Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Συμπλοκή στο πάρκινγκ του Θριασίου με αλβανούς κακοποιούς

Εκπλήξεις επεφύλασσε ο καθιερωμένος έλεγχος των στοιχείων υπόπτων σε δύο αστυνομικούς.

Οι δύο ένστολοι πλησίασαν δύο άνδρες που βρίσκονταν στο παρκινγκ του Θριασίου για να τους ελέγξουν.


Όταν πλησίασαν ένας εκ των δύο υπόπτων προσπάθησε να βγάλει όπλο και να το στρέψει εναντίον τους δίχως όμως αποτέλεσμα. Η πρόθεσή του έγινε αντιληπτή και αποφεύχθηκε καθώς ο ένας από τους αστυνομικούς, πρώην ειδικός φρουρός τον ακινητοποίησε.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο των δύο κακοποιών, αλβανικής καταγωγής εντοπίστηκαν συνολικά 8 όπλα, όπως επίσης και 15 κιλά χασίς.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζονταν να ληστέψουν τραπεζικό κατάστημα στην περιοχή.

Εικάζεται ότι οι συλληφθέντες είχαν σκοπό να ληστέψουν κάποιο τραπεζικό κατάστημα της περιοχής.


http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8452&pubid=2714896

Βίασαν γυναίκα με νοητική στέρηση

Την απόλυτη φρίκη έζησε χθες βράδυ μια 31χρονη γυναίκα από το χωριό Γρίμποβο του δήμου Βλαχέρνας στην Άρτα, που αντιμετωπίζει διανοητικά προβλήματα, όταν τέσσερις αλλοδαποί εισέβαλαν στο σπίτι που διέμενε με τον πατέρα της και τη βίασαν.


Ήταν λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα όταν οι τέσσερις δράστες μπήκαν στο σπίτι από την ανασφάλιστη πόρτα. Όλοι τους φορούσαν γάντια, δύο φορούσαν κουκούλες, ενώ οι άλλοι είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.


Αφού ακινητοποίησαν τον 87χρονο ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον ξυλοφόρτωσαν και τον έδεσαν.


Στη συνέχεια πήγαν στο διπλανό δωμάτιο όπου βρισκόταν η 31χρονη θετή κόρη του ηλικιωμένου και την βίασαν από κοινού και κατ’εξακολούθηση.


Οι δράστες όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Αφού έδεσαν την κοπέλα αφαίρεσαν 70 ευρώ, τρόφιμα, ποτά καθώς και το κυνηγετικό όπλο του 87χρονου και τράπηκαν σε φυγή.


Μετά από περίπου τέσσερις ώρες η άτυχη κοπέλα κατάφερε να λυθεί, πήγε σε γειτονικό σπίτι και κάλεσε βοήθεια.


Με ασθενοφόρο, τόσο η ίδια όσο και ο πατέρας της, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Άρτας.


Η 31χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος πιστοποίησε ότι η κοπέλα φέρει ίχνη βιασμού, ενώ μέχρι στιγμής έχουν γίνει προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να έχει αναγνωριστεί κάποιος από αυτούς.


http://www.zougla.gr/news.php?id=30051

Εχθρός η Ελλάδα για τους Αλβανούς φοιτητές, σύμφωνα με δημοσκόπηση

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε σε τελειόφοιτους Αλβανούς φοιτητές του τομέα πολιτικών επιστημών. Όπως θα διαπιστώσετε στις εικόνες που δημοσιεύθηκαν από το περιοδικό "FANTOMAS" οι κατά τα άλλα Αλβανοί "φίλοι", για εμάς, θεωρούν την Ελλάδα......ως τον νούμερο ένα εχθρό τους και το ζήτημα της Τσαμουριάς υποστηρίζουν πως θα πρέπει να είναι πρώτο στη λίστα των θεμάτων των 2 χωρών.


Θεωρούν εμάς εχθρούς τους που τόσα χρόνια τώρα τους φιλοξενούμε στη χώρα μας, τους πληρώνουμε, τους δίνουμε κονδύλια με σκοπό να αναπτυχθεί η χώρα τους, και αυτοί για όλα αυτά ....μας θεωρούν εχθρούς. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πως η Ελλάδα δεν έχει φίλους στην περιοχή, ή τουλάχιστον δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν.


Όπως θα δείτε μπαίνουν και αυτοί στο κομμάτι των διεκδικήσεων έναντι της Ελλάδος μέσω...Τσαμουριάς. Έχουμε λοιπόν...Οι Αλβανοί θέλουν το κομμάτι που θεωρούν ότι τους ανήκει λόγω Τσαμουριάς, που φυσικά και αυτό είναι ένα θέμα που αποδεικνύεται ότι και αυτοί είναι ανιστόρητοι..! Οι άλλοι "φίλοι" μας οι Σκοπιανοί θέλουν τη Μακεδονία μας, ένα κομμάτι του πολιτισμού και της ιστορίας μας και... αν τους κάτσει... και τη Θεσσαλονίκη.


