Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Αλβανοί οι δράστες της δολοφονία της γιαγιάς στο Αλιβέρι..


Είχαν στην κατοχή τους μαχαίρι με λάμα 40 εκατοστών! Έπνιξαν την ηλικιωμένη. Αναγνωρίστηκαν απο τον άντρα της.


Κοντά στην εξιχνίαση της ληστείας και δολοφονίας της γιαγιάς στο Αλιβέρι της Εύβοιας βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές.

Την περασμένη εβδομάδα, η αστυνομία συνέλαβε στο Αλιβέρι δύο άτομα αλβανικής καταγωγής, 21 και 26 ετών, οι οποίοι είχαν εισβάλει στο σπίτι ηλικιωμένων στο Αυλωνάρι, τους χτύπησαν και άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά.

Οι δράστες αναγνωρίστηκαν από τo θύμα, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στις κατοικίες τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα όπλο, εννέα φυσίγγια, ένα αναισθητικό σπρέι και ένα μαχαίρι με λάμα 40 εκατοστών.

Η αστυνομία θεωρεί τους δύο συλληφθέντες ως βασικούς υπόπτους και για τη ληστεία που έγινε λίγες ημέρες αργότερα στο σπίτι ηλικιωμένων στο Αλιβέρι, όταν οι δράστες έδεσαν και φίμωσαν τον παππού και στραγγάλισαν τη σύζυγό του.

Αρχικά, είχε εκτιμηθεί πως η άτυχη ηλικιωμένη «έσβησε» από παθολογικά αίτια, ωστόσο η νεκροψία έδειξε ότι οι ληστές την είχαν πνίξει.

Ελβετία : Δημοψήφισμα - Ψήφισαν «Ναι» στην απέλαση των "κακών" μεταναστών

Η πλειοψηφία των Ελβετών ψηφοφόρων σε δημοψήφισμα για «αυτόματη» απέλαση ξένων υπηκόων που καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα είπε «Ναι», δίνοντας εντολή με 53% στο Εθνικό Συμβούλιο να καταρτίσει το σχετικό νόμο.

Στο ίδιο δημοψήφισμα, οι Ελβετοί απέρριψαν την εισαγωγή ελάχιστου φόρου στα πολύ υψηλά εισοδήματα σε όλα τα καντόνια, μένοντας πιστοί στο «φιλικό φορολογικό κλίμα» της χωράς.
Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, σημειώνουν τα διεθνή ΜΜΕ, φαίνεται να επιβεβαιώνει την αυστηρότερη στάση που υιοθετούν σταδιακά οι Ελβετοί απέναντι στους λαθρομετανάστες. Πρόσφατα, η διεθνής κοινότητα είχε εκπλαγεί από την ελβετική απαγόρευση των μιναρέδων, που είχε αποφασιστεί πάλι με δημοψήφισμα.
Με την ισχύουσα νομοθεσία, προβλέπεται μεν απέλαση για λαθρομετανάστες που καταδικάζονται για σοβαρά εγκλήματα, αλλά κάθε περίπτωση εξετάζεται ξεχωριστά. Η πρόταση που εγκρίθηκε με το δημοψηφίσμα προβλέπει αυτόματη απέλαση μαζί με την καταδίκη.
Το Εθνικό Συμβούλιο καλείται τώρα να συντάξει το νόμο, ο οποίος όμως δεν θα πρέπει να αντιβαίνει στις διεθνείς Συνθήκες που έχει υπογράψει η Ελβετία για ισότιμη μεταχείριση αλλά και τις ευρωπαϊκές αρχές για ελεύθερη διακίνηση προσώπων (αν και εκτός ΕΕ, η Ελβετία είναι στη Ζώνη του Σένγκεν).
Η πρόταση για το δημοψήφισμα είχε κατατεθεί από το Ελβετικό Λαϊκό Κόμμα (SVP), το οποίο είχε πρωτοστατήσει και στο δημοψήφισμα για τους μιναρέδες.



Κεντρικό σημείο της διαμάχης ήταν ξανά (όπως και στην περίπτωση των μιναρέδων) η αφίσα υπέρ του SVP υπέρ του «ναι», που απεικόνιζε ένα λευκό πρόβατο πάνω στην ελβετική σημαία να «κλωτσάει» έξω από τη χώρα ένα μαύρο πρόβατο.
Πηγή: Εφημερίδα “Τα Νέα”

Σωρεία ληστειών απο αλλοδαπούς έχουν αναστατώσει τη Μεσσηνία



Συνελήφθη χθες το μεσημέρι μια 52χρονη αλλοδαπή στην Καλαμάτα γιατί νωρίτερα με την μέθοδο της απασχόλησης άρπαξε από την ιδιοκτήτρια καταστήματος γυναικείων ενδυμάτων το πορτοφόλι της, που περιείχε 600 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.Η 52χρονη εντοπίστηκε από το κλειστό κύκλωμα βίντεο του καταστήματος. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Καλαμάτας.


Επίσης συνελήφθη χθες ένας 17χρονος Αλβανός διότι το προηγούμενο βράδυ αφαίρεσε από σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από συνεργείο αυτοκινήτων και τα τέσσερα ζαντολάστιχα του οχήματος. Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Η ΓΕΝΝΑΙΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ 7 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΒΟΥΛΗ.


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/11 Η ΧΑΡΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 19:00.

ΑΣ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ.

Ο Λ Ο Ι...

ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

Ξάνθη: 'Επιασαν τον Τούρκο που είχε ξαφρίσει ολόκληρη τη χώρα!


Είχε καταδικασθεί σε πολυετείς καθείρξεις, ήταν κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας και είχε διαπράξει σωρεία κλοπών...


Ο λόγος για έναν 46χρονο Τούρκο κακοποιό, που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας, στην περιφερειακή οδό Άβατου-Αβδήρων Ξάνθης. Ο δράστης οδηγούσε αυτοκίνητο και όταν είδε τους αστυνομικούς, προσπάθησε να τους αποφύγει.

Όταν κατάλαβε πως αυτό ήταν αδύνατο, έριξε από το παράθυρο ένα όπλο τύπου KALASHNIKOV, ένα επιχειρησιακό γιλέκο στρατιωτικού τύπου και 4 γεμιστήρες με 115 φυσίγγια.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλος αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με τον ανήλικο συνοδηγό.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 46χρονος διέπραξε σωρεία κλοπών στις περιοχές της Αττικής, Ξάνθης, Καβάλας, Κομοτηνής, Αλεξανδρούπολης και Έδεσσας. Επίσης, είχε καταδικασθεί σε πολυετείς καθείρξεις, ήταν κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας...

Αλβανοί βγήκαν βόλτα με τα ναρκωτικά στα χέρια


Μέχρι και τη ζυγαριά είχαν πάνω τους οι τρεις Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών


Στη μία μετά τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί θεώρησαν ύποπτες τις κινήσεις τριών ατόμων. Τους πλησίασαν και τους ακινητοποίησαν στην οδό Σαράφη στο Αιγάλεω.

Οι τρεις αλβανοί κουβαλούσαν πάνω τους όλη τους την... πραμάτεια. Είχαν 46 γραμμάρια κοκαϊνης και 340 ευρώ, προφανώς από τα ναρκωτικά που είχαν ήδη προλάβει να πουλήσουν.

πηγη

Αλλοδαποί επιτέθηκαν με ρόπαλο για να ληστέψουν, στον Άγιο Παντελεήμονα


Στην οδό Σεπολίων είχαν στήσει καρτέρι οι τρεις αλλοδαποί ληστές.


Ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε στο δρόμο τους δέκα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σχεδόν δεν κατάλαβε τι του συνέβη.

Μόλις προσπέρασε τους ληστές ένιωσε ένα δυνατό πόνο στο κεφάλι και έπεσε αναίσθητος. Οι δράστες τον είχαν χτυπήσει στο κεφάλι με ένα ρόπαλο.

Είχε μπει στο στόχαστρό τους καθώς κρατούσε τσάντα. Οι ληστές άρπαξαν την τσάντα που περιείχε μόνο έγγραφα και εξαφανίστηκαν.

Ευτυχώς οι περαστικοί που είδαν τον άτυχο άνδρα αιμόφυρτο στο πεζοδρόμιο ενημέρωσαν τον ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! - ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ!


κλικ στην εικόνα

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΓΙΑ… ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Ακατάσχετη η ροή λαθρομεταναστών στα λιμάνια - Συλλαμβάνονται αλλά αφήνονται ελεύθεροι και πάλι


Δεκάδες λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται καθημερινά στα λιμάνια της χώρας. Σήμερα, στο λιμάνι της Πάτρας και πριν τον απόπλου απιβατηγού - οχηματαγωγού πλοίου, συνελήφθησαν τρεις παράνομοι αλλοδαποί, οι οποίοι βρέθηκαν πρόχειρα κρυμμένοι μέσα σε παλέτες με πορτοκάλια σε φορτηγό, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από την χώρα.

