την Παναγία. Αυτό όμως δεν συμβαίνει. 

Οι δεκάδες Κινέζοι, Σομαλοί, Αφγανοί, Νιγηριανοί και από κάθε λογής φυλή, είναι στην πλειονότητά τους λαθρομετανάστες που ήδη -από σήμερα- έχουν καταλάβει χώρους κατά μήκος του δρόμου όπου γίνεται η κατ’ έθιμον «Ιερά Πανήγυρις», επιδιώκοντας να πουλήσουν στις χιλιάδες των ευσεβών προσκυνητών που θα προσέλθουν, το λαθραίο και ατιμολόγητο εμπόρευμά τους, αδιαφορούντες για την πνευματικότητα της εκδήλωσης.

Η ορθόδοξη εκκλησία, μητέρα πιστών και απίστων, δεν αντιδρά στην εκτροπή της τελετής που μετατρέπεται από ιερά λιτάνευση, σε χώρο υπαίθριου παρεμπορίου. 

Αντιδρούν όμως οι χριστιανοί που επιθυμούν να τους επιτραπεί να αισθανθούν την κατανυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι εκκλησιαστικοί ψαλμοί και, αντ' αυτού, θα υποχρεωθούν να ακούνε ινδικά τραγούδια και ρυθμούς "χιπ-χοπ". 
Αντιδρούν οι Δημοτικές Αρχές (που όμως στερούνται μηχανισμού απομάκρυνσης των λαθρομεταναστών παρεμπόρων). 
Αντιδρούν και οι νόμιμοι έμποροι και μικροπωλητές, που για μια ακόμη φορά νοιώθουν παρείσακτοι στον τόπο που γεννήθηκαν και αισθάνονται μεγάλα κορόιδα, επειδή τηρούν τους ελληνικούς νόμους.

Η αστυνομία και η εισαγγελία, αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό το αίτημα εφαρμογής του νόμου, το οποίο τους έχει ήδη υποβληθεί και αναζητούν τρόπο να εφαρμόσουν το γνωστό "απελθέτο απ' εμού το ποτήριον τούτο". Τακτική που γνωρίζουν πολύ καλά και που την εφάρμοσαν κατά το τριήμερο που πέρασε, στο Ναύπλιον, επιτρέποντας να καταληφθεί η Πλατεία Συντάγματος, η Παραλία και το Πάρκο Ωνάση, από δεκάδες λαθρομετανάστες που επεδίδοντο στο προσφιλές τους σπορ του παρεμπορίου.

Γιγαντιαία επιχείρηση σκούπα ξεκινάει στο κέντρο της Αθήνας

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για τον έλεγχο παράνομων μεταναστών, την αντιμετώπιση του παραεμπορίου, της πορνείας και του εμπορίου ναρκωτικών ξεκίνησε σήμερα το πρωί σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας και βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.

Ομάδες αστυνομικών ελέγχουν αλλοδαπούς και όσοι δεν έχουν πιστοποιητικά νόμιμης παραμονής προσάγονται στις αστυνομικές υπηρεσίες, ενώ το ίδιο γίνεται με άτομα που ασχολούνται με το παραεμπόριο, ιερόδουλες καθώς και με άτομα που σχετίζονται με εμπόριο ναρκωτικών ή άλλες εγκληματικές πράξεις.

Στις επιχειρήσεις συμμετέχει μεγάλος αριθμός αστυνομικών από την Ασφάλεια, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών, την Άμεση Δράση, την Τροχαία και την Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, ενώ όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες σε άλλες περιοχές της Αθήνας.

Για τα αποτελέσματα θα γίνονται ανακοινώσεις από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
πηγη

σχόλιο : συνηθισμένες κινήσεις "εντυπωσιασμού" αλλά ο κόσμος πια θέλει ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και ΟΧΙ λογια..

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ληστεία το κίνητρο της δολοφονίας 83χρονου απο ζευγάρι Βούλγαρων

Εξιχνιάστηκε ανθρωποκτονία στη Μεσσηνία. Βούλγαροι οι δολοφόνοι.


Νεκρός στο σπίτι του στο χωριό Αμπελόκηποι του δήμου Πύλου Μεσσηνίας είχε βρεθεί τον Ιανουάριο ένας 83χρονος άνδρας.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε και η αστυνομική έρευνα οδήγησε σε δύο Βούλγαρους, μία 38χρονη γυναίκα κι έναν 45χρονο άνδρα που φέρονται δράστες της ανθρωποκτονίας με σκοπό τη ληστεία.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν.

Αλβανός μέλος σπείρας που κλέβει αυτοκίνητα έφυγε με 140χλμ απ' το δρόμο στα χωράφια, βγήκε σώος και ξέφυγε απο τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν.

Πρόκειται κατά πάσα πιθανότητα για μέλος κάποιας από τις Αλβανικές σπείρες που δρουν στην Αθήνα κλέβοντας αυτοκίνητα.

