Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθησαν Παλαιστίνιοι διαρρήκτες αυτοκινήτων



Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν χθες δύο Παλαιστίνιοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να διαρρήξουν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο επί της οδού Ερνεστρώλε, στα Υψηλά Αλώνια, της Πάτρας.

Η δράση τους έγινε αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη και να συλληφθούν λίγα τετράγωνα παρακάτω.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι λίγες ώρες νωρίτερα οι δύο αλλοδαποί είχαν διαρρήξει καφετέρια στην οδό Αγίου Ανδρέου, από την οποία αφαίρεσαν 15 μπουκάλια με ουίσκι και μικρό χρηματικό ποσό.

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού για τη δολοφονία ηλικιωμένου στο Κιλκίς



Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΕ ΜΠΛΟΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ο 40χρονος Σκοπιανός ήταν κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία 81χρονου αγρότη, τον περασμένο Ιούλιο, σε χωριό της Ξάνθης και συνελήφθη σε μπλόκο αστυνομικών, στην αγροτική περιοχή Μεταμόρφωση του νομού Κιλκίς...



Σε βάρος του Σκοπιανού, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, αφού κατηγορείται ότι χτύπησε με τσεκούρι τον άτυχο ηλικιωμένο, λόγω οικονομικών διαφορών.

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Σύλληψη Αλβανού στη Θεσσαλονίκη για εμπόριο ναρκωτικών



Με δύο δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους ενός κιλού και 21 γραμμαρίων, στην κατοχή του συνελήφθη 32χρονος Αλβανός, στη Θεσσαλονίκη. Σε σωματική έρευνα, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν στην κατοχή του και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση , ο συλληφθείς ήταν δραπέτης του Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών από τις 6 Ιανουαρίου, οπότε όφειλε να επιστρέψει μετά από ειδική άδεια 9 ημερών που του είχε χορηγηθεί.

Οπλοστάσιο είχαν οι ΑΛΒΑΝΟΙ ληστές στην Ελευσίνα



ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ , ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

Ολόκληρο οπλοστάσιο είχαν στην κατοχή τους οι δύο από τους τέσσερις αλβανούς δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη για τη ληστεία σε εταιρεία φορτοεκφορτώσεων στην Ελευσίνα.

Οι δύο Αλβανοί κατείχαν δύο χειροβομβίδες ανατολικής προελεύσεως, ένα καλάσνικοφ με γεμιστήρα με 29 φυσίγγια, ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA με γεμιστήρα με 4 φυσίγγια, 16 κάλυκες και 13 φυσίγγια.

Επίσης, είχαν στην κατοχή τους ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, δύο γεμιστήρες πιστολιών με 14 και 15 φυσίγγια αντίστοιχα, δύο κινητά τηλέφωνα, δύο ζευγάρια μαύρα γάντια, μία μαύρη κουκούλα full – face, ενώ κατασχέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν.

Ο ένας εκ των συλληφθέντων, ο 25χρονος, είναι παλιός γνώριμος της αστυνομίας, αφού έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών και εις βάρος του έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για σύσταση συμμορίας, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές και οπλοκατοχή.

Μαζί του συνελήφθη και ένας 30χρονος, ενώ αναζητούνται οι δύο συνεργοί τους που κατάφεραν να διαφύγουν.

Διαβάστε επίσης:

Ληστεία μετά... σύλληψης στην Ελευσίνα

Τους χρωστούσε και τον σκότωσαν


Τα πρόσωπα που κρύβονταν πίσω από τη δολοφονία 22χρονου από το Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε εντοπιστεί στις 25/1 στο άλσος «Αντ. Τρίτσης» στο Ίλιον, εντόπισε η αστυνομία.

Δράστες είναι τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας 26, 45, 40 και 42 ετών, εκ των οποίων δύο συνελήφθησαν στην Αθήνα και δύο εντοπίσθηκαν στη Μανωλάδα Ηλείας.

Οι αλλοδαποί ομολόγησαν την πράξη τους, ενώ κίνητρο της δολοφονίας ήταν η οικονομική διαφορά μεταξύ ενός εκ των δραστών και του θύματος.

Όπως είπαν, τον οδήγησαν στο άλσος, του επιτέθηκαν, του τύλιξαν το λαιμό με ένα κασκόλ και τον έπνιξαν. Στη συνέχεια, όλοι μαζί, τον μετέφεραν στο σημείο όπου βρέθηκε και τον σκέπασαν με χόρτα για να τον κρύψουν, αφού του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τα ατομικά του έγγραφα, για να αποκρύψουν την ταυτότητά του.

Οι δράστες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Συνελήφθη αλλοδαπός τσαντάκιας στο κέντρο της Αθήνας



Αποπειράθηκε να κλέψει την τσάντα γυναίκας οδηγού, ωστόσο έπεσε στα… χέρια της αστυνομίας. Ο λόγος για έναν Παλαιστίνιο, ο οποίος συνελήφθη, και τον ομοεθνή συνεργό του, που διέφυγε.

Οι δράστες προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα γυναίκας, η οποία βρισκόταν μέσα στο όχημά της στη διασταύρωση των οδών Μενάνδρου και Σοφοκλέους.

Ωστόσο, έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς, ενώ τυχαία από το σημείο περνούσε και περιπολικό της Άμεσης Δράσης.

Ο αλλοδαπός θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθεί για την πράξη του.

Αλβανός πήρε άδεια και δεν γύρισε ποτέ


Την πενθήμερη άδεια που εδικαιούτο πήρε ένας 38χρονος Αλβανός κρατούμενος στις δικαστικές φυλακές Δομοκού, ωστόσο δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο 38χρονος αλλοδαπός βγήκε στις 19 του μήνα και χθες έπρεπε να επιστρέψει, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Ο δραπέτης, ο οποίος αναζητείται, εξέτιε ποινή κάθειρξης 10 ετών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ, για εμπορία ναρκωτικών ουσιών...!!!

Επ' αυτοφώρω σύλληψη για αλλοδαπούς κακοποιούς


Με τη μέθοδο του ριφιφί επιχείρησαν να κλέψουν ένα κοσμηματοπωλείο τρεις κακοποιοί, δύο Έλληνες 40 και 38 ετών και ένας 38χρονος Αλβανός, ωστόσο έπεσαν στα… χέρια της αστυνομίας.

Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν στις 3:30 τα ξημερώματα επ’ αυτοφώρω στη Λεωφόρο Στρατού 33, στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο αλλοδαπός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Στην κατοχή των δραστών και σε έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 μαχαίρι, 1 φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, 7 φορητοί ασύρματοι, 3 αλεξίσφαιρα γιλέκα, 19 κινητά τηλέφωνα και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Και σε ληστεία στο Αργοστόλι εμπλέκεται ο Αλφρέντο Μπονάνο


Ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας, που έγινε στο υποκατάστημα της Τράπεζας Κύπρου στο κέντρο του Αργοστολίου, στις 6 Ιουλίου, είναι ο Ιταλός αναρχικός Αλφρέντο Μπονάνο, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Άμφισσας.