Οι "φίλοι" Βούλγαροι από την άλλη πλευρά μας λένε πολύ ευγενικά λύστε τα θέματα σας με τα Σκόπια για να πάρουμε σειρά να θέσουμε και εμείς τα δικά μας, το άλλο μικρό κομματάκι της Μακεδονίας μας που μένει δηλαδή. Οι εκ των δεξιών "φίλοι" Τούρκοι κάνουν βόλτες πάνω από το Αιγαίο και όταν έχουν κέφια περνούν και μια βόλτα πάνω από την Αθήνα.....διεκδικώντας συνεχώς τον χαρακτηρισμό και νέων γκρίζων ζωνών με σκοπό να έρθουν όλο και πιο μέσα στο Αιγαίο, ενώ διεκδικούν ανοιχτά πλέον δικαιώματα στη Θράκη.


Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ξυπνάμε λίγο Έλληνες επιτέλους; Μήπως πρέπει να στείλουμε εκτός βουλής όλους αυτούς που μας έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα 20 χρόνια και μας έχουν φέρει σε αυτήν την κατάσταση;


Για να επιστρέψουμε στο θέμα της δημοσκόπησης σε Αλβανούς φοιτητές....διαβάστε την και θα καταλάβετε γιατί βγήκε η παροιμία " Ουδείς επισφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργετηθέντος"




http://troktiko.blogspot.com/2009/03/blog-post_8387.html

Ξεφύγαμε! Συνελήφθη 11χρονος αλβανός ενώ είχε διαρρήξει κατάστημα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης

Ένας 11χρονος συνελήφθη στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης, την ώρα που μαζί με ένα συνεργό του είχαν διαρρήξει κατάστημα και είχαν αφαιρέσει δύο τηλεοράσεις.

Ο συνεργός κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται, ενώ ο 11χρονος από τις πρώτες πληροφορίες, είναι αλλοδαπός και είχε εισέλθει με τους γονείς του στην Ελλάδα...

Ο ανήλικος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, αλλά σύμφωνα με τη Νομοθεσία θα αφεθεί ελεύθερος και θα ορισθεί τακτική δικάσιμος. Ταυτόχρονα θα εξεταστεί το ζήτημα της ευθύνης των γονιών του, και εφόσον προκύψουν στοιχεία που να στοιχειοθετούν το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου, μπορεί να διαταχθεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

http://troktiko.blogspot.com/2009/03/11_27.html


Απόπειρα κλοπής τσάντας: Ο δράστης στο νοσοκομείο, το θύμα υπό κράτηση.

Ακριβά στοίχισε σε έναν αλλοδαπό η προσπάθειά του να αρπάξει την τσάντα μιας γυναίκας, Ελληνίδας, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στην Ομόνοια.


Ο αλλοδαπός μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου της γυναίκας που είχε σταματήσει στο φανάρι και επιχείρησε να της αρπάξει την τσάντα... αλλά η γυναίκα ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε επάνω του με το ΙΧ με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Ο αλλοδαπός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ η γυναίκα συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας.

Άνοιγαν αυτοκίνητα και άρπαζαν ό,τι έβρισκαν

Δύο άνδρες Ιρακινής καταγωγής συνέλαβε η αστυνομία στην Κηφισιά, την ώρα που προσπαθούσαν να ανοίξουν ένα αυτοκίνητο, προκειμένου να κλέψουν τα αντικείμενα που υπήρχαν στο εσωτερικό.

Μετά από έρευνα που έγινε, αποδείχτηκε πως οι δράστες τον τελευταίο καιρό έχουν διαπράξει 17 παρόμοιες κλοπές .

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_3458.html

Σύλληψη Αλβανών για σωρεία ληστειών

Δύο Αλβανούς, ηλικίας 20 και 22 ετών, συνέλαβε στο Ίλιον η αστυνομία και αναζητά πλέον έναν ακόμη ομοεθνή τους.

Οι δύο συλληφθέντες κατηγορούνται ότι τον τελευταίο χρόνο, διέπραξαν συνολικά οκτώ ληστείες τραπεζών, μια σε ΙΚΑ και άλλη μια σε ΕΛΤΑ.


Οι ληστές, επίσης, έμπαιναν σε σπίτια, αποσπούσαν τα κλειδιά αυτοκινήτων από τους ιδιοκτήτες τους, και στη συνέχεια τα έκλεβαν.


http://news.pathfinder.gr/world/balkans/482272.html

Αιματηρή ληστεία στην Καστοριά απο αλβανούς

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν οι δύο νεαροί λαθρομετανάστες που με κίνητρο τη ληστεία, εισέβαλλαν στο σπίτι 55χρονου στην Καστοριά και προκειμένου να κάμψουν την αντίστασή του τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερογροθιά.