Τον τελευταίο καιρό οι αστυνομικοί στήνουν διαρκώς μπλόκα στην εθνική Αθηνών-Λαμίας καθώς πλέον λόγω και της Εγνατίας έχει αλλάξει το... δρομολόγιο των κλεμμένων αυτοκινήτων προς Αλβανία.
Στο πλαίσιο των ελέγχων λοιπόν οι άνδρες της τροχαίας “χτύπησαν” τα χαράματα τον αριθμό της πινακίδας ενός μαύρου Toyota που πέρασε από τα διόδια και αμέσως είδαν ότι είχε κλαπεί στις 21 του μήνα από την Κυψέλη.

Αμέσως ξεκίνησε καταδίωξη, όμως ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν έλεγε να σταματήσει... Αντίθετα πάτησε κι άλλο το γκάζι. Στο 191 χλμ στο ύψος των Θερμοπυλών αντί να στρίψει... πήγε ίσια στα χωράφια.

Παρά το γεγονός ότι το αυτοκίνητο ανατράπηκε ο οδηγός δεν έπαθε τίποτε ή τουλάχιστον ήταν σε θέση να το βάλει στα πόδια και μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί είχε γίνει... λαγός.
πηγη

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Λαθρομετανάστες πολιορκούν νταλίκες [βίντεο]


ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ: Λαθρομετανάστες πολιορκούν νταλίκες [βίντεο]Οι εικόνες του ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ είναι αποκαλυπτικές: Έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκονται ακινητοποιημένα εκατοντάδες φορτηγά. Λαθρομετανάστες περιφέρονται στην Εθνική Οδό και προσπαθούν να βρουν ευκαιρία, να λαθρεπιβιβαστούν σε κάποια νταλίκα, για να εγκαταλείψουν τη χώρα μας και να φτάσουν στον… ευρωπαϊκό παράδεισο. 

Η αστυνομία περιπολεί, στήνει μπλόκα και προσπαθεί να τους αναχαιτίσει. 

Δείτε το βίντεο:


ανακοίνωση ανίκανου ανθελληνικού κράτους : “Βγάλτε τα πέρα μόνοι σας. Μην κυκλοφορείτε τη νύχτα !!!”

Το υπουργείο προστασίας του πολίτη, αδύναμο να επιβάλει τάξη και ασφάλεια στις ελληνικές γειτονιές όπου οργιάζει η εγκληματικότητα, εξέδωσε ανακοίνωση με τραγελαφικές συμβουλές προς τις γυναίκες, έτσι ώστε να αποτραπούν ενδεχόμενες εγκληματικές ενέργειες εναντίων τους. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από αυτές:  1) “Στο σπίτι να έχετε κλειστές τις κουρτίνες, ώστε οι άνθρωποι να µην βλέπουν μέσα το σπίτι σας, ιδιαίτερα τη νύχτα .”  

2) “Μετά τη δύση του Ηλίου, εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθείτε με τα πόδια σε σκοτεινές περιοχές, φροντίστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές.  

3) “Όταν περπατάτε στο δρόμο να δείχνετε αυτοπεποίθηση και δραστήρια.”  

4) “Όταν εισέρχεστε στο αυτοκίνητό σας να κρατάτε ήδη το κλειδί στο χέρι σας, έτσι ώστε να µη χάνετε χρόνο ψάχνοντας για το κλειδί.”




Κοινώς η αστυνομία, την οποία πληρώνουμε από την τσέπη μας, καλεί τις γυναίκες να προστατευθούν από μόνες τους ή απλά να μείνουν σπίτι τους! Αυτό την ίδια ώρα που πολλοί αστυνομικοί είναι στην ιδιωτική υπηρεσία πολιτικών και εργολάβων, όπως για παράδειγμα να κρατούν την ομπρέλα του Τσίπρα ή να υπερασπίζονται παρανόμως την ΑΚΤΩΡ.

Βλέπουμε ότι το κράτος, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση στις γειτονιές μας, αδυνατεί να προσφέρει το ελάχιστο δικαίωμα της κάθε Ελληνίδας… να κυκλοφορεί ελεύθερη και ασφαλής στην ίδια της τη χώρα.

Επιβάλλεται, λοιπόν, ήδη με τις ευλογίες του υπουργείου το “η γυναίκα σπίτι της”. Σε λίγο να περιμένουμε και την “σύσταση με σκοπό την ασφάλεια” για μπούργκες;

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Αλβανός πιάστηκε με 4 κιλά ακατέργαστης κάνναβης

Με τέσσερα κιλά ακατέργαστης κάνναβης κινούνταν στο 1ο χλμ. της εθνικής οδού Δεσκάτης – Λάρισας, στα Γρεβενά ένας 28χρονος αλλοδαπός αλβανικής υπηκοότητας.

