Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαπός Βίασε 95χρονη γυναίκα!!!


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία ενός μικρού χωριού στην Εύβοια με την είδηση ότι άγνωστος μπήκε στο σπίτι 95χρονης και την βίασε. Σύμφωνα με πληροφορίες βραδινές ώρες, ο δράστης μπήκε από την πόρτα χωρίς να την παραβιάσει. Αμέσως μόλις είδε το θύμα του, της επιτέθηκε και την ακινητοποίησε.

Αμέσως μετά την βίασε και έφυγε από το σπίτι της δίχως να πάρει χρήματα η πολύτιμα αντικείμενα. Δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτός από τους γείτονες.

Σύμφωνα με πηγές του evianews.com, ο δράστης είναι αλλοδαπός ενώ έρευνες κάνουν οι αστυνομικοί για τον εντοπισμό του.


Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Συνελήφθη επίδοξος αλλοδαπός βιαστής


Στιγμές αγωνίας και τρόμου έζησε στα χέρια ενός αλλοδαπού μια νεαρή, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα.

Ο δράστης επιτέθηκε στην κοπέλα, ενώ αυτή βάδιζε επί της οδού Σαπφούς 105 στην Καλλιθέα και επιχείρησε να την βιάσει. Το θύμα αντέδρασε κι άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Περαστικοί έτρεξαν να βοηθήσουν τη νεαρή και κατάφεραν να πιάσουν τον αλλοδαπό και να τον παραδώσουν στην αστυνομία.

Ο επίδοξος βιαστής θα βρεθεί σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα.

Αλλοδαποί αφαίρεσαν από υπερήλικα 250 ευρώ

Τέσσερις αλλοδαποί κακοποιοί, οι οποίοι φορούσαν μαύρα ρούχα και κουκούλες, διέρρηξαν χθες βράδυ στις 10 την οικία 97χρονου, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Ξενοφώντος και Κωνσταντινουπόλεως στις Αχαρνές.

Οι δράστες χτύπησαν άσχημα τον ηλικιωμένο και στη συνέχεια αναστάτωσαν όλο το σπίτι, χωρίς όμως να βρουν κάτι σημαντικό.

Οι κακοποιοί άρπαξαν 200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.

Αναγνωρίστηκε η ταυτότητα της γυναίκας που βρέθηκε δολοφονημένη στο Λιγοβίτσι. Αλβανός ο δράστης..


Η τυπική αναγνώριση του πτώματος έγινε απ’ τον αδελφό του θύματος, που προς τούτο κλήθηκε χθες στην Αιτ/νία.

Όλες οι ενδείξεις πάντως συνέκλιναν στο ότι η νεαρή γυναίκα που προ ημερών βρέθηκε δολοφονημένη σε ερημική περιοχή στο Λιγοβίτσι, δεν ήταν αλλοδαπή όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί, αλλά Ελληνίδα που από τις αρχές του Νοέμβρη διέμενε και εργαζόταν στην περιοχή της Μακρυνείας.

Ύποπτος για το φόνο θεωρείται ένας υπήκοος Αλβανίας, τα ίχνη του οποίου χάνονται εκείνη την περίοδο που έγινε το φονικό. Η έρευνα ωστόσο απ’ τις υπηρεσίες Ασφαλείας της Α.Δ. Αιτωλίας οδήγησαν σ’ αυτή.

Αντικείμενα που έφερε πάνω του το πτώμα και άλλα στοιχεία συνδυάστηκαν και το συμπέρασμα ήταν πως κατά πάσα βεβαιότητα πρόκειται για το συγκεκριμένο πρόσωπο ηλικίας μόλις 25 ετών και μητέρας 3 παιδιών. Το θύμα ζούσε στην Καρδίτσα έως και τα τέλη του Οκτωβρίου οπότε και εγκατέλειψε τον σύζυγο και τα παιδιά της, προς αναζήτηση ...δουλειάς. Η εξαφάνιση δε του αλλοδαπού που συνδεόταν μαζί της, ενίσχυσε αυτή την εκδοχή. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις απ’ την αστυνομία.


Πηγή http://messolonghinews.blogspot.com

Αλβανός πουλούσε ναρκωτικά στο Άλσος Ιωαννίνων…




Ένας 18χρονος Αλβανός, μόνιμος κάτοικος Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, έχοντας στην κατοχή του εξήντα γραμμάρια χασίς.

Δεν είναι η ποσότητα που κάνει το θέμα σημαντικό, αφού έχουν κατασχεθεί τετρακόσια περίπου κιλά μέσα σε έναν μήνα, αλλά το γεγονός ότι ο νεαρός συνελήφθη στο Άλσος, ένα από τα πιο κεντρικά σημεία των Ιωαννίνων. Στην κατοχή του είχε και το ποσό των 250 ευρώ, που προέρχονταν από το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών.

Το Άλσος, ένας πνεύμονας για μεγάλο κομμάτι της πόλης, έχει μετατραπεί σε απαγορευμένη ζώνη για τους κατοίκους της περιοχής. Εγκαταλελειμμένο σχεδόν και πλήρως ξεχασμένο από το Δήμο, πνίγεται στα σκουπίδια και κατά τις βραδινές ώρες μετατρέπεται σε στέκι διακίνησης ναρκωτικών και σε καταφύγιο περιθωριακών.
Σπασμένα παγκάκια, καμένες λάμπες φωτισμού, σκουπίδια και κλαδιά δέντρων σπασμένα, συνθέτουν μία εικόνα που δεν ταιριάζει στην πόλη και εκθέτει τον Δήμο.

Οι κάτοικοι της περιοχής φοβούνται να περάσουν ακόμη κι απέξω. Δεν έχουν πλέον ούτε το κουράγιο να διαμαρτυρηθούν, αφού όλες οι εκκλήσεις που έκαναν μέχρι τώρα και όλες οι προσπάθειες για να γίνουν οι ελάχιστες παρεμβάσεις προκειμένου το Άλσος να ανακτήσει λίγη από την χαμένη του αίγλη, έπεσαν στο κενό!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαποί χτύπησαν ανελέητα ηλικιωμένο ιδιοκτήτη περιπτέρου στην Ομόνοια



Τα Μ.Μ.Ε λόγω "νέου ήθους" έθαψαν την είδηση !

Υπάρχει ένα περίπτερο στην πλατεία Καραϊσκάκη λίγο πιο κάτω από την Ομόνοια,το οποίο επί 30 χρόνια και πλέον δεν έχει κλείσει ποτέ καμία μέρα όλα αυτά τα χρόνια.
Το είχε ένας γέρος μαζί με τον γιό του.

Προχτές το βράδυ πήγαν 3-4 αλλοδαποί αραβικής καταγωγής όχι για να αγοράσουν,αλλά για να κλέψουν από το ψυγείο του περιπτέρου ποτά και από την έξω πλευρά διάφορα άλλα είδη που έφταναν.

Απειλούσαν τον γέρο ότι να μην μιλάει και να τους δώσει και την είσπραξη που είχε γιατί θα τον σκοτώσουν.

Ο γέρος σε μια ένδειξη θάρρους και αυτοθυσίας βγήκε έξω να τους εμποδίσει, αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν ανελέητα με σιδερολοστούς και να του σπάσουν την σπονδυλική στήλη.

Το περίπτερο έκλεισε.
Ο γέρος είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση ετοιμοθάνατος.
www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

Στη… φάκα της αστυνομίας αλλοδαπός κακοποιός


Δύο αλλοδαποί, ένας 33χρονος Ιρακινός και ένας 22χρονος Αλγερινός, διαπληκτίστηκαν για άγνωστη αφορμή στις 2:30 τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης.