Όπως προέκυψε από μαρτυρίες, αλλά και ανάλυση των βίντεο που είχε στη διάθεσή της η αστυνομία, ο Μπονάνο ήταν ο ληστής που εισέβαλε στην τράπεζα με ψεύτικο μούσι και περούκα και με την απειλή όπλου «σήκωσε» από τα ταμεία 26.000 ευρώ.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο συνεργός του Ιταλού, με τον οποίο διέπραξε τη ληστεία στην τράπεζα Πειραιώς στα Τρίκαλα, με λεία 46.900 ευρώ, τον Οκτώβριο του 2009.

Το «δίδυμο» συνελήφθη το ίδιο απόγευμα στην Καλαμπάκα.

Την υπόθεση είχε αναλάβει και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, αφού ο Α. Μπονάνο είναι πασίγνωστος αναρχικός, πολυγραφότατος συγγραφέας και θεωρητικός του ακτιβισμού εναντίον του κράτους και της εξουσίας, ενώ ο δεύτερος συλληφθείς -ο Χρήστος Στρατηγόπουλος, 46 ετών- είναι γνωστή προσωπικότητα του αντεξουσιαστικού χώρου με πλούσια δραστηριότητα.

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Άγρια συμπλοκή λαθρομεταναστών με δολοφονία στη Νέα Μανωλάδα


Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας. Στις 22:30 χθες, πέντε άτομα επιτέθηκαν κατά ομοεθνή τους, έξω από μπαρ της περιοχής, χτυπώντας τον με σιδηρολοστό σε διάφορα σημεία του σώματός του, με αποτέλεσμα ο άτυχος Ταλέβ Αβού να εκπνεύσει επί τόπου.

Αστυνομικοί συνέλαβαν ένα άτομο, ενώ αναζητούν τους τέσσερις συνεργούς του. Σύμφωνα με την αστυνομική διεύθυνση Ηλείας, κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ των εμπλεκομένων.

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΑΝ 26ΧΡΟΝΗ! 2ος ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ! ΤΑ ΜΜΕ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟΥΣ 2 ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΩΣ ΕΝΑΝ!!!




ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!

ΤΑ ΜΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΣΕ ΕΝΑΝ!!!

ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

ΕΧΘΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΣΜΗΝΗΣ (ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ) ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ (κλικ εδώ) ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ.

ΧΘΕΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑ ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΣΜΗΝΗΣ.

ΛΑΘΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΝΕΑΡΗ ΒΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ.

ΑΥΤΗ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΔΩΜΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ!!!! ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΟΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ! ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΕΧΘΕΣ

Ώρες τρόμου έζησε μια γυναίκα χθες, λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, ενώ βρισκόταν επί της οδού Ισμήνης 10 στο Περιστέρι.Ένας Πακιστανός με τη χρήση βίας την ακινητοποίησε και τη μετέφερε σε δώμα, όπου διαμένει με έτερο ομοεθνή του. Οι δύο αλλοδαποί, αφού ενήργησαν σε βάρος της ασελγείς πράξεις, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.(πηγή, πηγή)

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Εφιαλτικές στιγμές κατήγγειλε ότι πέρασε μια 26χρονη κοπέλα από την επαρχία που ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφτεί φίλη της στο Περιστέρι. Ο ένας από τους δράστες -όπως ισχυρίζεται η κοπέλα- την άρπαξε από στάση λεωφορείου και την οδήγησε στο διαμέρισμά του, όπου μαζί με τον συγκάτοικό του τη λήστεψαν και τη βίασαν.

Ο εφιάλτης της 26χρονης κοπέλας, που μένει μόνιμα στον Ωρχομενό Βοιωτίας, ξεκίνησε λίγο πριν από τις έντεκα προχθές το βράδυ, ενώ βρισκόταν σε στάση λεωφορείου επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου. Ξαφνικά, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, την πλησίασε ένας μεσήλικος άντρας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ήταν μόνη στη στάση, την άρπαξε και απειλώντας την πως εάν δεν έκανε ό,τι της έλεγε θα της έκανε κακό, την οδήγησε σε δώμα που βρίσκεται σε ταράτσα μονοκατοικίας στο Περιστέρι, μόλις δεκαπέντε μέτρα μακρύτερα από τη στάση. Εκεί αρχικά τής άρπαξε τα 180 ευρώ που είχε πάνω της και στη συνέχεια τη βίασαν τόσο ο ίδιος όσο και ο 22χρονος συγκάτοικός του. Παρά τη δεινή της θέση, βρήκε, όπως διηγιόταν αργότερα, το κουράγιο να αντιδράσει, να ξεφύγει από τα χέρια των βιαστών της και να βγει στο δρόμο, όπου άρχισε να ζητάει βοήθεια.

Γειτόνισσα διπλανής μονοκατοικίας την άκουσε να τρέχει στη σκάλα για να ξεφύγει από τους βιαστές της. «Η σκάλα από το δώμα ακουμπά στο τοίχο μου. Ακουσα την κοπέλα να τρέχει, όπως άκουσα και νωρίτερα διάφορους θορύβους, κατάλαβα λοιπόν ότι κάτι συνέβαινε» μας λέει η κ. Ελένη, η γυναίκα που τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση, και προσθέτει: «Είδα την κοπέλα να χτυπά σε διπλανή πόρτα και να φωνάζει “βοήθεια, με βίασαν”. Μέχρι να έρθει η αστυνομία μού είπε ότι ήρθε από το χωριό της να επισκεφτεί μια φίλη της, αλλά έχασε το λεωφορείο. Ενώ λοιπόν περίμενε το επόμενο, της επιτέθηκαν οι δύο Πακιστανοί που ήρθαν πέρσι μετά της Παναγιάς, τον Αύγουστο. Δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν, έφευγαν όμως κάθε πρωί και γύριζαν το απόγευμα».
Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε την περιπέτειά της. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί πήγαν στο δώμα και συνέλαβαν τους δύο Πακιστανούς, οι οποίοι αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ληστείας και του βιασμού.

ΜΑΝΟΣ ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ
πηγή

2 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ 2 ΣΕ ΕΝΑΝ

ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ

(θα κάνουμε έρευνα και γι αυτό τ0 περιστατικό)

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

Διπλό έγκλημα στη Βοιωτία με θύματα 80χρονη Ελληνίδα και 52χρονη Γεωργιανή. Βασικός ύποπτος είναι ένα άνδρας πακιστανικής καταγωγής..



Η ληστεία είναι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας το κίνητρο της στυγερής διπλής δολοφονίας με θύματα 80χρονη Ελληνίδα και την 52χρονη αλλοδαπή Γεωργιανή οικιακή βοηθό της, που αποκαλύφθηκε χθες το απόγευμα, στο χωριό Πλατανάκι της Βοιωτίας.

Η 80χρονη η οποία είχε και προβλήματα υγείας βρέθηκε στραγγαλισμένη με σχοινί, το οποίο ήταν κοντά της στο κρεβάτι της, ενώ η αλλοδαπή οικιακή βοηθός βρέθηκε κατακρεουργημένη, με πολλά τραύματα στο πρόσωπο και στο σώμα της πιθανότατα από μαχαίρι, στο υπόγειο του σπιτιού.

Το διπλό έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ο γιος της ηλικιωμένης γυναίκας που μένει στη Θήβα, ειδοποίησε ένα γείτονα να κοιτάξει στο σπίτι της μητέρας του, επειδή της τηλεφωνούσε και δεν απαντούσε κανείς.