Η αιματηρή ληστεία σημειώθηκε στο κοινοτικό διαμέρισμα Χλόης, όταν οι δύο λαθρομετανάστες από την Αλβανία, ηλικίας 21 και 22 ετών, που σύμφωνα με την αστυνομία διέμεναν παράνομα στην Ελλάδα, εισέβαλαν στο σπίτι 55χρονου με σκοπό να αφαιρέσουν χρήματα, αλλά και τρόφιμα και είδη ένδυσης.

Όταν ο 55χρονος πρόβαλε αντίσταση οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι τραυματίζοντάς τον πιθανόν με σιδερογροθιά.

Ακολούθως οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν για να συλληφθούν λίγο αργότερα από αστυνομικούς που τους καταδίωξαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για ληστεία, ενώ ο 55χρονος διακομίστηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Καστοριάς.


http://news.ert.gr/el/20510-aimatiri-listeia-stin-kastoria.htm

Συνελήφθη ο αλβανός ληστής-απαγωγέας της Παλλήνης

Συνελήφθη το μεσημέρι στην Καλλιθέα ο ληστής της τράπεζας στην Παλλήνη που χθες εισέβαλλε σε υποκατάστημα της FB επί της λεωφόρου Μεσογείων 19 και στην προσπάθειά του να διαφύγει πήρε μαζί του ως όμηρο μία γυναίκα υπάλληλο.

Πρόκειται για έναν 28χρονο σεσημασμένο κακοποιό αλβανικής καταγωγής τον οποίο συνέλαβαν οι άνδρες της Αστυνομίας μετά από επιχείρηση στους δρόμους της Καλλιθέας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης το ποσό της λείας ύψους 142.000 ευρώ και ένα πιστόλι που είχε στην κατοχή του ο δράστης το οποίο είχε σφαίρα στη θαλάμη.

Η δραματική ληστεία

Η ληστεία έγινε στις 8.45 το πρωί της Τετάρτης, στο υποκατάστημα της τράπεζας FB στη λεωφόρο Μεσογείων 19, στην Παλλήνη.


Ο ληστής, ο οποίος φορούσε κουκούλα, γάντια, μπουφάν και το κάτω μέρος φόρμας, εισέβαλε στο υποκατάστημα της τράπεζας, όπου παρέμεινε τουλάχιστον 20 λεπτά της ώρας, αναγκάζοντας τους υπαλλήλους να ανοίξουν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο.


Στο διάστημα αυτό οι υπάλληλοι πάτησαν το κουμπί του συναγερμού και κινητοποιήθηκε η αστυνομία, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί πριν ο δράστης βγει από την τράπεζα.


Ο ληστής άρπαξε τα χρήματα, τα έβαλε σε μια σακούλα σκουπιδιών και βγήκε από την τράπεζα, παίρνοντας όμως μαζί του ως όμηρο, μία υπάλληλο.


Λίγα μέτρα πιο κάτω ο δράστης, βλέποντας ότι η κοπέλα φοβάται, την άφησε ελεύθερη.


Ο δράστης κατάφερε να φτάσει σε ένα σπίτι σε μικρή απόσταση, στην οδό Βλαχερνών 8, όπου εγκατέλειψε στο ισόγειο, μπροστά σε δύο ντουλάπες μεταλλικές, μερικά από τα ρούχα του και την κουκούλα, τη σακούλα με τα χρήματα και το πιστόλι και διέφυγε πηδώντας σε διπλανό οικόπεδο.


Στην ίδια περιοχή της Καλλιθέας οι άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν ακόμη έναν 35χρονο άνδρα ο οποίος είχε διαπράξει τουλάχιστον 15 ληστείες.


Διαβάστε επίσης: Διέφυγε ο ληστής της τράπεζας στην Παλλήνη



Θύμα επίθεσης ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος


"Δεν πίστευε αυτό που του συμβαίνει... Ο λόγος για τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, που πρωταγωνιστεί στην σειρά "Ματωμένα Χώματα" του Alpha.

Καθώς διέσχιζε με το αυτοκίνητό του την οδό Μενάνδρου στο κέντρο της Αθήνας, δέκα αλλοδαποί περικύκλωσαν το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να ανοίξουν τις πόρτες...

Ο Γιώργος Καραμίχος διατήρησε την ψυχραιμία του και κάλεσε την Αστυνομία... Αφου τους εξήγησε τι συμβαίνει η αστυνομικός που ήταν στην άλλη άκρη της γραμμής του κέντρου της Άμεσης Δράσης τον ρώτησε αν... το αυτοκίνητο έχει εκδορές...!