Η μια κουβέντα έφερε την άλλη και ο 33χρονος δεν δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να τραυματίσει με αυτό στον μηρό τον 22χρονο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα και θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Αλβανοί είχαν στήσει εργαστήριο ηρωίνης στον Πειραιά



Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών οδηγείται σήμερα ο 24χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες στον Πειραιά από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, για κατοχή και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης...


Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερη έρευνα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο και το εργαστήριο νοθεύσεως και επανασυσκευασίας ναρκωτικών που στεγαζόταν σε οικία στον Πειραιά. Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκαν:


• ΗΡΩΙΝΗ: βάρους –3.595- γραμμαρίων.

• Ύποπτη καφέ σκόνη άγνωστης συστάσεως βάρους –900- γραμμαρίων.

• Ο εξοπλισμός που συγκροτούσε το εργαστήριο : α) μία υδραυλική πρέσα δυναμικότητας 15 τόνων με τα πλήρη εξαρτήματά της, β) ένα μεταλλικό καλούπι για την τυποποίηση της ηρωίνης, γ) ένας ηλεκτρονικός αναμείκτης μάρκας HARPER, δ) δύο κόσκινα και ένα μαχαίρι κουζίνας με υπολείμματα ηρωίνης.

• Το χρηματικό ποσό των -2.500- ευρώ, ως προερχόμενο από πωλήσεις ναρκωτικών.

• Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, κατάλληλη για την ζύγιση ναρκωτικών ουσιών.

• Δύο κινητά τηλέφωνα, ως μέσα διευκόλυνσης στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.


Αλβανοί παγίδευσαν γιατρό και τον εκβίαζαν...




Του την “έπεσε” μέσα στο νοσοκομείο. Αυτός ενέδωσε και τελικά τον εκβίαζαν. Όμως όπως λέει το ρητό αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και το νοικοκύρη.

Ένας 18χρονος Αλβανός και η 20χρονη αδερφή του συνελήφθησαν στον Ίλιον σήμερα το πρωί. Οι δύο εκβίαζαν έναν 42χρονο γιατρό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας. Του ζητούσαν 2.000 ευρώ για να του δώσουν σκληρό δίσκο που είχε άσεμνες φωτογραφίες του γιατρού με την 20χρονη μέσα σε χώρους του νοσοκομείου.


Ο γιατρός πήγε στην αστυνομία κατάγγειλε το περιστατικό και τελικά οι δύο συνελήφθησαν.

Συμπλοκή Πακιστανών στη Νέα Ιωνία

Δύο τραυματίες, ο ένας σε σοβαρή κατάσταση, είναι ο απολογισμός αιματηρής συμπλοκής Πακιστανών, χθες στις 17:50, σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην οδό Σμύρνης 34, στη Νέα Ιωνία.

Από την εύθυμη κατάσταση, στην οποία είχαν περιέλθει μετά από άφθονη κατανάλωση αλκοόλ, οι έξι Πακιστανοί άρχισαν να διαπληκτίζονται. Το κακό δεν άργησε να γίνει. Δύο άτομα της παρέας άρπαξαν ένα μαχαίρι που βρήκαν στην κουζίνα και επιτέθηκαν στους ομοεθνείς τους, τραυματίζοντας έναν σοβαρά στην κοιλιά και έναν δεύτερο ελαφρά.

Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Από τους δύο δράστες συνελήφθη ο ένας, 25 ετών, ενώ αναζητείται ο δεύτερος, 27 ετών.

Άγριος ξυλοδαρμός γυναίκας απο αλλοδαπό στη Νίκαια



Επίθεση από έναν αλλοδαπό δέχθηκε μια γυναίκα στις 4 τα ξημερώματα, ενώ βάδιζε επί της οδού Σανταρόζα 1Α στη Νίκαια.

Ο δράστης άρχισε να χτυπά τη γυναίκα στο πρόσωπο, έως ότου την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της αφαίρεσε το ποσό των 600 ευρώ που είχε στην κατοχή της.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο κακοποιός διέφυγε και αναζητείται.

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Επίθεση αλλοδαπών στον φύλακα της πλαζ Αλίμου. Για να γλιτώσουν την συλληψη έπεσαν στην θάλασσα..!



Υπό εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Αλίμου για την ανεύρεση ενός ανήλικου Ρουμάνου.

Ο αναζητούμενος μαζί με δύο άλλους ανήλικους Αλβανούς, 16 και 17 ετών, επιτέθηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία, στο φύλακα της πλαζ Αλίμου γύρω στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, τον οποίο χτύπησαν και του πήραν το πορτοφόλι.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έφτασε στο σημείο περιπολικό, αλλά μόλις το είδαν οι τρεις ανήλικοι βούτηξαν στη θάλασσα.

Αστυνομικοί και λιμενικοί κατάφεραν και έβγαλαν τους δύο Αλβανούς, τους οποίους μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας, ενώ ο Ρουμάνος αναζητείται ακόμα.


"Πέντε αφρικανοί λαθρομετανάστες συνελήφθησαν στη Πλατεία Ομονοίας μετά από επεισόδια"



Πέντε αφρικανοί συνελήφθησαν στην πλατεία Ομονοίας στην Αθήνα, τα μεσάνυχτα, καθώς τραυμάτισαν και λήστεψαν ιδιοκτήτη περιπτέρου, κατά τη διάρκεια πανηγυρισμών φιλάθλων αφρικανικής ομάδας, η οποία κέρδισε το Παναφρικανικό Κύπελλο.

Οι δράστες αφαίρεσαν κάρτες κινητής τηλεφωνίας, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 12.000 ευρώ, καθώς και μετρητά 3.000 ευρώ...

ναναι καλά τα παιδιά που βοηθάνε με τον τρόπο της στην πολυτισμικότητα της Αθήνας..

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαποί της άρπαξαν την τσάντα κι έφυγαν



Ακόμα φοβισμένη είναι μία αλλοδαπή γυναίκα, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε χθες τα ξημερώματα από αγνώστους αλλοδαπούς.

Η γυναίκα βρισκόταν στις 2.50 τα χαράματα στην οδό Φερρών 47, όπου και της επιτέθηκαν τρία αλλοδαπά άτομα και με τη χρήση σωματικής βίας της αφαίρεσαν την τσάντα της, η οποία περιείχε 1.000€ και διάφορα σημαντικά έγγραφα.

Οι δράστες αναζητούνται.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαποί χτύπησαν και έκλεψαν κινητό από μαθητή


Επίθεση από τρεις αλλοδαπούς δέχθηκε ένας μαθητής, χθες βράδυ στις 10, στη Θεσσαλονίκη.

Ο ανήλικος βρισκόταν επί της οδού Κρήτης 17, όταν οι δράστες άρχισαν να τον χτυπούν. Αφού τον ακινητοποίησαν, του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο αποτέλεσμα έως τώρα.

Αλλοδαποί Παλαιστίνιοι διέρρηξαν 7 αυτοκίνητα σε δύο ώρες


Μπαράζ διαρρήξεων… με τους ίδιους πρωταγωνιστές σημειώθηκε στην πόλη της Πάτρας.

Οι αλλοδαποί δράστες για περίπου δύο ώρες προχώρησαν σε επτά συνολικά διαρρήξεις οχημάτων σε κεντρικές οδούς της Αχαϊκής Πρωτεύουσας όπως η Ευμήλου, η Όθωνος Αμαλίας, η Παντανάσσης και η Αθανασίου Διάκου.

Οι δύο Παλαιστίνιοι με την μέθοδο της θραύσης των τζαμιών διέρρηξαν τα αυτοκίνητα και άρπαξαν ότι έβρισκαν μπροστά τους. Η λεία των δραστών ήταν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, χρήματα πιστωτικές κάρτες καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο που με δύο φυσίγγια.

Λίγη ώρα αργότερα οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πατρών εντόπισαν και συνέλαβαν τον ένα δράστη, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον έτερο ληστή.