Προανάκριση, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατόπιν προφορικής εντολής του Εισαγγελέα, οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι.
πηγή

Αλλοδαποί σκότωσαν σομαλό για να του παρουν το κινητό

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΕ ΧΑΒΟΥΖΑ



Φρίκη στο κέντρο της Αθήνας όπου η εγκληματικότητα ξεπερνά και τον χειρότερο εφιάλτη. 19χρονος σομαλός έχασε τη ζωή του απο αλλοδαπούς μόνο και μόνο για να του κλέψουν το κινητό!


Ήταν 07:30 το πρωί της Πέμπτης, στη συμβολή των Κοδριγκτώνος και Αριστοτέλους, στην «καρδιά» της πρωτεύουσας δηλαδή. Τρεις αλλοδαποί επιτέθηκαν σε 19χρονο Σομαλό, ενώ εκείνος βάδιζε αμέριμνος στο δρόμο. Τον μαχαίρωσαν πισώπλατα, του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.


Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπου πάρα τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε.

Από την Ασφάλεια διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Επίθεση Ρουμάνων ληστών με Καλάζνικοφ σε αποθήκη


Aφαντοι παραμένουν οι τέσσερις δράστες, ρουμανικής καταγωγής, οι οποίοι χθες το βράδυ εισέβαλαν με καλάζνικοφ σε εργοστάσιο επί της Λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου

Συγκεκριμένα, οι τέσσερις εισέβαλαν στο εργοστάσιο και άνοιξαν πυρ αδιακρίτως, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί ο επιχειρηματίας.

Μετά τη ληστεία, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα αυτοκίνητο Opel και έγιναν καπνός.

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Την έστειλαν στο νοσοκομείο αλλοδαποί ληστές


Λίγο μετά τις οκτώ το βράδυ εισέβαλαν οι δυο ληστές στο ψιλικατζίδικο της οδού Δωδώνης στην Αθήνα


Η άτυχη ιδιοκτήτρια δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Ο ένας από τους δράστες τη χτύπησε με τη λαβή του όπλου στο κεφάλι και την έριξε αναίσθητη. Της άρπαξαν τα χρήματα που είχε στο ταμείο και εξαφανίστηκαν. Ευτυχώς για τη γυναίκα οι γείτονες κατάλαβαν τι είχε συμβεί και κάλεσαν ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι δράστες ήταν αλλοδαποί σύμφωνα με τις μαρτυρίες του θύματος.

ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΝΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ - ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΕΒΡΟ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ!


Το σημειο που περνανε σαν τουριστες οι αλλοδαποι απο τον Εβρο ηταν ναρκοθετημενο. -οπως ειδαμε στους πρωταγωνιστες- παλαιοτερα οπως ειναι φυσικο

Αλλα η κυβερνηση προφανως αποφασισε να ανοιξει της πυλες για τους λαθρομεταναστες. Επισης θα ήθελα να ενημερωσω το Υπουργειο Αμυνας οτι μια απο τις τελευταιες ανακαλυψεις της ανθρωποτητας ειναι τα συρματοπλεγματα.


Εαν θελεις να ασφαλισεις ενα μερος το ασφαλιζεις αλλα ελα που δεν θελεις....

Αλλη μια απορια : Ο ρολος του στρατου ειναι να αποτρεπουν την εισοδο των λαθρομεταναστων ή να τους καλωσοριζουν στην χωρα μας ? γιατι συμφωνα και παλι απο αυτα που ειδαμε στους πρωταγωνιστες μονο τοπικους θρακιωτικους χορους δεν χορευουν για να τους καλοδεχτουνε.Τα πιο συναρπαστικο ειναι το λεωφορειο που τους κατεβαζει στην Αθηνα ΜΟΝΟ με 60 Ε.

πηγη

Βούλγαροι συνελλήφθησαν να κλέβουν καλώδια του ΟΣΕ


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου, την 24-11-2010 και ώρα 00:30΄, στη Χ/Θ 30.000 Εθνικής Οδού Σερρών - Προμαχώνα Σερρών, συνελήφθη ένας αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 22 ετών, διότι κατελήφθη επ’ αυτοφώρω με μεταλλικά εργαλεία μαζί με άλλους δυο δράστες, να έχει προβεί στην κοπή καλωδίων συνολικού μήκους 500 μέτρων από σιδηροδρομική γραμμή του Ο.Σ.Ε., με σκοπό να τα αφαιρέσουν.


Ο ανωτέρω στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το αυτοκίνητο για να διαφύγει ακινητοποιήθηκε, ενώ οι έτεροι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας μαζί τους τα κομμένα καλώδια.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δύο συνεργοί του συλληφθέντα ήταν αλλοδαποί υπήκοοι Βουλγαρίας 22 και 29 ετών οι οποίοι συνελλήφθησαν την 24-11-2010 και περί ώρα 13:30 από Αστυνομικούς του Α.Τ.Σιδηροκάστρου.


Επίσης, η συνολική ζημιά του Ο.Σ.Ε. ανέρχεται περίπου στα 3000 €. Κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία που κατείχαν οι συλληφθέντες, δυο δελτία ταυτότητας των δραστών και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο σημείο

.

Οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα παραπεμφθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών. Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.


Έπιασαν τους ληστές του ξενοδοχείου της Τζούλιας στο Ελληνικό. ΑΛΒΑΝΟΙ οι δράστες.. ξανά..


Πλούσια η δράση των δύο Αλβανών ληστών ηλικίας μόλις 23 και 21 ετών


Οι αστυνομικοί τους έπιασαν την ώρα που έβγαιναν την ώρα που έβγαιναν από ξενοδοχείο που είχαν “χτυπήσει” στο Ελληνικό.

Όπως ομολόγησαν οι νεαροί αλβανοί ήταν αυτοί που λήστεψαν το ξενοδοχείο όπου ξεδίπλωσε το ταλέντο της η γνωστή Τζούλια, οι ίδιοι “χτύπησαν” ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Κηφισιά, ενώ είχαν κάνει επτά ακόμη ληστείες σε βενζινάδικα, ξενοδοχεία και πεζούς στην Κυψέλη, τρεις ληστείες σε Βενζινάδικα στα Πατήσια, ενώ στην Καλλιθέα είχαν μπει σε οίκο ανοχής και λίγο αργότερα είχαν αρπάξει και το πορτοφόλι ενός πεζού.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν την ώρα που εξέρχονταν από ξενοδοχείο στη περιοχή του Ελληνικού. Προσπάθησαν να ξεφύγουν, αλλά δεν τα κατάφεραν. Από την έρευνα προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν διαπράξει:

7 ληστείες στη Κυψέλη σε πρατήρια υγρών καυσίμων, ξενοδοχεία και πεζούς.

3 ληστείες στα Πατήσια σε πρατήρια υγρών καυσίμων και κατάστημα ΠΡΟ-ΠΟ.

2 ληστείες στη Καλλιθέα σε οίκο ανοχής και σε βάρος πεζού.

1 ληστεία στη Ν. Ερυθραία σε ξενοδοχείο.

1 ληστεία στη Κηφισιά σε ξενοδοχείο.

Οι αστυνομικοί πάντως πιστεύουν ότι οι δυο νεαροί δεν ήταν μόνοι και έτσι τώρα αναζητούν και τους συνεργούς τους.

Αλλοδαποί λήστεψαν πολίτη με την απειλή μαχαιριού


Σε μια από τις πλέον επικίνδυνες περιοχές τείνει να μετατραπεί η περιοχή απ' το ύψος της Γαλατσίου μέχρι το τέρμα Πατησίων


Αυτή τη φορά θύμα ήταν ένας άνδρας που είχε την ατυχία να επιστρέφει σπίτι του αργά, λίγο μετά τις δύο μετά τα μεσάνυχτα.

Επί τις Πατησίων δύο αλλοδαπά άτομα πετάχτηκαν μπροστά του κρατώντας μαχαίρια. Τον ακινητοποίησαν και του άρπαξαν τα δύο κινητά του τηλέφωνα.


Συμβουλές για αυτοπροστασία... απο Ελληνίδα που αναγκάζεται να ζει στην πολυτισμική κοινωνία τους..


Σχετικά με την ανάτηση Επιτέλους! Έφοδο στην Columbia έκανε η ΕΛ.ΑΣ.


Η παρανομία, η πείνα και η εξαθλίωση ορισμένων συνανθρώπων μας, κυρίως αλλοδαπών, έχει αυξηθεί επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό. Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι η αύξηση της βίας σε κάθε της μορφή.

Τα καθημερινά περιστατικά στις αστικές περιοχές, αλλά και στην περιφέρεια, αυξάνουν με γεωμετρική πρόοδο. Είναι τόσα, που θα χρειαζόταν ένας αστυνομικός να προστατεύει δέκα με είκοσι ανθρώπους, για να μπορεί να τους εξασφαλίσει την ποθητή ασφάλεια.