Με τα πολλά οι αλλοδαποί έφυγαν, ο ηθοποιός ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε...

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός πέφτει θύμα της εγκληματικότητας που μαστίζει το Κέντρο. Πριν από μία εβδομάδα άγνωστοι έσπασαν το αυτοκίνητό του...

Πλέον, ο γνωστός πρωταγωνιστής σκέφτεται σοβαρά να... βρει ένα άλλο σπίτι μακρυά από το ιστορικό κέντρο!"

http://neoi-dimosiografoi.blogspot.com/2009/04/blog-post_4947.html



Νεαρός αλβανός επιχείρησε να ληστέψει ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών

Ένας νεαρός Αλβανός συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, καθώς επιχείρησε να ληστέψει 59χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος ψιλικών.

Ο 25χρονος, μαζί με άλλος δύο ομοεθνείς του που αναζητούνται, ακινητοποίησαν τον 59χρονο έξω από το κατάστημά του στην περιοχή Πυλαίας και με απειλές επιχείρησαν να του αποσπάσουν τα χρήματα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αντέδρασε και οι επίδοξοι ληστές τράπηκαν σε φυγή, ενώ αστυνομικοί καταδίωξαν και συνέλαβαν τον 25χρονο.


http://www.zougla.gr/news.php?id=32344

Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της αιματηρής ληστείας στον «ΓΕΡΜΑΝΟ»

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε 25χρονος Έλληνας, ο οποίος συμμετείχε σε συμμορία που διέπραττε ληστείες και κλοπές.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς αναζητείται και για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 32χρονης υπαλλήλου στο κατάστημα "Γερμανός" στο Βύρωνα, στις 13 Μαρτίου.

Μαζί με 6 άνδρες αλβανικής υπηκοότητας είχαν διαπράξει περισσότερες από 15 ένοπλες ληστείες σε ΕΛ.ΤΑ και τράπεζες.

Διαβάστε επίσης:

Από το όπλο του ληστή νεκρή η υπάλληλος στο Βύρωνα, 13 Μαρτίου 2009, 13:45


http://www.zougla.gr/news.php?id=32359

Από το όπλο του αλβανού ληστή νεκρή η υπάλληλος στο Βύρωνα

Μία βολίδα από το 9 χιλιοστών όπλο "TOKAREF" του 23χρονου Αλβανού ληστή ήταν αυτή που σκότωσε την 32χρονη Αθανασία Γκίνη, στην αιματηρή ληστεία που έγινε χθες το μεσημέρι σε κατάστημα "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" στον Βύρωνα.

Όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης μετά το πέρας της νεκροψίας-νεκροτομής, η σορός της άτυχης κοπέλας φέρει ένα τραύμα και όχι δύο, όπως είχε γίνει αρχικά γνωστό, το οποίο προήλθε από βλήμα πολεμικού όπλου με μεγάλη βλητική ικανότητα.

Το βλήμα εισήλθε στο μπράτσο, βγήκε από αυτό και στη συνέχεια εισήλθε στο θώρακα διαπερνώντας όλα τα ζωτικά όργανα.

Τώρα πια αναμένεται το αποτέλεσμα της βαλλιστικής εξέτασης προκειμένου να πιστοποιηθεί ότι πράγματι το όπλο του ληστή σκότωσε την κοπέλα.


Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 38χρονος αστυνομικός, Βασίλης Κατσικοδάκος, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία, δεν θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο.


Ακριβή εικόνα για το τι συνέβη αναμένεται να δώσει και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται ήδη στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, στο βίντεο φαίνεται ο ληστής να βγάζει το όπλο, να πλησιάζει την υπάλληλο και να τη βγάζει από τον γκισέ. Εκείνη τη στιγμή, ο ληστής βάζει το όπλο κάτω τη μασχάλη του για να πάρει τα χρήματα από το ταμείο και ο αστυνομικός βγάζει το δικό του υπηρεσιακό όπλο επιχειρώντας να τον ακινητοποιήσει. Όταν ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί, η Αθανασία Γκίνη βρισκόταν πίσω από τον αστυνομικό.


Ληστεία, μέρα μεσημέρι

Είναι λίγα μόλις λεπτά μετά την τραγωδία που εκτυλίχθηκε στις 13:40, στο κατάστημα «Γερμανός», στην οδό Κύπρου 102, στον Βύρωνα, όπου σκοτώθηκε η 32χρονη υπάλληλος Αθανασία Γκίνη.