Συνελήφθη αλλοδαπός διαρρήκτης αυτοκινήτων και κλεπταποδόχος


Στα… χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 36χρονος αλλοδαπός χθες βράδυ, καθώς λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει τέσσερα οχήματα στην περιοχή του Ευόσμου.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, πρόεκυψε ότι ο εν λόγω δράστης, μέσα στον Ιανουάριο, διέπραξε άλλες οκτώ κλοπές σε οικίες και αυτοκίνητα.

Τα κοσμήματα και διάφορα αλλά αντικείμενα, τα όποια αποσπούσε ο 34χρονος, τα πωλούσε σε έναν 26χρονο αλλοδαπό, στο σπίτι του οποίου, έπειτα από έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των κλοπιμαίων και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν αρμοδίως.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαποί χτύπησαν αλύπητα ομοεθνή τους για να τον κλέψουν



Επίθεση από 6 αλλοδαπούς δέχθηκε χθες το απόγευμα ένας Αφγανός, ενώ βάδιζε ανυποψίαστος επί της οδού Κοντογιάννη 13 στην Κυψέλη.

Οι δράστες, παρότι βρίσκονταν σε κεντρικό σημείο, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν βάναυσα προκειμένου να τον ακινητοποιήσουν.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 800 € και μία χρυσή αλυσίδα. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι δράστες διέφυγαν, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για τον εντοπισμό του.

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πρέβεζα: Λαθρομετανάστης - αλλοδαπός ανέβηκε στο λεωφορείο με πιστόλι



Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΡΥΨΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν μαζί με άλλους δύο λαθρομετανάστες στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας. Όταν έκαναν έλεγχο στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσπρωτίας όπου επέβαιναν, βρήκαν επιμελώς κρυμμένο κάτω από το κάθισμα ένα πιστόλι διαμετρήματος 9 χιλιοστών, με γεμιστήρα που περιείχε 6 σφαίρες!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι το πιστόλι το είχε ένας από τους συλληφθέντες λαθρομετανάστες. Όλοι τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ το όπλο κατασχέθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πρέβεζας.

Αστυνομικός έπαθε μόλυνση αφού τον δάγκωσε αλλοδαπός




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

Ένας αστυνομικός στην Πάτρα βρήκε το μπελά του μετά από επεισόδιο με έναν Ιρανό και αφού αυτός τον δάγκωσε στο χέρι.

Ο αστυνομικός έπαθε μόλυνση στο σημείο που τον δάγκωσε ο αλλοδαπός και διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ρίο. Οι γιατροί πλέον προσπαθούν να βρουν την αιτία από την οποία προήλθε η μόλυνση και πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση.

Αλβανός κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε



Για τυχαίο έλεγχο αστυνομικοί σταμάτησαν εναν αλβανό, χθες το απόγευμα στις 5, ένα ΙΧ στο 18ο χλμ. της εθνικής οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, και τελικά έβγαλαν… λαβράκι.

Ο Αλβανός οδηγός είχε στην κατοχή του 1 πιστόλι των 9 mm, με γεμιστήρα των 6 φυσιγγίων.

Ο οδηγός συνελήφθη και θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Τριακόσια ΙΧ διέρρηξε η σπείρα των Αράβων



Οριστικό τέλος στη δράση της αραβικής συμμορίας, τα μέλη της οποίας έσπαγαν τα τζάμια των σταθμευμένων αυτοκινήτων και άρπαζαν όποιο αντικείμενο είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του ΙΧ.

Συνολικά δεκαέξι άνδρες, όλοι αραβικής καταγωγής, είχαν γίνει ο φόβος και τρόμος σε όλη την πόλη του Ηρακλείου αφού μέσα σε διάστημα περίπου ενός χρόνου είχαν προχωρήσει σε πάνω από 300 κλοπές, ενώ πρώτα είχαν προκαλέσει δολιοφθορές στα αυτοκίνητα, στα οποία εντόπιζαν αυτό που ήθελαν να αρπάξουν.

Η δράση τους όμως έλαβε τέλος, χθες, όταν και συνελήφθησαν οι τελευταίοι τρεις, που διέφευγαν της σύλληψης.

Μετά τις μαζικές συλλήψεις οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου συνέχισαν την έρευνα και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν άλλους τρεις αλλοδαπούς αραβικής καταγωγής, οι οποίοι συμμετείχαν στην εν λόγω εγκληματική ομάδα και μάλιστα ο ένας από αυτούς, ο 34χρονος υπήκοος Τυνησίας κατά δήλωσή του, φέρεται ότι είχε σ' αυτήν και ηγετικό ρόλο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του παραπάνω συλληφθέντα στο Ηράκλειο, βρέθηκε και κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία δε χωρούσαν στο… Αστυνομικό Μέγαρο. Επίσης στην κατοχή του 34χρονου αλλοδαπού, που φέρεται ως αρχηγός της ομάδας, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 20.950 ευρώ.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ειδικά διαμορφωμένα από τους δράστες, τα οποία χρησιμοποιούσαν για τη διάπραξη των κλοπών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. εισαγγελέα Πλημ/κών Ηρακλείου.

Η ΤΟΛΜΗ

Αλλοδαποί απήγαγαν μητέρα και κόρη



Ένας 26χρονος λαθρομετανάστης υπήκοος Μπαγκλαντές, συνελήφθη στη 1.20 τα ξημερώματα στην Αθήνα, επί της οδού Αριστοτέλους 94, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα, είχε συμμετοχή σε απαγωγή μητέρας και κόρης, ομοεθνών του.

Συγκεκριμένα ο δράστης με άλλους συνεργούς του είχαν εισέλθει στις 13 Ιανουαρίου στο σπίτι συμπατριώτης του και αφού αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα, ανάγκασαν τη σύζυγό του και την ανήλικη κόρη του να τους ακολουθήσουν.

Έκτοτε τα δύο θύματα αγνοούνται και η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνα για να τις εντοπίσει.

Ληστεία με λεία 400€ απο αλλοδαπό



Λίγο πριν κλείσει χθες βράδυ το super market ΤΡΟΦΙΝΟ, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Δεκελείας στις Αχαρνές, εισήλθε ένας κακοποιός ξένης υπηκοότητας ( δηλαδή αλλοδαπός λαθρομετανάστης.. ).

Ο δράστης με την απειλή όπλου ακινητοποίησε πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 400 €.

Στη συνέχεια διέφυγε τρέχοντας.

Σύλληψη 2 αλλοδαπών για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών



Άνδρες του Λιμενικού Σώματος συνέλαβαν χθες στις 22:00 το βράδυ, 2 αλλοδαπούς στην περιοχή Πατρίδα Βέροιας, για κατοχή και εμπορία ναρκωτικών ουσιών...


Σύμφωνα με το Λιμενικό, στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 17,9 κιλά ινδικής κάναβης, ενώ η σύλληψή τους έγινε δυνατή, μετά τη διεξαγωγή συντονισμένης επιχείρησης, σε χώρο ευθύνης του Λιμενικού Σώματος.


Άγρια συμπλοκή με Αλβανούς εμπόρους ναρκωτικών και ανταλλαγές πυροβολισμών στην Ημαθία

Σκηνές Φαρ Ουέστ έζησαν οι κάτοικοι στο χωριό Πατρίδα στην Ημαθία πριν από λίγη ώρα, όταν άντρες του Λιμενικού Σώματος προσπάθησαν να συλλάβουν ομάδα εμπόρων ναρκωτικών από την Αλβανία.

Όταν αντιλήφθηκαν το Λιμενικό, οι ύποπτοι, άνοιξαν πυρ. Άρχισαν να πυροβολούν και από τα δύο μέτωπα, οι άνδρες του Λιμενικού όμως τους καταδίωξαν μέχρι τη στιγμή που κατάφεραν τελικά να τους συλλάβουν.