Ανέφικτη κι ουτοπική μια τέτοια απαίτηση εκ μέρους μας. Επομένως, για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τυχόν περιστατικά, τα οποία ίσως να τύχουν στον καθένα μας, θα πρέπει να έχουμε εκ των προτέρων μελετήσει τις κινήσεις μας για κάθε μια περίπτωση χωριστά.
Επειδή δεν είμαι ειδικός, δε δικαιούμαι και να δίνω συμβουλές. Γνωρίζω δε πολύ καλά, ότι οι συμβουλές εκνευρίζουν τους νέους αφάνταστα. Απλώς θα σας περιγράψω το δικό μου τρόπο σωτηρίας σε πρόσφατο γεγονός.

Βρισκόμουν σε θέση παρκαρίσματος. Διαπιστώνω, πως έρχεται μηχανάκι με δυο αναβάτες. Περιμένω να περάσει η μηχανή, για να ξεκινήσω τους ελιγμούς. Αντί να περάσουν όμως, με χτυπούν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου και περιμένουν την απερίσκεπτη ανακλαστική μου κίνηση.Διαπιστώνω από τον καθρέπτη, πως έχω να αντιμετωπίσω αλλοδαπούς.

Βλέποντας, πως δεν κατεβαίνω, έρχεται ο συνοδηγός και προσπαθεί να μου ανοίξει την πόρτα. Η ασφαλισμένες πόρτες του αυτοκινήτου, πάντα το κάνω αυτό μηχανικά πια εδώ και καιρό, τον εκνεύρισαν περισσότερο. Άρχισε να χτυπά τζάμια και πόρτες με μανία. Τότε απλώς έφυγα!

Ηρωικό δε θα ήταν να κατέβω! Εξ΄άλλου λίγες μέρες αργότερα, δυο νέες κοπέλες στο Ν.Ηράκλειο, έζησαν τον ίδιο τρόμο με αλλοδαπούς, από τον οποίο γλίτωσα εγώ.
Οι επόμενες κινήσεις μου καθ΄όλα νόμιμες, υποχρεωτικές και δικαιωματικές.


Παιδιά, ούτε οι φωνές,ούτε οι κραυγές έπιασαν τόπο για την έφοδο στην Κουλούμπια. Μην αυταπατάστε! Εδώ και δυο χρόνια γίνεται προσπάθεια κι αποτέλεσμα μηδέν.
Για να δούμε αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνονται ότι οι κινήσεις τις οποίες έκανα εγώ.

Αφού μου επιτέθηκαν οι ...Αλή-Μπαμπά στις 19/11, πήρα τηλέφωνο πρώτα στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Λαύρας κι ανέφερα το γεγονός.Την επομένη, 20/11,έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.Στις 23/11 την κοινοποίησα σ΄όλα τα κόμματα. Δεν επαιτούσα. Απαιτούσα. Στις 24/11 έγινε η έφοδος. Τόσο απλά.
Συμπέρασμα: Καλές οι δημοσιεύσεις και οι καταγγελίες στα blog αλλά με ανωνυμίες και κραυγές δε γίνεται τίποτα.


Ο μόνος λόγος για τον οποίο απευθύνομαι στο μπλογκ αυτό είναι, το ότι ασχολείται με την εγκληματικότητα και πιστεύω, πως το διαβάζουν αρκετοί και κυρίως νέοι.


Τώρα, με τόσα που είπαμε, να αθετήσω το λόγο μου και να δώσω μια συμβουλή? Καλές οι καταγγελίες στο διαδίκτυο, αλλά είναι καλύτερες εκεί που θα πιάσουν τόπο.

Πρέπει να μάθουμε, πρωτίστως, να απευθυνόμαστε εκεί, όπου πραγματικά θα μας εξασφαλίσουν την ασφάλεια.Έχουμε το δικαίωμα να διεκδικούμε τα δικαιώματά μας αλλά πάντα ενυπόγραφα.Οι ανώνυμες καταγγελίες, τις οποίες βλέπω να αναρτώνται στα διάφορα μλογκς, θεωρώ πως είναι κακόβουλες, υστερόβουλες και άνευ πραγματικού αντικρίσματος. Για να μπορέσουμε να βοηθηθούμε, πρέπει και μεις με τον τρόπο μας να βοηθήσουμε τους διασώστες μας.

Επ΄ευκαιρία και, επειδή το σωστό πρέπει να επιβραβεύεται, θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για την άμεση και αποτελεσματική του ενέργεια.
Επίσης τις ίδιες ευχαριστίες θα αποδώσω και στο Δήμο Αθηναίων, ο οποίος αμέσως καθάρισε το χώρο της Κολούμπια, μετά την αποχώρηση των αλλοδαπών.

Σημείωση: Δεν υπογράφω, αφού δεν έχει καμιά αξία η δημοσιοποίηση του ονόματός μου. Εκεί, όπου έπρεπε να υπογράψω, η υπογραφή μου, όπως και όλα τα άλλα στοιχεία μου είναι άκρως αναλυτικά.


Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ


Ιρακινός που δηλώνει οπαδός του Παναθηναϊκού ήταν ο νεαρός άντρας που εισέβαλε χθες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, την ώρα του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Παναθηναϊκού - Μπαρτσελόνα, για το Τσάμπιονς Λίγκ και έκανε άσεμνη χειρονομία στον Λίονελ Μέσι.

Ο (λαθρο)μετανάστης, 26 ετών, παραδόθηκε στην αστυνομία από το προσωπικό ασφαλείας του σταδίου και σήμερα οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Όπως έγινε γνωστό, μπήκε παράνομα στην Ελλάδα και αυτή τη στιγμή είναι με προσωρινή άδεια λόγω του ότι έχει υποβάλλει αίτημα για πολιτικό άσυλο και όπως είπε στους αστυνομικούς, μπήκε στο γήπεδο γιατί δεν άντεχε να βλέπει να χάνει η ομάδα του!

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Επιτέλους! Έφοδο στην Columbia έκανε η ΕΛ.ΑΣ.


Οι φωνές και η οργή έπιασαν... τόπο


Έφοδο στο εγκαταλελειμμένο κτίριο της Columbia στον Περισσό έκανε η Αστυνομία. Μετά από τα αμέτρητα δημοσιεύματα ότι στους χώρους της πάλαι ποτέ δισκογραφικής εταιρείας, ζουν κάτω από αντίξοες συνθήκες λαθρομετανάστες και ναρκωμανείς η ΕΛ.ΑΣ. αποφάσισε να επέμβει... επιτέλους!

Από τα κτίρια της Columbia, οι αστυνομικοί προσήγαγαν συνολικά 51 αλλοδαπούς, προκειμένου να εξακριβώσουν ποιοι από αυτούς έχουν έγγραφα παραμονής για να μένουν στη χώρα μας.

Μόνο οι δεκαέξι από αυτούς αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την εξακρίβωση των στοιχείων τους. Οι υπόλοιποι τριάντα πέντε μεταφέρθηκαν στην Υποδιεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Εκτός των άλλων, συνεργεία του δήμου Αθηναίων και της Διεύθυνσης Υγειονομικής Προστασίας Καταναλωτή προχώρησαν στην αποκομιδή των απορριμμάτων και άλλων υλικών που είχαν συσσωρευτεί και απολύμαναν τους χώρους της Columbia.

πηγη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ σχετικά αρθρα :

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες έχουν βρει καταφύγιο στα μισογκρεμισμένα κτίρια της «Columbia»

"Σχετικά με όσα συμβαίνουν στο κτίριο της Columbia με τους λαθρομετανάστες"

Κιλκίς: 39χρονος Ρουμάνος περιέλουσε με βενζίνη 51χρονο και του έβαλε φωτιά!!


Δράστης ένας 39χρονος Ρουμάνος και θύμα ένας 51χρονος - Όλα ξεκίνησαν από μια λογομαχία...

Οι δύο άνδρες άρχισαν να τσακώνονται στην αυλή του σπιτιού του 51χρονου. Κάποια στιγμή κατάσταση ξέφυγε για τα καλά. Ο αλλοδαπός δράστης έριξε κάτω τον άτυχο άνδρα, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά!

Ο 59χρονος υπέστη εγκαύματα δευτέρου βαθμού στο στήθος, στο λαιμό και στο δεξί του χέρι.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και σύμφωνα με τους γιατρούς έχει ξεφύγει τον κίνδυνο. Το περιστατικό συνέβη στον Πλατανιά Πολυκάστρου και ο αλλοδαπός δράστης αναζητείται από την αστυνομία...

Χανιά : βρέθηκε ο δεύτερος αλλοδαπός δολοφόνος με το τσεκούρι


Έναν 42χρονο λαθρομετανάστη από τη Βουλγαρία, που κατηγορείται για συμμετοχή στην δολοφονία ενός 45 χρόνου στο Κιλκίς, συνέλαβε η αστυνομία στα Χανιά.

Ο 42χρονος συνελήφθη στον Πλάτανο. Σε βάρος του, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Κιλκίς, σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται ότι στις 3 Σεπτεμβρίου σε αγροτική περιοχή του Δήμου Χέρσου Κιλκίς, μαζί με τον 48χρονο αδελφό του, τραυμάτισαν θανάσιμα, χτυπώντας στο κεφάλι, έναν 45χρονο ομοεθνή τους.