Ένοπλος εισέβαλε στο κατάστημα και πυροβόλησε τρεις φορές. Αστυνομικός, υπαρχιφύλακας της ΥΜΕΤ, που είχε πάει στο κατάστημα να δώσει για επισκευή το κινητό τηλέφωνο της συζύγου του, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο, ένα 38αρι, και πυροβόλησε εναντίον του ληστή.

Ο τραυματισμένος ληστής ήταν αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 23 ετών, συνελήφθη σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το κατάστημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι τύπου "Τοκάρεφ", με το οποίο είχε πυροβολήσει. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει δεχθεί τρεις σφαίρες. Ο 38χρονος Αστυνομικός δεν τον ακολούθησε παραμένοντας στο κατάστημα για να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα και να καλέσει ενισχύσεις.

Στο δεύτερο βίντεο ντοκουμέντο που ακολουθεί, φαίνεται ο ληστής πεσμένος στο έδαφος λίγο μετά την ακινητοποίησή του, κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του να απομακρυνθεί από το κατάστημα.

Ο ένας ληστής μπήκε στο κατάστημα φωνάζοντας ληστεία, ενώ ο δεύτερος περίμενε στην πόρτα. Τότε παρενέβη ο αστυνομικός. Προηγήθηκε πάλη, κατά την διάρκεια της οποίας έπεσαν οι πυροβολισμοί. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η μία τουλάχιστον σφαίρα χτύπησε το θύμα μετά από εξοστρακισμό.

Η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό σε Βύρωνα και Παγκράτι για τη σύλληψη του δεύτερου ληστή.

Ανακοίνωση της "Γερμανός"

Αργά το απόγευμα, η εταιρεία ΓΕΡΜΑΝΟΣ εξέδωσε ανακοίνωση δηλώνοντας ότι θα στηρίξει την οικογένεια της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Η οικογένεια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ είναι συγκλονισμένη και θρηνεί τον άδικο χαμό της Αθανασίας Γκίνη, αγαπητής συναδέλφου στο κατάστημα Βύρωνα.

Σήμερα, στη μία και μισή, άγνωστοι εισέβαλαν στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 102-104 και με την απειλή όπλου ζήτησαν χρήματα. Παρευρισκόμενος πελάτης επιχείρησε να αποτρέψει τη ληστεία. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η Αθανασία, που εκείνη την ώρα εργαζόταν στο κατάστημα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κι έχασε τη μάχη με το θάνατο.

Βρισκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας της Αθανασίας, συμπαραστεκόμαστε στον πόνο τους και θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις».


http://www.zougla.gr/news.php?id=28595

Δεν άφησαν σπίτι για σπίτι στην Εύβοια

Δεκάδες ήταν οι κλοπές που έκανε μια παρέα νέων αλβανικής καταγωγής στην Εύβοια. Με εξοπλισμό… Ιντιάνα Τζόουνς σκαρφάλωναν στα μπαλκόνια έμπαιναν στα σπίτια και βούταγαν ότι μπορούσαν.

Στη συνέχεια τα πήγαιναν με το αμάξι στο κρυσφήγετό τους.

Η αστυνομία έχει εντοπίσει τους 2 από αυτούς και ψάχνει τον άλλον. Στο σπίτι τους βρέθηκαν πολλά από τα κλεμμένα, τα εργαλεία τους, αλλά και μετρητά

http://troktiko.blogspot.com/2009/04/blog-post_8468.html



Αφγανος τραυματιζει με αυτοκινητο 4 ατομα στο κεντρο της Αθηνας υστερα απο καταδιωξη

Ανθρωποκυνηγητό με τραυματίες

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη Αφγανού στο κέντρο της Αθήνας εξαπέλυσε η ΕΛ.ΑΣ. αργά τη νύχτα της Τετάρτης. Στη διάρκεια της καταδίωξης ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, τραυμάτισε με το αυτοκίνητό του τέσσερα άτομα και προκάλεσε φθορές σε 8 σταθμευμένα Ι.Χ.

Απείλησε με μαχαίρι γυναίκα οδηγό αρπάζοντας το Ι.Χ. της. Ο δράστης συνελήφθη στην οδό Μάρνη.

Χθες, έγινε γνωστό ότι την περασμένη Τρίτη φίλοι του 22χρονου είχαν καταφύγει στον εισαγγελέα ακροάσεων για να τον πληροφορήσουν ότι ο φίλος τους δεν ήταν καλά στα λογικά του. Την ίδια μέρα επτά αστυνομικοί από το τμήμα Εξαρχείων με τον φίλο του και εισαγγελική παραγγελία επισκέφθηκαν τον νεαρό στο διαμέρισμά του. Σύμφωνα με μία εκδοχή, ο Αφγανός έβγαλε σπαθί, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν και έφυγαν. Η Αστυνομία υποστηρίζει ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι.