Μετά από έρευνα των αστυνομικών στο όχημα του νεαρού Αλβανού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία ο δράστης υποστήριξε ότι προμηθεύτηκε από ομοεθνή του, κάτοικο Αττικής, με σκοπό να τα δώσει σε κάποιον άνδρα στην Κρανέας Ελασσόνας, αντί του χρηματικού ποσού των 500 ευρώ.
πηγη

ΡΕ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ; ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΟΠΩΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΙΜΙΑ;


 
Τι σας είχα υποσχεθεί εγώ; Σας είχα υποσχεθεί ότι θα βγώ γυμνός στο Σύνταγμα εάν ο Παπουτσής φτιάξει φράκτη και διώξει έστω και έναν λαθρομετανάστη... 
 
Ξέρω με τι καρνάβαλους και πολιτικούς απατεώνες έχω να κάνω, εσείς ξέρετε; 
 

Αλλοδαποί έκρυβαν σάκους με κοσμήματα σε πορτ μπαγάζ, προερχόμενα από διαρρήξεις

Δύο Γεωργιανοί υπήκοοι συνελήφθησαν από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη και ανακρίνονται, με την κατηγορία ότι κατείχαν τρεις ταξιδιωτικούς σάκους γεμάτους με κοσμήματα, χρυσαφικά, ρολόγια, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και άλλα αντικείμενα αξίας ,προερχόμενα από διαρρήξεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας οι αλλοδαποί συνελήφθησαν όταν στη διάρκεια έρευνας που έγινε στο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που επέβαιναν, στην περιοχή Ανάληψης, βρέθηκαν στο πόρτ μπαγάζ οι τρεις σάκοι.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης θα δημοσιοποιήσει φωτογραφίες από τα κλοπιμαία, προκειμένου να αναγνωριστούν από άτομα που έπεσαν θύματα διαρρήξεων τους τελευταίους μήνες.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Ρέθυμνο: Συνέλαβαν 19χρονο αλβανό διαρρήκτη. Είχε ανοίξει 4 καταστήματα!

Tο βράδυ της Μ. Παρασκευής συνελήφθη από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, στο Ρέθυμνο, ένας 19χρονος Αλβανός.


Ο νεαρός άνδρας σύμφωνα με το cretalive.gr είχε προηγουμένως "ανοίξει" τέσσερα καταστήματα στα Μυσσίρια, παραβιάζοντας με αιχμηρό αντικείμενο τις εισόδους τους.

Ο αλλοδαπός που στη συνέχεια παραβίαζε τις ταμειακές μηχανές στάθηκε τυχερός μόνο στη μία περίπτωση, καθώς μόνο μία περιείχε χρήματα (περίπου 150 ευρώ) τα οποία κι άρπαξε!

Στο τέταρτο κατάστημα δεν άνοιξε ταμειακή, έκλεψε όμως ένα laptop, αξίας 530 ευρώ, ενώ παράλληλα προκάλεσε φθορές 500 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του καταστηματάρχη.

Ο 19χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Ρεθύμνου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. 
πηγη

Συγκρούσεις Μαροκινών με ομάδες άλλων λαθρομεταναστών για την κυριαρχία στην Ομόνοια... ΑΠΟΥΣΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ! -βιντεο-




https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhq3ZJyClxW7H-9Nc2xrHnDitBU-Ksqbi9aau9hZt0LaZnlVvShxfBcE0cZRgJItA-OtunD5gy2Lil8N2HseZTzGmJCdEtnCS8iMXOA8KBajwYR_85IQFsQjlwYRSxJRBGCvAN5JlTayZc/s1600/%25CF%2583%25CF%2585%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25BB%25CE%25BF%25CE%25BA%25CE%25AD%25CF%2582+%25CE%25BB%25CE%25B1%25CE%25B8%25CF%2581%25CE%25BF%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CF%2589%25CE%25BD.jpgΆγριες συμπλοκές μεταξύ ομάδων λαθρομεταναστών σημειώθηκαν αργά χτές το βράδυ της Κυριακής στην πλατεία της Ομονοίας στο κέντρο της Αθήνας.

Για ακόμη μία φορά, επιβεβαιώθηκαν οι φωνές εκείνων που υποστηρίζουν ότι το κέντρο της Αθήνας είναι αδιάβατο για τους Έλληνες.

Μαροκινοί συγκρούστηκαν με ομάδες λαθρομεταναστών από το Ινδία και το Μπαγκλαντές
, λίγο πρις τις 11.00 το βράδυ της Κυριακής. Καταστηματάρχες της περιοχής αναφέρουν ότι ο λόγος του καυγά ήταν τα χρήματα που κάποιοι έδωσαν σε κυκλώματα δουλεμπόρων, οι οποίοι με τη σειρά τους φέρονται να τους κορόιδεψαν. Κατ' άλλους, η αιτία ήταν η διακίνηση ναρκωτικών επί της πλατείας.

Όπως και να 'χει, επί μισή ώρα, η πλατεία Ομονοίας είχε μετατραπεί σε πεδίο μαχών μεταξύ συμμοριών λαθρομεταναστών και η αστυνομία ήταν απούσα.



ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


Nωρίτερα στην Ομόνοια συνέβησαν άγριες συμπλοκές μεταξύ Πακιστανών.
Αμέσως σπεύσαμε στην περιοχή να δούμε τι συμβαίνει. Όπως μάθαμε ένας αλλοδαπός ήταν βαριά τραυματισμένος, μαχαιρωμένος, από επίθεση – λιντσάρισμα που δέχθηκε από περίπου 50 ομοεθνείς του. Αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στην Πολυκλινική Αθηνών (Πειραιώς 3), όπου και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες. Αυτή τη στιγμή έχει φύγει από την Πολυκλινική με ασθενοφόρο για άλλο νοσοκομείο.

Όταν φτάσαμε η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Ομάδα Πακιστανών είχε μαζευτεί έξω από το κτίριο της Πολυκλινικής με άγριες διαθέσεις. Ήθελαν να μπουν μέσα κραδαίνοντας καδρόνια. Οι λιγοστοί άνδρες της αστυνομίας τους έδιωξαν. Λίγο μετά ξεκίνησαν νέες φασαρίες στην πλατεία Ομονοίας και όπως θα δείτε στο βίντεο άρχισε ανθρωποκυνηγητό στις οδούς Πειραιώς και Ζήνωνος για τη σύλληψη Πακιστανών που υποδείχθηκαν ως οι δράστες του μαχαιρώματος. Οι άνδρες της αστυνομίας κατάφεραν να τους συλλάβουν.



πηγη

ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ - ΕΙΧΕ ΒΙΑΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ !!

Παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών ήταν ο 37χρονος αλλοδαπός σάτυρος που ήθελε να ξεσπάσει τις αρρωστημένες...ορέξεις του σε ένα 15χρονο κορίτσι, αλλά για...καλή τύχη της ανήλικης, αυτή η φορά, ήταν η πρώτη και η τελευταία!

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη, το απόγευμα του Μ. Σαββάτου , στο Ρέθυμνο, από Αστυνομικούς της οικείας Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, καθώς νωρίτερα, η ανήλικη τον κατήγγειλε ότι, εκμεταλλεύτηκε την απουσία των γονιών της, μπήκε στο σπίτι της και αποπειράθηκε να τη βιάσει...

Το ανήλικο κορίτσι αντέδρασε σθεναρά και καλώντας σε βοήθεια, έγινε αντιληπτή από τους γείτονες, γεγονός που ανάγκασε τον δράστη να τραπεί σε φυγή.

Ο 37χρονος αλλοδαπός συνελήφθη ενώ από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι είχε προφυλακιστεί για το αδίκημα του βιασμού σε βάρος άλλης μιας γυναίκας και πριν από περίπου ένα χρόνο ενώ αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους..!!

Καταδίκη Πακιστανού για απάτη, απειλές και λαθροδιακίνηση, στη Λάρισα

Πήρε λεφτά από συμπατριώτες του για να «τους βγάλει χαρτιά»… Φίλος των «αντιεξουσιαστών» της πόλεως:  

Κυκλοφορεί καλοντυμένος φερόμενος όπου βρεθεί και όπου σταθεί ως εκπρόσωπος και ηγέτης των εν Λαρίση Πακιστανών, διατηρεί δε mini market στην περιοχή του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, στην Λάρισα. 

Στο κατάστημά του, συγκεντρώνονται συχνά 40-50 Πακιστανοί και λειτουργεί ως άτυπο στέκι τους. Προ μηνών, ημέρα Κυριακή, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθ’ ότι οι αλλοδαποί επιτρέπεται να λειτουργούν όλο το 24/ωρο χωρίς να διαμαρτύρεται κανένας Εμπορικός Σύλλογος για αθέμιτο ανταγωνισμό!

Όόταν ένας ενήλικος και δύο ανήλικοι Έλληνες πήγαν να ζητήσουν τον λόγο γιατί οι Πακιστανοί παρενοχλούσαν τις διερχόμενες Ελληνίδες κοπέλλες, ο εν λόγω «κύριος» κάλεσε σε βοήθεια τους φίλους του της «αντι-ρατσιστικής πρωτοβουλίας». Οι αυτο-αποκαλούμενοι αντεξουσιαστές κατέφθασαν αμέσως, ούτε πληρωμένη security των Πακιστανών να ήταν – ή μήπως είναι; Υπέβαλε δε μηνύσεις στην Αστυνομία ισχυριζόμενος, δασκαλεμένος μάλλον από τους «αντιρατσιστές» μπράβους του ότι προπηλακίστηκε από τους Έλληνες και ότι οι τελευταίοι του έκλεψαν 700 ευρώ από το ταμείο, πράγμα που κατέστησε την πράξη για την οποία κατηγορούνται οι Έλληνες κακουργηματική.

Και για μεν το εάν ετελέσθη αξιόποινη πράξη εις βάρος του Πακιστανού, αναμένεται να εκδικασθεί η υπόθεση στα δικαστήρια. Η τότε (2010) ηγεσία όμως της τοπικής Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσε να διοργανώσει συνέντευξη τύπου, στην οποία δηλώθηκε σε όλους τους τόνους ότι είναι αποφασισμένη να πατάξει κάθε «ρατσιστική επίθεση», οποθενδήποτε και αν προέρχεται, υιοθετώντας έτσι πλήρως τους ισχυρισμούς του Πακιστανού και τις υστερικές κραυγές των επαγγελματιών αντι-ρατσιστών.

«Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη», λέει, ως τόσο, ο σοφός λαός μας. 

Την περασμένη Πέμπτη, δύο Πακιστανοί κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι ο συμπατριώτης τους α) τούς έταζε ότι θα «τους βγάλει χαρτιά» έναντι 200 ευρώ για τον καθένα τους διότι «είχε άκρες» στην Αστυνομία και β) ότι αν δεν τον πλήρωναν θα τους κατέδιδε στην Αστυνομία ώστε να απελαθούν και θα έβαζε δικούς του ανθρώπους να ξυλοφορτώσουν τους ίδιους και τους συγγενείς των στο Πακιστάν, όπου θα επέστρεφαν.

Οι καταγγελίες επιβεβαιώθηκαν όταν αστυνομικοί το ίδιο βράδυ, έδωσαν προσημειωμένα χαρτονομίσματα στους καταγγείλαντες, τα οποία εισέπραξε ο κύριος Φ. Μ. Κ., με αποτέλεσμα να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω μαζί με τον γυιό του και τέσσερεις ομοεθνείς του αφού προέβαλε αντίσταση.

Καθ’ οδόν μάλιστα προς το Αστυνομικό Τμήμα, διαμαρτυρόταν εντονώτατα, όπως προέκυψε στην δίκη του, διότι θεώρησε αδιανόητο να συλλαμβάνεται άκομψα ένας συνεργάτης και φίλος της Αστυνομίας· σημειωτέον ότι ο λεγάμενος προσέφερε τις υπηρεσίες του, με το αζημίωτο φυσικά, και ως διερμηνέας στην Αστυνομία Λαρίσης. Έτσι πέρασε την νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στα κρατητήρια. Θα παρέμενε κρατούμενος μέχρι την δίκη του την Μεγάλη Εβδομάδα, λόγω απουσίας ενός αστυνομικού μάρτυρος, αλλά με παρέμβαση του Εισαγγελέως αφέθηκε, περιέργως, ελεύθερος. 

Άραγε αν ήταν Έλληνας, θα είχε την ίδια επιεική αντιμετώπιση; Δεν φοβήθηκε ο εισαγγελέας μήπως διαφύγει ο εκβιαστής;  

Εν τέλει την Μ. Τρίτη, καταδικάστηκε σε 13 μηνών φυλάκιση (;!) με αναστολή, ο δε γυιος του αθωώθηκε, διότι ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο πως αναλαμβάνει όλη την ευθύνη για τις παράνομες πράξεις. Το σεβαστό δικαστήριο, ως ανεμένετο, έλαβε σοβαρά υπ’ όψιν την διαβεβαίωση του εριτίμου κυρίου Μ.

Ερωτώνται οι κ.κ. αστυνομικοί διευθυντές: Θα οργανώσουν συνέντευξη τύπου για να καταδικάσουν την εκμετάλλευση και των εκβιασμό των Πακιστανών και λοιπών αλλοδαπών (για τους Έλληνες ούτως ή άλλως δεν… προβλέπεται!) από οπουδήποτε και αν προέρχεται ή περιμένουν εντολή από την «αντιρατσιστική πρωτοβουλία» και τον «αντεξουσιαστικό χώρο» για να το πράξουν; Ερωτώνται και οι συνήθεις ύποπτοι «αντιρατσιστές»:

Μόνον οι Έλληνες είναι κακοί και εκμεταλλεύονται τους λαθρο-μετανάστες, όπως μας συκοφαντούν κάθε μέρα; Αν τους εκμεταλλεύονται αποδεδειγμένα ομοεθνείς τους, δεν υπάρχει πρόβλημα; Τί είδους ανθελληνικός ρατσισμός είναι αυτός;

Και μία «λεπτομέρεια» που αποκαλύφθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία: Στο κατάστημα του Πακιστανού υπήρχε και ένα κουτί με χρήματα, στην δε ερώτηση του αστυνομικού το βράδυ της συλλήψεως περί τίνος επρόκειτο, ο Πακιστανός απήντησε ότι διενεργούν έρανο προκειμένου να αποκτήσουν δικό τους χώρο λατρείας – όλα τα είχε η Λάρισα, τζαμί της έλειπε! Σύμφωνα με πληροφορίες του Π.Ε.Σ., ο περί ου ο λόγος εντιμώτατος κος Φ. συναντάται συχνά με 3-4 άτομα που τον επισκέπτονται καταφθάνοντες εντός μαύρης Mercedes, με αθηναϊκές πινακίδες. Δεν θα εκπλαγούμε καθ’ όλου αν μας προκύψει κατάσκοπος του Πακιστάν ή άλλων ξένων υπηρεσιών, σαν τον Βούλγαρο κατάσκοπο «μπαρμπα-Γιάννη κανατά» του γνωστού άσματος..