Την περασμένη Τετάρτη εξιχνιάστηκε το έγκλημα με τη σύλληψη του ενός δράστη. Οι δύο δολοφόνοι είχαν σκοτώσει με τσεκούρι τον 45χρονο και τον άφησαν στο κάθισμα του αυτοκινήτου στο Χέρσο Κιλκίς.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΑΝΙ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟΚΟΡΑΝΙΑ - ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ! (video)


ΛΑΘΡΟμετανάστες ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ


Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα

Απροστάτευτοι αισθάνονται οι πολίτες και ιδιαίτερα οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ακόμα και μέσα στα σπίτια τους.

Στην Καλλιθέα και συγκεκριμένα στην οδό Αριστείδου, δύο άγνωστοι αλλοδαποί δράστες μπήκαν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου και με την απειλή όπλου του έκλεψαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ.

Οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται.

πηγη

Σύλληψη λαθρομετανάστη με πλαστά έγγραφα


Προκαθορισμένο ραντεβού οδήγησε σε καταζητούμενο


Στα χέρια των λιμενικών έπεσε ένας 21χρονος λαθρομετανάστης με πλαστά έγγραφα στο λιμάνι της Ρόδου. Κατόπιν συνεργασίας με τις αρχές, ακολούθησε προκαθορισμένο ραντεβού, όπου προσήλθε ένας 28χρονος αλλοδαπός, κατά του οποίου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί απόφαση διοικητικής απέλασης Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία κατασχέθηκαν τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Αφγανοί λαθρομετανάστες στην τρύπα του Καραμανλή


Στην τρύπα του Καραμανλή, στο 33ο χλμ της παραλιακής λεωφόρου Αθηνών-Σουνίου, είχαν λουφάξει 27 Αφγανοί, που τους είχαν τάξει οι αφγανοί δουλέμποροι μεταφορά με ταχύπλοο στην Ιταλία, καταβάλοντας 4.000 ευρώ ο καθένας.

Εκεί κοντά όπου και εκτυλίχθηκε η απόπειρα ανατίναξης στην αυτοκινητοπομπή του δικτάκτορα Παπαδόπουλου, στα βράχια όπου κρυβόταν ο ήρωας Αλέκος Παναγούλης, οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ν/Α Αττικής που διοικεί ο Αξιωματικός Αντώνης Μπάκας αλλά και αστυνομικοί του Τ.Α. Βάρης συνελήφθησαν τρείς δουλέμπορους από το Αφγανιστάν.

Οι σωματέμποροι
κατηγορούνται για παράβαση των Νόμων «περί οργανωμένου εγκλήματος», «εγκληματική οργάνωση» «διευκόλυνση εξόδου παράνομου αλλοδαπού», και «μεταφορά και προώθηση παράνομων αλλοδαπών στο εξωτερικό» και είκοσι επτά (27) αλλοδαποί, υπήκοοι Αφγανιστάν (εκ των οποίων επτά ανήλικοι) για «απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα».

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι τρείς (3) πρώτοι συλληφθέντες είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση, που δραστηριοποιείτο στη προώθηση παράνομων μεταναστών, κυρίως Αφγανών από την Ελλάδα στην Ιταλία χρησιμοποιώντας για το σκοπό αυτό Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και στη συνέχεια σκάφος για να τους προωθήσουν στην Ιταλία, λαμβάνοντας σαν χρηματική αμοιβή -4.000- ευρώ από κάθε ένα.

Κατασχέθηκαν :
  • Τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
  • Τρία (3) κινητά τηλέφωνα.
  • Χρηματικό ποσό -1.122- ευρώ.
  • Χρηματικό ποσό -186- δολαρίων Η.Π.Α.
    http://crimesonair.blogspot.com/

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Κατά τον Παπουτσή δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες στα φανάρια!



Κάποιες ημέρες πριν, ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Μάκης Βορίδης είχε υποβάλλει προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, ερώτηση στην οποία γινόταν αναφορά στο φαινόμενο της επαιτείας αλλοδαπών στα φανάρια, με σαφείς αναφορές τόσο στον συστηματικό χαρακτήρα αυτής, όσο και στους κινδύνους που προκαλεί για την σωματική ακεραιότητα, κυρίως των γυναικών οδηγών.

Και αυτό διότι οι λαθρομετανάστες, όπως σίγουρα έχει δει ο κάθε ένας από εσάς που οδηγεί αυτοκίνητο ή μηχανή, είναι πολύ πιο φορτικοί και πιεστικοί όταν βλέπουν γυναίκες οδηγούς, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές κατά τις οποίες όταν οι γυναίκες αρνηθούν να τους δώσουν χρήματα, οι επαίτες επιτίθενται λεκτικά ή με χειρονομίες κατά αυτών.

Ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάτι χειρότερο, αλλά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον παράγοντα τύχη.
Βέβαια η απάντηση του υπουργού κ. Παπουτσή, μας έδωσε μια ολότελα διαφορετική οπτική του τι συμβαίνει στα φανάρια της Αθήνας.

Έκανε λόγο για καθημερινούς ελέγχους από πεζές και εποχούμενες περιπολίες, αλλά και συντονισμένες και στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, ενώ προανήγγειλε και ένταση των μέτρων αυτών, για την περίοδο των εορτών, λόγω της αυξητικής τάσης που παρουσιάζει το φαινόμενο της επαιτείας.

Και ενδεικτικά μας ενημερώνει ότι «κατά το χρονικό διάστημα από 01-01 έως 25-10-2010 πραγματοποιήθηκαν 3.145 έλεγχοι και συνελήφθησαν 229 επαίτες, από τους οποίους οι 126 σε φωτεινούς σηματοδότες».

Πραγματικά αναρωτιόμαστε πού πάνε χαμένα τα χρήματα του ελληνικού λαού. Ποιά μαύρη τρύπα τα τρώει. Γιατί εάν η αστυνομία έκανε μέσα σε 10 μήνες 3.145 ελέγχους, δηλαδή 314 ελέγχους τον μήνα και κατάφερε να συλλάβει μόνο 126 άτομα σε φανάρια, είμαστε για να μας κλαίνε οι ρέγκες.

Ένα πρωί αν περάσεις από την συμβολή Κωνσταντινουπόλεως και Ιεράς Οδού, βρίσκεις καμιά 20αριά άνετα. Το αστείο όμως είναι όταν βλέπεις περιπολικά της αστυνομίας σταματημένα στην κίνηση και στα φανάρια κανονικότατα οι πακιστανοί (συνήθως) επαίτες ακριβώς απέναντι από τα περιπολικά.

Σε όλη την Αθήνα η ίδια ιστορία.
Όπου και να πας βλέπεις το ίδιο πράγμα.
Είμαι βέβαιος ότι ο κ. Υπουργός γνωρίζει την αλήθεια. Ας την πει. Ότι δηλαδή αυτό το φαινόμενο είναι δευτερεύον μπροστά στα τόσα που έχει να αντιμετωπίσει η αστυνομία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να δίνει και πολύ σημασία.

Ας μας πει ότι δεν χωράνε στα κρατητήρια. Ας μας πει οτιδήποτε άλλο. Αλλά εάν είναι αλήθεια αυτά που λέει, ότι δηλαδή σε 3145 ελέγχους η ΕΛ.ΑΣ. έχει “καταφέρει” να συλλάβει μόνο 126 άτομα, ε τότε έχουμε να κάνουμε με άχρηστους. Αλλά είναι πολύ δύσκολο να παραδεχτεί τις ευθύνες του το κράτος.

Γιατί αν τα πει αυτά, θα ρωτήσει κανείς, από πού προέρχονται όλα τα άλλα προβλήματα; Και θα πρέπει, αν είναι ειλικρινής ο υπουργός να απαντήσει ότι οφείλονται κατά κύριο λόγο στους λαθρομετανάστες. Και αυτό είναι “ρατσιστικό”, οπότε δεν το λέμε!

Από εκεί και πέρα, για το ζήτημα των απειλών και των χειρονομιών κατά γυναικών, λέει κάτι πολύ σωστό και αληθές. Ότι δεν υπάρχουν καταγγελίες. Είναι λογικό καθώς οι περισσότερες γυναίκες, απλά θα συνεχίσουν και θα πάνε στον προορισμό τους, αντί να κάνουν μια μήνυση, να τρέχουν μετά σε δικαστήρια και ούτω καθ' εξής.

Εκεί είναι ζήτημα των ίδιων αυτών των παθουσών να δραστηριοποιηθούν. Θα πρέπει όμως να τις πείσει κάποιος ότι αξίζει τον κόπο. Και ότι δεν θα χάσουν απλά την ώρα τους, μέχρι κάποιος αστυνομικός να τους πει «και να τον πιάσουμε, θα τον αφήσουμε γιατί δεν έχουμε πού να τον βάλουμε».