Ο γείτονας χτύπησε την πόρτα αλλά δεν απάντησε κανείς και γι'αυτό έψαξε πρώτα στο υπόγειο όπου βρήκε δολοφονημένη την 52χρονη οικιακή βοηθό και στη συνέχεια, ειδοποίησε την αστυνομία.

Η εκδοχή της ληστείας εξετάζεται ως πιθανότερη, επειδή σύμφωνα με μαρτυρίες των οικείων της 80χρονης από το σπίτι λείπουν περίπου 2.000 ευρώ.

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ηλικιωμένης και της οικιακής βοηθού της είναι ένα άνδρας πακιστανικής καταγωγής, ο οποίος διέμενε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή, αλλά μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Νεκρός μετά από καυγά με ομοεθνείς του, αλλοδαπός εργάτης στην Ηλεία


Σκοτωνονται μεταξύ τους τα αλλοδαπα ζώα



Νεκρός από τα χτυπήματα των ομοεθνών του βρέθηκε προχθές το βράδυ σε κεντρικό σημείο της Νέας Μανωλάδας Ηλείας ένας νεαρός αλλοδαπός εργάτης από το Μπαγκλαντές...


Ο αλλοδαπός λίγη ώρα πριν – σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων - συνεπλάκη σε καυγά με άλλους πέντε ομοεθνείς του για χρηματικές διαφορές. Από την αστυνομία συνελήφθη ένα άτομο ενώ αναζητούνται τέσσερις ακόμη αλλοδαποί που κατηγορούνται ως συνεργοί στη δολοφονία.

Κάτοικοι της περιοχής κατήγγειλαν ότι οι καυγάδες μεταξύ των μεταναστών είναι καθημερινό φαινόμενο και έκαναν λόγο για κυκλώματα μαστροπών και εμπόρων ναρκωτικών που δρουν ανενόχλητοι στην περιοχή εκμεταλλευόμενοι τους αλλοδαπούς.


Λιβανέζος είχε μετατρέψει το περίπτερο σε Κέντρο διακίνησης χασίς



Σε κέντρο διακίνησης χασίς είχε μετατρέψει το περίπτερο που διατηρούσε σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας ένας 42χρονος Λιβανέζος.


Με την αξιοποίηση πληροφοριών, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, εντόπισαν τον 42χρονο, τον συνέλαβαν και έκαναν έρευνα στο περίπτερο.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία κιλά κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας τα οποία προόριζε να διακινήσει σε «πελάτες» του.

ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΒΙΑΣΑΝ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ



Σχετικά με την ανάρτησή μας εδώ


μόλις είχαμε την πληροφόρηση ότι η γυναίκα είναι ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ κάτι που δεν αναφέρθηκε στο αστυνομικό δελτίο και αύριο θα έχουμε νεότερα από επιτόπια έρευνα και γείτονες που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ το θύμα.


Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Αλλοδαποί επιτέθηκαν με... πριόνι σε ιδιοκτήτη πρατηρίου βενζίνης στην Κανελλοπούλου



ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ

Τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της κλοπής αντιμετωπίζουν τέσσερις αλλοδαποί που συνελήφθησαν ύστερα απο επεισόδιο που προκάλεσαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Κανελλοπούλου, στην Πάτρα.

Οι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ξύλινες παλέτες απο το πρατήριο υγρών καυσίμων, έγιναν όμως αντιληπτοί απο τον ιδιοκτήτη του πρατηρίου ο οποίος αντέδρασε και προσπάθησε να τους αποτρέψει. Τότε εκείνοι του επιτέθηκαν με πριόνι που είχαν μαζί τους. Όπως αναφέρουν πρατηριούχοι αλλά και άλλοι επιχειρηματίες της οδού Κανελλοπούλου το τελευταίο διάστημα οι κλοπές είναι καθημερινό φαινόμενο στην περιοχή.

Αλλοδαποί βίασαν γυναίκα στο Περιστέρι



Ώρες τρόμου έζησε μια γυναίκα χθες, λίγο μετά τις 12 τη νύχτα, ενώ βρισκόταν επί της οδού Ισμήνης 10 στο Περιστέρι.

Ένας Πακιστανός με τη χρήση βίας την ακινητοποίησε και τη μετέφερε σε δώμα, όπου διαμένει με έτερο ομοεθνή του. Οι δύο αλλοδαποί, αφού ενήργησαν σε βάρος της ασελγείς πράξεις, της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ.

Στη συνέχεια διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

Στη… φάκα αλλοδαποί κακοποιοί που έκλεψαν ταξιτζή



Αλλοδαποί επιβιβάστηκαν σε ταξί προσποιούμενοι τους πελάτες, όμως στη συνέχεια απείλησαν τον οδηγό με όπλο και του αφαίρεσαν το ποσό των 100 ευρώ. Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν και διέφυγαν.

Ο οδηγός του ταξί ειδοποίησε την αστυνομία, η κινητοποίηση της οποίας ήταν άμεση. Αποτέλεσμα ήταν στις 5 περίπου τα ξημερώματα να συλληφθούν οι τρεις κακοποιοί, στο Νέο Ηράκλειο, στη συμβολή των οδών Αντύπα και Παπαϊωάννου.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε 1 πιστόλι REPLICA.

Οι δράστες σήμερα θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα για να απολογηθούν για την πράξη τους.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Ληστές - πιθανοτατα αλλοδαποί - σκότωσαν ηλικιωμένο στη Βέροια



Αδίστακτοι ήταν οι - πιθανότατα αλλοδαποί - κακοποιοί, οι οποίοι εισήλθαν στις 2 περίπου τα ξημερώματα σε μονοκατοικία, επί της οδού Κυριωτίσσης 2, στη Βέροια.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες οι ληστές σκότωσαν τον ηλικιωμένο άνδρα, ετών 87, μπροστά στα μάτια της 81χρονης συζύγου του, στη συνέχεια έδεσαν και φίμωσαν την ίδια και πήραν 100 ευρώ που βρήκαν πρόχειρα, σύμφωνα με δήλωσή της. Κατόπιν οι δράστες εξαφανίστηκαν.

Η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία βρήκε το θύμα πεσμένο στο δάπεδο του υπνοδωματίου του.Οι έρευνες συνεχίζονται.

Συνελήφθη αλλοδαπός κακοποιός



Στη… φάκα της αστυνομίας έπεσε ένας Νιγηριανός κακοποιός χθες το απόγευμα.

Ο δράστης μαζί με δύο συνεργούς του, οι οποίοι διαφεύγουν της σύλληψης, λίγο νωρίτερα είχαν εισβάλει σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Δροσοπούλου και με την απειλή μαχαιριού είχαν αφαιρέσει από τον αλλοδαπό ιδιοκτήτη του το ποσόν των 500 ευρώ.

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθη ο διαρρήκτης των καφενείων.. ΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ..



Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη… τρεις και τον «τσακώσανε».

Ο λόγος για έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος «χτυπούσε» συνήθως καφενεία που βρίσκονται στην περιοχή του Αργοστολίου, Κεφαλονιάς.

Μετά από δύο επιτυχημένες ληστείες σε καφενεία, από τα οποία είχε αρπάξει περίπου 100 ευρώ σε κέρματα, ένα υπολογιστή, τελικά έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας, κατά την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει κατάστημα της περιοχής.