Αυτή την ώρα, η ομάδα εμπόρων ναρκωτικών από την Αλβανία, μεταφέρεται στο Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ 16 ΑΡΑΒΕΣ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300 ΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ! ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΡΕΧΑ ΚΑΝΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ!


Ούτε μία νταλίκα δεν φτάνει για να χωρέσει τα κλοπιμαία της 16μελούς αραβικής σπείρας με αρχηγό έναν 35χρονο Τυνήσιο! Τους τελευταίους μήνες είχαν ρημάξει κυριολεκτικά όλη την Αττική με κλοπές σε σπίτια και αυτοκίνητα σε πάνω από 300 περιπτώσεις!!! Μας πήραν χαμπάρι και οι "φιλήσυχοι" Άραβες τώρα;

Για πείτε μας τώρα, τι θα τους κάνετε;

Θα τους φυλακίσετε και με τι ποινές; Με κάνα δυο χρονάκια με αναστολή για να μπορούν να συνεχίσουν το θεάρεστον έργον τους;

Θα τους απελάσετε σώους και αβλαβείς ή με στάμπα από πυρωμένο σίδερο στο μέτωπο για να τους πάρουμε χαμπάρι εάν ξαναμπουκάρουν στη χώρα;

Θα τους κάνετε Έλληνες και θα τους φορέσουμε στο σβέρκο μας για πάντα με πλήρη και ίσα δικαιώματα με τα δικά μας;

Είμαι πολύ περίεργος να μάθω τι από τα τρία θα τους κάνετε.... αλλά τι ρωτάω τώρα ε;

Πραγματικά έχω βαρεθεί να ακούω κάθε μέρα για ληστείες, φόνους και κλοπές! Η κατάσταση θα χειροτερεύει συνεχώς όσο δεν αρχίζουν οι μαζικές απελάσεις των ζώων που μπούκαραν στη χώρα και όσο τους μαζεύουμε από τα σύνορα σαν ναυαγούς γιατί ως γνωστόν μόλις βλέπουν σκάφος του λιμενικού σκίζουν τις βάρκες τους... Μάλλον ήλθε η ώρα και οι απελάσεις να αρχίσουν μαζικά και οι λιμενικοί να αρχίσουν να έχουν μυωπία και να μη βλέπουν καλά... Δεν πάει άλλο.

Και αντί να μιλάμε για ανελέητες απελάσεις μαζικές α λα ιταλιάνο, την άλλη βδομάδα θα φέρουν οι ΠΑΣΟΚοι και νομοσχέδιο για να κάνουμε τα ζώα αυτά, Έλληνες...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΡΝΙΑ!


πηγη


Σύλληψη 30χρονου υπηκόου Μπαγκλαντές για ληστεία και ομηρία ομοεθνούς του



Ο δράστης, υπήκοος Μπανγκλαντές συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, για υπόθεση ληστείας και ομηρίας που έγινε στην Αθήνα σε βάρος 32χρονου ομοεθνή του.

Ο δράστης, με τέσσερις ομοεθνείς του, απέσπασαν με την απειλή μαχαιριού 2.500 ευρώ από το θύμα, τον επιβίβασαν με τη βία σε ΙΧ αυτοκίνητο και τον μετέφεραν σε άγνωστο σημείο της Αττικής. Επικοινώνησαν με συγγενείς του θύματος στο Μπανγκλαντές, ζητώντας την καταβολή χρηματικού ποσού για να τον απελευθερώσουν.

Μετά την καταβολή των χρημάτων, οι δράστες δεν τον απελευθέρωσαν, ζητώντας και άλλα χρήματα.

Ο 32χρονος κατόρθωσε να απελευθερωθεί μετά από πέντε μέρες ομηρίας και κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Βουλιαγμένης.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Στη… φάκα αλλοδαποί έμποροι ναρκωτικών



Λαβράκι… έβγαλαν αστυνομικοί, οι οποίοι σταμάτησαν για τυχαίο έλεγχο ΙΧ στην περιοχή της Γαστούνης Ηλείας.

Οι δύο αλλοδαποί, που επέβαιναν στο όχημα, είχαν στην κατοχή τους 56,4 γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.180 €, ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και θα βρεθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Πετροπόλεμος στην Πάτρα απο λαθρομεταναστες


Φουντώνει στην Πάτρα το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες. Χθες το βράδυ, ομάδα προσφύγων, επιτέθηκε με πέτρες και σιδηρολοστούς στους εργαζόμενους των πρατηρίων υγρών καυσίμων που βρίσκονται στην οδό Κανελλοπούλου, ευτυχώς όμως δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Στο σημείο της επίθεσης επικράτησε ένταση καθώς οι υπάλληλοι εξαγριώθηκαν και κάλεσαν την αστυνομία. Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης.

Πηγή: thebest.gr

σχολιο : ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ? ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ? ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.. ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ-ΚΑΜΠΟΥΛ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΙΣΛΑΜ


Ληστεία απο αλλοδαπό με μαχαίρι σε περίπτερο στον Πύργο


Τον τρόμο έζησε η ιδιοκτήτρια περιπτέρου, που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου, στον Πύργο. Ήταν 21:15 το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας αλλοδαπός άνδρας πλησίασε το περίπτερο της Μαριάνθης Χιδήρογλου.

Εκείνη άνοιξε το παράθυρο της αριστερής πλευράς του περιπτέρου, από την οποία πλησίασε ο άγνωστος, προκειμένου να τον εξυπηρετήσει.

Ανοίγοντας το τζάμι, ο άγνωστος έβγαλε το μαχαίρι, το πλησίασε στο πρόσωπο της γυναίκας και απαίτησε να του παραδώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο.

Αφού τους έδωσε 200 ευρώ περίπου ευρώ, ο δράστης διέφυγε πεζός.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου.

Πηγή: Πατρίς

Άγριος ξυλοδαρμός και ληστεία αλλοδαπού, ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ στο Περιστέρι

Θύμα ληστείας έπεσε ένας αλλοδαπός, χθες βράδυ στις 9, απο ομοεθνείς του, ενώ βρισκόταν επί της οδού Βασ. Αλεξάνδρου 75 στο Περιστέρι.

Δύο κακοποιοί του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον χτυπούν άγρια έως ότου τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια του αφαίρεσαν την τσάντα, η οποία περιείχε το χρηματικό ποσό των 700 € και προσωπικά του έγγραφα.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2010

Ληστεία απο ΑΛΒΑΝΟ στην Πρώτη Σερρών – Συνελήφθη ο δράστης



Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα σε καφέ-μπαρ στην Πρώτη Σερρών.

Ο δράστης, ένας 28χρονος Αλβανική υπηκοότητας εισέβαλε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου ζήτησε από την 47χρονη ιδιοκτήτρια τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και ανέρχονταν στο ποσό των 1.000 ευρώ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.


Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Αλβανοί ληστές έκλεψαν τους προσκεκλημένους στο γάμο



Συμμορία τριών Αλβανών, μπήκαν με όπλα σε ταβέρνα στην Πάρνηθα και αφού πυροβόλησαν στον αέρα, πήραν τις εισπράξεις του μαγαζιού, περίπου 4.500 ευρώ, έβγαλαν σακούλες και άρχισαν να ληστεύουν τη νύφη, το γαμπρό και τους καλεσμένους του γάμου...



Είναι το τρίτο ίδιο περιστατικό που έγινε στην περιοχή, κάνοντας κατοίκους και μαγαζάτορες να απορούν για την ασφάλεια που έχει η περιοχή.


Σύλληψη 26χρονου αλλοδαπού εμπόρου ναρκωτικών στο Δενδροπόταμο



Άντρες της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν προχθές το απόγευμα στην περιοχή του Δεδροποτάμου 26χρονο αλλοδαπό, έμπορο ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς, πριν τη διενέργεια του αστυνομικού ελέγχου πέταξε στο έδαφος 52 μικροδέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους 15,7 γραμμαρίων, τα οποία σκόπευε να διοχετεύσει σε στέκια τοξικομανών.

