Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Σύλληψη αλλοδαπών για διακίνηση χασίς



ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Δύο αλλοδαπούς συνέλαβε η αστυνομία στην Πάτρα, για διακίνηση χασίς. Μάλιστα για τη σύλληψη των δραστών είχε στηθεί επιχείρηση της αστυνομίας από την Αθήνα στην Πάτρα.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να προσεγγίσουν τον ένα αλλοδαπό προφασιζόμενοι τους ενδιαφερόμενους αγοραστές. Όρισαν σημείο συνάντησης στην Αθήνα για την αγοραπωλησία 10 κιλών χασίς και όταν οι αλλοδαποί έφθασαν στο σημείο συνάντησης, μεταφέροντας με αυτοκίνητο τα ναρκωτικά, τους συνέλαβαν.

Αλβανός κατείχε οπλοστάσιο



Ένα οπλοστάσιο επιμελώς κρυμμένο σε μίνι-φορτηγό που οδηγούσε υπήκοος Αλβανίας, ανακάλυψαν υπάλληλοι του Τελωνείου των Κήπων στον Έβρο...



Οι αρχές κατέσχεσαν τρία όπλα (καραμπίνες), 500 σφαίρες και μηχανισμό εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (ηλεκτροσόκ) που μπορεί να ακινητοποιήσει κάποιον χωρίς να τον σκοτώσει.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα πυρομαχικά είχαν φορτωθεί από την Κωνσταντινούπολη και ο τελικός τους προορισμός ήταν να φτάσουν μέσω της χώρας μας στην γειτονική Αλβανία, όπου και επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν.

Οι τελωνειακοί εκτιμούν ότι πρόκειται για κυκλώματα που δρουν στην γειτονική χώρα και κυρίως για ανθρώπους των νυχτερινών κέντρων, και διαρρηκτών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή ηλεκτροσόκ.

Τα όπλα και τα πυρομαχικά κατασχέθηκαν. ενώ ο διακινητής οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης Σύμφωνα με τον διευθυντή του Τελωνείου των Κήπων Γιώργο Αντωνάκη, οι έρευνες θα είναι ενισχυμένες και τις ημέρες του Πάσχα.

Αλλοδαποί λήστεψαν και τραυμάτισαν αστυνομικό της Τροχαίας, στην πλατεία Βάθης



Θύμα ληστείας έπεσε αστυνομικός της Τροχαίας, στις 5.30 τα ξημερώματα στην πλατεία Βάθης.

Αγνωστοι αλλοδαποί τον ακινητοποίησαν
την ώρα που πήγαινε να αναλάβει υπηρεσία, τον τραυμάτισαν στο πρόσωπο με μαχαίρι και του άρπαξαν 40 ευρώ και το κινητό τηλέφωνό του.


Συμπλοκή Βουλγάρων στα Καβάσιλα



Σε… «πεδίο μάχης» μετατράπηκε αργά το απόγευμα της Δευτέρας το κέντρο των Καβασίλων, με δύο οικογένειες Βουλγάρων να πιάνονται στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κατοίκων του χωριού αλλά και των διερχόμενων οδηγών, που περίμεναν να τελειώσει ο καυγάς για να συνεχίσουν τον δρόμο τους…

Κατηγορείται για επίθεση με μαχαίρι ο αλλοδαπός χορευτής του reality "so you think you can dance"



Κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό ενός ανθρώπου στον Πειραιά με μαχαίρι, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες ο πρώην παίκτης του "So you think you can dance 2", Ιγκόρ Μόρα.

Ο νεαρός χορευτής που μετά την συμμετόχή του στο παιχνίδι συνεργάστηκε με πολλά ονόματα της Ελληνικής showbiz, ως χορευτής (Κέλλυ Κελεκίδου, Χρύσπα, Γωγώ Μαστροκώστα κ.α) αλλά και συμμετείχε στην άκρως πετυχημένη παράσταση του Σταμάτη Φασουλή "Το κλουβί με τις τρελλές" στο Θέατρο Παλλάς, αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες καθώς εκτός από τον τραυματισμό του άλλου άντρα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του από την αστυνομία, ενώ ακόμα ήταν καταζητούμενος από τις αρχές, βρέθηκε και κατασχέθηκε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Συνελήφθησαν οι αλλοδαποί για την αιματηρή συμπλοκή για μια θέση πάρκινγκ



ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο 16 ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

Φρουρούμενοι νοσηλεύονται οι δύο Έλληνες -πατέρας και γιος, 22 και 57 χρόνων- και ένας αλλοδαπός, 38 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στην αιματηρή συμπλοκή για μια θέση πάρκινγκ στην περιοχή της Σχολής Τυφλών.

Σήμερα παραδόθηκε και ο 16χρονος γιος του αλλοδαπού που συμμετείχε στο περιστατικό.


Ο 22χρονος Έλληνας διαπληκτίστηκε με τους δύο αλλοδαπούς, πατέρα και γιο, για μια θέση πάρκινγκ, οι αλλοδαποί απείλησαν τον 22χρονο με μαχαίρι και ο τελευταίος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον 57χρονο πατέρα του, που έσπευσε στην περιοχή για να βοηθήσει.

Ακολούθησε συμπλοκή κατά την οποία, οι αλλοδαποί κατάφεραν τέσσερα χτυπήματα με μαχαίρι στον 22χρονο και ένα χτύπημα στον 57χρονο πατέρα του.

οι Αλλοδαποί πατέρας και γιος έφεραν, ένα μαχαίρι κουζίνας κι ένα ρόπαλο, τα οποία βρέθηκαν στο σημείο... αυτή είναι η ένδειξη "φιλίας" απο τους αλλοδαπούς και τους λαθρομετανάστες που σαν ακρίδες έχουν γεμίσει την χώρα.

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Νεκρός Γεωργιανός λαθρομετανάστης, από ομοεθνείς του, στη Μενεμένη



Επεισόδιο μεταξύ τεσσάρων Γεωργιανών είχε ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα και τον θάνατο τελικά ένας από αυτούς στην περιοχή της Μενεμένης.

Το θύμα μαχαιρώθηκε, στην κοιλιά και το θώρακα, θανάσιμα και εντοπίστηκε λίγο πριν από τις 7 το απόγευμα, επί της οδού Δημητρίου Γληνού, στην περιοχή της Μενεμένης.


Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Σύλληψη έξι Αλβανών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών



ΒΡΕΘΗΚΑΝ 6 ΚΙΛΑ ΗΡΩΙΝΗ, ΜΙΣΟ
ΚΙΛΟ ΚΟΚΑΪΝΗ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΚΙΛΑ ΧΑΣΙΣ

Έξι υπήκοοι Αλβανίας είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, η οποία διέθετε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στην Αθήνα και τον Πειραιά.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν, ηρωίνης βάρους 5.986 γραμμαρίων, κοκαΐνη 504 γραμ. και ακατέργαστη κάνναβη 8.810 γραμ...



Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν δύο βαριοπούλες, ένα πιστόλι, έξι κινητά τηλέφωνα, 2.060 ευρώ και τέσσερα αυτοκίνητα.

Αλλοδαποί δολοφόνησαν 60χρονο στο σπίτι του με τσεκούρι



ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ Η 46ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ

Θύμα αιμοσταγούς δολοφονίας έπεσε 60χρονος συνταξιούχος τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο διαμέρισμα του στην οδού Παρασκευοπούλου.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή το φονικό όπλο ήταν ή τσεκούρι ή μπαλτάς, ενώ οι δράστες, τραυμάτισαν τη 46χρονη σύζυγό του.



Τα αίτια του φόνου ήταν κατά την αστυνομία η ληστεία.

Οι δράστες σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν αλλοδαποί.


ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: Συνελήφθη 45χρονος Αλβανός



Σύμφωνα με σχετικό άρθρο του 'star-online" 45χρονος Αλβανός συνελήφθη την Τετάρτη στο Καρπενήσι αφού εις βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία
που είχε διαπράξει στη χώρα καταγωγής του πριν από αρκετά χρόνια.

Η αστυνομική διεύθυνση Ευρυτανίας ενημερώθηκε πρόσφατα και προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες. Το συγκεκριμένο άτομο διέμενε τα τελευταία χρόνια με την οικογένεια του στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

«Σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ. για 60 Σομαλούς στην Πάτρα


60 μαζεύουν, 360 έρχονται την επόμεη στιγμή παράνομα. Το απόλυτο δούλεμα.


ΠΡΟΣ ΑΠΕΛΑΣΗ ΌΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ

Από τις 5 τα ξημερώματα μέχρι τις 8.30 το πρωί, κράτησε η επιχείρηση- σκούπα της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμεναρχείου Πάτρας στα καταλύματα της Ακτής Δυμαίων όπου διαμένουν οι Σομαλοί λαθρομετανάστες...



Αποτέλεσμα της επιχείρησης ήταν η προσαγωγή τουλάχιστον 80 Σομαλών στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας. προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν στην κατοχή τους ταξιδιωτικά έγγραφα. «Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα, δηλαδή και αν έχουν καταδιωκτικά έγγραφα εναντίον τους, αν έχουν χαρτιά , αν έχουν πλαστά έγγραφα για να φύγουν στο εξωτερικό και γενικώς επειδή τον τελευταίο καιρό έχουμε και πολλές περιπτώσεις διαρρήξεων σε αυτοκίνητα κάναμε αυτή την προσπάθεια» δήλωσε ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας Αριστείδης Ανδρικόπουλος ο οποίος τόνισε επίσης ότι για τους περισσότερους από τους προσαχθέντες που θα διαπιστωθεί ότι δεν νομιμοποιείται η παραμονή τους στην περιοχή θα ακολουθηθεί το μέτρο της απέλασης

..

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Αλλοδαποί λήστεψαν ψιλικατζίδικο


Με ένα μαχαίρι, απείλησαν τον ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών δύο άγνωστοι αλλοδαποί δράστες στην Κυψέλη.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αργινουσών, στις 10.56 το πρωί. Ο ιδιοκτήτης σοκαρισμένος υπάκουσε στις εντολές τους.

Πήραν 400 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Αλλοδαποί Έβγαλαν κατσαβίδια σε καβγά



Στο νοσοκομείο κατέληξαν δύο αλλοδαποί μετά από καβγά.

Το περιστατικό συνέβη στα Καμίνια, στην συμβολή των οδών Αργυροκάστρου και Κεχαγιά. Τρεις άγνωστοι δράστες τους επιτέθηκαν και στην συνέχεια έβγαλαν κατσαβίδι.

Τον έναν τον τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι ενώ το δεύτερο πιο ελαφρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δράστες αναζητούνται από τις αρχές.

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Συνέλαβαν 25χρονο αλλοδαπό που έκλεβε ηλικιωμένες

Έναν 25χρονο αλλοδαπό συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Νίκαιας. Ο νεαρός κατηγορείται για τις ληστείες εις βάρος 15 ηλικιωμένων γυναικών, ενώ ένα από τα θύματά του είναι ένα 12χρονο κορίτσι.

Ο δράστης άρπαζε με βίαιο τρόπο κοσμήματα και πορτοφόλια από τα θύματα, κυρίως από την περιοχή κοντά στο Village Park στου Ρέντη και στα Καμίνια του Πειραιά. Ο νεαρός είχε διαπράξει επίσης δύο κλοπές μηχανών, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Συνελήφθη ο Πακιστανός που βίασε 83χρονη στο Μενίδι..... ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙ..!!!



Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΒΙΑΣΕΙ

21χρονος Πακιστανός είναι ο δράστης του βιασμού, 81χρονης στο Μενίδι. Ο δράστης πριν από ένα μήνα είχε βιάσει την ανύμπορη ηλικιωμένη γυναίκα, όμως δεν στάθηκε εκεί αλλά χθες αποπειράθηκε να την ξαναβιάσει.



Η 81χρονη κατάλαβε ότι κάποιος είχε μπει στο σπίτι της, έβαλε τις φωνές και ο δράστης συνελήφθει μετά την ακριβή περιγραφή της ηλικιωμένης.

ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ και λοιποι ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ

Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή όπλων σε χωριό της Μεθώνης



Από αστυνομικούς του τμήματος Πύλου συνελήφθη ένας 58χρονος αλλοδαπός γιατί σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι του, σε χωριό του δήμου Μεθώνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:


α) Ένα πιστόλι φωτοβολίδας το οποίο...


