Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Λαθροπάζαρο και πάλι το Πανεπιστήμιο εν μέσω μαραθωνίου - Διεθνής Ξεφτίλα ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ




Την ώρα που Αθήνα που γιορτάζει τα 2500 χρόνια από την μάχη του Μαραθώνα , με τον κλασικό μαραθώνιο να είναι σε εξέλιξη με συμμέτοχη χιλιάδων αθλητών από πολλές χώρες του κόσμου , την ώρα που χιλιάδες τουρίστες είναι στην πόλη των Αθηνών για να παρακολουθήσουν αυτό το παγκόσμιο γεγονός , την ίδια ώρα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών εξελίσσονται ντροπιαστικές εικόνες , άλλη μια φορά ο προαύλιος χώρος του πανεπιστημίου και τα γύρω πεζοδρόμια έχουν γίνει παζάρι λαθραίων προϊόντων , δεκάδες λαθρομετανάστες έχουν κατακλύσει τον χώρο με τα λαθραία εμπορεύματα τους , το παρεμπόριο πάλι οργιάζει μπροστά στον ναό του πνεύματος.


Πάρα τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για καταπολέμηση του παρεμπορίου και αστυνόμευση των χωρών που εξελίσσεται αυτό , εμείς βλέπουμε το αντίθετο , δεκάδες λαθρομετανάστες λαθραίοι πωλητές οργιάζουν μπροστά στα ματιά της αστυνομίας που δεν επεμβαίνει ενώ είναι στην περιοχή..!!!

Η κατάσταση είναι πλέον τραγελαφική .Είναι φώς φανάρι ότι μας κοροϊδεύουν και δεν έχουν σκοπό να καταπολεμήσουν το παρεμπόριο

Την ίδια ώρα που ο κύριος Παπανδρέου έκανε το "χρέος του ως καλός αθλητής" και έτρεξε 10 χλμ. για να δώσει το κάλο παράδειγμα , την ίδια ώρα που ο κύριος Κακλαμάνης ασχολείται με τις δημοτικές εκλογές της άλλης κυριακής , την ίδια ώρα χιλιάδες τουρίστες και 'Ελληνες βλέπουν αυτή την απαράδεκτη εικόνα στο Πανεπιστήμιο, και μάλιστα μια τέτοια σημαντική ημέρα.

Μπράβο και στους δυο σας, τιμήσατε αυτό το σημαντικό γεγονός με το παραπάνω!!

autochthonesellhnes

Πακιστανά ζώα βίασαν και λήστεψαν την ελληνίδα που τους έδωσε δουλειά..!


Δράστες σύμφωνα με τις καταγγελίες ήταν ο ένας υπάλληλός της πακιστανικής καταγωγής και ένας ομοεθνής του.

Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.

Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν.

Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Δράστες αυτού του πρωτοφανούς περιστατικού ήταν 2 ρατσιστές πακιστανικής καταγωγής.

Μία τρομακτική νύχτα πέρασε η ιδιοκτήτρια μιας πανσιόν σκύλων, η οποία όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα του πακιστανού υπαλλήλου της, ο οποίος το μεσημέρι σχόλασε και επέστρεψε το βράδυ προσποιούμενος ότι θέλει να φέρει τροφές για τα σκυλιά.


Τότε, ο πακιστανός υπάλληλός της μαζί με έναν ομοεθνή φίλο του, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα, την έδεσαν, την ξυλοκόπησαν άγρια και στο τέλος τη βίασαν.

Μετά την αποτρόπαια πράξη τους, οι δύο πακιστανοί απέσπασαν 6.000 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και κοσμήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Το σκηνικό τρόμου έγινε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στην Κερατέα και οι δύο πακιστανοί αναζητούνται από την αστυνομία.

Ο κακόμοιρος ο ρατσιστής με τις γυναίκες και τους αλλόθρησκους πακιστανός,δεν άντεξε και είπε να εξισλαμίσει και να πάρει και τα 6 χιλ της εργοδότριας του..

Πότε θα βάλετε μυαλό όλοι εσείς που δίνετε δουλειά σε αυτά τα ζώα?Αφού δεν έχει κανένας τους κανονικά χαρτιά,σε καθαρίζει στην ψύχρα σε κλέβει και άντε να τον βρούνε μετά...

Καλό παιδί και εργατικό.ο Αχμέτ..στην αρχή...και μετά κλαίγεστε στα κανάλια...
Κωλοφασίστας και ρατσιστής είναι ο Αχμέτ..πάρτε το χαμπάρι..Βάση της θρησκείας του,που τυγχάνει να είναι και πιστός ή φανατικός,σε βλέπει για εχθρό του.Φίλο θα σε έχει για όσο θα σε χρειάζεται..
Μετά θα "καλοπεράσεις".

Οι αλβανοί κλέφτες αλωνίζουν στην εύβοια. Ανύπαρκτη η αστυνομία!




Όλα πήγαιναν καλά στην Οκτωνία, ένα μικρό χωριό της Έυβοιας, μέχρι το περασμένο Σάββατοβραδο που μέσα στο χωριό μας είχαμε έξι κρούσματα ληστειών.

Συγκεκριμένα αυτή τη νύχτα κακοποιοί παραβίασαν τα σπίτια κάποιων κατοίκων και αφού τους έριξαν αναισθητικό τους λήστεψαν χωρίς να αντιληφθεί κανένας τίποτα, ενω προσπάθησαν να ανοίξουν ανεπιτυχώς άλλα δύο.

Την επόμενη νύχτα έκλεψαν τρία σπίτια με τον ίδιο τρόπο ενω πάλι οι ιδιοκτητες κοιμόντουσαν μέσα σε αυτά. Χθες το βράδυ πήγαν σε ένα σπίτι στο διπλανό χωριό το Αυλωνάρι όπου τους αντηλήφθηκε ο ιδιοκτητης αυτός τους κυνηγησε έχοντας μαζί του την καραμπίνα του και κατάλαβε ότι ήταν Αλβανοί.


Οι κλέφτες δεν πτοήθηκαν, συνέχισαν το έργο τους ανοίγωντας δύο ακόμη σπίτια στο χωριό Πυργί ενώ στο Οριό μπήκαν στο σπιτι μίας ηλικιωμένης την οποία ξυπνησαν, την χτύπησαν και την ξεγύμνωσαν για να την εξαναγκάσουν να τους δώσει χρήματα. Πήραν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, χρυσαφικά, αλλα και καρβέλια ψωμί, σε ένα σπίτι κάθησαν να φάνε χαλβά φαρσάλων χωρίς να πτοηθουν από την παρουσία των εν υπνώσει ιδιοκτητών!

Είναι τόσο τραγικά όλα αυτά που συμβαίνουν εδώ που μας έχουν αναγκασει να φιλάμε σκοπιές... Η αστυνομία είναι ανύπαρκτη!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τρόμος στον Άγιο Παντελεήμονα απο τις συμμορίες λαθρομεταναστών, με την ανοχή Κακλαμάνη και λοιπών ξεπουλημένων

Δείτε: Βίντεο με δηλώσεις κατοίκων και αποκλειστικά έγγραφα με καταγγελίες

Ο Άγιος Παντελεήμονας «βράζει». Οι κάτοικοι της περιοχής, άκρως αγανακτισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή, διαμαρτύρονται συνεχώς.

Καταγγέλλουν τις επιθέσεις που δέχονται από ομάδες αλλοδαπών-λαθρομεταναστών που έχουν μετατρέψει σε γκέτο την περιοχή. «Δεν μπορούμε να κυκλοφορήσουμε τα βράδια», λένε.

Για να προσθέσουν: «Οι νεαρές κοπέλες κρατάνε με δυσκολία και σπάνια τσάντα στα χέρια τους. Φοβούνται μήπως τους επιτεθούν. Μήπως επιχειρήσουν να τους αρπάξουν τις τσάντες, τα κοσμήματα και οτιδήποτε φορούν».

Κάθε μέρα, όσο περνά η ώρα και πλησιάζει το βράδυ, όπως τονίζουν, οι περισσότεροι κινδυνεύουν. Στα στενάκια της περιοχής, λίγο πιο κάτω από την πλατεία, συγκεντρώνονται σπείρες αλλοδαπών και ληστεύουν όποιον περνά από το δρόμο τους. «Από τις έντεκα το βράδυ και μετά δεν κυκλοφορεί ψυχή. Υπάρχουν ομάδες των δύο, τριών, τεσσάρων ατόμων και αλίμονο σε όποιον κάνει το λάθος να περάσει από μπροστά τους» λέει στο newsbeast.gr ο πρόεδρος των κατοίκων της περιοχής, Σπύρος Γιαννάτος.

Την ίδια στιγμή μάλιστα, ο κ. Γιαννάτος επισημαίνει ότι τα παιδιά, μόλις σχολάσουν από το σχολείο, τηλεφωνούν στους γονείς τους να έρθουν να τα πάρουν επειδή μόνα τους φοβούνται να πάνε σπίτια τους. «Ακόμη και τα παιδιά μας, μόλις τελειώσουν από το σχολείο, παίρνουν τηλέφωνο για να τα πάρουμε από το σχολείο. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη», τονίζει.


Ακούστε τις καταγγελίες του κ. Γιαννάτου:




Πουθενά η… υγιεινή

Εκτός της υψηλής εγκληματικότητας που παρουσιάζει η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, σε πολυκατοικίες της περιοχής έχουν δημιουργηθεί εστίες μόλυνσης.

Τα έγγραφα που δημοσιεύει αποκλειστικά το newsbeast.gr είναι ικανά να καταδείξουν το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή. Γι’ αυτό θα έπρεπε κάποιος, όπως βροντοφωνάζουν οι κάτοικοι, να πάρει επιτέλους την κατάσταση στα χέρια του, για να σωθούν.










Ναύπακτος : «Φεστιβάλ» μαϊμού προϊόντων και παρανομου λαθρεμπορίου απο λαθρομετανάστες υπό το βλέμμα των αρχών!!




Δεκάδες παράνομοι μικροπωλητές κατέκλυσαν το Γρίμποβο ανενόχλητοι


Τα παζάρια, η καθιερωμένη πριν από εκατό χρόνια εμπορική γιορτή της Ναυπάκτου, την εβδομάδα του Αγίου Δημητρίου κινδυνεύει. Η μετάλλαξή της σε ένα κακό αντίγραφο παζαριού, που γίνεται στα βάθη της Αφρικής είναι προφανής. Η αδικία για αυτούς που νόμιμα εμπορεύονται μέσα στον επί πληρωμή χώρο που τους παραχωρεί ο Δήμος, είναι κατάφορη.

Όλα συμβαίνουν κάτω από τα μάτια των αρχών.

Η παραλία του Γρίμποβου σήμερα το πρωί παρουσίαζε αυτή την εικόνα.

Μαϊμού προϊόντα σε ποσότητες, περίμεναν τους αγοραστές τους.

Οι παράνομοι μικροπωλητές έγχρωμοι στην πλειοψηφια τους, δεν δίστασαν να απλώσουν τα πράγματα τους, ακόμα και ανάμεσα στα τραπεζοκαθισματα των εστιατορίων και των καφέ της περιοχής.

http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/ontzehjwjb4cc9a83f38017.jpg
Κρέμασαν τις μαϊμού τσάντες τους στις δημόσιες πινακίδες σήμανσης του δρόμου.

http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/sbigyqofuo4cc9a9d0a772a.jpgΑπό το σημείο πέρασαν και έκαναν πως δεν είδαν, σχεδόν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι της πόλης.

Είδαμε τους Θανάση Παπαθανάση σημερινό δήμαρχο, τον Γιάννη Μπουλέ, τον Κώστα Καρακώστα και δεκάδες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.

Έσφιγγαν τα χέρια των ψηφοφόρων στρέφοντας κυριολεκτικά την πλάτη τους στο πρόβλημα.

Ίσως να είναι δείγμα γραφής για το τι θα κάνουν μετά την 7η Νοεμβρίου.

Επί της παραλίας και μεγάλη δύναμη του τοπικού λιμενικού τμήματος.

Όλοι δεν έβλεπαν.

Κανείς δεν ήθελε να επιβάλει την τάξη.

Άλλοι πλήρωσαν αρκετά χρήματα για μια νόμιμη θέση πώλησης και άλλοι όχι.

Όλοι όμως είχαν την ιδία αντιμετώπιση.

Τέλος ας μιλήσουμε για την φοροδιαφυγή.

Πρόσφατες είναι οι δηλώσεις του αρμοδίου Υπουργού για την πάταξη του παραεμπορίου, που ενώ οι τζίροι του είναι δεκάδες εκατομμύρια, τίποτα δεν μένει στο κράτος.

Είπε ότι θα παρθούν μέτρα.

Είπε ότι θα προστατεύσει τον νόμιμο και άγρια φορολογημένο έμπορο.

Σήμερα ήταν χρυσή ευκαιρία τα τοπικά κλιμάκια ελέγχου να δείξουν στους εμπόρους της ευρύτερης περιοχής ότι υπάρχει κράτος και αυτά που λέει τα κάνει πράξη.

Δεν έγινε.

Αργία μητηρ πάσης…αδικίας τελικά!

www.thebest.gr

Δολοφονία Έλληνα από τούρκο στην Κομοτηνή


Προκαλούν οι δηλώσεις του υποψηφίου του Προξενείου
Μουσουλμάνος αθίγγανος σκότωσε στην Κομοτηνή χριστιανό συμπολίτη μας, τον 47χρονο Γιώργο Πασχαλίδη, ο οποίος εξέπνευσε ενώ μεταφερόταν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Ο δράστης, αφού χτύπησε το θύμα στο στήθος και στην πλάτη, πήρε μαζί του, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου, το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, μέσα σε μια σακούλα.

Το θύμα πρόλαβε να ειδοποιήσει τον υιό του, λίγο πριν καταρρεύσει. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα και ο δράστης είχαν κάποια «διαφωνία».

Όμως, κάτοικοι περιγράφουν τον Γιώργο Πασχαλίδη ως «άγιο» και πολύ ήρεμο άνθρωπο και εκφράζουν την απορία τους για το περιστατικό, εκφράζοντας την αμφιβολία τους για τη συμμετοχή του σε «καυγά».

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του μουσουλμάνου δράστη, ο οποίος αναζητείται.

Την ίδια ώρα, παρά τον προσωπικό χαρακτήρα που ενδέχεται να έχει η υπόθεση, είναι φανερό ότι εδώ «κάτι δεν πάει καλά» και ότι οι μουσουλμάνοι της περιοχής σκοτώνουν με ευκολία…

Όπως επισημαίνουν κάτοικοι της περιοχής, αν το συμβάν είχε θύμα μουσουλμάνο και θύτη χριστιανό, τώρα θα επικρατούσε ένταση στην περιοχή, που θα υποδαύλιζε το τουρκικό προξενείο…

Πάλι το προξενείο…

Την ίδια ώρα, συνθήκες κρίσης προσπαθεί να δημιουργήσει το προξενείο, με αφορμή τους εορτασμούς στα σχολεία της Δυτικής Θράκης, της 28ης Οκτωβρίου:
Πάλι παρουσιάστηκε κρίση στα μειονοτικά σχολεία της Δυτικής Θράκης με τα ποιήματα της γιορτής της 28ης Οκτωβρίου.

Τώρα «φωνάζουν» κύκλοι του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής ότι «χριστιανοί δάσκαλοι έδωσαν σε μαθητές του μειονοτικού σχολείου του χωριού Λύκειο ποίημα που περιλαμβάνει τους στίχους “Έλληνας γεννήθηκα και Έλληνας θα πεθάνω” και “Ελληνάκι”».

Μάλιστα, προσπάθησαν να πείσουν τους γονείς των μαθητών να απέχουν από τους εορτασμούς για την 28η Οκτωβρίου.

Ο πρόεδρος του συλλόγου αποφοίτων της ΕΠΑΘ Μεχμέτ Ντερντιμάν (υποψήφιος για την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο του Γιώργου Παυλίδη!), σε επιστολή που απέστειλε στην υπουργό Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, λέει ότι «οι ταυτότητες των κοινοτήτων δεν πρέπει να περιλαμβάνονται στις επιλογές των δασκάλων.

Όπως και η συμμετοχή στην προσευχή της εκκλησίας δεν πρέπει να περιλαμβάνεται στις επιλογές των γραμματέων των δήμων και κοινοτήτων…

Προσδοκούμε στην βοήθειά σας για την διασφάλιση της τάξης ώστε στο μέλλον αυτοί οι δάσκαλοι να μην διαταράσσουν την ομαλή συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων στην περιοχή».

Όπως είναι φανερό, οι Γκρίζοι Λύκοι δεν το βάζουν κάτω. «Ψάχνονται» για να δημιουργήσουν αναστάτωση, υπονομεύοντας την εθνική μας κυριαρχία.
πηγή

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ...ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ



Τζαμπέ ολέ..Μέχρι και πούλμαν έχουν βάλει για να πηγαίνουν στα Ελληνικά νοσοκομεία για δωρεάν εξετάσεις και νοσηλεία.

Ξεπερνάει τα 150 εκ. ευρώ το χρόνο η μαύρη τρύπα των λαθρομεταναστών,που όταν πάνε στα νοσοκομεία δηλώνουν ψευδή στοιχεία και μια μέρα πριν τo κανονικό εξιτήριο για να μην πληρώσουν δεκάρα.

Δείτε το βίντεο..



το βίντεο είναι από το ygro-pyr.blogspot.com

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Σύλληψη συμμορίας λαθρομεταναστών που είχαν κατακλέψει το κέντρο της Αθήνας



Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας του Αγ. Παντελεήμονα και της Ο.Π.Κ.Ε. Κολωνού συνέλαβαν εννέα αλλοδαπούς, εκ των οποίων οκτώ είναι υπήκοοι Αλγερίας και ένας υπήκοος Μαρόκου. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες και διακεκριμένες κλοπές κατά συρροή και κατά συναυτουργία και για παράβαση των νόμων «Περί Αλλοδαπών» και «Περί Όπλων».

Οι ανωτέρω συλληφθέντες, από τις αρχές του χρόνου, μαζί με ομοεθνείς συνεργούς τους που αναζητούνται, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, που διέπραττε ληστείες σε βάρος πεζών, κυρίως γυναικών από τις οποίες αφαιρούσαν τσάντες, πορτοφόλια και χρυσές αλυσίδες λαιμού. Ακόμη, διαρρήξεις- κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, οικίες και καταστήματα στη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Τα κλοπιμαία τα μετέφεραν, με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, εκτός Ελλάδος και συγκεκριμένα στο Μαρόκο, μέσω Ιταλίας.
Από την μέχρι τώρα έρευνα-προανάκριση που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα εξιχνιάστηκαν:
• Δεκαέξι ληστείες σε βάρος πεζών ατόμων.

• Σαράντα έξι διαρρήξεις-κλοπές από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.
• Τριάντα τέσσερις διαρρήξεις-κλοπές από οικίες.
• Είκοσι τέσσερις διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε σε δύο οικίες που χρησιμοποιούσαν σαν κρύπτη των κλοπιμαίων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Πλήθος από κοσμήματα, τσάντες, ρολόγια χειρός, γυαλιά ηλίου, πορτοφόλια, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, μαχαίρια, στιλέτα και διαρρηκτικά εργαλεία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - Ποιοι χρησιμοποιουν τους Λαθρο-μεταναστες;

ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΝΕ



ΠΛΗΡΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥ "ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ" ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Εισβολή σε σπίτι απο αλλοδαπούς ληστές.


Στο Κίτσι Κορωπίου οι αλλοδαποί ληστές μπήκαν απ' τη μπαλκονόπορτα στο διαμέρισμα όπου διαμένει ένας 31χρονος Έλληνας με τη σύζυγό του.