Του Δημήτρη Παπαγεωργίου

Σχόλιο: Παπουτσή χωρίς το κύριε μπροστά. Έχεις φτάσει κι εσύ και το συνάφι σου να μας δουλεύετε μπροστά στα μούτρα μας. Σαν βιάσουν κανενός την κορούλα, μάνα, γυναίκα, κόρη, αδελφή τα λαθροορκ τότε τι θα λέτε ρε παλιοψεύτες;

Με μια απλή βόλτα σε όλα τα προάστεια των Αθηνών, τα λαϊκά, όχι αυτά που φρουρούν ορδές της αστυνομίας ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ, και ο καθένας μπορεί να διαπιστώσει το τι συμβαίνει. Ο εμπαιγμός έχει φτάσει στο ΑΠΡΟΧΩΡΗΤΟ... και τα "σεις" και "σας" ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΣΙΠΑ, ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΟΣΙΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΗΛΟ ΠΛΕΟΝ. Τα @@ σας να είναι καλά και των οικείων σας και ας σφαγιαστεί ο Έλληνας....

ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΕΤΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΓΗ, Ο ΘΥΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ.

ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΔΩ:

ΕΠΩΝΥΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΦΑΝΑΡΙΩΝ

HeLLeNiCReVeNgE

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ....ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!


Κατάστημα, στην οδό Μενάνδρου 22, στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο διαρρήκτες πήγαιναν και πωλούσαν κλοπιμαία, τα οποία στη συνέχεια οι ιδιοκτήτες τους διέθεταν σε μικρότερες τιμές, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νίκαιας

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα - δύο Παλαιστίνιοι, ένας Ιρανός και ένας Αφγανός - ενώ στο μαγαζί βρέθηκε τεράστια ποσότητα από κλεμμένα ρολόγια, κοσμήματα, κάμερες, κινητά τηλέφωνα, laptop και άλλα.

Η σύλληψη των τεσσάρων αλλοδαπών έγινε όταν αστυνομικός της Ασφάλειας Νίκαιας προφασίστηκε τον διαρρήκτη και πήγε να τους πουλήσει ένα χρυσό ρολόι.

Οι αλλοδαποί του είπαν ότι τα αγοράζουν αντί 70 ευρώ και τότε επενέβησαν συνάδελ
φοί του και τους συνέλαβαν.

Ρεπορτάζ: Σπύρος Κουντούρης
πηγή

«Ασφυκτιούν» τα λιμάνια από λαθρομετανάστες


Ρουτίνα έχουν γίνει οι συλλήψεις Δεν έχουν τέλος οι συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στα λιμάνια της χώρας.


Έτσι, συνελήφθη σήμερα στο λιμάνι της Πάτρας, πριν την επιβίβασή του σε επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 35χρονος αλλοδαπός, διότι συνόδευε 2 αλλοδαπές, που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. Συνελήφθησαν και οι δύο γυναίκες.


Επίσης, συνελήφθη, σήμερα στο λιμάνι της Πάτρας πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας αλλοδαπός ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτες καταγγελίες από αστυνομικούς! ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ


Αστυνομικοί συλλαμβάνουν αλλοδαπούς στις περιοχές Άγιο Παντελεήμονα, Πλατεία Αττικής και Κυψέλη. Σε ελέγχους που τους κάνουν, βρίσκουν πάνω τους μαχαίρια με αίματα, σιδερογροθιές μέχρι και γάντζους για κρέατα και αντί να τους πάνε στο αυτόφωρο, όπως ορίζει ο νόμος,

ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΙ ΕΛΥΘΕΡΟΙ!!!

Αυτόφωρο τους πάνε μόνο σε περίπτωση που βρουν όπλο πάνω τους.

Οι αστυνομικοί τραβάνε τα μαλλιά τους. Στις συζητήσεις μεταξύ τους, λένε ότι δεν πάει άλλο…
olympia


Σχόλιο: Επιβεβαιώνουμε το δημοσίευμα...σε αμέτρητες εξορμήσες στο κέντρο που έχουμε κάνει οι αστυνομικοί είναι φοβισμένοι...λένε ότι απλά εκτελούν αυτές τις εντολές και όταν τους διαβιβάζουμε την ανησυχία και τον τρόμο μας για το καθεστώς που επικρατεί απλά μας κοιτούν αμήχανα περιμένοντας να τελειώσει η βάρδυά τους χωρίς να τους έχει συμβεί κανένα κακό... για την προστασία του πολίτη δεν γίνεται καν λόγος...ο λαθροαλλοδαπός να μην αγγίζεται και να πέφτει το μεροκάματο.....

Διαβάστε κι αυτό:

ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ ΚΑΙ ΓΑΔΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Δείτε και το βίντεο αυτόπτη μάρτυρα:

ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ"ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΧΤΕΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"

ΝΟΙΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!

πηγη

Δείτε πως περνάνε οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα από τον Έβρο..Αποκαλυπτικό βίντεο .....


ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ Η FRONTEX KAI H ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ??

ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΝ?

ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...






πηγη

ΕΒΑΛΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ!!


Στο 79ο νηπιαγωγείο των Σεπολίων γιόρτασαν το μπαϊράμι Η είδηση που μεταφέρουμε, μπορεί να κάνει τον κάθε έναν να βγει από τα ρούχα του. Έτσι όπως ακριβώς συνέβη στον αγανακτισμένο γονέα, ο οποίος μας την μετέφερε. Στο 79ο νηπιαγωγείο της περιοχής των Σεπολίων, την ημέρα που οι μουσουλμάνοι κατέλαβαν τις πλατείες της Αττικής για να....... προσευχηθούν, οι δασκάλες αποφάσισαν να διδάξουν τους μικρούς μαθητές τι εστί μπαϊράμ.

Όχι, δεν κάνετε λάθος. Κάποιοι άνθρωποι επέλεξαν να μάθουν στα παιδιά ηλικίας τεσσάρων-πέντε ετών για το μπαϊράμ, δηλαδή τη μουσουλμανική γιορτή. Και αυτό γιατί ανάμεσα στα 30 συνολικά παιδάκια, τα τρία ήταν μουσουλμανόπαιδα. Έτσι, αντί για μάθημα, τα παιδάκια "μυήθηκαν" στη μουσουλμανική θρησκεία.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, κάποια στιγμή, εμφανίστηκαν στον παιδικό σταθμό οι γονείς των μουσουλμανόπαιδων, για να προσευχηθούν μαζί τους! Όπως είναι φυσικό, τα παιδάκια αντιμετώπισαν το όλο περιστατικό σαν παιχνίδι και με δεδομένη την παιδική περιέργεια, έπεσαν και αυτά στο έδαφος και άρχισαν να προσκυνούν τον Αλλάχ, χωρίς κανείς να κάνει τίποτε για να τα εμποδίσει. Είναι σαφές ότι τέτοιου είδους γεγονότα είναι απαράδεκτα, ιδιαίτερα όταν οι γονείς δεν έχουν ενημερωθεί. Βέβαια, προκαλεί εντύπωση το πώς κάποιοι, οι οποίοι αγωνίζονται για να μην γίνονται... αγιασμοί στα σχολεία, δέχονται να πραγματοποιούνται δημόσιες μουσουλμανικές προσευχές.

Αλλά αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα. Όπως είναι περίεργο, το πώς μια κυβέρνηση που θέλει να καταργήσει τις εικόνες από τα δημόσια καταστήματα, αποδέχεται δημόσιες προσευχές στο κέντρο της Αθήνας.

Είναι όμως η πρώτη φορά που έρχεται στην επιφάνεια ένα τέτοιο γεγονός στη χώρα μας και φυσικά, στο κλίμα των ημερών, είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό. Σε γειτονικές χώρες των Βαλκανίων όμως, ανάλογα συμβάντα είναι πολύ συνηθισμένα. Πρόσφατα κυκλοφόρησε βίντεο από τη γειτονική Αλβανία, όπου μια μουσουλμανική "φιλανθρωπική" οργάνωση, χωρίς να το γνωρίζουν οι γονείς, επισκεπτόταν σχολεία για να προσφέρει "δώρα" στα παιδιά. Τα "δώρα" όμως ήταν μαντίλες για τα κοριτσάκια και λευκά σκουφάκια του μουσουλμανικού τελετουργικού για τα αγόρια.

Όχι απλά τους τα έδιναν, αλλά τα υποχρέωναν να τα φορέσουν, ενώ δίπλα οι "φιλάνθρωποι" έψελναν μουσουλμανικούς ύμνους. Και όλα αυτά, επαναλβάνουμε, δίχως τη συγκατάθεση και ούτε καν εν γνώσει των γονέων, οι οποίοι αιφνιάδονταν.

Αντίστοιχα περιστατικά είχαμε φυσικά και σε χώρες της Δυτικής Ευρώπης, ιδιαίτερα στην "πολυπολιτισμική" Βρετανία, όπου μουσουλμάνοι εκπαιδευτικοί, έκαναν ανοικτή προπαγάνδα στα αγγλάκια, προσπαθώντας να τα προσηλυτίσουν, χωρίς να τηρούν ούτε τα προσχήματα.