με επέμβαση στην κάννη του, είχε μετατραπεί σε πυροβόλο όπλο με ένα κυνηγετικό φυσίγγιο στη θαλάμη του, διαμετρήματος Νο 10.

β) Ένα πεντάσφαιρο περίστροφο διαμετρήματος Νο 38 Special, πλήρες φυσιγγίων, φέροντας σκοπευτικό μηχανισμό με λέϊζερ.

γ) Ένα εξάσφαιρο περίστροφο διαμετρήματος 0,22 mm πλήρες φυσιγγίων.

δ) Ένα εξάσφαιρο περίστροφο διαμετρήματος 0,22 mm πλήρες φυσιγγίων.

ε) Έξι φυσίγγια 0,38 mm Special.

στ) Επτά φυσίγγια διαμετρήματος 0,22 και

ζ) Ένα ζευγάρι χειροπέδες.

Τα κατασχεθέντα όπλα ήταν εύχρηστα και θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.

Επίσης από αστυνομικούς του ίδιου τμήματος συνελήφθη λίγο αργότερα κι ένας ακόμη 42χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε σε χωριό του δήμου Μεθώνης, γιατί σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι τύπου μπρελόκ, διαμετρήματος 0,22 mm, εύχρηστο, άνευ φυσιγγίων. Το κατασχεθέν όπλο θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ενώ προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Πύλου.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Αλλοδαποί την παραπλάνησαν για να κλέψουν



Με την μέθοδο της απασχόλησης, αλλοδαποί κατάφεραν να κλέψουν ρούχα μεγάλης αξίας από κατάστημα στον Πειραιά.

Οι δράστες μπήκαν ως πελάτες χτες το βράδυ στο κατάστημα και την ώρα που ο ένας από αυτούς απασχολούσε την υπάλληλο, οι άλλοι άρπαζαν ρούχα. Όταν η υπάλληλος τους αντελήφθη την απείλησαν με μαχαίρι και κατάφεραν να ξεφύγουν.

Η Αστυνομία τους αναζητά.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Συνέλαβαν Βούλγαρους που πουλούσαν χάπια έκσταση



Στην Ελευθερούπολη Καβάλας συνέλαβαν Βούλγαρους έξω από σούπερ μάρκετ.

Αστυνομικός που παρίστανε τον πελάτη συναντήθηκε μαζί τους για να πάρει χάπια έκσταση. Οι δράστες παρέδωσαν μια σακούλα με 5.000 έκσταση με το λογότυπο "μιτσουμπίσι".

Ο αστυνομικός πλήρωσε 22.500 ευρώ. Την ώρα που προσπάθησαν να τους συλλάβουν οι Βούλγαροι πήραν το αυτοκίνητο για να διαφύγουν με συνέπια να πέσουν πάνω σε δυο περιπολικά.

Τελικά συνελήφθησαν , ενώ στην επιχείρηση τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.



Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Στη... φάκα 20χρονος αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών



Λαβράκι… έβγαλαν αστυνομικοί, οι οποίοι έκαναν έρευνα σε οικία 20χρονου αλλοδαπού στο χωριό Τσιλιβή Ζακύνθου.

Συγκεκριμένα, άνδρες της αστυνομίας, με συνοδεία δικαστικού λειτουργού, μπήκαν χθες το βράδυ στο σπίτι του αλλοδαπού και εντόπισαν 50 γραμμάρια ηρωίνης.

Ο 20χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών ουσιών, ενώ συνελήφθησαν και άλλα τρία άτομα ελληνικής καταγωγής.

Ληστεία αλλοδαπού με κατσαβίδι σε βενζινάδικο



Πρατήριο υγρών καυσίμων που βρίσκεται στην περιοχή Έξω Παναγίτσα της Χαλκίδας έβαλε στο στόχαστρό του αλλοδαπός ληστής.

Στις 2:20, ο δράστης εισέβαλε στο βενζινάδικο και με την απειλή κατσαβιδιού ακινητοποίησε τον αλλοδαπό υπάλληλο, υποχρεώνοντάς τον να του παραδώσει τις εισπράξεις της ημέρας.

Αφού άρπαξε 300 ευρώ διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Συνελήφθη αλλοδαπός ληστής της Εθνικής Τράπεζας

Ρουμάνος, 42 ετών, είναι ένας από τους ληστές που στις 8 Δεκεμβρίου λήστεψαν υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Βέλο Κορινθίας.

Ο δράστης συνελήφθη την Τετάρτη στην ίδια περιοχή και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει στοιχεία στις Αρχές για τους συνεργούς του.

Η αστυνομία αναζητά δύο Έλληνες, 29 και 37 ετών, δύο Αλβανούς, 33 και 26 ετών, και τρία ακόμη άτομα, τα οποία εμπλέκονται στην ένοπλη ληστεία της Εθνικής Τράπεζας.


Διαβάστε επίσης: Ένοπλη ληστεία στην Κόρινθο

Αλβανοί συνελήφθησαν για κλοπές



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας καθώς είχαν μπει σε δύο φροντιστήρια ξένων γλωσσών αλλά και στο «Κ.Α.Π.Η.» Ηλιούπολης και άρπαξαν χρηματικά ποσά και ρολόγια.

Η σύλληψή τους έγινε στον Άλιμο στην οδό Κ. Καραμανλή από τις αρχές.

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Αλλοδαποί κατηγορούνται για κλοπές ηλεκτρονικών συσκευών



Για κλοπές συσκευών, από τα ράφια καταστημάτων πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούνται δύο νεαροί αλλοδαποί οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας...


Σύμφωνα με την Αστυνομία οι συλληφθέντες, ηλικίας 27 και 24 ετών, σε συνεργασία με άλλους τέσσερις συνεργούς τους που αναζητούνται, από τον περασμένο Ιανουάριο φέρονται ότι αφαίρεσαν από καταστήματα στις περιοχές Ευόσμου και Περαίας 20 κινητά τηλέφωνα, 6 βιντεοκάμερες και 1 φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Όπως αποκαλύφθηκε οι νεαροί τοποθετούσαν τις συσκευές σε ειδικά διαμορφωμένη τσάντα και απενεργοποιούσαν με τον τρόπο αυτό τα ηχητικά συστήματα ασφαλείας στις εξόδους των καταστημάτων.