Σε βάρος συλληφθέντα, ο οποίος πρόσφατα είχε απελαθεί από την Ελλάδα, σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

αυτη ειναι η συνεισφορά των λαθρομεταναστών και λοιπών αλλοδαπών στην χώρα και την οικονομία μας..

Επίθεση αλλοδαπών σε πεζό με λεία 200 ευρώ


Με την απειλή μαχαιριού 3 κακοποιοί( πιθανότατα αλλοδαποί όπως ανέφερε το θύμα λόγο της προφοράς τους ) λήστεψαν τα ξημερώματα στις 3 έναν άνδρα, ενώ αυτός βάδιζε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας 100.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τον άνδρα, ο οποίος φοβούμενος για τη ζωή του υπάκουσε στις εντολές τους και τους παρέδωσε τα 200 ευρώ που είχε πάνω του.

Στη συνέχεια οι κακοποιοί τον άφησαν ελεύθερο και άρχισαν να τρέχουν.

Αλλοδαποί τραυμάτισαν ηλικιωμένη για να την κλέψουν



Η Θεσσαλονίκη αποδεικνύει πως βιώνει τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας των τελευταίων ετών, με πρωταγωνιστες κατα κύριο λόγο τους αλλοδαπούς, μετρώντας συμβάντα ακόμα και στις περιοχές που θεωρούνταν "φρούρια".

Δύο αλλοδαποί δράστες χτύπησαν στο κεφάλι 78χρονη, καθώς επέστρεφε στην οικία της στην περιοχή Ανάληψη της συμπρωτεύουσας. Μέσα σε λίγα λεπτά, απέσπασαν τα χρήματα που έφερε πάνω της η άτυχη γυναίκα και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

"34 χρόνια στο αλλοδαπό λαθρομετανάστη βιαστή 72χρονης."


Εκτός αν του δώσουν και αυτουνού καμία άδεια και την κοπανήσει...



"34 χρόνια στο αλλοδαπό λαθρομετανάστη βιαστή 72χρονης ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ 72ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΡΙ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Ποινή 34 χρόνων στον Ιρακινό βιαστή της 72χρονης
Ένοχοι και οι δυο συνεργοί του
Ποινές και για τον εμπρησμό στην Καλλιθέα-Αθώος ο Ρεθυμνιώτης για την υπόθεση


Ομόφωνα ένοχοι κηρύχτηκαν χθες το απόγευμα από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων και οι τρείς κατηγορούμενοι αλλοδαποί που σύμφωνα με το κατηγορητήριο βίασαν και λήστεψαν την 72χρονη γυναίκα από το Βυζάρι Αμαρίου πριν ένα χρόνο, διέπραξαν ζωοκλοπές στην ίδια περιοχή αλλά και πυρπόλησαν ένα κατάστημα στην Καλλιθέα Ρεθύμνου.

Ύστερα από ακροαματική διαδικασία τεσσάρων ημερών, το Δικαστήριο «μοίρασε» στους τρείς αυστηρές ποινές χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό σε κανέναν τους για καμία από τις πράξεις τους. Οι δυο απ' τους κατηγορούμενους, απαλλάχτηκαν μόνο από την κατηγορία της πρόκλησης έκρηξης καθώς η πράξη του εμπρησμού «συμπαρέσυρε» το συγκεκριμένο αδίκημα. 3-poini.jpg

Το δικαστήριο, απάλλαξε από την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας για την πράξη του εμπρησμού τον 60χρονο Ρεθυμνιώτη που καθόταν στο εδώλιο αφού σύμφωνα με την απόφαση δεν υπήρχαν εις βάρος του αποδεικτικά στοιχεία.

Καταδικαστική ήταν η εισαγγελική πρόταση για τους τρείς κατηγορούμενους, για όλες τις κατηγορίες όπως αυτές αναφέρονται στο βούλευμα ενώ αθωωτική ήταν η πρόταση για τον Ρεθυμνιώτη. Δικαστές και ένορκοι ταυτίστηκαν με την πρόταση και οι ποινές για τους ενόχους επιμερίστηκαν ως εξής:

* Στον 27χρονο Ιρακινό, που είναι ο άνθρωπος ο οποίος βίασε και χτύπησε την ηλικιωμένη γυναίκα αλλά και με τους δυο άλλους συνεργούς του την λήστεψαν: Ποινή 18 ετών για τον βιασμό, 15 ετών για τη ληστεία, 8 ετών για την πράξη της ζωοκλοπής και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ, 9 ετών για τον εμπρησμό και 6 μηνών για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών στην ηλικιωμένη. Αθώος κρίθηκε σε σχέση με την κατηγορία για την έκρηξη. Το σύνολο της ποινής του παραπάνω, είναι τελικά 34 έτη κάθειρξη από τα οποία τα 25 εκτιτέα.

*Στον 37χρονο Τυνήσιο: Ποινή 15 ετών για την ληστεία και 5 ετών για την πράξη της ζωοκλοπής. Ο συγκεκριμένος δεν συμμετείχε στον εμπρησμό. Σύνολο ποινής για τον κατηγορούμενο, κάθειρξη 17 ετών.

* Στον 38χρονο Σύριο: Ποινή 5 ετών για ληστεία ως απλός συνεργός, 8 ετών για ζωοκλοπή και 9 ετών για τον εμπρησμό. Αθώος κρίθηκε και αυτός για την κατηγορία της έκρηξης. Σύνολο ποινής για τον 38χρονο, κάθειρξη 16 ετών.

Να σημειωθεί ότι σε σχέση με την πράξη του εμπρησμού, τα 9 χρόνια ποινής στους δυο κατηγορούμενους επιβλήθηκαν κατά πλειοψηφία των ενόρκων καθώς η άποψη των δικαστών ήταν είναι ποινή 12 ετών.

Το δικαστήριο αποφάσισε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη η έφεση των κατηγορουμένων που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να παραμένουν στις φυλακές όπου και μέχρι σήμερα εκρατούντο. Επίσης, η απόφαση περιλαμβάνει την απέλαση και των τριών δραστών αμέσως μετά την έκτιση των ποινών τους.

Ο 60χρονος Ρεθυμνιώτης, τον οποίο είχε κατονομάσει στην προανάκριση ο 38χρονος Σύριος ως τον άνθρωπο που τον πλήρωσε προκειμένου να βρει συνεργούς και να κάψει το κατάστημα-μπαρ στην Καλλιθέα, όμως στην ανακρίτρια είχε ανακαλέσει την κατάθεση του, κρίθηκε ομόφωνα αθώος. «Σύμφωνα με το δικαστήριο, η μαρτυρία συγκατηγορουμένου για την ίδια υπόθεση δεν μπορεί να οδηγήσει μόνη της σε ενοχή και δεν αποδείχτηκε κανένα άλλο στοιχείο ενοχής για τον κατηγορούμενο στη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας», μας δήλωσε ο συνήγορος του 60χρονου Αντώνης Βουλγαράκης.

Ικανοποιημένη δηλώνει η οικογένεια της ηλικιωμένης

Ηθικά ικανοποιημένη από την δικαστική απόφαση και την αυστηρή τιμωρία των δραστών, δήλωσε η οικογένεια της 72χρονης ηλικιωμένης που έζησε έναν εφιάλτη το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου 2009 και ακόμα μέχρι σήμερα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ.