Κλείνοντας, θα πρέπει να ρωτήσουμε εάν θα χαρακτηριστεί "ρατσιστής" ή "ξενόφοβος" κάποιος γονέας, ο οποίος μαθαίνοντας τέτοια πράγματα, θα πάει να πιάσει αυτούς που επιτρέπουν να υφίστανται τέτοια πράγματα τα παιδιά του και τους κάνει μαύρους στο ξύλο! Θα φταίει;

Πηγή http://ksipnistere.blogspot.com

Νέο “χτύπημα” ομάδας αλλοδαπών στο κέντρο


Συνεχίζουν τη δράση τους στο κέντρο της Αθήνας κάποιες ομάδες αλλοδαπών/λαθρομεταναστών που στήνουν καρτέρι κυρίως σε άλλους αλλοδαπούς και τους ληστεύουν.


Αυτή τη φορά πέντε ληστές που είχαν στήσει καρτέρι στην οδό Αγησιλάου επιτέθηκαν λίγο πριν τις δέκα το βράδυ σε έναν λαθρομετανάστη από το Μπαγκλαντές.

Οι δράστες χτύπησαν άσχημα τον άτυχο άνδρα και του άρπαξαν 300 ευρώ που είχε πάνω του. Πριν προλάβει να επέμβει κανείς οι δράστες είχαν εξαφανιστεί. Όπως είπε το θύμα στους αστυνομικούς οι ληστές ήταν ομοεθνείς του.

Ανίκανο το κράτος, αφήνει στο έλεος των συμμοριών των λαθρομεταναστών τους Έλληνες του κέντρου. καμία ενέργεια ελέγχου σύλληψης και απέλασης των λαθρομεταναστών που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε μια ατελείωτη χαβούζα.

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αλλοδαποί επιτέθηκαν σε ηλικιωμένη


Είχαν βάλει στόχο την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.

Αντιμέτωπη με δύο αγνώστους -αλλοδαπούς- σύμφωνα με την μαρτυρία της, ήρθε μία ηλικιωμένη γυναίκα στις 12.30 το μεσημέρι κι ενώ βρισκόταν επι της οδού Σινώπης 7, στη Ν. Ιωνία.


Οι δύο την απείλησαν με μαχαίρι και της άρπαξαν απο το λαιμό μία χρυσή αλυσίδα λαιμού.

Αλλοδαπός μαχαίρωσε πολίτη για 45 ευρώ!


Ο αλλοδαπός δράστης πλησίασε τον άτυχο άνδρα την ώρα που εκείνος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Αριστονίκου και Χαρβούρη, στην Αθήνα, στις 07.30 το πρωί.


Ο άγνωστος έβγαλε μαχαίρι, τον τραυμάτισε στον ώμο και του πήρε 45 ευρώ που είχε πάνω του.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο δράστης κατάφερε να διαφύγει.

Θύμα δολοφονίας 20χρονη βουλγάρα στην Πάτρα απο Αφγανό


Εικοσάχρονη από τη Βουλγαρία δολοφονήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο διαμέρισμά της σε συνοικία της Πάτρας. Δράστης ένας 25χρονος Αφγανός, τον οποίο γνώριζε η νεαρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από την αστυνομία, ο 25χρονος επισκέφθηκε την 20χρονη στο σπίτι της και για άγνωστο ακόμα λόγο της επιτέθηκε και στην συνέχεια πέρασε το καλώδιο φορτιστή κινητού τηλεφώνου γύρω από τον λαιμό της.

Λίγη ώρα αργότερα ο 25χρονος παραδόθηκε στην Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της 20χρονης τη βρήκαν νεκρή, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής, η οποία έκανε την πρώτη αυτοψία.

Η σορός της κοπέλας από την Βουλγαρία μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ ο 25χρονος κρατείται στην Ασφάλεια Πατρών.

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Άγρια συμπλοκή με μαχαίρια μεταξύ Κινέζων στην Όμονοια!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ



Άγρια αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Κινέζων στην καρδιά της Αθήνας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εξ αυτών με μαχαίρι.


Το περιστατικό διαδραματίστηκε στην Ομόνοια στη συμβολή των οδών Αγησιλάου και Μέτωνος.

Ο λόγος της συμπλοκής στην οποία βγήκαν μαχαίρια δεν είναι γνωστός ωστόσο η αστυνομία θεωρεί ότι είχαν να κάνουν με διαφορές πάνω στο παραεμπόριο που έχει στηθεί σε όλη την Αθήνα με κινέζικα μαγαζιά.

Ένας Κινέζος τραυματίστηκε με μαχαίρι στο κεφάλι από συμπατριώτη του και νοσηλεύεται στον Ερυθρό.

20χρονη Ρουμάνα ταξίδεψε με 19 αβγά κοκαΐνης μέσα στον κόλπο της!


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μετρώντας τα αβγά κοκαΐνης που μετέφεραν δύο νεαροί Ρουμάνοι – ένας 23χρονος και μία 20χρονη.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο άνδρας είχε καταπιεί 25 αβγά και η γυναίκα είχε ταξιδέψει για ημέρες με 19 αβγά κοκαΐνης στον κόλπο της.


Οι δύο τους είχαν απογειωθεί την Τετάρτη από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Ωστόσο για να μην κινήσουν υποψίες φτάνοντας στην Ελλάδα, προσγειώθηκαν πρώτα στη Μαδρίτη και μετά έβγαλαν νέα εισιτήρια για Μόναχο ώστε να φαίνεται ότι ταξίδευαν. Από εκεί έφτασαν στην Ελλάδα.

http://www.newsit.gr/files/Image/20-11-10/resized/Elvenizelos_09ds_533_355.jpgΟι δύο νεαροί δεν έφαγαν καθόλου κατά την πτήση πράγμα που κίνησε υποψίες, με αποτέλεσμα να τους κάνουν έρευνα στο ελληνικό αεροδρόμιο. Όπως διαπιστώθηκε μετέφεραν συνολικά μέσα στο σώμα τους – με μεγάλο κίνδυνο για τη ζωή τους – μισό κιλό κοκαΐνης.

Η γυναίκα μάλιστα δεν άντεξε να έχει τα αβγά μέσα στον κόλπο της και τα έβγαλε στο Μόναχο τοποθετώντας τα μέσα σε μπουκάλι με εμφιαλωμένο νερό.

Παπουτσής-«Η Ελλάδα δεν θα είναι ξέφραγο αμπέλι»...όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα επιστρέφουν οικειοθελώς ή αναγκαστικά στις πατρίδες τους

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ



http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=262896&w=400&h=300&q=80

«Γυρίζουμε σελίδα στον τρόπο χορήγησης ασύλου και πλέον η Ελλάδα δεν θα χορηγεί άσυλο σε λευκό χαρτί. Το μήνυμά μας προς όλο τον κόσμο και στις χώρες προέλευσης των μεταναστών είναι σαφές και καθαρό: η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Και στα θέματα ασύλου και παράνομης μετανάστευσης θα έχει απόλυτο σεβασμό και στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και στις συνθήκες αντιμετώπισης των παράνομων μεταναστών».

Αυτά τόνισε - μεταξύ άλλων - ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, σε συνέντευξη Τύπου κατά την οποία αναφέρθηκε στο νέο νόμο που παρουσιάστηκε σήμερα στο Υπουργικό Συμβούλιο.

Ο κ. Παπουτσής είπε ότι με το νέο νόμο και το προεδρικό διάταγμα που ήδη δημοσιεύεται, τίθεται τέρμα στην περίοδο των μαζικών νομιμοποιήσεων παράνομων μεταναστών. Στόχος είναι να επικρατήσει τάξη και νοικοκύρεμα σε όλες τις πόλεις της χώρας και ιδιαίτερα στην Αθήνα.

Σε ερώτηση αν είναι σωστό να πει κανείς ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη αδειάζει την Αθήνα από παράνομους μετανάστες ή αν διστάζει να πει ότι θα αδειάσει την Αθήνα από τους παράνομους μετανάστες ο κ. Παπουτσής απάντησε: «Δεν βάζουμε ούτε τον ένα τίτλο ούτε τον άλλο, αλλά καλύτερα είναι να πούμε ότι γυρίζουμε σελίδα και δεν θα ανεχθούμε αυτά που γίνονταν ως τώρα. Από τη μια πλευρά την εκμετάλλευση των παράνομων μεταναστών από τα κυκλώματα και παράνομους εργοδότες και από την άλλη τις προκλήσεις».

Ο υπουργός παρουσίασε τους τρεις άξονες του νομοσχεδίου και αυτοί είναι:

- Αυτοτελής Υπηρεσία Ασύλου για όλη την Ελλάδα. Στον άξονα αυτό θα λειτουργεί και ανεξάρτητη επιτροπή προσφυγών η οποία θα εξετάζει τις προσφυγές για χορήγηση ασύλου η άλλου καθεστώτος παραμονής. Στις επιτροπές αυτές θα έχει συμμετοχή και η Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες ενώ θα αξιοποιηθεί κάθε υλικοτεχνική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

- Αυτοτελής Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Σκοπός της να διαχωρίζει μετανάστες που χρειάζονται κάποιου είδους προστασία και εκείνους που πρέπει να πάρουν είτε οικειοθελώς, είτε αναγκαστικά το δρόμο της επιστροφής στη χώρα προέλευσης.