Έπιασαν τους Γεωργιανούς ληστές που είχαν ρημάξει τη νοτιοανατολική Αττική



Τέσσερεις Γεωργιανοί συνελήφθησαν πριν από λίγο οι οποίοι είχαν ρημάξει 90 σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής.

Τα κλοπιμαία είναι τόσα πολλά που το μεσημέρι η αστυνομία θα καλέσει τους ανθρώπους που έπεσαν θύματα των ληστών για να βρουν τα αντικείμενά τους.


Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Αλλοδαπός κλέφτης στη… φάκα της αστυνομίας



Με επεισοδιακό τρόπο συνελήφθη ένας αλλοδαπός στη 1 τα ξημερώματα, στη διασταύρωση των οδών Δαμβέργη και Μοραβά στην Αθήνα, καθώς λίγο νωρίτερα είχε ξυλοκοπήσει έναν άνδρα και του είχε κλέψει το πορτοφόλι του και το κινητό του τηλέφωνο.

Το περιστατικό αντιλήφθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι και καταδίωξαν τον κλέφτη, όμως ο τελευταίος τρέχοντας για να διαφύγει έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε στο κεφάλι

Ο συλληφθείς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθησαν οι πρώτες βοήθειες, αναγνωρίστηκε και από δεύτερο θύμα του.

Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ... χρυσοχοιδης και παπανδρεου συνεχιζουν την καταστροφη της κοινωνιας ..



• Ληστεία με αυτόματα όπλα σε φούρνο στον Αγ.Παντελεήμονα
• Αλλοδαπός μαζί με δέκα ακόμη άτομα απήγαγαν λογιστή εταιρείας, διότι η ιδιοκτήτρια του χρωστούσε δεδουλευμένα(!!!)
• Σφάζονται και αλληλοκλέβονται οι αλλοδαποί στον Άγιο Παντελεήμονα
• Σκότωσαν με μαχαίρι σύμβουλο της πακιστανικής πρεσβείας
• Του έσκασαν το λάστιχο για να τον κλέψουν
• Τον έδεσαν με χειροπέδες και του πήραν 5.000 ευρώ
• Την χτύπησαν και την έκλεψαν
• Σάμος: Νέα σοδειά,58 λαθροέλληνες εισήλθαν πριν από λίγο με την βοήθεια της Τουρκίας
• Μπαράζ διαρρήξεων στην Άρτα
• Πορνογραφικό υλικό σε αποθήκη Πακιστανών που έφτιαχναν πλαστά DVD
• Αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας συνέλαβε επίδοξο διαρρήκτη
• Διάρρηξη... αλά ιταλικά

Ένας τραυματίας σε συμπλοκή αλλοδαπών



Επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε χθες το βράδυ περίπου στις 10, στο κέντρο της Αθήνας επί της οδού Θήρας 34.

Για άγνωστη αιτία αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν, ενώ ακολούθησε συμπλοκή. Ένας εξ αυτών χτύπησε με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι έναν άλλο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.


Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι υπόλοιποι αλλοδαποί τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν.

Στη… φάκα αλλοδαπό μέλος σπείρας διαρρηκτών


Μέλος σπείρας αλλοδαπών διαρρηκτών, η οποία είχε αναπτύξει έντονη δράση στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη χθες, μετά από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, έπειτα από αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος με τη βοήθεια συνεργών του προέβη σε πολυάριθμες διαρρήξεις οικιών και κλοπές πολυτελών οχημάτων σε περιοχές της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Τα μέλη της σπείρας εισέρχονταν κατά τις βραδινές ώρες σε σπίτια, από όπου αφαιρούσαν τα κλειδιά των οχημάτων και στη συνέχεια τα ίδια τα αυτοκίνητα.

Μετά την κλοπή, προμηθεύονταν πλαστά έγγραφα, με τα οποία εξασφάλιζαν τη μεταφορά και μεταπώληση των οχημάτων στο εξωτερικό.

Η αστυνομία έχει ήδη ταυτοποιήσει στοιχεία ταυτότητας κι άλλων μελών της σπείρας, ενώ έχουν εντοπιστεί περισσότερα από τρία πολυτελή οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Αλλοδαποί τραυμάτισαν και λήστεψαν περαστικό ομοεθνή τους στον Αγιο Παντελεήμονα



Άγνωστοι αλλοδαποί τραυμάτισαν σοβαρά με μαχαίρι και λήστεψαν αλλοδαπό από το Μπανγκλαντές στη 1 τα ξημερώματα, καθώς βάδιζε, στην οδό Ολυμπίας στον Αγιο Παντελεήμονα.

Οι δράστες άρπαξαν από τον αλλοδαπό 600 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, αλλά εκτός κινδύνου.

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Στο εξωτερικό τους έψαχναν στην Ελλάδα τους βρήκαν



Δύο αλλοδαποί, για τους οποίους υπήρχαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης, εντοπίστηκαν σήμερα στην Ελλάδα.

Πρόκειται για έναν 41χρονο Πολωνό, ο οποίος συνελήφθη στα Καμίνια καθώς υπήρχε ένταλμα σύλληψης των πολωνικών αρχών, για απάτη σε βάρος τράπεζας.

Επίσης, ένας 56χρονος Ολλανδός, ο οποίος αναζητείτο στην πατρίδα του για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και όπλων, εντοπίστηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας.

Ο 56χρονος εκτίει στη χώρα μας ποινή κάθειρξης 15 ετών για εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Αλλοδαπός την απείλησε με μαχαίρι και τη λήστεψε


Με την απειλή μαχαιριού, αλλοδαπός κατάφερε να αφαιρέσει χρηματικό ποσό από πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ, στη Ρόδο.

Ο άνδρας εισέβαλε το βράδυ της Παρασκευής στο πρακτορείο και ζήτησε από την ιδιοκτήτρια τις εισπράξεις της ημέρας. Εκείνη αρχικά προέβαλε αντίσταση και ο κακοποιός την απείλησε με μαχαίρι.