«Ασφαλώς και υπάρχει ηθική ικανοποίηση από την πλευρά γενικά της οικογένειας μου, και όχι μόνο από μένα, από την απόφαση που εξέδωσε το δικαστήριο. Έπρεπε οι δράστες να τιμωρηθούν παραδειγματικά», τόνισε ο γιός της παθούσας. Ο ίδιος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δικηγόρο Ηρακλείου Κώστα Σταματάκη που ανέλαβε την υπόθεση για την οικογένεια και μάλιστα αφιλοκερδώς, ύστερα από δική του επιθυμία, όπως μας είπε. Ο γιός της παθούσας όμως, απευθύνει και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του δικηγορικού Συλλόγου Ρεθύμνου τα οποία, αν και τους ζητήθηκε από τους κατηγορούμενους, αρνήθηκαν να αναλάβουν την υπεράσπιση τους.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Συνέλαβαν 2 Αλβανούς που 'χαν πάνω τους τις βάρδιες του Α.Τ. Καισαριανής...



Όλες οι βάρδιες των περιπολιών αλλά και των υπηρεσιών μέσα στο Τμήμα ήταν στις τσέπες των 2 Αλβανών.

Τους πιάσαν σαν υπόπτους διαρρήξεων και κλοπών στην περιοχή της Kαισαριανής. Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν να έχουν πάνω τους το σχεδιάγραμμα με τις βάρδιες του Τμήματος τους.

Οι άνθρωποι χτυπούσαν επιστημονικά, όταν έλειπε η Αστυνομία. Αλλά το θέμα είναι, ποιος τους έδωσε τις βάρδιες...


Μάχες αλβανών "μαθητών" σε Γυμνάσιο της Πρέβεζας

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ



Πρωτοφανείς ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν χθες στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο της Πρέβεζας, τα οποία στεγάζονται στα παλιά κτίρια του ΤΕΙ.

Μαθητές Αλβανικής καταγωγής μετέτρεψαν τους χώρους σε αρένα και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα...


Όλα ξεκίνησαν ξαφνικά το πρωί, λίγη ώρα μετά το χτύπημα του κουδουνιού. Αλβανικής καταγωγής μαθητές, άρχισαν να φιλονικούν μεταξύ τους. Χάρη στην επέμβαση των καθηγητών και άλλων μαθητών η κατάσταση έδειξε να ηρεμεί. Προς το μεσημέρι όμως και πριν τελειώσει η σχολική ημέρα, ο καβγάς άναψε και πάλι και πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Μέχρι και καδρόνια με πρόκες πήραν οι αλβανοί μαθητές και η μία ομάδα άρχισε να χτυπά βίαια την άλλη.

Από την αστυνομία έγιναν τέσσερις προσαγωγές μαθητών και σήμερα συνεδριάζει εκτάκτως ο Σύλλογος Καθηγητών προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση και να λάβει μέτρα. Άμεσα αναμένεται να συνεδριάζουν και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς μέλη τους είχαν εντοπίσει τα προβλήματα στην σχολική κοινότητα εδώ και καιρό, όμως κανένας δεν φρόντισε να κινητοποιηθεί πριν η κατάσταση οδηγηθεί στα άκρα.

Αλλοδαποί γρονθοκόπησαν γυναίκα για να την κλέψουν



Τρεις αλλοδαποί διέρρηξαν την οικία γυναίκας στον Ασπρόπυργο (στη διασταύρωση των οδών Σπάρτης και Υγείας), ενώ αυτή κοιμόταν.

Οι αδίστακτοι δράστες άρχισαν να γρονθοκοπούν τη γυναίκα και να την απειλούν με μαχαίρι και ψαλίδι, για να τους αποκαλύψει πού είχε τα χρήματά της.

Ανήμπορη να αντιδράσει, η άτυχη γυναίκα τούς υπέδειξε το σημείο που είχε κρύψει τις οικονομίες της και τα τιμαλφή της.

Οι κακοποιοί πήραν 400 ευρώ, χρυσαφικά και ένα κινητό και στη συνέχεια διέφυγαν.

Αλλοδαποί έκλεψαν περίπτερο στον Άγιο Παντελεήμονα



Με λεία 800 ευρώ έφυγαν δύο αλλοδαποί κακοποιοί από περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Σιώκου 3, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Οι δράστες πλησίασαν τον ανυποψίαστο ιδιοκτήτη χθες βράδυ, στις 11, και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού τον ακινητοποίησαν.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν από το ταμείο τις εισπράξεις, που ανέρχονται στο ποσό των 800 ευρώ.

Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Σύλληψη 24χρονου αλλοδαπού για εμπορία ναρκωτικών



Οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν 24χρονο αλλοδαπό στην περιοχή της Μενεμένης, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 940 γραμμάρια κοκαΐνης.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκαν εργαλεία για τη συσκευασία των ναρκωτικών.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Τι έχει βρει η έρευνα της αστυνομίας μέχρι στιγμής απο την έρευνα για τους αλβανούς δολοφόνους στο Βύρωνα


ΟΠΛΑ, ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Από την έρευνα που διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, με αφορμή τη χθεσινή σύλληψη στο Βύρωνα δύο επικίνδυνων αλβανών κακοποιών, προέκυψαν τα ακόλουθα:
















-






















Στην κατοχή του ενός βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA CZ 99.

- Στην κατοχή του άλλου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

δύο χειροβομβίδες,
ένα πιστόλι μάρκας ZASTAVA CZ 99 και
ένα πιστόλι μάρκας USP , το οποίο αφαιρέθηκε από Αστυνομικούς στο Μαρούσι την 15/02/2010.
- Στο κλεμμένο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δράστες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) πολεμικά τυφέκια KALASHNIKOV με γεμιστήρες πλήρεις με (30) φυσίγγια έκαστος και φυσίγγιο στη θαλάμη.

- Επίσης σε απόσταση 500 μέτρων περίπου, βρέθηκε και κατασχέθηκε το αυτοκίνητο (μάρκας PEUGEOT ) το οποίο χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους μετά τον αφοπλισμό των αστυνομικών στο Μαρούσι.

- Σε έρευνα που επακολούθησε στο κρησφύγετο των δύο κακοποιών, στην οδό Φλέμινγκ 86 – Βύρωνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

(4) πολεμικά τυφέκια KALASHNIKOV με γεμιστήρες πλήρεις με (30) φυσίγγια έκαστος και φυσίγγιο στη θαλάμη,
πέντε επιπλέον γεμιστήρες πλήρεις με (30) φυσίγγια έκαστος,
(1) δίκαννο κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη γεμάτο με δύο φυσίγγια,
(10) κιλά περίπου εκρηκτική ύλη ΤΝΤ με (22) ηλεκτρικούς πυροκροτητές και (5) κοινούς πυροκροτητές,
(8) μέτρα βραδύκαυστο φυτίλι,
μεταλλικοί συνδετήρες καλωδίων,
(25) χειροβομβίδες διαφόρων τύπων,
(345) φυσίγγια όπλου KALASHNIKOV ,
φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων,
(2) πομποδέκτες ενδοεπικοινωνίας,
(5) κουκούλες full - face ,
(3) βαριοπούλες,

διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία (σκύλες, πριόνια, σιδηροτροχοί κ.λ.π.),
κλειδιά αυτοκινήτων καθώς και άλλα αντικείμενα των οποίων ερευνάται η προέλευση.