Οι δράστες ακινητοποίησαν το ζευγάρι και στη συνέχεια άρπαξαν χρήματα, κοσμήματα και τα κλειδιά του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν.

ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΣ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΩΣΟΥΝ; ΨΗΦΙΖΕΙΣ!



ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΕΤΕ


Άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν από τους ομογενείς και τους νομίμως διαμένοντες υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη των αιρετών οργάνων της πρωτοβάθμιας τοπικής αυτοδιοίκησης.

Tην Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των δημοτικών αρχών της νέας δημοτικής περιόδου με την για πρώτη φορά συμμετοχή των νομίμως και μακροχρονίως διαμενόντων στη Χώρα αλλοδαπών τρίτων χωρών και ομογενών.

Ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου;

Όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους. Η 1η Ιανουαρίου θεωρείται ως η ημερομηνία γέννησης όλων όσων γεννήθηκαν μέσα στο χρόνο (άρθρο 4 παρ.2 του Π.Δ.96/2007). Για τις προσεχείς τοπικές εκλογές του Νοεμβρίου 2010, η προϋπόθεση αυτή αφορά σε όσους έχουν γεννηθεί μέχρι 31.12.1992.

Όσοι δεν έχουν καταδικαστεί τελεσίδικα για έγκλημα η καταδίκη για το οποίο συνεπάγεται, κατ’ αντιστοιχία με τους Έλληνες πολίτες, την αποστέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων σύμφωνα με τα άρθρα 59 και 60 του Ποινικού Κώδικα.

Όσοι ανήκουν σε μία από τις ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ :

Α. Ομογενείς ή αλλογενείς σύζυγοι ή χήροι/ες ομογενών που έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη (σ.σ. εννοεί τους νομιμοποιηθέντες) διαμονή στη χώρα από την υποβολή της αίτησης για την απόκτηση του τίτλου διαμονής τους.

Β. Υπήκοοι τρίτων χωρών που κατέχουν άδεια διαμονής αόριστης ή δεκαετούς διάρκειας.

Γ. Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν υπαχθεί σε καθεστώς επί μακρόν διαμένοντος.

Δ. Υπήκοοι τρίτων χωρών, μέλη οικογένειας Ελλήνων ή πολιτών της Ε.Ε. που έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή έτη νόμιμης (σ.σ. εννοεί τους νομιμοποιηθέντες) διαμονής στη χώρα

Ε. Υπήκοοι τρίτων χωρών γονείς ανήλικων Ελλήνων πολιτών που έχουν συμπληρώσει πέντε συνεχή έτη νόμιμης (σ.σ. εννοεί τους νομιμοποιηθέντες )διαμονής στη χώρα.

ΣΤ. 1. Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν αναγνωρισθεί ως πολιτικοί πρόσφυγες και τα μέλη των οικογενειών τους, εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη (σ.σ. εννοεί τους νομιμοποιηθέντες) διαμονή στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος αναγνώρισης και

2. Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν υπαχθεί στο καθεστώς επικουρικής προστασίας ή προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους εφόσον έχουν συμπληρώσει συνεχή πενταετή και νόμιμη διαμονή (σ.σ. εννοεί τους νομιμοποιηθέντες) στη χώρα από την υποβολή του σχετικού αιτήματος για την υπαγωγή τους στο καθεστώς.

Ζ. Υπήκοοι τρίτων χωρών που έχουν χαρακτηρισθεί από ημεδαπή αρχή ως ανιθαγενείς και έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή (σ.σ. κι αυτοί νομιμοποιηθέντες) στη χώρα από την ημερομηνία υποβολής αίτησης χορήγησης του καθεστώτος

Η. Ομογενείς που έχουν συμπληρώσει πενταετή συνεχή και νόμιμη διαμονή στη χώρα, από την ημερομηνία χορήγησης του τίτλου διαμονής που κατέχουν.
(πληροφορίες από τον Δήμο Θεσ/κης)

ΕΜΕΙΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ: Πρώτη η Ελλάδα σε αποστολή εμβασμάτων μεταναστών


«Το μεταναστευτικό συνάλλαγμα εισρέει στη χώρα μας κυρίως από τις οικογένειες που ζουν στην Ελλάδα, το οποίο προσδιορίζεται στο 46 τοις εκατό του συνολικού συναλλάγματος , ενώ σημαντικό είναι και το ποσοστό που αντιστοιχεί στους μετανάστες της Ιταλίας που φθάνει το 41%, αναφέρει έρευνα της Στατιστικής Υπηρεσίας» σημειώνει η αλβανική εφημερίδα ‘Panorama’.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε μια πτωτική τάση του μέσου ποσού χρημάτων, που ένας μετανάστης στέλνει ανά τρίμηνο. Το 2008 αντιστοιχούσε στο ποσό των 241 ευρώ, ενώ το 2009 το ποσό του εμβάσματος εκτιμάται στα 193 ευρώ, δηλαδή είκοσι πέντε τοις εκατό μικρότερο ποσό.

«Τα εμβάσματα από το εξωτερικό κατά το 2009 αντιπροσωπεύουν περίπου το 29% του συνολικού μηνιαίου εισοδήματος των νοικοκυριών», διαπιστώνει η έρευνα, « και συγκριτικά με τα στοιχεία των προηγούμενων ετών έχουμε σημαντική μείωση.

Το 2008 το ποσοστό αυτό αντιστοιχούσε στο 31% του μηνιαίου εισοδήματος, το 2007 έφθανε το 35 τοις εκατό».

Από τα ποσά αυτά μόνον το 10 τοις εκατό καταφέρνουν να κατατεθούν ως αποταμίευση.

Η έρευνα της Τράπεζας της Αλβανίας και του Ινστιτούτου Στατιστικής για το 2009, υπογραμμίζει ορισμένες βασικές τάσεις που υπάρχουν στον τρόπο των δαπανών, στο ποσό της αποταμίευσης ή το προορισμού και της μεθόδου της αποστολής των χρημάτων από τους μετανάστες.

Μόνο ένα πολύ μικρό μέρος των οικογενειών καταφέρνει να αποταμιεύσει το 100 τοις εκατό των εμβασμάτων που αποστέλλουν οι συγγενείς τους.

Το μεγαλύτερο μέρος του συναλλάγματος κατά ποσοστό 60% χρησιμοποιείται για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών, το τελευταίο μόνον τρίμηνο του 2009 για τις καθημερινές ανάγκες καταναλώθηκε το 70 τοις εκατό των εμβασμάτων, αναφέρει χαρακτηριστικά η έκθεση.

Ωστόσο δεν μπορεί να ελεγχθεί το συνολικό ποσό των εμβασμάτων που αποστέλλονται στην Αλβανία, γιατί ένα μεγάλο ποσοστό, πηγαίνει σε οικογένειες που ζουν σε αγροτικές περιοχές -που αντιστοιχεί στο 55 % του συνόλου- όχι μέσω των τραπεζών αλλά μέσω γνωστών ή από τους ίδιους τους μετανάστες.

Γιῶργος Ἐχέδωρος

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Νεαρός Βούλγαρος συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών και παράβαση νόμου περι όπλων



Στα Ιλίσια, από Αστυνομικούς του Τ.Α. Παιανίας συνελήφθη ένας (1) αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, ηλικίας 19 ετών, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Ν. «περί όπλων».


Μετά από αξιοποίηση πληροφορίας, εντοπίσθηκε ο ανωτέρω και σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία του. βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


· Ακατέργαστη κάνναβη βάρους – 300 – γραμμαρίων.

· Τέσσερεις -4- πτυσσόμενες μεταλλικές ράβδοι (γκλόπ).

· Μία – 1 – ράβδος από καουτσούκ (γκλόπ).

· Μία -1- μεταλλική ράβδος στο εσωτερικό της οποίας είναι ενσωματωμένο ξίφος, με μήκος λάμας σαράντα (40) εκατοστά.

· Δύο – 2 – μαχαίρια επαγγελματικής χρήσης.

· Ένα – 1 – μαχαίρι τύπου πεταλούδα.

· Ένα – 1 – τσεκούρι.

· Τρείς – 3 – σουγιάδες.

· Μία – 1 – λάμα μήκους δώδεκα (12) εκατοστών.

· Τρία – 3 – ξιφίδια.

· Ένα – 1 – οπλικό εξάρτημα τύπου nunchaku .

· Δύο – 2 – πιστόλια ρέπλικα .

· Μία – 1 – πυροδοτημένη δακρυγόνος χειροβομβίδα.

· Ένας – 1 – αστυνομικός φάρος αυτοκινήτου.

· Δύο – 2 – σιδερογροθιές.

· Ένα – 1 – ζευγάρι μεταλλικές χειροπέδες.

· Δύο – 2 – ρόπαλα.

· Δύο – 2 – συσκευές λέιζερ.

· Μία – 1 – αντιασφυξιογόνος μάσκα με φίλτρο.

· Τρία –3– κινητά τηλέφωνα.


Η Ρουμάνα έσπρωχνε πρέζα



Στην Αθήνα, από Αστυνομικούς της Υποδ-νσης Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη μία (1) αλλοδαπή, υπήκοος Ρουμανίας, ηλικίας 26 ετών, για κατοχή και διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης και κοκαΐνης. Αστυνομικοί της Υ.Δ.Ν., μετά από αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν και συνέλαβαν την παραπάνω δράστιδα, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • ΗΡΩΙΝΗ: βάρους –5.668- γραμμαρίων.
  • ΚΟΚΑΪΝΗ: βάρους –91- γραμμαρίων.
  • Το χρηματικό ποσό των –12.300- € ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών.
  • Δύο (2) κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
  • Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, κατάλληλες για την ζύγιση ναρκωτικών ουσιών.
πηγη

Ένοπλη δύναμη στέλνει η Ευρωπαϊκή Ένωση στον Έβρο!...Στην Ελλάδα και το γαλλικό κλιμάκιο της Frontex !