Η γυναίκα τού έδωσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και στη συνέχεια ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Η αστυνομία της Ρόδου έχει εξαπολύσει κυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Επιασαν αλλοδαπούς με τρία κιλά ηρωίνης



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο Ουκρανοί, στο διεθνές αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, ηλικίας 47 και 41 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν με την κατηγορία της εισαγωγής ηρωίνης στη χώρα μας.


Οι δύο συλληφθέντες έφθασαν στην Ελλάδα από την Ιταλία. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.340 γραμμάρια ηρωίνης, το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, και οκτώ ταξιδιωτικές επιταγές της AMERICAN EXPRESS, αξίας 1.000 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Eξαρθρώθηκε σπείρα Αράβων που έκλεβε αυτοκίνητα



ΔΥΟ ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΨΕΙ ΕΝΝΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕΣΑ Σ' ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Η Αστυνομία συνέλαβε την ώρα που προσπαθούσαν να κλέψουν αυτοκίνητο, δύο Αλγερινούς και ένα Μαροκινό στην Αργυρούπολη.


Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά τη διάρκεια του τελευταίου μήνα στις περιοχές Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και Ελληνικού είχαν διαρρήξει συνολικά εννέα (9) Ι.Χ.Ε αυτ-τα από τα οποία είχαν αφαιρέσει τσάντες, χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά τηλέφωνα, προσωπικά έγγραφα και άλλα αντικείμενα .


Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Άγρια καταδίωξη Αλβανού κακοποιού στην Θεσπρωτία



Στις 08.00 σήμερα το πρωί,στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηγουμενίτσας επιχείρησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο όχημα.

Σε νομίμως δοθέν σήμα στάσης ο οδηγός του οχήματος δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη. Στην περιοχή Καλοδικίου του Δήμου Μαργαριτίου Θεσπρωτίας,το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ο οδηγός προσπάθησε να διαφύγει πεζός πλην όμως συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είναι αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας και στο όχημά του έφερε κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας τις οποίες είχε αφαιρέσει από Ι.Χ. στην περιοχή της Λευκάδας.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ όχημα και πινακίδες κυκλοφορίας κατασχέθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

Συνέλαβαν τους αλλοδαπούςληστές της τράπεζας στο Πυργί της Χίου.. ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ .



Μέσα σε μία μέρα συνελήφθηκαν οι δύο δράστες της ένοπλης ληστείας του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Πυργί. Πρόκειται για δύο αλβανούς ηλικίας 21 και 32 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συμμετείχαν από κοινού σε κλοπές δύο οχημάτων, ενός κυνηγετικού όπλο καθώς και στην πρωτοφανή για τα δεδομένα του νησιού ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης.

Οι δύο δράστες είχαν κρυφτεί σε ερημική περιοχή έξω από το χωριό Πυργί στη νότια Χίο και τη νύχτα προσπάθησαν να επιστρέψουν στην πόλη της Χίου, αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς. Μάλιστα είχαν φροντίσει να μοιραστούν τη... φτωχή λεία τους, αφού επάνω τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χρηματικά ποσά 3.530 και 3.700 ΕΥΡΩ αντίστοιχα. Οι δράστες ομολόγησαν τις πράξεις τους ενώ υπέδειξαν και τα σημεία που είχαν παρατήσει τα κλεμμένα αυτοκίνητα. Να σημειωθεί δε ότι στην προσπάθειά τους να διαφύγουν μετά τη ληστεία τράκαραν και με αγροτικό όχημα που κατευθυνόταν προς το Πυργί, που είναι και η έδρα του Δήμου Μαστιχοχωρίων.

Σημαντικό ρόλο στη άμεση επιτυχία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου, όπως τόνισε ο Διοικητής Κυριάκος Αφενδούλης, το γεγονός ότι αξιοποιήθηκαν οι πληροφορίες από τις κλοπές των αυτοκινήτων αλλά και του κυνηγετικού όπλου που είχαν κλέψει οι δράστες 3 και 2 ημέρες αντίστοιχα πριν τη ληστεία. Το δε κόλπο για τον τρόπο της ληστείας το... ξεσήκωσαν από το ίντερνετ.

Αλλοδαποί απείλησαν με ξυράφι αλλοδαπό και τον λήστεψαν



Ενέδρα σε αλλοδαπό, ο οποίος περπατούσε αμέριμνος στον δρόμο, έστησαν στις 4:27 τα ξημερώματα δύο αλλοδαπά άτομα, στη συμβολή των οδών Φυλής και Αγαθουπόλεως, στην Αθήνα.

Οι δράστες πλησίασαν τον άνδρα, τον απείλησαν με ξυράφι, τον χτύπησαν και του απέσπασαν 170 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Νεκρός Αλβανός από την συμπλοκή αλλοδαπών στο Χαρακοποιό



Υπέκυψε στα τραυματά του ο νεαρός Αλβανός που μαχαιρώθηκε από ομοεθνή του στην συμπλοκή …8 ατόμων που έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Χαροκοποιό Μεσσηνίας .


Με Μαχαίρια ,σιδηρογροθιές και λοστάρια 8 τουλάχιστον αλβανοί συμμετείχαν σε ένα άνευ προηγουμένου μακελειό που είχε σαν αποτελέσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός και τον τραυματισμό ακόμα δύο ατόμων.

Στην συμπλοκή συμμετείχε και μια νεαρή αλβανίδα για την οποία φαίνεται ότι έγινε το μακελειό .Από…. φήμες προκύπτει ότι οι ερωτικές υπηρεσίες που προσέφερε και τα χρήματα που εισέπραττε ήταν η αιτία του μακελειού

Συνελήφθη ο Αλβανός που λήστευε με μαχαίρι ιδιοκτήτριες μίνι - μάρκετ στην Κατερίνη



Συνελήφθη ο 25χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε διαπράξει έξι ληστείες σε έξι μίνι - μάρκετ της Κατερίνης.

Ο δράστης είχε σπείρει τον τρόμο και τον πανικό, καθώς μπουκάριζε μέσα στα μίνι - μάρκετ, κρατώντας ένα μαχαίρι στο χέρι και αφού απειλούσε τις γυναίκες ιδιοκτήτριες και εργαζόμενες άδειαζε τα ταμεία και εξαφανιζόταν.

Ο δράστης, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ανεπιφυλάκτως από τα θύματα του, ομολόγησε την πράξη του και θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ.ΠΟ ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για δολοφονίες,ληστείες βιασμούς, διαρρήξεις, ναρκωτικά, ιερόδουλες


Το Υπουργείο Προστασίας του Κακομοίρη Πολίτη έβαλε τέλος στην εγκληματικότητα.

Πώς;

Τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα για ληστείες βιασμούς, διαρρήξεις, ναρκωτικά, ιερόδουλες και άλλα ωραία ...

Μπράβο στον Χρυσοχοϊδη...Το είπε και τό΄κανε.


Η Τρέμη και ο Χατζηνικολάου αρχίζουν με την Μέρκελ και τελειώνουν
με τον Τρισέ...


Τα υπόλοιπα της ενδοχώρας καλά κρατούν...

Έβαλε μια σειρά ο Υπουργός και μπράβο του.

Όλα γίνονται αθόρυβα και ο καθένας κάνει την δουλειά του.

Οι απολυμένοι κλείνουν τους δρόμους αθόρυβα....


οι λαθρομετανάστες καταφθάνουν καθημερινά από τα νησιά μας στην Σατωβριάνδου στην Βερανζέρου και γενικά στα πέριξ του Κέντρου....αθόρυβα....

Οι πρεζέμποροι Αφρικανοί στο Ιστορικό Κέντρο άρχισαν να ρίχνουν τις τιμές συμβάλλοντας στην κρίση....αθόρυβα....

Οι ηλικιωμένοι ληστεύονται...αθόρυβα....

Οι Νιγηριανές στην Γ΄Σεμπτεμβρίου έφτασαν την ταρίφα στα 10 ευρώ βοηθώντας και αυτές το έργο του Παπακωνσταντίνου.....αθόρυβα....

Εντάξει μαθαίνω για κάποια καθημερινά μαχαιρώματα στην Κουμουνδούρου μεταξύ αλλοδαπών που εκμεταλλεύονται εκδιδόμενους.....πάντα όμως αθόρυβα.....

Στα στενάκια του Ψυρρή μου είπε κάτοικος της περιοχής
οι βιασμοί τα βράδια είναι σύνηθες φαινόμενο αλλά ....αθόρυβα..


Οι Αστυνομικοί συντάκτες των ΜΜΕ άρχισαν να ειδικεύονται σε άλλα ρεπορτάζ γιατί το έγκλημα κατατροπώθηκε και κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

Έμαθα ότι εξακολουθεί να υπάρχει Υφυπουργός στο Προστασίας είναι ακόμα ο Βούγιας με αρμοδιότητα την Προστασία του Λαθρομετανάστη (τον Έλληνα ποιός την χέζει)!

Όλα αθόρυβα σε αυτήν την Πόλη τελευταία.....

Επί τέλους να ηρεμήσουμε!

Πηγη

Αλλοδαποί πρωην κρατούμενοι πυροβόλησαν σοφρωνιστικό υπάλληλο



Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο σωφρονιστικός υπάλληλος Σ.Λ. που δέχτηκε στις 13:40 το μεσημέρι της Τετάρτης στην διασταύρωση των οδών Κουντουριώτου και Παλαιολόγου στον Κορυδαλλό, τα πυρά από το όπλο ενός αλλοδαπού πρώην κρατούμενου.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος επέστρεφε πεζός στο σπίτι του μαζί με έναν συνάδελφο του, καθώς είχαν σχολάσει από την υπηρεσία τους στις φυλακές Κορυδαλλού. Στο σημείο του συμβάντος συναντήθηκαν οι δύο άνδρες με δύο πρώην κρατούμενους, έναν Αλβανό και έναν Ιρανό. Αρχικά διαπληκτίστηκαν και στην συνέχεια ο Αλβανός πυροβόλησε τρεις φορές στην μέση και στα πόδια τον Σ.Λ. Οι δύο πρώην κρατούμενοι τράπηκαν σε φυγή.

Ο Σ.Λ. μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας.

Περισσότερες πληροφορίες σε λίγο.

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών διαρρηκτών στα Τρίκαλα



ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ 11 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ

Σπείρα αλλοδαπών, υπεύθυνη συνολικά για 11 κλοπές και διαρρήξεις στα Τρίκαλα και άλλες περιοχές συνελήφθη από την αστυνομία στα Τρίκαλα.


Οι δράστες προσποιούνταν τους εργάτες και μόλις ακτινογραφούσαν το χώρο, έκαναν ανενόχλητοι τη δουλειά τους.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει σημαντικά χρηματικά ποσά, χρυσαφικά μεγάλης αξίας, πληθώρα ηλεκτρικών ειδών και προϊόντα ψηφιακής τεχνολογίας.

Οι αλλοπαδοί δράστες, κινούνταν με κλεμμένα οχήματα ή χρησιμοποιούσαν στα αυτοκίνητα τους κλεμμένες πινακίδες.

Αλβανός τραυμάτισε με μαχαίρι 2 ομοεθνείς του



Επεισόδιο μεταξύ Αλβανών σημειώθηκε χθες το βράδυ στις 9, στο χωριό Χαροκόπιο Μεσσηνίας και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εξ αυτών.

Για άγνωστη αιτία, οι αλλοδαποί διαπληκτίστηκαν. Μάλιστα, ένας απ' αυτούς δεν δίστασε να πλήξει με μαχαίρι και να τραυματίσει σοβαρά στην κοιλιακή χώρα τον ένα συμπατριώτη του και πιο ελαφρά τον δεύτερο.

Τα θύματα διεκομίσθησαν σε νοσοκομείο για νοσηλεία, ενώ ο δράστης, προς το παρόν, διαφεύγει τη σύλληψη.

Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

«Πολυπολιτισμική» Αθήνα: 18χρόνος αλλοδαπός έσφαξε σαν αρνί 17χρονο αλλοδαπό..


Ένα φρικτό έγκλημα έγινε το Σάββατο στην περιοχή της Ομονοίας. Θα μας πείτε καθόλου πρωτότυπο έτσι όπως μας έχουν καταντήσει… Γιατί όμως αυτή η σιωπή; Γιατί το “κακό” που πουλάει φύλλα να κρύβεται από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων; Μα για έναν πολύ απλό λόγο: για να μη προκαλέσουν αισθήματα «ξενοφοβίας» στον λαό! Γιατί η σφαγή αφορούσε αλλοδαπούς και αυτά τα πράγματα έχουν αποφασίσει να μη προβάλλονται… γιατί δημιουργούν άσχημες εντυπώσεις. Η είδηση που «έθαψαν» έχει ως εξής:


«Ομολόγησε ότι μαχαίρωσε 17χρονο: Σάββατο, 6 Μαρτίου 2010, 21:36 – Είναι μόλις 18 ετών και ήρθε στην χώρα μας από τον Αφγανιστάν και ομολόγησε σε άνδρες της ασφάλειας Αθηνών πως μαχαίρωσε έναν 17χρονο Παλαιστίνιο.


Ο δράστης κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές στον 17χρονο χθες το απόγευμα στην οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας. Ο Αφγανός συνελήφθη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση» και παράβαση του νόμου Περί όπλων».

Boύλγαροι οι δολοφόνοι

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον φόνο

Ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας κατηγορούνται μια 62χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία είχε ελληνοποιηθεί, η 30χρονη κόρη της και ο 28χρονος γιος της. Φυσικοί αυτουργοί θεωρούνται ένας 30χρονος και μία 19χρονη από τη Βουλγαρία.


Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 66χρονου επιχειρηματία Βασίλειου Μωραίτη, στις 15 Δεκεμβρίου 2009 στο διαμέρισμά του στην οδό Ιππώνακτος 34 στον Νέο Κόσμο.


O 66xρονος είχε βρεθεί δεμένος και ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία. Επρόκειτο να ταξιδεύσει στην Αμερική όπου βρισκόταν η σύζυγός και τα παιδιά του.


Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 62χρονη που ομολόγησε με λεπτομέρειες τις πράξεις της, παρακίνησε τα παιδιά της και το ζευγάρι από τη Βουλγαρία, να έρθουν με νοικιασμένο όχημα από τη Βουλγαρία, την ημέρα της δολοφονίας προκειμένου να ληστέψουν τον άτυχο άνδρα και αρπάξουν προϊόντα και μηχανήματα από την αποθήκη του για τα οποία υπήρχε διαφωνία ανάμεσα στην ίδια και τον γιο της με το θύμα.


Το χρονικό


Το βράδυ της 15ης Δεκεμβρίου η 62χρονη υπέδειξε στους υπόλοιπους την αποθήκη του θύματος και στη συνέχεια έφυγε για να μην τη δει το θύμα. Η 19χρονη από τη Βουλγαρία έπεισε το θύμα να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματος και τότε ο 30χρονος συμπατριώτης της που ήταν κρυμμένος στις σκάλες τον χτύπησε με γροθιές στο πρόσωπο.


Η 19χρονη τον έδεσε με αυτοκόλλητες ταινίες στα χέρια, τα πόδια και το κεφάλι του με αποτέλεσμα τον θάνατό του. Οι δράστες άρπαξαν από το σπίτι, χρήματα, κινητά, φορητούς υπολογιστές, επιταγές, πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά της αποθήκης.


Στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά της 62χρονης που περίμεναν απ’ έξω από την πολυκατοικία μπήκαν στην αποθήκη και πήραν τα προϊόντα και τα μηχανήματα, τα οποία τα μετέφεραν στην Βουλγαρία.


Αμέσως μετά την αφαίρεση των πιστωτικών καρτών από το σπίτι του θύματος οι δύο δράστιδες (η 30χρονη και η 19χρονη) τις χρησιμοποίησαν για την ανάληψη χρημάτων από αυτόματα μηχανήματα συναλλαγών τραπεζών καθώς και για την αγορά ρούχων και καλλυντικών, μετά την δολοφονία.


Η 62χρονη συνελήφθη στην προσπάθειά της να εξαργυρώσει σε τράπεζα στο Ελληνικό μία από τις επιταγές που είχαν αρπάξει από το σπίτι του θύματος ενώ σε έρευνα στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστωτικές κάρτες του θύματος και ρούχα που αγοράστηκαν με αυτές. Οι έρευνες συνεχίζονται για την σύλληψη και των άλλων δραστών που βρίσκονται στη Βουλγαρία.


Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Αλλοδαπός Την απείλησε γυναίκα με μαχαίρι και της έκλεψε την τσάντα



Με την απειλή μαχαιριού ένας αλλοδαπός έκλεψε χθες το βράδυ στις 9 την τσάντα μιας γυναίκας.

Το θύμα βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Κουμουνδούρου, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης την πλησίασε και προέταξε το μαχαίρι. Η γυναίκα, φοβούμενη για τη ζωή της, τον άφησε να αρπάξει την τσάντα της, χωρίς να αντιδράσει.

Ο αλλοδαπός διέφυγε πεζός και αναζητείται.

Στην εντατική 87χρονη μετά από βιασμό Πακιστανού λαθρομετανάστη!


Ανικανε Χρυσοχοιδη, οι λαθρομετανάστες σκοτώνουν και βιάζουν.. και εσύ συνεχίζεις το ξεπούλημα της κοινωνίας.


Μια κτηνώδης πράξη εις βάρος μιας ηλικιωμένης γυναίκας συγκλονίζει από προχθές τους κατοίκους του Μενιδίου!

Ενα ανθρωπόμορφο αλλοδαπό τέρας εισέβαλε στο σπίτι της 87χρονης και τη βίασε!


Το απεχθές περιστατικό μάλιστα δεν συνέβη τη νύχτα, αλλά το πρωί του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 09.55. Η άτυχη γερόντισσα έπινε αμέριμνη τον καφέ της σε μια γειτόνισσά της. Αν και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ωστόσο έμενε μόνη της στη μικρή μονοκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Αγίων Σαράντα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους που τη γνωρίζουν, η άτυχη γυναίκα γέρασε έχοντας συντροφιά τη μοναξιά της, αφού τον άντρα της τον έχασε πριν από πολλά χρόνια, όταν ήταν ακόμη νέα.