- Προσαρμογή στην Κοινοτική Οδηγία για τη διαδικασία επιστροφής των παρανόμων μεταναστών η χορήγησης καθεστώτος ανοχής έως ότου απομακρυνθούν.

Παράλληλα, τόνισε ότι με το νομοσχέδιο που προωθείται για ψήφιση η Ελλάδα διαγράφει το όνειδος της διεθνούς καταδίκης που αντιμετωπίζει ως σήμερα και με ψυχραιμία και ρεαλισμό, χωρίς λαϊκισμούς και ανάλογα και με την δύσκολη οικονομική συγκυρία αντιμετωπίζει και διαχειρίζεται τις έντονες μεταναστευτικές ροές οι οποίες δημιουργούν πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη κι όχι μόνο στην Ελλάδα.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι όσοι δεν δικαιούνται άσυλο θα επιστρέφουν οικειοθελώς ή αναγκαστικά στις πατρίδες τους και μέχρι να συμβεί αυτό θα κρατούνται σε ειδικούς χώρους που δημιουργούνται στη Ριτσώνα, σε στρατόπεδα και παλαιά εργοστάσια που θα χρησιμοποιηθούν για τον ίδιο λόγο.

Ειδική μέριμνα θα λαμβάνεται για ευπαθείς ομάδες, όπως τα παιδιά και οι γυναίκες, αλλά και θα ληφθεί κάθε μέτρο, ώστε η χώρα μας να λέει «όχι» στο ρατσισμό και ταυτόχρονα «όχι» στις προκλήσεις από τα κυκλώματα διακίνησης και εκμετάλλευσης παράνομων μεταναστών, τα οποία θα ενοχληθούν από την εφαρμογή αυτής της διαδικασίας.

Τέλος, ανέφερε ότι οι εκκρεμούν πάνω από 50.000 αιτήσεις για διάφορα στάδια παραμονής και ασύλου, επισημαίνοντας ότι η χώρα μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό παράνομων μεταναστών από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Σύλληψη Γεωργιανού που είχε ρημάξει τα νότια προάστια

Φόβος και τρόμος για τους κατοίκους του Αλίμου, της Αργυρούπολης και του Παλαιού Φαλήρου είχε γίνει το τελευταίο δίμηνο ένας 33χρονο Γεωργιανός.

Τον αλλοδαπό συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ λίγα λεπτά αφού είχε σπάσει το τζάμι ενός αυτοκινήτου για να αρπάξει, μαζί με τον συνεργό του που αναζητείται, ένα κιβώτιο με ηλεκτρικές συσκευές.


Οι δύο άνδρες φέρονται να έχουν διαπράξει συνολικά οχτώ διαρρήξεις αυτοκινήτων, από τα οποία αφαιρούσαν τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα.


Έπιασαν στα "πράσα" αλλοδαπές που έκλεβαν κατάστημα

Tις έπιασαν στα «πράσα»


Στα χέρια των ανδρών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου έπεσαν 2 αλλοδαπές κοπέλες ηλικίας 17 και 19 ετών τη στιγμή που αφαιρούσαν από κατάστημα ρούχων διάφορα είδη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δυο κοπέλες μπήκαν στο κατάστημα και εκμεταλλευόμενες την απασχόληση των υπαλλήλων, έκλεψαν από το τμήμα γυναικείων ενδυμάτων, δύο παντελόνια τζιν, δύο μπλουζάκια και δύο ζευγάρια παπούτσια, συνολικής αξίας... 180 ευρώ.

Κατά την έξοδό τους από το κατάστημα, όμως, έγιναν αντιληπτές από τους υπαλλήλους, που τις ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Ασφάλεια.

Τρελό κυνηγητό αλβανού σε κεντρικούς δρόμους της Λαμίας


Ένας ύποπτος νεαρός εντοπίζεται από την ομάδα ΔΙΑΣ, μπροστά στην Αγροτική Τράπεζα, στην Πλ. Πάρκου της Λαμίας. Οι αστυνομικοί του ζήτησαν τα στοιχεία του για να τον ελέγξουν.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες, στο LamiaReport, ο 22χρονος Αλβανός τους πέταξε τον καφέ που κρατούσε και άρχισε να τρέχει στην οδό Χατζοπούλου.


Ακολούθησε τρελό κυνηγητό στο κέντρο της πόλης, μεταξύ των οδών: Βύρωνος, Διάκου, Πατρόκλου, Έσλιν, Βενιζέλου και Δροσοπούλου.

Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, ο ένας με τη μηχανή και ο άλλος πεζός κατάφεραν τελικά να τον στριμώξουν και να του περάσουν χειροπέδες στην οδό Δροσοπούλου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών, που προσπαθούσαν να μάθουν τι συμβαίνει.

Ο 22χρονος ήθελε να αποφύγει τον έλεγχο γιατί είχαν λήξει τα χαρτιά του και γιατί εκκρεμούσαν σε βάρος του 2 αποφάσεις.

ΟΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ! ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΕ ΤΑΦΡΟ!


Εξιχνίαση δολοφονίας 35χρονου στη Βέροια

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία 35χρονου ημεδαπού, η οποία όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, διαπράχθηκε την 15-11-2010, με δράστη 28χρονο αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας.

Στις 17 του μήνα στο Τμήμα Ασφαλείας Νάουσας αναφέρθηκε η εξαφάνιση του 35χρονου ημεδαπού από τη μητέρα του, η οποία δήλωσε ότι στις 15 Νοεμβρίου αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση με το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, χωρίς έκτοτε να έχει δώσει σημεία ζωής.

Στις 18 Νοέμβρη και ώρα 13:00, το όχημα εντοπίστηκε εντός αγροκτήματος σε αγροτική περιοχή στην Κουλούρα Ημαθίας. Από την προανάκριση - έρευνα προέκυψε ότι ο εξαφανισθείς συναντήθηκε με έναν αλλοδαπό υπήκοο Αλβανίας ετών 28, ο οποίος προσήχθη στο Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας. Στην κατοχή του βρέθηκαν διάφορα προσωπικά αντικείμενα του εξαφανισθέντος, τα οποία αναγνωρίσθηκαν από τους οικείους του.

O προσαχθείς, εξεταζόμενος δήλωσε ότι την 15-11-2010 πράγματι συναντήθηκε με τον εξαφανισθέντα στην Κουλούρα κι αφού επιβιβάστηκε στο φορτηγάκι μετέβησαν στο σημείο που βρέθηκε το όχημα. Εκεί τον τραυμάτισε θανάσιμα χτυπώντας τον με ξύλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο. Ακολούθως, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, πέταξε τη σωρό εντός της κοίτης παρακείμενης τάφρου και έβαλε φωτιά στο χώρο επιβατών του οχήματος.

Σήμερα, από κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Κ. της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας βρέθηκε στην κοίτη της τάφρου το πτώμα του θύματος σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το σημείο του συμβάντος.

Επιπλέον, χθες στις 23.00, κατά τη διάρκεια εξέτασης του ανωτέρω, ως υπόπτου τέλεσης της ανθρωποκτονίας, τη στιγμή που του ανακοινώθηκε επικείμενη έρευνα της οικίας του, αυτός απώθησε αιφνίδια τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς και πήδηξε από ανοιχτό παράθυρο γραφείου του πρώτου ορόφου του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας. Από την πτώση του στον προαύλιο χώρο τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Βέροιας όπου νοσηλεύεται, καθώς έχει υποστεί ελαφρύ κάταγμα λεκάνης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας. Προανάκριση για το συμβάν ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Βέροιας.
πηγή

Θύμα απόπειρας βιασμού έπεσε Έλληνας από Πακιστανό στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.


Ο Έλληνας ονόματι Νίκος φιλοξενούσε τον νεαρό πακιστανό σπίτι του για να τον περιθάλψει από επίθεση που είχε δεχτεί.

Την φιλανθρωπία του την πλήρωσε καθώς
κατά την διάρκεια της νύχτας και αφού κοιμόταν ο φιλοξενούμενος Πακιστανός επιχείρησε να τον βιάσει.

Στην αστυνομία όπου κατέφυγε ο Νίκος για να αναφέρει το περιστατικό δεν αναφέρθηκαν λεπτομέρειες αλλά έγινε μήνυση και το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Παρόμοιο περιστατικό δεν ακούστηκε στα χρονικά και η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη!


www.leonidio.gr

Αλβανός δολοφόνος πήδηξε από το παράθυρο την ώρα της ανάκρισης


http://www.newsit.gr/files/Image/19-11-10/resized/astynomikotmima_503_355.jpg

Είχε σκοτώσει έναν 35χρονο πριν από μερικές μέρες.

Ένας 28χρονος, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τη δολοφονία ενός 35χρονου στην Κουλούρα Ημαθίας, στις 15 Νοεμβρίου, το πτώμα του οποίου βρέθηκε τρεις μέρες μετά.