"Δουλεμπόριο απο Βουλγαρο στο Λυγουριό;"




"Στο Λυγουριο, Βουλγαρος δουλεμπορας εχει στοιβαξει σε ενα μισογκρεμισμενο σπιτι το οποιο βλεπετε στη φωτογραφια συμπατριωτες του στους οποιους προσφερει δουλεια(;).


Ζουν σε απανθρωπες συνθηκες,χωρις τουαλετα,με τη μιση στεγη γκρεμισμενη και την υπολοιπη ετοιμορροπη.Καντε κατι πριν θρηνησουμε θυματα.Τωρα με τη βροχη, η στεγη γερνει επικινδυνα."

Που είναι επιτέλους το κράτος?

ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΙΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

15 συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, πραγματοποίησε η Διεύθυνση Ασφάλειας, κατά το τελευταίο 15νθήμερο



Στο πλαίσιο του σχεδίου δράσης της για την πρόληψη της εγκληματικότητας, η Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησε κατά το τελευταίο 15νθήμερο ισάριθμες αστυνομικές επιχειρήσεις, στις περιοχές όπου παρουσιάζονται προβλήματα δημόσιας ασφάλειας.

Στο επίκεντρο δράσης των επιχειρήσεων αυτών βρέθηκαν πλατείες, πάρκα, αλσύλλια...
οίκοι ανοχής, αλλά και καταστήματα στα οποία δραστηριοποιούνται άτομα με παραβατική συμπεριφορά.

-Συνολικά, συνελήφθησαν (282) άτομα για τις ακόλουθες παραβάσεις:



1. (32) άτομα για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας

2. (72) άτομα για παραβάσεις του Ν. περί Ναρκωτικών.

3. (15) άτομα για παραβάσεις Ν. περί Ηθών.

4. (26) άτομα για παραβάσεις του Ν. περί Παιγνίων, κατασχέθηκαν (141) μονάδες H/Y, (2) παιγνιομηχανήματα, (7) τηλεχειριστήρια, (2) ηλεκτρονικοί μεταλλάκτες και (3.065) ευρώ.

5. (3) άτομα για πλαστογραφία

6. (4) άτομα για παραβάσεις Ν. περί Όπλων

7. (121) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις.

8. (9) άτομα για διάφορα άλλα αδικήματα



Η ίδια προσπάθεια θα συνεχισθεί με αμείωτο ενδιαφέρον από τις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, το κοινωνικό φαινόμενο της αυξημένης εγκληματικότητας.

Τέλος να επισημάνουμε οτι το 68% των συλληφθέντων είναι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

Σομαλός λαθρομετανάστης άρπαξε τσάντα, αλλά τον «άρπαξαν»

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε τσαντάκιας από τη Σομαλία ο οποίος, για να καταφέρει να πάρει στα χέρια του την τσάντα μίας αλλοδαπής, δεν δίστασε να την χτυπήσει.

Το περιστατικό συνέβη στη συμβολή των οδών Κολοκυνθούς και Λεωνίδου χθες αργά το βράδυ.

Τελικά κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, αλλά δεν το χάρηκε, καθώς λίγο αργότερα τον συνέλαβαν άνδρες της αστυνομίας.

Ο Σομαλός τσαντάκιας είχε και συνεργό, ο οποίος ωστόσο αναζητείται.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Αστυνομικοί συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη 32χρονο ΑΛΛΟΔΑΠΟ επίδοξο βιαστή



Αστυνομικοί που περιπολούσαν σε παράδρομο της Ε.Ο Θεσσαλονίκης – Αθηνών, αντιλήφθηκαν τις κραυγές βοήθειας μίας 23χρονη κοπέλας, την οποία προσπαθούσε να βιάσει ένας 32χρονος αλλοδαπός.

Η νεαρή κοπέλα σώθηκε στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, ενώ ο δράστης συνελήφθη.


Άγριος ξυλοδαρμός νεαρού στο κέντρο της Αθήνας απο αλλοδαπούς!

Τρεις αλλοδαποί, επιτέθηκαν και γρονθοκόπησαν έναν 23χρονο σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός στις 02:00 τα ξημερώματα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Αμαλίας, όταν δέχθηκε επίθεση από τα τρία άτομα, οι οποίοι τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές.

Στη συνέχεια του αφαίρεσαν 140 ευρώ και το κινητό του τηλέφωνο και τράπηκαν σε φυγή.

Αλλοδαποί τους έδεσαν και έκλεψαν 200 ευρώ

Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έδεσαν τρεις αλλοδαποί, αφού πρώτα μπήκαν στο σπίτι τους από τον ακάλυπτο χώρο της κατοικίας τους, επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου 93, στον Βοτανικό.

Οι δράστες, αφού τους έδεσαν και τους κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο της οικίας τους, πήραν 200 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Συμπλοκή αλλοδαπών με τραυματισμό

Σε αιματηρό επεισόδιο εξελίχθηκε χθες η συμπλοκή αλλοδαπών σε καφετέρια που βρίσκεται επί της οδού Πατησίων, με θύμα μια ανυποψίαστη αλλοδαπή, η οποία έτυχε να βρίσκεται την ώρα του συμβάντος στο προαναφερθέν κατάστημα.

Η άτυχη γυναίκα, ενώ έπινε τον καφέ της, ακούστηκε πυροβολισμός και σε κλάσματα του δευτερολέπτου είδε μια «αδέσποτη» σφαίρα να καρφώνεται στο πόδι της.

Άμεσα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ οι δράστες διέφυγαν. ( μάλλον είχαν και ραντεβου για τσαι με τον φιλο τους τον Χρυσοχοιδη, τον προστατη των απανταχού εγκληματιών )

Προανάκριση ενεργεί το Τ.Α. Πατησίων.

Συνελήφθησαν οι «γιαγκούλες» των Μεσογείων.. Αλγερινοί λαθρομετανάστες οι δράστες



Πάνω από 100 κλοπές, στην περιοχή των Μεσογείων και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Αττικής αλλά και στην επαρχία, είχε διαπράξει τους τελευταίους μήνες σπείρα Αλγερινών κακοποιών , οι οποίοι συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ.

Οι σύγχρονοι λήσταρχοι-γιαγκούλες των ανατολικών προαστίων ήταν θρασύτατοι στις μπούκες που έκαναν σε σπίτια ανυποψίαστων πολιτών, ρημάζοντας τα πάντα. Ωστόσο, ήταν και άτυχοι, αφού συνελήφθησαν από ένα τυχαίο γεγονός που έβαλε τέρμα στην πλούσια δράση τους.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη το πρωί, δύο από τους δράστες, με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, διέπραξαν κλοπή στην Λυκοποριά Κορινθίας. Αυτόπτης μάρτυρας συγκράτησε τα χαρακτηριστικά τους αλλά και τις πινακίδες αυτοκινήτου και ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου. Ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και τα υπόλοιπα, απ' ό,τι αποδείχθηκε, ήταν θέμα ρουτίνας.

Οι δύο από τους δράστες αναζητήθηκαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Εντοπίστηκαν κοντά στα Μεσόγεια. Ήταν έτοιμοι πάλι να χτυπήσουν κάποια από τα σπίτια της περιοχής. Συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής. Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι συνολικά πέντε Αλγερινοί-μέλη της σπείρας διατηρούσαν «γιάφκες» με κλοπιμαία που είχαν σουφρώσει από εκατοντάδες σπίτια της περιοχής.