Πολλές φορές λοιπόν η 87χρονη γυναίκα επισκεπτόταν τους γείτονές της. Φαίνεται ότι ο δράστης του βιασμού -είναι πιθανότατα Πακιστανός- είχε παρακολουθήσει με ιδιαίτερη προσοχή κάθε της κίνηση, αφού βρήκε ευκαιρία να εισβάλει στο σπίτι της όταν εκείνη είχε φύγει. Ο βιαστής είχε οργανώσει πολύ καλά το νοσηρό σχέδιό του. Προκειμένου να μη γίνει αντιληπτός δεν παραβίασε την κεντρική είσοδο του σπιτιού (όπου υπήρχε και κλειδαριά ασφαλείας), αλλά έσπασε το τζάμι του παραθύρου που βρίσκεται στην πίσω πλευρά του σπιτιού.

Οταν η ηλικιωμένη επέστρεψε και μπήκε στην κουζίνα της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό φαγητό, ένιωσε το άγγιγμα του τρόμου από τον βιαστή της, που είχε στήσει καρτέρι μέσα στο σπίτι της. Οπως είναι λογικό, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να αμυνθεί, ενώ όταν προσπάθησε να φωνάξει, το ανθρωπόμορφο τέρας την απείλησε πως θα τη σκότωνε. Στη συνέχεια τη φίμωσε, την έδεσε και πραγματοποίησε το αρρωστημένο σχέδιό του βιάζοντάς την στο σώμα και την ψυχή. Επειτα ξεκλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και έφυγε ανενόχλητος, αφού κανείς από τους περιοίκους δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 87χρονη, σε άθλια κατάσταση, κατάφερε να λυθεί και να πιάσει το ακουστικό του τηλεφώνου. Με όση δύναμη της είχε απομείνει κάλεσε την γειτόνισσά της και με λυγμούς τής ψέλλισε: «Με βίασε, με βίασε, έλα γρήγορα!»

«Μου τηλεφώνησε κι έτρεξα αμέσως» λέει η γειτόνισσα του θύματος κυρία Αρχοντούλα και προσθέτει: «Τη βρήκα σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούσε να μιλήσει. Ειδοποιήσαμε ασθενοφόρο, καθώς και τα παιδιά της. Τώρα βρίσκεται στην Εντατική. Ηταν πολύ οδυνηρό αυτό που της συνέβη, καλύτερα να πέθαινε, παρά να πάθαινε αυτό που έπαθε» λέει χαρακτηριστικά η γειτόνισσά της και καταλήγει με κραυγή απόγνωσης: «Αισθανόμαστε ανοχύρωτοι. Φοβόμαστε!»

Την ίδια ανησυχία εκφράζει και ένας άλλος γείτονας της 87χρονης, ο Αλέξανδρος Μαργώνης: «Καθημερινά βλέπουμε δεκάδες Πακιστανούς να κάνουν περατζάδα στην περιοχή μας. Μάλιστα μία φορά είχα εντοπίσει δύο από αυτούς να καραδοκούν έξω από το σπίτι μου. Γενικότερα έχουν συμβεί στην περιοχή πολλά περιστατικά βίας και εγκληματικότητας με αλλοδαπούς. Κι αυτή η κατάσταση, όπως είναι λογικό, μας τρομάζει».

Σεσημασμένος αλλοδαπός διαρρήκτης πιάστηκε επ’ αυτοφώρω



Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει πόρτα διαμερίσματος στην περιοχή Τούμπα της Θεσσαλονίκης.

Ο λόγος για έναν 30χρονο αλλοδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης από την 4η τακτική ανακρίτρια για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.


Τον διαρρήκτη είδε περίοικος, ο οποίος και ενημέρωσε την αστυνομία.

Σάββατο 6 Μαρτίου 2010

Κλοπή και απόπειρα βιασμού απο αλλοδαπούς


Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Παλαμηδίου και Δημοσθένους στον Κολωνό.


Η γυναίκα περπατούσε όταν της επιτέθηκαν τρεις αλλοδαποί, την ακινητοποίησαν και της πήραν την τσάντα. Στη συνέχεια προσπάθησαν να τη βιάσουν, αλλά η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της και οι δράστες φοβήθηκαν, την εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή.


Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Αλλοδαπός χτύπησε και λήστεψε αλλοδαπή ιερόδουλη



Στο νοσοκομείο διακομίστηκε τα ξημερώματα μία αλλοδαπή ιερόδουλη, μετά από επίθεση που δέχθηκε από ομοεθνή της «πελάτη».

Το περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα, κοντά σε σούπερ μάρκετ. Η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του αγνώστου, όταν εκείνος την χτύπησε, της άρπαξε την τσάντα που περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και προσωπικά της αντικείμενα, και την εγκατέλειψε αβοήθητη.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διερευνά την υπόθεση.

Συνελήφθησαν οι ληστές βενζινάδικου .. ΑΛΒΑΝΟΙ και αυτοι.



Για λίγο μόνο κράτησε η… χαρά των δύο αλβανών ληστών, που στις 21:45 χθες «χτύπησαν» πρατήριο υγρών καυσίμων στην Πύλο Μεσσηνίας.

Οι δράστες εισέβαλαν στο βενζινάδικο, αιφνιδίασαν τον ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλων άρπαξαν 3.500 ευρώ από το ταμείο και διέφυγαν.

Μετά από αναζητήσεις, ωστόσο, οι δύο νεαροί, υπήκοοι Αλβανίας, συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή.

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

«Βόλτες» με όπλα και ναρκωτικά για ζευγάρι αλλοδαπών



Ζευγάρι αλλοδαπών έκρυβε όπλα και ναρκωτικά μέσα στο αυτοκίνητό του. Αστυνομικοί σταμάτησαν το ύποπτο όχημα για έλεγχο στη συμβολή των οδών Αγ. Φανουρίου και Σταμ. Δαμασκού, στις Αχαρνές, στις 22:30 χθες.

Σε έλεγχο που έκαναν στο αυτοκίνητο, εντόπισαν κρυμμένα δύο πιστόλια των 9mm με γεμιστήρα και φυσίγγια, 28 γραμμάρια ινδικής κάνναβης και εννέα κινητά τηλέφωνα.

Οι επιβάτες του οχήματος, ένας 50χρονος και η 36χρονη σύντροφός του, συνελήφθησαν και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοφορία και κατοχή ναρκωτικών.

Στο μεταξύ, η προανάκριση συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν οι συλληφθέντες εμπλέκονται και σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.