Ημερησία 27/03/09
Aπo πραγματική τύχη, δεν υπήρξαν νεκροί και από την τρελή κούρσα ενός νεαρού Αφγανού που με δύο αυτοκίνητα, εκ των οποίων το ένα κλεμμένο κατέβηκε από το Κολωνάκι στα Εξάρχεια, τραυματίζοντας δύο πεζούς και προκαλώντας φθορές σε τουλάχιστον 21 αυτοκίνητα.

Προηγουμένως είχε χτυπήσει με σπαθί έναν ομοεθνή του και απείλησε με μαχαίρι νεαρή κοπέλα ώσπου συνελήφθη από τους αστυνομικούς.



Μπαίνω λοιπόν τις προάλλες στο φροντιστήριο και μαθαίνω πως μια συνάδελφος έπεσε θύμα αυτού του «τρελού» Αφγανού. Χθες πήγαμε στον Ερυθρό Σταυρό με άλλες δύο συναδέλφους να τη δούμε και μας είπε η κοπέλα πως - αντίθετα με τα γραφόμενα - οι τραυματίες ήταν πολύ περισσότεροι... Με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να χωρέσει στο μυαλό της όλα αυτά που έγιναν...



«Ήμαστε σταματημένοι (με τη σχέση της) με το μηχανάκι στο φανάρι και ξαφνικά ακούω από πίσω θόρυβο σαν αυτόν της Formula #1... Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι πως καταλαβαίνω ότι αντί να πατήσει φρένο συνεχίζει να πατάει γκάζι! Πετάχτηκα στο παρμπρίζ και έκανα κωλοτούμπα στον αέρα. Μας έσερνε μετά στο δρόμο περίπου 3 στενά... Και το μόνο που μπορούσα να σκεφτώ ήταν ότι ακόμα έβλεπα και αυτό σήμαινε πως δεν είχα χτυπήσει στο κεφάλι. Αλλά δεν ήξερα αν αυτό θα συνέχιζε να ισχύει. Και πατούσε κι άλλο το γκάζι και συνειδητοποιούσα πως ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!! Όταν εν τέλει άφησε εμάς και συνέχισε προσπάθησα να κουνηθώ και δεν μπορούσα. Νόμιζα πως έχω πάθει κάτι στη σπονδυλική στήλη και ότι θα έμενα παράλυτη! Με τα πολλά ήρθε η αστυνομία και ενώ έκλαιγα και σφάδαζα από τους πόνους και ήθελα να με πάρει ένα ασθενοφόρο ο αστυνομικός επέμενε να μου πάρει κατάθεση επειδή το τμήμα του - είπε - ήταν εκεί κοντά και δεν μπορούσε να έρθει στο νοσοκομείο. Όταν φτάσαμε στον ερυθρό σταυρό θυμάμαι μόνο τον πόνο που ένιωθα και πως δεν μπορούσα να κουνηθώ ακόμα! Και ενώ θα μπορούσα να έχω κάποια αιμορραγία στο κεφάλι ή οτιδήποτε, έψαχναν μισή ώρα(!) ένα χαρτάκι που είχα γράψει ο γιατρός για να δούνε που θα με πάνε και τι εξέταση θα μου κάνουνε! Αφού έγιναν και οι εξετάσεις - μετά από αρκετή ώρα - κατάλαβα πως ακόμα έφερναν κόσμο! Και αναρωτιόμουν πως είναι δυνατόν στο κέντρο της Αθήνας που είναι γεμάτο αστυνομικούς να έχει περάσει περίπου 1,5 ώρα και να μην τον έχουν πιάσει! Και συνέχιζαν να φέρνουν κόσμο για πολλή ώρα ακόμα...»

Εδώ γίνεται μια παύση να ξεκουραστεί και να της δώσουμε κάτι να πιει. Έχουμε παραμείνει σιωπηλές και δεν πιστεύουμε αυτά που ακούμε. Τα πρόσωπά μας είχαν χλομιάσει. Το κορμάκι της δεν μπορεί να κουνηθεί. Παράλυτη δε θα μείνει αλλά έχει συνθλιβεί η αριστερή κλείδωση μεταξύ λεκάνης και μηρού και έχει σπάσει την αριστερή φτέρνα. Τη ρωτάω αν θέλει να της τρίψω λίγο την πλάτη (επειδή τρεις μέρες τώρα είναι ξαπλωμένη, δεν μπορεί να σηκωθεί ούτε για την τουαλέτα) και μου λέει πως η πλάτη της δεν ανέχεται τίποτα γιατί είναι καλυμμένη με μώλωπες και εκδορές. Συνέρχεται λίγο και συνεχίζει.