- Οι δύο αδίστακτοι κακοποιοί ήταν κρατούμενοι στις φυλακές Λάρισας και στις φυλακές Γρεβενών αντίστοιχα για ληστείες.

- Ο πρώτος εξ’ αυτών ήταν δραπέτης φυλακών Λάρισας από 27-11-2009, (παραβιάζοντας 8 ήμερη άδεια), όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης (26) ετών και (10) μηνών για ληστείες.

- Ο δεύτερος εξ αυτών ήταν δραπέτης από τ o Αστυνομικό Τμήμα Θηβών, από την 23-11-2009, όπου είχε μεταχθεί από το Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών προκειμένου να εμφανισθεί ενώπιον του Ανακριτή Θηβών, χρησιμοποιώντας όπλο που είχε αποκρύψει συνεργός του, στις τουαλέτες του Τμήματος, με το οποίο αφού απείλησε τους Αστυνομικούς διέφυγε. Ο προαναφερόμενος είχε συλληφθεί την 21-11-2007 στη Θεσσαλονίκη και σε βάρος του είχε σχηματισθεί δικογραφία για (37) συνολικά ληστείες σε βάρος υποκαταστημάτων Τραπεζών και ΕΛ.ΤΑ. εκ των οποίων οι (14) στην περιοχή της Αττικής.

Από τη διενεργηθείσα αστυνομική έρευνα - προανάκριση προέκυψε η συμμετοχή τους στις ακόλουθες ληστείες:

Την 07-01-2010, στο λογιστήριο του εργοστασίου επεξεργασίας πορτοκαλιών με την επωνυμία « GEFRA », το οποίο βρίσκεται στο 6ο χλμ Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου – Άργους, όπου πυροβόλησαν και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους και στη συνέχεια διέφυγαν επιβιβαζόμενοι σε μοτοσικλέτα, η οποία ανευρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε κοντινή απόσταση.

Την 27-01-2010, στο επί της οδού Πατρών 83 στην Κόρινθο κατάστημα της EUROBANK όπου με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Ακολούθως, εξήλθαν του καταστήματος και προσπάθησαν να διαφύγουν με ΙΧΕ αυτοκίνητο κινούμενοι επί της Περιφερειακής Οδού Κορίνθου – Πατρών. Αστυνομικοί του Α.Τ. Κορίνθου ακολούθησαν το αυτοκίνητο και κατά την καταδίωξη που ακολούθησε, οι δράστες πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε ένα από τα περιπολικά οχήματα. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς, πλην όμως οι κατηγορούμενοι κατόρθωσαν να διαφύγουν.

Την 22-01-2010 στο υποκατάστημα της «ΕΘΝΙΚΗΣ» τράπεζας, που βρίσκεται επί της οδού Στρ. Ν. Ρόκκα 65 στη Μάνδρα, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό. Κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν στον αέρα με πολεμικό τυφέκιο πέντε ή έξι φορές για εκφοβισμό.

Την 12-02-2010, έθραυσαν με βαριοπούλα υαλοπίνακα του υποκαταστήματος της τράπεζας « EUROBANK », που βρίσκεται επί της Λ. Θηβών αρ.464 στο Ίλιον, εισήλθαν εντός, και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και από μία πελάτισσα.

Την 17-12-2009, στην φαρμακευτική εταιρεία με την επωνυμία « ALAPIS MEDICAL & DIAGNOSTICS Α.Ε», που βρίσκεται επί της οδού Ζαλόγγου 9 στον Άλιμο, όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Επίσης έχουν διαπράξει εννέα (9) ακόμη ληστείες σε βάρος Τραπεζών, μία (1) σε ΕΛ.ΤΑ., τρεις (3) ληστείες σε βάρος εταιρειών, καθώς και σωρεία κλοπών, αποκομίζοντας συνολικά ποσό που υπερβαίνει τις 220.000 €.

Η έρευνα συνεχίζεται.


ΜΠΡΑΒΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΦΕΡΤΕ ΚΙΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ. ΒΟΗΘΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.


Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Αλλοδαποί κρατούσαν “φυλακισμένο” ομοεθνή τους μέχρι να τους πληρώσει – Συνελήφθησαν τρία άτομα



Τρεις αλλοδαποί, ασιατικής καταγωγής, συνελήφθησαν στη δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς κρατούσαν “φυλακισμένο” ως όμηρο ομοεθνή τους, προκειμένου να τους πληρώσουν οι συγγενείς του ποσό που υποτίθεται ότι τους όφειλε.

Η “φυλακή” του άτυχου άνδρα ήταν ένα παράπηγμα, ενώ εξετάζεται και η εμπλοκή και άλλων ατόμων.




Βρέθηκε γιαφκα με οπλα στο σπιτι των δυο αλβανών φονιάδων του Βύρωνα


ΟΠΛΑ - ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ - ΣΦΑΙΡΕΣ

Γιάφκα οπλοστάσιο είχαν στην κατοχή τους οι δύο αλβανοί δράστες που έκλεψαν τα όπλα από τους δύο αστυνομικούς στο Μαρούσι και μακέλεψαν στο Βύρωνα.


Στο σπίτι τους βρέθηκαν 30 χειροβομβίδες, 4 καλάσνικοφ, 1 καραμπίνα, σφαίρες και μια βαριοπούλα.



Και οι δύο δράστες είναι δραπέτες των φυλακών Λάρισας, όπου εξέτιαν ποινές φυλάκισης για ληστείες και είχαν πάρει πενθήμερη άδεια ο ένας και οχταήμερη ο άλλος πριν από λίγους μήνες, αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ στη φυλακή.

Πρόκειται για τους δύο ληστές που πριν από ένα μήνα στην Κόρινθο "γάζωσαν" με καλάσνικοφ περιπολικό κατά τη διάρκεια καταδίωξης μετά από ληστεία σε τράπεζα, με αποτέλεσμα το αστυνομικό όχημα να αρπάξει φωτιά και οι δυο αστυνομικοί που επέβαιναν πρόλαβαν και απομακρύνθηκαν την τελευταία στιγμή.


Οι δράστες είχαν κάνει πάνω από 30 ληστείες...!

Επίσης βρέθηκε το όπλο που αφαίρεσαν χθες στο Μαρούσι καθώς και το μέσο διαφυγής τους (ενα ασημί Peugeot)


σχόλιο : ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ? ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ? ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ?


οι Αλβανοί με τις βαριοπούλες που ληστεύουν τράπεζες συνελήφθησαν ύστερα απο μάχη

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Νεκρός αλβανός πολίτης κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης στο Βύρωνα



Ένας 25χρονος αλβανικής καταγωγής έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε δύο ληστές και αστυνομικούς στον Βύρωνα, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Παλαιών Πατρών Γερμανού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληφορορίες, ο 25χρονος, ο οποίος εργάζεται ως βοηθός υδραυλικού, δέχθηκε τις σφαίρες την ώρα που πήγαινε σε μια παρακείμενη αποθήκη.

Οι δύο δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οι «ληστές με τις βαριοπούλες», πέταξαν και χειροβομβίδες κατά των αστυνομικών, τραυματίζοντας δύο από αυτούς.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δύο αστυνομικοί παρακολουθούσαν δύο αλλοδαπούς ληστές τραπεζών τους οποίους επιχείρησαν να συλλάβουν, καθώς έβγαιναν από σπίτι τους επί της οδού Ζωοδόχου Πηγής.