Για να δείτε τι παιχνίδια παίζονται πίσω απο την πλάτη σας και πως τα ξεπουλημένα μμε αλλοιοποιουν τις ειδήσεις και την πραγματικότητα..

Σοκ! Λαθρομετανάστες πήγαν στο φούρνο ταψί με πατάτες και σκύλο! -βιντεο-

Έπαθε σοκ ένας φούρναρης από περιοχή του Ρίο όταν διαπίστωσε πως το ταψί με τις πατάτες που του έφεραν αλλοδαποί προκειμένου να ψήσει περιείχε κρέας σκύλου!

Νεαροί Αφγανοί λαθρομετανάστες είχαν αφήσει νωρίς το πρωί στο φούρνο ένα κακομεταχειρισμένο ταψί, δηλώνοντας ότι θα επιστρέψουν να το παραλάβουν.

Όταν όμως επέστρεψαν, δέχτηκαν τη μήνη του αρτοποιού ο οποίος σε έξαλλη κατάσταση τους ρωτούσε τι είδους κρέας του έδωσαν. Εκείνοι εξήγησαν στον άντρα με τη μέθοδο της νοηματικής ότι το κρέας δεν ήταν αρνί αλλά σκύλος!

Τότε ήταν που ο φούρναρης πέταξε το ταψί και άρχισε να λογομαχεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι έφυγαν άρον άρον για να γλιτώσουν!



πηγη

Αναρωτιόμαστε που να είναι οι περίφημες φιλοζωικές οργανώσεις να καταδικάσουν το γεγονός και να κυνηγήσουν νομικα τα κτήνη που έδφαξαν τα σκυλιά και τα πήγαν για ψήσιμο..

Αλλοδαπός έκλεβε την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου. Του επιτέθηκαν οι πιστοί


Έκλεβε καρέκλες από ταβέρνα και δέχθηκε την επίθεση των πιστών που συμμετείχαν στην περιφορά του επιταφίου.



Δράστης ήταν ένας Ρουμάνος που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την απουσία των πιστών, έγινε όμως αντιληπτός και δέχθηκε την επίθεσή τους.



Ο αλλοδαπός, που είχε κατασκηνώσει στην περιοχή των λουτρών είχε πάει στην ταβέρνα, στις Θερμοπύλες μαζί με την σύζυγό του και τα δύο μικρά παιδιά τους. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι κάτοικοι τον είδαν να κλέβει, τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν. Προκάλεσαν φθορές στο όχημά του και ενημέρωσαν την αστυνομία. Στο μεταξύ η γυναίκα και τα παιδιά είχαν κλειστεί μέσα στο αυτοκίνητο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας πήγαν στις Θερμοπύλες και προσήγαγαν τον δράστη στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Για αρκετή ώρα μετά, στο δημοτικό διαμέρισμα της Λαμίας υπήρχε αναστάτωση, ανάμεσα στους ντόπιους και άλλους αλλοδαπούς που κατοικούν στην περιοχή.

http://lamiastar.gr

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Ζούγκλα η Ελλάς! Φόνοι, ληστείες, απαγωγές και βιασμοί η νέα μας καθημερινότητα…


ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2010 – Το τηλεκατευθυνόμενο πιόνι της μνημονιακής ΕΕ, Jeffry Troikaman, ξεστομίζει την εξής, αλήστου μνήμης, φράση: «Τη στιγμή που άλλες χώρες της Ευρώπης διώχνουν τους μετανάστες και τους Ρομά, εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες». 


ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011 - 1ο ΣΥΜΒΑΝ: Κερατέα. Τρεις αλλοδαποί ληστεύουν τριμελή οικογένεια… – 2ο ΣΥΜΒΑΝ: Κεφαλάρι. Τετραμελής σπείρα αλλοδαπών κρατά ομήρους και ληστεύει πατέρα και κόρη…. – 3ο ΣΥΜΒΑΝ: Ζάκυνθος. Τετραμελής οικογένεια πέφτει θύμα ομηρίας από δύο άγνωστους αλλοδαπούς. Με την απειλή κυνηγετικής καραμπίνας αφαιρούν χρήματα και αντικείμενα της οικογένειας και διαφεύγουν πεζοί. Η Αστυνομία δηλώνει ότι τους περίμεναν συνεργοί τους με  όχημα.
-4ο ΣΥΜΒΑΝ: Πύργος Ορχομενού Βοιωτίας: 4 αλλοδαποί μπαίνουν στο σπίτι 4μελούς οικογένειας. Αποτέλεσμα: Ο θανάσιμος τραυματισμός ενός Έλληνα πολίτη και ο τραυματισμός του υιού του.