Κατά τη διάρκεια λοιπόν, της ανάκρισης, ο δράστης έσπρωξε τους αστυνομικούς και πήδηξε από το ανοιχτό παράθυρο του πρώτου ορόφου, του Α.Τ. Βέροιας. Από την πτώση του τραυματίστηκε στη λεκάνη και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της όπου και νοσηλεύεται.

Η μητέρα του 35χρονου είχε καταγγείλει την εξαφάνιση, λέγοντας ότι το παιδί της είχε φύγει με το αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση. Χθες το μεσημέρι βρέθηκε το αυτοκίνητο σε αγρόκτημα και από την έρευνα οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στον 28χρονο.

Ο δράστης ομολόγησε ότι τραυμάτισε θανάσιμα το θύμα, χτυπώντας τον με ξύλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο. Στη συνέχεια, προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη της πράξης του, πέταξε τη σωρό σε χαντάκι και έβαλε φωτιά στο χώρο επιβατών του οχήματος.


Το πτώμα βρέθηκε 3 χλμ. μακρύτερα.
newsit

Άδωνις Γεωργιάδης:Οι στρατηγοί και οι αξιωματικοί "της ΕΛ.ΑΣ κατεβάσαν τα παντελόνια" σε έναν Ιρακινό.


Σύμφωνα με όσα είπε στην σημερινή εκπομπή Ελλήνων Έγερσις ο Άδωνις Γεωργιάδης οι αξιωματικοί και οι στρατηγοί της Αστυνομίας "κατέβασαν τα παντελόνια" στον Ιρακινό που συνέλαβε η αστυνομία στην Ομόνοια για παράνομη διαμονή στην χώρα και παρεμπόριο.

Μόλις ο Ιρακινός κατάλαβε πως θα απελαθεί άρχισε να φωνάζει {Κοράνι κόψει κεφάλι}και σε λίγα λεπτά μαζεύτηκαν πάρα πολλοί μετανάστες και άρχισαν να φωνάζουν και να προκαλούν την αστυνομία.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν μόλις τους είπε ότι έχει Κοράνι στα κατασχεθέντα παράνομα προϊόντα προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να το βρει και οι ίδιοι.Τελικά δεν ήταν κοράνι,αλλά ένα χαρτάκι στα αραβικά.

Οι αστυνομικοί τον οδήγησαν στο Α/Τ Ομονοίας για να απελαθεί.
Από εκεί και πέρα άρχισε ένας ξεσηκωμός από ΜΚΟ και μουσουλμάνους που ο ένας μετέφερε στον άλλον ότι ήθελε και άρχισε το πανηγύρι που διαβάσατε πιο κάτω.

Ο Άδωνις μίλησε με σκληρή γλώσσα για την αστυνομία και την διοίκηση γιατί αντί να έχει στείλει ήδη τον Ιρακινό στα σύνορα για απέλαση μετά από αυτό το γεγονός,του έδωσε καφεδάκι,σάντουιτς (χωρίς ζαμπόν) του τύλιξε τα λαθροπροϊόντα σε μια κούτα και τον έστειλε στην ευχή του Αλάχ,με άνωθεν εντολή Στρατηγού της Ελ.Ας.


Γιατί τρέμουν στην ιδέα να εφαρμόσουν τους νόμους?
Ποιος είναι ο Κωνσταντίνου και ο Ελνταγούρ και απειλούν με αντίποινα και ελευθερώνουν όποιον παράνομο γουστάρουν?Θυμίζω πως τα ίδια έκαναν και τον άλλον Ιρακινό και μετά από 2-3 μήνες τον έπιασαν να κλέβει βίλες και με ναρκωτικά.

Τώρα όποιον συλλαμβάνουν θα λέει Κοράν Κοράν κόψει κεφάλι...και άντε γειά....
Αυτή την αστυνομία έχουμε και αυτό το κράτος.Που δεν μπορεί να τα βάλει με έναν λαθρομετανάστη και θέλει και να μας κάνει να πιστέψουμε πως πολεμάει την τρόικα για το μνημόνιο.

Κούνια που τους κούναγε..

Αναφορά του Άδωνι ..που εξηγεί πως ακριβώς έγινε το νέο περιστατικό με το Κοράνι και ερώτηση για τα χάλια της Αστυνομίας...





και το αστειο για το τέλος.
Δείτε ψέματα που αραδιάζει ο Π.Κωνσταντίνου γνωστός και από το ότι ήταν τυχαία περαστικός την ώρα που καίγανε την Μαρφίν άτομα του αντιεξουσιατικού χώρου.δηλ εκεί που ανήκει και αυτός.

Πλεύρης -- Λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα,παρεμπόριο...Τι λέει για Αλ Σάλεχ και Βαλιανάτο



δείτε το βίντεο...

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Φόνος της Βουλγάρικης μαφίας

Την 07-09-2010 και ώρα 09.00΄, στο Χέρσο Κιλκίς, βρέθηκε πτώμα άνδρα με εμφανή σημάδια προχωρημένης σήψης σε ύπτια θέση στα πίσω καθίσματα Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας υπηκόου Βουλγαρίας.


Από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς διατάχθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και διενεργήθηκε προανάκριση. Από την προανάκριση προέκυψε ότι επρόκειτο για άνδρα, αλλοδαπό υπήκοο Βουλγαρίας 45 ετών που διέμενε προσωρινά στο Γόνιμο Σερρών και το όχημα ήταν ιδιοκτησίας του θύματος.


Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε ότι ο θάνατος του ανωτέρω οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια και είχε επέλθει περίπου προ επτά ημερών από κτυπήματα στο πίσω μέρος του κεφαλιού με θλόν – τέμνον όργανο.


Επίσης, το θύμα είχε ποινικό παρελθόν αφού διωκόταν από τις Βουλγαρικές Αρχές για διάφορα αδικήματα: ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραχάραξη χαρτονομισμάτων, χουλιγκανισμό και κλοπές.


Από την περαιτέρω προανάκριση – έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς το υλικό της δικογραφίας υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς την 10-11-2010 όπου αυτός άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος δυο υπηκόων Βουλγαρίας 48 και 42 ετών για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία και παρέπεμψε τη σχηματισθείσα δικογραφία στην κύρια ανάκριση.


Την 16-11-2010 ο Ανακριτής Κιλκίς εξέδωσε δύο εντάλματα σύλληψης για τους προαναφερόμενους υπηκόους. Την 16-11-2010 και ώρα 14.00΄, στο Κιλκίς, συνελήφθη ο (α)΄ δράστης αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας 48 ετών δυνάμει εντάλματος σύλληψης και θα παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.


Πηγη


Βοιωτία: Εισβολή μανιασμένων ΑΛΒΑΝΩΝ ληστών σε σουπερμάρκετ!


Επιτέθηκαν στον ιδιοκτήτη με αναψυκτικά και μπουκάλες υγραερίου!


Πρόκειται για 3 Αλβανούς που έβαλαν μπροστά το σχέδιό τους, στις 19.00 το απόγευμα της Πέμπτης (18-11-2010). Έφτασαν με αυτοκίνητο σε σουπερμάρκετ που βρίσκεται στο Δήλεσι, πάρκαραν στην είσοδο και πολύ γρήγορα μπήκαν μέσα...

Οι δράστες δεν είχαν όρεξη για κουβέντες. Βούτηξαν από ράφια αναψυκτικά και άρχισαν να τα εκσφενδονίζουν προς τον ιδιοκτήτη που έντρομος προσπαθούσε να κρυφτεί. Ο ένας από τους τρεις μάλιστα, βούτηξε δύο μπουκάλες υγραερίου και τις πέταξε στον υπεύθυνο, με κίνδυνο να γίνει έκρηξη!

Στη συνέχεια, οι δράστες άνοιξαν το ταμείο και βούτηξαν όλα τα χρήματα που υπήρχαν μέσα. Έφυγαν και λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Από τις περιγραφές του ιδιοκτήτη κατάλαβαν με ποιους έχουν να κάνουν και ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Τελικά λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητό τους, σε δρόμο της πόλης. Ακινητοποιήθηκαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ομολόγησαν τη ληστεία που διέπραξαν και πλέον το λόγο παίρνει η Δικαιοσύνη...

newsit-

Συμπλοκές αλλοδαπών στην Πάτρα


http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=262990&w=400&h=300&q=80Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών αναστάτωσε το βράδυ της Πέμπτης την Πάτρα.

Περίπου στις 20:00 μ.μ. ένας Αφγανός που καταδιωκόταν από Πακιστανούς αναζήτησε καταφύγιο σε κατάστημα πώλησης ηλεκτρικών ειδών, ωστόσο η είσοδός του αιφνιδίασε τους υπαλλήλους, οι οποίοι τον έδιωξαν.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Πακιστανοί τον εντόπισαν, στην οδό Κολοκοτρώνη και τον ξυλοκόπησαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών.


Η υπόθεση διερευνάται.

Πηγή: thebest.gr