«Εδώ μου φέρονται άθλια. Με πάνε για εξετάσεις και υπάρχει διαφορά ύψους μεταξύ του μηχανήματος για τις ακτινογραφίες και του κρεβατιού αλλά δεν τους νοιάζει. Με παίρνουν και με μετακινούν σα σακί. Κλαίω και τους λέω ότι πονάω και μου λένε πως αφού οι εξετάσεις δείχνουν πως δεν έχω σοβαρό χτύπημα στην πλάτη, ο πόνος είναι της φαντασίας μου! Η νοσοκόμα έρχεται και μου αρπάζει το σπασμένο πόδι από τα δάχτυλα και σφαδάζω από τον πόνο... Της λέω πως πονάω και μου λέει πως δεν θα της πω εγώ πώς να κάνει τη δουλειά της. Ήρθα για να γίνω καλά και θα με κάνουν χειρότερα!»

Αυτή λοιπόν είναι η κατάθεση μιας επιζήσαντος του τραγικού αυτού σκηνικού. Να σχολιάσω το γεγονός πως οι εφημερίδες και τα νέα μίλησαν για 2-4 άτομα ενώ στην πραγματικότητα ήταν πολλοί παραπάνω; Να σχολιάσω το γεγονός ότι η αστυνομία μάλλον βάραγε μύγες επί 1,5 ώρα; Να σχολιάσω την ατάκα του αστυνομικού ή να σχολιάσω τη συμπεριφορά των δημοσίων υπαλλήλων/νοσηλευτών;;;; Τα σχόλια δικά σας..."

http://www.lifomag.gr/blogs/anodien/15704

Είχαν παραθέσει δείπνο στον δολοφόνο τους

Στα… χέρια της αστυνομίας έπεσε ο δράστης του διπλού φονικού στις Σάπες Ροδόπης. Πρόκειται για έναν 19χρονο μουσουλμάνο, ο οποίος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη καθώς προσπαθούσε να διαφύγει.

Μάλιστα, ο 19χρονος δούλευε για τον 75χρονο κτηνοτρόφο και έτσι γνώριζε ότι αυτές τις ημέρες είχε πουλήσει αρκετά αμνοερίφια αποκομίζοντας ένα σημαντικό πόσο. Ο δράστης, λοιπόν, εισέβαλε στη μονοκατοικία του ζευγαριού με σκοπό τη ληστεία.

Όμως, ο 75χρονος τον αντιλήφθηκε, με αποτέλεσμα ο δράστης να αρπάξει ένα τσεκούρι που βρήκε μπροστά του και να καταφέρει πολλά χτυπήματα τόσο στον ηλικιωμένο, όσο και την 74χρονη σύζυγό του.

Ο 75χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στον τόπο του εγκλήματος, ενώ η γυναίκα του εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.


-------------------------------------------------------------------------------------------------


Λίγες ώρες πριν βρουν φρικτό θάνατο από το τσεκούρι του 19χρονου βοσκού, οι ηλικιωμένοι από τις Σάπες Ροδόπης είχαν παραθέσει δείπνο στον δολοφόνο τους.


Στην ίδια μονοκατοικία επέστρεψε ο δράστης με σκοπό να κλέψει τις 11.000 ευρώ, που έμαθε ότι είχε πάρει ο 75χρονος κτηνοτρόφος από την πώληση του κοπαδιού του εν όψει του Πάσχα.


Αφού άρπαξε ένα τσεκούρι από την αυλή της μονοκατοικίας, παραβίασε το παράθυρο και επιτέθηκε πρώτα στην 74χρονη γυναίκα, η οποία εκείνη την ώρα κοιμόταν, τραυματίζοντάς την σοβαρά στο κεφάλι. Στη συνέχεια επιτέθηκε στον σύζυγό της, ο οποίος άφησε επί τόπου την τελευταία του πνοή. Διέπραξε αυτό το στυγερό έγκλημα μόλις για 420 ευρώ, όσα ήταν τα χρήματα που βρήκε στο πορτοφόλι του κτηνοτρόφου.


Αμέσως μετά, έφυγε με το αυτοκίνητο ενός φίλου του και βρήκε καταφύγιο σε συγγενείς του στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής πέταξε τα ματωμένα ρούχα του, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.


Αυτά ομολόγησε με απίστευτη κυνικότητα ο 19χρονος δράστης στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του εγκλήματος. Δεν μπόρεσε, όμως, τελικά να δώσει μια λογική εξήγηση για τον λόγο που δολοφόνησε με τόσο αιμοβόρο τρόπο το ζευγάρι των ηλικιωμένων.



Άντρας έκοψε με αλυσσοπρίονο τα άκρα της γυναίκας του…

Αποτρόπαια επίθεση σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Καλαμάτα. Άντρας φέρεται ότι έκοψε τα άκρα της γυναίκας του με αλυσσοπρίονο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ γίνεται προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή το θύμα της επίθεσης.

"Μα τι θέλετε επιτέλους να πάρουμε τα όπλα...?"

Δευτέρα, 30 Μάρτιος 2009


"Σε 22 ημέρες έχουμε 8 νεκρούς συνανθρώπους μας. Οι εγκληματίες έχουν αποθρασυνθεί.
Μας σκοτώνουν. Ο τρόμος έχει φωλιάσει στις ψυχές των Ελλήνων. Πολλοί σκεφτονται πλέον να αγοράσουν όπλο για να προστατέψουν τον εαυτό τους και την οικογένειά τους.
Η αστυνομία περιορίζεται σε συμβουλές του τύπου "Οταν μπει ο κλεφτης στο σπίτι κάντε ότι κοιμάστε κι αφηστε τον να πάρει ότι θέλει"!!!!! ή "μην φέρνετε αντίσταση στις ληστείες".

Αν δεν πάρει μετρα το κράτος, θα πάρουμε εμεις και τότε θα καθαρίσει σίγουρα η χώρα απο την ντόπια αλλά κυρίως την αλλοδαπή εγκληματικότητα.

Βλέπουμε σε ταινίες και παλιά ντοκυμαντερ την ασφάλεια των παλαιότερων χρόνων, όταν η Ελλάδα μας ήταν παράδεισος. Οταν γινόταν έγκλημα γράφονταν πολυσέλιδα άρθρα, τραγούδια και ο κόσμος τα διηγόταν για χρόνια. Ολοι κοιμόνταν με πόρτες και παραθυρα ανοικτα. Οι γειτονιές ήταν πραγματικά ασφαλείς και ο κλέφτης όταν γινόταν αντιληπτός έφευγε τρέχοντας.

Τώρα γυρνάει και σε σκοτώνει. Σκοτώνουν γεροντάκια για την συνταξη. Βιασμοί, παιδική εγκληματικότητα, ναρκωτικά, ληστείες, συμμορίες, κουκουλοφόροι. Ο λαός στενάζει. Η αστυνομία λέει τους πάμε μέσα κι η δικαιοσύνη τους βγάζει πάλι έξω. Τι συμβαίνει; Τι εντολές εκτελούνται; Ποιός θέλει την καταστροφή της Ελλάδας;

Ειναι πρωτόγνωρες καταστάσεις. Αλλά έφτασε ο κόμπος στο κτένι. Μαζεύτε τους όλους τους αλλοδαπούς και μετά από σοβαρό και αναλυτικό έλεγχο, απελάστε τους. Στην χώρα μας μπορούν να μείνουν μόνο όσοι έχουν κανει οικογενειες και έχουν αξιοπρεπείς εργασίες. Ολοι οι υπόλοιποι ΠΡΕΠΕΙ να φύγουν ΤΩΡΑ.

Η μεταναστευτική πολιτική είναι απαραίτητη, αν δεν θέλετε ο Ελληνας να φτασει στα άκρα.
Η μήπως αυτο θέλετε, ώστε μετά να αρχίσετε να λέτε, οι Δήμου, οι Λαζόπουλοι και οι Πρετεντέρηδες κι οι Βαλλιανάτοι ότι είμαστε ρατσιστές.........

Λοιπόν κ. Πρωθυπουργέ θα κάνεις κάτι; Μπορείς να κάνεις κατι; Πές αν είναι για να αρχίσουμε εμείς να κάνουμε πριν είναι αργά.

Την Ελλάδα μας την θέλουμε ασφαλή και δοξασμένη. Την έχετε καταντήσει Αμερική. Σε λίγο θα σκοτώνονται τα παιδιά μας με όπλα στα σχολεία όπως στο εξωτερικο. Αυτο θα είναι και το τελευταίο αίσχος πριν τον απόλυτο όλεθρο. Ομως, εδω δεν είμαστε ΗΠΑ. Εχουμε ακόμα Ελληνική καρδιά και ηρθε η ωρα να την χρησιμοποιήσουμε.

Αρκετά. Οχι άλλο Ελληνικό αίμα στο βωμό των εντολών που έχετε πάρει όλες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 20 χρόνια.

Αν συνεχίσετε έτσι, ετοιμαστείτε για άλλου είδους κουκουλοφόρους..........................με εθνικό φρόνημα που θα σπάνε και θα καίνε μόνο αυτό που πρέπει κι οχι αυτοκίνητα και περίπτερα του κοσμάκη.

Γι αυτό κ. Πρωθυπουργέ προχώρα και γρήγορα, πριν είναι αργά και άσε τα θελημένα ή αθέλητα λάθη που κοντεύουν να φέρουν πρωθυπουργό Αμερικάνο............. "


http://koukfamily.blogspot.com/