 

ΤΕΛΙΚΟ ΘΥΜΑ: Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Ήταν, όμως, έτσι πάντα τα πράγματα; Όχι θα μου πείτε… όλοι θυμόμαστε ότι κάποτε παίζαμε στις αλάνες της γειτονιάς μας και στους χωματόδρομους των χωριών μας και οι πόρτες των σπιτιών μας ήταν ορθάνοιχτες…. έτοιμες να δεχθούν στην αγκαλιά τους φίλους, συγγενείς και γείτονες, για κουβέντα και καλή παρέα…

Γιατί έτσι ήταν ο Έλληνας. Ανοιχτόκαρδος, γενναιόδωρος, γλεντζές, ψυχοπονιάρης, φιλόξενος αλλά και πολύ (τελικά) αφελής… Αυτή η ανθρωπιστική μας διάθεση για φιλοξενία και συμπόνια μας οδήγησε σε λάθος δρόμους….. Θα μου πείτε πάλι: ε, και; Δεν υπάρχει Ε, ΚΑΙ….  

Από τα περισσότερα τετελεσμένα εγκλήματα από αλλοδαπούς προκύπτει ότι κοινός παρανομαστές της συμπεριφοράς όλων αυτών είναι μια μορφή εκδικητικότητας προς την ελληνική κοινωνία: ίσως φυλετική, ίσως ταξική, ίσως κοινωνική, ίσως εθνική. Ίσως και μίσος….

Όλοι γνωρίζουμε ότι η εγκληματικότητα είναι θέμα πολιτικής φροντίδας για τις κυβερνήσεις και ανησυχίας για τους πληθυσμούς. Όλες οι ανθρώπινες κοινωνίες υφίστανται αυτό το κοινωνικό γεγονός και αντιδρούν κατά ποικίλους τρόπους, ανάλογα με την εποχή και τον πολιτισμό τους. Κανένα εθνικό χαρακτηριστικό, πολιτικό σύστημα, κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, νομικό σύστημα, καμιά τιμωρία ή μεταχείριση δεν απάλλαξαν ποτέ μια χώρα από το έγκλημα. Αντίθετα σήμερα, παρατηρούμε την αύξηση του, την εμφάνιση νέων μορφών του, συνοδευόμενων από πρωτόγνωρη βία.

Στις ημέρες μας, οι αντιφάσεις των συγχρόνων κοινωνιών, τα διαφορετικά πολιτιστικά πρότυπα που βασίζονται σε βάρβαρες και απάνθρωπες «αξίες» και συνθήκες, όπως το κέρδος, η υλική ευημερία, η λανθασμένη μεταναστευτική πολιτική και η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοδαπών στον ελλαδικό χώρο, ευνοούν την ανάπτυξη της εγκληματικότητας, η οποία αποτελεί τον πιο ορατό δείκτη κοινωνικής παθολογίας, ένα υποπροϊόν του πολιτισμού μας, που ο έλεγχος της πλέον από την κεντρική πολιτειακή εξουσία, μέσω των νόμων, φαντάζει ατελέσφορος. Και εδώ είναι να οδύρεται κανείς.  

Γιατί κανένας δεν μας ρώτησε… ΘΕΛΟΥΜΕ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ; Τώρα είναι η ώρα να στείλουμε το μήνυμα: Η ευημερία και ασφάλεια του γηγενούς λαού ενός τόπου πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητα κάθε ορθώς σκεπτόμενου ηγέτη. Ο Γιωργάκης, όμως, μας στέλνει άλλο μήνυμα: «Έλληνα, δεν χωράς… κάνε στην μπάντα!»

Γεωργία Β

Σύλληψη ΡΟΜΑ για κλοπή


Για άλλη μια φορά συλλήψεις τσιγγάνων ΡΟΜΑ στο Αγρίνιο. 

Αυτή το φορά δυο νεαρές γυναίκες, αφαίρεσαν καλλυντικά από πολυκατάστημα στην οδό Παπαστράτου.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, στις 18-4-2011 απογευματινές ώρες στο Αγρίνιο και επί της οδού Παπαστράτου, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., δύο αλλοδαπές ‘’ρομά’’ ηλικίας 18 και 29 ετών, διότι εισήλθαν σε πολυκατάστημα και με την μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν διάφορα καλλυντικά και το χρηματικό ποσό των -250,00- Ευρώ.

Κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα ιδιοκτήτη του καταστήματος. Συλληφθείσες με σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

http://agriniopress.gr

Σύλληψη είκοσι λαθρομεταναστών στην Πάτρα και του αλλοδαπού διακινητή τους.


Σύλληψη είκοσι λαθρομεταναστών στην ΠάτραΜπλόκο σε φορτηγό που μετέφερε παράνομους μετανάστες, αλλά και τον αλλοδαπό διακινητή τους, έστησε η Αστυνομία στην περιοχή της Αιγιαλείας.

Συγκεκριμένα ομάδα αστυνομικών από το Αίγιο και την Αθήνα σταμάτησε φορτηγό στην νέα εθνική οδό Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του Αιγίου και σε έλεγχο που ακολούθησε βρήκαν 20 λαθρομετανάστες, διαφόρων εθνικοτήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το φορτηγό που έφερε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας, οδηγούσε ένας 40χρονος αλλοδαπός. Οι μετανάστες είχαν ξεκινήσει από την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας, όπου θα προσπαθούσαν να περάσουν παράνομα με πλοίο προς την Ιταλία.
πηγη

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Αυτές είναι οι περιοχές εκτός ελέγχου στην Αθήνα λόγω των συμμοριών των λαθρομεταναστών.