Εντοπίστηκαν δύο από τα οικήματα μέσα στα οποία βρέθηκαν χρυσαφικά μεγάλης αξίας, ρούχα, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης, ενώ από την Ασφάλεια θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες, έτσι ώστε οι κάτοχοι των κλοπιμαίων, αφού τα αναγνωρίσουν, να τα παραλάβουν από το σημείο που θα τους υποδείξει η αστυνομία.

anatolikiattikinews.blogspot.com

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Λαθρομετανάστες στο Αγαθονήσι. Αντί ευχαριστώ για το φαγητό και τα δώρα έκλεψαν την εκκλησία. Απογοητευμένοι οι κάτοικοι.



Της Σμαράγδας Μουλιάτη
Πηγή: Πατμιακά Χρονικά


Φωτό αριστερά: Οι λαθρομετανάστες με τον πρόεδρο και μέλη της ΥΕΤΟΥΣΑΣ πριν τη διάρρηξη της εκκλησίας.

Τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς, 45 λαθρομετανάστες, βγήκαν στο Αγαθονήσι και πέρασαν τις γιορτές στο ακριτικό νησί, μαζί με τους κατοίκους. Ο πολιτιστικός σύλλογος ΥΕΤΟΥΣΑ, ενώ διέθεσε τις εισπράξεις για τη σίτιση τους, εκείνοι αντί ευχαριστώ, έκλεψαν την εκκλησία της Μεταμόρφωσης που ανήκει στο Σύλλογο.

Κάθε χρόνο, Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου ΥΕΤΟΥΣΑ, γυρίζουν το χωριό και λένε τα κάλαντα. Τα χρήματα που
συγκεντρώνουν, πηγαίνουν για τις ανάγκες του συλλόγου και τις δράσεις του.


Όπως μας είπε ο πρόεδρος του Πολιτιστικού και εξωραϊστικού συλλόγου ΥΕΤΟΥΣΑ κ. Κώστας Κόττορος,
Φέτος, επειδή στο νησί για αρκετές μέρες βρίσκονταν 45 λαθρομετανάστες μεταξύ αυτών και 3 μικρά κοριτσάκια, διέθεσαν τα χρήματα για να σιτιστούν οι συνάνθρωποι μας.
Μετά τη λειτουργία της Πρωτοχρονιάς, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ΥΕΤΟΥΣΑ και οι υπηρετούντες εκεί αστυνομικοί και λιμενικοί, πρόσφεραν τρόφιμα και δώρα στους λαθρο-μετανάστες, χαρίζοντας τους λίγη πρωτοχρονιάτικη χαρά και ανθρωπιά.
Εκείνοι όμως, αντί ευχαριστώ, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ενώ το νησί διασκέδαζε στο ρεβεγιόν που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος, διέρρηξαν την εκκλησία της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ιδιοκτησίας του Συλλόγου και αφού παραβίασαν και έσπασαν το παγκάρι, πήραν τα χρήματα της εκκλησίας.
Η απογοήτευση των μελών του συλλόγου, των οργάνων της τάξης και όλων των κατοίκων του Αγαθονησίου μετά από αυτό είναι πολύ μεγάλη.

Σχόλιο Blog: Σε αυτούς θέλουν να δωσουν την ιθαγένεια....Τι προθέσεις τους τις δείχνουν με την άφιξή τους... Εάλω η Ελλάς με τις ευλογίες των ΜΚΟ και των κάθε λογής γιωργάκηδων...

http://patmos-island.blogspot.com/2010/01/blog-post_6471.html

‘’Κακόμοιροι’’ λαθρομετανάστες σκοτώνουν Έλληνες.



‘’φιλήσυχος’’ μετανάστης δολοφόνησε δυο Έλληνες για 50 euro.



Εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής η διπλή δολοφονία με θύματα ένα 89χρονο και την 63χρονη σύζυγό του, που είχαν βρεθεί νεκροί με τραύματα από μαχαίρι και σιδερένιο λοστό...
στις 23.3.2009, στην ισόγεια μονοκατοικία τους στην οδό Ιμβρου 47, στη Δάφνη.

Δράστης είναι ένας 28χρονος Κούρδος, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε με κάθε λεπτομέρεια την πράξη του.

Οπως προκύπτει από την κατάθεσή του κίνητρο ήταν η ληστεία και από το σπίτι πήρε 50 ευρώ, κοσμήματα, δυο κινητά τηλέφωνα και μια τηλεόραση.

Ο δράστης οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα.


http://troktiko.blogspot.com/2010/01/blog-post_2414.html




ΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗΚΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ




ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ... ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ!


Καμία πρωτοτυπία πλέον στα αστυνομικά Δελτία, αφού στις 99 απο τις 100 των περιπτώσεων δράστες εγκλημάτων είναι αλλοδαποί. Ύστερα από διενεργηθείσα προανάκριση από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών που αφορούσε βαριά σωματική βλάβη σε βάρος ημεδαπού ηλικίας 48 ετών κατοίκου εν ζωή Πρασίνου Κλείτορος Αρκαδίας, που έλαβε χώρα στην Κλειτορία Αχαΐας την 10-12-2009 και είχε ως επακόλουθο τον θάνατο αυτού, προέκυψε ότι δράστης προαναφερόμενης πράξης είναι ένα 21χρονος αλλοδαπός. Η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαβρύτων, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Σε βάρος του εκδόθηκε στις 12-01-2010 ένταλμα σύλληψης από την κα Ανακρίτρια Πρωτοδικών Καλαβρύτων. Ο δράστης συνελήφθη βάσει του παραπάνω εντάλματος και απολογούμενος αυθημερόν προφυλακίστηκε.

http://www.stoxos.gr/2010/01/blog-post_13.html

Εξιχνίασαν τη δολοφονία του ζευγαριού στη Δάφνη. Κουρδος λαθρομεταναστης ο δραστης


Τον δράστη που κρυβόταν πίσω από τη δολοφονία ενός ηλικιωμένου ζευγαριού στη Δάφνη, στις 23 Μαΐου, εντόπισε η αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 28χρονο Κούρδο, ο οποίος, αφού σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο τον 81χρονο Σπύρο Κονδύλη και την 63χρονη σύζυγό του Αθηνά Τσαμπούλου, αφαίρεσε το ποσό των 50 ευρώ, μια τηλεόραση και λίγα κοσμήματα.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφόνησαν ζευγάρι ηλικιωμένων στην Δάφνη

Εξάρθρωση σπείρας με έντεκα διαρρήκτες αλλοδαπών αραβικής καταγωγής



Έσπαγαν τα τζάμια των σταθμευμένων αυτοκινήτων και άρπαζαν όποιο αντικείμενο είχε αφήσει μέσα ο ιδιοκτήτης του ΙΧ.

Έντεκα άνδρες -όλοι αραβικής καταγωγής- είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στην πόλη του Ηρακλείου, καθώς μέσα σε διάστημα περίπου σαράντα ημερών, είχαν προχωρήσει σε πάνω από 50 κλοπές, αφού πρώτα είχαν προκαλέσει δολιοφθορές στα αυτοκίνητα, στα οποία εντόπιζαν αυτό που ήθελαν να αρπάξουν.

Η δράση τους όμως έλαβε τέλος, όταν την περασμένη Τρίτη οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατάφεραν, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση να συλλάβουν αρχικά τους δύο αλλοδαπούς της συμμορίας, οι οποίοι ετοιμάζονταν να δράσουν και πάλι.

Στην κατοχή τους μάλιστα βρέθηκε και ένα φορητό cd player, το οποίο είχαν αρπάξει λίγη ώρα πριν από ένα ακόμη ΙΧ.
Ενώ η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς με συντονισμένες κινήσεις οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη άλλων 9. Όλοι είναι ηλικίας 18 μέχρι 35 ετών, αραβικής καταγωγής, δηλώνοντας ότι είναι Παλαιστίνιοι. Από τα στοιχεία όμως που προέκυψαν, φάνηκε ότι πρόκειται για ένα… συνοθύλευμα εθνικοτήτων, αφού άλλοι είναι από Λίβανο, άλλοι από Συρία κ.τ.λ.

Όπως ανακοινώθηκε η σπείρα των Αράβων, ήταν χωρισμένη πάντα σε ομάδες των τριών ατόμων, με ακτίνα όλη την πόλη. Έκαναν δηλαδή από το απόγευμα ως τις πρώτες πρωινές ώρες βόλτες στους δρόμους και τις γειτονιές του Ηρακλείου και όπου έβρισκαν… υποψήφιο αυτοκίνητο, χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπαγαν το τζάμι και έκλεβαν τα πράγματα που υπήρχαν σε αυτό.
Τα κλοπιμαία
Οι εντατικοί ρυθμοί με τους οποίους… εργάζονταν οι κλέφτες φάνηκαν από το μεγάλο όγκο των κλοπιμαίων που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια τους, όπου και διενεργήθηκαν έλεγχοι από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες είχαν καταφέρει, σπάζοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων, να αρπάζουν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες αντικείμενα όπως: φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), φωτογραφικές μηχανές, φορητά ράδιο cd, κινητά τηλέφωνα, γυαλιά οράσεως και ηλίου, είδη ένδυσης, χαρτοφύλακες, τσάντες μεταφοράς laptop και φωτογραφικών μηχανών κ.τ.λ.

Η ΤΟΛΜΗ

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2010

7 Ιρανοί διακίνησαν μέσα από τη φοιτητική εστία 200 κιλά ηρωίνης!




Το άκουσα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή και είναι όντως από τα απίστευτα. Συνελήφθησαν είπαν 7 Ιρανοί, οι οποίοι διακίνησαν μέσα από τη φοιτητική εστία 200 κιλά ηρωίνης μέσα σε ένα χρόνο, εκμεταλλευόμενοι το πανεπιστημιακό άσυλο.

Τί άλλο θα δούμε ακόμη σε αυτή τη χώρα;

Νίκος

πηγή

Επίθεση αλλοδαπών σε αστυνομικούς στην Αθήνα...


ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ? Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ?



Επίθεση από αλλοδαπούς δέχθηκαν δύο αστυφύλακες εκτός υπηρεσίας, χθες το απόγευμα, στην οδό Αχαρνών, στην περιοχή των Πατησίων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 28 και 29 ετών, σταμάτησαν με τις μοτοσυκλέτες τους μπροστά στο ΙΧ που οδηγούσε ο ένας αστυφύλακας, 22 ετών, με επιβαίνοντες τον αδελφό του επίσης αστυφύλακα, 21 ετών, και τον 68χρονο πατέρα τους.

Αμέσως τους επιτέθηκαν, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ ευτυχώς τραυματισμό τους, αν και ο ένας από τους αστυφύλακες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής βοήθειας.

Οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.

Κατά την προσαγωγή τους στο Α.Τ. Πατησίων, ο 28χρονος φαίνεται να ήταν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει φθορές με το κεφάλι του σε υαλοπίνακα παραθύρου γραφείου του Τμήματος και να αυτοτραυματιστεί.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και μετά την παροχή ιατρικής βοήθειας επαναπροσήχθη στο Α.Τ. Πατησίων.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Nεαρός αλλοδαπός ο δράστης του εγκλήματος στην Αχαΐα


Ένας νεαρός αλλοδαπός είναι ο δράστης του εγκλήματος στην περιοχή Κλειτορία στην Αχαϊα.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών έφτασαν στον 21χρονο αλλοδαπό μετά τις εντατικές έρευνες που διεξήγαγαν.

Ο νεαρός είχε δολοφονήσει έναν 48χρονο από την Αρκαδία στις 10 Δεκεμβρίου και το έγκλημα τότε είχε απασχολήσει τις Αρχές αλλά και τα ΜΜΕ, καθώς αρχικά δεν μπορούσαν να εστιάσουν στο κίνητρο της δολοφονίας.

Η σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαβρύτων και σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακόμη εκδόθηκε σήμερα ένταλμα σύλληψης και λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη και αφού απολογήθηκε προφυλακίστηκε.

Σημαντική μείωση της εγκληματικότητας των αλλοδαπών.. οχι επειδη σταματησαν αλλα επειδη τα ΜΜΕ κρυβουν την εθνικοτητα των δολοφονων...!


Η αλήθεια είναι ότι ΚΑΙ αυτή η κυβέρνηση δεν τα πάει τόσο καλά και απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα μάλλον δεν θα έχει μεγάλη διαφορά απ’ τις υπόλοιπες .



Ωστόσο για να είμαστε δίκαιοι, υπάρχει ένας τομέας στον οποίο η κυβέρνηση ΠAΣΟΚ δείχνει να τα καταφέρνει, και δεν είναι άλλος απ’ αυτόν της εγκληματικότητας. Το τελευταίο διάστημα λοιπόν (επειδή τυγχάνει να παρακολουθώ καθημερινά το αστυνομικό δελτίο), παρουσιάζεται μια μεγάλη μείωση στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών. Όσο και αν έψαχνα για ειδήσεις που σχετίζονται με τα εγκλήματα των λαθρομεταναστών, παντού σκόνταφτα σε γενικόλογους τίτλους, ενώ όταν διάβαζα το κυρίως ρεπορτάζ έβλεπα τα εξής :

Άγνωστοι, δράστες, άτομα ,κακοποιοί, εμπλεκόμενοι ,συλληφθέντες .


Απίστευτο και όμως αληθινό !

Σε όλες σχεδόν τις ειδήσεις έχουν ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ την εθνικότητα των δραστών!

Ακόμη και σε περιπτώσεις που οι δράστες έχουν συλληφθει και γνωρίζουμε την εθνικότητα τους.


Βεβαίως το timing που επιλέχθηκε να εφαρμοστεί το καθεστώς λογοκρισίας δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από μια άποψη βέβαια το βρίσκω απόλυτα λογικό. Όταν καταβάλλεις τεράστιες προσπάθειες ξοδεύοντας πακτωλούς χρημάτων (απ’ το υστέρημα του Έλληνα φορολογουμένου βέβαια), όταν σπαταλάς τόνους μελανιού (γράφε ΜΜΕ) ,προκειμένου να πείσεις τον λαό να δεχτεί την καταδίκη του, νομιμοποιώντας και παραχωρώντας ιθαγένεια στον κάθε ΒΑΡΒΑΡΟ ΑΠΟΙΚΟ που εισβάλει στην Ελλάδα, Ε, όταν κανείς όλα τα παραπάνω και

Ξαφνικά ‘’φτωχοί’’ και ‘’φιλήσυχοι’’ Αφγανοί λαθρομετανάστες που …’’ ζουν και εργάζονται στη χώρα μας’’, απαγάγουν και βιάζουν ομαδικά νεαρή κοπέλα στην ομόνοια

http://anti-metanasteush.blogspot.com/2009/12/27.html


Ε, όταν κανείς όλα τα παραπάνω και

Ξαφνικά ‘’φτωχοί’’ και ‘’φιλήσυχοι’’ Αλβανοί λαθρομετανάστες που …’’ ζουν και εργάζονται στη χώρα μας’’, απαγάγουν και βιάζουν για 12 ώρες ομαδικά νεαρή κοπέλα στα Λιμανάκια.

http://anti-metanasteush.blogspot.com/2009/12/blog-post_18.html


Ε, όταν κανείς όλα τα παραπάνω και οι ‘’φτωχοί’’ και ‘’φιλήσυχοι’’ λαθρομετανάστες εξακολουθούν να είναι πρωταθλητές στις κλοπές ,ληστείες, βιασμούς , δολοφονίες ,ναρκωτικά κτλ ...


Ε, τότε διαγράφεις την εθνικότητα των δραστών που σου χαλάει τη σούπα και τελείωσες !!!



Συμπλοκή αλλοδαπών στη Δάφνη



Κάλυκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν χθες στη συμβολή των οδών Σαρανταπόρου και Δράμας, στην περιοχή της Δάφνης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νωρίτερα είχε σημειωθεί συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών, χωρίς ωστόσο, να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=94303&cid=4

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Καταδίωξη αλλοδαπών στους δρόμους της Χαλκίδας



Σκηνές Χολυγουντιανής ταινίας εκτιλύχθηκαν έξω από την είσοδο της Χαλκίδας όταν τρεις αλλοδαποί που επέβαιναν σε κλεμμένο αυτοκίνητο δεν σταμάτησαν στο μπλόκο της αστυνομίας στην υψηλή γέφυρα της πόλης.

Αμέσως στο σημείο ήρθαν ενισχύσεις και άρχισαν να ψάχνουν για τους δράστες.

Ύστερα από πολλές έρευνες βρέθηκε το κλεμμένο όχημα στο δασάκι της αγίας Μαρίνας. Οι τρεις αλλοδαποί όμως το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν μιας και ήταν βράδυ ενώ στην περιοχή δεν υπάρχει ο απαραίτητος φωτισμός.


Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες δεν έρχονταν για βόλτα αλλά για να κάνουν κλοπές στην περιοχή. Προφανώς η άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας τους έκανε να αλλάξουν τα σχέδια.

Στη... φάκα 27χρονος αλλοδαπός έμπορος ναρκωτικών



Ηρωίνη βάρους 1,6 γραμμαρίου και δύο φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη, συνολικού βάρους 223,3 γραμμαρίων, είχε στην κατοχή του ένας 27χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στην Κόρινθο από αστυνομικούς της ασφάλειας.

Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης καθώς και το χρηματικό ποσό των 165 ευρώ.

Ο 27χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κορίνθου με τις κατηγορίες της κατοχής και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση ενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου.

Ξύπνησε υπό την απειλή αλλοδαπών με όπλα



Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ένας άνδρας στο Κοκκώνι Κορινθίας, όταν τρεις άγνωστοι - αλλοδαποί εισέβαλαν στην οικία του ενώ αυτός κοιμόταν.

Οι κακοποιοί, φορώντας κουκούλες, απείλησαν τον ιδιοκτήτη με κοντόκανες καραμπίνες και μαχαίρια, τον ακινητοποίησαν και του πήραν το ποσό των 700 ευρώ, πέντε ρολόγια χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο και την κάρτα αναλήψεων τράπεζας.

Μάλιστα, ο ένας δράστης τον εξανάγκασε να αποκαλύψει τον κωδικό της κάρτας και στη συνέχεια πήγε σε μηχάνημα αναλήψεως της τράπεζας στο Κιάτο και πήρε το ποσό των 600 ευρώ.

Οι κακοποιοί διέφυγαν με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του υιού του θύματος.

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες ήταν αλλοδαποί, ενώ προανάκριση διενεργεί η Ασφάλεια Κορίνθου σε συνεργασία με το αστυνομικό τμήμα Βραχατίου.

Ζευγάρι αθίγγανων συνελήφθη στην Κατερίνη



Οι δύο δράστες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω, την στιγμή που πάρκαραν δίπλα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και έσπαγαν το τζάμι. Μόλις αντιλήφτηκαν την παρουσία αστυνομικών, προσπάθησαν να διαφύγουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Από την έρευνα στο αυτοκίνητο βρεθήκαν δυο βαριοπούλες, τέσσερα κατσαβίδια, ένα ζεύγος δερμάτινα γάντια, ένας κάβουρας και ένα ξύλινο ρόπαλο, ενώ ο οδηγός του δεν είχε ούτε δίπλωμα οδήγησης.

Οι ληστές ήταν αλλοδαποί και… πεινασμένοι



Τρόφιμα ήταν η μοναδική λεία των τριών αλλοδαπών δραστών που εισέβαλαν τα ξημερώματα σε κατοικία στον Ασπρόπυργο.

Την ώρα που ο ένοικος του διαμερίσματος, που βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, κοιμόταν αμέριμνος, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι του από την ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και άρπαξαν όσα τρόφιμα πρόλαβαν.

Το θύμα συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί το πρωί, όταν μπαίνοντας στην κουζίνα του είδε ράφια και ψυγείο άδεια...

Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Αλλοδαπός ο ληστής σουπερμάρκετ, ο συλληφθείς μετά από καταδίωξη


Δύο σούπερ μάρκετ είχε ληστέψει ο ένας από τους δύο αλλοδαπούς, που συνελήφθησαν μετά από καταδίωξη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες κατά τον τελευταίο μήνα έχει ληστέψει δύο σούπερ μάρκετ, σε Περιστέρι και Κορυδαλλό.

Στην κατοχή των δύο ανδρών, όταν συνελήφθησαν, βρέθηκε ένα πιστόλι των 22 mm, με έναν γεμιστήρα με τρία φυσίγγια.


Διαβάστε επίσης:

Περιπετειώδης καταδίωξη ληστών στην Εθνική Οδό

Αλλοδαποί χτύπησαν Ρουμάνο για να τον ληστέψουν



Έναν Ιρακινό συνέλαβαν άνδρες της Αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας χθες το μεσημέρι.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο Ιρακινός μαζί με συνεργούς του ακινητοποίησε έναν Ρουμάνο, τον χτύπησε και άρπαξε 380 ευρώ που είχε πάνω του.


Γίνονται έρευνες και για τον εντοπισμό των υπόλοιπων δραστών.

Συλλήψεις Αλβανών για τον άγριο ξυλοδαρμό 20χρονου στο Βόλο




Στη «φάκα» των αστυνομικών πιάστηκαν οι ύποπτοι νεαροί Αλβανοί για τον ξυλοδαρμό του 20χρονου Σαλβατόρε Σερασκίνο, ο οποίος ακόμη νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου.
Ωστόσο, οι δύο Αλβανοί μετά τις καταθέσεις τους, στις οποίες παραδέχθηκαν τον ξυλοδαρμό, αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,είναι ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι διαμένουν στον Βόλο και είναι ιδιωτικοί υπάλληλοι, παραδέχθηκαν ότι χτύπησαν τον Σαλβατόρε με χοντρό λουκέτο κλειδαριάς, ενώ υποστήριξαν πως δεν υπήρχε και τρίτο άτομο στη συμπλοκή. Ωστόσο, οι αυτόπτες μάρτυρες του καβγά υποστηρίζουν πως τα άτομα που ενεπλάκησαν ήταν τρία.

Από την πλευρά της, η Ασφάλεια συγκεντρώνει στοιχεία για τη δικογραφία, η οποία θα σταλεί την Πέμπτη στην Εισαγγελία Βόλου. Να σημειωθεί πως οι δύο νεαροί δεν έχουν φάκελο στην αστυνομία και δεν είχαν απασχολήσει τις Αρχές για αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: Ταχυδρόμος

Συνέλαβαν ''φτωχους'' μετανάστες με 48 κιλά χασισάκι




Περιπετειώδης ήταν η σύλληψη δύο υπηκόων Αλβανίας από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.

Οι δύο άνδρες, οι οποίοι εντοπίστηκαν να κινούνται το πρωί της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων με ύποπτο όχημα, δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Μετά από απόσταση περίπου δύο χιλιομέτρων, οι τρεις επιβάτες του οχήματος το εγκατέλειψαν και τράπηκαν σε φυγή σε ορεινή, δασώδη περιοχή. Οι αστυνομικοί, όμως, κατάφεραν να συλλάβουν τον οδηγό και τον συνοδηγό του αυτοκινήτου, ενώ ο τρίτος συνεπιβάτης αναζητείται.

Στην έρευνα που ακολούθησε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 48 κιλά και 363 γραμμάρια χασίς.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.