Σημειώθηκε ανταλλαγή πυροβολισμών, ενώ ο ένας από τους δύο αλβανούς δράστες πέταξε δύο χειροβομβίδες οι οποίες εξερράγησαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 2 αστυνομικοί!




Το σημείο που έγινε το περιστατικό



Ο ένας εκ των ληστών συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο δεύτερος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιχείρησε να διαφύγει, εγκλωβίστηκε σε φούρνο, πέταξε χειροβομβίδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των αστυνομικών.




Τελικά συνελήφθησαν και οι δύο ληστές, ενώ στο σημείο βρέθηκε και άλλη χειροβομβίδα που δεν έχει εκραγεί.


Στην περιοχή του Μακελειού σήμερα στο Βύρωνα βρέθηκε ένα όπλο και σύμφωνα με τις πληροφορίες η αστυνομία δεν αποκλείει να πρόκειται για όπλο απο το χθεσινοβραδινό φιάσκο στο Μαρούσι που άγνωστοι αλλοδαποί πήραν όπλα και αλεξίσφαιρα γιλέκα απο αστυμομικούς...



ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ - ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΑΝΟΧΗ - ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ... ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ και λοιπα ΖΩΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ..


Η εγκληματικότητα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις και με κάθε είδους οπλισμό οι δράστες αδειάζουν τράπεζες κουβαλώντας μερικές φορές και βαριοπούλες. Απελπιστική έχει γίνει η κατάσταση και αν η ΕΛ.ΑΣ δεν μπορεί να κάνει κάτι τότε ο κόσμος θα αναλάβει δράση από μόνος του.

Συμπλοκή φύλακα εταιρείας με επίδοξο αλλοδαπό ληστή στην Κόρινθο



Τo βραδύ της Κυριακής στην Κόρινθο, 37χρονος φύλακας γραφείων εταιρίας, αντιλαμβανόμενος την παρουσία ενός αλλοδαπού μέσα στα γραφεία της εταιρίας, αφού ενημέρωσε την αστυνομία, στην προσπάθεια του να τον ακινητοποιήσει συνεπλάκη μαζί του προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες.

Ο αλλοδαπός νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», ενώ ο φύλακας της εταιρείας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου.


Σύλληψη αλλοδαπού για εμπορία ναρκωτικών



Από αστυνομικούς του τμήματος Ξυλοκάστρου συνελήφθη ένας 26χρονος αλλοδαπός, για κατοχή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης προοριζόμενης για εμπορία...


Ειδικότερα, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 26χρονος αλλοδαπός πουλούσε ναρκωτικά στην Αθήνα και στην Κορινθία και αφού διαπιστώθηκε η διεύθυνση κατοικίας του ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση όπου συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηρωίνη βάρους 700 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους δύο γραμμαρίων, ένα πιστόλι με ενσωματωμένη γεμιστήρα και δεκατρία φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών και δύο κινητά τηλέφωνα ως μέσα διευκόλυνσης για την εμπορία ναρκωτικών.


Αλλοδαποί "επαγγελματίες" δολοφόνοι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς



Συναγερμός στην ΕΛΑΣ από το επεισόδιο στο Μαρούσι



Οι αστυνομικοί του ΑΤ Αμαρουσίου μετέβησαν στη Λεωφόρο Κηφισίας 32 προκειμένου να ελέγξουν δύο υπόπτους. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προηγηθεί παραπλανητικό τηλεφώνημα στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Όταν έφθασαν στο σημείο, είδαν δύο άνδρες και επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν. Άγνωστο πώς, ο ένας δράστης τους ακινητοποίησε τοποθετώντας το όπλο του στον κρόταφο του ενός αστυνομικού και τους ζήτησε να του παραδώσουν τα υπηρεσιακά τους περίστροφα και τα αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Η αντίδραση των αστυνομικών του ΑΤ Αμαρουσίου, οι οποίοι βέβαια ανέλαβαν καθήκοντα πρόσφατα, ήταν κάθε άλλο παρά η ενδεδειγμένη.

Όπως ανέφεραν κατόπιν στους συναδέλφους τους, οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Στη συνέχεια, οι άγνωστοι διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot και χρώματος ασημί, κατευθυνόμενοι προς το κέντρο της Αθήνας.

Λίγο παρακάτω, στο ύψος της Λεωφόρου Κηφισίας 178, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν ένα παρόμοιο όχημα. Επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο, ο οδηγός όμως ανέπτυξε ταχύτητα και ένας εκ των επιβαινόντων πυροβόλησε μία φορά στον αέρα για εκφοβισμό.

Τα σενάρια που εξετάζονται είναι δύο: Πρόκειται για τρομοκράτες, οι οποίοι έστησαν ενέδρα στους αστυνομικούς, ή για κακοποιούς του κοινού Ποινικού Δικαίου, που τυχαία βρέθηκαν τετ α τετ με τους αστυνομικούς και κατάφεραν να τους αφοπλίσουν.

Στα... χέρια της αστυνομίας 40χρονος αλλοδαπός διαρρήκτης



Με τη σύλληψη ενός 40χρονου αλλοδαπού, εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας πλήθος διαρρήξεων σε αυτοκίνητα, σε χώρους στάθμευσης εμπορικών καταστημάτων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από πολυκατάστημα στην περιοχή της Πυλαίας.

Μετά από έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο συλληφθείς τους τελευταίους 10 μήνες διέρρηξε συνολικά 8 οχήματα, από τα οποία αφαίρεσε πλήθος ηλεκτρονικών και άλλων μικροσυσκευών, συστήματα ήχου, προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών και διάφορα χρηματικά ποσά.

Αλλοδαπός νεκρός απο μαχαιριά ύστερα απο συμπλοκή αλλοδαπών συμμοριών



Τον θάνατο βρήκε ένας νεαρός αλλοδαπός, στις 12:30 τα ξημερώματα, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Το θύμα ενεπλάκη σε συμπλοκή συμμοριών αλλοδαπών και πάνω στον καυγά κάποιος τον έπληξε με μαχαίρι στην καρδιά, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2010

Έπιασαν αλβανό με 192 κιλά χασίς στη Θεσπρωτία



ΑΛΒΑΝΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

192 κιλα και 860 γραμμάρια χασίς βρήκε η αστυνομία σε έλεγχο σε αυτοκίνητο στη Νέα Σελεύκεια, που είχε ξεκινήσει από την Αλβανία με προορισμό την Αθήνα. Ο αλβανός οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ από την Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό συνεργατών του οδηγού, αλλά και των παραληπτών στην Αθήνα.


Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στο Λιμάνι του Πειραιά



Οι αλλοδαποί σφάζονται μεταξύ τους, ενώ το ανίκανο κράτος θέλει να φέρει κιάλλους...

Άγρια συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών νεαρών, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λιμάνι του Πειραιά και συγκεκριμένα στην Πύλη 7.

Αποτέλεσμα αυτής της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός ενός αλλοδαπού Ινδικής καταγωγής από άγνωστο αντικείμενο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το Λιμενικό Σώμα διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Αλβανός βρέθηκε πυροβολημένος στο κέντρο της Αθήνας.