Για πρώτη φορά μετά τον Β’ ΠΠ αναπτύσσονται και επίσημα ξένα ένοπλα τμήματα στην Ελλάδα! Συγκεκριμένα θα αναπτυχθεί μια δύναμη περίπου 300 ενόπλων ειδικά εκπαιδευμένων στην φύλαξη συνόρων οι οποίοι θα προέρχονται από διάφορες χώρες της ΕΕ.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σώμα θα αναπτυχθεί σε χώρα της ΕΕ από τότε που δημιουργήθηκε το σώμα σύμφωνα με τον κανονισμό 863/2007 της 11ης Ιουλίου του 2007. Η RABIT (Rapid Border Intervention Teams) έτσι όπως ονομάζεται η ειδική αυτή μονάδα έχει ήδη πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό ασκήσεων Πορτογαλία Σλοβενία και άλλες χώρες της Ε.Ε. και θα αφιχθεί στην Ελλάδα με τον πλήρη οπλισμό της.

Όλες οι δραστηριότητές της θα υπάγονται στις προβλέψεις των Ελληνικών νόμων, ενώ τα έξοδα της φιλοξενίας τους θα τα καλύπτει η χώρα μας. Θα ενεργούν από κοινού με τους έλληνες συνοριοφύλακες.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Κομισιόν, «ο αριθμός των παράνομων μεταναστών που περνούν τα σύνορα παρουσιάζει σταθερή αύξηση και η κατάσταση γίνεται όλο και πιο δραματική, ιδιαίτερα στα 12,5 χιλιόμετρα κοντά στην ελληνική πόλη Ορεστιάδα».

Εκεί είναι ακριβώς που σε πρώτη φάση αναμένεται να αναπτυχθούν τα 300 άτομα της RABIT, καθώς σε εκείνο το σημείο ο Έβρος είναι αρκετά ρηχός με αποτέλεσμα να παρατηρείται το μεγαλύτερο κύμα παράνομης διέλευσης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δυνάμεις θα αναπτυχθούν και θα τεθούν υπό τις οδηγίες των ελληνικών αρχών «για περιορισμένο –όμως- χρονικό διάστημα».

Από την πλευρά της, η αρμόδια επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ δήλωσε «η ροή των ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ έχουν αγγίξει επίπεδα συναγερμού και η Ελλάδα είναι προφανές ότι δεν μπορεί να αντιμετωπίσει μόνη της την κατάσταση».

Την ανάπτυξη των συνοριακών ομάδων ταχείας επέμβασης και τη συνεργασία της Κομισιόν είχε ζητήσει με επιστολή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




Στην Ελλάδα και το γαλλικό κλιμάκιο της Frontex
Την κινητοποίηση του συνόλου της γαλλικής μεθοριακής φρουράς που εντάσσεται στην ευρωπαϊκή υπηρεσία Frontex, ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης της Γαλλίας, Ερίκ Μπεσόν, απαντώντας στην έκκληση βοήθειας που απηύθυνε η Ελλάδα, για την αντιμετώπιση του ρεύματος λαθρομεταναστών από την Τουρκία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης, ο Ερίκ Μπεσόν «αποφάσισε να κινητοποιήσει το σύνολο των μεθοριακών φρουρών που συνιστούν τη συνεισφορά της Γαλλίας στη δύναμη ταχείας επέμβασης» Frontex. Η Αθήνα ζήτησε επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση την ανάπτυξη περιπόλων στα ελληνο-τουρκικά σύνορα για να αντιμετωπισθεί το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης.

«Πρόκειται για αίτημα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ΕΕ, που δικαιολογείται από την καθημερινή άφιξη μέσω του ποταμού Έβρου, 200-300 ξένων υπηκόων. Η Γαλλία είναι έτοιμη να συμμετάσχει εποικοδομητικά στην προσπάθεια εκδήλωσης της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης για την επίβλεψη των ανατολικών χερσαίων συνόρων της Ελλάδας», αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Μετανάστευσης της Γαλλίας.

Ο Ερίκ Μπεσόν δήλωσε εξάλλου ότι «η Γαλλία δεν θα επιτρέψει να γίνει η Ευρώπη χώρος απρόσκοπτης διακίνησης ανθρώπων. Όλα τα κράτη-μέλη πρέπει να επιδείξουν την ίδια αλληλεγγύη προς την Ελλάδα».

Σύμφωνα με στοιχεία της Frontex, περισσότερα από τα τρία τέταρτα των 40.977 ατόμων που συνελήφθησαν στο πρώτο εξάμηνο του έτους, στα σύνορα της ΕΕ, μπήκαν (στο ευρωπαϊκό έδαφος) μέσω της Ελλάδας, κυρίως από τα σύνορα με την Τουρκία. Η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων αυτών είναι οικονομικοί μετανάστες, τους οποίους εκμεταλλεύονται συμμορίες διακινητών.

ΠΗΓΗ

Λαθρομετανάστες μετέφεραν με πλοίο της γραμμής εξαρτήματα όπλων


Ο λόγος λαθρομετανάστες ηλικίας 23 και 24 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν στο λιμάνι της Σούδας.

Σε έλεγχο που τους έκαναν οι άνδρες του Λιμενικού, βρήκαν κρυμμένα στις βαλίτσες τους, στου μεν 24χρονου μία κάνη κυνηγετικού όπλου τύπου super poze, καθώς και τρία κυνηγετικά φυσίγγια, στου δε 23χρονου ένα κοντάκιο με μηχανισμό σκανδάλης και τριάντα κυνηγετικά φυσίγγια.

Κανείς από τους δύο δεν είχε τις προβλεπόμενες άδειες για τα εξαρτήματα των όπλων .

Οι λαθρομετανάστες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατά την αυτόφωρη διαδικασία.

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Έκκληση βοήθειας απ' τα Πατήσια - Κραυγή αγωνίας από μια κάτοικο της περιοχής


Αθήνα 09.10.2010

Αγαπητοί συμπολίτες,


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στα ιστορικά Πατήσια. Στα Πατήσια που άλλοτε δέσποζαν εξοχικές κατοικίες και τα άφθονα νερά της περιοχής ξεδιψούσαν τα φοινικόδεντρα. Στα Πατήσια που γέννησαν, στέγασαν και φιλοξένησαν μεγάλες προσωπικότητες των χώρων της Πολιτικής, της Τέχνης, των Γραμμάτων. Ανήκω στα παιδιά εκείνα που έβγαιναν κάθε απόγευμα στο δρόμο και έπαιζαν μπάλα, τα κερνούσε παγωτό ο ψιλικατζής της γωνίας, έμαθαν να χαιρετούν του γείτονές τους (γιατί τους εγνώριζαν όλους με τα ονόματά τους).

Σήμερα ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου σε μια φρίκη. Με τη δική μου παρότρυνση, από σεβασμό στον τόπο που μεγάλωσα και παρά τους ενδοιασμούς του συζύγου μου, επιλέξαμε τελικά να επενδύσουμε αγοράζοντας το σπίτι μας (με δάνειο που θα πληρώνουμε μέχρι να πεθάνουμε) στην ίδια περιοχή (Πλατεία Καραμανλάκη).Η περιοχή μας πρέπει να μετονομαστεί σε ΒΑΒΕΛ ή ΣΟΔΟΜΑ.

Εχθές το βράδυ πεταχτήκαμε όλοι στα μπαλκόνια όταν ακούσαμε τις κραυγές πανικού κάποιου αγνώστου. Ο πανικός του ήταν αναγνωρίσιμος όχι όμως και τα λόγια του. Βγήκαν στο δρόμο όλοι: Πακιστανοί, Αφρικάνοι, Ινδοί, Φιλιππινέζοι, Αλβανοί, Γεωργιανοί, Ρουμάνοι, Βούλγαροι, Τσιγγάνοι, Έλληνες … όλοι προσπαθούσαν να καταλάβουν τι έλεγε…Πέρασε κανένα δεκάλεπτο για να δούμε έντρομοι ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν μαχαιρωμένος και αιμορραγούσε… ΒΑΒΕΛ. Ποιας εθνικότητος ήταν ουδείς γνωρίζει. Είναι πιθανό να μη γνωρίζει κι εκείνος σε ποια φυλή ανήκει!

Το πρωί πριν φύγω για τη δουλειά μου κοιτάζω από το «ματάκι» της πόρτας να δω μήπως κάποιος (εκ των έσω της πολυκατοικίας) παραφυλάει. Βγαίνω από την πολυκατοικία σφίγγοντας την τσάντα μου στη κοιλιά μου κοιτάζοντας γύρω – γύρω να δω ποιος με ακολουθεί. Τους φοβάμαι όλους, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, σκυλιά … Το βράδυ η πόρτα σφαλίζει μετά τις 20:00 μ.μ. Κατ’ οίκον απαγόρευση για όλους. Στις πόρτες κλειδαριές ασφαλείας, σύρτες, συναγερμοί.

Ο περιπτεράς τη Μ. Παρασκευή το βράδυ γρονθοκοπήθηκε από άγνωστο ρουμάνο ψυχασθενή. Η υπάλληλος του Φαρμακείου μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο όταν η τσάντα την οποία κρατούσε και θέλησε να παραδώσει στους κλέφτες που την κυνηγούσαν, μπλέχτηκε στο ρολόι χειρός. Οικογενειακή φίλη γειτόνισσας (υπερήλικη) σφάχτηκε από κλέφτες και βρέθηκε μόνο όταν μύρισε το υπό σήψη σώμα της. Τις απογευματινές ώρες περπατάμε με γοργό βήμα πλησίον της πλατείας Αμερικής (… Αφρικής) σκυφτοί από ντροπή για να μην κοιτάξουμε τους ξένους που συνουσιάζονται στα παγκάκια ή ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας.

Κλείνουμε με τρόπο τα μάτια των παιδιών μας να μη βλέπουν τους ξένους να κατεβάζουν τα παντελόνια τους και να αφοδεύουν στα πεζοδρόμια. Η περιοχή μας, μια ατελείωτη μπυραρία. Παντού ξένοι που κάθονται σε κασόνια, πίνουν μπύρες και μεθάνε, τσακώνονται μεταξύ τους και μαχαιρώνονται. Προχθές το απόγευμα έβγαλα τη δυόμιση ετών κόρη μου βόλτα όταν 3 αφρικανοί γελώντας έτρεξαν να τη σηκώσουν στα χέρια …. Κόντεψα να πάθω συγκοπή.

Γέλασαν με τον τρόμο μου.

Σε κάθε γωνία κάθε βράδυ 3-4 μαύροι που πωλούν ναρκωτικά ή σώματα γυναικών και μικρών παιδιών «προς πάσα χρήση». Το αυτοδιαχειριζόμενο πάρκο επί της οδού Κύπρου και Πατησίων (έργο του υποψήφιου Δημάρχου Ν. Κακλαμάνη) κέντρο τοξικομανών, διαρρηκτών, βιαστών. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία μας και αναρωτιόμαστε πότε θα εκραγούμε διότι εκτός των άλλων η περιοχή μας φιλοξενεί και τις γιάφκες των τρομοκρατών.

Ήμουν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης μου όταν σε σημείο συνωστισμού έκοψαν με χαρτοκόπτη το πλαϊνό μέρος της τσάντας μου –που κρατούσα σφιχτά κοντά στην κοιλιά μου- για να με κλέψουν. Μόλις συνειδητοποίησα τι είχε γίνει έκλαιγα από χαρά που δεν χάραξαν την κοιλιά μου. Το καφενεδάκι του Μπαρμπά – Γιώργη έκλεισε και το πήραν Αφρικανοί και το έκαναν πορνείο – μπαρ – τηλεφωνείο. Κινέζοι ανοίγουν μαγαζιά και πωλούν λαθραία. Δεν βγάζω πια τα παιδιά μου βόλτα.

Έμποροι σαρκός και οργάνων παραμονεύουν.

Ας μου εξηγήσει κάποιος ζω, ονειρεύομαι; ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ; Η αστυνομία περιφέρεται χωρίς να κάνει ελέγχους, συλλήψεις, απελάσεις. Αναπολώ από τις διηγήσεις του πατέρα μου την Αστυνομία Πόλεων.

Οι ελάχιστοι Πατησιώτες που έχουμε μείνει στην περιοχή (οι περισσότεροι έγιναν αστοί και νοικιάζουν τα μαγαζιά τους για να γίνουν τζαμιά ή τα σπίτια τους σε αλλοδαπούς για να τα κάνουν κοινόβια) συσπειρωνόμαστε γύρω από το παλιό Εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα επιζητώντας το θαύμα. Αυτό το Εκκλησάκι που είναι ο τόπος μαρτυρίου της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας η οποία έδωσε την ζωή της γι’ αυτό τον τόπο δεν τιμάται και δεν προστατεύεται από κανέναν ούτε ως τόπος λατρείας, ούτε ως ιστορικό μνημείο.

Σε καιρούς πολέμου θανατώθηκε η Αγία Φιλοθέη. Έλληνες – προδότες σε καιρούς ειρήνης μας παραδίδουν κάθε μέρα στη φρίκη και το θάνατο.

Δεν επιθυμούμε και δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την περιοχή μας όπως κάνουν άλλοι. Για να την υπερασπιστούμε χρειαζόμαστε βοήθεια.

Έρχεται χειμώνας. Ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά. Τα παιδιά μας θ’ αρχίσουν να μετακινούνται για τις ελάχιστες διαδρομές. Σπίτι – σχολείο – φροντιστήριο. Όλοι οι παράνομοι μετανάστες θ’ αρχίσουν να κρυώνουν εκτός από το να πεινούν. Ο άνθρωπος για να επιβιώσει γίνεται κτήνος (αρρωσταίνει ψυχικά, κλέβει, σκοτώνει).

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ.

Είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ. Ανήκουμε στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών. Δεν είμαστε πολίτες δευτέρας κατηγορίας. Μη μας προδίδετε.

ΜΑΣ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

Ε.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΑΤΗΣΙΑ

Υ.Γ. Επιθυμούμε και προτείνουμε να γίνουν από μέρους σας οι κάτωθι ενέργειες:

1. Έλεγχος όλων των κτιρίων & διαμερισμάτων που στεγάζουν παράνομους μετανάστες και απέλαση αυτών.

2. 24ωρη αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής (διάλυση άτυπων συγκεντρώσεων μεταναστών στις πλατείες και περιφρούρηση αυτών, πάταξη της πορνείας, πάταξη του εμπορίου ναρκωτικών).

3. Φωταγώγηση όλων των δρόμων και των πλατειών της περιοχής.

4. Ποινική δίωξη ιδιοκτητών ακινήτων ή μεσιτών που ενοικιάζουν διαμερίσματα και καταστήματα σε παράνομους μετανάστες.

e-parembasis

Ηράκλειο: Αλβανός νοίκιασε αυτοκίνητο για να κρύψει την ηρωίνη


Ο λόγος για έναν 37χρονο Αλβανό ο οποίος συνελήφθη στο Μασταμπά Ηρακλείου.

Σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο
αυτοκίνητο βρέθηκαν τρεις νάιλον συσκευασίες με 1.5 κιλό ηρωίνης, έξι νάιλον συσκευασίες με 600 γραμμάρια ακατέργαστου χασίς και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο 37χρόνος είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο για να αποθηκεύει εκεί τα ναρκωτικά και να τα μοιράζει στις πιάτσες των τοξικομανών του Ηρακλείου.

Σε σωματική έρευνα που του έκαναν, οι αστυνομικοί βρήκαν 200 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο ενώ σε έρευνα στο σπίτι του στον Μασταμπά, βρέθηκαν και κατασχεθήκαν 8.635 ευρώ, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

ΜΕΡΚΕΛ: "ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ" - ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ ΤΕΛΟΣ

Το μοντέλο της πολυπολιτισμικής κοινωνίας απέτυχε στη Γερμανία, τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ, απευθυνόμενη σε νέους-μέλη του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματός της. Με τη δήλωσή της ρίχνει... λάδι στη φωτιά καθώς εντείνεται η συζήτηση για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν τα εκατομμύρια των μεταναστών που αποκαλούν πατρίδα τους τη Γερμανία...


Οι μετανάστες είναι ευπρόσδεκτοι στη χώρα-είπε η Μέρκελ-όμως θα πρέπει να μάθουν τη γλώσσα και να δεχτούν τα πολιτισμικά στοιχεία μας. Η προηγούμενη προσέγγιση να οικοδομηθεί μια πολυπολιτισμική κοινωνία που επιτρέπει σε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς «να ζουν ο ένας δίπλα στον άλλον...απέτυχε. Απέτυχε πλήρως», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Στις αρχές της δεκαετίας του 1960, η χώρα μας ζήτησε από ξένους εργάτες να'ρθουν στη Γερμανία και τώρα ζουν στη χώρα μας. Κοροϊδέψαμε τον ευατό μας για λίγο όταν είπαμε: ''Δεν θα μείνουν, κάποια στιγμή θα φύγουν", όμως δεν έγινε έτσι».


Η συζήτηση για τους μετανάστες

Η συζήτηση για τους μετανάστες και τη θέση τους στη γερμανική κοινωνία εντείνεται το τελευταίο διάστημα με αφορμή την κυκλοφορία, πρόσφατα, του βιβλίου του πρώην κεντρικού τραπεζίτη, Τίλο Σαραζίν, στο οποίο κατηγορεί τους μετανάστες ότι ζουν παρασιτικά εις βάρος του γερμανικού κράτους. Ο Σαραζίν απομακρύνθηκε από την ομοσπονδιακή τράπεζα της χώρας, ωστόσο το ενδιαφέρον για το βιβλίο του υπήρξε έντονο. Σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση, σε ποσοστό μεγαλύτερο του 30% οι Γερμανοί πιστεύουν ότι η χώρα τους «κατακλύζεται από ξένους».

Η Μέρκελ, από την πλευρά της, μιλώντας αφενός για αποτυχία των μεταναστών να ενσωματωθούν, αφετέρου για την ανάγκη να δεχτούν οι Γερμανοί τα τζαμιά στις γειτονιές τους, προσπαθεί να συμβιβάσει τις δύο γραμμές που διαμορφώνονται.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Την περασμένη Παρασκευή η γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ μιλώντας σε συνέδριο της νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, επεφύλαξε μια έκπληξη στο ακροατήριο, αλλά και στους εταίρους της Γερμανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κ. Μέρκελ πληροφόρησε τους συμπολίτες της αλλά και την διεθνή κοινή γνώμη πως ούτε λίγο ούτε πολύ, το πείραμα ἤ το μοντέλο του πολυπολιτισμού που μέχρι χθές εφαρμοζόταν στην Γερμανία, απέτυχε πλήρως.

Η κ. Μέρκελ είπε χαρακτηριστικά πως η «Multikulti» (όπως αποκαλούν οι γερμανοί τον πολυπολιτισμό) που μας κάνει να ζούμε ο ένας πλάϊ στον άλλον και να είμαστε ευχαριστημένοι, απέτυχε και μάλιστα απέτυχε ολοκληρωτικά».

Τι σημαίνει η νέα γερμανική πολιτική;; Σύμφωνα με τις επισημάνσεις της κ. Merkel, τις οποίες επαναλαμβάνει επίμονα και με κάθε ευκαιρία τις τελευταίες εβδομάδες, οι μετανάστες είναι υποχρεωμένοι να αποδεχθούν και να υιοθετήσουν τον γερμανικό πολιτισμό και αξίες.

«Είμαστε δεμένοι με τις Χριστιανικές αξίες και όποιος δεν το αποδέχεται, δεν έχει θέση στην Γερμανία».

Αυτές οι νέες θέσεις της γερμανίδας καγκελαρίου έρχονται να επιβεβαιώσουν τις σκέψεις που διατύπωσε ο κ. Thilo Sarrazin, μέλος του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και στέλεχος της γερμανικής κεντρικής τραπέζης, στο βιβλίο του με τίτλο : «η Γερμανία καταστρέφεται» που κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου.

Ο κ. Sarrazin, διακηρύσσει χωρίς περιστροφές, πως οι μουσουλμάνοι υπονομεύουν την γερμανική κοινωνία και ευθύνονται για την μείωση του δείκτη νοημοσύνης του πληθυσμού!! Αρχικώς τα γραφόμενα του σοσιαλδημοκράτη πολιτικού είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο στην Γερμανία, όσο και στην διεθνή πολιτική σκηνή.

Όμως τώρα η κ. Μέρκελ συμφωνεί με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, με τις θέσεις του κ. Sarrazin. Την σκυτάλη της πολυπολιτισμικής καταδίκης πήρε ο κ. Horst Seehofer, κυβερνήτης του κρατιδίου της Βαυαρίας και πρόεδρος «αδελφού» κόμματος του Χριστιανοδημοκρατικού, ο οποίος μιλώντας στο ίδιο συνέδριο, είπε πως τα δύο κόμματα τάσσονται υπέρ της υπεροχής της γερμανικής κουλτούρας και αντιτίθενται στον πολυπολιτισμό. Η κ. Merkel αναφερομένη στις οικονομικές επιπτώσεις της μετανάστευσης, είπε πως η ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών έχει ως αποτέλεσμα την οικονομική οπισθοδρόμηση της Γερμανίας.

Συμπλήρωσε όμως, πως η χώρα της έχει ανάγκη από εξειδικευμένους εργαζομένους με άρτια εκπαίδευση και όχι από μετανάστες που μέχρι σήμερα προσπαθούσαν να αποκτήσουν οικονομικά προνόμια στην Γερμανία. Οι δηλώσεις και οι θέσεις των εκπροσώπων των χριστιανοδημοκρατών και σοσιαλδημοκρατών, παρά την «εντύπωση» που προκάλεσαν, είναι δηλωτικές των προθέσεων της Γερμανίας για το μέλλον. Οριοθετούν (και καλώς το πράττουν) την γερμανική κουλτούρα ως την κυρίαρχη στην χώρα τους (προς το παρόν…), αλλά φοβούμαι πως σύντομα θα αρχίσουν την εξαγωγή της και σε άλλες χώρες.

65 χρόνια σιωπής
Οι γερμανοί την δεκαετία του 1950 είχαν ανάγκη από ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό για την ανοικοδόμηση της χώρας τους, μετά τις καταστροφές που υπέστη στον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο. Υιοθέτησαν λοιπόν απέναντι σε όλους τους μετανάστες, τους “Gastarbeiters”, τον πολυπολιτισμό, μια φιλελεύθερη και ανθρωπιστική προσέγγιση, που είχε ελκυστικό πρόσωπο : διατήρηση της κουλτούρας κάθε εθνικότητας, με ταυτόχρονη δέσμευση για υπακοή στους νόμους της Γερμανίας.

Παράλληλα η Γερμανία έπαιξε και αυτή το ίδιο «παιχνίδι» θέτοντας τον εαυτό της στην πολυπολιτισμικότητα του ΝΑΤΟ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης κλπ. Ο λόγος ήταν προφανής. Μια μορφή συγγνώμης για τον εθνικισμό που καλλιέργησαν και τους οδήγησε στους παγκόσμιους πολέμους με τις γνωστές συνέπειες. Παρέμεναν σιωπηλοί στους διεθνείς οργανισμούς και ομάδες συμφερόντων, κτίζοντας μεθοδικά την αυτοκρατορία τους. Σήμερα ηγεμόνες πια της Ευρώπης και από θέση ισχύος μπορούν πάλι να μιλούν για γερμανικές αξίες και ιδεώδη. Και η ζωή συνεχίζεται. Μένει να δούμε εμείς αλλά και οι επόμενες γενεές αν και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ

ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΕΤΑ ΔΙΕΡΩΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ

(BINTEO NTOKOYMENTO)



ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΟΡΝΙΟ! ΣΕ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ "ΛΑΘΡΟ" ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΟΡΝΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ...


πηγη

Κοπέλα έδωσε μάχη με αλλοδαπό τσαντάκια

Μάχη για να κρατήσει την τσάντα στα δικά της χέρια έδωσε μία γυναίκα λίγο μετά τις δώδεκα το βράδυ της Δευτέρας.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Φοινίκης στην Αθήνα. Ένας αλλοδαπός δράστης ξαφνικά άρπαξε την τσάντα μία κοπέλας, εκεί αντέδρασε άμεσα και κράτησε την τσάντα στα χέρια της.

Ο δράστης προσπάθησε να την πάρει ρίχνοντας κάτω την κοπέλα η οποία συνέχιζε να μην το βάζει κάτω.


Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ελαφρά τραυματισμένη ενώ ο δράστης αφού δεν κατάφερε να πάρει την τσάντα το έβαλε στα πόδια και αναζητείται από τις αστυνομικές Αρχές.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ!


« Άκουσα προχθές στην τηλεόραση, ότι υπάρχει ένα πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για επιδοτούμενο επαναπατρισμό των μεταναστών.


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέχρι τώρα έχουν υποβάλλει αίτηση για να φύγουν μ’ αυτό τον τρόπο 2.400 αλλοδαποί, που βλέπουν ότι δε μπορούν να επιβιώσουν εδώ λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά δε μπορούν να φύγουν γιατί το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ δεν τους δίνει τα χρήματα (μερικές εκατοντάδες ευρώ για τον καθέναν), παρά το ότι έχει εισπράξει τα κονδύλια από την Ε.Ε. !!


Επίσης, διαβάζω στις εφημερίδες ότι κάθε μέρα συλλαμβάνονται στα αεροδρόμια της χώρας πολλοί αλλοδαποί που επιχειρούν να ταξιδέψουν στις χώρες της Ευρώπης με πλαστά διαβατήρια.


Λες κι εδώ μπαίνουν με γνήσια. Δηλαδή πολλοί λαθρομετανάστες θέλουν να φύγουν από μόνοι τους και να μας αδειάσουν τη γωνιά, αλλά οι ντόπιοι προδότες δεν τους αφήνουν!!!»


Νίκος Π.

Στο Ορμένιο Ορεστιάδας πιάστηκαν οι αλλοδαποί ληστές της Τούμπας



Συνελήφθησαν έπειτα από επιτυχημένη συνεργασία αστυνομικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με συναδέλφους τους της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, τρεις αλλοδαποί, ηλικίας 22, 25 και 28 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για «Ληστεία» και παράβαση Νόμου «περί Όπλων».


Υπενθυμίζεται ότι οι συλληφθέντες, απογευματινές ώρες της 22-10-2010, εισήλθαν σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην περιοχή της Τούμπας και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ. Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε ΙΧΕ αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.


Ακολούθησαν εκτεταμένες αστυνομικές αναζητήσεις με ταυτόχρονη ενημέρωση Αστυνομικών Αρχών όλων των όμορων και μη Νομών, με αποτέλεσμα οι αναζητούμενοι ληστές να εντοπιστούν σε σημείο διαβατηριακού ελέγχου στο Ορμένιο Ορεστιάδας και να συλληφθούν λίγο πριν την έξοδο τους από τη χώρα μας. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο, το οποίο οι ληστές χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν [φωτο]:


  • Δύο (2) πιστόλια κρότου-λάμψης , τα οποία έφεραν γεμιστήρες με 14 συνολικά φυσίγγια,
  • Δύο (2) ζευγάρια χειροπέδες,
  • Ένα (1) αναδιπλούμενο μαχαίρι,
  • Δύο (2) σκούφοι και ισάριθμα καπέλα ,

Στην κατοχή των συλληφθέντων εντοπίστηκαν:

  • Πέντε (5) κινητά τηλέφωνα,
  • Το συνολικό χρηματικό ποσό των 413 ευρώ, περίπου.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τούμπας-Τριανδρίας. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της παράνομης δράσης τους.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΜΕ ΟΠΛΟ, ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ


Στην Αλυκή Βοιωτίας, (4) άγνωστοι δράστες, πιθανόν Αλβανικής καταγωγής, εισήλθαν σε κατάστημα τροφίμων και με την απειλή όπλου και χρήση σωματικής βίας, ακινητοποίησαν τον ημεδαπό ιδιοκτήτη αλλά και ζεύγος πελατών που βρίσκονταν στο κατάστημα, τους οδήγησαν σε παρακείμενο δωμάτιο και αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή, χρηματικό ποσό. Δράστες διέφυγαν με Ι.Χ.Ε αυτ-το και αναζητούνται. (πηγή)

Γιατί σχεδόν Όλοι τους θυμούνται μόνο προεκλογικά τους Λαθρομετανάστες ;

Πριν ένα μήνα η κυρίαρχη λέξη στα ΜΜΕ ήταν μη νόμιμοι μετανάστες. Τώρα ακούγεται η λέξη Λαθρομετανάστης. Μετά από τις εκλογές θα γυρίσουμε στα ίδια και χειρότερα. Δείτε τα περιστατικά και κρίνετε εσείς :


Ο κ. Παπουτσής είπε ότι ΘΑ λύσει το πρόβλημα. Βέβαια αντί να επικαλεστεί τη βοήθεια του μνημονίου επικαλέστηκε τη Φρόντεξ σαν να ήταν το νέο Του μπο φλό της Ελλάδας.


Μετά τι σύμπτωση ! Εμφανίστηκε ως βοηθός ψηφοσυλέκτης του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Ερντογάν ! Μας παρουσιάζουν τώρα περίπου μια εικόνα ότι λύνονται τα Ελληνοτουρκικά, προεκλογικά ! Επικίνδυνες διαβουλεύσεις από επικίνδυνες κυβερνήσεις.


Μετά τελείως συμπτωματικά μας παραιτήθηκε 2 βδομάδες πριν τις εκλογές και η κ. Δραγώνα. Πολλές οι συμπτώσεις…

Άλλη σύμπτωση ήταν πως τα μεγάλα κανάλια άρχισαν να παραδέχονται πως οι κάτοικοι του Α. Παντελεήμονα δεν είναι όλοι μέλη της Κου Κλουξ Κλάν ! ( Το ότι έπεσαν αυγά και γιαούρτια αυτό δεν ήταν σύμπτωση, ήταν αναμενόμενο, απορίας άξιον είναι γιατί πήγανε…)

Ανοίξτε τώρα τις φιλοκυβερνητικές φυλλάδες…. ΟΛΕΣ κάτι αισιόδοξο γράφουν για τη (λαθρο)μετανάστευση. Περιμένετε να γράφουν και μετά τις εκλογές ; Περιμένετε να κάνουν τίποτα καλύτερο μετά τις εκλογές ;


Σήμερα θα μας πει ο κ. Παπανδρέου εκτός από τα θετικά της μεσογειακής διατροφής ότι δεν θα παρθούν σκληρότερα μέτρα . Μετά τις εκλογές θα μας πει πως δεν τον είχαν ενημερώσει σωστά και θα ξαναβάλει το πιστόλι εκεί όπου πραγματικά μας μπήκε ( Πάντως τραπέζι δεν ήταν).


Σταμάτησαν και κάπως να μιλάνε για τις παράγκες εισδοχής Νεοελλήνων Αφρικανών. Μετά θα δείτε ντελίριο νέων τέτοιων δηλώσεων.

Η Ακτιβίστρια Αλ Σαλέχ σα να εξαφανίστηκε. Τη στείλανε πιθανόν στο Χάρβαρντ για να μάθει, εξόν των Αραβικών, ξένες γλώσσες.


Σε λίγο θα πιστέψουμε πως το ΠΑΣΟΚ έχει νεφελίμ. Μια εμφανίζονται και τα βλέπουμε μόνο εμείς οι αφελείς και μια εξαφανίζονται λες και τα κατάπιε η Γη.


Γι’αυτό και επιμένουμε… Όσοι από εσάς πιστεύετε ότι πάνω βλέπετε μια από τις απαγορευμένες φωτογραφίες κ. Μενεγάκη ψηφίστε ΠΑΣΟΚ.


Το μέγεθος και η ποιότητα της απάτης ίδια είναι.

πηγη


535% αυξήθηκαν οι είσοδοι λαθρομεταναστών στον Έβρο!


http://www.newsit.gr/files/Image/25-10-10/resized/LATHROMETANASTESGES-474x632(1)_266_355.jpgΤο ελληνικό αίτημα για ανάπτυξη χερσαίου τμήματος της ευρωπαϊκής δύναμης Frontex, στην ελληνοτουρκική μεθόριο του Έβρου,δεν είναι μια τυχαία κίνηση. Τα επίσημα στοιχεία δείχνουν ότι το τελευταίο δεκάμηνο η κατάσταση στον Έβρο έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο!

Η αύξηση των παράνομων εισόδων λαθρομεταναστών στον Έβρο ,αυξήθηκε το περασμένο Αύγουστο κατά 535% !!!. Εξίσου σημαντικές είναι οι διαπιστώσεις για τους μήνες από Ιανουάριο έως Αύγουστο του 2010.


Την ίδια ώρα που οι είσοδοι του Αιγαίου,φαίνεται να ελέγχονται αποτελεσματικά με τη συνδρομή των εναέριων μέσων της Frontex,με τα ποσοστά εισόδων λαθρομεταναστών να πέφτουν,στον Έβρο γίνεται κάθε μέρα και μία εισβολή.

Από τον Ιανουάριο έως τον Αύγουστο έχουν περάσει τα σύνορα περίπου 24.000 άνθρπωποι!


Το πράσινο φως για την ανάπτυξη της ομάδων ταχείας επέμβασης στα σύνορα της Ελλάδας έδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, για την αντιμετώπιση μαζικής εισροής μεταναστών. Δραματική η κατάσταση στον Έβρο...

Η αρμόδια επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων Σεσίλια Μάλμστρομ, δήλωσε ότι η ομάδα ταχείας επέμβασης Frontex της ΕΕ, θα αναπτυχθεί στα σύνορα της Ελλάδος και θα τεθεί υπό τις οδηγίες των ελληνικών αρχών.

Θα είναι η πρώτη φορά που θα τεθεί σε επιχειρησιακή ισχύ η μεθοριακή δύναμη ταχείας επέμβασης από την ημέρα της σύστασής της το 2007.

"Πρόσφατα, ο αριθμός των λαθρομεταναστών έχει αυξηθεί σημαντικά και η κατάσταση έχει καταστεί ιδιαίτερα δραματική", τονίζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Ιδιαίτερη μνεία, η ΕΕ κάνει στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στη μήκους 12,5 χλμ μεθόριο της ελληνοτουρκικής μεθορίου στον Έβρο.

Νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής, είχε ζητήσει με επιστολή του την ανάπτυξη των συνοριακών ομάδων ταχείας επέμβασης (Rapid Border Intervention Teams - RABITS) καθώς και επιχειρησιακών μέσων του FRONTEX στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο υπουργός στην επιστολή του, η Ελλάδα έχει ανάγκη βοήθειας ώστε "να αντιμετωπιστεί η μαζική εισροή υπηκόων τρίτων χωρών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια".

www.onalert.gr

Λίνα Νικολακοπούλου "...έχω πέσει δύο φορές θύμα ληστείας απο αλλοδαπούς στη Σοφοκλέους..."


Η στιχουργός, κυρία Λίνα Νικολακοπούλου , μετακόμισε στον Κεραμεικό το 1998.

«Ενιωθα τόσο ασφαλής που έβγαζα βόλτα τον σκύλο μου στις δύο τα χαράματα!» θυμάται σήμερα για τα πρώτα χρόνια της στην περιοχή. «Σήμερα νιώθω διαρκώς ότι βρίσκομαι υπό απειλή.

Εχω πέσει δύο φορές θύμα ληστείας στη Σοφοκλέους και από τον τρόμο που βίωσα έχω να περάσω έξι μήνες από εκεί. Μας αναγκάζουν να ζούμε σαν φυγάδες, να εφευρίσκουμε τρόπους να έχουμε κρυμμένα στα ρούχα μας τα λεφτά, το κινητό χωμένο στις τσέπες, να μη φοράμε ρούχα που προκαλούν» λέει εμφανώς τρομοκρατημένη.

«Και το πρόβλημα δεν περιορίζεται στον Κεραμεικό. Το πατρικό μου βρίσκεται στον Αγιο Παντελεήμονα και όσο ζούσε η μητέρα μου έτρεμα στην ιδέα ότι δεν θα έχει επιστρέψει σπίτι πριν από τις... έξι το απόγευμα.

Εκεί ληστές έσυραν στενή μου φίλη από τον λαιμό προσπαθώντας να της κλέψουν την τσάντα και παρά τρίχα γλίτωσε τη ζωή της».

ΤΟ ΒΗΜΑ 24/10/10
http://pisostapalia.blogspot.com/

Αλλοδαπός μπήκε σε σπίτι ομοεθνή του και τον μαχαίρωσε


Πρωτοφανές σε αγριότητα το έγκλημα στην Αρτέμιδα λίγο μετά τις δέκα το βράδυ

Οι περίοικοι στην οδό Υπαπαντής άκουσαν φωνές αγωνίας και πόνου. Λίγα λεπτά μετά είδαν αιμόφυρτο έναν από τους (λαθρο)μετανάστες που έμεναν σε μια μονοκατοικία να βγαίνει από το σπίτι και να καλεί σε βοήθεια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αντίκρισαν ένα τραγικό θέαμα. Εκτός από τον μετανάστη που είχε ένα βαθύ τραύμα στο αριστερό χέρι, μέσα στο σπίτι κείτονταν νεκρός ο συγκάτοικός του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο τραυματίας ένας ομοεθνής τους εισέβαλε στο σπίτι λίγο μετά τις δέκα με ένα μαχαίρι στο χέρι.

Είχε όπως είπε προσωπικές διαφορές τις οποίες αποφάσισε να λύση χθες τη νύχτα με αιματηρό τρόπο.

Οργιάζει το παραεμπόριο , οι αλλοδαποί βγάζουν αφορολόγητα κέρδη και οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!


ΠαρεΕμπόριο επι 24ώρου βάσεως, άνευ αντιστάσεως...

Τελικά το μόνο που κάνουν οι Αρχές της χώρας είναι να διαπιστώνουν ότι πόσο οργιάζει το παρ εμπόριο, πόσα δισεκατομμύρια χάνονται, πόσες θέσεις εργασίας (που θα πλήρωναν ΙΚΑ ,ΦΟΡΟΥΣ κ.λ.π.) μένους κενές και άλλες σοβαρές διαπιστώσεις.

Που ακόμα και οι ξακουστοί για την ευφυΐα τους διευθυντες των ΜΜΕ έπεισαν ώστε να τις συμπεριλαμβάνουν στη πληροφόρηση της μάζας.
Λες και δεν το βλέπουν καθημερινά.

Στην Μαγνησία όμως το "φαινόμενο" έχει λάβει εκτός από "ελεγμένα" ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έχει γίνει και 24ώρου βάσεως. Όχι μόνο πωλούνται μαύρα τα πάντα και παντού, αλλά..."διατίθεντα" και οποιαδήποτε μέρα (νύχτα) και ώρα.

Και μπορεί στην Αθήνα για τα μάτια του κόσμου να έκαναν ντού σε 2-3 από τις ...άδες αποθήκες με μαϊμού προϊόντα, στο Βόλο όμως διατίθενται οι επώνυμες απομιμήσεις , επίσημα από τις βιτρίνες των Κινέζικών καταστημάτων.

Και όλοι οι αρμόδιοι κάνουν τον Κινέζο.

ΣΤΗ "ΦΑΚΑ" ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ 22ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΔΡΑ


Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 22χρονος Αλβανικής καταγωγής που εμπορευόταν ναρκωτικές ουσίες και διέμενε σε χωριό της Σκύδρας.

Οι αστυνομικοί έστησαν παγίδα στο νεαρό κλείνοντας μαζί του -τηλεφωνικά- ραντεβού προσποιούμενοι ενδιαφερόμενους αγοραστές κοκαΐνης.

Μόλις ο νεαρός προσήλθε στο σημείο συνάντησης του πέρασαν χειροπέδες αφού τους έδωσε 11 γραμμάρια κοκαΐνης και παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στην κατοχή του Αλβανού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 4 φυσίγγια διαμετρήματος 7.65, ένα μεγάλο μαχαίρι λάμας 26 εκατοστών καθώς επίσης και χρυσαφικά των οποίων η προέλευση ερευνάται.

Μάλιστα, όπως διαπιστώθηκε, ο 22χρονος εισήλθε και παρέμενε παράνομα στη χώρα μας, αφού στο παρελθόν είχε απελαθεί και του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην Ελλάδα.

Αναμένεται να πέσει βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης.

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

90% των λαθρομεταναστών ΔΕΝ είναι από χώρες όπου γίνεται πόλεμος, και ΔΕΝ έφυγαν λόγω πολέμου


Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Το 1987 ο παπούλιας ήρε το εμπόλεμο με την Αλβανία και πλημμυρίσαμε αλβανούς. Δεν υπήρχε πόλεμος τότε εκεί, πουθενά, ούτε έξω από την Αλβανία στο Κόσοβο υπηρχε ακόμη για να πεις οτι ήρθαν οι από εκεί αλβανοί τότε.

Αργότερα έπεσε το ανατολικό μπλοκ αναίμακτα, πλημμυρίσαμε Βούργαρους, Ρουμάνους,Σοβιετικούς κάθε μάρκας, δεν υπήρχε πόλεμος ούτε εκεί.

Μετά άρχισαν οι Αφρικανοί από διάφορες χώρες από τις οποίες οι 9 στις 10 μαστίζωνταν ανέκαθεν από εμφύλιους πολέμους και τίποτα ιδιαίτερο δεν έγινε όταν άρχισαν να έρχονται πέραν της πλήρους εγκατάλειψης στην φύλαξη των συνόρων μας.

Λίγο μετά άρχισαν οι άραβες, από διάφορες χώρες, Ιρανοί, Ιρακινοί, Παλεστίνιοι, Λιβανέζοι, βάλε οποια χώρα θες, μόνο στο Ιρακ γινόταν πόλεμος.

Με΄τα οι ασιάτες, Πακιστανοί, Κινέζοι (οι φιλιπινέζοι και οι ταυλανδοί είχαν αρχίσει να έρχονται πολύ νωρίτερα), χώρες πάλι όπου δεν γίνεται κανένας πόλεμος.

Α.

"ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ"..


Τις προάλλες βρισκόμουν σε φιλικό σπίτι κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ξαφνικά ακούμε στον δρόμο ουρλιαχτά από κοπέλες. Βγαίνουμε στο μπαλκόνι και βλέπουμε καμιά δεκαριά μαύρους να λιανίζουν στο ξύλο κάτι μαυρούλες πόρνες. Προφανώς ήταν οι νταβατζήδες τους... Παίρνουμε τηλέφωνο στην αστυνομία, λέμε το περιστατικό και μας απαντούν ότι στέλνουν αμέσως περιπολικό. Το "αμέσως" ήταν 18 ολόκληρα λεπτά..... 18 λεπτά για άμεση επέμβαση στο κέντρο!!!! Σε τόση ώρα φυσικά σφάζεις καμιά 300αριά με την ησυχία σου.... Και 18 λεπτά ήταν καλά, γιατί άλλες φορές έχουν έλθει και μετά από 38 λεπτά ή και δεν έχουν έλθει και καθόλου... Χρονομετρημένα όλα έτσι;
Έρχεται λοιπόν το περιπολικό με αναμμένους τους φάρους από μακριά, (μιλάμε για τούβλα) το βλέπουν οι αραπάδες και σκορπίζουν μαζί με τις κοπέλες που έφυγαν παρέα με αυτούς που τις λιάνιζαν και χώθηκαν σε δύο μαγαζιά αλλοδαπών παραδίπλα!!!!!


Το περιπολικό ούτε καν σταμάτησε στον τόπο όπου ακόμα βρίσκονταν δεκάδες αλλοδαποί και χάζευαν περιφρονητικά και χλευαστικά τους αστυνομικούς!!! Περνάει δίπλα τους το περιπολικό και φεύγει...... Εξετέλεσε την αποστολή του, δεν άνοιξε ρουθούνι, κανείς δεν στεναχωρήθηκε και όλα καλά.... Λέω να πάρω τώρα πάλι στην "Άμεση Επέμβαση" να τους ξεχέσω; Και τι θα καταφέρω; Θα χαλάσω το βράδυ μου, χέστο, τι να συνεννοηθείς με μαλάκες και τι να σου πουν;

Και μη μου πει κανείς ότι τι να κάνουν και οι κακόμοιροι οι αστυνομικοί… Εάν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, να παραιτηθούν γιατί τους πληρώνουμε για να μπορούν και να αναλάβουν άλλοι που μπορούν στην τελική. Δεν είδα ποτέ την ηγεσία της αστυνομίας να απειλεί ότι θα παραιτηθεί εάν δεν την αφήσουν οι κυβερνώντες να κάνει την δουλειά της.. Αραχτοί να παίρνουν τον μισθό τους σαν άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι…

Και φυσικά δεν τα έχω με τους απλούς αστυνομικούς - όργανα που εκτελούν εντολές, με την ηγεσία τους τα έχω και με τους πολιτικούς προισταμένους τους, αυτούς τους αδιάφορους, άχρηστους, ανύπαρκτους και επικίνδυνους για την κοινωνία που φυλάνε αποκλειστικά τον εαυτό τους και τους μεγαλοκαρχαρίες φίλους τους και μόνο.. με τα δικά μας τα λεφτά!!!
Αυτή είναι η Άμεση Επέμβαση, αυτή είναι η Αστυνομία, αυτός είναι ο ανύπαρκτος και ανίκανος υπουργός προστασίας του αλλοδαπού πολίτη του ΠΑΣΟΚ...

Έρχεται η ώρα να πάρουμε το Νόμο στα χέρια μας; Ναι έρχεται... δεν γίνεται διαφορετικά, εκ των πραγμάτων δηλαδή... Μάγκες, είμαστε μόνοι μας, πάρτε το χαμπάρι.
ΥΓ. Α ξέχασα να σας πω. Η περιβόητη και πολυδιαφημισμένη ομάδα ΔΙΑΣ του ΠΑΣΟΚ πάει για ύπνο μετά τις 12 τα μεσάνυκτα και μέχρι τις 7 το πρωί!!!! Δηλαδή τις ώρες αυτές που ακριβώς γίνεται της πουτάνας το κάγκελο στην Αθήνα, οι Δίες κοιμούνται για να φτιάξουν δερματάκι... Έτσι αποφάσισε το ΠΑΣΟΚ για να μη στεναχωριούνται οι λατρεμένοι "λάθρο" τους και παρεμποδίζονται οι "δραστηριότητες" τους... Σούπερ!!!

πηγη

'Αμεση ανάπτυξη του Frontex στα ανατολικά σύνορα της χώρας ζητεί ο Παπουτσής. - "ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"


Με επιστολές του προς τους αρμόδιους της ΕΕ ο υπουργός προστασίας του πολίτη κάνει λόγο για αυξανόμενη πίεση των παράνομων μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά σύνορα.


Με τις επιστολές που έστειλε στη Βελγίδα πρόεδρο του συμβουλίου εσωτερικών υποθέσεων της ΕΕ, Annemie Turtelboom καθώς και στην επίτροπο εσωτερικών υποθέσεων, Cecilia Malmstrom, ο Χρήστος Παπουτσής ζητεί εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης την άμεση ανάπτυξη των συνοριακών ομάδων ταχείας επέμβασης (Rapid Border Intervention Teams - RABITS) καθώς και επιχειρησιακών μέσων του FRONTEX στα ανατολικά σύνορα της Ελλάδας.

O Υπουργός, στις επιστολές του, αναφέρει ότι καθημερινά στα εξωτερικά χερσαία σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία παρατηρείται μαζική εισροή υπηκόων τρίτων χωρών που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στην ελληνική επικράτεια με σκοπό τη μετάβασή τους σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Όπως τονίζει, η αυξανόμενη πίεση των παράνομων μεταναστευτικών ροών στα ελληνικά σύνορα αποτελεί ένα καθαρά ευρωπαϊκό πρόβλημα που απαιτεί αντίστοιχα ευρωπαϊκή λύση στο πλαίσιο της κοινοτικής αλληλεγγύης.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ...


Από εμένα και πιστεύω πως δεν είμαι ο μόνος,έχει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ,γιατί έδειξε πως είναι πραγματικός δημοσιογράφος σε αυτό το κανάλι..και όχι "λεβιές"....ταχυτήτων της πασοκοκρατίας και των αριστεριστών γκεμπελίσκων...

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΩΜΩΔΙΑ:ΤΟ...ΘΥΜΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΑΥΓΟ ΠΟΡΤΑΛΙΟΥ,ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ "ΦΑΣΙΣΜΟ" ΚΑΙ "ΡΑΤΣΙΣΜΟ"-ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ,ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ!
Eδώ αυτό που μας έστειλε το Hellas Ortodoxy...





http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/10/blog-post_3154.html