Δείτε τις περιοχές της Αθήνας μας που έχουν παραδοθεί στις συμμορίες αλλοδαπών και στη ξέφρενη εγκληματικότητα σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ...

Μάλιστα η ΕΛ.ΑΣ., μας προτρέπει να αποφεύγουμε τις βραδινές ''βόλτες'' σε αυτές τις περιοχές!!










πηγη

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΕ 68 ΚΙΝΗΤΑ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ;

Τον τσάκωσαν άνδρες του Λιμενικού

Στη «φάκα» της αστυνομίας έπεσε ένας αλλοδαπός άνδρας στο κέντρο της Πάτρας. Ο αλλοδαπός συνελήφθη καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 68 κινητά τηλέφωνα, χωρίς να διαθέτει τα προβλεπόμενα παραστατικά.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα κινητά τηλέφωνα ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Αλβανός συνελήφθη την ώρα που παγίδευε ΑΤΜ τράπεζας

Σύμφωνα με την Αστυνομία ο 32χρονος αλλοδαπός μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, που καταζητούνται, παγίδευσαν 13 ΑΤΜ στην περιοχή της Αττικής.
 

Η σπείρα αυτή έκανε υποκλοπές γνήσιων καρτών και κωδικών PIN για να φτιάξουν κάρτες κλώνους με τις οποίες έκαναν μετά αναλήψεις.
 
Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως με τον τρόπο αυτό είχαν ''σηκώσει'' από τράπεζες πάνω από 200.000 ευρώ.

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - δειτε εικόνες ντροπής

 Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.  ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΟΔΑ, ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΕΜΠΟΡΟ ΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ

Την ίδια στιγμή που η αγορά ακόμα και στους κεντρικότερους εμπορικούς δρόμους στενάζει κάτω από την μειωμένη εμπορική κίνηση λόγο της οικονομικής κρίσης, οι δεκάδες αλλοδαποί έχουν στήσει το δικό τους εμπορικό κέντρο με χιλιάδες προϊόντα αραδιασμένα σε πάγκους να δημιουργούν ένα από τα μεγαλύτερα στέκια παραεμπορίου στην καρδιά της Αθήνας.

Το εμπορικό κέντρο του παραεμπορίου έχει στηθεί επί της οδού Πατησίων και ανάμεσα στις οδούς Δεριγνύ και Χεύδεν όπου πραγματικά τα πεζοδρόμια έχουν καταληφθεί από πάγκους και προϊόντα.
Το να μπορέσουν να διασχίσουν οι περαστικοί τα πεζοδρόμια αποτελεί πραγματική… δοκιμασία ειδικά αν κάποιοι έχουν σταματήσει για να χαζέψουν το εμπόρευμα.

Την ίδια στιγμή που ένας από τους πάλαι ποτέ πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας έχει γεμίσει με δεκάδες λουκέτα, οι λιγοστοί έμποροι που έχουν απομείνει έχουν να αντιμετωπίσουν ακριβώς έξω από τις πόρτες των καταστημάτων τους το παραεμπόριο που και μεγάλη ποικιλία έχει πλέον αλλά και ασυναγώνιστες τιμές αφού ούτε λόγος να γίνεται για απόδειξη.




Όπως γίνεται αντιληπτό η ζημιά που παθαίνει το κράτος από διαφυγόντα κέρδη είναι πολλαπλή σε μία στιγμή που η κυβέρνηση ψάχνει τα έσοδα με το μικροσκόπιο.

Οι καταστηματάρχες της περιοχής είναι απεγνωσμένοι ενώ λύση δεν φαίνεται στον ορίζοντα αφού τόσο η δημοτικές αρχές όσο και η αστυνομία γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά ενδεχομένως δεν αποτελεί προτεραιότητα τους.






Την ίδια στιγμή ο κύριος όγκος των πλανόδιων πωλητών που ασκούν το παραεμπόριο επιλέγει να απλώνει την πραμάτεια του γύρω από την πύλη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αφού σε περίπτωση που γίνει κάποια έφοδος από τις αρχές, επωφελούνται του πανεπιστημιακού ασύλου για να διαφύγουν της σύλληψης.

Έτσι έχουμε από τη μία αποθήκες γεμάτες με μαϊμού προϊόντα που δεν κοστίζουν σε αυτών που τα φέρνει παρά μισό ευρώ το κομμάτι να πωλούνται σε τιμή «ευκαιρίας» από πέντε έως και 40 ευρώ ανάλογα με το είδος του προϊόντος.







Και το ερώτημα που θέτουν οι έμποροι της περιοχής και όχι μόνο είναι έως πότε θα μπορέσουν να αντέξουν αυτή την κατάσταση που καθημερινά κοστίζει χαμένα έσοδα στο κράτος αλλά και χαμένες θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη η Ελλάδα αυτή τη στιγμή.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει το newsbeast.gr είναι χαρακτηριστικές...














πηγη