Ενω η εγκληματικότητα χτυπάει ταβάνι, οι ανίκανοι πολιτικοι φλομώνουν με ψέματα τον ελληνικό λαό

Σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα βρέθηκε ένας Αλβανός στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν 06:00 το πρωί. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ο τραυματισμένος αλλοδαπός εντοπίστηκε στην οδό Φωκίωνος Νέγρη 18 και έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης της επίθεσης είναι αλλοδαπός και έφυγε πεζός, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν 2 κάλυκες.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση αλλά μάλλον προκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών

Συνελήφθησαν στο λιμάνι της Πάτρας αλλοδαποί με ποσότητα ινδικής κάνναβης



Συνελήφθησαν, χθες στις 21.00, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου, ένας 50χρονος και δύο αλλοδαποί διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν στις αποσκευές τους, ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 13,6 και 4,2 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επίσης, σε έλεγχο εντός του τροχόσπιτου και συγκεκριμένα στο ντουλάπι του οχήματος βρέθηκαν τρεις συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 4,2 , 2,5 και 2,6 γραμμαρίων ενώ στην τουαλέτα βρέθηκαν δύο γλάστρες με δενδρίλια του φυτού ινδικής κάνναβης ύψους 15 με 20 εκατοστά περίπου.

Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας, η οποία διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα.

Αλλοδαποί την λήστεψαν... στο σπίτι της



Ούτε το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια βρισκόταν μέσα στο σπίτι δεν απέτρεψε τρεις αλλοδαπούς από το να εισβάλουν σε αυτό για να την ληστέψουν.

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Αχαρνών 215, στον Άγιο Παντελεήμονα. Τρεις αλλοδαποί άνδρες μπήκαν στο σπίτι του θύματος και αφού την χτύπησαν στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο, της άρπαξαν κοσμήματα.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών στην Ομόνοια



Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός συμπλοκής αλλοδαπών, Ασιατικής καταγωγής που σημειώθηκε στις 23:55 χθες το βράδυ, σε διαμέρισμα 3ου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Μυλέρου 1, στην Ομόνοια.

Για άγνωστο λόγο οι τρεις άνδρες ήρθαν στα χέρια, τράβηξαν μαχαίρι με αποτέλεσμα οι δύο εκ των τριών να τραυματιστούν ο ένας στο κεφάλι και ο δεύτερος στην κοιλιακή χώρα.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ ο τρίτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

σχολιο: αφου δεν τους διωχνουμε, ας τους αφησουμε να σφαχτουν μεταξυ τους

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

Επίεση αλλοδαπού για ληστεία χωρίς επιτυχία

>


Στην προσπάθειά του να κλέψει την τσάντα μιας γυναίκας, την ώρα που αυτή βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, ένας αλλοδαπός τη χτύπησε στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

Την ώρα που δέχθηκε την επίθεση, στις 04.22 σήμερα τα ξημερώματα, η γυναίκα βρισκόταν στην Ομόνοια και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Πειραιώς.

Ο δράστης έφυγε με… άδεια χέρια, ενώ αναζητείται από την αστυνομία.

Επεισόδια στην Ομόνοια με έναν νεκρό. αυτη ειναι η γκετοποίηση της Αθήνας με τις ευλογίες Κακλαμάνη και Χρυσοχοιδη.



Δύο αιματηρά περιστατικά με έναν νεκρό και έναν σοβαρά τραυματία αντίστοιχα, σημειώθηκαν τα ξημερώματα στην περιοχή της Ομόνοιας. Και στα δυο πρωαγωνιστές ήταν αλλοδαποί φονιάδες ( η αλλιώς γνωστοί και ως "πολίτες του κακλαμάνη" )

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, επί της οδού Αγησιλάου 22, σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών έχασε τη ζωήτου 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας. Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι.



Αργότερα, στις 4.45 επίσης στην περιοχή της Ομόνοιας
, επί των οδών Χίου και Μαιζώνος, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τραυματισμένο στην πλάτη και στην κοιλιά στη διασταύρωση των οδών Χίου και Μαιζώνος, έναν Γεωργιανό ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Για τα περιστατικά διενεργείται προανάκριση απο την Ασφάλεια.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ, ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ?


ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΓΚΡΑΒΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΙΟΥΝΙΟ!


ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΘΟΛΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ, ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 1990!


ΣΠΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2.200 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΛΕΣΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990!

Τον περασμένο Ιούνη στην οδό Σκιάθου 147 και κοντά στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας, δύο αστυνομικοί ο 30χρονος Σπύρος Θεοδώρου και ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος, 34 χρόνων, κλήθηκαν να εξετάσουν κλοπή αυτοκινήτου στην περιοχή και επιχείρησαν να ελέγξουν νεαρό άτομο, το οποίο τους δήλωσε σε σπαστά ελληνικά, ότι προέρχεται από τη Ρωσία. Τη στιγμή εκείνη, μία 50χρονη ελληνίδα και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε στους αστυνομικούς φραστικά, λέγοντας να αφήσουν το νεαρό, γιατί ήταν φίλος της!!! Την ίδια στιγμή, ένας άλλος άνδρας πλησίασε, από πίσω, τους αστυνομικούς και τους πυροβόλησε από απόσταση σχεδόν είκοσι εκατοστών. Ο Σπύρος Θεοδώρου τραυματίστηκε βαρύτατα και πέθανε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο ενώ ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος τραυματίστηκε ελαφρότερα.

Σήμερα η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δύο δολοφόνους Ουκρανούς. Πρόκειται για δύο αδέλφια οι οποίοι το είχαν σκάσει για την Ουκρανία τόσο καιρό αλλά έκαναν το λάθος να επιστρέψουν εδώ και ένα μήνα και παρέμεναν στο Πέραμα. Εκεί συνελήφθη ο ένας από τους δύο φονιάδες μαζί με άλλες δύο λαθραίες Ουκρανές. Οι αστυνομικοί περίμεναν να έλθει στο σπίτι και ο άλλος φονιάς ουκρανός αλλά εκείνος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά πλησιάζοντας στο σπίτι και με την απειλή όπλου κατέβασε τον οδηγό εισερχόμενου αυτοκινήτου και διέφυγε. Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγο αργότερα. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του λαθραίου ζώου από την Ουκρανία.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ KAI ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΟΥΜΠΟΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ε ΛΟΙΠΟΝ ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...


πηγη

Οι αλλοδαποί "προδόθηκαν" απο το όπλο τους



Σε περισσότερες από μία εγκληματικές πράξεις φαίνεται ότι εμπλέκονται οι δύο αλλοδαποί κακοποιοί, που έπεσαν θύματα τροχαίου την Πέμπτη, μετά από καταδίωξη στην εθνική οδό.

Σύμφωνα με πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης, το όπλο που βρέθηκε στο αυτοκίνητο χρησιμοποιήθηκε τόσο στην ληστεία σε σπίτι στις Λιβανάτες, όπου τραυματίσθηκε βαρύτατα ο ιδιοκτήτης, όταν κατάλαβε ότι οι δράστες είχαν μπει στο σπίτι του, όσο και σε άλλες περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων.

Την ίδια ώρα ένας κάτοικος από την περιοχή του Μώλου αναγνώρισε στο πρόσωπο του τραυματισμένου αλλοδαπού, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο Λαμίας, τον διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι του.

Πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδας